Επιστροφή στο Forum : Κιτρινόμαυρο μονοπάτι
Σσσσσσσσσσσσσ.....:whistle:
η ομαδα μου ειναι η ΡΕΑΛ της Ελλάδας..
Χαλαρωσε μεγαλε....βασικα δεν μ'αρεσει ουτε η φανατιλα σου ουτε τα γραφομενα σου....γνωμη μου σεβαστη...ως τοτε πηγαινε στην στρατια να τα πεις κι ασε μας να μιλαμε για την ομαδαρα μας...:cool:
Με διώχνεις απο το σπιίτι σου? ;)
Ούτε στη Στρατιά να έρθει ας πάει στο πατημένο τριφύλλι ...
Πολλα μας τα'πες...σε εχουμε καταλαβει προ πολλου...
...στ'αληθεια δεν μ'αρεσει η αντιπαραθεση...θα σε παρακαλουσα να ασχοληθεις με πιο ενδιαφεροντα τοπικς...ξερεις εσυ..;)
χμμ... ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ...
Γιατι ο υμνος μας λεει:ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ, ΕΓΙΝΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
:whistle:
Αντε γεια τωρα, που εχεις παρει παραμαζωμα τα νηματα..
Δν ειχα σκοπο να ποσταρω, γιατι ειμαι down σημερα , ουτε το γαυρο δν εχω ορεξη να κοροιδεψω ( οντως, δν ειμια καλα :rofl: )
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ
Γεια σου ρε Ναντια...welcome back
Α συντεκνε, θα σε μαλωσω!! Δε με ειδες με τη Λιλ που ειχα ποσταρει? Η' μηπως με τη Μιλαν ηταν?
Μπερδευτηκα... Βλεπεις εχουμε να μετραμε ΝΙΚΕΣ ;)
Ρε συ...ξανα welcome ...ηθελα να πω..;)
Αποσυρομαι :p Νινιτες σας
Καλως σας ξαναματαβρηκα!!
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ :oneup:
Ποσο κακομοιρης μπορει να γινει καποιος
Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, θα είναι το πιο εύκολο που έχουμε δώσει ποτέ στην ευρώπη...και αυτό όχι μόνο γιατί η Αντερλεχτ θα παίξει ανοικτά για να περάσει στο uefa.... Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν κρατήσει το σκορ με νύχια και με δόντια...χωρίς να έχουν δείξει πάθος για την νίκη, ή γιατί τους βοήθησε το σύστημα 6-5-0 που ακολούθησαν μετά την ισοφάριση...αλλά γιατί η ΑΕΚ περνούσε την μεγαλύτερη περίοδο γκαντεμιάς εκ ιδρύσεως της!
Τι άλλαξε από τότε;
α)οι παίχτες μας ξέρουν ότι μπορούν τους κερδίσουν, γιατί έχουν ήδη αναμετρηθεί μαζί τους και τους έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους.
β)Ο χρόνος έχει δέσει περισσότερο την ομάδα και έχουν ήδη στηθεί ορισμένοι αυτοματισμοί.
γ)Μετά από μια μεγάλη περίοδο γκαντεμιάς παρατηρείται το παράδοξο φαινόμενο του υπέρμετρου φάρδους... βλέπε και Μίλαν
δ)Έχουν όλοι καταλάβει τι εστί CH βλέποντας τα χρήματα να ρέουν στα ταμεία.
ε)Επιτέλους ο Σέζαρ πέρασε στην θέση που του αρμόζει...δηλ. STRIKER!!! μπράβο στον φερέρ αν και το πράγμα έκανε ΚΡΑ από εποχή σάντος...πράγμα που αποδεικνύει και την διαφορά κλάσης ανάμεσα στους δύο.
στ) Η αλλαγή νοοτροπίας και η ψυχολογία που βρίσκεται στα ύψη.
Αν δεν μιλάγαμε για ποδόσφαιρο θα πανηγυρίζαμε από τώρα την πρόκριση μας στην επόμενη φάση...Ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί που ήταν η έξοδος στο uefa. Από δω και πέρα ότι καλό ή κακό θα συμβεί είναι απλώς ένα πάρεργο που επιβεβαιώνει ότι η ΑΕΚ είναι ίσως η μοναδική ελληνική ομάδα που γίνεται σοβαρή δουλειά!
Η λογική λέει πως έχουμε ήδη περάσει....μένει να δούμε τι λέει και η πουτάνα,......κοινώς μπάλα.
Άντε να περάσουμε να πάρουμε τον κειτά τον γενάρη....
wi fi thief
06-12-06, 12:32
ΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΑΕΚΑΑΑΑΑΡΑ ΑΠΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:worthy: :rocker
Συντεκνε και αλλοι Νικολακηδες Χρονια Πολλα.
Να χαιρεσαι το Μαριω σου ρε...:) :) :)
ΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΑΕΚΑΑΑΑΑΡΑ ΑΠΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:worthy: :rocker
Συντεκνε και αλλοι Νικολακηδες Χρονια Πολλα.
Να χαιρεσαι το Μαριω σου ρε...:) :) :)
Σ'ευχαριστω πολυ..:)
Χρονια πολλα και σε σενα και σε ολους τους Νικοληδες,Νικες κτλ...
Αντε και με την νικη-προκριση ;)
Είναι τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ σήμερα.
Οφείλει να την αρπάξει απ' τα μαλλιά.
Θελω να πιστεύω οτι θα προσπαθήσει τα μέγιστα. Ελπίζω οτι θα τα καταφέρει.
Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία !!!
Χρόνια πολλά σύντεκνε...
Άντε, από αύριο θα μου στέλνεις στο τρελλάδικο ρακή και γραβιέρα από του Κουταλά, μπας και συνέλθω!
Χρόνια πολλά σύντεκνε...
Άντε, από αύριο θα μου στέλνεις στο τρελλάδικο ρακή και γραβιέρα από του Κουταλά, μπας και συνέλθω!
Ευχαριστω φιλε ..:)
Βρε ας προκριθουμε και τα υπολοιπα βρισκονται...ξερεις εσυ..;)
Τελικά τι έγινε στην Βρυξέλλα? Έβρεχε πάντως χτές και δεν ήταν όσο εύκολα τα προβλέψατε...
Έχετε ακούσει την ελληνική παροιμία: "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πείς;"
wi fi thief
07-12-06, 19:19
τι δεν ηταν ευκολα ρε φιλε? ειδες καμμια αλλη ομαδα εσυ στο γηπεδο εκτος απο την ΑΕΚΑΡΑ?
πλακα μας κανεις? Οι βρυξελλες σου οσες κοντρες κερδισαν χτες και στα δυο γκολ δεν εχουνε κερδισει ολες οι ομαδες του ομιλου μαζι σε ολα τα παιχνιδια.
Αντε με τον φρανκυ σας στο αντβερπ και στο μπρουχε τωρα να ξαναπαρεις το πρωταθλημα, γαυροι της μπενελουξ...:down:
ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! :respekt: :respekt: :respekt:
Τελικά τι έγινε στην Βρυξέλλα? Έβρεχε πάντως χτές και δεν ήταν όσο εύκολα τα προβλέψατε...
Έχετε ακούσει την ελληνική παροιμία: "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πείς;"
Ποιος ειχε προβλεψει τι ?
Μαλλον δεν παρακολουθεις το τοπικ ,απλα μπαινεις το πετας και φευγεις, γιατι αν το διαβαζες δεν θα εκανες τετοια κομπλεξικα σχολια..μονο και μονο χαριν του σπορ,του σασπενς και της προσπαθειας ως τελους το ματς ηταν ματσαρα με πολυ καλη εμφανιση και αποτελεσμα...το οποιο συνδυαστηκε δυστυχως με το αποτελεσμα του Μιλαν-Λιλ ..
@aktizol εχεις ακουσει το αλλο?..<καλυτερα να μασας παρα να μιλας>..
Ένα θα πώ, όσην ώρα καθόμουν μπροστά απο τον καναπέ και έβλεπα το ματς, χάναμε ευκαιρίες και τρώγαμε γκολ..
Απογοητευμένος, άφησα τους υπολοίπους να συνεχίσουν να βλέπουν το ματς και άρχησα να ασχολούμαι με κάτι δουλειές..
Μόλις γύρισα στον καναπέ - με πληροφορούν ότι ισοφαρίσαμε. Με το που στρογγυλοκάθομαι άρχισε να ξαναπιέζει η Άντερλεχτ!!!... - ξέρετε εκείνες τις ευκαιρίες στο τέλος..
και λέω ΛΕΣ;
wi fi thief
07-12-06, 20:04
Ένα θα πώ, όσην ώρα καθόμουν μπροστά απο τον καναπέ και έβλεπα το ματς, χάναμε ευκαιρίες και τρώγαμε γκολ..
Απογοητευμένος, άφησα τους υπολοίπους να συνεχίσουν να βλέπουν το ματς και άρχησα να ασχολούμαι με κάτι δουλειές..
Μόλις γύρισα στον καναπέ - με πληροφορούν ότι ισοφαρίσαμε. Με το που στρογγυλοκάθομαι άρχισε να ξαναπιέζει η Άντερλεχτ!!!... - ξέρετε εκείνες τις ευκαιρίες στο τέλος..
και λέω ΛΕΣ;
το δευτερο ημιχρονο ητανε *αμω τα ματσακια φιλε. Ο,τι *αυλα ειναι η μπαλα.
Η ΑΕΚ ειναι πλεον ομαδα αναφορας.
Τερμα.
The_StarGazer
07-12-06, 20:58
Βαλτο το γκολακι εκει το 5' και αστους να τρεχουν μετα γυρω-γυρω
Ρε σεις. Τι πασα εβγαλε αυτος ο Τοζερ σε αυτη τη φαση. Ωρε μας εφυγε το καφασι μιλαμε ακολουθυμενο απο την κραυγη της εκπληξης "ΩΩωω ρε μ@λ@κ@@@@@@"
Κριμα παvτως κριμα.
Κρίμα όντως... κρίμα!
Και καλή μπάλα έπαιξε εχθές, και όλα τα είχε, αλλά δεν είχε καθόλου τύχη ρε μαμώτο :(
Άντε και στο uefa τώρα, κι ελπίζω να μην πέσουμε πάνω σας :rofl: :p
Το παιχνίδι ήταν βγαλμένο από το υλικό που μας έκανε να λατρέψουμε τη μπάλα (όχι το ποδόσφαιρο, τη μπαλα την π*****α). Χαρηκα δυο ομαδες: την Αντερλεχτ που επαιξε στα ισα και στα καθαρα παιχνιδι για την ιστορια της. Την ομαδαρα μου, γιατι ειναι οτι εχω ονειρευτει: μια ομαδα πολεμιστων που αφησε ολη την ψυχη της στο γηπεδο. Χαρηκα αυτον τον καταπληκτικο διαιτητη που αφησε το παιχνιδι να παιχτει και το χαρηκε σαν προνομιουχος θεατης που το βλεπει απο κοντα.
Εβλεπα το παιχνιδι με τον μικρο μου ανιψιο (στα εξι του). Αγαπουσε την ΑΕΚ γιατι αγαπαει το θειο του. Απο χτες αγαπησε την ΑΕΚ...
Ειχα πολυ καιρο να συγκινηθω μεχρι δακρυων απο την ομορφια της μπαλας. Θυμαμαι ακομη το πρωτο μου παιχνιδι (με τον Ηρακλη το 1978), το πρωταθλημα του 89, τον αγωνα με τη Δυναμο Δρεσδης και τη Ρεαλ Μαδριτης. Χτες βραδυ μπηκε ακομα μια ακριβη στιγμη στη μνημη.
Αντιγραφω απο το αρθρο του Χελακη στη SportDay
• Για το ματωμένο μέτωπο του Ντελίμπασιτς, που το έραβε στεγνά ο γιατρός.
• Για τον επίδεσμο του Χετεμάι, τον οποίο του αφαιρούσε από το κεφάλι, ενεργώντας προκλητικά και αντισυναδελφικά, ο τερματοφύλακας της Αντερλεχτ.
• Για το κλάμα του Σωκράτη Παπαθασταθόπουλου μετά το σφύριγμα του διαιτητή.
• Για τα εξογκωμένα ζυγωματικά του Τσιρίλο μόλις πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Και το τελείωμα:
Τώρα αρχίζει το ταξίδι. Τώρα αρχίζουν -πάλι- όλα.
Μπραβο ρε συντεκνε αυτο ειναι ποστ !:) :oneup:
Δεν μας ήθελε χθες...
Ποιος ξέρει όμως...
ίσως η περιπέτεια στο uefa να κρατήσει πιο πολύ...
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ
Αλλωστε, η δική μας ΑΕΚ δε χάνει ποτέ...
wi fi thief
08-12-06, 00:03
τον ειδε ο Βαρουχας?
Ο ανθρωπος και ερασιτεχνικο να κληρωνοτανε, θα το εκανε ρωσια - βελγιο το 86.:oneup: :oneup:
Ετσι (δεν) σφυρανε .
Το παιχνίδι ήταν βγαλμένο από το υλικό που μας έκανε να λατρέψουμε τη μπάλα (όχι το ποδόσφαιρο, τη μπαλα την π*****α). Χαρηκα δυο ομαδες: την Αντερλεχτ που επαιξε στα ισα και στα καθαρα παιχνιδι για την ιστορια της. Την ομαδαρα μου, γιατι ειναι οτι εχω ονειρευτει: μια ομαδα πολεμιστων που αφησε ολη την ψυχη της στο γηπεδο. Χαρηκα αυτον τον καταπληκτικο διαιτητη που αφησε το παιχνιδι να παιχτει και το χαρηκε σαν προνομιουχος θεατης που το βλεπει απο κοντα.
Εβλεπα το παιχνιδι με τον μικρο μου ανιψιο (στα εξι του). Αγαπουσε την ΑΕΚ γιατι αγαπαει το θειο του. Απο χτες αγαπησε την ΑΕΚ...
Ειχα πολυ καιρο να συγκινηθω μεχρι δακρυων απο την ομορφια της μπαλας. Θυμαμαι ακομη το πρωτο μου παιχνιδι (με τον Ηρακλη το 1978), το πρωταθλημα του 89, τον αγωνα με τη Δυναμο Δρεσδης και τη Ρεαλ Μαδριτης. Χτες βραδυ μπηκε ακομα μια ακριβη στιγμη στη μνημη.
Αντιγραφω απο το αρθρο του Χελακη στη SportDay
Και το τελείωμα:
Τώρα αρχίζει το ταξίδι. Τώρα αρχίζουν -πάλι- όλα.:respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt:Kαι λίγο ακόμα...
:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
καλυτερα να χαναμε, παρα αυτος ο ψυχοβγαλτης :(
Kαι τι καταλαβανε που μας σπασανε τα νευρα? Αφου τελευταιοι εμειναν.. Μονο να κανουν τη λαλακια τους κ ας ψωφισουν:mad: Ρηξη χιαστων να παθουν ολοι κ ιδιαιτερα αυτο το σιχαμα το ΦΡΟΥΤΟ :evil:
Το πρωτο γκολ ηταν αστειο.. Δεν επρεπε να μετρησει καν, ο διαιτητηας αν εξαιρεσουμε τις γκριματσες που εκανε κ επεφτα κατω απ τα γελια, ηταν λιγο ΤζιΤιΠι δεν πολυσφυριζε ..
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, που μας εκαναν περηφανους γι ακομα μια φορα κ μας εκαναν να δακρυζουμε απο χαρα :clap:
ΦΕΡΕΡ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ :clap::respekt:
Ανεκδοτακι, χωρις παρεξηγηση, μου το ειπε ενας φιλος
Στο Τσου Λου:
Που παν οι 2 πρωτοι?
Στον επομενο γυρο
Που παει ο τριτος?
Ουεφα
Κι ο τεταρτος??
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ :p
Υ.Γ Συντεκνε χρονια πολλα
ε? Φανταζομαι τι θα λεγατε αν περναγατε κιολας.
Καλος ηταν ο αγωνας,ολα στο ποδοσφαιρο ειναι θεμα τυχης;)
Υ.Γ. Κεφαλια ο Λακης--->:rofl: :rofl:
Συγχαρητήρια για την εμφάνιση...
Μας θυμίσατε τι ετσι ποδόσφαιρο..Οχι οτι παίξατε την τεράστια μπάλα, αλλα παίξατε με ΠΑΘΟΣ..
Αυτο ειναι το ποδόσφαιρο,γιαυτο το αγαπήσαμε...
Σίγουρα θα κάνετε καλή πορεια στο Ουεφα..
Καλη τύχη και εκει..
τα συγχαρητηρια μου στην ΑΕΚ , χαρμα οφθαλμων πραγματικα :)
Μάγκες έχουμε την πιο παθιασμένη ομάδα στην ευρώπη! Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα αν έριχνες σπίρτο στο χορτάρι, θα καιγόταν το γήπεδο...Δεν υπάρχει κρίμα γι'αυτην την ομάδα και όπως πολύ σωστά είπε ο δρακουλιάρης αυτό είναι μόνο η αρχή.....ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα:shock: :thumb_dup :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: ::thumb_dup
Το καλύτερο δώρο στη ονομαστική μου γιορτή ήταν αυτό το παιχνίδι. Contrast συναισθημάτων, απογοήτευση, κατάρες για την Milan, αναπτέρωση, πόρωση, δάκρυα. Ότι και να πεις αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όποιος δεν το είδε αυτό ας ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Μακράν από τα πιο όμορφα ματς στον πρώτο γύρο του CL.
wi fi thief
10-12-06, 19:49
πολυ κακη η ΑΕΚ σημερα χωρις την γνωστη ταχυτητα που μας ειχε συνηθισει. Μου θυμισε λιγο απο Σαντος.
Μπορει οντως να ητανε κουρασμενη.
Ευχομαι τοσο κακες εμφανισεις να μην ξαναγινουν.
Αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν καλά κάποια βασικά στελέχη της ομάδας όπως ο Λύμπε και ο Σέζαρ, όμως δεν συμφωνώ ότι η εμφάνιση ήταν κακή. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου με μοναδική εξαίρεση την κεφαλιά του Μπάρκογλου στο 85 που πράγματι ήταν η σπουδαιότερη ευκαρία του ματς μαζί με το σουτ του Λύμπε στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε το δοκάρι.Δεν πιστεύω ότι η εμφάνιση της ομάδας θύμισε κάτι από Σάντος. Δεν περιμέναμε τον αντίπαλο, δεν ψάχναμε να βγούμε μπροστά με αντεπιθέσεις και δεν κυνηγούσαμε το γκολ με τα στημένα. Αντίθετα επιβάλαμε τον ρυθμό μας αλλά φάνηκε και πάλι ότι αυτό που λείπει περισσότερο από αυτήν την ομάδα είναι το εύκολο γκολ. Με δεδομένο τον αγώνα της Τετάρτης και την εξέλιξη που είχε περίμενα την ομάδα σαφώς πιο κουρασμένη απ' ότι παρουσιάστηκε και με εξαντήμένα τα ψυχικά της αποθέματα. Και γι' αυτό τα εύσημα ανήκουν στον Φερέρ. Για το μόνο που έχω να τον ψέξω σήμερα είναι η αλλάγή του Λάκη, ο οποίος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Κατά την άποψή μου δεν δικαιολογείται σήμερα να βγαίνει ο Λάκης στο 55 και να βγάζει ολόκληρο το 90λεπτο ο Σέζαρ.
Επισης λαθος κατα την γνωμη μου η χρησιμοποιηση του Μορα ενω ειχε τους Παουτασο,Τζιωρτζοπουλο στον παγκο...σπαταλησε την 3η αλλαγη με τα αυτονοητα...
Ευκαιρια τωρα για 2-3 καλες μεταγραφες..
wi fi thief
10-12-06, 21:35
εμενα δεν μου αρεσε και η προτιμηση του Μορα αντι του Παουτασο.
Τελος παντων: ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:respekt: :worthy: :clap: :yahoo:
Ευκαιρια τωρα για 2-3 καλες μεταγραφες..
Με τα 11,5-12 εκ του τσουλού στην τσέπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε σοβαρά τις μεταγραφές σας ;)
wi fi thief
10-12-06, 21:41
ρε νικολα πιασε κοκκινο ρε φιλε...
(το 'χουμε ξανακανει αυτο θυμασαι? );)
ρε νικολα πιασε κοκκινο ρε φιλε...
(το 'χουμε ξανακανει αυτο θυμασαι? );)
:) :oneup:
Δεν μου άρεσε χθες η ΑΕΚ. Συμφωνώ ότι μου θύμισε κάτι από Σάντος στην επίθεση. Μόνο ο Τοζερ προσπάθησε μπροστά κι έπαιξε για την ομάδα. Οι άλλοι ήθελαν μια μπάλα μόνοι τους. Δεν ξέρω αλλά δεν ήταν η κούραση. Δηλαδή ελεος με αυτή τη δικαιολογία. Σαν να μου λένε ότι δουλεύω μόνο την Τετάρτη και την Κυριακή και κουράζομαι. Η δουλειά τους είναι. Οι Άγγλοι που παίζουν 3 παιχνίδια την εβδομάδα και πίνουν και τις μπυρίτσες του δεν κουράζονται; Οι μόνοι που έπαιξαν χθες ήταν οι Χιώτης (όπου χρειάστηκε ήταν καλός), Τσιρίλο (όταν έφυγε ο Βραζιλάνος της Ξάνθης μπροστά προσπέρασε στο sprint όλη την ΑΕΚ) και ο Τόζερ. Και οι αλλαγές του Φερέρ ήταν φοβισμένες ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ ανέβηκε για το Χ και ότι βγει από κει κει πέρα=> Σάντος.
enwsitis21
11-12-06, 21:54
Εγώ θέλω μιά φορά, να μήν χρησιμοποιηθεί ο Σέζαρ και ο Λυμπερόπουλος στην βασική ενδεκάδα, και ας χάσουμε.
wi fi thief
11-12-06, 22:08
εγω παλι εκτιμω παρα πολυ την αξια του Λαγου και περιμενω οταν με το καλο επανελθει να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια και να δειξει την μεγαλη του αξια.
Επισης περιμενω να δω κινησεις τον Γεναρη για 3 μεταγραφες. Αριστερο μπακ, αμυντικο χαφ και φουνταριστο επιθετικο.Και ισως ενα δεξι μπακ για ...μπακ-απ!!!
Στις αλλες θεσεις η ΑΕΚ διαθετει υπεροπλια με παικτες που θα αφησουν εποχη.
ΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΑΕΚΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:yahoo: :up: :eguitar :superman:
Ακομη ενα μπραβο στον Λυμπε για το ηθος του και την ποδοσφαιρικη του αξια...:oneup:
Ο Βασσαρας παρεα με τα βατομουρα....βραβευτηκε εντος...κοπηκε στα εκτος...(ευτυχως αυτοι ξερουν....ποτε θα ξαναχτυπησει εντος αγνωστον..)
Μπραβο στους υπολοιπους βραβευθεντες...
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=68153
Ακομη ενα μπραβο στον Λυμπε για το ηθος του και την ποδοσφαιρικη του αξια...:oneup:
Ο Βασσαρας παρεα με τα βατομουρα....βραβευτηκε εντος...κοπηκε στα εκτος...(ευτυχως αυτοι ξερουν....ποτε θα ξαναχτυπησει εντος αγνωστον..)
Μπραβο στους υπολοιπους βραβευθεντες...
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=68153
Δεν κοπηκε ο Βασσαρας, κοπηκε ο βοηθος του.
Στην φυσικη κατασταση. Πρεπει να κανουν 20 σπριντ και εκλασε στο 17.
Αν τα λεμε, να τα λεμε ολα;)
wi fi thief
14-12-06, 15:06
καλα, ολοι οι γαυροι σε θεματα διαιτησιας, εχετε ενημερωση "εκ των εσω"!!!:respekt:
:p :twisted:
enwsitis21
14-12-06, 18:33
Μακάρι να μπορούσαν να συνυπάρξουν, Ντέμης και Ποιός; (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5093&subid=2&pubid=415231)
@ ADSLgr.com All rights reserved.