PDA

Επιστροφή στο Forum : stremio media center

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

macro
01-08-23, 19:36
Ο μονος λογος που δε το χρησιμοποιω , παρα μονο σα λυση αναγκης, ειναι οτι δε παιζει dolby και dts passthrough και πρεπει να ζησεις με stereo...... που δε λεει. Το αλλο κακο ειναι οτι δεν εχει τοσους πολλους υποτιτλους και δε μπορεις να παιξεις με το strecth της εικονας. Σε αυτα υπερτερει το kodi. Σε ολα τα αλλα το stremio απλα δε πιανεται.

To οτι ομως δε μπορει να παιξει dolby και dts format, ειναι σοβαρο σε οσους εχουν τα αναλογα ηχοσυστηματα.............

x_undefined
01-08-23, 19:43
Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τον default player σε libVLC αντί του ExoPlayer ή/και την επιλογή Tunneled Playback για το θέμα του passthrough.

Τους υπότιτλους φαντάζομαι τους παίρνεις από το OpenSubtitles που έχει μεγάλη ποικιλία. Στο Kodi τι άλλες πηγές είχες;

macro
01-08-23, 20:04
Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τον default player σε libVLC αντί του ExoPlayer ή/και την επιλογή Tunneled Playback για το θέμα του passthrough.

Τους υπότιτλους φαντάζομαι τους παίρνεις από το OpenSubtitles που έχει μεγάλη ποικιλία. Στο Kodi τι άλλες πηγές είχες;

Που ειναι αυτες οι επιλογες? Στα settings δεν εχει κατι.

Τους υποτιτλους οντως τους παιρνω απο opensubs και ολα τα αλλα προσθετα δε φαινεται να λειτουργουν μιας και δεν επιστρεφουν ποτε υποτιτλους. Το βλεπω απο το παραθυρο πανω δεξια οταν βρει υποτιτλους που μου λεει οτι ολα τα αλλα (subscene κ.λ.π. που εχω βαλει) δεν βρηκαν τπτ.

Στο kodi εχω βαλει εκτος απο το προβληματικο subtitles.gr του twilight, το A4Ksubtitles και το greek subs του bugatchino που βρισκουν τα παντα.

x_undefined
01-08-23, 20:07
Που ειναι αυτες οι επιλογες? Στα settings δεν εχει κατι.

Α, εννούσα για την Android TV έκδοση, νόμιζα ότι αναφερόσουν σε TV box. Στο PC ο player του είναι απίστευτα χάλια με ξεθωριασμένα χρώματα που δεν έχω βρει πώς να το φτιάξω. Θυμάμαι υπήρχε τρόπος να χρησιμοποιείται εξωτερικός player αλλά κάτι δεν δούλευε έτσι (νομίζω το Trakt). Εν τέλει δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου σε PC.

macro
01-08-23, 20:22
Οχι pc on tv εχω.... σορυ που δε το ανεφερα.

Με δεξι κλικ στο player και view on vlc θα εννοεις μαλλον, αλλα ουτε και αυτο ειναι λυση, μιας και ο vlc δε παιζει καν eac3-dts, μετα δε παιζει το sync των ταινιων κ.λ.π.

Λυση θελω, πατεντα εχω βρει, αν δεν ενσωματωσει codecs παντα πισω απο το kodi θα ειναι δυστυχως, ενω ειναι πολυ καλη πλατφορμα σε ταχυτητα, αριθμο πηγων που βρισκει, smooth play και αλλα καλα που εχει.

dimitri_ns
01-08-23, 20:24
stemio
99 homes
Tαινία του 2014

Αμερική, με τύπο που κάνει εξώσεις από σπίτια.
Αρρώστια

Ποιός γ@μεί dolby και dts format

Στο κινητό την είδα.
Στο κρεββάτι
Μου έκοψε του ύπνο ..

BlueChris
01-08-23, 21:43
Οχι pc on tv εχω.... σορυ που δε το ανεφερα.

Με δεξι κλικ στο player και view on vlc θα εννοεις μαλλον, αλλα ουτε και αυτο ειναι λυση, μιας και ο vlc δε παιζει καν eac3-dts, μετα δε παιζει το sync των ταινιων κ.λ.π.

