Σελ. 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 153
  1. #106
    Εγγραφή
    16-06-2008
    Μηνύματα
    545
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    5000/50000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΘΕΟΔΩΡΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπορειτε να μας πειτε τα κερδη του site;
    Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές.

    Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε περίπου 930.000 προβολές ανά ημέρα και υπολογίζεται ότι η λειτουργία του προκάλεσε συνολική ζημία των δικαιούχων ύψους 465.000.000 ευρώ και ζημία του Δημοσίου περίπου 230.000.000 ευρώ
    Σύμφωνα με όσοα φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στην σελίδα του

    Με όσα ακολούθησαν τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να πώ σε εκείνους που τα τοποθετούν όπως θέλουν:

    Το Gamato ιδρύθυκε στις 6 Ιουλίου του 2010. Άρχισε να βγάζει χρήματα τον Νοέμβριο του 2014, τα κέρδη μέχρι και σήμερα, δεν έχουν ξεπεράσει τα 25 χιλιάδες ευρώ.

  2. #107
    Εγγραφή
    02-04-2010
    Μηνύματα
    13.139
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Αυτή η είδηση περιπλέκει τα πράγματα.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

    Εθνικισμός και μετανάστες

    Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

  3. #108
    Εγγραφή
    15-10-2005
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    5.788
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή η είδηση περιπλέκει τα πράγματα.


    Με τόσα απίστευτα που διαβάζω για την υπόθεση, για μια στιγμή το πίστεψα

  4. #109
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων

    Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η νομολογία του Δικαστηρίου της Ε.Ε.

    Η νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία πρέπει να τηρείται αυστηρά, καθώς είναι η μόνη εγγύηση για τους δημιουργούς, τους ερμηνευτές και τους παραγωγούς ότι θα αμειφθούν για την δουλειά τους. Διαφωνώ κάθετα με την τάση απαξίωσης που υπάρχει για αυτή την κατηγορία εργαζομένων, οι οποίοι θεωρούνται "προνομιούχοι" μόνο και μόνο επειδή ένα ελάχιστο ποσοστό των συναδέλφων τους γνωρίζει την επιτυχία. Οι περισσότεροι αναμένουν ευλαβικά τις εκκαθαρίσεις των ποσοστών τους και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό. Προσωπικά δεν έχω "κατεβάσει" ποτέ ούτε ένα τραγούδι, ούτε μία ταινία, χωρίς να το έχω προμηθευτεί έναντι της τυχόν προβλεπόμενης αμοιβής, πρωτ' απ' όλα γιατί με ενδιαφέρει να αμείβεται καθένας για τη δουλειά του (όταν το ζητάει!) και έπειτα, για λόγους ποιότητας της θέασης - ακρόασης.


    Αλλά η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας προϋποθέτει ότι εφαρμόζονται και οι διατάξεις εκείνες που επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση σε έργα. Υπάρχει το "fair use" και οι εξαιρέσεις από την πνευματική ιδιοκτησία: όταν το έργο δεν είναι πρωτότυπο, όταν προορίζεται για ειδικές χρήσεις δημοσίου συμφέροντος και όταν γενικά μία π ρ ά ξ η δεν τιμωρείται και δεν απαγορεύεται, τότε η αυστηρή εφαρμογή της πνευματικής ιδιοκτησίας επιβάλλει και να μην διώκεται ο χρήστης. Τα έργα που παίζονται στην τηλεόραση ή που είναι αναρτημένα στο YouTube, δεν φταίω εγώ που τα παρακολουθώ, αν οι φορείς αυτοί δεν έχουν πληρώσει τα δικαιώματα. Δεν φταίω ως θεατής αν πάω στον κινηματογράφο και προβληθεί μια ταινία για την οποία ο αιθουσάρχης έχει "φεσώσει" τον διανομέα: δεν γνωρίζω την μεταξύ τους σχέση και είμαι και υποχρεωμένος να σεβαστώ και το τεκμήριο της αθωότητας. Είμαστε όλοι καλόπιστοι τρίτοι και το δίκαιο προστατεύει την καλή πίστη μας ότι αν κάτι κυκλοφορεί ελεύθερο μπορούμε να το χρησιμοποιούμε, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Αλλιώς, αν είχαμε το δικαίωμα να υποψιαζόμαστε τους πάντες, δεν θα αγοράζαμε καν τραγούδια από το iTunes.


    Διαβάζουμε σε αυτή την ανακοίνωση ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε κάποιον επειδή στην ιστοσελίδα του παρέπεμπε σε τρίτες ιστοσελίδες, στις οποίες ήταν αναρτημένες ταινίες που μπορούσε να δει καθένας. Μα, αν μπορούσε καθένας να τις δει, χωρίς κωδικό, τα έργα αυτά κινούνται ελεύθερα στο Διαδίκτυο και σύμφωνα με την απόφαση Svensson και την απόφαση BestWater International του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρίθηκε ότι δεν αποτελεί πράξη "παρουσίασης στο κοινό" (όπως είναι ο όρος κατά την Οδηγία της ΕΕ) η τοποθέτηση links προς άλλο ιστότοπο στον οποίο είναι ελεύθερα προσβάσιμο ένα έργο. Προσοχή: "ελεύθερα προσβάσιμο" λέει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δεν λέει "νόμιμα προσβάσιμο", γιατί το "νόμιμο" ή μη της ανάρτησης σε έναν τρίτο ιστότοπο, απλά είναι αδύνατον να το γνωρίζει κανείς! Ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα κι ένα από αυτά τα αδύνατα, αναγνωρίζει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ότι είναι και το να ξέρεις αν κάτι που διακινείται "ελεύθερα" στο Διαδίκτυο, άρα ο δημιουργός του το έχει αφήσει ή δεν έχει καταφέρει να διώξει αυτόν που το ανέβασε, είναι και νόμιμα αναρτημένο. Τα ίδια έκρινε και το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στην απόφαση 5249/2014 που επαναλαμβάνει ακριβώς τα συμπεράσματα των δύο παραπάνω αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Πιο παλιά, το 2010, τα ίδια είχε κρίνει και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς, σε απόφασή του που κατέστη αμετάκλητη, θέση με την οποία συμφώνησε και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ξάνθης σε βούλευμά του.


    Αυτές τις δικαστικές αποφάσεις θα έπρεπε να τις γνωρίζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να μην περιορίζει την ελευθερία ανθρώπων οι οποίοι δεν παραβιάζουν τις διατάξεις για την πνευματική ιδιοκτησία. Θέλω να πιστεύω ότι η σύλληψη αυτή οφείλεται σε ελλειπή νομική ενημέρωση, η οποία είναι βεβαίως δικαιολογημένη, καθώς η νομολογία αυτή είναι του 2014 και δεν επιτρέπει διαφορετικές προσεγγίσεις, αφού η διατυπώσεις των δικαστών είναι ξεκάθαρες για το νόημα των διατάξεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


    E-Lawyer: Πρωτοδικείο Αθηνών: νόμιμη η τοποθέτηση link σε τρίτα sites
    Ε-Lawyer: Το Δικαστήριο Ε.Ε. επιτρέπει το embedding σε video χωρίς άδεια του δικαιούχου.
    Ε-Lawyer: Το Δικαστήριο Ε.Ε. κλείνει το θέμα των hypertext links
    Ε-Lawyer: Εφετείο Βαρκελώνης: τα links δεν παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία
    Ε-Lawyer: Eλληνική δικαστική απόφαση για ιστότοπο με ευρετήριο links

    http://elawyer.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html
    αν και δεν ειμαι δικηγορος/νομικος τον συγκεκριμενο που εχει την ιστοσελιδα τον διαβαζω και τον εμπιστευομαι

    αλλα δυστυχως δεν τον διαβαζουν εκεινοι που πρεπει

  5. #110
    Εγγραφή
    02-12-2012
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    1.850
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    1020/13556kbps
    ISP
    Wind
    SNR / Attn
    16.2(dB) / 12.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Να ήταν αυτό το πρόβλημα της χώρας μας...
    Αναγνωρίζω ότι είναι ΚΑΙ αυτό ωστόσο.

  6. #111
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    διαβαστε εδω τι ετοιμαζουν...

    Χρήστος Μαζάνης

    Με το πρόσφατο λουκέτο που μπήκε στη δημοφιλή ιστοσελίδα δωρεάν ταινιών, Gamato TV, άρχισε ουσιαστικά ο πόλεμος των Αρχών κατά της διαδικτυακής πειρατείας στην Ελλάδα.

    Η διαδικτυακή πειρατεία αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και είναι αξιοσημείωτο ότι η χώρα μας εξακολουθεί να κατατάσσεται πολύ ψηλά στη λίστα των προβληματικών χωρών, με σχεδόν 1 στους 2 κατόχους ευρυζωνικών συνδέσεων να είναι επισκέπτες πειρατικών ιστοσελίδων, με το ποσοστό να υπερβαίνει το 75% στις μικρότερες ηλικίες.

    Το δε Δημόσιο αποστερείται πόρους που μόνο για τα οπτικοακουστικά έργα των μελών της ΕΠΟΕ ξεπερνάνε τα 315 εκατ. ευρώ ετησίως.

    Επιπλέον, υπολογίζεται πως χάνονται άλλα 600 εκατ. ευρώ από οπτικοακουστικά έργα εκτός ΕΠΟΕ, και τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ από βιβλία, λογισμικά και μουσική. Δηλαδή στο σύνολο τουλάχιστον 1,3 δις ευρώ.

    Συνεργασία των Αρχών για τον έλεγχο της φοροδιαφυγής

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του zougla.gr, εδώ και αρκετό καιρό, η ΕΠΟΕ(Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων), σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη Δικαιοσύνη, την Ιντερπόλ, και άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού, συζητούν σχέδιο, στόχος του οποίου είναι να καταργηθούν και να κλείσουν όλα τα websites τα οποία προσφέρουν δωρεάν ταινίες, και συναφή.

    Παράλληλα ετοιμάζεται και μεγάλη εκστρατεία κατά της φοροδιαφυγής των διαχειριστών αυτών των ιστοσελίδων.

    Σε πρώτη φάση θα ελεγχθούν τα χρήματα τα οποία εισπράττονται από τη Διαδικτυακή πειρατεία

    Σύμφωνα με το σχέδιο, πρόκειται σε πρώτη φάση να ελεγχθούν τα χρήματα τα οποία εισπράττονται από τη Διαδικτυακή πειρατεία, μέσω αμερικανικών εταιρειών από τη χώρας μας και διοχετεύονται σε τράπεζες και offshore εταιρείες του εξωτερικού.

    Με αυτό τον τρόπο οι Αρχές έχουν στόχο να εντοπίσουν εκατομμύρια ευρώ σε μαύρο χρήμα που ξεπλένεται εδώ και χρόνια λόγω πειρατείας.

    Παράλληλα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zougla.gr, θα ελεγχθούν όλα τα έσοδα τα οποία αποκομίζουν οι διαχειριστές στην Ελλάδα από ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν ταινίες, σειρές κα.

    Χαρακτηρισικό των κερδών που αποκομίζουν οι διαχειριστές τέτοιων ιστοσελίδων είναι η πρόσφατη περίπτωση του Gamato TV αλλά και του The Greeks.com.

    Στην πρώτη περίπτωση, οι διαχειριστές ελέγχονται για ποσό 230 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, σε λογαριασμό του ελληνογερμανού διαχειριστή εντοπίστηκαν 250.000 ευρώ.

    Πως σχεδιάζεται να γίνει το μπλοκάρισμα των site με τζάμπα ταινίες

    Πηγές της ΕΛΑΣ, τονίζουν πως εφόσον η πολιτεία βοηθήσει στην συγκεκριμένη εκστρατεία, το επόμενο εξάμηνο ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί.

    Σκέψεις για να μπλοκαριστούν οι IP των πειρατικών website

    Σύμφωνα με ειδικούς στο κυβερνοέγκλημα, η χώρα θα μπορούσε να απαλλαχθεί από τη διαδικτυακή πειρατεία, εφόσον μπλοκαριστούν οι IP όλων αυτών των websites. Αυτό υπάρχει σκέψη να συμβεί ακόμα και στα torrenz, δηλαδή και στο κατέβασμα ταινιών.

    Με ειδικό λοιπόν νομοθετικό πλαίσιο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα μπορέσει να προχωρήσει σε μπλοκαρίσματα.

    Το πρότυπο της Ιταλίας



    Πηγές από την ΕΠΟΕ, εξηγούν πως η κυβέρνηση της Ιταλίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα την διαδικτυακή πειρατεία, προχώρησε στην δημιουργία μιας ανεξάρτητης αρχής, την AGCOM, η οποία έχει την εξουσία να διατάζει το μπλοκάρισμα μιας ιστοσελίδας με παράνομη διακίνηση ταινιών, μουσικής, βιβλίων,software κα.

    Στον ένα χρόνο λειτουργίας της, έχουν μπλοκαριστεί τουλάχιστον 230 τέτοιες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα το κράτος να κερδίζει έσοδα.

    Την πρόταση αυτή την γνωρίζει ήδη η Ελληνική Κυβέρνηση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη για το συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα η κυβέρνηση έχει στοιχεία για τα χρήματα που θα μπορούσε το Δημόσιο να εισπράξει, εφόσον μειωνόταν η διαδικτυακή πειρατεία.Απομένει βέβαια να υπάρξει η πολιτική βούληση και η εφαρμογή των μέτρων.

    Πιέζουν και στις ΗΠΑ

    Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως δύο μεγάλα κινηματογραφικά συνδικάτα προτρέπουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, να ποινικοποιήσει το streaming. Τα δύο από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά συνδικάτα περιγράφουν το streaming σαν την προτιμώμενη σημερινή οπτική εμπειρία και υποστηρίζουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα και θα πρέπει να αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης.

    Όπως αναφέρει το secnews, σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ το streaming και το file-sharing θεωρούνται ως δύο διαφορετικά αδικήματα. Όχι μόνο από την τεχνική άποψη, αλλά και στην ποινική αντιμετώπιση.

    Το streamιng χαρακτηρίζεται ως δημόσια προβολή, αντί για διανομή, και αντιμετωπίζεται σαν πλημμέλημα, και όχι σαν κακούργημα.

    H ανακοίνωση της ΕΠΟΕ για την περίπτωση του Gamato TV:

    «Mε αφορμή την πρόσφατη Αστυνομική επιχείρηση και την σύλληψη του διαχειριστή του δημοφιλέστερου Ελληνικού παράνομου ιστότοπου (GAMATOTV.COM), μέσω του οποίου δεκάδες χιλιάδες κινηματογραφικά έργα ήταν διαθέσιμα στους χρήστες του χωρίς καμία άδεια από τους δημιουργούς των έργων, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα τον κ. Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για τις συνεχείς και επιτυχημένες ενέργειές τους στην προσπάθεια της καταστολής ενός φαινομένου, το οποίο έχοντας λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τείνει να καταστρέψει ολοκληρωτικά την πνευματική δημιουργία και τους αντίστοιχους τομείς της οικονομίας στην χώρα μας.

    Βάσει αποδείξεων που προέκυψαν από αξιόπιστες μετρήσεις διεθνώς αναγνωρισμένων ιστοτόπων διαδικτυακής έρευνας και στατιστικής (ALEXA, SIMILAR-WEB κλπ.) προέκυψε ότι μέσω του ιστότοπου GAMATOTV.COM, οι χρήστες του παρακολουθούσαν καθημερινά τουλάχιστον εννιακόσιες τριάντα χιλιάδες (930.000) ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Η παράνομη αυτή δραστηριότητα προξένησε σημαντική ζημία στους δικαιούχους, η οποία, με συντηρητικούς υπολογισμούς, ανέρχεται στα τετρακόσια εξήντα πέντε εκατομμύρια (465.000.000) ευρώ - καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του ιστότοπου - ενώ η αντίστοιχη ζημία του Δημοσίου από διαφυγόντα έσοδα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας και Φόρου Εισοδήματος υπολογίζεται περίπου στα διακόσια τριάντα εκατομμύρια (230.000.000) ευρώ.

    Τα ανωτέρω ποσά προκύπτουν από στοιχεία που έχουν κατατεθεί και συμπεριλαμβάνονται στην σχηματισθείσα Δικογραφία εναντίον των διαχειριστών του ιστότοπου GAMATOTV.COM, η οποία βρίσκεται σε Ανακριτικό στάδιο για την διερεύνηση της κακουργηματικής μορφής της συγκεκριμένης υπόθεσης.

    Η διαδικτυακή «πειρατεία» αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα και είναι αξιοσημείωτο ότι η χώρα μας εξακολουθεί να κατατάσσεται πολύ ψηλά στην λίστα των προβληματικών χωρών, με σχεδόν 1 στους 2 κατόχους ευρυζωνικών συνδέσεων να είναι επισκέπτες «πειρατικών» ιστοσελίδων, με το ποσοστό να υπερβαίνει το 75% στις μικρότερες ηλικίες.

    Σε διεθνές επίπεδο ο οπτικοακουστικός κλάδος διατηρεί τους τζίρους του με την ανάπτυξη νέων μορφών εκμετάλλευσης. Στην Ελλάδα, με αυτά τα ποσοστά «πειρατείας» δεν υπάρχουν περιθώρια επενδύσεων ή δημιουργίας νέων παραγωγών. Ο κύκλος εργασιών των νομίμων επιχειρήσεων - όσων έχουν απομείνει - έχει μειωθεί δραματικά, έχουν ήδη χαθεί δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, το δε Δημόσιο αποστερείται σημαντικότατους πόρους που μόνο για τα οπτικοακουστικά έργα των μελών της ΕΠΟΕ ξεπερνάνε τα 315 εκ.€ ετησίως. Τα ποσά αυτά, ως δημοσιονομικά έσοδα, χάνονται από την πραγματική οικονομία, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι επιτήδειοι, εισπράττουν τεράστια ποσά -«μαύρα» και αφορολόγητα- σε βάρος των δημιουργών.

    Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει ήδη αποφανθεί σε πολλές παρόμοιες υποθέσεις που έχουν φθάσει στα Δικαστήρια, σε Α’ αλλά και Β’ βαθμό με βαριές καταδικαστικές αποφάσεις. Ενδεικτικά σε πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών επεβλήθησαν σε Α’ βαθμό βαρύτατες ποινές στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές (6 ετών κάθειρξη και 20.000€ και 3 ετών φυλάκιση και 8.000€ αντίστοιχα) παρόμοιου «πειρατικού» ιστότοπου, οι οποίοι αποκόμισαν, όπως αποδείχθηκε στο Δικαστήριο, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την παράνομη αναπαραγωγή και διακίνηση οπτικοακουστικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου με τις μεθόδους torrents και links. Η απόφαση αυτή συμπληρώνει έναν ευρύτερο αριθμό παρόμοιων καταδικαστικών αποφάσεων, στέλνοντας ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα προς όσους διατηρούν αλλά και συμμετέχουν σε ανάλογα παράνομα sites καθώς και προς όσους επιδιώκουν περιουσιακό όφελος μέσω της παράνομης εκμετάλλευσης περιεχομένου που προστατεύεται από τις διατάξεις της Πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων.

    Είναι δεδομένο, ότι δεν αρκούν τα μέτρα καταστολής για να περιοριστεί το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο έχει σύνθετες κοινωνικο-οικονομικές πτυχές. Επιπρόσθετα χρειάζεται σωστή ενημέρωση για την ευαισθητοποίηση του κόσμου και περισσότερο για την συνειδητοποίηση των νέων, ότι η «πειρατεία» επιφέρει συνέπειες όχι μόνον οικονομικής φύσης, αλλά πολύ περισσότερο συντελεί στον περιορισμό των καλλιτεχνικών παραγωγών και του μαρασμού των εγχώριων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα περισσότερους ανέργους. Επίσης χρειάζεται και η πολιτική βούληση για την λήψη μέτρων αποτελεσματικότερης προστασίας ώστε να υπάρξουν κίνητρα για την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας και των επενδύσεων γύρω από αυτήν».

    πηγη: http://www.zougla.gr/technology/arti...-gia-to-tzampa

    Συνέλαβαν τον αρχιπειρατή του Διαδικτύου


    Ρεπορτάζ: Xρήστος Μαζάνης


    Ένα ακόμα χτύπημα στην πειρατεία μέσω Διαδικτύου κατάφερε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Συγκεκριμένα συνελήφθη στην Κω ο 32χρονος διαχειριστής της πασίγνωστης ιστοσελίδας Gamatotv.com, για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος και ενός 28χρονου για τα ίδια αδικήματα.

    Οι δράστες, όπως προέκυψε, ήταν διαχειριστές ιστοσελίδας, μέσω της οποίας δινόταν η δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες, παράνομα και χωρίς να καταβάλλονται τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε περίπου 9.300.000 προβολές ανά ημέρα και υπολογίζεται ότι η λειτουργία του προκάλεσε συνολική ζημία των δικαιούχων ύψους 465.000.000 ευρώ και ζημία του Δημοσίου περίπου 230.000.000 ευρώ.

    Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Δίωξη

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zougla.gr, οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραρακολουθούσαν τους διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας εδώ και τέσσερις μήνες.

    Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ιστοσελίδα στο διαδίκτυο έδινε την δυνατότητα στους χρήστες της, να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες, κυρίως τελευταίας κυκλοφορίας, σε πραγματικό χρόνο και απευθείας μετάδοση (video streaming), μέσω ανακατεύθυνσης σε υπηρεσίες φιλοξενίας περιεχομένου (Hosting Sites), παράνομα και χωρίς να καταβάλλονται τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

    Οι δράστες μάλιστα άλλαζαν συχνά το όνομα χώρου για να αποκρύπτεται η ολοένα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητά του, που υπολογίζεται ότι είχε φτάσει περίπου στις 9.300.000 προβολές, ανά ημέρα.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε ενδελεχή ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης, προς διακρίβωση των διαχειριστών του υπό έρευνα ιστοτόπου.

    Μετά από έρευνες, διαπίστωσαν επίσης πως οι διαχειριστές είχαν στήσει ένα κύκλωμα για να μπορούν να διοχετεύουν στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία κέρδιζαν από τις θεάσεις ταινιών.

    Τα παράνομα κέρδη από διαφημίσεις

    Αυτό γινόταν με τον εξής τρόπο: Ο χρήστης για να μπορέσει να δει μια ταινία online, πρώτα αναγκαζόταν να παρακολουθήσει κάποια διαφήμιση. Με την διαδικασία αυτή, οι διαχειριστές κέρδιζαν 0,10 λεπτά από την κάθε προβολή.

    «Φανταστείτε ότι κάθε μέρα η ιστοσελίδα είχε 930.000 θεάσεις. Πολλαπλασιάστε το επί 0,10 για να δείτε πόσα κέρδιζαν την ημέρα», αναφέρει έμπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που συμμετείχε στην επιχείρηση.

    Μετέφεραν τα χρήματα σε offshore

    «Τα χρήματα που κέρδιζαν τα μετέφεραν σε εταιρείες offshore στο εξωτερικό, κι αυτή τη στιγμή ερευνώνται αυτές οι εταιρείες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος», προσθέτει.

    Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προκύπτει πως οι βασικοί διαχειριστές στην Ελλάδα, είναι δύο Έλληνες από την Κω, ενώ υπάρχουν και συνδιαχειριστές εκτός της χώρας.

    Η έφοδος στο σπίτι του διαχειριστή

    Κατόπιν των αποτελεσμάτων της έρευνας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξήγαγαν νομότυπη έρευνα, την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του 32χρονου, όπου διαπιστώθηκε ψηφιακά και προανακριτικά ότι αυτός έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διαχείρισης στην επίμαχη ιστοσελίδα.

    Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τρεις αποθηκευτικοί σκληροί δίσκοι.

    Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

    Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές, προς διενέργεια ελέγχων αρμοδιότητας τους (φοροδιαφυγή, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κτλ).

    Στα ίχνη άλλων τεσσάρων ατόμων στο εξωτερικό

    «Είμαστε στα ίχνη άλλων τεσσάρων ατόμων, ενός Έλληνα και τριών αλλοδαπών, οι οποίοι διαχειρίζονταν τα χρήματα στο εξωτερικό», τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ.

    Υπενθυμίζεται πως οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσει ξανά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κλείσει πάλι η ιστοσελίδα και ακολούθησαν διαδηλώσεις υποστηρικτών στο Σύνταγμα.

    Το κλείσιμο της ιστοσελίδας με ταινίες και σειρές online, ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι διαχειριστές στη σελίδα του Gamato στο facebook. Είναι η δεύτερη φορά που η ιστοσελίδα κατεβαίνει μετά από παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των διαχειριστών:



    πηγη: http://www.zougla.gr/greece/article/...tou-diadiktiou

    Συνέλαβαν τον "βασιλιά" του... τζάμπα

    Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης, Φίλιππος Καραμέτος

    Το μεγαλύτερο χτύπημα κατά της διαδικτυακής πειρατείας έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zougla.gr, oι άνδρες της Δίωξης εισέβαλαν σε σπίτι-εργαστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας και συνέλαβαν τον 37χρονο διαχειριστή της ιστοσελίδας DVD movies online (dvdmovies.gr).

    Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα διακίνησης κινηματογραφικών ταινιών, αφού οι χρήστες μπορούσαν να δουν απευθείας online ταινίες χωρίς να τις κατεβάζουν (downloading). Στον συγκεκριμένο ιστότοπο ο χρήστης μπορούσε να δει έργα τα οποία είτε δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στους κινηματογράφους είτε προβάλλονταν παράλληλα στα σινεμά.

    Τουλάχιστον 500.000 χρήστες τον μήνα έβλεπαν δωρεάν ταινίες και σειρέςΚατασχέθηκαν τέσσερις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε κατάσταση με χρηματικά ποσά, από όπου προκύπτουν έσοδα από διαφημίσεις στην εν λόγω ιστοσελίδα, με το ύψος τους να εκτιμάται στις αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις δήλωσης των εσόδων αυτών στην εφορία.



    Πηγές της ΕΛΑΣ εξηγούν στο zougla.gr ότι το συγκεκριμένο site είχε τουλάχιστον 500.000 Έλληνες χρήστες κάθε μήνα, οι οποίοι έβλεπαν δωρεάν ταινίες και σειρές. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η ιστοσελίδα κατείχε τη 2η θέση πανελληνίως σε επισκεψιμότητα ανάμεσα σε ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο.

    Ο 37χρονος διατηρούσε κι άλλο σπίτι-εργαστήριο στο Καβούρι.

    To zougla.gr κατάφερε και εντόπισε στην περιοχή της Γλυφάδας το σπίτι όπου διέμενε ο 37χρονος. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, το συγκεκριμένο σπίτι το χρησιμοποιούσε και ως εργαστήριο. Πρόσωπα από το συγγενικό του περιβάλλον ανέφεραν ότι δεν γνώριζαν για τις δραστηριότητές του, ενώ πιστεύουν ότι κάποιοι τον έμπλεξαν. «Ήρθαν περίπου 10 άνδρες με πολιτικά, μπήκαν στο σπίτι, τον συνέλαβαν και τον πήγαν στη ΓΑΔΑ. Δεν μας εξήγησαν για ποιο λόγο τον πήραν» ανέφερε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα συγγενής του συλληφθέντα που ήταν παρών στη σύλληψη.

    130 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή

    Άνδρες της επιχείρησης διευκρινίζουν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ότι η φοροδιαφυγή από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα υπολογίζεται από την αρχή της λειτουργίας της στα 130 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο το κόστος από πνευματικά δικαιώματα εκτιμάται στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

    Ξεκίνησε το σαφάρι κατά ιστοσελίδων που φοροδιαφεύγουν

    Η οργανωμένη επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής μέσω διαδικτύου, μια διαδικασία στην οποία συνεργάζεται το ΣΔΟΕ, η αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας που συνελήφθη δεν δρούσε μόνος του. Είχε τουλάχιστον 10 συνεργάτες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αρχές.

    Ο ίδιος παραπέμφθηκε για κακούργημα, ενώ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον 16ο τακτικό ανακριτή. Παράλληλα, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα ενημερωθούν για να διερευνήσουν τη νομιμότητα των εσόδων αυτών και για τον καταλογισμό τυχόν διοικητικών κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

    Διαδηλώσεις συμπαράστασης από χρήστες

    Xρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας άρχισαν να αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο μετά τη σύλληψη του διαχειριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οργανώνουν διαδήλωση τη Δευτέρα έξω από τα δικαστήρια, ενώ παράλληλα δημιουργούν διάφορες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των εν λόγω επιχειρήσεων.


    Όπως φαίνεται σήμερα στο url της διεύθυνσης dvdmovies.gr

    H επίσημη ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

    Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μεγάλη υπόθεση παραβίασης της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία

    Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 37χρονου, ο οποίος παρείχε παράνομα πρόσβαση σε οπτικοακουστικά έργα, μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο

    Με τον τρόπο αυτό, προκλήθηκε σημαντική απώλεια εσόδων τόσο για τους νόμιμους δικαιούχους, ύψους 1.400.000 ευρώ περίπου, όσο και για το Κράτος, από τη μη είσπραξη των αντίστοιχων φόρων

    Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, εξιχνιάστηκε υπόθεση παραβίασης της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και φοροδιαφυγής.

    Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (12-03-2015) στην Αθήνα, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.

    Προηγήθηκαν ψηφιακές καταγγελίες σε βάρος συγκεκριμένης ιστοσελίδας, διότι καθιστούσε προσιτά στο κοινό μέσω διαδικτύου και διέθετε, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις (αγορά - πώληση - ΦΠΑ - φορολογία - πνευματικά δικαιώματα), οπτικοακουστικά έργα πάσης φύσεως.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης συγκέντρωνε παράνομα διαδικτυακούς συνδέσμους (urls), που αντιστοιχούσαν σε οπτικοακουστικά έργα (κινηματογραφικές ταινίες και σειρές) και τα παρείχε, χωρίς την απαιτούμενη άδεια των νόμιμων δικαιούχων, στους χρήστες της εν λόγω ιστοσελίδας, προτρέποντάς τους σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα.

    Με τον τρόπο αυτό, προκλήθηκε, σύμφωνα με την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοαουστικών Έργων, σημαντική απώλεια εσόδων για τους νόμιμους δικαιούχους, ύψους 1.400.000 περίπου, καθώς και για το Κράτος από τη μη είσπραξη των αντίστοιχων φόρων.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η εν λόγω ιστοσελίδα είχε υψηλή επισκεψιμότητα και βάσει στατιστικών στοιχείων, κατείχε τη 2η θέση πανελληνίως ανάμεσα σε ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο, περιέχοντας περισσότερους από 66.000 συνδέσμους (urls) και αριθμώντας περί τους 400.000-500.000 χρηστές.

    Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Ακολούθησε εκτεταμένη, ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα και ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων και στοιχείων της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο πλαίσιο αυτό και ύστερα από αλληλογραφία με τις αρμόδιες αρχές και τις εμπλεκόμενες εταιρίες τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου, προέκυψε ως διαχειριστής της προαναφερθείσας ιστοσελίδας ο ανωτέρω 37χρονος συλληφθείς.

    Κλιμάκιο Αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησε χθες (12-03-2015) νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω, όπου και ταυτοποιήθηκε ότι αυτός τυγχάνει ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

    Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

    Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε κατάσταση με χρηματικά ποσά, από όπου προκύπτουν έσοδα από διαφημίσεις στην εν λόγω ιστοσελίδα, με το ύψος τους να εκτιμάται στις αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις δήλωσης των εσόδων αυτών στην εφορία.

    Ο ανωτέρω δράστης, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Παράλληλα, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, θα ενημερωθούν για να διερευνήσουν τη νομιμότητα των εσόδων αυτών και για τον καταλογισμό τυχόν διοικητικών κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

    πηγη http://www.zougla.gr/greece/article/...iakis-piratias

    Τελειώνουν τις δωρεάν ταινίες - Έκλεισαν και torrent sites, παρακολουθούν το piratebay

    oυ Χρήστου Μαζάνη

    Όπως έχει αποκαλύψει το zougla.gr τις προηγούμενες ημέρες, ο πόλεμος μεταξύ Αρχών και διαδικτυακής πειρατείας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έχει αρχίσει για τα καλά.

    Μετά το κλείσιμο το GamatoTV, του Popcorn Time και άλλων ιστοσελίδων δωρεάν online ταινιών,ακολουθεί και το λουκέτο σε ιστοσελίδες με torrents.

