PDA

Επιστροφή στο Forum : Μουντιάλ 2018

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

raspoutiv
09-06-18, 03:28
ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

Ήρθε η ώρα της εκδίκησης της Βραζιλίας για την ατιμωτική 7άρα;
Η Γαλλία θα πάρει αυτό που της στέρησε η Πορτογαλία πρόπερσι;
Ο Σάντος θα αποκτήσει τα πάντα στην τροπαιοθήκη του, εκτός από πρωτάθλημα Ελλάδας;
Η Ισπανία θα ανακάμψει ή ακόμα βαριούνται;
Ο Μέσι θα τελειώσει στην Αργεντινή ως loser, τελειώνοντας τις συγκρίσεις με το Μαραντόνα;
Μήπως οι οπαδοί της Αγγλίας, που πάντα βλέπουν οιωνούς υπέρ τους, δικαιωθούν επιτέλους;
Πάλι οι Γερμανοί θα νικήσουν στο τέλος;
'Η θα μας εκπλήξει κανα outsider;

Ο Πούτιν μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη φιέστα της μπάλας. Εμείς θα λείπουμε;

Artemius
11-06-18, 23:22
Να ΜΗ το πάρουν οι σιχαμενοξιπασμένοι Γερμαναράδες.

Δεύτερον,...

194458

https://youtu.be/A5eUbexLvn4

https://youtu.be/cbliXEOfDa8

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ALBICELESTE!!!

Chingachgook
12-06-18, 09:59
Η Αγγλία θα το πάρει.

:rofl:

:rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl::rofl:

PopManiac
12-06-18, 11:22
To πολύ ευχάριστο ΙΜΟ είναι ότι αυτό το Μουντιάλ φαίνεται να είναι το πιο ανοιχτό που μπορώ να θυμηθώ καθώς δεν διαφαίνεται (προς το παρόν; ) κάποια/ες ομάδα/ες που έχει/ουν άμεση διεκδίκηση στον τίτλο.

Συνεπώς, ελπίζω ότι θα μείνουμε στην αγωνία και στις εκπλήξεις (και οι μπούκηδες θα κάνουν πάρτι :p).

Σε ό,τι με αφορά στηρίζω Νιγηρία, Αίγυπτο (στα outsider αλλά πολύ αγαπητά, ιδιαίτερα η πρώτη) και σίγουρα κι εγώ vamos Argentina!!!! Αν και δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από την "κατάρα" να φτάνουν τόσο κοντά να αγγίζουν την κούπα και κάποιος θεός (ή διαιτητής που άφησε Γερμανούς το 1990 να παίζουν kickboxing :down:) να τους σταματά

aroutis
12-06-18, 15:20
Εννοείται Βραζιλία γιατί πρέπει να αποδείξει ότι είναι μεγάλη.
Εννοείται ότι πρέπει να κλείσει το σπίτι του Μέσι.
Εννοείται ότι πρέπει να κλείσει το σπίτι των Γερμανών.

raspoutiv
12-06-18, 18:24
γιατί Αργεντινή κι όχι Ουρουγουάη;

τεχνική, πάθος, δόντια, μπουνιές, κλωτσιές, αντριλα και φυσικά η εικόνα του Πάμπλο με τη celeste φανέλα και τον Αρτίγας τατουάζ

https://www.google.com/search?q=pablo+garcia+artigas&client=firefox-b&hl=el&nfpr=1&tbm=isch&oq=pablo+garcia+artigas&gs_l=mobile-heirloom-serp.12...8132.9052.0.9934.6.6.0.0.0.0.202.608.4j1j1.6.0....0...1c..34.mobile-heirloom-serp..5.1.35.Mmc5GPulFw8#mhpiv=1&spf=1528816983729

PopManiac
12-06-18, 18:28

Επειδή ως γνήσιος Έλληνας πηγαίνω με χώρες που πάει το ΔΝΤ :p

raspoutiv
12-06-18, 18:30
Επειδή ως γνήσιος Έλληνας πηγαίνω με χώρες που πάει το ΔΝΤ :p

δεκτή η αντιμνημονιακή στροφή σου Pop :p ;)
κινη Ουρουγουάη όμως μαζί με την Αργεντινή υπέφερε τα ίδια ως εξαρτωμενη οικονομία