Λυση θελω, πατεντα εχω βρει, αν δεν ενσωματωσει codecs παντα πισω απο το kodi θα ειναι δυστυχως, ενω ειναι πολυ καλη πλατφορμα σε ταχυτητα, αριθμο πηγων που βρισκει, smooth play και αλλα καλα που εχει.

Σε pc μόνο kodi μην ταλαιπωειέσαι άλλο. Αν θες μπορείς και έξτρα να παίξεις με Kodi αλλά να πειράξεις το config να παίζει τα πάντα με mpc και madvr με όλα τα καλά του αλλά πρέπει να έχεις κατεβάσει τον υπότιτλο πιο πριν. Έτσι βλέπω εγώ με calibration 3dlut κιολας.
Από εκεί και πέρα το stremio μου αρέσει και συνεχίζω με αυτό στα περισσότερα που βλέπω.

macro
01-08-23, 22:28
Δε ταλαιπωρουμε, εχω κατασταλαξει και εξηγησα τους λογους. Κουβεντα κανουμε.

chat1978
16-08-23, 13:16
Απλά να μοιραστώ μια εμπειρία για την οποία δεν ξέρω αν θα ξαναγύρναγα στο KODI εκτός και αν υπάρχει video playback πρόβλημα. Δεν ειναι και ο καλύτερος Player.

Βλέπω κάτι ελληνικές σειρές μέσω ertflix και χθες πάω για υπνο και λέω να βάλω τα τελευταία 20λεπτά του επεισοδίου να κοιμηθώ.
Εγκαθιστώ την εφαρμογή, κάνω sign in, και απλά συνέχισα και το επεισόδιο και από το σημείο που ειχα κάνει pause την τηλεόραση.

Μακαρί να βρούν ένα τρόπο να το συνδυάσουν με trakt progress.

RASTAVIPER
16-08-23, 14:54
Απλά να μοιραστώ μια εμπειρία για την οποία δεν ξέρω αν θα ξαναγύρναγα στο KODI εκτός και αν υπάρχει video playback πρόβλημα. Δεν ειναι και ο καλύτερος Player.

Βλέπω κάτι ελληνικές σειρές μέσω ertflix και χθες πάω για υπνο και λέω να βάλω τα τελευταία 20λεπτά του επεισοδίου να κοιμηθώ.
Εγκαθιστώ την εφαρμογή, κάνω sign in, και απλά συνέχισα και το επεισόδιο και από το σημείο που ειχα κάνει pause την τηλεόραση.

Μακαρί να βρούν ένα τρόπο να το συνδυάσουν με trakt progress.

Λες ότι βλέπεις ertflix στο Stremio;
Ή μιλάς πάλι για το Kodi;

BlueChris
16-08-23, 15:15

Stremio, έχει plugin ertflix και παίζει λαμπάδα.

chat1978
16-08-23, 17:26
Καθώς έγραφα σε αυτό το νήμα, θεωρησα δεδομένο ότι ήταν για stremio. Ασε που login στο kodi δεν κάνεις και όλα παίζουν από εκεί που το παράτησες.

Stremio, έχει plugin ertflix και παίζει λαμπάδα.
Γάτονι.
Έχει και για τα κανάλια αλλά πρέπει να στήσω το vpn για το mundobasket.

RASTAVIPER
17-08-23, 09:35
Με ενδιαφέρει και μένα για το μπάσκετ.
Και έχω VPN.
Πού βρίσκω το πρόσθετο για το ertflix και θέλει κάτι έξτρα για τα αθλητικά;

chat1978
17-08-23, 10:24
Πού βρίσκω το πρόσθετο για το ertflix και θέλει κάτι έξτρα για τα αθλητικά;

Αν θυμάμαι καλά, εγώ μόνο το real-debrid είχε χρειαστεί να εγκαταστήσω μέσω url. Τα υπόλοιπα τα βρήκα μέσα από την λίστα του ίδιου του stremio.

RASTAVIPER
17-08-23, 11:00
Αν θυμάμαι καλά, εγώ μόνο το real-debrid είχε χρειαστεί να εγκαταστήσω μέσω url. Τα υπόλοιπα τα βρήκα μέσα από την λίστα του ίδιου του stremio.