    Συγκεκριμένα το YIFY, αλλά και το Kickass, ήδη έκλεισαν και αυτά.Το YIFY (ή YTS) είναι ένα movie release group που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η βασική πηγή για εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, αφού προσφέρει δωρεάν ταινίες σε υψηλή ποιότητα.

    Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στο διαδίκτυο, το website του group που βρισκόταν στο yts.to έχει πέσει εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα και αυτό φαίνεται να συνέβη την ίδια περίπου χρονική περίοδο με το Popcorn. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Popcorn Time χρησιμοποιούσε YIFY torrents για να παρέχει στους χρήστες του περιεχόμενο με συνεχή ροή.

    Το TorrentFreak αναφέρει ότι η κεφαλή του YIFY σταμάτησε να απαντά σε e-mails τους, του Popcorn Time και άλλων διαχειριστών από torrent portals κατά την ίδια χρονική περίοδο, και έπειτα το website τους προβάλλει μια λευκή σελίδα. ;Oπως αναφέρει το secnews, μια πρώτη ανάγνωση στα γεγονότα δείχνει πως ίσως ήταν εντελώς απροστάτευτο και με low-resource server και χτυπήθηκε από επίθεση DDoS.

    Επιπλέον, και οι νέες κυκλοφορίες ταινιών YIFY σταμάτησαν ακόμα κι από άλλες πηγές, κάτι που ίσως σημαίνει ότι τα μέλη της ομάδας φαίνεται να έχουν σταματήσει τις δραστηριότητές τους λόγω εσωτερικών εντολών.

    Το Kickass Torrents, το μεγαλύτερο torrent portal στον πλανήτη, ίσως μεγαλύτερο κι απ’ το Pirate Bay, μπορεί να μην έχει πέσει ακόμα, αλλά δεν θεωρείται πλέον και πολύ ασφαλές, αφού έχει επισημανθεί σαν φορέας κακόβουλου λογισμικού από την Firefox και το Chrome.

    Με όλ’ αυτά να συμβαίνουν παράλληλα ή και σχεδόν ταυτόχρονα, πηγές τονίζουν στο zougla.gr πως η MPAA (Motion Picture Association of America) να έχει βρει ίσως έναν τρόπο να κυνηγήσει και να πατάξει την πειρατεία.

    Σε κίνδυνο και το Pirate Bay ;

    Το Pirate Bay βρίσκεται ακόμα online, με τις επισκέψεις να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη την τελευταία εβδομάδα.Ειδικευμένοι στο κυβερνοέγκλημα αναφέρουν στο zougla.gr πως δεν αποκλείεται να χτυπηθεί και ο συγκεκριμένος ιστότοπος, ή τουλάχιστον να αποκλειστεί στην χώρα μας.

    πηγη: http://www.zougla.gr/technology/arti...n-to-piratebay
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 30-10-15 στις 04:48.

  7. #112
    Εγγραφή
    15-10-2005
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    5.788
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Άντε πάλι αυτά τα "torrenz" και τα φουσκωμένα νούμερα...

    Ακόμα και οι 930.000 ημερήσιες επισκέψεις μου φαίνονται υπερβολικές. Τόσα χρόνια στο "κουρμπέτι" και το site δεν το ήξερα. Τόσο underground αλλα με 1 εκατομμύριο πιστούς "οπαδούς" που έβλεπαν κάθε μέρα ταινίες;

    Όσο για το τελευταίο περί TPB ...Better men have tried...

  8. #113
    Εγγραφή
    08-01-2004
    Περιοχή
    Αθήνα/Αγ.Δημήτριος
    Μηνύματα
    386
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων

    Συγκεκριμένα το YIFY, αλλά και το Kickass, ήδη έκλεισαν και αυτά.

    [...]

    Το Kickass Torrents, [..] μπορεί να μην έχει πέσει ακόμα
    Δημοσιογραφία με Δ κεφαλαίο

    Καλά και με το

    Με την διαδικασία αυτή, οι διαχειριστές κέρδιζαν 0,10 λεπτά από την κάθε προβολή
    γελάνε και οι πέτρες

  9. #114
    Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Α.Ρ.Δ.

  10. #115
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    δεν ξερω αν γελανε και οι πετρες αγαπητοι μου φιλοι

    δυστυχως καποιοι ανθρωποι εχουν βρει τον μπελα τους ασχημα (ξερανε βεβαια που μπλεκουν) χωρις να υπαρχει νομοθεσια για το κατηγορητηριο

    αντι το ιδιο το κρατος να ξεσκονισει αυτους τους κλεφτες-λαμογια που λεγονται ΑΕΠΙ/ΕΠΟΕ κτλ

    αυτο δειχνει την καταντια του κρατους μας

    αυτο που ξερω ειναι οτι η ΕΛ.ΑΣ (ΔΗΕ) μαζι με την INTERPOL

    και τις ελληνικες οργανωσεις προστασιας προσωπικων δεδομενων ΑΕΠΙ , ΕΠΟΕ , κτλ

    πιεζουν καταστασεις προς τους παροχους μερια

    ωστε να κοπει η προσβαση σε καθε παρανομη ιστοσελιδα.

  11. #116
    Εγγραφή
    10-05-2015
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    394
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35840/3072
    ISP
    Vodafone
    Σε αυτό θα βιαστούμε να γίνουμε Ευρώπη έτσι;
    ότι δηλαδή με τα 570 ευρώ που είναι ο βασικός μισθός,αν κόψεις τα torrent θα γεμίσει με κόσμο όλα τα σινεμά και ο κόσμος θα αγοράζει dvd,cd κλπ με τα μα τα μαλλιά του ξέμπλεκα στους κάμπους...

