Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
kostas_pav
05-04-08, 20:54
Εγώ έχω μερικά prebuffering με Winamp v5.52, με τους codecs που αναφέρονται στην 1η σελίδα τους τελευταίους, σε Windows Vista Ultimate x64.
Η σύνδεση έχει αρκετό χώρο καθώς είμαι σε 24574/1023 Conn-X και την ώρα που παρουσιάζονται δεν χρησιμοποιώ επιπλέον bandwidth από αυτό του ραδιοφώνου.
I often get rebuffering messages. Anything I can do?
Yes, lots of rebuffering usually means your Internet connection speed is slow. :whistle:
Όσοι έχετε πρόβλημα δοκιμάστε αυτό το stream και πείτε μου αν τα προβλήματα μειώθηκαν ή εξαφανίστηκαν :
http://ruby.keennotion.gr:8000/live32.ogg.m3u
το δοκιμάζω τώρα και θα σε ενημερώσω;)
Yes, lots of rebuffering usually means your Internet connection speed is slow. :whistle:
Όσοι έχετε πρόβλημα δοκιμάστε αυτό το stream και πείτε μου αν τα προβλήματα μειώθηκαν ή εξαφανίστηκαν :
οικονομία , οικονομία
μια χαρά για το wi fi :oneup:
kostas_pav
05-04-08, 21:03
Παρατηρώ ότι η ποιότητα είναι χαμηλότερη και το bandwidth που καταναλώνει το stream είναι λιγότερο.:shifty:
Προκειμένου να έχω ποιότητα καλύτερα να έχω μικρές διακοπούλες. (Αν και σε εμένα ήταν ελάχιστες, ίσως και 1 ανά 3 ώρες):p
Μου φαίνεται περίεργο να έχω "slow connection" την στιγμή που μπορώ πάντα να πιάσω το μέγιστο της γραμμής και τα pings φαίνονται φυσιολογικά συνεχώς.:hmm:
Το δοκιμάζω κι εγώ, είχα συχνά prebufferings... (βέβαια έχω και αργή σύνδεση... :p)
The_StarGazer
05-04-08, 21:05
EvilHawk μολις ειπες κατι για " μπλα μπλα δισκοθηκη" εκανε μια διακοπη. Το ξαναεβαλα και θα σου πω παλι.
@aria. Ξαναρχιζει ομως ?
Oυδέν πρόβλημα και στα δύο streams!:oneup:
Προτιμώτερο το ogg 64kbps (διακριτή κάποια παραπάνω ακουστική ποιότητα)
razorblade1100
05-04-08, 21:06
Yes, lots of rebuffering usually means your Internet connection speed is slow.
μπα συνεχιζει να μου κοβεται καθε 5 λεπτα και οχι επειδη εχω αργη συνδεση 12 Mbits εχω. :(
και εχω κλεισει ολα τα αλλα προγραμματα που μπορει να καταναλωνουν bandwith (και τον firefox)
Μαλλον ειναι το buffer το ιδιο. Δοκιμαζω με διαφορετικους χρονους buffering μεχρι να πετυχω το σωστο. Ειδωμεν. Θα σας ενημερωσω αν εχω καποιο αποτελεσμα. Με Vlc Player το "προβλημα".
@aria. Ξαναρχιζει ομως ?
Ναι ξαναρχίζει. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχω μόνιμα το repeat στο winamp για να συνδέεται αυτόματα όταν αλλάζει η εκπομπή.
The_StarGazer
05-04-08, 21:13
EvilHawk. Δυστυχως , τζιφος η δουλεια. Μολις τελειωσε το κομματι ξανακοπηκε.
razorblade1100
05-04-08, 21:14
εμενα μου κοβεται οποτε τελειωνει ενα τραγουδι. και πρεπει να το ξανανοιγω.
εχω wmplayer 11.0.5721.5145 (WMP_11.061018-2006)
κατα την διαρκεια του τραγουδιου παιζει μια χαρα μολις τελειωσει ομως..
Evil, καλύτερα να ξαναβάλεις τον mp3 encoder για όσους έχουν problems ;)
Evil, καλύτερα να ξαναβάλεις τον mp3 encoder για όσους έχουν problems ;)
απο προηγούμενα ποστ και σ΄αυτόν υπήρχαν διακοπές :hmm:
The_StarGazer
05-04-08, 21:28
απο προηγούμενα ποστ και σ΄αυτόν υπήρχαν διακοπές :hmm:
Διακοπες λογω rebuffering οχι λογω disconnect.
Τωρα δοκιμαζω να βαλω στον M.P. το repeat που λεει η aria πιο πανω μηπως και....
Τζαϊφος :(
έκανα restart τo service, για να δούμε ... :hmm:
Παντως Evil αυτό συμβαίνει μονο στο ogg . Στο Mp3pro δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ τετοιο πρόβλημα ( σε εμενα τα rebufferings καθε τόσο , όχι συχνά )
το ξανακάνει σε όλους τους player,σταματάει την συνδεση,μόλις ξαναπατήσεις το play κάνει buffering και ξαναπαίζει.
σε μένα πάλι όλα μια χαρά φτου φτου δεν κόβετε καθόλου η ροή και πολύ καλός ήχος
με player WINAMP με αυτό το λινκ http://ruby.keennotion.gr:8000/live.ogg.m3u
που είναι στην πρώτη σελίδα
εκτός από κάποια στιγμή στο πρόγραμμα του hemlock που έπεσε η σύνδεση μου αλλά το παραπέμπω σε πρόβλημα της περιοχής μου του κόμβου μας
ίσως αυτό που θα πω να είναι αρλούμπα αλλά δεν πειράζει
Τα προβλήματα μήπως είναι λόγω της βροχας?
διότι και μένα πριν στην μεγάλη μπόρα το ρουτερακι έκανε σα τρελό και τέλος έπεσε και η σύνδεση μου,
so τα έκλεισα όλα, και από την αρχή στο τσακ μπαμ,
και για την ώρα όλα οκ.
The_StarGazer
05-04-08, 21:39
Παντως Evil αυτό συμβαίνει μονο στο ogg . Στο Mp3pro δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ τετοιο πρόβλημα ( σε εμενα τα rebufferings καθε τόσο , όχι συχνά )
Ετσι.
Ακομα και τωρα που κατεβαζω απο Rapidshare me 75-80k η μονη διακοπη που εχω ειναι αναμεσα στα τραγουδια. Οχι κατα τη διαρκεια.
Hmm τωρα μου κοπηκε μια το stream και ξαναρχισε με on demand request για να συνεχισει :hmm:
Επανέφερα το mp3pro stream http://ruby.keennotion.gr:8000/live.m3u για όσους έχουν προβλήματα με το ogg
Hmm τωρα μου κοπηκε μια το stream και ξαναρχισε με on demand request για να συνεχισει :hmm:
Αρα κοβεται σε όλους ταυτόχρονα (και σε εμενα έγινε ) .
εγώ ακούω με foobar πάνω απο wifi σύνδεση 1024/1024
δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ogg
καμία διακοπή κατα τη διάρκεια τραγουδιού ή φωνής ή απο τραγούδι σε τραγούδι
Αρα κοβεται σε όλους ταυτόχρονα (και σε εμενα έγινε ) .
Αυτό το έκανα εγώ ;)
εγώ ακούω με foobar πάνω απο wifi σύνδεση 1024/1024
δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ogg
καμία διακοπή κατα τη διάρκεια τραγουδιού ή φωνής ή απο τραγούδι σε τραγούδι
Το ίδιο με winamp.
razorblade1100
05-04-08, 21:47
to http://ruby.keennotion.gr:8000/live.m3u δουλευει κανονικα :D .
