Επιστροφή στο Forum : ADSLgr.com Radio έναρξη public beta εκπομπών
MPEZANTAKOU STELLA - NAI :whip:
:lol:
MPEZANTAKOU STELLA - NAI :whip:
?? :p λαθος νημα; :p
εδιτ: οκ μεταφερθηκε :p
?? :p λαθος νημα; :p
εδιτ: οκ μεταφερθηκε :pΚαλά που το έγραψα :?:
Καλά που το έγραψα :?:
στο Συχνα restart (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=244594) :p:p
χ χ χ χχχχχχχχχχ . . . . . . .
Αφεντικό να κάνω promotion ?? ή @@ :p
........Auto merged post: nnn πρόσθεσε 6 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
MUN-IX
:whistle::p
:stereo :)
Παρεπιπτώντως ψάχνω την jazz εκτέλεση του Secret Agent Man από τον Mel Torme :)
DaveMurray
04-11-08, 23:59
BlindG μην τους ακούς ρε συ.... Μας ζηλεύουν....
:lol: :lol: :lol: :rofl: _ΑΛΑΚΑ! :p
DaveMurray
05-11-08, 00:14
Να και ένα καλό τραγούδι.....:whistle:
Επιτέλους.... :worthy::worthy:
Ρε 2-0 η ΠΑΝΑΘΑ μέσα στην Βρέμη... ποιος τον χ@@@ τον Ομπάμα ?? :p
........Auto merged post: Νικαετός πρόσθεσε 1 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το ΑΚΟΥΣΑ ωρέ... αλλά εμείς είμαστε Ευρωπαίοι !!!
DaveMurray
05-11-08, 00:26
Νομίζω έβαλε και άλλο, γιατί φωνάζαν οι γείτονες....
Δόξα το θεό ζω σε γειτονιά Βάζελων, μέσα στην Ολυμπιακό-κρατούμενη Νίκαια...
3 !!!!!!!!!! Θα μας τρελλάνει η ομάδα !!! Δεν το πιστεύω LOL !!!
Werder Bremen 0 - 3 Panathinaikos
........Auto merged post: Re-Ti-Re πρόσθεσε 0 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Anorthosis 3 - 3 Inter Milan
DaveMurray
05-11-08, 00:33
Μπράβο και για την Ανόρθωση.... Έτσι... :)
........Auto merged post: DaveMurray πρόσθεσε 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Με καλύπτει η aria.... Σωστά τα λέει.... (εκτός του χλευασμού των μουσικών μου προτιμήσεων --- βλέπε Slayer....)
Να 'μαι.
Σας πρόλαβα αυτή τη φορά, έστω για ένα μισάωρο.
Mayrhzwnikothta
05-11-08, 00:42
Τώρα τι να σε κάμνωμεν?
Την Γαλλίαν εβρίσαμεν οπότες δεν έχεις τίποτα να καμεις εδώ...
ευχαριστούμε παιδιά . . . :oneup: λοολ ωραίος ο Μπουλάς που το θυμηθήκατε;:lol:
- - - - - - - - -
Καλημέρα στον euri !
DaveMurray
05-11-08, 01:04
Καλημέρα euri... Καλή εκπομπή... :)
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι :)
Γεια σας, ημιδιευθυντά http://www.smiliegenerator.de/s31/smilies-21813.png
Αυτό το ημι-διευθυντής μου φέρνει σε ημίσκληρο (κασέρι), ημισκούμπριο, ημίθεο... :hmm:
Α, σήμερα να δεις τι συμφωνίες θα γράψει ο γερμανός, μετά την τριάρα. (ειδικά αν είναι οπαδός της Βέρντερ LOL)
DaveMurray
05-11-08, 01:22
"έπεσε" ο σταθμός, η ο euri; Δεν ακούω τίποτα και το play δεν παίζει... Και η σελίδα είναι κενή...
ε συγνώμη παιδιά εσείς έχετε διακοπή;
α οκ! επανήλθε :oneup:
DaveMurray
05-11-08, 01:25
τώρα παίζει.... (με κάτι bufferings στο τοπίο, αλλά δεν ξέρω αν είναι δικό μου πρόβλημα η όχι :p)
Είχα μια διακοπή στη σύνδεση
με συγχωρείτε παιδιά, αλλά ‘Ηρθε η ώρα ν’ αποχωρήσω εις τα ιδιαίτερα . . .