To έβαλα το Ertflix και μόνο Ταινίες και Σειρές βγάζει στο Board menu.
Πού είναι τα αθλητικά;

chat1978
17-08-23, 11:19
Νομίζω αυτό Greek TV (https://stremio-addons.netlify.app/greek-tv). Το είχα εγκατεστημένο αλλά το έβγαλα μετά γιατί δεν βλέπω live.

Βασικά αν πας πχ μέσω web, στα addons https://web.stremio.com/#/addons και διαλέξεις community τότε θα πρέπει να βγει και εκεί. Αλλά τώρα κάτι δεν παίζει και δεν ειμαι σίγουρος.

Ήταν πάντως ευκολο όταν το είχα εγκαταστήσει. Πιστεύω θα το βρεις ή απλά έχεις πέσει στο ίδιο θέμα με το error που βγάζει το community. Όλα web ειναι συνεπώς βρίσκονται και εκτός app.

RASTAVIPER
17-08-23, 11:28
Νομίζω αυτό Greek TV (https://stremio-addons.netlify.app/greek-tv). Το είχα εγκατεστημένο αλλά το έβγαλα μετά γιατί δεν βλέπω live.

Βασικά αν πας πχ μέσω web, στα addons https://web.stremio.com/#/addons και διαλέξεις community τότε θα πρέπει να βγει και εκεί. Αλλά τώρα κάτι δεν παίζει και δεν ειμαι σίγουρος.

Ήταν πάντως ευκολο όταν το είχα εγκαταστήσει. Πιστεύω θα το βρεις ή απλά έχεις πέσει στο ίδιο θέμα με το error που βγάζει το community. Όλα web ειναι συνεπώς βρίσκονται και εκτός app.

Και μετά σε ποιο μενού βγαίνουν οι αγώνες;

BlueChris
17-08-23, 11:37

Εγώ το έχω στο κινητό αλλά πλέον δεν μου βγαίνει αριστερά στις επιλογές για να δω τι παίζει...το παλεύω μισό.

- - - Updated - - -

Το επανεγκατεστησα και μου εμφανίζει μόνο series και movies από ertflix. Στην μαμά εφαρμογή ertflix βλέπω υπάρχει και το ERTSoprts1 και αρχείο με αθλητικά που δεν υπάρχουν στο stremio οπότε σωστά δεν σου βγαίνουν.

chat1978
17-08-23, 11:55

Εγώ το έχω στο κινητό αλλά πλέον δεν μου βγαίνει αριστερά στις επιλογές για να δω τι παίζει...το παλεύω μισό.

- - - Updated - - -

Το επανεγκατεστησα και μου εμφανίζει μόνο series και movies από ertflix. Στην μαμά εφαρμογή ertflix βλέπω υπάρχει και το ERTSoprts1 και αρχείο με αθλητικά που δεν υπάρχουν στο stremio οπότε σωστά δεν σου βγαίνουν.

Τώρα μπερδεύτηκα και εγώ. Δεν θα το δείχνει πχ η ΕΡΤ1 και απλά ανοίγεις το κανάλι της με το Greek TV? Όταν το είχα βάλει αυτή την εμπειρία θυμάμαι απλά με έκοβε το geo-ip.
To ερτ-φλιξ έχει και live?

BlueChris
17-08-23, 13:55
Τώρα μπερδεύτηκα και εγώ. Δεν θα το δείχνει πχ η ΕΡΤ1 και απλά ανοίγεις το κανάλι της με το Greek TV? Όταν το είχα βάλει αυτή την εμπειρία θυμάμαι απλά με έκοβε το geo-ip.
To ερτ-φλιξ έχει και live?

Η εφαρμογή ναι, εγώ αυτήν έχω εγκατεστημένη για ερτ, δεν ασχολούμαι με stremio σε αυτό απλά έβαλα και εκεί το ertflix

chat1978
17-08-23, 13:59
Η εφαρμογή ναι, εγώ αυτήν έχω εγκατεστημένη για ερτ, δεν ασχολούμαι με stremio σε αυτό απλά έβαλα και εκεί το ertflix

Και το ertflix σαν app ειναι δωρεάν;

BlueChris
17-08-23, 15:25
Και το ertflix σαν app ειναι δωρεάν;

ναι, βάλτο βρε στο κινητό μην φοβάσαι, εγγυώμαι εγώ :)

chat1978
17-08-23, 16:03
ναι, βάλτο βρε στο κινητό μην φοβάσαι, εγγυώμαι εγώ :)

