Εμφάνιση 1-7 από 7
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.812
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Mobile
    Δελτίο Τύπου:

    Η HTC λανσαρει 3 νεα 4g smartphones, ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4G

    Τα HTC EVO Shift™ 4G, HTC ThunderBolt™ και HTC Inspire™ 4G φέρνουν την ισχύ και την ταχύτητα του 4G σε ανθρώπους σε όλη την Αμερική.

    ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, Consumer Electronics Show (CES),– Ιαν. 7, 2011– Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα στην έκθεση Consumer Electronic Show (CES), το λανσάρισμα τριών νέων 4G smartphones που υποστηρίζονται από ισάριθμους πάροχους τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ,εδραιώνοντας τη θέση της HTC ως ηγέτιδα στην τεχνολογία 4G.
    Η HTCήταν η πρώτη που κατασκεύασε 4G smartphone το 2008 και 4G Android™ smartphone το 2010.
    Τα τρία smartphones που ανακοινώνονται σήμερα, προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα των 4G smartphones της εταιρίας, που αποτελείται από τα HTC EVO™ 4G, HTC Τ-Mobile G2™ και HTC T-Mobile MyTouch™ 4G,αυξάνοντας των αριθμό των συσκευών σε έξι, γεγονός που επιβεβαιώνει την κυριαρχία της HTC στην κατασκευή εξελιγμένων κινητων τηλέφωνων που υποστηρίζουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι 4G δικτύων στιςΗΠΑ.

    «Η HTC επικεντρωνόταν πάντα στην καινοτομία και στις επιθυμίες των ανθρώπων προσφέροντας τους προηγμένες τεχνολογικά συσκευές που κάλυπταν κάθε τους απαίτηση. Αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας μας οδήγησε και στη δημιουργία τριών νέων 4G smartphones», αναφέρει ο Peter Chou, chief executive officer της HTC Corporation και συμπληρώνει: «H HTC προσφέρει μια ευρεία γκάμα συσκευώνπου σχεδιάστηκαν τόσο για να υποστηρίζουν τα δίκτυα 4G, όσο και για να τοποθετούν τους ανθρώπους στο επίκεντρο της μοναδικής εμπειρίας HTC Sense™.Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις των καταναλωτών, είτε αυτές αφορούν σε συσκευές με πληκτρολόγιοQWERTYείτεμε οθόνη αφής , η HTC έχει μια συσκευή που εκπληρώνει τις επιθυμίες τους».

    Η HTC συστήνει την τεχνολογία 4G στους καταναλωτές
    Η Sprint και η HTC ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας, τη διάθεση του EVO Shift 4G, ένος 4G κινητού με συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY. Σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον και εξαιρετικά επιτυχημένο HTC EVO 4G, η Sprint και η HTC προσφέρουν την πρώτη ολοκληρωμένη«οικογένεια» συσκευών 4G στην παγκόσμια βιομηχανία.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  EVOShift_Front.jpg 
Εμφανίσεις:  18 
Μέγεθος:  854,1 KB 
ID: 82196Το HTC Shift EVO 4G ξεχωρίζει χάρη στη συμπαγή κατασκευή, την προσιτή τιμή και το εύχρηστο πληκτρολόγιο που ενσωματώνει.

    Ταυτόχρονα η HTC σε συνεργασία με τη Verizon παρουσίασαν το HTC ThunderBolt, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο. Στα πρότυπα της ανθρωποκεντρικής επικοινωνίας HTC Sense, το ThunderBolt υποστηρίζει την εφαρμογή Skype, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επικοινωνούν με άλλους χρήστες της υπηρεσίας,από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.
    Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα το HTC ThunderBolt μετατρέπεταισε απόλυτη συσκευή φωνητικής και βίντεο επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του Skype, να συνδεθούν μεταξύ διαφορετικών συσκευών και δικτύων.
    Η μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών, οι διπλές κάμερες, η υποστήριξη DLNA, o νεότερος επεξεργαστής Snapdragon στο 1GHz και η τελευταία έκδοση του HTC Sense, αναγάγουν το HTC ThunderBolt σε ένα «εργοστάσιο» τεχνολογίας.