ευχαριστω evilhawk
The_StarGazer
05-04-08, 21:49
Επανέφερα το mp3pro stream http://ruby.keennotion.gr:8000/live.m3u για όσους έχουν προβλήματα με το ogg
Περιμενα την 1η αλλαγη κομματιου.
Τωρα ειναι μια χαρα. :oneup:
Thanks EvilHawk.
Βλεπω οτι εγινε πιο "ορθοδοξο" το ogg stream (ειχε 2 streams σε ενα η κατι τετοιο) αλλα δυστυχως μια διακοπουλα την εκανε στην αλλαγη.
Γκρρρρρρρρρρ δεν το ευχαριστήθηκα το προηγούμενο 2ωρο με τα διάφορα προβλήματα.
Πάμε παρέα και για το επόμενο 2ωρο με τελείως διαφορετικό ύφος ;)
wi fi thief
05-04-08, 22:07
@ nebula: :worthy: τραγουδαρα!!!
@ EvilHawk: :respekt:
Γκρρρρρρρρρρ δεν το ευχαριστήθηκα το προηγούμενο 2ωρο με τα διάφορα προβλήματα
αμα ειναι καθε φορα που στεναχωριεσαι να μας βαζεις τετοιες μουσικαρες θα φροντισω να αναφερω ψευτικα προβληματα καθε φορα που εχεις εκπομπη...:p
@ mondo generator: :clap:
Evilhawk θα μας κάνεις να ερωτευθούμε βραδιάτικα? :p
Ελα μια χαρα εισαι... τωρα :p
Βάλε και Under my umbrella, εδώ πάνου βρέχει :p
Και εδώ κατου :p
Ριχάνα (:shock: έτσι τ'ακουσα σήμερα )
δαγκωτό :biggrin:
80s-90s italodisco κλπ μουσική παίζει κανένας? Το σκέφτομαι βασικά επειδή παλιά (... παλιά όμως) έπαιζα σε ραδιόφωνο... αλλά έχω σκουριάσει γμτ...
The_StarGazer
05-04-08, 22:44
80s-90s italodisco κλπ μουσική παίζει κανένας? Το σκέφτομαι βασικά επειδή παλιά (... παλιά όμως) έπαιζα σε ραδιόφωνο... αλλά έχω σκουριάσει γμτ...
Εχω αρκετα mix. Οχι δικα μου. Ετοιμα.
Θελετε κανενα ?
wi fi thief
05-04-08, 22:54
κι εσυ κορες EvilHawk? :whistle:
παρακαλειται ο harris να ανοιξει (εικονογραφημενο :shifty:) Thread με συμβουλες και τεχνικες μπας και βγαλουμε και κανεναν γιο...:p
κι εσυ κορες EvilHawk? :whistle:
παρακαλειται ο harris να ανοιξει (εικονογραφημενο :shifty:) Thread με συμβουλες και τεχνικες μπας και βγαλουμε και κανεναν γιο...:p
:nono: Κόρες και ξερό ψωμί!
:p
EvilHawk, δεν θέλεις να κάνεις ένα rock'n'roll party αύριο; :rolleyes:
:stereo:band::rocker πολυ καλη προσπαθεια.μπραβο:clap:
wi fi thief
05-04-08, 23:00
τωρα που εισαι seattle, βαλε και κανεναν lanegan αμα σε παιρνει :cool:
Κλείστε την εκπομπή με Motorhead - Whorehouse blues :P
wi fi thief
05-04-08, 23:05
πολυ ωραιος!!! (και γρηγορος!!!) :respekt:
ευχαριστω πολυ EvilHawk :)
με ποιο software κάνετε τις μίξεις?
Έλα, το συγκεκριμένο είναι πιο «light», μπορείς να το ταιριάξεις με κλασσικές ροκιές να πορωθούμε λίγο :)
wi fi thief
05-04-08, 23:12
με ποιο software κάνετε τις μίξεις?
τις κανει το SAM μονο του (αν του ζητηθει βεβαιως) :)
@ ADSLgr.com All rights reserved.