Επιστροφή στο Forum : Τι θα έκανες αν κέρδιζες το Τζόκερ
Ότι λέει ο τίτλος.Τώρα joker είναι lotto είναι κληρονομιά είναι, πάντως κοιμάσαι και την επόμενη μέρα το πρωί είσαι κατά 5.000.000 € τουλάχιστον πλουσιότερος.
Για τους καχύποπτους , όχι δεν έχω κερδίσει αλλά έχω την αίσθηση ότι θα κερδίσω στο προσεχή μέλλον.Ξέρετε voodoo κούκλες,, μάγισσες, γυάλινες μπάλες όλα δείχνουν προς τα κει.
Πείτε να κλέψω ιδέες :P
Αρχικα περα απο υλικα αγαθα μικροτερης σημασιας θα επαιρνα
-3-4 διαμερισματα για να νοικιαζω και να παιρνω σταθερα εισοδημα απο εκει
-μετοχες σε διαφορες ξενες εταιριες αξιας γυρω στις 100.000 ευρω
-θα επενδυα και σε καμια επιχειρηση ως συνεταιρος
Θα εδινα βεβαιως καπου στις 100-200.000 ευρω σε φιλανθρωπικα ιδρυματα και σε ενα για τα παρατημενα αδεσποτα (του οποιου το ονομα δεν θυμαμαι) καμια 40αρα χιλιαδες. :p
Τωρα για υλικα αγαθα μικροτερης αξιας θα επαιρνα
-μια καλη μηχανη για μενα (μαλλον καμια roadster )
-ενα φοβερο ηχοσυστημα για το σπιτι
-ανατομικα υπερ-ανετα στρωματα για οσα κρεβατια υπαρχουν στην διαθεση μου
-μια lazyboy πολυθρονα απο αυτες που παντα γλυκοκοιταζα (να κανει και μασαζ εννοειται)
-νεο pc με κοστος γυρω στα 900-1000 ευρω (οχι τιποτα απιστευτο απλα θα ειχε και 1-2 ssd) και μαζι μια 24αρα οθονη
-ηλιακους συλλεκτες για την ταρατσα του σπιτιου που θα ειχα αγορασει και ηλεκτρικη εγκατασταση που να μπορει να συσσωρευει την ενεργεια που θα μαζευουν
-αν υπαρχει και χωρος στον κηπο θα εφτιαχνα ενα θερμοκηπιο για να εχουμε οτι λαχανικα ειναι δυνατον να αναπτυχθουν φυσιολογικα ετσι
και θα ηθελα και μια μικρη εστω πιστα για καρτ στην πισω αυλη. :p Ειναι τρομερη διασκεδαση. Αρκετα μεγαλη για να μπορω να φτασω τα 40-50 χιλιομετρα την ωρα στο αμαξακι. :p
Επειτα αφου διασκεδαζα αρκετα θα ταξιδευα σε καμια 10αρια χωρες για διακοπες 3-4 μηνων με οποιους απο την παρεα μου ηθελαν να ερθουν. Δεν θα πηγαιναμε στα πιο ακριβα ξενοδοχεια μεν αλλα η παρεα μετραει. :)
Τωρα αναλογα με το ποσα λεφτα μου εχουν μεινει μετα απο ολα αυτα θα επενδυα ακομα για να διατηρησω μεγαλο μερος των χρηματων και θα τα διαχειριζομουν αναλογα στο μελλον. :p
Ελπιζω να σου εδωσα αρκετες ιδεες. :p
χαχα ειδικά αυτό με το λαχανόκηπο όλα τα λεφτά:P
btw η ιδέα με τα διαμερίσματα δε ξέρω αν είναι κ πολύ καλή.
Με 1,5M € στη τράπεζα και ένα 4% επιτόκιο το χρόνο έχει 5-6Κ € το μήνα στα χέρια σου χωρίς καμία επένδυση ή μπελά στο κεφάλι σου
Με 1,5M € στη τράπεζα και ένα 4% επιτόκιο το χρόνο έχει 5-6Κ € το μήνα στα χέρια σου χωρίς καμία επένδυση ή μπελά στο κεφάλι σου
χμμ, λες ε; Ειδικα αν τα βαλω και σε αλλον λογαριασμο περαν απο οψεως. :hmm:
Μπορει να εκανα και τα δυο βασικα. :p Εξαλλου βρισκεις και διαμερισματα με <100.000 οποτε παιρνεις 3-4, δινεις 1,5 μυριο στην τραπεζα και σου μενουν αλλα 3 μυρια για να παρεις μετοχες, να επενδυσεις σε καμια επιχειρηση και να περασεις και καλα.
Αλλα αφου δεν τα εχω δεν αγχωνομαι. :p:p
Α ναι, και οταν μιλαω για θερμοκηπιο παραπανω μιλαω για ενα αρκετα καλοσχεδιασμενο με αυτοματισμους και αν γινεται και με 2 επιπεδα με θεσεις για φυτα (σαν να εχει δυο οροφους δηλαδη). :p Οχι μετριες δουλειες.
χαχα ειδικά αυτό με το λαχανόκηπο όλα τα λεφτά:P
btw η ιδέα με τα διαμερίσματα δε ξέρω αν είναι κ πολύ καλή.
Ναι, μόνο που ξεχνάς ένα βασικό παράγοντα:
Η αξία του χρήματος πέφτει συνέχεια ενώ η αξία των ακινήτων ανεβαίνει συνέχεια. Δηλαδή τα 5-6κ € που θα εισέπραττες σήμερα, μετά απο πχ 10 χρόνια θα έχουν πολύ μικρότερη αξία, το ίδιο και το κεφάλαιο που θα είχες αφήσει στάσιμο στην τράπεζα.
Αντίθετα τα ακίνητα που θα έιχες αγοράσει, μετά απο 10 χρόνια θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία.
alwaysalone
02-08-09, 23:16
Ειλικρινά, 5.000.000 € δε θα ήθελα να κερδίσω γιατί πιστεύω οτι θα χαλούσα την ψυχή μου, for sure.
Τωρα αν κερδιζα ενα μέτριο αλλά ικανοποιητικό ποσό, δηλαδη 500.000 €, θα εδινα τις 240.000 € για να αγορασω ενα ησυχο και ασφαλές σπίτι, μετρίου μεγέθους μεν, μονοκατοικία δε.
10.000 € θα τις κέρδιζε ο δερματολογος-πλαστικός-οφθαλμίατρος για να κανω καποιες θεραπείες προσωπου , σώματος, lasik στα μάτια κλπ. (ισως να λεω μεγάλο ποσό, αλλά χοντρικά ας πουμε θα διέθετα τοσα).
50.000 € θα εδινα και γω σε διαφορα ιδρύματα, γιατι εχω υποσχεθεί στον εαυτο μου, οταν θα κερδισω καποιο μεγαλο χρηματικο ποσο, το 10% να το δωσω σε φιλανθρώπίες (ισως με αυτον τον τρόπο να προσπαθω να μεγιστοποιήσω και τις πιθανατότητες να μου συμβει :p).
190.000 € θα τις εκλεινα με τον ασφαλέστερο τρόπο επένδυσης, δηλαδη προθεσμιακη καταθεση ενος ετους, με καταβολή τόκων ανά μηνα για να εχω ενα μικρό, μηνιαίο εισόδημα. Αυτά τα χρήματα θα τα κρατούσα στην άκρη για καποια ωρα ανάγκης (=υγεία). Ταξη και ασφάλεια δηλαδη.
Α, επίσης θα επαιρνα αδεια ανευ αποδοχων απο τη δολειά μου και θα ξεκουραζόμουν για κανα εξάμηνο φτιάχοντας το νέο μου σπίτι. Αρα, 10.000 € ακόμα για να βγάλω αυτο΄το εξάμηνο.
Μετοχές, μερικά franchise. Όχι απαραίτητα ελλάδα..
Μετά, τέλος. Θα έφευγα ταξίδια για μερικά χρόνια.. :)
Αφού περνούσαν λίγα χρόνια ή αν και όταν βαριόμουν τα ταξίδια, θα έμενα στο σπίτι μου σε κάποιο πολύ ήσυχο μέρος μακριά από τα πάντα. Φυσικά ταξίδια ξανά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.
Ναι, μόνο που ξεχνάς ένα βασικό παράγοντα:
Η αξία του χρήματος πέφτει συνέχεια ενώ η αξία των ακινήτων ανεβαίνει συνέχεια. Δηλαδή τα 5-6κ € που θα εισέπραττες σήμερα, μετά απο πχ 10 χρόνια θα έχουν πολύ μικρότερη αξία, το ίδιο και το κεφάλαιο που θα είχες αφήσει στάσιμο στην τράπεζα.
Αντίθετα τα ακίνητα που θα έιχες αγοράσει, μετά απο 10 χρόνια θα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία.
Σωστή παρατήρηση την είχα στην άρκη του μυαλού μου.Απλά δε ξέρω πόσο θα νοικιάσεις ένα διαμέρισμα με 100Κ €? ενώ με ένα ταξί αθήνας έχεις μεγαλύτερο εισόδημα
μακριά από τα πάντα
Και από το aDSLgr; :p
Και από το aDSLgr; :p
Ε καλά, όπου και να πάω λογικά θα βλέπω κάποιο δορυφόρο οπότε θα έχω και internet.
Ε καλά, όπου και να πάω λογικά θα βλέπω κάποιο δορυφόρο οπότε θα έχω και internet.
Ε, ναι, με τόσο χρήμα. :rofl:
Και να μη βλέπεις αγοράζεις και έναν:p
Σωστή παρατήρηση την είχα στην άρκη του μυαλού μου.Απλά δε ξέρω πόσο θα νοικιάσεις ένα διαμέρισμα με 100Κ €? ενώ με ένα ταξί αθήνας έχεις μεγαλύτερο εισόδημα
Ένα διαμέρισμα έχει ετήσια απόδοση περίπου 4-5%. Άρα θα είχες απόδοση περίπου 4-5κ το χρόνο.
Η άδεια ταξί είναι όντως απο τις πιο αποδοτικές επενδύσεις και ιδιαίτερα σίγουρη.
Αν κέρδιζα 10ψήφιο ποσό σε €, μπορεί και να χαλούσα τη ζωή μου. Δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι μεγάλα ποσά και θα ήταν καταστροφικό για εμένα να βρεθώ με τέτοια χρήματα.
Αν ήταν μέχρι 300Κ € θα πήγαιναν για σπίτι και αυτοκίνητο. Λιγότερα θα πήγαιναν σε επενδύσεις. Αν κέρδιζα έως 3Κ € θα σπαταλούνταν αυτομάτως στο εκάστοτε πάθος μου (τώρα windsurfing).
........Auto merged post: ipo πρόσθεσε 1 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η άδεια ταξί είναι όντως απο τις πιο αποδοτικές επενδύσεις και ιδιαίτερα σίγουρη.
Η ΕΕ πιέζει να μην υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα σε καμία χώρα-μέλος. Αν περάσει στην Ελλάδα το νομοσχέδιο, οι άδειες φορτηγών, ταξί, φαρμακείων, από περιουσίες θα γίνουν αέρας. Είναι ρίσκο.
Πραγματικά αν είχα 5.000.000 ευρώ, δεν χρειάζεται να σκεφτόμουνα τι θα τα έκανα, απλά θα έκανα ότι μου ερχόταν εκείνη την στιγμή.
Το μόνο που ας πούμε θα προσπαθούσα θα ήταν μια επένδυση (σπίτι - ομόλογα κλπ) ώστε να αυγατίζουν
... πάντως κοιμάσαι και την επόμενη μέρα το πρωί είσαι κατά 5.000.000 € τουλάχιστον πλουσιότερος.....
..... "ονειρα θερινης νυκτος" :p
Στην παραπανω προταση, μου αρεσε ο προσδιορισμος του χρηματικου ποσου = "κατά 5.000.000 € τουλάχιστον" :lol:
http://astonishingbikes.com/wp-content/uploads/2008/02/ducati-desmosedici.jpg
http://www.pistonheads.com/pics/news/12985/novitec-rosso-f430-03.jpg
Η ΕΕ πιέζει να μην υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα σε καμία χώρα-μέλος. Αν περάσει στην Ελλάδα το νομοσχέδιο, οι άδειες φορτηγών, ταξί, φαρμακείων, από περιουσίες θα γίνουν αέρας. Είναι ρίσκο.
Σίγουρο αυτό?Γιατί για ταξί άκουγα ότι όσες άδειες βγήκαν , βγήκαν.Δε θα εκδοθούν άλλες.Κάπως όπως τα φαρμακεία εκτός αν κάνω λάθος.
@delpiero να πάρω ferrari επόμενο αμάξι μετά απο corsa μοντέλο 1998 πιστεύω ότι η απαγωγή δεν είναι και πολύ μακριά :p
loukoumaki
03-08-09, 01:51
εγώ με την σειρά μου θα γυρνούσα όλον τον κόσμο ...και δεν θα έλεγα όχι στο παρακάτω .....
http://i243.photobucket.com/albums/ff1/fuzzjo/SM-SET09-LUM.jpg
http://i243.photobucket.com/albums/ff1/fuzzjo/minnemann.jpg
telumentil
03-08-09, 14:26
Κυρίως σπουδές και ταξίδια, και μερικά σπίτια σε μέρη που μου αρέσουν.
Επενδύσεις που θα μου απέφεραν αρκετό εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.
Όλοι λέμε για επενδύσεις κλπ αλλά αν το σκεφτεί κανείς, πιστεύετε πως με 5m θα χρειαστεί να ξαναδουλέψετε;
Όλοι λέμε για επενδύσεις κλπ αλλά αν το σκεφτεί κανείς, πιστεύετε πως με 5m θα χρειαστεί να ξαναδουλέψετε;
σιγουρα...
αν νομιζεις οτι θα μπορουσες να ζεις μια ζωη με αυτα εισαι γελασμενος ή παρα πολυ εγκρατης και θα χαιρομουν γιαυτο...
ξερεις τα λεφτα μπορουν να τελειωσουν πολυ γρηγορα αν δεν ξερεις να τα διαχειριζεσαι...
και συνηθως αυτοι που τα αποκτανε αποτομα ειναι οι χειροτεροι σε αυτο...
Τι παιχνίδι είναι το joker;Πως παίζεται;
prodromosfan
03-08-09, 14:43
παει βαρεσαν για τα καλα οι ζεστες και αρχισαμε "ονειρα θερινης νυκτός"
Αν το κερδιζα τώρα θα εφευγα για διακοπες μια βδομαδα με το αμορε, μια με φιλους και μια με την οικογενεια, για οπουδηποτε και χωρις να με νοιαζει ποσα λεφτα θα ξοδεψω.
Το Σεπτεμβρη που θα γυρνουσα θα εκανα ενα καινουριο business plan βασει των νεων οικονομικών δεδομενων για το πως θα μεγαλωνα την επιχειρηση μου.
αυτά.
http://www.opap.gr/jokerGame.fds?langid=1
σιγουρα...
αν νομιζεις οτι θα μπορουσες να ζεις μια ζωη με αυτα εισαι γελασμενος ή παρα πολυ εγκρατης και θα χαιρομουν γιαυτο...
ξερεις τα λεφτα μπορουν να τελειωσουν πολυ γρηγορα αν δεν ξερεις να τα διαχειριζεσαι...
και συνηθως αυτοι που τα αποκτανε αποτομα ειναι οι χειροτεροι σε αυτο...
Εγκρατή δεν θα με έλεγα. Πιστεύω όμως πως θα μπορούσα να ζήσω μια ζωή μια χαρά με 5m ακόμα και χωρίς επενδύσεις. Άλλο βέβαια αν θα έκανα ή όχι. Απλά λέω τι πιστεύω.
Δεν παίζω τυχερά παιχνίδια(λαχεία κ.λ.π.)
Είμαι επενδυτής (μετοχές) και σε τακτά χρονικά διαστήματα παίρνω τα κέρδη μου.