    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ThunderboltFront1.jpg 
Εμφανίσεις:  16 
Μέγεθος:  661,7 KB 
ID: 82197To HTC ThunderBolt προσφέρει την ταχύτητα των δικτύων 4G LTE, συνδυάζοντας την καινοτομία της HTC με τη δύναμη του LTEchipset της Qualcomm. «Η Qualcommεπιβεβαιώνει την υπεροχή της στην τεχνολογία 3G και στην παροχή λύσεων LTE που επιτρέπουν την άμεση μετάβαση από το 3G στα δίκτυα επόμενης γενιάς LTE», αναφέρει ο Steve Mollenkopf, executive vice president and group president, Qu, τηςQualcommκαι συμπληρώνει: «Οι λύσεις LTE που προσφέρουμε είναι καταλυτικές για τη δημιουργία νέων συσκευών που παρέχουν στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή τεχνολογική εμπειρία. Το πλάνο μας για τη διάθεση chipsets επιτρέπει σε καινοτόμους κατασκευαστές όπως η HTC, να οδηγήσουν τις εξελίξεις κάτι που μας κάνει να νιώθουμεευτυχισμένοι».




    Επιπλέον, η HTC ενώνει τις δυνάμεις της με την AT&T για τη διάθεση του HTC Inspire 4G, ενός εκ των πρώτων 4G smartphones που υποστηρίζουν το HSPA+ δίκτυο της.

    Το HTC Inspire 4G αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο που διατίθεται στην Αμερική καιβελτιστοποιεί την εμπειρία HTC Sense μέσω του htcsense.com, της online υπηρεσίας που επεκτείνει τις δυνατότητες του HTC Sense πέρα από τη συσκευή. Χάρη στο htcsense.com οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν το κινητό τους στον χάρτη, να ζητήσουν από αυτό να ηχήσει δυνατά (ακόμη και αν βρίσκεται στο «αθόρυβο»), αλλά και να διαγράψουν τα δεδομένα τους από απόσταση.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Inspire4G_Front_Right.jpg 
Εμφανίσεις:  16 
Μέγεθος:  735,8 KB 
ID: 82198Ταυτόχρονα με την υποστήριξη 4G HSPA+, το HTC Inspire 4G προσφέρει μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων την κάμερα στα 8 megapixels, τις τεχνολογίες Dolby,SRS surround και ήχο-ακύρωσης θορύβου αλλά και την κατασκευή από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου.

    Τα HTC EVO Shift 4G, HTC ThunderBolt και HTC Inspire 4G συμπληρώνουν την πιο πλήρη και ενδιαφέρουσα γκάμα συσκευών 4G που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά και που επιβεβαιώνει την υπεροχή της HTC στην ανάπτυξη και διάδοση της τεχνολογίας 4G.

    «Χτίζοντας» το brand HTC
    Η HTC συνεχίζει να επενδύει στην αναγνωρισιμότητα της κάνοντας το επόμενο βήμα στην διαφημιστική της καμπάνια που αποκάλυψε για πρώτη φορά στην έκθεση CES. Η συγκεκριμένη καμπάνια εστιάζει στη φιλοσοφία της HTC που θέλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και εμπνέεται από τις επιθυμίες των καταναλωτών και των προσωπικών αναγκών τους.

    «Στην HTC δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους πουαπλοποιούντηχρήση των συσκευών μας. Δεν πιστεύουμε στην καινοτομία για την καινοτομία, αλλά επιλέγουμε να κατανοήσουμε βαθιά τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε δυνατότητες που τους ωφελούν πραγματικά», αναφέρει ο John Wang, chief marketing officer της HTC Corporation, και συμπληρώνει: «Αυτός ο τρόπος σκέψηςπου αφοράστην καινοτομία είναι η έμπνευση που κρύβεται πίσω από τη δημιουργίατης τελευταίας διαφημιστικής μας καμπάνιας».

    Η HTC λανσάρισε την πρώτη παγκόσμια καμπάνια για το brand της στο τέλος του 2009, με την αναγνωρισιμότητα να αγγίζει τότε, περίπου το 16 τοις εκατό. Σήμερα, στον απόηχο της επιτυχίας της, το HTCbrand έχει φθάσει σε αναγνωρισιμότητα το 60 τοις εκατό.

    Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC και τις συσκευές της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.htc.com. Επίσης μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter (@HTC) ή στο Facebook.

    Σχετικά με την HTC
    Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί επαναστατικά smartphones που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

  2. #2
    Εγγραφή
    08-09-2009
    Περιοχή
    London
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    806
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SKY
    Το τμήμα σχεδιασμού της HTC πρέπει να είναι ίδιο με της Porsche.

  3. #3
    Εγγραφή
    08-05-2004
    Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Ηλικία
    43
    Μηνύματα
    21.058
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miledent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τμήμα σχεδιασμού της HTC πρέπει να είναι ίδιο με της Porsche.
    Πράγματι δεν υπάρχει ποικιλία, αλλά βρίσκω τη σχεδίαση πολύ καλή. Μου αρέσει που έχει εξαφανιστεί το περιθώριο στο πάνω μέρος της συσκευής, το οποίο δείχνει παρωχημένες όσες συσκευές (όπως το iPhone) το υιοθετούν. Η οθόνη στο HTC καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της μπροστινής όψης, αφήνοντας μόνο ένα κομμάτι στο κάτω μέρος για τα πλήκτρα αφής (θα μπορούσε να μικρύνει κι άλλο).
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

    Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

  4. #4
    Το avatar του μέλους ditsikts
    ditsikts Guest
    Το κακό είναι ότι δε θα έρθουν Ελλάδα

  5. #5
    Εγγραφή
    25-05-2005
    Περιοχή
    Control Plane
    Μηνύματα
    7.144
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Κάτι που αρέσει στα htc δε ξέρω αν παίζει σε αύτα τα μοντέλα είναι όταν έχεις αναπάντητη η μήνυμα αναβοσβηνει το led με το ανάλογο χρώμα...

  6. #6
    Εγγραφή
    08-01-2004
    Περιοχή
    Espoo, FI
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    20.960
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/400
    ISP
    Elisa
    Router
    pfsense
    Το χρώμα του LED είναι προγραμματιζόμενο. Νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει και εφαρμογή για να το πειράζει ο χρήστης κατά βούληση.
    Ανυπόγραφος

  7. #7
    Εγγραφή
    15-02-2007
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Μηνύματα
    155
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφήνοντας μόνο ένα κομμάτι στο κάτω μέρος για τα πλήκτρα αφής (θα μπορούσε να μικρύνει κι άλλο).
    όχι, παρακαλώ να μην μικρύνει κι άλλο! Τουλάχιστον για τις συσκευές που θα ήθελαν να μπορούν να κρατηθούν στο ένα χέρι!

    Δεν λέω, αισθητικά είναι πολύ ωραία μερικά σούπερ μίνιμαλ πλήκτρα στο κάτω χείλος της συσκευής, αλλά απο πλευράς χρήσης πιστεύω είναι μάλλον άχρηστα εκεί πέρα.

    Για παράδειγμα το Νοκια Ν8.. όχι μόνο έχει το πλήκτρο πολύ κάτω, αλλά το έχει κ σε κεκλιμένη προς τα έξω επιφάνεια! Μια χαρά ωραίος τρόπος να εκτοξευθεί το κινητό πάνω απο τον ώμο μου...

    Αντίθετα, η HTC με τα "σαγόνια" κινητά της (βλέπε πχ Hero) είχε πιστεύω πετύχει ένα ωραίο feature.. υποστήριζες το σαγόνι με το μικρό δάκτυλο και είχες ένα πολύ καλό κράτημα.

    (Προσωπικά χρησιμοποιώ ενα G1, που και αυτό έχει "σαγόνι")

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 34
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-10, 13:03
  2. Η ΗΤC λανσάρει τέσσερα νέα Windows Phone 7 smartphones
    Από nm96027 στο φόρουμ Ειδήσεις
    Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-10, 20:54
  3. Μηνύματα: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-10, 16:36
  4. ΗΠΑ: Τα ταχυδρομεία στις ΗΠΑ πέρασαν σε LINUX
    Από iant στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-09, 09:58

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας