Επιστροφή στο Forum : Υπογράφηκε η ΚΥΑ για το Gigabit Voucher-Άνοιξε η πλατφόρμα
Για τις ατομικές επιχειρήσεις ψιλοδιορθώθηκε η πλατφόρμα και μπορείς αν και θέλει πολύ πράγμα από χαρτιά για να το κάνεις.
Πάντως, και εδώ θα χρειαστώ τις απόψεις σας, είχα δυσάρεστα νέα από vodafone. Σπίτι έχουμε σε όνομα ιδιώτη 200 VDSL και λόγω λήξης συμβολαίου έκανα υποβάθμιση σε 100άρα.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι εάν το κάναμε για το voucher, να γνωρίζουμε ότι δεν θα καταφέρουμε να το πάρουμε διότι στο σύστημα θα δούνε ότι είχαμε 200άρι.
Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;
Πες τους ότι θα πας σε άλλο πάροχο, ο οποίος δεν έχει κανένα τρόπο να ξέρει το παλιό πρόγραμμα που είχες σε αυτούς :D
Η μεγάλη του διάφορα που είναι σημαντική θα είναι στο upload, άλλο 10 άλλο 150
Μεγάλη αλήθεια αυτό. Τώρα που το είπες το πρόσεξα,:oneup: θεωρούσα ότι θα πήγαινε αναλογικά το upload από 10 που έχω τώρα σε 30.
x_undefined
24-12-24, 23:35
θεωρούσα ότι θα πήγαινε αναλογικά το upload από 10 που έχω τώρα σε 30
Μέχρι πριν λίγο καιρό όντως έτσι ήταν. Τώρα οι 300+άρες έχουν up το ½ του down.
Υπάρχει τρόπος να κάνεις αίτηση για οικιακή σύνδεση αν έχεις ατομική επιχείρηση; Όταν προσπαθώ τα ξεκινήσω την αίτηση, η πλατφόρμα του gov με εμφανίζει ως νομικό πρόσωπο. Δεν θέλω το voucher για την έδρα της επιχείρησής μου, αλλά για το σπίτι μου (είναι σε διαφορετικές διευθύνσεις αυτά τα 2). Καταλαβαίνω ότι το ΑΦΜ μου αντιστοιχεί και σε φυσικό πρόσωπο (εμένα) και σε νομικό (την επιχείρησή μου), αλλά για κάποιο λόγο για την πλατφόρμα του voucher υπάρχω μόνο ως νομικό πρόσωπο.
Υπάρχει τρόπος να κάνεις αίτηση για οικιακή σύνδεση αν έχεις ατομική επιχείρηση; Όταν προσπαθώ τα ξεκινήσω την αίτηση, η πλατφόρμα του gov με εμφανίζει ως νομικό πρόσωπο. Δεν θέλω το voucher για την έδρα της επιχείρησής μου, αλλά για το σπίτι μου (είναι σε διαφορετικές διευθύνσεις αυτά τα 2). Καταλαβαίνω ότι το ΑΦΜ μου αντιστοιχεί και σε φυσικό πρόσωπο (εμένα) και σε νομικό (την επιχείρησή μου), αλλά για κάποιο λόγο για την πλατφόρμα του voucher υπάρχω μόνο ως νομικό πρόσωπο.
Το φτιάχνουν ακομα. Υπομονή.
Το φτιάχνουν ακομα. Υπομονή.
Καλή χρονιά! :p
Ακόμα τα ίδια ζητάει, τι διορθώθηκε;
Σταμάτησε να έχει υποχρεωτικό το αρχείο για τους πραγματικούς δικαιούχους, κάτι που δεν μπορείς να έχεις ως ατομική.
Η υπόλοιπη χαρτούρα παραμένει υποχρεωτική σαν να κάνεις αίτηση για ΕΣΠΑ ένα πράγμα.
