Επιστροφή στο Forum : Γιατι δεν επιασαν τα φρενα????
Saxlokodon
22-11-09, 18:11
Καλησπερα
Σημερα καθως κατεβαινα ενα βουνο σε μια αποτομη κατηφορικη στροφη πατωντας φρενο το αυτοκινητο απλα δεν επιβραδυνε!!! Το εσωσα τελευταια στιγμη κατεβαζοντας ακομα μια σχεση στο κιβωτιο αλλιως αυτη τη στιγμη θα βρισκομουν στον γκρεμο (σοβαρολογω). Σταματησα λιγο πιο κατω. Απο τις μπροστινες ροδες εβγαινε καπνος -δεν ηταν τα λαστιχα- υποθετω πως ηταν τα τακακια τα οποια αλλαχτηκαν πριν απο ενα μηνα. Αφου περιμενα δεκα λεπτα κρυωσαν και αρχισαν να λειτουργουν σχετικα καλα. Λοιπον τι κανω σε αυτην την περιπτωση εκτος απο ευχελαιο?
Φανερός Πράκτωρ
22-11-09, 18:32
:blink: χαρά στην ψυχραιμία σου!! Δεν έχω κάτι να προτείνω γιατί δεν έχω τόση μεγάλη εμπειρία με τ'αμάξια αλλά επειδή ακούγεται πολύ επικίνδυνο και παράξενο έχω κάποιες προφανείς απορίες. πχ. πόσο παλιό ήταν τα αμάξι; Είχε παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν. Πόση ώρα ταλαιπωρούσες τα φρένα σου συνεχόμενα;
Saxlokodon
22-11-09, 18:37
1)twingo '98
2)"στεγνωσαν" τα τακακια πριν ενα μηνα γι'αυτο και αλλαχτηκαν
3)οδηγουσα περιπου μιση ωρα σε ανηφορα και 10 λεπτα σε κατηφορα
Εφόσον δεν είχες διαρροή υγρών αλλά μόνο καπνό αυτός που στα άλλαξε δεν έκανε καλή εξαέρωση στην δαγκάνα. Αποτέλεσμα τα τακάκια σου να εφάπτονται με το δίσκο. Η τριβή αύξησε την θερμοκρασία τους με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί σωστά το όλο σύστημα. Αν είχες και μαλακό πεντάλ τότε ανέβηκε η θερμοκρασία των υγρών. Έλεγξε τη στάθμη των υγρών καθώς επίσης και την τελευταία ημερομηνία αλλαγής.
Saxlokodon
22-11-09, 18:58
Ναι το πενταλ ηταν μαλακο, μη σου πω οτι κοντεψε να βγει απο την αλλη μερια απο το πατημα.
ε τότε υπερθερμάνθηκαν τα υγρά των φρένων. Πιθανόν άναψαν οι δίσκοι και ζεστάθηκαν και τα υγρά μαζί. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να αλλάξεις τα υγρά και να ελέγξεις αν η αντλία των φρένων δουλεύει σωστά. 50% τυχαίο γεγονός 50% απροσεξία του συνεργείου.
Σε τέτοιες περιπτώσεις τρομπάρεις 5 6 φορές για να πιάσουν τα φρένα. Αν έχεις να αλλάξεις τα υγρά πάνω απο 2 χρόνια τότε φρόντισε να αλλαχθούν.
Αν εφάπτονταν τα τακάκια στους δίσκους (ειδικά αν είδες καπνό) τότε
ίσως άναψαν ΚΑΙ οι δίσκοι σου και πρέπει να τους δείς πακέτο.
Το αν γυαλίζουν οι δίσκοι δεν έχει σημασία...
α) αν έχουν κάνει "πάτημα" (σκαλοπάτι), ή
α) άναψαν και παραγυαλίζουν
σημαίνει ότι η ικανότητα πέδησης μειώθηκε, ενώ σε συνεχόμενα φρεναρίσματα
θα έχεις πάλι ζήτημα.
Φρεναριστό πήγαινε το KIA picanto της γυναίκας μου και ευτυχώς το είδα πρίν
γίνει χειρότερα.
Saxlokodon
22-11-09, 19:25
Να σημειωσω πως οταν το πηρα απο το συνεργειο εκανε παλι το ιδιο σε ενα φρεναρισμα χωρις να βγαλει καπνους ομως αλλα μετα ολα καλα, γιαυτο και δεν εδωσα σημασια. Νομιζα πως ηθελαν "στρωσιμο" τα τακακια.
........Auto merged post: Saxlokodon πρόσθεσε 0 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Κακη ποιοτητα υλικου αποκλειεται να ειναι;
υπερθερμανση των τακακιων...
Μετά από υπερθέρμανση όση δύναμη και να ασκούν τα έμβολα δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα αέρα ανάμεσα σε τακάκι και δισκόπλακα και είναι σαν να μην έχεις φρένα. Επίσης μπορεί από υπερθέρμανση να δημιουργηθεί αέρας στα σωληνάκια αλλά αυτό θα συνέχιζε το πρόβλημα..
Πιθανά αίτια
1)Μήπως κατέβαινες χωρίς ταχύτητα μέσα? Γενικά πρέπει πάντα πρέπει να έχεις ταχύτητα μέσα για να βοηθάει η ίδια η μηχανή το "φρενάρισμα". Αν ναι τότε ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ αν θέλεις τη ζωή σου.
2)Συνεχόμενα φραναρίσματα με νευρική οδήγηση
3)Στραβες δισκόπλακες που με επαφή στα τακάκια ανέβασαν θερμοκρασία.
4)Μη εξαερωμένο υδραυλικών των φρένων. Αυτό κοίτα το και καλό θα ήταν να αλλάξεις τα υγρά. Μια μικρή φουσκαλίτσα μπορεί να φέρει την καταστροφή αν ανεβει η θερμοκρασία. Γενικα με αλλαγή τακακιων δεν χρειάζεται κάτι. Επίσης έλεγξε τις τσιμούχες στα έμβολα των δαγκανών.
σου εβαλαν μαλακα τακακια, εσυ κατεβαινοντας την κατηφορα ειχες συνεχως το ποδι στο φρενο ( ισως και χωρις ταχυτητα μεσα ? ), υπερθερμανθηκαν τα τακακια και δεν επιαναν
Βρασανε τα υγρα φρενων και δημιουργηθηκαν φυσαλιδες δλδ αερας εξου και η μεγαλη διαδρομή στο πενταλ μεχρι το πατωμα χωρις αποτελεσμα.
Να πας σε ενα καλο μαστορα και του εξηγησεις οτι κοντευες να σκοτωθεις.
Λογικα πρεπει να σου αλλαξει τα υγρα ολου του συστηματος(οχι μονο το παγουρι) και να κανει καλη εξαερωση.Τα υγρα να ειναι DOT 4 κατα προτιμηση ή DOT 5.
Και παντα στην κατηφορα με μετρο το φρενο! Ταχυτητα στο κιβωτιο ΠΑΝΤΑ, οχι καμια 5η ομως, λογικα μια 3η ειναι μια χαρα να φρεναρει ο κινητητρας..
Επισης μολις βγουμε μετα απο μια κατηφορικη στροφη και εχει λιγη ευθεια δεν επιταχυνουμε φουλ και μετα να πλακωνομαστε στα φρενα στην επομενη στροφή...
Ξεχασα να πω οτι αν εβαλες τιποτα παμφθηνα τακακια να τα αλλαξεις παλι με ΚΑΛΑ!
Μια αλλη εκδοχή ειναι να φουσκωσαν κατα το φρεναρισμα(και την θερμοκρασια που ειχε αναπτυχθει) τα μαρκουτσια και να μην πήγε πιεση υγρων στην δαγκανα των τακακιων αλλα να εκανε ''μπαλονακι'' καποιο απο τα 2 μαρκουτσια. Κοιταξε επομένως και τα μαρκουτσια αν ειναι φθαρμενα...
dot 5 δεν βαζουμε ΠΟΤΕ. dot 5.1 βαζουμε
dot 5 δεν βαζουμε ΠΟΤΕ. dot 5.1 βαζουμε
Eστω,δεν τα ξερω πολυ καλα αυτα. Να του βαλει τελος παντων κατι με υψηλο σημειο βρασμου.