  12. #117
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chryssostomos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτό θα βιαστούμε να γίνουμε Ευρώπη έτσι;
    ότι δηλαδή με τα 570 ευρώ που είναι ο βασικός μισθός,αν κόψεις τα torrent θα γεμίσει με κόσμο όλα τα σινεμά και ο κόσμος θα αγοράζει dvd,cd κλπ με τα μα τα μαλλιά του ξέμπλεκα στους κάμπους...
    πολλα λες...

    586 ευρω (μικτα) 490 ευρω (καθαρα) ειναι ο βασικος μισθος

    αλλα οχι για πολυ δυστυχως με αυτους που κυβερνουν (πρωην και νυν) προβλεπω συντομα και ο μισθος και η συνταξη να γινουν κατι σαν "επιδομα" (αν εχεις διαβασει τι προβλεπει το μνημονιο για μισθους και συνταξεις (150-300+ ευρω)

    τοτε οντως δεν νομιζω να κοψει κανεις το "παρανομο" κατεβασμα καθως με αυτα τα χρηματα οχι να πας σε σινεμα δεν φτανει ουτε να νοικιασεις/αγορασεις CD/DVD μην πω οτι αν φτασουμε σε αυτο το σημειο δεν θα εχουμε χρηματα ουτε για συνδεση με το διαδικτυο καθως θα πρεπει να διαλεξουμε η τηλεφωνο/διαδικτυο η ρευμα.

    προσωπικα καθως δουλευω για το μεροκαματο (3/4 ευρω την ωρα η περιπου 490 ευρω το μηνα) μπορω να σου πω οτι δεν θα σταματησω το κατεβασμα απο "παρανομες" ιστοσελιδες καθως δεν μου φτανουν για να παω σινεμα η να αγορασω/νοικιασω ταινια

    τα παιχνιδια για την κονσολα που πλεον ειναι η ψυχαγωγια μου τα αγοραζω (οσο φτηνοτερα τα βρισκω) καθως παιχνιδια για υπολογιστη δεν μπορω να αγορασω καθως πρεπει να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη (και λεφτα δεν υπαρχουν)

    καθως η διασκεδαση πλεον εγινε "οικιακη" τελος οι ταβερνες και τα ξενυχταδικα.

  13. #118
    Εγγραφή
    10-05-2015
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    394
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35840/3072
    ISP
    Vodafone
    εγώ έχω φέτος την ατυχία(μη σου πω τύχη μιας και δεν θα πληρώσω τπτ)να είμαι άνεργος.
    Οπότε το λέω ευθαρσώς ότι μόνο με το κατέβασμα θα μπορέσω να δω μια ταινία.
    Εντάξει θα πάω και σινεμά αλλά στο πολύ τσακίρ κέφι.
    Για να αγοράσω δε ταινία ούτε λόγος.
    Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ εννοείται.

  14. #119
    Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Chryssostomos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ έχω φέτος την ατυχία(μη σου πω τύχη μιας και δεν θα πληρώσω τπτ)να είμαι άνεργος.
    Οπότε το λέω ευθαρσώς ότι μόνο με το κατέβασμα θα μπορέσω να δω μια ταινία.
    Εντάξει θα πάω και σινεμά αλλά στο πολύ τσακίρ κέφι.
    Για να αγοράσω δε ταινία ούτε λόγος.
    Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ εννοείται.
    καταρχην να διευκρινησω οτι εγω μπορει να ειμαι τυχερος που εχω ενα μεροκαματο παρα το γεγονος οτι στα 43 ειμαι "φιλοξενουμενος" σε σπιτι που ανηκει στην μητερα μου (που ζει με μια συνταξη (που ανα πασα στιγμη μπορει να γινει επιδομα και να χασει 40 χρονια εργασιας και κατι χιλιαδες ενσημα και κρατησεις) απο τους κλεφτες-λαμογια που μας κυβερνουν (πρωην και νυν) , παρα το γεγονος οτι η κοπελα μου εχει κανονικη δουλεια με κανονικο μισθο αλλα πολυωρη απασχοληση

    σαφως υπαρχουν αλλοι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο μενα που στηνονται σε ουρες για ενα πιατο φαγητο ωστε να πανε στην οικογενεια τους , που ειναι ανεργοι/αστεγοι/αποροι

    οπως υπαρχουν και ακομα πιο τυχεροι απο μενα που εχουν καλη δουλεια (ακομα) και δεν τους λειπει τιποτα

    δεν κρινω κανεναν απλα λεω τι κανω βαση της δικης μου τσεπης (αυτο ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαξει)

  15. #120
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παιδιά το ότι δεν έχετε χρήματα δεν κάνει την πράξη νόμιμη, στην τελική κάντε και εσείς μια σελίδα, δεν σας αρέσουν τα νούμερα της δίωξης, ο ίδιος δήλωσε πως έβγαζε 25.000 ευρώ τον χρόνο, καθαρά στην τσέπη.

Σελ. 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Υπάρχει πρόγραμμα για video streaming;
    Από babaliaris στο φόρουμ Software γενικά
    Μηνύματα: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-15, 22:13
  2. Hardware για video streaming χωρίς οπτική επαφή
    Από voithostyrempora2 στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-15, 18:43
  3. [Other] Ψάχνω για ένα "τούμπανο" (πολύ καλό) router για video streaming και με δυνατό WiFi σήμα.
    Από lupus_Hegemonia στο φόρουμ ADSL & Broadband Hardware, routers και modems...
    Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-15, 15:18
  4. Μηνύματα: 34
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-15, 15:57
  5. wifi usb για streaming HD ταινιών...
    Από giwrgosath στο φόρουμ Wireless Networking
    Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-14, 18:37

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας