PDA

Επιστροφή στο Forum : "ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ"

Σελίδες : 1 2 [3]

aroutis
18-07-08, 00:48
@lazar, ηδη τα έχουμε πεί... εδώ ειναι το θέμα, δεν ειναι καν θέμα γνωριμιών.. μερικοί από μας ασχολούμαστε με συγκεκριμένα πράγματα... που ας πουμε μας δινουν κάποιες γνώσεις παραπάνω.

georgef1
18-07-08, 09:24
Η εγγραφή στον Τειρεσία δεν είναι υποχρέωση της Τράπεζας αλλά δικαίωμα το οποίο προκύπτει από την σύμβαση που υπογράφεις με την τράπεζα όταν σου χορηγεί οποιοδήποτε προιόν της.
Στις παλαιότερες συμβάσεις αυτό δεν αναφερόταν ρητώς οπότε και οι τράπεζες δεν μπορούσαν(προσωπικά δεδομένα) να μεταφέρουν τα στοιχεία της σύμβασης που είχαν συνάψει με έναν πελάτη ,στο αρχείο του Τειρεσία.Στις νεότερες όμως συμβάσεις (νομίζω από το 2002) αυτό αναφέρεται σαν όρος της σύμβαση οπότε δεν υπάρχει και νομικό κώλυμα για να το κάνουν αυτό.
Σίγουρα στην αρχή οι τράπεζες δεν ήθελαν να "δώσουν" το πελατολόγιό τους αλλά μετά όταν αντιλήφθηκαν ότι είναι προς το συμφέρον τους σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπείς στον Τειρεσία είτε πληρώνεις είτε όχι τις οφειλές σου στις τράπεζες.
Επίσης στον Τειρεσία γράφουν και άλλα στοιχεία όπως κατασχέσεις ακινήτων,ακάλυπτες επιταγές ,οφειλές στην εφορία ....και δεν συμμαζεύεται......

vasper
18-07-08, 11:25
Όπως είναι σήμερα ο Τειρεσίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπεις αν χρωστάς μεγάλα ποσά ή έχεις καθυστέρηση στις δόσεις σου. Όμως το ότι θα μπεις στον Τειρεσία στο σύστημα κινδύνων γιατί πήρες δάνειο είναι πολύ μικρή η πιθανότητα ακόμα και σήμερα.

Και για να μην παρεξηγούμαστε, το σύστημα Τειρεσίας είναι υπέρ του καταναλωτή, όχι μόνο υπέρ των τραπεζών. Όπως προστατεύει τις τράπεζες από κακοπληρωτές έτσι προστατεύει και τον καταναλωτή είτε άμεσα από τον υπερδανεισμό ή έμμεσα από την μείωση ρίσκου προϊόντων που έχουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες προσφορές. Αν δηλαδή όλες οι τράπεζες έδιναν τα στοιχεία που απαιτούνται για την λειτουργία και του συστήματος κινδύνων, το τραπεζικό σύστημα θα προσέφερε πολύ καλύτερες υπηρεσίες.

@Zer0c00L, αν το δάνειο το εξοφλήσεις κανονικά δεν έχεις πρόβλημα με τον Τειρεσία. Αντίθετα αν θες να πάρεις αργότερα άλλο δάνειο θα σε εξυπηρετήσουν ακόμα ποιο γρήγορα αν είσαι στον Τειρεσία. Για αυτό θα έπρεπε όλες οι τράπεζες να χρησιμοποιούν το σύστημα κινδύνων.

stp
18-07-08, 13:30
Ο "λευκός" Τειρεσίας --- ή αλλιώς το "σύστημα συγκέντρωσης κινδύνων" ή και ο "μαύρος" τειρεσίας ή αλλιώς το "σύστημα οικονομικής συμπεριφοράς" δεν προστατεύουν κανέναν από μόνα τους.

Απλώς δίνουν πληροφορίες στην τράπεζα/οργανισμό με τον οποίο κάνεις συναλλαγές --- Από εκεί και πέρα η κάθε τράπεζα αποφασίζει μόνη της για το αν θα δώσει το δάνειο ή όχι και με τι επιτόκιο

Zer0c00L
18-07-08, 14:03
Όπως είναι σήμερα ο Τειρεσίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπεις αν χρωστάς μεγάλα ποσά ή έχεις καθυστέρηση στις δόσεις σου. Όμως το ότι θα μπεις στον Τειρεσία στο σύστημα κινδύνων γιατί πήρες δάνειο είναι πολύ μικρή η πιθανότητα ακόμα και σήμερα.

Και για να μην παρεξηγούμαστε, το σύστημα Τειρεσίας είναι υπέρ του καταναλωτή, όχι μόνο υπέρ των τραπεζών. Όπως προστατεύει τις τράπεζες από κακοπληρωτές έτσι προστατεύει και τον καταναλωτή είτε άμεσα από τον υπερδανεισμό ή έμμεσα από την μείωση ρίσκου προϊόντων που έχουν ως αποτέλεσμα τις καλύτερες προσφορές. Αν δηλαδή όλες οι τράπεζες έδιναν τα στοιχεία που απαιτούνται για την λειτουργία και του συστήματος κινδύνων, το τραπεζικό σύστημα θα προσέφερε πολύ καλύτερες υπηρεσίες.

@Zer0c00L, αν το δάνειο το εξοφλήσεις κανονικά δεν έχεις πρόβλημα με τον Τειρεσία. Αντίθετα αν θες να πάρεις αργότερα άλλο δάνειο θα σε εξυπηρετήσουν ακόμα ποιο γρήγορα αν είσαι στον Τειρεσία. Για αυτό θα έπρεπε όλες οι τράπεζες να χρησιμοποιούν το σύστημα κινδύνων.

δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου το μελλον θα δειξει οταν μπορεσω και το ξοφλησω (μακαρι να μας κατσει κανενα τζοκερ να το προεξοφλησω αλλιως θα πρεπει να περιμενω 10 χρονακια) και τοτε θα δουμε ποσο αμεσα θα μας βγαλει.

διοτι λογια ειτε προφορικα ειτε γραπτα εχω χορτασει σε αυτη την χωρα οι υποσχεσεις πανε συννεφο.

οτι αφορα τον τειρεσια αν δουλευε οπως επρεπε δεν θα χρωστουσαν τα μισα νοικοκυρια.

vasper
18-07-08, 17:04
δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου το μελλον θα δειξει οταν μπορεσω και το ξοφλησω (μακαρι να μας κατσει κανενα τζοκερ να το προεξοφλησω αλλιως θα πρεπει να περιμενω 10 χρονακια) και τοτε θα δουμε ποσο αμεσα θα μας βγαλει.

διοτι λογια ειτε προφορικα ειτε γραπτα εχω χορτασει σε αυτη την χωρα οι υποσχεσεις πανε συννεφο.

οτι αφορα τον τειρεσια αν δουλευε οπως επρεπε δεν θα χρωστουσαν τα μισα νοικοκυρια.

Ο Τειρεσίας είναι ένα ακόμα μέτρο που βοηθάει τις τράπεζες να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις. ΑΛΛΑ δεν αντικαθιστά την λογική του μέσου δανειζόμενου. Βοηθάει κυρίως έμμεσα

Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε σχετικά καλά. Χρωστάμε μόνο το 87% του ΑΕΠ (!!!!) όταν ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι αν θυμάμαι καλά γύρω στο 95% και μάλιστα μόνο μία χώρα είναι κάτω από εμάς και αυτό όχι πολύ... (και εδώ δεν παίζει ρόλο το εισόδημα, γιατί το ΑΕΠ ανεβαίνει μαζί με το εισόδημα. Τα ποσοστά δηλαδή απλά αντιστοιχούν σε μεγαλύτερα ποσά).

active
18-01-09, 22:21
Ρώτησα σε τράπεζα για μια πιστωτική κάρτα που έχω, και μου είπαν πως έχει χαρακτηριστεί με 'δυσμενες ιστορικό΄. Τι σημαινει πρακτικα αυτό σε σχεση με τον Τειρεσια? Πώς αναιρειται?
Αν ξερει καποιος να με ενημερωσει, τον ευχαριστω εκ των προτερων!

sonic
18-01-09, 22:24
Αν η κάρτα ήταν από άλλη τράπεζα δεν θα στο λέγανε καν.

active
18-01-09, 22:40
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση sonic. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το γεγονός είναι καταχωρημένο μόνο σε αυτή την τράπεζα και πουθενά αλλού?
Αν εξοφλήσω το ποσό, θα πάψει να ισχύει?
Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι αυτό σημαίνει πως έχω μπει στον λευκό τειρεσία, ισχύει κάτι τέτοιο?

sonic
18-01-09, 23:00
Εξαρτάται από το πόσο έχεις καθυστερήσει, αν έχει πάει με δικηγόρους κλπ, τότε είναι στον Τειρεσία και το βλέπουν. Αν είναι καθυστέρηση μικρή σχετικά, μέχρι 4, 5 μήνες και έχει αποπληρωθεί, τότε δεν θα έχει πάει Τειρεσία.

Αν μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση, και να το πληρώσεις θα βγει από τον Τειρεσία μετά από 7 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασε σε άλλη τράπεζα, αν δεν σου δώσουν και εκεί, και έχεις εισοδήματα που φαίνονται, είσαι στην μαύρη λίστα.

Δεν ξέρω για άσπρους και μαύρους τειρεσίες, όταν δούλευα σε τράπεζα έναν είχαμε.

Nozomi
18-01-09, 23:07
vasper, άπαξ και χρησιμοποιήσεις δανειακό προϊόν, αυτόματα μπαίνεις κι εκεί, οπότε αν ζητήσεις και από αλλού δάνειο τσεκάρουν. Αν θες γίνεται και για καλό μας, υπό την έννοια ότι δεν θα σου δώσει ένα δάνειο μία τράπεζα, όταν δει ότι είσαι καλοπληρωτής μεν αλλά φουλ από δόσεις σε άλλες τράπεζες.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, αν ζητήσεις κάρτα από μια Τράπεζα αυτή θα ελέγξει (ανεξάρτητα τι θα τους δηλώσεις) στον Τειρεσία αν έχεις αλλού κάρτα ...

Απ' ότι κατάλαβα όμως ο Τειρεσίας πρέπει να κρατά και white list γιατί έχει τύχει σε συγγενικά μου πρόσωπα να έχουν πιστωτική κάρτα από μια Τράπεζα, και να τους παίρνουν από άλλες (με τις οποίες δεν έχουν καμμία σχέση) για να τους προωθήσουν τις δικές τους κάρτες.

Άρα (χωρίς να είμαι τραπεζικός) συμπεραίνω ότι υπάρχει database, στην οποία όλες οι Τράπεζες έχουν πρόσβαση ...

active
18-01-09, 23:10
μιλαμε για μια καθυστερηση 1-2 μηνες, που μετα το πληρωνα, πληρωνα δλδ την ελαχιστη καταβολη με καθυστερηση 1, το πολυ 2 μηνων. και για ποσο γυρω στα 2.500 ευρω. απο αλλη τραπεζα που επισης εχω συναλλαγη, και ειχα παρομοιες καθυστερησεις, δεν με εχουν χαρακτηρισει με δυσμενεια.

sonic
18-01-09, 23:23
Σε αυτή τη περίπτωση δεν είσαι μπλακ λιστ.

Αντίθετα είσαι πολύ καλός πελάτης γιατι πληρώνεις μόνο τόκους, συμβουλή μου είναι να αποπληρώσεις το ποσό αν τα έχεις, γιατί στο τέλος θα πληρώσεις πολλαπλάσια.

active
18-01-09, 23:46
αυτο θα κανω σονικ..θα παω αυριο κιολας να ξεχρεωσω. σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι! :)

Nozomi
19-01-09, 13:44
Σε αυτή τη περίπτωση δεν είσαι μπλακ λιστ.

Αντίθετα είσαι πολύ καλός πελάτης γιατι πληρώνεις μόνο τόκους, συμβουλή μου είναι να αποπληρώσεις το ποσό αν τα έχεις, γιατί στο τέλος θα πληρώσεις πολλαπλάσια.
Καλά να μην τρομοκρατούμε και τον κόσμο ...

Οι πιστωτικές κάρτες είναι θαυμάσια εργαλεία για να "ξεμπουκώσει" κάποιος από μετρητά σε κάποια δύσκολη στιγμή ή να βάλει δόσεις, και αν την χρησιμοποιήσεις συνετά δεν έχεις πρόβλημα.

Κατά καιρούς δε, κάποιες σοβαρές Τράπεζες (π.χ Εθνική) προσφέρουν άτοκες περιόδους για ανάληψη μετρητών για 2-3 μήνες, και αν μέσα στο διάστημα αυτό αποπληρώσεις το πόσο επιβαρύνεσαι μόνο με διαχειριστικά έσοδα.
Το θέμα είναι να μην νομίσει κανείς ότι επειδή δεν πληρώνει κανείς εκείνη την στιγμή, δεν θα πληρώσει μετά.

Με αυτοπειθαρχία (άγνωστη λέξη ειδικά στις γυναίκες), οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να γίνουν αυτό που πραγματικά είναι:
Ένα μέσο οικονομικής διευκόλυνσής μας ...

apok
19-01-09, 13:52
Οι πιστωτικές σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθουν για μετρητά.
Ο τόκος ειναι τεράστιος!!

Θέλουν πολυ μέτρο και σύναιση αλλοιώς out of the blue Μπορεις να βρεθείς με καμια 10αριά ( να βγάζεις για να πληρώνεις τις άλλες ) και να χάσεις την μπάλα.

Έχει καταστραφει κοσμος και κοσμάκης ετσι.

Nozomi
19-01-09, 14:34
Οι πιστωτικές σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθουν για μετρητά.
Ο τόκος ειναι τεράστιος!!
Πόσος είναι ο τόκος apok αν αποπληρώσει σε 2-3 μήνες ?
Ας υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει άτοκη περίοδος, όπως αυτές που προσφέρονται κατά καιρούς (και αναφέρω παραπάνω) ...
Αν σηκώσεις π.χ 1,000 ευρώ και το αποπληρώσεις σε 2 μήνες θα πληρώσεις έξτρα ένα 4% επί του ποσού.
Τα μαθηματικά μας λένε ότι θα πληρώσεις 40 ευρώ παραπάνω, άντε 50 ή 60 με τα διαχειριστικά και τις προμήθειες.
Πού είναι λοιπόν ο "τεράστιος τόκος" ?
Ας μην καταστροφολογούμε ...

sonic
19-01-09, 14:35
Καλά να μην τρομοκρατούμε και τον κόσμο ...

Οι πιστωτικές κάρτες είναι θαυμάσια εργαλεία για να "ξεμπουκώσει" κάποιος από μετρητά σε κάποια δύσκολη στιγμή ή να βάλει δόσεις, και αν την χρησιμοποιήσεις συνετά δεν έχεις πρόβλημα.

Κατά καιρούς δε, κάποιες σοβαρές Τράπεζες (π.χ Εθνική) προσφέρουν άτοκες περιόδους για ανάληψη μετρητών για 2-3 μήνες, και αν μέσα στο διάστημα αυτό αποπληρώσεις το πόσο επιβαρύνεσαι μόνο με διαχειριστικά έσοδα.
Το θέμα είναι να μην νομίσει κανείς ότι επειδή δεν πληρώνει κανείς εκείνη την στιγμή, δεν θα πληρώσει μετά.

Με αυτοπειθαρχία (άγνωστη λέξη ειδικά στις γυναίκες), οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να γίνουν αυτό που πραγματικά είναι:

Δεν τρομοκρατώ κανέναν, αν έχει κάποιος τα λεφτά, είναι καλύτερα να αποπληρώσει παρά να χρεωθεί 17% τόκο.

Αν πληρώνεις την ελάχιστη καταβολή, σε έχουν πιάσει κότσο οι τράπεζες, θα πληρώνεις μια ζωή.

European
21-01-09, 19:53
Οι πιστωτικές κάρτες είναι θαυμάσια εργαλεία για να "ξεμπουκώσει" κάποιος από μετρητά σε κάποια δύσκολη στιγμή ή να βάλει δόσεις, και αν την χρησιμοποιήσεις συνετά δεν έχεις πρόβλημα..

Για τα μετρητά έχω τις επιφυλάξεις μου.
Μία φορά έκανα ανάληψη 500 ευρώ για 2 μήνες άτοκα και μόνο τα έξοδα ήταν 15 ευρώ
Για δύο μήνες δεν είναι και λίγα
Αν βάλω δόσεις βάζω μόνον άτοκες!

Με πραγματική αυτοπειθαρχία όπως το γράφεις
Με επίγνωση των ορίων της δυνατότητάς μου για αποπληρωμή
Με σωστή παρακολούθηση και έγκαιρη - εμπρόθεσμη εξόφληση
Και βεβαίως χωρίς ετήσια συνδρομή!!! (αν χρεώνεστε συνδρομή αλλάξτε τράπεζα:))
..σίγουρα η χρήση πιστωτικής κάρτας μας αποφέρει κέρδος!

Μπορεί να είμαστε μέν ναυγάγια - πελάτες για την τράπεζα επειδή ...τόκοι γιόκ :lol:
.. είμαστε όμως μάγκες για την πάρτη μας και κερδίζουμε και χρήματα!!!

aroutis
21-01-09, 20:02
a. Ανάληψη μετρητών από κάρτα απλά ειναι αυτοκτονία εκτός αν υπάρχει προνομιακός όρος στο προϊον (κάρτα), συνήθως το επιτόκιο διαχείρησης είναι ιδιαίτερο. Απλά δεν λέει. Ενδεικτικά πάρτε ένα link για την Alphabank Bonus Visa, μην αυταπατάστε οι περισσότερες κάρτες είναι το ίδιο.
http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=4590

b. Εντοκες/άτοκες δόσεις δεν έχει σημασία ιδιαίτερη, αν δεν θέλετε να χρεώνεστε και να φορτώνετε τη κάρτα σας η λύση ειναι μία και απλή, όσο ειναι το σύνολο των δόσεών σας, τόσα να χώνετε στη κάρτα. Και όταν πάτε να κάνετε μια νέα αγορά με δόσεις να υπολογίζετε αν το ποσό που θα επιβαρυνθείτε ειναι τόσο που το αντέχετε (10 ή 100 euro δεν έχει σημασία).

European
21-01-09, 20:14
b. Εντοκες/άτοκες δόσεις δεν έχει σημασία ιδιαίτερη,..
Γιατί δεν έχει σημασία; 18% (?)τόκος δεν έχει σημασία; Για μένα έχει σημασία.
Δεν θέλω να πληρώνω ούτε λεπτό παραπάνω απ όσα θα πλήρωνα αν πλήρωνα με μετρητά
Όταν λέω ούτε λεπτό εννοώ ...ούτε ένα λεπτό!
Μία φορά καθυστέρησαν να μου στείλουν τον λογαριασμό και με χρέωσαν 3,20 ευρώ παραπάνω
Τα ζήτησα πίσω με φαξ απ την Εθνική και μου τα επέστρεψαν

αν δεν θέλετε να χρεώνεστε και να φορτώνετε τη κάρτα σας η λύση ειναι μία και απλή, όσο ειναι το σύνολο των δόσεών σας, τόσα να χώνετε στη κάρτα.
Κάτι δεν καταλαβαίνω σε αυτό. Τι ακριβώς εννοείς; Ένα παράδειγμα;

Και όταν πάτε να κάνετε μια νέα αγορά με δόσεις να υπολογίζετε αν το ποσό που θα επιβαρυνθείτε ειναι τόσο που το αντέχετε (10 ή 100 euro δεν έχει σημασία).
Αυτό σαφώς και εννοείται.

aroutis
22-01-09, 02:00
Γιατί δεν έχει σημασία; 18% (?)τόκος δεν έχει σημασία; Για μένα έχει σημασία.
Δεν θέλω να πληρώνω ούτε λεπτό παραπάνω απ όσα θα πλήρωνα αν πλήρωνα με μετρητά
Όταν λέω ούτε λεπτό εννοώ ...ούτε ένα λεπτό!
Μία φορά καθυστέρησαν να μου στείλουν τον λογαριασμό και με χρέωσαν 3,20 ευρώ παραπάνω
Τα ζήτησα πίσω με φαξ απ την Εθνική και μου τα επέστρεψανΤι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Σε αυτό που αναφέρεις πλήρωσες τόκο υπερημέριας (ο τόκος που πληρώνεις σε περίπτωση ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ πληρωμής δόσης και υπάρχει είτε σε δάνειο είτε σε καρτικό προϊόν).
Αυτό που εγώ ανεφερα και το κατάλαβες λάθος ειναι οτι απλά, (και συναδει με την επόμενη σου ερώτηση), δεν έχει σημασία αν κάποιος αγοράζει εντοκα ή άτοκα, σημασία έχει οταν αγοράζεις ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ να ξέρεις πόσο σε επιβαρύνουν αυτές σε ορίζοντα ΜΗΝΑ.

Αν λοιπόν έχεις συνολικά στον μήνα 4 αγορές με δόσεις σύνολο 300euro, αν δεν θες να χρεώνεσαι στη visa συνέχεια και να ανεβαίνει η οφειλή σου, πρέπει να βάζεις τα 300euro κάθε μήνα.
(η απάντηση σου στο :

Κάτι δεν καταλαβαίνω σε αυτό. Τι ακριβώς εννοείς; Ένα παράδειγμα;Οσο δεν πληρώνετε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ που οφείλετε, επιβαρύνεστε με ΤΟΚΟΥΣ που ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στο επόμενο Billing.

European
22-01-09, 06:07
Οσο δεν πληρώνετε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ που οφείλετε, επιβαρύνεστε με ΤΟΚΟΥΣ που ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στο επόμενο Billing.

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν αφήνω απλήρωτη καμμία απολύτως δόση.
Και έχω βάλει πλήρη εξόφληση συνολικού ποσού (ή όπως αλλοιώς το λένε)
Μόνο οι άτοκες δόσεις μένουν για να τρέχουν.
Οι μηνιαίες αγορές εξοφλούνται με τον πρώτο λογαριασμό που έρχεται.
Και αυτό για να μην χρεώνομαι καθόλου τόκους προφανέστατα.

aroutis
22-01-09, 10:17
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν αφήνω απλήρωτη καμμία απολύτως δόση.
Και έχω βάλει πλήρη εξόφληση συνολικού ποσού (ή όπως αλλοιώς το λένε)
Μόνο οι άτοκες δόσεις μένουν για να τρέχουν.
Οι μηνιαίες αγορές εξοφλούνται με τον πρώτο λογαριασμό που έρχεται.
Και αυτό για να μην χρεώνομαι καθόλου τόκους προφανέστατα.Μα εφόσον έχεις βάλει εξόφληση του συνολικού ποσού, δεν έχεις κάτι να ανησυχείς, καθότι πάντα εξοφλείς στο πλήρες ποσό της οφειλής, άρα ποτέ δεν έχεις να ανησυχείς για τόκους κλπ.

(Κοινώς κάνεις ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω, άρα λογικά δεν έχεις πρόβλημα να υπερχρεώνεις την κάρτα... ) :)

manoulamou
22-01-09, 13:58
Μην καταστροφολογειτε ουτε να μας τρομοκρατειτε!
Τωρα που ανελαβε ο Εισαγγελατος (http://thefox.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=13849&blid=255) και ανελυσε σε βαθος το προβλημα
ολα θα πανε καλα, και θα επιλυθει αμεσως καθε θεμα σχετικο,
οπως εκανε αλλωστε με την οδο Νιοβης (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=75&artid=181403).
:twisted:

@ ADSLgr.com All rights reserved.