Rebel Scum
12-06-18, 22:12

τεχνική, πάθος, δόντια, μπουνιές, κλωτσιές, αντριλα και φυσικά η εικόνα του Πάμπλο με τη celeste φανέλα και τον Αρτίγας τατουάζ

https://www.google.com/search?q=pablo+garcia+artigas&client=firefox-b&hl=el&nfpr=1&tbm=isch&oq=pablo+garcia+artigas&gs_l=mobile-heirloom-serp.12...8132.9052.0.9934.6.6.0.0.0.0.202.608.4j1j1.6.0....0...1c..34.mobile-heirloom-serp..5.1.35.Mmc5GPulFw8#mhpiv=1&spf=1528816983729

Εντάξει γενικά στην Ελλάδα ο μύθος της αριστερής καταπιεσμένης (από τους Βορειοαμερικάνους) ηπείρου μας κάνει να υποστηρίζουμε διάφορους κλεφτοκοτάδες της Λατινικής Αμερικής αλλά όχι και την Ουρουγουάη έλεος.

ΟΚ η Αργεντινή ας πούμε έχει βγάλει κάποιους τεράστιους παίκτες (και κατά κύριο λόγο μέτριες ομάδες) και έχει κάτι να υποστηρίξεις. Η Ουρουγουάη με τους δολοφόνους; Ο Pablo εξαίρεση (στο θέμα μπάλας γιατί από συμπεριφορά κλασικός Ουρουγουανός).

ΥΓ.Μία ομάδα υπάρχει στην Λατινική Αμερική.

tsigarid
13-06-18, 03:42
Απουσία των μεγάλων ονομάτων (Ελλάδα), Costa Rica λέμεεεε!

:p

raspoutiv
13-06-18, 14:15
ΥΓ.Μία ομάδα υπάρχει στην Λατινική Αμερική.

Βραζιλία;

Rebel Scum
13-06-18, 14:41
Βραζιλία;

Εμ ποια; ΟΚ ώρες ώρες γίνονται κλόουν αλλά αν ψάχνεις αυθεντική αγάπη σε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο εκεί θα τη βρεις.

Chingachgook
13-06-18, 14:47
Εγώ την αυθεντική αγάπη την ψάχνω στις κερκίδες, όχι στον χλοοτάπητα. Εκει πάνω, προτιμώ Κολομβία, Βενεζουέλα :p

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
13-06-18, 15:32
Τι έγινε με τον manager της Ισπανίας; Γιατί πήρε π@υλο;

vagdsl
13-06-18, 22:59
Τι έγινε με τον manager της Ισπανίας; Γιατί πήρε π@υλο;

Ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει τη Ρεάλ μετά το Μουντιάλ (https://elpais.com/elpais/2018/06/13/inenglish/1528884555_904967.html).
Οι παίκτες διχάστηκαν, και αποφασίστηκε πως η καλύτερη λύση ήταν η αποπομπή του Lopetegui.

ralfi
14-06-18, 00:32
Απ το 1962 και επειτα και κυριως απο τοτε που μπηκαν στην μεση χορηγοι/τηλεοραση/διαφημισεις κτλ βλεπουμε πως η κουπα εναλλασσεται απο Λατινικη Αμερικη με Ευρωπη εναλλάξ.Το περιεργο είναι πως απ το 2002 που το πηρε η Βραζιλια έκτοτε το σηκώνει Ευρωπαικη ομαδα σερι για 3 διοργανωσεις.Νομιζω το κοβω χλωμο να το παρει και τεταρτη φορα,οποτε η κουπα παει προς Λατιν Αμερικα μερια.
Με αυτο το στοιχείο ως βάση και αν υποθέσουμε πως Βραζιλία και Γαλλία φετος έχουν ομαδαρες και ξεχωρίζουν είναι το πιο πιθανο σενάριο να συναντηθουν στα ημιτελικα οποτε οποια και να περάσει απ τις 2 θα χει κατα πασα πιθανοτητα απεναντι μια εκ των Γερμανία ή Αργεντινή.
Οποτε τολμώντας να δώσουμε κάποια ζευγαρια τελικου αυτα θα είναι Βραζιλια/Γερμανια , Βραζιλία/Αργεντινή (τα πιο πιθανά) ή Αργεντινή/Γαλλία.194549

Artemius
14-06-18, 15:29
Απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί, Αργεντινή - Βραζιλία τελικός, θα το δεί και ο Θεός!

