PDA

Επιστροφή στο Forum : Έχετε προβλήματα με το DC++ ή οποιοδήποτε modification του;

AddictedToChaos
19-03-06, 22:23
Με αφορμη τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε εγω και ενας φιλος μου με το DC++ και τα διαφορα modifications του (PeerwebDC++, StrongDC++ κλπ.) τον τελευταιο καιρο, ειπα να αναρτησω μια δημοσκοπηση για να δουμε αν ειμαστε οι μοναδικοι (στον κοσμο αυτο) που τραβαμε αυτο το λουκι με το εξαιρετο αυτο προγραμμα.

Μεσα σ'αυτο το thread επισης, Θα προσπαθησουμε να ανακαλυψουμε τα αιτια που προκαλουν αυτα τα προβληματα γι' αυτο θα σας παρακαλουσα οσοι απο σας εχετε καποιο προβλημα με το dc++ να αναφερετε εκδοση, ποιο mod χρησιμοποιείτε (σε περιπτωση που δεν δουλευετε το original) , ποσο συχνα σας συμβαινει, μετα απο ποσες ωρες συνεχους λειτουργιας σας συμβαινει και οτι αλλο εσεις νομιζετε πως θα φανει χρησιμο για να βγουν εγκυρα αποτελεσματα και "θεραπειες". Ευχαριστω.

Agent M
20-03-06, 01:20
Στην αρχή όταν το έβλεπα έβγαζα σπυράκια... Προτιμούσα το μουλαράκι και τα τόρρεντσσσσσςςς :lol:
Μετά το συνήθισα και το έμαθα (εντάξει δεν είμαι και master :p ) μιας και υπήρχαν 2-3 hubs με μουσική που γουστάρω πιο πολύ (trance/psytrance) και ήταν δύσκολο να βρω πιο συγκεκριμένα albums από το μουλάρι. :) ;)

AddictedToChaos
20-03-06, 01:25
Στην αρχή όταν το έβλεπα έβγαζα σπυράκια... Προτιμούσα το μουλαράκι και τα τόρρεντσσσσσςςς :lol:
Μετά το συνήθισα και το έμαθα (εντάξει δεν είμαι και master :p ) μιας και υπήρχαν 2-3 hubs με μουσική που γουστάρω πιο πολύ (trance/psytrance) και ήταν δύσκολο να βρω πιο συγκεκριμένα albums από το μουλάρι. :) ;)

Κοιτα. Και γω το ξερω απτεστα το dc και πολλα mods του, απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμπεριφερεται "περιεργα". Οτι ειναι ενα απ τα κορυφαια p2p client ειναι.

Agent M
20-03-06, 02:18
Κοιτα. Και γω το ξερω απτεστα το dc και πολλα mods του, απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμπεριφερεται "περιεργα". Οτι ειναι ενα απ τα κορυφαια p2p client ειναι.
Εγώ ευτυχώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε disconnects, ούτε crushes, ούτε τίποτα. Έμενε και το PC ανοιχτό για μέρες.
Γι αυτό και επέλεξα την τελευταία επιλογή. ;)
Μάλλον η 0.674 ήταν η πιο σταθερή έκδοση του προγράμματος από ότι φαίνεται. :D

AddictedToChaos
20-03-06, 02:24
Ναι. Απ΄οτι ξερω η 0.68 εχει πολλα bugs (γιατι δεν δουλευω πια το απλο dc). Τι να πω παντως. Και γω ποτε δεν ειχα προβληματα ενα χρονο τωρα αλλα ξαφνικα παρουσιαστηκαν ολα μαζι και το περιεργο ειναι πως τα ιδια παθαινει και ενας φιλος μου.

Hwoarang
20-03-06, 03:16
Βάλτε stong DC 1.00RC10 να βρείτε την υγεία σας. Κανένα πρόβλημα

AddictedToChaos
20-03-06, 04:33
Βάλτε stong DC 1.00RC10 να βρείτε την υγεία σας. Κανένα πρόβλημα

Τωρα που θα βγει και η RC11 εκδοση που υποσχεται πολλα bug fixies να δουμε αν θα μας βολεψει.

vasiliou
20-03-06, 05:51
oDC και ουτε η cpu στα υψει ουτε τπτ! Ειμαι μια χαρα και κανω την δουλεια μου αναλαφρα και κυριος χωρις κανενα προβλημα!

AddictedToChaos
20-03-06, 11:41
oDC και ουτε η cpu στα υψει ουτε τπτ! Ειμαι μια χαρα και κανω την δουλεια μου αναλαφρα και κυριος χωρις κανενα προβλημα!

Δοκιμασε να συνδεθεις σε μεγαλο hub (10000 users και πανω) και δες για ποτε θα φαει προσωρινο κολλημα και θα φoυλαρει και η cpu.

ZORO
20-03-06, 15:51
Αν και ψήφισα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα 1-2 μου έχει κολήσει.

kafao1
20-03-06, 17:05
To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι μερικές φορές μου βγάζει μήνυμα "connection reset by server", κάνω reconnect μετά από λίγο, και αν συνδεθώ σε 2 hubs μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και στα δυο hubs με αποτέλεσμα να αποσυνδέομαι και από τα δυο!!! Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να έχεις 2 hubs ανοικτά; Πάντως, σε ένα είχα δει πως για να κάνεις connect έπρεπε να έχεις ένα slot για κάθε hub. Άρα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Sorry για την ερώτηση αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το dc αν και έχει ορισμένα καλά hubs.

@ ADSLgr.com All rights reserved.