Ίσως για το μπάσκετ. Αλλιώς λίγες και καλές εφαρμογές.

macro
17-08-23, 16:18
Καπου ειχα δει και greek channels add on μεσα στο ιδιο το stremio

chat1978
17-08-23, 16:50
Καπου ειχα δει και greek channels add on μεσα στο ιδιο το stremio

Νομίζω άλλαξε σε Greek TV. Γιατί έψαχνα εμ gree, greek, greece και βασικά αυτό βγήκε.

chat1978
21-08-23, 12:13
Η ταχύτητα του εινα εθιστική και ακόμα δεν έχω ξανασετάρει το kodi αλλά έχει μερικά σοβαρά θέματα στο ux για trakt
Αυτό που σειρές από το progress δεν εμφανίζονται σχεδόν με έχει κάνει να μην δω σειρές που έχουν ξεκινησει με 2η σεζόν πριν ποτέ παίξω στο stremio. Πχ Foundation αλλά ούτε που εμφανίζεται πουθενά. Νομίζω η ευκολη λύση ειναι να την βάλεις στο watch list και να την βρεις έτσι.
Χθες ξεκίνησα μια σειρά και δεν ανανεώσε το progress στο trakt. Νομιζα ότι δούλευε αυτό. (πρέπει η σειρά να βγει από το watch list όταν το πρώτο επεισόδιο γινει watched).

RASTAVIPER
21-08-23, 14:04
Χτες έψαχνα καμία πρόταση για νέα ταινία.
Πολύ εύκολο να πας στο home page, να κάνεις scroll down και να δεις τις προτεινόμενες στα γνωστά torrents sites.
Αντί να τρέχω να τσεκάρω ένα ένα όλα τα add-ons μου στο Kodi με καμία δεκαριά κλικς.

chat1978
21-08-23, 14:20
Χτες έψαχνα καμία πρόταση για νέα ταινία.
Πολύ εύκολο να πας στο home page, να κάνεις scroll down και να δεις τις προτεινόμενες στα γνωστά torrents sites.
Αντί να τρέχω να τσεκάρω ένα ένα όλα τα add-ons μου στο Kodi με καμία δεκαριά κλικς.

Πράγματι. Ουσιαστικά έχει ενσωματώσει πολύ την λειτουργία των επίσημων εφαρμογών αλλά κα των home screen των τηλεοράσεων.

BlueChris
21-08-23, 15:04
Η ταχύτητα του εινα εθιστική και ακόμα δεν έχω ξανασετάρει το kodi αλλά έχει μερικά σοβαρά θέματα στο ux για trakt
Αυτό που σειρές από το progress δεν εμφανίζονται σχεδόν με έχει κάνει να μην δω σειρές που έχουν ξεκινησει με 2η σεζόν πριν ποτέ παίξω στο stremio. Πχ Foundation αλλά ούτε που εμφανίζεται πουθενά. Νομίζω η ευκολη λύση ειναι να την βάλεις στο watch list και να την βρεις έτσι.
Χθες ξεκίνησα μια σειρά και δεν ανανεώσε το progress στο trakt. Νομιζα ότι δούλευε αυτό. (πρέπει η σειρά να βγει από το watch list όταν το πρώτο επεισόδιο γινει watched).
Ναι το foundation το είχα χάσει και εγώ με αυτό. Πρέπει να κάνουν κάτι με το trakt progress όντως.

chat1978
21-08-23, 15:42
Ναι το foundation το είχα χάσει και εγώ με αυτό. Πρέπει να κάνουν κάτι με το trakt progress όντως.

Υπάρχει και github ticket που μάλλον ανέφεροταν στην προηγούμενη κατάσταση που δεν δούλευε τίποτα. Μήπως να μπούμε να φτιάξουμε νέο;

Αν ήμουν ux designer τους θα έμπλεκα τα μπούτια μου με το δικό τους progress και αυτό του trakt και πιστεύω γι'αυτό δεν έχει γίνει. Και τα δύο έχουν server side συγχρονισμό και με διαφορετικο επίπεδο πληροφορίας.

rufous
23-08-23, 14:32
Παιδιά, έχω δύο ερωτήσεις για το Stremio για όποιον ξέρει:
1. Καταφέρατε να έχετε περίληψη των ταινιών στα ελληνικά; αν ναι, με ποιο τρόπο;
2. Μεταγλωτισμένες ταινίες/σειρές στα ελληνικά καταφέρατε να αντοπίσετε; επίσης, αν ναι, με ποιο τρόπο;

Ευχαριστώ πολύ!

BlueChris
26-08-23, 01:27
Ώπα ήττα, έπεσε το real debrid?? Στην αρχή το είδα στο stremio που δεν μου έβγαζε αποτελέσματα, λέω κάτι δεν πάει καλά και πήγα kodi και μου ζήτησε authorization οπότε κατέληξα να μπω στο site και τέλος....:(

x_undefined
26-08-23, 03:14
Παιδιά, έχω δύο ερωτήσεις για το Stremio για όποιον ξέρει:
1. Καταφέρατε να έχετε περίληψη των ταινιών στα ελληνικά; αν ναι, με ποιο τρόπο;
2. Μεταγλωτισμένες ταινίες/σειρές στα ελληνικά καταφέρατε να αντοπίσετε; επίσης, αν ναι, με ποιο τρόπο;

Ευχαριστώ πολύ!

1. Με άλλο addon, όπως του TMDb. Δυστυχώς το Cinemeta δεν φεύγει, οπότε θα πρέπει να σκρολάρεις λίγο πιο κάτω.

2. Στο Torrentio βάλε ως προτιμώμενη external γλώσσα ήχου τα Ελληνικά και θα σου τα δείχνει πρώτα όταν υπάρχουν (μην περιμένεις να έχουν καλή ποιότητα και seeders βέβαια).

- - - Updated - - -

Ώπα ήττα, έπεσε το real debrid?? Στην αρχή το είδα στο stremio που δεν μου έβγαζε αποτελέσματα, λέω κάτι δεν πάει καλά και πήγα kodi και μου ζήτησε authorization οπότε κατέληξα να μπω στο site και τέλος....:(

Έχει ξανατύχει ένα μεσημέρι πριν 1-2 μήνες. Λίγες ώρες κράτησε και μετά έδωσαν και 3 μέρες επιπλέον Premium δώρο για την αναστάτωση.

chat1978
26-08-23, 10:25
Νομίζω άλλαξε σε Greek TV. Γιατί έψαχνα εμ gree, greek, greece και βασικά αυτό βγήκε.

Το έβαλα χτες να δω μπάσκετ και εφόσον το VPN είναι ενεργό, μια χαρά έπαιζε η ερτ1.

BlueChris
26-08-23, 10:48
1. Με άλλο addon, όπως του TMDb. Δυστυχώς το Cinemeta δεν φεύγει, οπότε θα πρέπει να σκρολάρεις λίγο πιο κάτω.

2. Στο Torrentio βάλε ως προτιμώμενη external γλώσσα ήχου τα Ελληνικά και θα σου τα δείχνει πρώτα όταν υπάρχουν (μην περιμένεις να έχουν καλή ποιότητα και seeders βέβαια).

- - - Updated - - -

Έχει ξανατύχει ένα μεσημέρι πριν 1-2 μήνες. Λίγες ώρες κράτησε και μετά έδωσαν και 3 μέρες επιπλέον Premium δώρο για την αναστάτωση.

Τώρα που μπήκα λειτουργεί ουφ.

x_undefined
26-08-23, 16:14
Τώρα που μπήκα λειτουργεί ουφ.

Μας έδωσε και +7 μέρες συνδρομή :)

BlueChris
26-08-23, 17:38
Μας έδωσε και +7 μέρες συνδρομή :)

Δεν με νοιάζει αυτό, μην κλείσουν φοβάμαι. Τι άλλο αντίστοιχο υπάρχει να ξέρω?

famous-walker
26-08-23, 17:56
Σε pc μόνο kodi μην ταλαιπωειέσαι άλλο. Αν θες μπορείς και έξτρα να παίξεις με Kodi αλλά να πειράξεις το config να παίζει τα πάντα με mpc και madvr με όλα τα καλά του αλλά πρέπει να έχεις κατεβάσει τον υπότιτλο πιο πριν. Έτσι βλέπω εγώ με calibration 3dlut κιολας.
Από εκεί και πέρα το stremio μου αρέσει και συνεχίζω με αυτό στα περισσότερα που βλέπω.

