PDA

Επιστροφή στο Forum : Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick DVB-T problem

Σελίδες : [1] 2

Dias
29-12-09, 01:28
Πριν 2 βδομαδες περιπου πηρα απο το eshop το Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick μοντελο LV5HX .
Μολις το παω σπιτι και το δοκιμαζω , ολα καλα με τα αναλογικα καναλια και ραδιο (Πρεπει να βαλεις χωρα Belbium ή Italy για να εχεις PAL B στην εικονα και να βλεπεις εγχρωμα , αλλιως για χωρα Greece σου βαζει SECAM συστημα οπου βλεπεις ασπρομαυρα , κλασικο προβλημα με τις καρτες τηλεορασης) , αλλα απο ψηφιακα DVB-T δεν επιανε τιποτα. Σπιτι μου εχω σημα "καμπανα" ο υμμητος ειναι φατσα καρτα χωρις εμποδια , χωρις τιποτα. Βρε πουλακι , τι με εξωτερικη κεραια , τι με την κεραια του και στο μπαλκονι , τι το δοκιμασα σε 3 υπολογιστες XP32/Vista32 , τιποτα αυτο αρνιοταν να πιασει DVB-T καναλια. Αλλαξα χωρες στο προγραμμα της , GREECE-Belgium-italy-UK , τιποτα αυτο , ψηφιακα καναλια δεν βρισκει. Τελος παντον , λεω και εγω θα εχει βλαβη , το παω πισω με DOA 7 ημερες μου δινει τα λεφτα πισω το eshop.

Ελα ομως που σημερα εφερε το νεο μοντελο Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick LV5HD. To Βαζω επανω , μου κανει ακριβως τα ιδια πραγματα. Αρνηται πησματικα να εντοπισει DVB-T kαναλια. Τωρα λεω εγω , "να μου ετυχαν 2 στα 2 χαλασμενα , λιγο δυσκολο" Αρα καπου στο προγραμμα υπαρχει καποιο Bug . Με την κεραια δεν τιθεται θεμα γιατι εχω στον αλλο δεκτη 88% σημα.
Εχει αντιμετωπισει κανεις απο εσας προβλημα με τα συγκεκριμενα στικακια LV5HX / LV5HD ?
Μηπως ξερει κανεις καποιο αλλο software να τα δοκιμαζαμε? Εχω DOA 7 ημερες και παλι , οποτε πριν το επιστρεψω να το παλεψω λιγο τις επομενες 5 ημερες.

libair
14-01-10, 04:38
Λοιπον παιδευτικα κεγο πολυ με το παραπανω usb stick και η λυση ειναι η εξης΄περνας κανονικα τον driver ωστε να φανει στο device manager καοι κατοπιν κατεβαζεις το τοταλ μιντια 3 απο τον ιστοτοπο not only tv δεν χρειαζεται activation key h η εκδοση πρεπει να ειναι 3.0.7.127 και ολα θα λυθουν τοθλαχιστον για vista!!!καποιο bug h conflict πρεπει να εχει το τοταλ μιντια 3.5 και δεν δουλευει το dvbt!!!!:hmm:

geodimis
18-01-10, 12:26
Για το συκγεκριμένο έχω μια απορία λίγο άσχετη, αν έχει αναλογική είσοδο για ήχο και εικόνα γιατί θέλω να το χρησιμοποίησω για να μετατρέψω κασέτες VHS σε video format στον υπολογιστή..

libair
22-01-10, 00:14
exei composite into mini usb τριπλο rca δηλαδη 1 video δεξι αριστερο καναλι ηχου ωστε να συνδεεις εξωτερικες πηγες!!:oneup:

Andreaslar
22-01-10, 00:23
Στον Πειραιά δεν εκπέμπουνε ψηφιακά (ίσως η ΕΡΤ μόνο)

Μια χαρά λοιπόν είναι το tuner

libair
22-01-10, 06:39
για τα ψηφιακα της ερτ μιλαμε....τα διγεα απο το μαρτη και μετα...τα 4αρα της:oneup: ερτ πρεπει να τα πιανει ομωσ με εξωτερικη κεραια τουλαχιστον!!!

Dias
25-01-10, 20:35
Στα windows vista με τον προεγκατεστημενο media center παιζουν απευθειας τα ψηφιακα στο συγκεκριμενο stick χωρις να εγκαταστησουμε τιποτα.