Φέρτε με τους καραγκιόζηδες να τους σκίσω! :twisted:

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-06-18, 16:11
O Hugo Lloris θα σηκώσει την κούπα :rocker

Το ψήνετε να στήσουμε κανένα mini league; Με προγνωστικά μόνο, όχι με ενδεκάδες.
Έχω φτιάξει ένα στο Predict the Football (https://worldcup.predictthefootball.com/minileague/invite/10671)
Κάνετε register και μετά Join Mini-League με κωδικό 974571.

WAntilles
14-06-18, 16:29
Εγώ ανέκαθεν από παιδί, στο ποδόσφαιρο ήμουν:

- αντι-λατινική-αμερική
- αντι-αγγλία (και όλα τα συναφή -> σκωτίες κλπ.)
- αντι-γερμανία

Και πάντα υπέρ (με τυχαία σειρά):

- ισπανίας
- πορτογαλίας
- γαλλίας
- ολλανδίας
- ιταλίας
- και κάποιων συγκεκριμένων αφρικανικών χωρών (π.χ. Καμερούν)

KLG
14-06-18, 16:43
Αγγλία και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol:

(υπάρχει κάποιος άλλος αγγλοφιλος?)

https://www.youtube.com/watch?v=RJqimlFcJsM

kerkiss
14-06-18, 17:02
Έβαλα αναζήτηση στο Google Images "hot russian babes" και μου έβγαλε αυτό
194566

Και μετά έβαλα αναζήτηση "hot saudi arabian babes" και να τι μου έβγαλε.
Ξέρει κανείς τι τρέχει ;
194568

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
14-06-18, 17:46
Αγγλία και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol:

(υπάρχει κάποιος άλλος αγγλοφιλος?)

https://www.youtube.com/watch?v=RJqimlFcJsM
Άσε τις φλωριές και βάλε κάτι ορίτζιναλ

https://www.youtube.com/watch?v=va6nPu-1auE

PopManiac
14-06-18, 20:43
Πορτογαλία Ισπανία αύριο 9μμ ώρα Ελλάδας.... Niiiiiiiice

tsigarid
14-06-18, 22:19
Πολύ ξύλο έδωσε η Ρωσία σήμερα. Οικοδεσπότες και με ηθικό στα ουράνια, θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
15-06-18, 07:47
Πολύ ξύλο έδωσε η Ρωσία σήμερα. Οικοδεσπότες και με ηθικό στα ουράνια, θα είναι δύσκολος αντίπαλος.
Οι Άραβες ήταν τραγικοί και για αυτό πήραν ρυθμο οι Ρώσοι.
Επειδή όμως είναι Ρώσοι :p σημαίνει πως είναι ομάδα που στηρίζεται στην καλη ψυχολογία. Μια στραβη να κάτσει και θα τους δεις να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

aroutis
15-06-18, 08:19
Θέλω Ρωσία Αγγλία για ευνόητους λόγους...

Big boys don't cry ;)

raspoutiv
15-06-18, 09:29

οι Ρώσοι ήταν κάκιστοι επιθετικά ενώ αμυντικά χωρίς να ζοριστούνε δέχτηκαν κάποιες φάσεις
απλά οι Σ.Άραβες δε θα πρεπε να βρίσκονται εκεί

vamos Uruguay por 4-0 σήμερα

konig
15-06-18, 15:52
τι vamos uruguay....οι τυπο δεν υπαρχουν πουθενα λες και παιζουν τα τεταρτα της ουρουγουαης ειναι

kerkiss
15-06-18, 18:20
Στηρίζω Γιουρογουέϊ με τα χίλια γιατί έχουνε ελληνική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας και επιθετικούς τον Δαγκωνιάρη και τον Χαϊβάνι :p

konig
15-06-18, 19:22
και ελεγα πως δεν θα ξαναζησω τον εφιαλτη της βουβουζελας......ειχα ξεχασει ποσο ενοχλητικο ηταν αυτο το πραγμα