Πραγματικά σε πολύπλοκες υποθέσεις δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει η διαδικασία για 200€
Είναι άλλος που το ΑΦΜ του αναγνωρίζεται ως αγρότη ειδικού καθεστώτος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την αίτηση;πως το ξεπεράσατε το πρόβλημα;
Μπορείς να κάνεις αίτηση με κενές τις υπεύθυνες δηλώσεις και θα το περάσουν αλλά όχι ως φυσικό πρόσωπο. Εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπεις σε ενισχύσεις de minimis, γιατί δεν δικαούσαι ως αγρότης. Οπότε δεν υπάρχει λύση εκτός από το να περιμένεις.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μια ερώτηση.
Εκανα για λογαριασμό του πατέρα μου την αίτηση και θέλω να σας ρωτήσω.
Στην δεύτερη σελίδα της αίτησης αν θυμάμαι καλά είχε ερώτηση και τσεκαρισμένο το ναι για υπάρχουσα σύνδεση.
Δεν καταλάβαινα τι εννοούσε και το άφησα στο ναι.
Νόμιζα για σύνδεση ίντερνετ ότι σύνδεση και να είναι.
Και από τα γραφόμενα εδώ πέρα συμπαιρένω ότι εννοούσε οπτικής ίνας ενώ δεν έχει οπτική αλλά adsl.
Επηρεάζει καθόλου σε κάτι πρέπει να ενημερώσω για αυτό τον πάροχο του πατέρα μου που θα επικοινωνήσει για να δώσει το voucher ή να κάνω κάποια άλλη κίνηση ;
@stasta
Ναι, επικοινώνησα με την υποστήριξη και διορθώθηκε την επόμενη μέρα.
Στον Βόρειο Εύοσμο έσκαψαν πριν μήνες δεν ξέρω αν δίνουν καν :(
https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=720561 (https://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?u=720561)
velissarios1
29-12-24, 09:14
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Μια ερώτηση.
Εκανα για λογαριασμό του πατέρα μου την αίτηση και θέλω να σας ρωτήσω.
Στην δεύτερη σελίδα της αίτησης αν θυμάμαι καλά είχε ερώτηση και τσεκαρισμένο το ναι για υπάρχουσα σύνδεση.
Δεν καταλάβαινα τι εννοούσε και το άφησα στο ναι.
Νόμιζα για σύνδεση ίντερνετ ότι σύνδεση και να είναι.
Και από τα γραφόμενα εδώ πέρα συμπαιρένω ότι εννοούσε οπτικής ίνας ενώ δεν έχει οπτική αλλά adsl.
Επηρεάζει καθόλου σε κάτι πρέπει να ενημερώσω για αυτό τον πάροχο του πατέρα μου που θα επικοινωνήσει για να δώσει το voucher ή να κάνω κάποια άλλη κίνηση ;
καλημέρα και χρόνια πολλά. Το voucher θα το πάρει αν έχει οποιαδήποτε σύνδεση μέχρι 100Mbps. Δεν είναι υποχρεωμένος να έχει οπτική ίνα για να πάρει voucher.Να υποθέσω οτι περνάει οπτική ίνα έξω από την κατοικία σου στον δρόμο.
Με ποια εταιρεία συνεργάζεται οι metadosis για την προώθηση οπτικής ίνας;
Στον Βόρειο Εύοσμο έσκαψαν πριν μήνες δεν ξέρω αν δίνουν καν :(
https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=720561 (https://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?u=720561)
Αν εννοείς άνωθεν περιφερειακού, ο χάρτης δεν δείχνει διαθεσιμότητα.
καλημέρα και χρόνια πολλά. Το voucher θα το πάρει αν έχει οποιαδήποτε σύνδεση μέχρι 100Mbps. Δεν είναι υποχρεωμένος να έχει οπτική ίνα για να πάρει voucher.Να υποθέσω οτι περνάει οπτική ίνα έξω από την κατοικία σου στον δρόμο.
Καλησπέρα. Αυτό που λες το ξέρω το τι εννοεί η επιλογή στην αίτηση δεν είχα καταλάβει τι εννοεί. εννοούσε εάν έχουν περάσει οπτική στην περιοχή που είμαι ή εάν εγώ έχω ήδη σύνδεση πχ 100mbps με οπτική ίνα;
Αν εννοείς άνωθεν περιφερειακού, ο χάρτης δεν δείχνει διαθεσιμότητα.
