PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΤΛΑΣ Ενιαίο Μητρώο Ασφάλισης-Ασφαλιστικής Ικανότητας

thourios
03-08-17, 14:44
Αν και έχει συζητηθεί το θέμα αρκετά παλαιότερα σε άλλο νήμα ανοίγω ένα επικαιροποιημένο αφού προσπάθησα να κάνω εκτύπωση των ενσήμων μου και η ενημέρωση που βλέπω είναι μέχρι το 2015. Δεν βλέπω δηλαδή τα ένσημα των τελευταίων ετών.
Παλαιότερα έκανα εκτύπωση από τη σελίδα του ΕΡΜΗ (http://www.ermis.gov.gr). Πότε δούλευε και πότε δεν δούλευε η υπηρεσία. Με τα πολλά καταργήθηκε όπως βλέπω η εκτύπωση μέσω Ερμή.
Η σελίδα του ΑΤΛΑ είναι αυτή (https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Pages/Home.aspx).
Γνωρίζει κάποιος από που τελικά μπορώ να εκτυπώσω τα ένσημα μου online;

:hmm:

tzelen
03-08-17, 15:35
Τα δικά μου στο ΑΤΛΑΣ σταματάνε Απρίλιο 2016 (και εννοείται ότι έχω συνεχόμενη εργασία έκτοτε).

thourios
03-08-17, 15:51
Ευχαριστώ. Οπότε βλέπω ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Εφαρμογές από εδώ! Εφαρμογές από εκεί και στο τέλος δεν δουλεύει τίποτα.
Αρκεί κάποιοι να τα βάζουν τις μίζες στη τσέπη τους.
:evil:

nnn
03-08-17, 19:26
Τα δικά μου στο ΑΤΛΑΣ σταματάνε Απρίλιο 2016 (και εννοείται ότι έχω συνεχόμενη εργασία έκτοτε).

Και εμένα μέχρι εκεί δείχνει και αν ζητήσω εκτύπωση, βγάζει σφάλμα :lol:

dimitris.taxideytis
03-08-17, 20:10
Μηπως εχετε καποια λαθος ρυθμιση;
Με Chrome , κανω κλικ στην εκτυπωση ασφαλιστικου βιογραφικου και κατεβαινει στον υπολογιστη σε μορφη pdf.To δοκιμασα πριν 2 λεπτα...

nnn
03-08-17, 20:27
Μηπως εχετε καποια λαθος ρυθμιση;
Με Chrome , κανω κλικ στην εκτυπωση ασφαλιστικου βιογραφικου και κατεβαινει στον υπολογιστη σε μορφη pdf.To δοκιμασα πριν 2 λεπτα...

Και σε εμένα έπαιξε μετά από κάνα 20λεπτο. Μέχρι ποιόν μήνα σου βγάζει ?

thourios
03-08-17, 20:28
Πάντως εμένα μου βγάζει ένσημα μέχρι το 2015 ενώ έχω εργασθεί και τα επόμενα χρόνια. Δεν δοκίμασα εκτύπωση.

nyannaco
04-08-17, 07:39
Και εμένα μέχρι εκεί δείχνει και αν ζητήσω εκτύπωση, βγάζει σφάλμα :lol:

Τα ίδια κι εδώ...

tzelen
04-08-17, 13:06
Την πρώτη φορά που επέλεξα εκτύπωση, και εμένα μου έβγαλε σφάλμα, αλλά στην επόμενη προσπάθεια τα εμφάνισε κανονικά (μέχρι 04/2016 βέβαια). Να υποθέσω ότι μέχρι εκεί έχουν ψηφοποιήσει;

nnn
04-08-17, 13:16
Την πρώτη φορά που επέλεξα εκτύπωση, και εμένα μου έβγαλε σφάλμα, αλλά στην επόμενη προσπάθεια τα εμφάνισε κανονικά (μέχρι 04/2016 βέβαια). Να υποθέσω ότι μέχρι εκεί έχουν ψηφοποιήσει;

Ε ναι, που να κάτσεις να μεταφέρεις το αρχείο των ΑΠΔ με τα μηνιαία ένσημα στο ΑΤΛΑΣ βρε αδελφέ, δεν βγαίνει η δουλειά έχουμε να κάνουμε τσιγάρο, να πιούμε καφέ και να πάμε για ψώνια :rolleyes:

thourios
04-08-17, 19:50
Έχουν γίνει πολλά μπερδέματα από τη στιγμή που όλα έγιναν ενιαία (ΕΦΚΑ). Επειδή προσπαθούσα μέσα από τη ιστοσελίδα του ΙΚΑ να εκτυπώσω κάποια αποδεικτικά σύνταξης της μητέρας μου μετά από κάποιο μήνα μου έλεγε να μπω σε μια άλλη παρόμοια σελίδα του ΕΦΚΑ για να συνεχίσω την εκτύπωση. Εκεί όμως μου έβγαζε ότι ο ΑΜΚΑ είναι ανύπαρκτος και δεν προχώραγε παρακάτω.
Θαρρώ ότι φτιάχνουν ένα σύστημα Λερναία Υδρία που στο τέλος μπερδεύει και υπηρεσίες και πολίτες.

voithostyrempora2
05-08-17, 01:44
Κι εμένα μυστηριωδώς σταματάνε όλα στον Απρίλιο του 2016. Οποία συμφορα μας βρηκε τότε...

amwnra
06-08-17, 11:47
Στο ΙΚΑ μπαίνω εγώ και μου τα βγάζει έως τον Μάιο του 17. Στον ατλα και εμένα σταματάνε 4/16.

thourios
06-08-17, 12:20
Στο ΙΚΑ μπαίνω εγώ και μου τα βγάζει έως τον Μάιο του 17. Στον ατλα και εμένα σταματάνε 4/16.
Για δώσε link του ΙΚΑ. Μπαίνεις με κωδικούς taxisnet ή έχεις κωδικούς ΙΚΑ; Παλιά ζηταγαν επιβεβαίωση της επιβεβαίωσης κτλ.

tsorbi
06-08-17, 13:27
http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfala.cfm
Πολύ παλιά είχα κάνει εγγραφή.

thourios
06-08-17, 22:05
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Νομίζω ότι είχα κάνει εγγραφή.

- - - Updated - - -

Έκανα εγγραφή από αυτή τη σελίδα http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfreg.cfm
και με τους κωδικούς taxisnet δεν χρειάζεται να πάω σε κατάστημα.
Μετά μπόρεσα να δω όλα τα ένσημά μου στη σελίδα που αναφέρθηκε παραπάνω.
Οπότε όλες οι άλλες ATΛAS και ΕΡΜΗΣ για το συγκεκριμένο λόγο είναι άχρηστες.

@ ADSLgr.com All rights reserved.