Saxlokodon
23-11-09, 09:32
3η ταχυτητα ειχα και κατεβασα σε 2η.
Κατα 99% ηταν υπερθερμανση φρενων.. συχνο φαινομενο σε καταβασεις. Τι μοντελο ειναι το οχημα?
vamvakoolas
23-11-09, 12:09
οπως ειπαν τα παιδια ειναι θεμα τακακια (οχι υγρα φρενου). Προφανως ζοριστικαν και αναψανε/δε πιασανε. Σε παλιας τεχνολογιας οχηματα (δισκοι μπροστα ταμπουρα πισω) σε κατηφορικες διαδρομες ολο το βαρος πεφτει στα τακακια. Οταν για παραδειγμα πηγα πρωτη φορα βολτα υμηττο (απο βυρωνα->χολαργο) με παρομοιο αυτοκινητο επειδη δεν ηξερα τη διαδρομη απο το πολυ φρενο αρπαξαν (σχεδον εβγαινε καπνος). Συμβουλη:βαλε καλης ποιοτητας (καμια 50-80 ευρα ΑΜΕΣΑ)
Saxlokodon
23-11-09, 13:08
Ο μαστωρ ειπε οτι απλα εγω το ζορισα. Οτι οταν αλλαχτηκαν εβαλε τα valeo (?) και πως και ακριβοτερα να εβαζε παλι θα αναβαν. Το αφησα για φρενομετρηση.
vamvakoolas
23-11-09, 14:13
δεν θυμομουν οτι η valeo βγαζει καν τακακια :rofl: (πες του ξερει κατι ferodo?mintex?brembo?lucas?)
anyway δηλαδη αν τα ζορισεις δε πιανουν?(συμφωνα με το μηχανικο) μου θυμιζει τις ελληνικες ταινειες
"πεθανε γιατι σπασαν τα φρενα του φορτηγου"
Φαινόμενο να "φεύγει"/ βουλιάζει το πεντάλ του φρένου έχεις όταν υπάρχει αέρας στο κύκλωμα των φρένων από μη καλή ή καθόλου εξαέρωση ή ακόμα χειρότερα (μου έχει τύχει) να έχεις ταμπούρα πίσω, να έχει σπάσει κάτι στο σύστημα τους και να έχεις αργά αλλά σταθερά διαρροή υγρού φρένων. Εσύ "τρομπάρεις" με το πεντάλ του φρένου, αλλά επειδή το κύκλωμα είναι τρύπιο και φεύγουν υγρά, δεν ασκείται πίεση με αποτέλεσμα το πεντάλ να συνεχίζει να πατιεται και να βουλιάζει.
Προληπτικά έλεγξε στάθμη υγρών φρένων, ζήτα έλεγχο και καθαρισμό στα ταμπούρα (και τίποτα να μην έχουν είναι καλό να φύγει η μάκα) και να ελέγχεις ανα διαστήματα το υγρό φρένο και τους τροχούς σου για ίχνη "υγρού" που έχει τρέξει και έχει στεγνώσει πάνω στη ζάντα (φαίνεται εύκολα αν έχεις ζάντα, δύσκολα εως καθόλου εαν έχεις σιδερένια μαύρη ζάντα με τάσι επάνω.
Φαινόμενο να ζεσταθεί το τακάκι και να μην πιάνει δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω ανέβει/κατέβει αρκετές φορές βουνό πχ της Τρίπολης, Πάρνηθα, Υμμητό, Καλάβρυτα κτλ. Ή πρέπει να είναι πολύ χάλια το τακάκι (δεν μου έχει τύχει) ή οδηγάς πολύ νευρικά με το πόδι συνέχεια στο φρένο με το παραμικρό. Για μένα έλεγξε ταμπούρα και κάνε και μια καλή εξαέρωση για παν ενδεχόμενο.