Έχω μετοχές ΟΠΑΠ οπότε αν εσείς παίζετε σίγουρα θα κερδίσω και εγώ.
Έχω μετοχές ΟΠΑΠ οπότε αν εσείς παίζετε σίγουρα θα κερδίσω και εγώ.
:respekt::respekt::respekt:
Rebel Scum
03-08-09, 16:31
Αφού θα είχα λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα θα ασχολούμουν με το διδακτορικό που θέλω να κάνω αλλά δεν μπορώ...
Τα λεφτά θα τα επένδυα προφανώς σε γη και ακίνητα (το μεγαλύτερο κομμάτι).
Θα έδινα και κάποιο σεβαστό ποσό(ένα 10% μάλλον) σε οργανώσεις ανακούφισης συνανθρώπων μας για να μοιραστώ την καλή μου τύχη:p Ελπίζω ότι θα το έκανα τέλοσπάντων για να μην το παίζω και ανιδιοτελής στη θεωρία...
hellenicsun
03-08-09, 16:37
Ανοίγω club στη παραλιακή. Τα υπόλοιπα στη τράπεζα.
Θα αγόραζα την εταιρία που δουλεύω μόνο και μόνο για να κάνω σκουπίδι τον διευθυντή μου:oneup:
Όσοι ασχολείστε η πρόκειται να ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια να ξέρετε ότι:
Στο τέλος μόνον η ΒΑΝΚΑ βγαίνει κερδισμένη.
Θα τα έδινα σχεδόν όλα για να φτιάξω ένα ερευνητικό κέντρο. Θα αγόραζα και ένα ράντζο για να κατοικοεδρεύω στο lab. Κάποια ψιλά θα τα έδινα για να «φτιάξω» μερικούς φίλους και συγγενείς.
Α, θέλω και ένα Jack Russell puppy,
http://www.dailypets.co.uk/wp-content/uploads/2007/08/pip2.jpg
ένα deluxe restoration σε mini estate
http://images.businessweek.com/ss/09/05/0515_mini_50th_anniversary/image/008_traveller.jpg
και ένα πλήρως αναπαλαιωμένο morris minor estate σε πράσινο με ξύλινο ντεκόρ απέξω.
http://www.oldwoodies.com/img/uk/67morris.jpg
Α, και το τηλέφωνο της Λόλας :)
Όσοι ασχολείστε η πρόκειται να ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια να ξέρετε ότι:
Στο τέλος μόνον η ΒΑΝΚΑ βγαίνει κερδισμένη.
Το ίδιο ισχύει και για το χρηματιστήριο ή άλλες επενδύσεις όπως ακίνητα επιχειρήσεις αγαπητέ.Μάρτυς μου η ιστορία και πιο πρόσφατα γεγονότα μέσα στη Σοφοκλέους.
Πάντα η banka τα παίρνει,τράπεζες κολοσσοί.
Δημιουργούν πανικό και έπειτα αγοράζουν τις "επενδύσεις" σου για ψίχουλα και το κακό είναι ότι "εσύ" τα προσφέρεις πλέον δε τα παίρνουν με το ζόρι.
Στο τέλος μόνον η ΒΑΝΚΑ βγαίνει κερδισμένη συμφωνώ αλλά δεν ισχύει μόνο στα τυχερά παιχνίδια όπως το εννοείς . Τουλάχιστον σε αυτά δε καταστρέφεται η ζωή σου (most of the times at least)
Θα περναγα με τη μηχανη απο ολα τα φωτογραφικα ρανταρ τις Ζυριχης με 10χλμ παραπανω (ασφαλεια πανω απ ολα!) και θα εκανα κ..οδακτυλο! :twisted:
prodromosfan
04-08-09, 19:38
Δε μου φτανουν :p
δουλεψε να τα πολλαπλασιασεις. :p
Αυτο θα κανω, αν και θα μου παρει χροοοοονια :p
Δε μου φτανουν :p
"50.000.000.000 € ειναι καλα, να τ' αφησω;" :p
Συμφωνω μαζι σου, τι μας γραφεις κυριε =
5.000.000 €
ακομη και στα ονειρα, οικονομια θα κανουμε; :lol:
ακομη και στα ονειρα, οικονομια θα κανουμε; :lol:
:respekt: Τώρα μου θύμισες τη σοφία ενός φίλου, όταν ήμασταν στο Λύκειο. Λέγαμε τι αυτοκίνητο θα ήθελε ο καθένας. Οι περισσότεροι έλεγαν Ferrari, Lamborgini κι εγώ ονειρευόμουν ότι ήθελα (αλλά το ήθελα πάρα πολύ :)) ένα Subaru Impreza, ως πιο ρεαλιστικό "στόχο".
