Επιστροφή στο Forum : Τί θα κάνατε αν είχατε 1.000.000 ευρώ;
1) Δεν είπα πολυεθνική-νταβαντζη
2)Οταν αγαπάς τη μουσικη,τα online δεν σε αγγίζουν.Πως θα περιεργαστεις το εξωφυλο εκεινου του βινυλίου?ε?
Εγω, και αλλοι πολλοί πίστεψέ με, δεν κατεβάσαμε ούτε επι πληρωμή ουτε πειρατικά ποτέ.
Οταν είσαι εραστής της μουσικής,και οχι βιαστής και αν δεν θέλεις να εκμεταλευτείς, τότε και κέρδος έχεις και τη κ@υλ@ σου κάνεις
Εγω θα αντιμετωπιζα παντως πολυ σοβαρα το θεμα. Θα εβαζα δεκα χανουμισες σε ενα κρεβατι και θα εκανα ολη μερα βουτιες (και οχι μονο) αναμεσα τους.
Eγώ θα τα κράταγα όλα για την πάρτη μου μέχρι που να πεθάνω .. θα άνοιγα πολλά μαγαζιά,βίλλες ,αυτοκίνητα κλπ και θα βοηθούσα αποκλειστικά κοντινούς μου ανθρώπους.
Πίστεψε με, με 1 εκ. ευρω αντε να αγορασεις 1 καλο μαγαζί με το ζόρι , εκεί που ειναι οι τιμές.
Οσον αφορα τα επιτοκια , τα λεφτά σου θα αποπληθωρίζονταν και πριν προλαβεις να πεις Ευρω η αγοραστική αξία των ευρω θα έχει υποδιπλασιαστεί...
1εκ. ευρω δεν ειναι κανενα σημαντικό ποσο τη σημερον ημέρα ,το οποίο σίγουρα δεν σε καθιστά πλούσιο , αλλά μάλλον άνετο στον τρόπο ζωής σου και στην οικονομική διαχείριση της οικογένειάς σου...
Πάντως εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να γυρίσω το χρόνο 5 μήνες πίσω και να αγοράσω μετοχές της Microland.
Εγω απλα θα τα εδειχνα σε αυτους που λενε οτι 1 εκ. ευρω 'τη σημερον ημερα' δεν ειναι πολλα λεφτα και οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αφου τους τα εδειχνα θα τους ρωταγα ξανα αν ακομα το 1 εκ. ευρω ΔΕΝ ειναι πολλα λεφτα.
Στη συνεχεια το σιγουρο ειναι οτι θα πραγματοποιουσα δυο απο τα ονειρα μου, ενα δικο μου σπιτι και ενα συγκεκριμενο αμαξι ( 20 000 χιλιαρικα κανει βασικα αλλα ουτε 500 δεν εχω :) ). Μετα θα εκανα οσες αγορες ηθελα, θα κραταγα μια εκατοστη για μενα και τα αλλα θα τα χαριζα καπου. Το που ουτε τωρα το ξερω, ουτε προκειται να το μαθω, γιατι σιγα μην μουρθουν 1 εκ. ευρω ουρανοκατεβατα, οποτε δεν με ενδιαφερει :D
shadowmoon
18-02-06, 22:54
Θα αγόραζα τον ΟΤΕ αν μπορουσα.
Ποσο κανει αραγε ??????:hmm:
1εκ. ευρω δεν ειναι κανενα σημαντικό ποσο τη σημερον ημέρα ,το οποίο σίγουρα δεν σε καθιστά πλούσιο
Ναι, απλά 500-1000 μισθοί. Δηλαδή 41-82 χρόνια δουλειάς για τον μέσο εργαζόμενο.
Και λεφτά τα οποία οι περισσότεροι από εδώ μέσα δεν θα δουν ΠΟΤΕ στη ζωή τους μαζεμένα σε ένα μέρος. Αρκετοί δεν θα τα κάνουν και ποτέ!
1 εκκ ευρώ για ένα άτομο να τα ξοδέψει είναι η απόλυτη φρίκη. Πεταμένα λεφτά.
Όμως τα ίδια λεφτά μπορούν να δώσουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ οικανοποίηση αν ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ και ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ.
Μπορείς να δεις πράγματα να γίνονται τόσο για την προσωπική ικανοποίηση όσο και για το κοινό καλό.
Αμάξια και σπίτια είναι πεταμένα λεφτά. Γενικά τα καταναλωτικά αγαθά είναι πεταμένα λεφτά. Μόνο τα παραγωγικά επενδεδυμένα λεφτά δίνουν ικανοποίηση και χαρά σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Παιδιά και παιδεία, τα μόνα λεφτά που πιάνουν τόπο.
(Α, και καμιά κουφαμάρα, για να μην ξεχάσουμε ότι είμαστε ζωντανοί μέσα στη ρουτίνα μας.)
Εγω απλα θα τα εδειχνα σε αυτους που λενε οτι 1 εκ. ευρω 'τη σημερον ημερα' δεν ειναι πολλα λεφτα και οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αφου τους τα εδειχνα θα τους ρωταγα ξανα αν ακομα το 1 εκ. ευρω ΔΕΝ ειναι πολλα λεφτα.
Κόνδορα, ποτέ δεν είπα ότι 1εκ. ευρώ ειναι τίποτα, ούτε το παίζω λεφτάς γιατί ούτε εγώ τα χω, απλα, όποιος δεν κατέβηκε χθες από τον Πλούτωνα θα ξέρει ότι ενα διαμέρισμα 120-140 τμ σε μεσοαστική γειτονιά της Αθήνας κανει περί τα 200-250 χιλ. ευρώ και ένα μαγαζί 60-70τμ σε κεντρικό δρόμο ΕΠΙΣΗΣ μεσοαστικής συνοικίας της Αθήνας κάνει υπό νορμάλ συνθήκες γύρω στα 400 με 500 χιλιάρικα.
Τώρα τι να πω, τελευταία φορά που κοίταξα οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ δεν μένανε Καλλιθέα και Αμπελοκηπους αλλα Κηφισια και Πολιτεία, και όχι σε σπιτάκια 100 τμ . (ενδεικτικη τιμη για μεζονέτα 25ετίας 160 τμ στην πολιτεία περί τα 600 χιλιαρικα), και συνήθως έχουν 3-4 μαγαζιά του στυλ Metropolis ή Goody's (τα οποία από μονα τους κανουν πολλά εκατομμύρια).
Εκει ήθελα να καταληξω λοιπόν ότι με ένα εκ. ευρώ δεν μαμεις και δερνεις και δεν μπορω να ακουω αλλες μαμακιες του στυλ θα επαιρνα 10 σπιτια και 20 μαγαζιά και τα υπολοιπα (!) θα τα δωριζα στο συλλογο για το χαμογελο του παιδιου(καλα ενταξει ολοι ιδεολογοι ειναι οταν δεν εχουν μια), γιατι νομιζω ότι μιλαω με 15 χρονα κλεισμενα στο σπιτι τους που το ονειρο της ζωης του ειναι να αγορασουν κανα dimmaki ram και τη συνδρομη για το lineage 2.
Αυτά.
Υ.Γ. Ναι, απλά 500-1000 μισθοί. Δηλαδή 41-82 χρόνια δουλειάς για τον μέσο εργαζόμενο.
Όντως Pelasgian ένας μισθωτός δεν θα δει *ποτέ* τέτοια λεφτά. Ο Μαρξ όμως είχε πει ότι "κανείς ποτε δεν πλούτισε δουλεύοντας για τρίτους."
Με 1 εκατομυριο Ευρουλακια??? Τι κανω?
Καταρχην ΔΕΝ θα ξαναδουλευα. Γιατι και μια ζωη να δουλευω, τοσα λεφτα δεν προκειται να κερδισω.
Θα αγοραζα ενα αρκετα καλο αυτοκινητο (περι τα 100.000 Ευρω). Απο οικια δεν εχω παραπονο. Δεν θα αγοραζα κατι μεγαλυτερο.
Θα βοηθουσα καποιους δικους μου ανθρωπους.
Θα εκανα πολλα ταξιδια σε διαφορες χωρες του κοσμου.
Οσο για επενδυσεις, αυτο θα το σκεφτομουνα αργοτερα. Αλλα για τουλαχιστον 2 χρονια, αραλικι και ταξιδακια.
Αυτα.
(Αλλά πού'ντα τα ατιμα, πού'ντα!!!) :)
Όντως Pelasgian ένας μισθωτός δεν θα δει *ποτέ* τέτοια λεφτά. Ο Μαρξ όμως είχε πει ότι "κανείς ποτε δεν πλούτισε δουλεύοντας για τρίτους."
Και πάλι λάθος το είπε: «κανείς ποτέ δεν πλούτισε ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ».
(εργαζόμενος για κάτι πέρα από το μεροκάμματο ΙΣΩΣ).
Και πάλι, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι η εκμετάλευση.
Τώρα θα είναι η εκμετάλευση της υπεραξίας της εργασίας των άλλων,
η εκμετάλευση της δημόσιας περιουσίας,
η πώληση «προστασίας» (ο γρηγορότερος τρόπος πλουτισμού κατ'εμέ)
Μερικά είδη προστασίας:
1) της ζωής
2) της περιουσίας
3) της υπόληψης
4) της απρόσκοπτης λειτουργίας
5) της εργασιακής ειρήνης
6) του απορρήτου
7) της πηγής πλουτισμού
8) της βολής και άνεσης
9) της υγείας
10) της συναισθηματικής ισορροπίας
11) της οικογενείας
12) της χώρας
13) της πολιτικής σταθερότητας
14) της οικονομικής σταθερότητας
και άλλες πολλές...
Πάντως, σκεφτήτε ΠΟΣΟΙ σας πουλάνε προστασία και θα καταλάβετε γιατί ποτέ δεν θα γίνετε πλούσιοι ως εργαζόμενοι. Μου θυμίζει: «όσα πρόβατα φεύγουν από το μαντρί τα τρώει ο λύκος, τα υπόλοιπα εμείς».
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί που ξέρουν ΠΩΣ να συγκεντρώσουν το πλούτο (ή τον κληρονόμησαν) δεν ξέρουν πώς να τον αξιοποιήσουν, όχι μόνο για το κοινό καλό, ούτε καν τη δική τους προσωπική ευχαρίστηση. Όντας «τόσο υπεράνω» και αδιάφοροι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο βρίσκονται σε τέτοιες γελοίες καταστάσεις κοινωνικής απομόνωσης που μπορεί να ήταν πιο ευτυχισμένοι, αν δεν είχαν τόσο υπερβολικά πολλά μέσα και υλικά αγαθά.
Δηλαδή, δε μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι οι γυναίκες του Ωνάσση πέρασαν καλά, δεν είναι; Πολλές φορές προτιμάς να ταϊζεις τις κότες σου, να σκαλίζεις το μποστάνι σου και να πετάς τα δίχτυα σου για να φάς, παρά να έχεις τα πάντα, αλλά να φοβάσαι τους ανθρώπους και γιατί σε πλησιάζουν. Από ένα σημείο και μετά, όσο χρυσό και να έχεις κάνει το μπιντέ σου, τίποτα δεν εξαγοράζει το να σε πλησιάζουν γιατί τους αρέσεις και όχι γιατί θα στα φάνε.
Συμφωνώ με τον Αριστοτέλη, ότι από όλους τους «δυνατούς» ανθρώπους (του εμπορίου, της πολιτικής, τους πνεύματος) τη καλύτερη ζωή τη κάνει αυτός που κατέχει τη δύναμη του πνεύματος. Είναι η μόνη που σου φέρνει ψυχική ηρεμία, σου επιτρέπει να ζήσεις στα ανθρώπινα μέτρα μία πλήρη ζωή.
Διάβαζα τι έλεγε ο Ellis της Oracle στους αποφοίτους του πανεπιστημίου ότι «έχασαν την ευκαιρία να γίνουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στο κόσμο επειδή παρέμειναν στο πανεπιστήμιο» και ειλικρινά τον λυπήθηκα. Όχι τόσο διότι η συμπεριφορά του ήταν αυτή ενός βάρβαρου, αλλά διότι πραγματικά δεν κατάλαβε ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τη χλιδή, παρόλο που ΜΠΟΡΟΥΝ να την αποκτήσουν. Αναρωτιέμαι, νομίζει ότι όλοι αυτοί που του έφτιαξαν τη database από επίπεδο ιδέας έως το τελικό προϊόν ότι πραγματικά το έκαναν ως δουλειά για ΑΥΤΟΝ, και όχι διότι αυτό ήθελαν να κάνουν;
Όσο δε ότι ένα σπίτι εδώ κάνει τόσο και ένα μαγαζί αλλού τα 10πλά, όλα αυτά είναι αστείες κοινωνικές συμβάσεις, οι οποίες έχουν νόημα όταν το να ζεις στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κοινωνία που της έχει σε ευχαριστεί.
Και αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί που σκοτώνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βγάλουν το μεροκάμματο ώστε να έχουν ένα σπίτι που δε μπορούν να κοιμηθούν γιατί οι γείτονες κάνουν θόρυβο, που έχει άσχημη θέα, που αν γίνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δεν θα έχει νερό, αποχέτευση, ρεύμα, μαζεμένα σκουπίδια κλπ και για να πάρουν ένα αμάξι με δόσεις που δε μπορούν να πληρώσουν και το οποίο δε βρίσκουν να παρκάρουν αν έχουν τη στοιχειώδη κοινή λογική.
Δηλαδή, σε ένα όμορφο χωριουδάκι, μακρυά από τη μόλυνση, τη παράνοια, τα σχολεία με τα ναρκωτικά, του δρόμους με τους μαχαιροβγάλτες που βρίσκεις το σπίτι από πολύ φτηνό έως τσάμπα, δεν θα ήταν καλύτερα να πάνε να μείνουν;
Άμα είναι να δουλεύεις ώστε να πληρώσεις το ενοίκιο και όταν μετά την υπερωρία πάθεις το έμφραγμα θα σου ανταποδώσει το κράτος τα κερατιάτικα που σε μάδησε και θα σου βάλειένα τσιρότο, καλύτερα να δουλεύεις για να πιάσεις το φαϊ σου στο δάσος και να είσαι τουλάχιστον αυτάρκης.
Σκέφτηκε ποτέ κανείς πόσες μέρες θα πάρει στο σύνολο των Αθηναίων να ΨΟΦΗΣΟΥΝ από μολύνσεις και της πείνας αν αύριο κοπεί το πετρέλαιο; Ειλικριινά δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος θέλει να ζει εδώ ακόμα και με όλα τα λεφτά του κόσμου.
Σκοτώνονται μία ζωή να αγοράσουν ένα σπιτάκι σε μία βρώμικη πόλη, τη στιγμή που τα σπίτια στα χωριά μένουν άδεια και εγκαταλελειμένα. Αποκαλούν δε εαυτούς σώφρονες.
τα πολλα λεφτα δεν βγαινουν με νομιμο τροπο, και μιλαω για πολλα λεφτα οχι 1,2...10 εκατομυρια €
Ή τουλαχιστον μπορει να βγουν με νομιμο τροπο αλλα οχι με "καθαρο".
Για αυτο και εγω δεν δινω σε φιλανθρωπιες τυπου "το χαμογελο του παιδιου" που διοικουν συγυζοι πλουσιων που πλουτισαν με το αιμα του εργαζομενων και χρησιμοποιουν τη φιλανθρωπια για να εξαγνιστουν για το αιμα που εχουν πιει και να γινουν μουρες!
Βασικα ειμαι γενικως εναντιον της φιλανθρωπιας για λογους που δεν θελω να αναλυσω εδω για να μην βγω off , επιφυλασομαι ομως για το μελλον.
Οι θεωρητικές παραδοχές περί χρήματος και η σχέση με τον άνθρωπο ή τις επιπτώσεις που έχει το χρήμα στη ζωή μας είναι ένα ζήτημα με τεράστιο εύρος. Όχι τόσο διότι η παραμετροι των αιτιών που ωθούν τον άνθρωπο να κερδίζει περισσότερα και να στρέφεται στην υλιστική απόλαυση, είναι πολλές, αλλά επειδή το χρήμα αποτελεί την κινητήριο δύναμη του κόσμου και ενέχεται σε όλες τις ανθρώπινες συναλλαγες. Έπειτα η φύση του ανθρώπου χαρακτηρίζεται από την πλεονεξία σε ατομικό επίπεδο από τον επεκτατισμό σε κοινωνικό ή κρατικό. Πίσω από αυτά λανθάνει η ανάγκη του ανθρώπου για επιβολή. Ασφαλώς η επιβολή εμπεριέχεται στην έννοια της εξουσίασης και της κυριαρχίας, μία ενστικτώδης λειτουργία των ζωντανών οργανισμών (όχι μόνο του ανθρώπου). Η διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα έγκειται -πέρα των άλλων και στη διαστροφή και το ανικανοποίητο. Επομένως μιλώντας για το χρήμα και τον άνθρωπο το πρώτο αποτελεί το μέσο για την κυριαρχία του ανθρώπου την επιβολή και -ίσως να φανεί παράδοξο- την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ο λόγος ότι το χρήμα είναι ίσως το πιο απτό μέσο επιβολής βρίσκει την εξήγηση του στο γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στη γη που δεν έχει κανένα σωματικό προσόν, σε αντίθεση μετα ζώα, ώστε να κυριαρχήσει και να εξουσιάσει το είδος του. Έχει μόνο το μυαλό, τον ορθολογισμό...
Θεωρώ λοιπόν ότι οι απαντήσεις δεν είναι αμήχανες αλλά αυθόρμητες και προσιδιάζουν στην φύση του ανθρώπου. Δε πιστεύω ότι -ανεξαρτήτως ηλικίας- θα υπήρχε κάποιος που εάν του περισσέυαν ή του έρχονταν ουρανοκατέβατα 1.000.000 ευρώ θα έμπαινε στην διαδικασία σκέψης να επενδύσει, όχι για να κερδίσει περισσότερα, αλλά για να βοηθήσει την κοινωνία, να προάγει την εργασία, να βγάλει από τη μιζέρια μερικούς ανέργους κλπ κλπ. Θεωρώ επίσης ότι κι οι φιλανθρωπίες είναι μέρος της διαδικασίας του μυαλού μας να νιώθουμε τύψεις...Δεν παραβλέπω βέβαια ότι μέρος των χρηματων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών ή εκκρεμοτήτων, αλλά κανόνα αποτελεί ότι αυξάνονται παράλληλα και οι ανάγκες όσο αυξάνεται η οικονομική δυνατότητα του ατόμου.
Συγγνώμη ρε παιδιά που τα βλέπω τόσο ωμά και κυνικά τα πράγματα. Προσπαθώ να αφήσω απέξω τον αλτρουισμό μου, την ιδεολογία μου και τις αρχές μου, ώστε έτσι να "συλλάβω" την ενστικτώδη μου αντίδραση στη σκέψη πως μου 'ρχονται 1.000.000 ευρώ!
Γενικότερα δεν μου αρέσει ο κυνισμός γιατί όπως και πολλά extremes έτσι και αυτό είναι από την φύση του λανθασμένο. Υπάρχουν άτομα που θα συμπεριφερθούν όπως είπες... Θα τους φάει η μαρμάγκα όμως όταν ανακαλύψουν ότι ξόδεψαν και την τελευταία δεκάρα από το μύριο στο τελευταίο ηλίθιο καταναλωτικό πράγμα που αγόρασαν, ή τους έμειναν τόσα λίγα που δεν τους φτάνουν ούτε να συντηρήσουν αυτά που αγόρασαν.
Άλλοι πάλι που παιδέυτηκαν στην ζωή τους ίσως να έχουν επίγνωση της νεοαποχτηθήσας αγοραστικής δύναμής τους και χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για να ξεκινήσουν κάτι που πάντα ήθελαν να κάνουν και δεν μπορούσαν και αυτό το κάτι να μεγαλώσει και να αξίζει 10 φορές όσο εκείνο το μύριο που κέρδισαν τότε και ου το κάθε εξής. Αν το κάναν πολλοί αυτό θα έδινε δουλειά στους ανέργους και θα έκανε καλύτερο το κοινωνικό μας σύνολο.
Το οποίο κοινωνικό σύνολο είναι όπως υπόθηκε και από κάποιον άλλον προηγουμένως, είναι μία έννοια άγνωστη για αυτούς που όσο μπανάλ και να ακούγεται, τα βρήκαν έτοιμα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Ή μήπως θαρείς παραδείγματος χάρην η Αθηνά Ωνάση έχει το ίδιο μυαλό, πονηριά, απατεωνιά που είχε ο παππούς της; Ούτε κατά διάνοια, ο παππούς της έκανε πολλά λεφτά αλλά άφησε πίσω του και κάποια πράγματα, ανέβασε πάρα πολύ την εφοπλιστική δύναμη της χώρας μας, άφησε μία ολυμπιακή (άσχετα πως την καταντήσαν αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα) και έφερε ψωμί σε πολλές οικογένειες.
Τέσπα αν απογοητευόμαστε όλοι και σκεφτόμαστε τόσο κυνικά όσο το κείμενό σου ίσως να είναι τελικά προτιμότερο αν κερδίσει κανείς μας αυτό το μύριο να πάει να το δώσει όλο και να αγοράσει μία βίλλα σε ένα νησή του Αιγαίου και να κάτσει εκεί να ψαρεύει μακρυά από τα βάσανα του κόσμου. Λυπάμαι όμως.
Αν μου ερχοντουσαν ξαφνικα (τα κερδιζα) χωρις να τα εχω δημιουργησει θα αισθανομουν πολυ δυστυχισμενος. Δεν ειμαι μαθημενος σε τετοιου ειδους ζωη, δεν θα μπορουσα ουτε να τα διαχειριστω σωστα (δεν θα τα ετρωγα αλλα δεν θα ηξερα που να τα επενδυσω καταλληλα με γνωμωνα το καλο το δικο μου και των αλλων κατα δευτερευοντα ρολο). Δεν θα μου αρεσε η αλλαγη στην ζωη μου, θα ενιωθα ψευτικος και καθε στιγμη θα την απολαμβανει το χρημα που εχω και οχι εγω.
Βεβαια ενα κατα πολυ μικροτερο ποσο θα το βολευα μια χαρα.
Θα έψαχνα σπόνσορες για να σπονσοράρουν το event.
Με τα χρήματα από τους σπόνσορες θα νοίκιαζα για μία μέρα ένα από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ φορτηγά (liebherr/komatsu) που χρησιμοποιούνται για ορυχεία (http://www.liebherr.com/me/en/47597.asp)
Θα υποχρέωνα πολλές τράπεζες μαζί να μου "χαλάσουν" το 1 εκ. ευρώ σε κέρματα του ενός cent.
Με αυτά θα γέμιζα το φορτηγό και θα το πήγαινα σε μία αλάνατην οποία θα νοίκιαζα με τα λεφτά από τους σπόνσορες.
Μετά, θα έκανα μια γερή διαφήμηση (λεφτά από σπόνσορες είπαμε!) για ένα event για παιδιά που ήθελαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΣΤΟ #@*($#@*( ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΚΕΡΜΑΤΑ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚΝΤΑΚ.
Όλα τα ιδρύματα για τα παιδιά, είσοδος δωρεάν.
Γονείς με κάποιο αντίτιμο.
Στο τέλος της ημέρας, οι τράπεζες κάνουν μια αποκερμάτιση (defrag) στο fragαρισμένο εκατομμύριο το οποίο μένει στα ιδρύματα για τα παιδιά. Τα έσοδα από την εκδήλωση πάνε κατά 1/4 για την ενίσχυση του φιλανρθωπικού ιδρύματος Intrakid (ναι, θυγατρική της Intracom -α ρε Θείε, από παντού τα παίρνεις!!) που απασχολεί παιδιά πλούσιων γονέων και τους μαθαίνει εποικοδομητικά χόμπυ όπως το γκολφ, κατά άλλο 1/4 στην μετοχοποιημένη ΠΑΕ ολυμπιακός γιατί οι κακομοίρηδες εκεί πέρα παίζουν με τις κάλτσες τους γιατί δεν έχουνε λεφτά ούτε για παπούτσια (ΩΞΩ ΣΟΛΙΝΤ!!!), τα άλλα 2/4 στο 1ο Λύκειο Ν. Σμύρνης για να πάρει με πλειοδοτικό(όχι μειωδοτικό -πού ακούστηκε αυτό εδώ πέρα!!!) διαγωνισμό τελευταίας τεχνολογίας 486(με 4ΜΒ ram για να μην παρεξηγηθούμε) για την αίθουσα πληροφορικής για τα οποία θα πετύχει σύμβαση με τη Microsoft να τους εγκαταστήσουν windows/office 2003 (ε, vista δεν κάθονται, είναι 64bitα!) και εγώ σπίτι μου στις 6 και 20 το πρωί να ψάχνω για καινούρια μυνήματα στο adslgr.com
Καληνύχτα σας!
Stardusted
19-02-06, 13:38
ΧΑχαχΑχΑχαΧαχΑΧαχαχαΧαχαχαχΑχαχα........ :rofl: :rofl:
BlindG ορεξουλες βλεπω εχεις :up:
Αν μου ερχοντουσαν ξαφνικα (τα κερδιζα) χωρις να τα εχω δημιουργησει θα αισθανομουν πολυ δυστυχισμενος. Δεν ειμαι μαθημενος σε τετοιου ειδους ζωη, δεν θα μπορουσα ουτε να τα διαχειριστω σωστα (δεν θα τα ετρωγα αλλα δεν θα ηξερα που να τα επενδυσω καταλληλα με γνωμωνα το καλο το δικο μου και των αλλων κατα δευτερευοντα ρολο). Δεν θα μου αρεσε η αλλαγη στην ζωη μου, θα ενιωθα ψευτικος και καθε στιγμη θα την απολαμβανει το χρημα που εχω και οχι εγω.
Βεβαια ενα κατα πολυ μικροτερο ποσο θα το βολευα μια χαρα.
patentman, επειδη και εγω δεν θελω να εισαι δυστηχισμενος, και να αλλαξεις τον τροπο ζωης σου, οταν θα τα κερδισεις μπορεις να μου στειλες PM, να ερθω να τα παρω εγω, και ασε με εμενα μετα να δυστηχω, και εσυ να εισαι ευτιχισμενος!.
Τελικα ειμαι Αλτρουιστης, παντα μου αρεσει να κανω τους αλλους ευτιχισμενους :p
Εδω μπαινει η αλαζονια των ανθρωπων, μετα δεν θα εδινα και πολλα, οπως και πολλοι που ισχυριζονται το αντιθετο αυτο στην πραγματικοτητα θα εκαναν.
Πρώτον: θα αγόραζα ένα σπίτι
Δεύτερον: θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο
Τρίτον: θα εξοφλούσα ό,τι οφειλές έχω
Τέταρτον: ίσως να τα επενδούσα σε μια επιχείρηση:p
Αλλα μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό:cry:
Τέταρτον: ίσως να τα επενδούσα σε μια επιχείρηση:p
Σχετικά μ' αυτό, έχω υπόψη μου 1 να σου προτείνω: aDSLgr :)
ΕΛΕΟC...σχολεία δεν υπάρχουν ;;;; !!!!!
:down: :what: :shock: :stunned:
Υπάρχουν αδφαλώς. Δεν βλέπω όμως τι σχέση έχει αυτό. :( Ίσως πρέπει να πάω σε 1 από αυτά να ξεστραβωθώ! :)
Σχετικά μ' αυτό, έχω υπόψη μου 1 να σου προτείνω: aDSLgr :)
Τι επένδυση μπορώ να κάνω δηλαδή στο aSDLgr?
paris αγορασε το site κανε με τουλαχιστον moderator!!! θα τους διωξουμε ολους και θα κανουμε οτι θελουμε!!!!!LOL
και ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! θα επιτρεπονται τα greeklish!!!!!!!!!!LOL:rofl: :up:
Πλακα κανω παιδια, δεν εχω κανενα παραπονο απο το forum!:D
Λοιπον.... τι θα εκανα με 1000000 ευρω ε?:hmm:
μμμμμ....
θα νοικιαζα μια πριγκιπηκη σουιτα στο Burj Al Arab στο Dubai... :clap: :worthy: www.burjalarab.com (για να εχετε μια ιδεα)
θα αγοραζα ρουχα, παπουτσια, κοσμηματα, γουνες!!!!ΟΛΑ
ενα ακριβο αμαξι S class limo ισως, με σοφερ!(και ενα jeep!να υπαρχει)
θα πηγαινα σε ολες τις tops πρωτευουσες του κοσμου....και θα εκανα μια υπερ-cosmopolitan ζωη!:yahoo: :blink: :1eye:
ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!
p.s.: θα δωσω φυσικα την ευκαιρια στον Loyd Banks~G-unit~ να με γνωρισει να με ερωτευθει και να με παντρευτει!!!!:rofl: :rofl: :yahoo: :shock: :hammered: :hammered:
Μαλλον δεν χαιρεσε την ζωη σου οπως ειναι. Βλεπω πως ξερεις ηδη τι θα τα εκανες αρα κατα καποιο τροπο σου λειπουν.
Να τα βρασω τα λεφτα αν νομιζω οτι θα μου φερουν ευτυχια.
Πτωχος δεν θελω να ειμαι, οχι πλουσιος.
Εγω θα αγόραζα μια καλή ψύχτρα για να τα κάνω overclock απο 100 Κιλο Ευρώ (Keu) με πολλαπλασιαστή 10 σε 133 +1/3 Κιλο Ευρώ. :worthy:
Τι επένδυση μπορώ να κάνω δηλαδή στο aSDLgr?
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο διαδικτυακός τόπος! Είμαι όμως σίγουρος ότι αν ρωτήσεις τους mods και τους admins κάτι θα βρουν να τα κάνουν, ώστε να βελτιώσουν το site.
θα επιτρεπονται τα greeklish!
Έχω να προτείνω κάτι εξίσου ριζοσπαστικό :) Να απαγορευτούν όλοι οι ξενόφερτοι όροι και όσοι απ' αυτούς δεν μπορούν να μεταφραστούν, να γράφονται με engleek (ίνγκλικ, ινγκλικιστί) :)
Μαλλον δεν χαιρεσε την ζωη σου οπως ειναι. Βλεπω πως ξερεις ηδη τι θα τα εκανες αρα κατα καποιο τροπο σου λειπουν.
Να τα βρασω τα λεφτα αν νομιζω οτι θα μου φερουν ευτυχια.
Πτωχος δεν θελω να ειμαι, οχι πλουσιος.
Μπα μια χαρα ειμαι δεν μου λειπουν σιγα τα εχω δει τα εχω ζησει εως ενα βαθμο αλλα οκ δεν τρελαινομαι!!!απλα .... αν ειχα αυτα τα λεφτα αυτο θα εκανα θα τα εξοδευα ανουσια και αλογιστα για να ικανοποιησω το καπριτσιο μου!!!! αυτο δεν σημαινει οτι δεν αντεχω χωρις αυτα!!!! ειμαι απαισιος ανθρωπος "κτηνος"!!!!
αν και ναι ναι... με ποιανουν κρισεις μεγαλομανιας ανα στιγμες!!!!:rofl: :rofl: :shock: :hammered: :hammered:
ΥΓ: χαχαχαχαχα τι ωραιο ειναι το hammered!!!! :hammered: :hammered: :hammered: μου ταιριαζει!!!
Πάντως επειδή παρατήρησα ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν πρόβλημα με το 1.000.000 € και τους φαίνεται κάπως λίγο και 'ίσα-ίσα', προτείνω το ποσό να ανέβει στα 10.000.000 € :D :D
Μια αποικία από μαργαριτάρια στα Bora Bora για αρχή.....
Και μετά βλέπουμε.....:p :p
Πάντως επειδή παρατήρησα ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν πρόβλημα με το 1.000.000 € και τους φαίνεται κάπως λίγο και 'ίσα-ίσα', προτείνω το ποσό να ανέβει στα 10.000.000 € :D :D
Σωστός! Τι είναι 1 εκ. Ευρώ στις μέρες μας; :)
Σωστός! Τι είναι 1 εκ. Ευρώ στις μέρες μας; :)
Καλά για 1 εκ. Ευρώ θα κάνουμε σχέδια?
1 εκ. Ευρώ είναι ένα οικόπεδο 800τ.μ. στη Φιλοθέη, ούτε καν σπίτι δε χτίζεις να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από ένα κεραμμύδι!
Μην είστε τσιφούτηδες αφού δεν τα πληρώνετε απ την τσέπη σας βάλτε κάτι παραπάνω να πούμε τι θα κάναμε!
Σε ποια ταινια ηταν...σε Τζεημς Μποντ? Δρ Νο? Κατι τετοιο...:whistle:
ε...179.000.000.000.000.000 ευρω :lol:
Αυτό μάλιστα. Με ένα τέτοιο ποσό να κάνεις όνειρα. Με 1 ψωροεκ. ευρώπουλα όμως μόλις να αρχίσεις μπορείς :)
manoulamou
03-03-06, 19:32
Αυτό μάλιστα. Με ένα τέτοιο ποσό να κάνεις όνειρα. Με 1 ψωροεκ. ευρώπουλα όμως μόλις να αρχίσεις μπορείς :)
Τι λεε ρεεε. Εδω στη διαφημηση ο αλλος πανικοβαλεται πού χαθηκαν 8.000-
Μωρε ας τα χαμε και σου λεγα εγω.
Κατ αρχην φτανουν για ενα φραπε κι ενα κρουασαν :rofl: στο da capo ???
Ωρααααιααα, τωρα το ελικοπτερο :hmm: που το παρκαρω ειπαμε :rtfm:
Θα έκανα.... τούμπες... :D
Θα έβγαζα ακόμη 1.000.000...:D
Ας μιλησουμε καλυτερα για 53,116,760 στερλινες, η μεγαλυτερη ληστεια στην ιστορια της Μ.Βρετανιας. Αν λοιπον οι ληστες μου εμπιστευονταν ολα αυτα τα χρηματα και τους πιανανε και δεν πιανανε εμενα και τρωγανε και μια ισοβεια χωρις αναστολη, θα τρελαινομουνα απο την χαρα μου.
Κικιριιιιιιιιιιιιικου!!!!!!!
Θα μισθωνα ολες τις ιεροδουλες να μεινουν αμαμητοι και να τους βλεπω να γελαω. :p
ή θα τα ετρωγα πατσα :p
ή θα τα εδινα στον WAn να αλλαξοπιστησει :p
Καλά για 1 εκ. Ευρώ θα κάνουμε σχέδια?