Τέλος σπάνιο (έχει τύχει στον αδερφό μου) είναι να έχει πρόβλημα η τρόμπα των φρένων, να έχει χαλάσει. Προσοχή μην αλλαχθεί με μεγαλύτερη γιατί δεν σημαίνει ότι θα είναι και αποδοτικότερη.
Η καλύτερη επένδυση στο σύστημα πέδησης για εμένα, με μικρό κόστος είναι ένας καλός δίσκος μπροστά, ένα καλό σετ τακάκια, υγρά φρένων 1 φορά το χρόνο και καθαρισμός ταμπούρα και φουλ σωστή εξαέρωση. Λάδια αλλάζεις κάθε 7, 10, 15 χιλιάδες χλμ δλδ κάθε 6-12 μήνες. Υγρά φρένων που βράζουν και επιβαρύνονται εξίσου γιατί όχι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο??? Με τα φρένα μας δεν παίζουμε. Επίσης μάζεμα τα μπόσικα στο χειρόφρενο. Εκτός από το κατέβασμα ταχύτητας για "μηχανικό" φρενάρισμα, μπορεί να σε "σώσει" συνδυαστικά και το χειρόφρενο.
vamvakoolas
23-11-09, 16:10
τα απο πανω δε τα σχολιαζω....:whistle:
παντως η φρενομετρηση περνει το πολυ μιση ωρα τοσο φορτο ειχε? τι να πω....δε μας ειπες αν ακουγες κατι ενω φρεναρες αν το πεταλι ηταν πολυ σκληρο αν μυρισες κατι :hmm:
Μα γιατί δεν τα σχολιάζεις?????
Μου έτυχαν ακριβώς έτσι για αυτό τα περιγράφω :hmm:
Saxlokodon
23-11-09, 17:57
Πριν λιγο το πηρα. Ειπε πως δεν ειχε προβλημα αλλα μειωθηκε η ζωη των τακακιων κατα 20.000 χλμ. Μου ειπε να οδηγω πιο συντηρητικα. Δεν ακουσα τιποτα καθως φρεναρα. Φυσικα και μυρισα καμμενο αφου ειχαν αρπαξει.
vamvakoolas
23-11-09, 18:10
Σκεψη: εστω οτι περνω το ιχ σου και παω Αθηνα-> θεσ/κη ψιλοπλακομμενος. Συμφωνα με το "μαστορα" μαλλον με βλεπω στα...θυμαρακια. Δεν αλλαζεις (λεμε τωρα) τα τακακια ή (καλυτερα) να πας σε αλλο συνεργειο?
Οταν λενε οτι ειχαν φθορα (δε ξερω ποτε τα αλλαξες) αντεχουν για λιγο καιρο μεχρι να τα αλλαξεις ;)
Συγνωμη κιολας αλλα οταν ακουω περιπτωσεις που το πενταλ φρενου παει μεχρι το πατωμα χωρις να φρεναρει ειναι προβλημα του κυκλωματος των υγρων. Το τακακι υπερθερμενεται πολυ οκ. Το πενταλ ομως πως παει στο πατωμα? Που βρικσει αυτο το κενο? Το τακακι μηπως εξατμιζεται η παστα του???Δεν νομιζω:whistle:
Επισης πες οτι ειχαν αναψει τα εμπρος τακακια, επρεπε να κοβει παντως αλλα οχι με την σωστη δυναμη....και κατι ακομη, καθολου δεν εκοβε απο τα πισω φρενα? Εφοσον λετε οτι τα υγρα εκαναν σωστα την δουλεια τους και πιεζαν σωστα τις δαγκανες γιατι δεν επιβραδυνε εστω και λιγο με τα πισω φρενα?
Κοιτα τα υγρα, και το κυκλωμα των υγρων ολο!
vamvakoolas
24-11-09, 11:47
παιδια για να μη τα λεμε ξανα εγω οπως εγραψα συμβουλευω ειτε να αλλαξει συνεργειο ειτε να πριξει το "μαστορα" μη γινει καμια στραβη και το παιδι τρεχει (κυριολεκτικα/μεταφορικα)
@ ADSLgr.com All rights reserved.