Πλέον δείχνει διαθέσιμο
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Πήρα τελικά τηλ. στην Cosmote και κλάφτηκα λίγο για την αναβάθμιση από 100 σε 300 μήπως πετύχω κάτι καλύτερο αλλά δύσκολα. Το μόνο που μου είπε ο υπάλληλος είναι ότι πλέον από 01/01/2025 το τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας μηδενίζεται για συνδέσεις οπτικής από 100 και πάνω άρα από 32 που θα πλήρωνα για τα 300, η τιμή θα πέσει στα 30 περίπου. Αυτό όντως το διαπίστωσα και στο site που έχουν αλλάξει τις τιμές.
Πλέον δείχνει διαθέσιμο
Όντως! Μετά από τα σκαψίματα τέλη Αυγούστου, από σήμερα μου βγάζει διαθεσιμότητα FTTH από Cosmote. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο Inalan.
Καλημερα σε ολους. Εδω Ημαθία εχουμε τεραστιο προβλημα με συνεργεια εγκαταστασης. Εχω κανει αιτηση για να μπω σε 300αρα Cosmote απο την πρωτη μερα που ανοιξε το κουπονι και ακομα δεν μου εχουν παρει τηλεφωνο ουτε για την αρχικη επιθεωρηση για την εγκατασταση.... Εχει κανενας αλλο το ιδιο θεμα;
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Έβγαλε η vodafone έναν οδηγό (https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/2AHaCLg1SBYk8ilrnVvR5C/920a4d490d3f09d961f361beba0cee48/Gigabit_Voucher_-______________________________________________________.pdf) για πώς να πάρουν το κουπόνι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Είναι τόσο μεγάλη διαδικασία που ο καθένας κρίνει αν αξίζει τον κόπο. Επίσης αναφέρει πως ισχύει μόνο για την έδρα, για όσους δεν έχουμε έδρα στο σπίτι δεν γίνεται.
Μάλλον θα μιλήσω με Nova για να μεταφέρουμε τη γραμμή του σπιτιού στο όνομα της συζύγου. Αν έτσι δεν χαθεί το κουπόνι βέβαια.
Από χτες (ίσως και προχτές) εμένα μου εμφάνισε νέες χαμηλότερες προσφορές, στα 29 και 32 ευρώ, με κουπόνι πάντα, για ταχύτητες 500 και 1000. Για Nova ως υπάρχων πελάτης. Οι παλιότερες τιμές ήταν 32 και 35 αντίστοιχα, η έκπτωση των 3 ευρώ είναι κατάτι παραπάνω από την κατάργηση του τέλους σταθερής του 5%. Στο site προς το παρόν έχει τις παλιές τιμές μείον το 5%.
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν αίτηση ως φυσικά πρόσωπα (π.χ. για την σύνδεση στο σπίτι) ?
dimitris17
03-01-25, 15:21
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν αίτηση ως φυσικά πρόσωπα (π.χ. για την σύνδεση στο σπίτι) ?
'Οχι ακόμα
'Οχι ακόμα
Τώρα τώρα. Το φτιάχνουν.
Σήμερα μίλησα με 2 διαφορετικά άτομα από Nova. Ως ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα όχι στο σπίτι. Χτυπιούνται πως κάνουμε κανονικά την αίτηση στο gov.gr, δηλώνουμε τη διεύθυνση του σπιτιού και προχωρά και βγαίνει κανονικά το κουπόνι. Βέβαια έτσι τους έχουν πει να λένε. Ο οδηγός της vodafone που έβαλα παραπάνω λέει ξεκάθαρα πως δεν βγαίνει κουπόνι για διεύθυνση διαφορετική από της έδρας, ούτε καν αν μιλάμε για υποκατάστημα. Η λογική λέει πως εφόσον βγάζεις το κουπόνι ως επιχείρηση δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για διαφορετική διεύθυνση. Προσωπικά λέω να κάνω λίγο υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, σίγουρα δεν τους εμπιστεύομαι στο προφορικό.
Είπα να χρησιμοποιήσω τον οδηγό της Vodafone για την περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία (δικηγόρου) με έδρα την οικία.
Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τα έγγραφα.
1. Στην δήλωση σώρευσής τι βάζουμε στο παρακάτω πεδίο;
Β. Η ενίσχυση ήσσονος σημασίας που πρόκειται να χορηγηθείi στην ως άνω επιχείρησηii,iii βάσει της (αναφέρετε τη σχετική νομική βάση)……………………………………………………...., αφορά δραστηριότητες της επιχείρησης που δεν εμπίπτουν:
2. Στην δήλωση ΜΜΕ. Δεν έχει γίνει κάποια σχετική δήλωση στο μητρώο αυτό. Απ' όσο ξέρω δεν υποχρεούμαι/υπάγομαι. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Στην μία είναι να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση πως δεν υποχρεούμαι εγγραφής στο σχετικό μητρώο κλπ, η άλλη να συμπληρώσω στην δήλωση μόνο τα στοιχεία μου. Στην δεύτερη περίπτωση, σε ποιό αριθμό μητρώου αναφέρεται το παρακάτω; Στον αριθμ. μητρώου αν είχες κάνει εγγραφή σε ΜΜΕ;
Αριθ. μητρώου ή ΦΠΑ (1): ……………………………………………………………..
Μπορώ να αλλάξω αίτηση για άλλο σπίτι αντί για το αρχικό?
Πχ ήταν να φύγω επαρχία και έκανα αίτηση για το πατρικό, αλλά μάλλον θα μείνω Αθήνα οπότε αν είναι να πάρω το βούτυρο για εδώ.
Μπορώ να αλλάξω αίτηση για άλλο σπίτι αντί για το αρχικό?
Πχ ήταν να φύγω επαρχία και έκανα αίτηση για το πατρικό, αλλά μάλλον θα μείνω Αθήνα οπότε αν είναι να πάρω το βούτυρο για εδώ.
Ακύρωση και νέα αίτηση
Πήρα τηλ. την Cosmote να προχωρήσω την αίτηση για αναβάθμιση από 100 σε 300 αλλά τελικά υπάρχει ένα πρόβλημα. Την αίτηση την έχω κάνει στο όνομα μου ενώ ο λογαριασμός τηλεφώνου στο σπίτι είναι στο όνομα της γυνάικας μου. :oops:
Δοκίμασα να κάνω νέα αίτηση στο όνομα της γυναίκας μου αλλά ενώ κάνω όλα τα βήματα σωστά στο τέλος δεν μου εμφανίζει ούτε αν έχω πάρει το voucher ούτε αν η αίτηση δεν γίνεται δεκτή.
Υποθέτω ότι λογικά δεν θα δέχεται το σύστημα 2 αιτήσεις για τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Τώρα λογικά ή θα πρέπει να παώ σε ένα κατάστημα Cosmote και να αλλάξω τον λογαριασμό στο όνομα μου ή να ακυρώσω την δικιά μου αίτηση και να κάνω νέα για την σύζυγο μου;
Είπα να χρησιμοποιήσω τον οδηγό της Vodafone για την περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία (δικηγόρου) με έδρα την οικία.
Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τα έγγραφα.
1. Στην δήλωση σώρευσής τι βάζουμε στο παρακάτω πεδίο;
Β. Η ενίσχυση ήσσονος σημασίας που πρόκειται να χορηγηθείi στην ως άνω επιχείρησηii,iii βάσει της (αναφέρετε τη σχετική νομική βάση)……………………………………………………...., αφορά δραστηριότητες της επιχείρησης που δεν εμπίπτουν:
2. Στην δήλωση ΜΜΕ. Δεν έχει γίνει κάποια σχετική δήλωση στο μητρώο αυτό. Απ' όσο ξέρω δεν υποχρεούμαι/υπάγομαι. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Στην μία είναι να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση πως δεν υποχρεούμαι εγγραφής στο σχετικό μητρώο κλπ, η άλλη να συμπληρώσω στην δήλωση μόνο τα στοιχεία μου. Στην δεύτερη περίπτωση, σε ποιό αριθμό μητρώου αναφέρεται το παρακάτω; Στον αριθμ. μητρώου αν είχες κάνει εγγραφή σε ΜΜΕ;
Αριθ. μητρώου ή ΦΠΑ (1): ……………………………………………………………..
Τι θα έβαζα εγώ:
1. απόφαση 1183/06.11.2024 σχετικά με το Πρόγραμμα «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» («Gigabit Connectivity Voucher Scheme»)
(από εδώ (https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/static/media/Gigabit%20%CE%9A%CE%A5%CE%91%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.4c2d81a1d0a9d3f3 eee7.pdf))
2. ΑΦΜ
Πήρα τηλ. την Cosmote να προχωρήσω την αίτηση για αναβάθμιση από 100 σε 300 αλλά τελικά υπάρχει ένα πρόβλημα. Την αίτηση την έχω κάνει στο όνομα μου ενώ ο λογαριασμός τηλεφώνου στο σπίτι είναι στο όνομα της γυνάικας μου. :oops:
Δοκίμασα να κάνω νέα αίτηση στο όνομα της γυναίκας μου αλλά ενώ κάνω όλα τα βήματα σωστά στο τέλος δεν μου εμφανίζει ούτε αν έχω πάρει το voucher ούτε αν η αίτηση δεν γίνεται δεκτή.
Υποθέτω ότι λογικά δεν θα δέχεται το σύστημα 2 αιτήσεις για τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Τώρα λογικά ή θα πρέπει να παώ σε ένα κατάστημα Cosmote και να αλλάξω τον λογαριασμό στο όνομα μου ή να ακυρώσω την δικιά μου αίτηση και να κάνω νέα για την σύζυγο μου;
Ακύρωσε την προηγούμενη αίτηση που ήταν στο όνομα σου και δοκίμασε εκ νέου.
Μόλις το έκανα και όλα ΟΚ. :oneup:
Μόλις το έκανα και όλα ΟΚ. :oneup:
Απο περιεργεια μιας και εχει περασει και 1,5 μηνας απο οταν ανοιξε η πλατφορμα, εσενα στη νεα αιτηση πλεον, τι ημερομηνια ληξης του κουπονιου σου εδωσε?
Απο περιεργεια μιας και εχει περασει και 1,5 μηνας απο οταν ανοιξε η πλατφορμα, εσενα στη νεα αιτηση πλεον, τι ημερομηνια ληξης του κουπονιου σου εδωσε?
Στις 2 Ιανουαρίου έβγαλε voucher ο αδελφός μου και η ημερομηνία είναι έως 31/10/2025.
Στις 2 Ιανουαρίου έβγαλε voucher ο αδελφός μου και η ημερομηνία είναι έως 31/10/2025.
ΚΑΙ μένα το ίδιο, με ημερομηνία έκδοσης 1 Ιανουαρίου 25
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, 31/10/2025.
Τι θα έβαζα εγώ:
1. απόφαση 1183/06.11.2024 σχετικά με το Πρόγραμμα «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» («Gigabit Connectivity Voucher Scheme»)
(από εδώ (https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/static/media/Gigabit%20%CE%9A%CE%A5%CE%91%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.4c2d81a1d0a9d3f3 eee7.pdf))
2. ΑΦΜ
Το ίδιο υποπτεύομαι και εγώ. Ρώτησα και σε διπλανό φόρουμ σε κάποιον που το έχει κάνει ήδη, αλλά τον γείωσαν μόνο για το γνήσιο υπογραφής. Θα επανέλθω και εδώ μόλις βγει άκρη να υπάρχει σαν ιστορικό.
ΚΑΙ μένα το ίδιο, με ημερομηνία έκδοσης 1 Ιανουαρίου 25
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, 31/10/2025.
Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά με υγεία!
https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3220028_prod
Επικοινωνια με cosmote, μου προσφερουν αναβαθμισης της γραμμης μου (100αρα) σε 300αρα κ με χρηση του voucher τελικη τιμη στα 32,71 ευρω. Λεω ναι...?υπαρχει καλυτερη τιμη τη δεδομενη περίοδο? περιμενω μηπως πεσουν και αλλο οι τιμες? Αν εχει σημασια, εχω 3 γραμμες cosmote συμβολαιο και ote tv full pack, αλλα μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο. Τωρα πληρωνω 28,90 ευρω!
Η "μαγική" διαφορά, +3 ευρώ από αυτά που πληρώνεις.... δεν πέφτουν παρακάτω... λές "δεν βαριέσαι για 3 ευρώ...."
Εγω πλήρωνα 37 για vodafone (full tv+), και η προσφορά ήταν 39.9..... ειναι ψυχολογικό.....
Ψυχολογικό είναι το θέμα όντως και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Πολλοί λέμε το αντίθετο: και κουπόνι και ψηλότερη τιμή, δεν έχει λογική.
Σου λέει όμως ότι αναβαθμίζεις την υπηρεσία.... από 100/10 σε 300/150 και όλα αυτά ΜΟΝΟ μέ 3 ευρώ...... τσαμπα.....
Σου λέει όμως ότι αναβαθμίζεις την υπηρεσία.... από 100/10 σε 300/150 και όλα αυτά ΜΟΝΟ μέ 3 ευρώ...... τσαμπα.....
όσο διαρκεί το κουπόνι, μετά θα πάει 45 ευρώ, οπότε όλοι θα πάνε πίσω στις 100αρες
όσο διαρκεί το κουπόνι, μετά θα πάει 45 ευρώ, οπότε όλοι θα πάνε πίσω στις 100αρες
Αν έχουν μείνει μέχρι τότε οι τιμές σε αυτά τα επίπεδα λες κι έιναι ADSL που δεν πάει πιο κάτω, ζήτω που καήκαμε.
https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3220028_prod
Επικοινωνια με cosmote, μου προσφερουν αναβαθμισης της γραμμης μου (100αρα) σε 300αρα κ με χρηση του voucher τελικη τιμη στα 32,71 ευρω. Λεω ναι...?υπαρχει καλυτερη τιμη τη δεδομενη περίοδο? περιμενω μηπως πεσουν και αλλο οι τιμες? Αν εχει σημασια, εχω 3 γραμμες cosmote συμβολαιο και ote tv full pack, αλλα μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο. Τωρα πληρωνω 28,90 ευρω!
Κάποιο λάθος έκαναν. Γιατί πήγα να την πατήσω και εγώ έτσι. Αν έχεις ήδη 100 και κάνεις αναβάθμιση σε 300 με χρήση voucher και δεδομένου της κατάργησης πλέον του τέλους τότε η τιμή πέφτει στα 30,63 ευρώ.
Εγώ σήμερα έκανα την αίτηση.
Αφαιρείται και το τέλος... θα δούμε... στον λογαριασμό.
Το τι θα γίνει μετά, πάλι θα δούμε..... στην αγορά των επικοινωνιών πρέπει πάντα να βλέπεις το τώρα.... το τι θα γίνει σε 2 χρόνια.... βλέπουμε.....
Το ποσό είναι σίγουρα 30,63 πάντως. Έχουν αλλάξει και τις τιμές στο site της Cosmote.
Εδώ είναι και η κομπίνα, θα εξαφανίσουν το 100 και 200 οπότε μίνιμουμ θα θες 35€+
Ψυχολογικό είναι το θέμα όντως και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Πολλοί λέμε το αντίθετο: και κουπόνι και ψηλότερη τιμή, δεν έχει λογική.
Ακριβώς. Καμία λογική.
Αν το χρειάζεσαι πραγματικά, συμφωνώ. Εάν όμως σε καλύπτει αυτό που ήδη έχεις, γιατί να μπεις σε όλη αυτή τη φασαρία και στο τέλος να πληρώνεις 3€ επιπλέον; Δεν υπάρχει κίνητρο.
Αν έχουν μείνει μέχρι τότε οι τιμές σε αυτά τα επίπεδα λες κι έιναι ADSL που δεν πάει πιο κάτω, ζήτω που καήκαμε.
Συμφωνώ.
Εδώ είναι και η κομπίνα, θα εξαφανίσουν το 100 και 200 οπότε μίνιμουμ θα θες 35€+
Αν γίνει κάτι τέτοιο βλέπω τότε όσοι δεν έχουν πραγματικά ανάγκη σταθερής γραμμής να το γυρίζουν σε Data.
@ ADSLgr.com All rights reserved.