1 εκ. Ευρώ είναι ένα οικόπεδο 800τ.μ. στη Φιλοθέη, ούτε καν σπίτι δε χτίζεις να βάλεις το κεφάλι σου κάτω από ένα κεραμμύδι!
Μην είστε τσιφούτηδες αφού δεν τα πληρώνετε απ την τσέπη σας βάλτε κάτι παραπάνω να πούμε τι θα κάναμε!
Πριν 5 χρόνια θυμάμαι οπου δουλεύαμε με τον πατέρα μου στο Ψυχικό και στις περιξ περιοχές(Φιλοθέη και τα συναφή) οτι οι τιμές ξεκινούσανε απο 1 δις παλιες καλες δραχμούλες το στρέμμα...Ειναι πολλά τα λεφτά! :twisted:
manoulamou
07-03-06, 11:21
Ας μιλησουμε καλυτερα για 53,116,760 στερλινες, η μεγαλυτερη ληστεια στην ιστορια της Μ.Βρετανιας. Αν λοιπον οι ληστες μου εμπιστευονταν ολα αυτα τα χρηματα και τους πιανανε και δεν πιανανε εμενα και τρωγανε και μια ισοβεια χωρις αναστολη, θα τρελαινομουνα απο την χαρα μου. Κικιριιιιιιιιιιιιικου!!!!!!!
Θεοδωρος Κολοκοτρωνης: To αν εσπαρη πολλες φορες!!!
ΑΝ μαζευαμε ολα τα αν μας και τα καναμε ΕΥΡΩ σιγουρα θα ειμαστε Ωνασηδες.
Παντως εγω ψηφιζω< Vasper μονοκουκι>ΤΟΥΜΠΕΣ
αληθεια ενα μικρουλι ελικοπτερακι ποσο κανει?
Με 1εκ. μαλλον θα πω κατι που δεν το εχει πει κανεις μεχρι τωρα(απο οτι είδα τουλαχιστον) και με παραξενευει θα ελεγα, γιατι εμενα μαλλον μου ερχετε σχετικά αυθορμητα.Σίγουρα θα τα επενδυα στον εαυτό μου.
Και για να εξηγουμε γιατι εχουν ακουστει και μεγαλες μαλ :lol: ες μεχρι τωρα απο διαφορους (αλλα και πολυ ενδιαφεροντες ιδεες και προβληματισμους απο αλλους) ειναι οτι απλα θα εδινα στον εαυτο μου την δυνατοτητα αρχικά να λυσω το βιοποριστικό για να συνεχίσω σε αυτα που θέλω.
'Οσον αφορα το βιοποριστικο η επίλυση του οτι ειναι πολυ σημαντική ΜΟΝΟ αν δεν είσαι ενας αδειος-κενός-επιπεδος, χωρις πραγματικα "θελω" αλλα καταναλωτικες αναγκες(πολλοί τα μπερδευουν αυτα τα δυο) που δεν θελεις απλα να δουλευεις για να πληρωνεις ενα ενοικιο και τους λογαριασμους σου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να καθεσε και να σκεφτεσε τι να κανεις με αυτα τα λευτα μιας και ουσιαστικα εισαι αναξιος να κανεις κατι διαφορετικο απο την καθημερινη ρουτινα που σε πλασαρουν και να ανοιξεις "τα φτερα σου" (πολυ κλισε το παραδεχομαι)... αλλα ειναι η γνώμη μου και αυτο που πιστεύω.Σε διαφορετικη περιπτωση θα προτεινα ανεπιφυλακτα την αποψη του pelasgian για ζωη στην εξοχη (λυνουμε και το προβλημα της αποκεντρωσης... κατι κανετε τουλαχιστον) και καλυψη των αναγκών απο αυτήν.
Η επενδυση (τουλαχιστον αρχικα) στην γνωση για μενα ειναι κατι το βασικο.
Σιγουρα θα σπουδαζα αυτο που ήθελα (2 επιστημες σγκεκριμενα πληροφορικής και βιολογογος-ωκεανογραφος) σε οσο το δυνατον καλυτερη σχολη μπορουσα στο εξωτερικο (την σχολη που περασα εδω την αφηνω στην απ' εξω...)
Θα ταξιδευα σε ολο τον κοσμο για να δω απο κοντα αυτα που θα ειχω διαβασει πιο πριν στα βιβλια και για να εβλεπα αυτα που μου ξεφυγαν..:p
Θα αγοραζα επιλεκτικα (ειπαμε δεν ειμαστε και παμπλουτοι) ενα σπιτι έστω και μικρο σε αυτα που θα με κερδιζαν και σιγουρα θα εφτιαχνα μια μεγαλη βιβλιοθηκη (αυτο αρχιζω και το κανω απο τωρα...) σε ενα απο αυτα που θα ηταν και η κυρια κατοικια μου γιατι σιγουρα οσα λευτά και να εχω θα μου αρεσει το ιδιο να ακουω μουσικη και να διαβαζω (...εκτός των άλλων)
Θα εφτιαχνα την ζωη μου και θα εκανα οικογενεια (οχι με χρονοπρογραμματισμο... αλλα οποτε θα ηθελα) σε καποιο μερος απο αυτα και θα περνουσα την ζωη μου απασχολουμενος (οχι απαραιτητα επαγγελματικα) με βαση τα αντικειμενα των σπουδων μου και εχοντας απο κοντα την οικογενεια μου και εμενα φυσικα κατα ενα μερος εξασφαλισμενη τουλαχιστον απο το βιοποριστικο που λεγαμε.
Οσον αφορα τα καταναλωτικα αγαθα σιγουρα παιζουν καποιο ρολο.Αλλα παντοτε για μενα ειναι το αλλατοπιπερο ισως και κατι λιγοτερα στην ζωή και οχι το Α και Ω.