"Κάνεις που κάνεις όνειρα, μην τσιγκουνεύεσαι!"
:)
@ ipo,
Βασικα πειραζω τον φιλο που ανοιξε το θεμα (το καταλαβαινω οτι αν εγραφε ευθυς εξ αρχης ενα τεραστιο χρηματικο ποσο, τοτε ολοι θα εγραφαν "θα τα φαω" και δεν θα υπηρχε λογος για παρα περα συζητηση).
και λεω "τεραστιο χρηματικο ποσο" γιατι τα 5.000.000 € ειναι ... peanuts για εμενα! :crazy: :p :p :p
…ως πρώτη σκέψη θα αγόραζα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα βουυυρ για εξερεύνηση σ άλλες πολιτείες ;) :dwarf :) :D
Και σε οποιαδήποτε στραβή να μας τύχαινε θα είχαμε τα λεφτά να πάμε και στο καλύτερο ξενοδοχείο ….όταν υπάρχει άνεση αυτά δεν τα σκεφτόμαστε, έτσι δεν είναι;
........Auto merged post: mosaic πρόσθεσε 12 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τώρα όσον αφορά για βοήθεια σε ευαίσθητες ομάδες μιας που δεν εμπιστεύομαι τους τραπεζικούς λογαριασμούς διαφόρων κοινωφελών ιδρυμάτων…. :hmm:
Θα πήγαινα εγώ η ίδια ότι χρειαζοταν και εκεί που χρειάζεται! Ουσιαστικά!! και πάντα σε (υλικά αγαθά)
για κανά 2 χρόνια διακοπές μετά θα άλλαζα επάγγελμα σε εισοδηματίας ...
Yoshitoshi
05-08-09, 09:49
2 Ωρολόγια Breguet marine royale kai rolex daytona paul newman.
1 μουράτο αμάξι.
Επένδυση σε ακίνητα και τα υπόλοιπα private banking.
1/5 σε φιλανθρωπικούς σκοπούς :)
1/5 σε ανθρώπους που γνωρίζω και τα χρειάζονται περισσότερο από μένα
1/5 σε στενό οικογενειακό κύκλο να τα κάνουν ό,τι θέλουν (ακόμη και χαρτοπετσετες, δεν με νοιάζει :p)
1/5 σε επενδύσεις
1/5 για:
59882
(δεν επέλεξα τυχαία την μηχανή :p)
59883
59884
59885
+ ταξίδι στη Γαλλία που θέλω να πάω.
Τα σκυλάκια, οι κοπέλες και οι i7 τόσο ακριβά είναι ρε παιδιά; :lol:
Τα σκυλάκια, οι κοπέλες και οι i7 τόσο ακριβά είναι ρε παιδιά; :lol:
Χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να πείσεις αυτή την κοπέλα να σε αφήσει να πάρεις καλό επεξεργαστή και να μη βάλει το σκύλο να σε δαγκώσει. :p
Χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να πείσεις αυτή την κοπέλα να σε αφήσει να πάρεις καλό επεξεργαστή και να μη βάλει το σκύλο να σε δαγκώσει. :p
Κοίτα για την κοπέλα, απλά έχεις περισσότερες επιλογές και αρκετά περισσότερες πιθανότητες. Για τον i7, νταξ το κάνετε και φαίνετε λες και είναι κάτι το θεϊκό που θέλεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Όσο για τον σκυλάκο... :whistle:
Τίποτα.απλά θα ζούσα την ζωή μου χωρίς το άγχος του βιοπωρισμού
@ ADSLgr.com All rights reserved.