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
15-06-18, 19:36
How to Silence Vuvuzela Horns in World Cup Broadcasts (https://lifehacker.com/5564085/how-to-silence-vuvuzela-horns-with-an-eq-filter)
Το δοκίμασα μόλις με τον pulseaudio equalizer.
Πρώτο στάδιο: δεν έχει τις μπάντες που αναφέρονται στο link.
Δεύτερο στάδιο: έκοψα τις γειτονικές μπάντες και δεν έγινε τίποτα.
Τρίτο στάδιο: έκοψα τις 4 ψηλές και η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη. Ακούγεται λίγο πιο χαμηλά και ο speaker αλλά κλάιν :mrgreen:

famous-walker
15-06-18, 19:53
How to Silence Vuvuzela Horns in World Cup Broadcasts (https://lifehacker.com/5564085/how-to-silence-vuvuzela-horns-with-an-eq-filter)
Το δοκίμασα μόλις με τον pulseaudio equalizer.
Πρώτο στάδιο: δεν έχει τις μπάντες που αναφέρονται στο link.
Δεύτερο στάδιο: έκοψα τις γειτονικές μπάντες και δεν έγινε τίποτα.
Τρίτο στάδιο: έκοψα τις 4 ψηλές και η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη. Ακούγεται λίγο πιο χαμηλά και ο speaker αλλά κλάιν :mrgreen:

Αν είναι αυτός που έλεγε χτες ΈιΣι-Ντίσι (όσοι το ακούσαν θα καταλάβουν) θέλω και εγώ.

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
15-06-18, 20:03
Τι ΈιΣι-Ντίσι;;; :eguitar :rocker

kontinos
15-06-18, 20:03
Γερμανια στανταρ! Να τους βαλει και τα goal που τους χρωσταει απο τοτε που φρεναρε, λιγα ηταν τα 7.

famous-walker
15-06-18, 20:13
Τι ΈιΣι-Ντίσι;;; :eguitar :rocker

Πρόφερε τα χωρίς να τονίσεις το δεύτερο αρχικό σε κάθε ζευγάρι. Μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε δεν μπορεί :p

kerkiss
15-06-18, 22:17
Άντε ρε Ισπανία, βάλ'τους και τους 11 μέσα στα δίχτυα :)

PopManiac
15-06-18, 23:07
Βασικά τον σιχαίνομαι και τον μισώ και για το λόγο αυτό μόνο δεν υποστηρίζω Πορτογαλία (καταλαβαίνετε ποιος είναι :p), αλλά ο φούστης μιλάμε ότι σήκωσε μία ομάδα ολόκληρη και πήρε το παιχνίδι μόνος του.

Ιδιαίτερα το τρίτο γκολ, τρελό ρισπέκτ και μάλιστα αφού είχε ήδη φάει απίστευτο βρωμόξυλο από τους Ισπανούς.

Σεβασμός και μόνο :oneup:

tsigarid
15-06-18, 23:28
Δεν έχει άδικα το παρατσούκλι "φαινόμενο". Πολύ ματσάρα ήταν!

Rebel Scum
15-06-18, 23:32

Αυτό που είπες μόνο με αίμα ξεπλένεται :p

tsigarid
15-06-18, 23:35
Αυτό που είπες μόνο με αίμα ξεπλένεται :p

Φτου, πολύ γρήγορα το έπιασες :p

Rebel Scum
15-06-18, 23:44
https://i.makeagif.com/media/9-10-2015/7r62_M.gif

aroutis
16-06-18, 00:22

Ιερόσυλε...

https://www.youtube.com/watch?v=qbkEFaBp5AQ

konig
16-06-18, 00:42
νταξ αν ο παστιτσιος εφαγε 10 μηνες εσυ πρεπει να φας ισοβια:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

tsigarid
16-06-18, 02:58
Ρεεε, ψαρωτικό ήταν λέμε, δείτε το επόμενο μήνυμά μου! Θα σκίσω το διαρκείας μου...

konig
16-06-18, 11:00
Ρεεε, ψαρωτικό ήταν λέμε, δείτε το επόμενο μήνυμά μου! Θα σκίσω το διαρκείας μου...

