Δελτίο Τύπου:
Νέα προγράμματα, με ακόμη περισσότερα οφέλη για τους καταναλωτές είναι έτοιμος να προσφέρει ο ΟΤΕ.
Πρόκειται για συνολικά 31 προγράμματα για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, που καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας με Internet και Ομιλία και θα είναι εμπορικά διαθέσιμα μόλις δοθεί η έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Τα νέα προγράμματα προσφέρουν, μεταξύ άλλων, μειωμένες τιμές, πολλαπλάσιο δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά για τους πελάτες Double Play και Τηλεφωνίας και διπλασιασμό της εισαγωγικής ταχύτητας Internet από 2 Mbps σε 4 Mbps.
Από τα νέα προγράμματα μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι υφιστάμενοι, όσο και νέοι πελάτες του ΟΤΕ.
Πηγή : Δ.Τ. ΟΤΕ
Εμφάνιση 1-15 από 50
-
04-07-13, 19:08 ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
04-07-13, 19:14 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #2
-
04-07-13, 19:29 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #3
Ξέρουμε πια είναι αυτά τα προγράμματα;
-
04-07-13, 19:40 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #4
αν περιμενουμε την εγκριση της εεττ σωθηκαμε
-
04-07-13, 19:50 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #5
ενδιαφερον ειδικα το απο 2 σε 4.θα ηταν πιο ενδιαφερον σε 8 αλλα και 4 καλα ειναι
για αλλη μια φορα περιμενουμε μεριμνα για αμεα οσον αφορα το ιντερνετVAMOS ARIS
-
04-07-13, 20:11 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #6
Όταν λέμε εισαγωγική, εννοεί την ελάχιστη; Δηλαδή το κατ'εξοχήν από 2 θα γίνει 4 Mbps; Ενδιαφέρον αν ανεβάσουν λίγο και το up.
- - - Updated - - -
Άκυρο πλέον δίνουν και 24αρα νομίζω, που παραπονιόμουν κάποτε. Κάθε μείωση τιμής και αύξηση υπηρεσιών ευπρόσδεκτη.
-
04-07-13, 20:29 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #7
Άντε να δούμε! Μόλις έληξε η δέσμευση μου με το συμβόλαιο που είχα στον ΟΤΕ και αν κάποιο πακέτο είναι αντγωνιστικό, θα βόλευε πολύ! Μακάρι!
-
04-07-13, 20:49 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #8
Το από 2 σε 4 πολύ καλοδεχούμενο...
-
04-07-13, 21:06 #9
Ελπίζω ο ΟΤΕ να μην ρίξει την ποιότητα των υπηρεσιών του αν και κάποια σημάδια προσωπικά τα έχω δει...
Θα πει κάποιος στις μέρες μας όλες οι εταιρείες ρίχνουν την ποιότητα ...
-
04-07-13, 21:22 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #10
-
04-07-13, 21:57 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #11
Άντε να δούμε και είμαι έτοιμος για ανανέωση!!!
-
04-07-13, 22:28 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #12
Ωραίο δελτίο τύπου. Παιδιά μη φύγετε έχουμε πράμα να ψήνεται
-
05-07-13, 02:32 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #13
εχει φυγει κοσμος και κοσμακις απο τον οτε
με παραδειγμα εμενα που φοβομουν πολυ να εγκαταλειψω τον οτε
και τον χρυσοπληρωνα επι χρονια μηπως και η αλλη εταιρεια μου βγει μουφα
ολα αυτα μεχρι τη τελευταια προσφορα της forthnet με τηλεοραση κινητα σταθερα και νετ στα 30 ευρω η στα 40 μαζι με τα αθλητικα που με αναγκασαν να αλαλξω εταιρεια
και ποιο το αποτελεσμα?
ενω με τον οτε επιανα το πολυ 12 με 13 ταχυτητα με πολλες αποσυνδεσεις
στη forthnet που πηγα με φορητοτητα εχω 17 και εδω και 1 εβδομαδα που το εχω δεν εχει κανει καμια αποσυνδεση!
οποτε οποιος τελευταιος εμεινει στο καραβι του οτε ,,,,, ας την κανει με ελαφρα
-
05-07-13, 02:37 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #14
Από 2 έως 4 MB ξεκινήσανε οι τιμές είμαστε σοβαροί ποιος θα πάρει αυτές της πρόσφορες είναι λήγω ξεπερασμένες.
-
05-07-13, 08:34 Απάντηση: ΟΤΕ: 31 νέα προγράμματα για υφιστάμενους και νέους πελάτες σε αναμονή έγκρισης από την ΕΕΤΤ #15
Καιρος ηταν ,και αργησε κιολας καθως ο ανταγωνισμός δίνει πολύ καλές τιμές..
Απλά είμαι περίεργος να δω για τι μειώσεις μιλάμε.
Επίσης οταν λέμε για αυξηση χρονου ομιλίας στα κινητά τι εννοει.
Αραγε στα 31 πακέτα να υπάρχουν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ triple play με μια ενιαια-καλυτερη τιμή και οχι απλώς να προσθέτουμε την τιμή της τηλεορασης πάνω σε ενα double play?
Αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για το τι προσφορές εχουν παει για εγκριση τότε το ξανασυζηταμε..
Προς το παρών το μόνο που είναι άξιο λόγου είναι η αλλαγη από τα 2 Mbps στα 4 που θα βολεψει αρκετό κόσμο..
Παρόμοια Θέματα
-
ΕΛ.ΑΣ: προειδοποίηση για "Ransomware" που εμφανίζεται να προέρχεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-14, 12:16 -
Αναβάθμιση της εφαρμογής για την αξιολόγηση της ευρυζωνικής σύνδεσης από την ΕΕΤΤ (ΣΑΠΕΣ)
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-13, 21:58 -
ΟΤΕ: δύο νέα προγράμματα Double Play και Τηλεφωνίας για επιχειρήσεις
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-12, 06:10 -
Ανανεωμένος δικτυακός τόπος από την ΕΕΤΤ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-12, 08:58 -
Νέα Οικονομικά Προγράμματα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις από την COSMOTE
Από senkradvii στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-12, 18:13
Bookmarks