Εννοείς πως δεν δουλεύει ούτε το auto sub του mpc, έτσι; Το ίδιο πρόβλημα έχει και με mpv. Το να μην δουλεύει του kodi λογικό, το να μην δουλεύει του player είναι καπωε περίεργο.

x_undefined
26-08-23, 18:03
Δεν με νοιάζει αυτό, μην κλείσουν φοβάμαι. Τι άλλο αντίστοιχο υπάρχει να ξέρω?

Δεν παίζει να κλείσει. Άλλα αντίστοιχα είναι και τα AllDebrid και Premiumize που υποστηρίζονται από το Torrentio, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο είχαν και αυτά τα 2 (νομίζω) θέμα χθες για λίγες ώρες.

famous-walker
26-08-23, 18:13
Δεν παίζει να κλείσει. Άλλα αντίστοιχα είναι και τα AllDebrid και Premiumize που υποστηρίζονται από το Torrentio, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο είχαν και αυτά τα 2 (νομίζω) θέμα χθες για λίγες ώρες.

Ωχ ωχ. Βλέπω να παίρνουν φωτιά θέματα για jackett και torrent box.

https://media.tenor.com/wyIrDLsDfz4AAAAd/%CF%80%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%82.gif

Gentoo
27-08-23, 11:03
Stremio Brand Update & App Redesign (https://blog.stremio.com/stremio-brand-update-app-redesign/)

Συμπαθητικό το redesign. :oneup:

chat1978
27-08-23, 11:09
Ωχ ωχ. Βλέπω να παίρνουν φωτιά θέματα για jackett και torrent box.

https://media.tenor.com/wyIrDLsDfz4AAAAd/%CF%80%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%82.gif

Τι διαφορά έχουν;

- - - Updated - - -

Stremio Brand Update & App Redesign

Δεν δουλεύει το λινκ

Gentoo
27-08-23, 11:40
Δεν δουλεύει το λινκ

Fixed :) :oneup:

RASTAVIPER
27-08-23, 14:14
Stremio Brand Update & App Redesign (https://blog.stremio.com/stremio-brand-update-app-redesign/)

Το έβαλα στο firestick.
Σχεδόν ίδιο με λίγο διαφορετικά εικονακια το μενού.
Ακόμα δεν έχει πράγματα όπως να κρύβονται τα watched episodes/movies ή κάτι καινούριο.

Gentoo
27-08-23, 14:27
Το έβαλα στο firestick.
Σχεδόν ίδιο με λίγο διαφορετικά εικονακια το μενού.
Ακόμα δεν έχει πράγματα όπως να κρύβονται τα watched episodes/movies ή κάτι καινούριο.

Έχει αισθητές αλλαγές, δεν είναι μόνο τα icons. Είναι και τα menu αν μπεις μέσα σε μία σειρά/ταινία.

Σίγουρα δεν είναι ριζική αλλαγή, αλλά μία ανανέωση, την έχει.

macro
27-08-23, 20:10
Στο πισι μου φανηκε οτι εβαλα αλλο προγραμμα. Καμια σχεση με το παλιο.

famous-walker
27-08-23, 21:38
Τι διαφορά έχουν;

Αν εννοείς σε σχέση με υπηρεσίες real-debrid, κυρίως το ότι χρειάζεται να έχεις αποθηκευτικό χώρο και να διαθέτεις κάποιους πόρους παραπάνω για το στήσιμο και την συντήρηση. Βέβαια σου δίνει παραπάνω επιλογές...

RASTAVIPER
27-08-23, 23:15
Τελικά basket πώς βλέπουμε αυτές τις μέρες;

chat1978
28-08-23, 08:43
Τελικά basket πώς βλέπουμε αυτές τις μέρες;

VPN + ert1 είτε μέσω ertflix ή Greektv stremio add-on

euri
28-08-23, 10:43
VPN + ert1 είτε μέσω ertflix [...]

funny fact: η σελίδα του ERT Live εμφανίζεται ως Error 404 - Page not found, όταν δεν είσαι μέσω VPN. Θα περίμενα ένα πιο αντιπροσωπευτικό μήνυμα, πχ "Content not available in your country" ή κάτι αντίστοιχο.

250334

@ ADSLgr.com All rights reserved.