καλή συνέχεια φιλόμουσοι !
Καληνύχτα από έμενα :)
DaveMurray
05-11-08, 01:44
Καληνύχτα mosaic... Την πέμπτη θα ξαναβάλω αυτό που είχες ζητήσει....
----
euri το έβαλα και εγώ το απόγευμα αυτό :p :p (nightwish - amaranth )
euri το έβαλα και εγώ το απόγευμα αυτό :p :p (nightwish - amaranth )
E, άρα έχεις ωραία μουσικά γούστα :p
DaveMurray
05-11-08, 01:57
Αχ αχ.... Σοφές κουβέντες λες euri μου.... Ειλικρινά ΣΟΦΕΣ κουβέντες.... Αυτό το "μπλιάχ" εμένα που θα ειπωθεί με πειράζει... Δεν ακούς κάτι; Δεν μπορείς να το ακούσεις...; Ε μην το χλευάζεις, απλώς να μην το ακούς... Αυτό μπορεί να αρέσει σε άλλους... Κακό συνήθειο...
Θα πω για αυτό την Πέμπτη λίγα πραγματάκια αν βέβαια μπορώ...
Ντέιβ, κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Εδώ μεταξύ μας κάνουμε πλάκα, ούτε flames κάνουμε για τα διάφορα είδη μουσικής ούτε τίποτα. Προσωπικά, εκεί που με παίρνει, δηλαδή σε ανθρώπους που έχω γνωρίσει από κοντά και έχουν το ίδιο είδος χιούμορ με μένα, και μπλιαχ θα κάνω και θα κοροϊδέψω, όπως θα το κάνουν και εκείνοι για μένα, χωρίς παρεξήγηση, και θα γελάσουμε και πάλι φίλοι θα είμαστε.
Σε σένα π.χ. που δεν σε γνωρίζω και βλέπω ότι επηρεάζεσαι, δεν πρόκειται να το κάνω.
Τόσο απλά.
DaveMurray
05-11-08, 02:15
Μα βρε aria μου (με τον τόνο στο πρώτο a :p) δεν αναφέρθηκα στο προσωπικό σου κουμάντο που θα κάνεις με τους γνωστούς σου καθώς και με τα σχόλια που θα κάνεις είτε για μουσικά είδη, είτε για το οτιδήποτε....
Ειλικρινά σίγουρα θα παρεξηγήθηκε αυτό που είπα... Είναι όντως σωστό αυτό που λένε ότι από τα γραπτά δύσκολα μπορείς να καταλάβεις το πραγματικό ύφος η νόημα το οποίο προσπαθεί κάποιος να δώσει.... Αλίμονο, δεν έκρινα ούτε τα σχόλια σου, και ούτε θα μπορούσα...
Αναφερόμουν γενικά σε αυτό το φαινόμενο, και όχι σε εσένα, για όνομα του θεού :) Είναι σε όλους μας κοινό μυστικό πως αυτό υπάρχει και αποτελεί φαινόμενο. Για να ενοχλήσουμε κάποιον καταφεύγουμε και σε αυτό.
Σε αυτό λοιπόν αναφερόμουν και όχι σε εσένα. Γιατί βιάζεσαι να με (κακό) κρίνεις τόσο εύκολα;
Είμαι καλό νινί εγώ, απλώς ΓΕΝΙΚΑ (επαναλαμβάνω) με ενοχλεί το φαινόμενο του μη σεβασμού των μουσικών προτιμήσεων. Αυτό είπα ο Χριστιανός...
Να ζητήσω λοιπόν συγνώμη και από εσένα, και από τους συμφορουμίτες μας, αλλά αναφέρθηκα στο γενικό φαινόμενο...