ουτε για αστειο δεν το λες αυτο το πραγμα ιεροσυλε:rtfm::evil::rofl:

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
16-06-18, 11:05
Πρόφερε τα χωρίς να τονίσεις το δεύτερο αρχικό σε κάθε ζευγάρι. Μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε δεν μπορεί :p
Έσι...Νίσι; :confused:

PopManiac
16-06-18, 12:41
Πάντως ο Ρονάλντο στα δικά μου μάτια ήταν χθες και ηγέτης για πρώτη φορά. Ξαναλέω, ρησπέκτ στο spoiled brat του ποδοσφαίρου.

Βέβαια, από την άλλη, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σηκώνει διαρκώς την ομάδα που - όπως την είδα χθες - δεν έχει και τίποτε το εντυπωσιακό

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
16-06-18, 13:05
Ομάδα του Σάντος είναι. Απέναντι σε επιθετική ομάδα που παίζει ανοιχτά και ανεβάζει τα μπακ της (βλέπε Ισπανία) θα ψάξει την αντεπίθεση. Και τι γκολ έβαλε; Ένα πέναλτυ, ένα στημένο και ένα πνίξιμο.
Ας παίξει απέναντι σε καμιά κλειστή άμυνα, ας μην ξαναπάρει τέτοιο πέναλτυ στο δίλεπτο (σε κάθε παιχνίδι έχουμε 3-4 πέναλτυ σαν αυτό) και θα δούμε που θα πάνε.

Artemius
16-06-18, 15:36
Βασικά τον σιχαίνομαι και τον μισώ και για το λόγο αυτό μόνο δεν υποστηρίζω Πορτογαλία (καταλαβαίνετε ποιος είναι :p), αλλά ο φούστης μιλάμε ότι σήκωσε μία ομάδα ολόκληρη και πήρε το παιχνίδι μόνος του.

Ιδιαίτερα το τρίτο γκολ, τρελό ρισπέκτ και μάλιστα αφού είχε ήδη φάει απίστευτο βρωμόξυλο από τους Ισπανούς.

Σεβασμός και μόνο :oneup:

ασε με τώρα να πούμε, 1 πέναλτυ και 1 στημένο και 1 κουνέλι. κοιμήθηκε ο Θεός και πανηγύρισε ο κακομαθημένος. ο κλάψας.

ο ... τζουντόκα ο Ράμος όλα καλά? με τα μάτια τον μάρκαρε τον Ultrex όποτε τον συναντούσε. ουστ ρε!

έχε χάρη που τα παιδιά της Μπάρτσα, είναι σοβαροί και ολίγο τι ψυχοπονιάρηδες. εγώ πάλι θα τον κλάδευα ΚΑ - ΝΟ - ΝΙ - ΚΟ - ΤΑ - ΤΑ.

και ρε De Gea... ρε αγόρι μου! το κουβαδάκι της Algida να είχαμε βάλει, θα έπιανε 1! ΚΟΥΝΕΛΑ! αν κάνει 1-2 ακόμα τέτοιες εμφανίσεις,βλέπω να τον φωνάζει ο αχώνευτος στην προετοιμασία και να του λέει οτι έχει πακέτο.... τον ψάχνει ο χαμένος αδερφός του από το Λίβερπουλ! τι,όχι?

νταξ αν ο παστιτσιος εφαγε 10 μηνες εσυ πρεπει να φας ισοβια:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

πίσσα και πούπουλα. βάζω την πίσσα. :hit:

Ομάδα του Σάντος είναι. Απέναντι σε επιθετική ομάδα που παίζει ανοιχτά και ανεβάζει τα μπακ της (βλέπε Ισπανία) θα ψάξει την αντεπίθεση. Και τι γκολ έβαλε; Ένα πέναλτυ, ένα στημένο και ένα πνίξιμο.
Ας παίξει απέναντι σε καμιά κλειστή άμυνα, ας μην ξαναπάρει τέτοιο πέναλτυ στο δίλεπτο (σε κάθε παιχνίδι έχουμε 3-4 πέναλτυ σαν αυτό) και θα δούμε που θα πάνε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ.

άντε γιατι ολοι οι ... Σαντικοι μυρωδιάδες από 90λεπτο εδώ μαζεύτηκαν! :twisted:

ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ :

194623

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!

PopManiac
16-06-18, 17:23
Ισλανδία και τα μυαλά στα κάγκελα, πάλι θα μας τρελάνουν οι ψαράδες φαίνεται...

@ ADSLgr.com All rights reserved.