Θα αγοραζα τουλαχιστον 3 κιθαρες που θελω (Gibson flying V, μία Fender Stratocaster και μια καλή V shaped esp) παντα με τον απαραιτητο εξοπλισμο (marshall ενισχυτές, πεταλιερες ...ο yeahh)
Oσον αφορα τους υπολογιστές οι λεπτομέρειες ειναι περιτές...:up:
Το παρον θα δινετε σε συναυλιες και φεστιβαλ ανα τον κοσμο αυστηρως.:cool:
Αυτα δεν θα αλλαζαν με τπτ.
Ά και για για να μην ξεχνιομαστε σιγουρα θα κοροιδευα τους βλάκες που θα τα είχαν (αυτα ή και περισοτερα) αλλα ακομα σκεφτοντε τι θα τα κανουν.
Και σε όποιον οποιον θα εβρισκε λαθος τις ιδέες μου θα του απαντουσα να παει να γα(beep) και θα εδεινα ραντεβου καποια χρονια μετα για να δει που ειμαι εγω και που αυτος και ποια ειναι η σημασια της χλιδης για εναν ηλιθιο πλουσιο-νεοπλουτο.
Οσον αφορα τις δωρεές και καλες πραζεις εγω δεν ειμαι τοσο υποκριτης για να πω οτι τα μισα θα τα εδεινα στα ορφανα κτλ. κτλ.Σιγα ρε παιδια με αυτα που λετε θα κανετε την μητερα τερεζα να νιωσει ασχημα με απο τον ταφο της.Αν μπορουσα θα εδεινα καθε καποιο χρονικο διαστημα ενα οικονομικο βοηθημα.
Θα έστρωνα σχέδια για να αποκτήσω αλλό 1.000.000 ευρώ ... :lol:
Μήπως με 1 εκ να ετοίμαζα την μετεγκατάστασή μου στην Κολομβία για να μυρίζω "παπαρούνες"?:hmm:
chica_loca
08-03-06, 09:54
1 εκ ευροπουλακια ε :hmm: ? Θα περνα ένα μεγαλο σπιτι στη κορφη ενός βουνου (παντα το χα απωθημενο) .πολυ κοντα σε ολους ,αλλα πολύ μακρια οι «αλλοι» από μενα ;) .
1 εκ ευροπουλακια ε :hmm: ? Θα περνα ένα μεγαλο σπιτι στη κορφη ενός βουνου (παντα το χα απωθημενο) .πολυ κοντα σε ολους ,αλλα πολύ μακρια οι «αλλοι» από μενα ;) .
Πως γίνεται να είσαι πολύ κοντά σε όλους αλλά και ταυτόχρονα οι "άλλοι" να είναι πολύ μακριά απο εσένα?! :) Αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί οι "άλλοι"...?!
chica_loca
08-03-06, 19:52
Πως γίνεται να είσαι πολύ κοντά σε όλους αλλά και ταυτόχρονα οι "άλλοι" να είναι πολύ μακριά απο εσένα?! :) Αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί οι "άλλοι"...?!
Χμ .. για να μην πολυλογω, θα δωσω ένα παραδειγμα και ας μην είναι το καλύτερο. Η Καστελα / Λυκαβητος (περιοχη) είναι ολη πανω σε υψωμα. Είσαι κοντα σε όλους και όλα, αλλά οι άλλοι όταν μενεις ψηλα «απομονωμενα» δεν μπορουν εάν δεν θες να σε προσεγγισουν ευκολα . όταν λεω οι «αλλοι» εννοω τους κακεντρεχεις / περιεργους / προβληματικους / χαιρεκακους ανθρωπους . Σε καλυψα? :)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον θα τα επενδούσα για να κάνω το ψώνιο μου, δηλ θα τα ξόδευα σε καβαλέτα, πινέλα, ακουαρέλες, παλέτες, κάθε είδους μπογιά κτλ.
Ναι έχω ψώνιο με τη ζωγραφική!!!:p
Όπως είχα πει τα χρήματα είναι λίγα αλλά φαίνεται να βρήκα τη λύση. Εγώ θα φρόντισα να επενδύσω τα χρήματα προσφέροντας στους συνανθρώπους μου κάτι που τους λείπει: Θα άνοιγα το καλύτερο στριπτιζάδικο σε ένα τεράστιο χώρο στην περιοχή της Αθήνας αποτελούμενο κατά κύριο λόγο από πανέμορφες τσέχες, με φιλικότατες τιμές σε ποτά και χορούς αλλά κυρίως ποιοτικές υπηρεσίες. Αν ζούσα τα επόμενα χρόνια και δε με είχαν αυτοκτονήσει, μετά από ένα έτος θα είχα κάνει απόσβεση της επένδυσης και τα χρήματα από εκεί και μετά θα πήγαιναν μισά μισά για ιδιοκατανάλωση και φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όπως είχα πει τα χρήματα είναι λίγα αλλά φαίνεται να βρήκα τη λύση. Εγώ θα φρόντισα να επενδύσω τα χρήματα προσφέροντας στους συνανθρώπους μου κάτι που τους λείπει: Θα άνοιγα το καλύτερο στριπτιζάδικο σε ένα τεράστιο χώρο στην περιοχή της Αθήνας αποτελούμενο κατά κύριο λόγο από πανέμορφες τσέχες, με φιλικότατες τιμές σε ποτά και χορούς αλλά κυρίως ποιοτικές υπηρεσίες. Αν ζούσα τα επόμενα χρόνια και δε με είχαν αυτοκτονήσει, μετά από ένα έτος θα είχα κάνει απόσβεση της επένδυσης και τα χρήματα από εκεί και μετά θα πήγαιναν μισά μισά για ιδιοκατανάλωση και φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Δηλαδή μετά την απόσβεση θα γινόσουν φιλοχρήματος ε; Αφού στο ξεκίνημα τα δίνεις ΟΛΑ για "τους συνανθρώπους σου"!
:lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.