Είμαι καλό νινάκι εγώ καλέ.... :cry::cry:
Εντάξει Μούρη, μάλλον ακούστηκα πιο αυστηρή απ' όσο ήθελα :p
Επειδή το κάνουμε αρκετά εδώ μεταξύ μας, νόμιζα ότι σε πείραξε επί του συγκεκριμένου, δεν ήταν εμφανές ότι μιλούσες τόσο γενικά ;)
:)
DaveMurray
05-11-08, 02:27
Όχι προς θεού. :)
-----
Αχ μου αρέσει αυτό το Μούρη (ειδικά αμα δείς και την μούρη από το CV θα πεις... πω.... :blink::ufoabduct τι μούρη είναι αυτή)
Είναι ψευδώνυμο στυλ Τυφλού κτλ κτλ; Είμαι Μούρη ο άτιμος :p
Όχι προς θεού. :)
-----
Αχ μου αρέσει αυτό το Μούρη (ειδικά αμα δείς και την μούρη από το CV θα πεις... πω.... :blink::ufoabduct τι μούρη είναι αυτή)
Είναι ψευδώνυμο στυλ Τυφλού κτλ κτλ; Είμαι Μούρη ο άτιμος :p
Δεν έχεις δει τη μούρη του Τυφλού, γι' αυτό τα λες αυτά :crazy:
DaveMurray
05-11-08, 02:38
Γιατί έχεις δεί την δικιά μου; :rofl::rofl::lol::lol:
Κύριε διευθυντά, προώθησε της την φωτογραφία να γελάσει η γυναίκα
:lol::lol:
DaveMurray
05-11-08, 03:05
Μαμώ τα buffers!!!! Βρε παιδιά, ξέρετε κανένα tip για την ρύθμιση (αν υπάρχει) στον Windows Media Player, που αφορά στο buffering και το μέθεγος που θα κρατά; Κάτι σαν τον VLC;
Η να πάω προς VLC μεριά; (και ogg ; )
Συνέχεια buffering, τώρα τον τελευταίο καιρό/μέρες το κάνει :(
----
Nα 'σαι καλά euri, καλό ξημέρωμα και σε εσένα
Αυτό το prebuffering που έχω κι εγώ συχνά, δεν είναι θέμα του παραγωγού και πώς στέλνει από τη σύνδεσή του; :oops: Παρδόν άμα είπα βλακεία...
Καλό ξημέρωμα!
Αντώνη.... εφόσον πιστεύω πως πχ οι Slayer μπορεί να αποτελουν για τα αφτιά και την ψυχή κάποιων άλλων από εμάς ανθρώπων μουσικάρα και συγκροτηματάρα, έτσι και άλλοι με τον iggy που είπες κτλ κτλ...
Το θέμα γενικά δεν μου αρέσει αυτό όταν γίνεται... Ότι δεν μας αρέσει, μπορεί να αρέσει στον άλλο....
Δεν μου αρέσουν τέτοια σχολιάκια λοιπόν... τουλάχιστον εμένα...
Σαφώς και δεν υπάρχουν "στεγανά" κτλ, αλλά.... :hmm:... τέσπα, δεν θέλω να γίνω κακός και "νευριάρης"....
ο hemlock είπες πάντως πως κάνει..... απολέπιση....
Μα βρε aria μου (με τον τόνο στο πρώτο a :p) δεν αναφέρθηκα στο προσωπικό σου κουμάντο που θα κάνεις με τους γνωστούς σου καθώς και με τα σχόλια που θα κάνεις είτε για μουσικά είδη, είτε για το οτιδήποτε....
Ειλικρινά σίγουρα θα παρεξηγήθηκε αυτό που είπα... Είναι όντως σωστό αυτό που λένε ότι από τα γραπτά δύσκολα μπορείς να καταλάβεις το πραγματικό ύφος η νόημα το οποίο προσπαθεί κάποιος να δώσει.... Αλίμονο, δεν έκρινα ούτε τα σχόλια σου, και ούτε θα μπορούσα...
Αναφερόμουν γενικά σε αυτό το φαινόμενο, και όχι σε εσένα, για όνομα του θεού :) Είναι σε όλους μας κοινό μυστικό πως αυτό υπάρχει και αποτελεί φαινόμενο. Για να ενοχλήσουμε κάποιον καταφεύγουμε και σε αυτό.
Σε αυτό λοιπόν αναφερόμουν και όχι σε εσένα. Γιατί βιάζεσαι να με (κακό) κρίνεις τόσο εύκολα;
Είμαι καλό νινί εγώ, απλώς ΓΕΝΙΚΑ (επαναλαμβάνω) με ενοχλεί το φαινόμενο του μη σεβασμού των μουσικών προτιμήσεων. Αυτό είπα ο Χριστιανός...
Να ζητήσω λοιπόν συγνώμη και από εσένα, και από τους συμφορουμίτες μας, αλλά αναφέρθηκα στο γενικό φαινόμενο...
Είμαι καλό νινάκι εγώ καλέ.... :cry::cry:
Κωστα οταν σου λεω να μην ασχολησε....
Don't care Που λενε και οι Obituary...;)
Αυτό το prebuffering που έχω κι εγώ συχνά, δεν είναι θέμα του παραγωγού και πώς στέλνει από τη σύνδεσή του; :oops: Παρδόν άμα είπα βλακεία...
Καλό ξημέρωμα!
Όχι μιας και ο παραγωγός στέλνει πολυ λιγα στον σερβερ.. εσεις ακουτε απο εκει.. άρα ειναι θεμα " εξυπηρετητη " και ουχί παραγωγού:)
Αν ακουγατε απ'ευθείας απο τον παραγωγό τοτε θα ήταν δικο του θέμα.
( εποχές shoutcast δηλαδής )
DaveMurray
05-11-08, 19:03
apok τότε τι μπορούμε να κάνουμε; έχεις καμία λύση ;; :(
(μου φαίνεται ότι ο vlc θα μου λύσει τελικά τα..... χέρια...)
Καλησπέρες.... :) :)
Όχι μιας και ο παραγωγός στέλνει πολυ λιγα στον σερβερ.. εσεις ακουτε απο εκει.. άρα ειναι θεμα " εξυπηρετητη " και ουχί παραγωγού:)
Αν ακουγατε απ'ευθείας απο τον παραγωγό τοτε θα ήταν δικο του θέμα.
( εποχές shoutcast δηλαδής )
Μόνο θέμα server δεν είναι ... :p
DaveMurray
05-11-08, 20:09
Τότε....; Δώστε μας καμία λύση βρε :)
Με την ωραία δρομολόγηση που έχουν μερικοί providers η λύση είναι ... :p
........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κωστα οταν σου λεω να μην ασχολησε....
Don't care Που λενε και οι Obituary...;)
:lol::lol::lol::lol:
DaveMurray
05-11-08, 20:19
Το είχε και η aria το πρόβλημα βρε συ, δεν είναι μόνο η HOL για τα σκουπίδια :p
Αν, ρίχνω μια ιδέα... Αν, χρησιμοποιώ vlc και αυξομειώσω το μέγεθος της cache για το μέγεθος του streaming buffer γλιτώνω τίποτα;
(Σε εμένα αναφερόταν με το Κώστα; Γιατί έχουμε και άλλους κώστηδες εδώ, και μπερδεύτηκα)
Το είχε και η aria το πρόβλημα βρε συ, δεν είναι μόνο η HOL για τα σκουπίδια :p
Αν, ρίχνω μια ιδέα... Αν, χρησιμοποιώ vlc και αυξομειώσω το μέγεθος της cache για το μέγεθος του streaming buffer γλιτώνω τίποτα;
(Σε εμένα αναφερόταν με το Κώστα; Γιατί έχουμε και άλλους κώστηδες εδώ, και μπερδεύτηκα)
Σε ποιανού την εκπομπή είχε το πρόβλημα? Τι provider είχε ο παραγωγός? για να καταλάβεις τι λέω, πρόβλημα buffering είχαν οι ακροατές εκπομπών μου το καλοκαίρι που τις έκανα με mobile internet χαχαχχαχχαχα
DaveMurray
05-11-08, 20:31
Εχθές με euri και μαυρηζωνικότητα υπήρχε πιο έντονο το πρόβλημα. Και άλλες φορές υπάρχει, αλλά εχτές, τουλάχιστον για εμένα, ήταν εντονότερο....
Επείδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα μιας και το αντιμετώπιζα πριν μήνες είναι θέμα γραμμής και routing, όποιος έχει όρεξη να ψάξει στα διάφορα SAM forums θα το δει.
@ ADSLgr.com All rights reserved.