Τα Digea ξεκινανε Αθηνα στις 15 Φεβρουαριου. Σε 20 μερες απο τωρα δηλαδη. Οποτε προσπαθω να ειμαι προσωρινα ετοιμος με το tv stick να δω εικονα , και μετα με βλεπω βουρ για αγορα τν με δεκτη mpeg4

libair
25-01-10, 20:55
ναι αλλα δεν ειναι πληρως λειτουργικο το remote control στο media center!!!ανοιγμα hibernate εναλλαγες κτλ κτλ..τεσπα τα digea ερχονται...υπομονη!!!:oneup:

ispap
02-02-10, 12:25
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το LIFEVIEW LV5H θά ήθελα να ξέρω αν είναι συμβατό
με το σύστημα κωδικοποίησης Mpeg 4 που θα εκπέμπει το Digea. Γιατί η ΕΡΤ εκπέμπει με Mpeg 2.
Ευχαριστώ.

fotosik
08-02-10, 01:03
Πριν 2 βδομαδες περιπου πηρα απο το eshop το Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick μοντελο LV5HX .
Μολις το παω σπιτι και το δοκιμαζω , ολα καλα με τα αναλογικα καναλια και ραδιο (Πρεπει να βαλεις χωρα Belbium ή Italy για να εχεις PAL B στην εικονα και να βλεπεις εγχρωμα , αλλιως για χωρα Greece σου βαζει SECAM συστημα οπου βλεπεις ασπρομαυρα , κλασικο προβλημα με τις καρτες τηλεορασης) , αλλα απο ψηφιακα DVB-T δεν επιανε τιποτα. Σπιτι μου εχω σημα "καμπανα" ο υμμητος ειναι φατσα καρτα χωρις εμποδια , χωρις τιποτα. Βρε πουλακι , τι με εξωτερικη κεραια , τι με την κεραια του και στο μπαλκονι , τι το δοκιμασα σε 3 υπολογιστες XP32/Vista32 , τιποτα αυτο αρνιοταν να πιασει DVB-T καναλια. Αλλαξα χωρες στο προγραμμα της , GREECE-Belgium-italy-UK , τιποτα αυτο , ψηφιακα καναλια δεν βρισκει. Τελος παντον , λεω και εγω θα εχει βλαβη , το παω πισω με DOA 7 ημερες μου δινει τα λεφτα πισω το eshop.

Ελα ομως που σημερα εφερε το νεο μοντελο Lifeview Not only TV USB Hybrid Stick LV5HD. To Βαζω επανω , μου κανει ακριβως τα ιδια πραγματα. Αρνηται πησματικα να εντοπισει DVB-T kαναλια. Τωρα λεω εγω , "να μου ετυχαν 2 στα 2 χαλασμενα , λιγο δυσκολο" Αρα καπου στο προγραμμα υπαρχει καποιο Bug . Με την κεραια δεν τιθεται θεμα γιατι εχω στον αλλο δεκτη 88% σημα.
Εχει αντιμετωπισει κανεις απο εσας προβλημα με τα συγκεκριμενα στικακια LV5HX / LV5HD ?
Μηπως ξερει κανεις καποιο αλλο software να τα δοκιμαζαμε? Εχω DOA 7 ημερες και παλι , οποτε πριν το επιστρεψω να το παλεψω λιγο τις επομενες 5 ημερες.

Φιλε μου εχω κι εγω το συγκεκριμενο στικακι σε Windows 7/32bit, με τα αναλογικα καναλια παιδευτηκα αλλα ενταξει τα βρηκα. Με τα ψηφιακα ομως της ΝΕΤ τιποτα.
Εσυ τελικα τι εκανες? Βρηκες καποια λυση?

........Auto merged post: fotosik πρόσθεσε 3 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Απο οτι γραφει για τα χαρακτηριστικα του το e-shop.gr, ναι ειναι συμβατο και με MPEG4.

libair
09-02-10, 06:03
διαβασε 10 ποστ πιο πριν αυτο που ειπα και ρωταμε αν εχεις καποια απορια..>!!
:hmm:

fotosik
09-02-10, 16:10
Ευχαριστώ, θα ήθελα να το επιχειρήσω αν και εγώ έχω Windows 7, δεν ξέρω όμως πολλά από pc, δηλαδή τι κινήσεις πρέπει να κάνω βήμα-βήμα.
Θα με υποχρέωνες αν μπορούσες να με βοηθήσεις!

libair
09-02-10, 18:11
λοιπον κανεις κανονικα την εγκατασταση του driver for windows7!αν εχει γινει σωστα πρεπει στον πινακα ελεγχου-διαχειριση συσκεων-ελεγκτες ηχου video παιχνιδιων να φαινεται το stickaki usb!!πηγαινεις sto site not only tv και πας στο download center και κατεβαζεις την εκδοση tm 3.0.7.127 περιπου 220mb!!μην σε απασχολει οτι αναφερεται για αλλο προιον!!το προγραμμα δεν εχει καμια σχεση με τον driver!!δεν χρειαζεται καποιο key!κανεις εγκατασταση και ανοιγεις και αρχιζεις το setup!!σαν χωρα βαζεις αντι για greece italy διοτι την ελλαδα την εχουν ως secam δυστυχως!!αφου σου βρει τα αναλογικα καναλια σου λεει οτι εχει και ψηφιακο δεκτη και αρχιζεις το scan και εκει!προσοχη μονο ιδιως για τα ψηφιακα η κεραια που συνδεεις να ειναι εξωτερικη γιατι με εσωτερικη η αυτη που δινουν η δεν θα τα πιανει καθολου η θα lagarei συνεχεια..ελληνιστι θα κανει διακοπες!!:oneup:

........Auto merged post: libair πρόσθεσε 9 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μην ξεχασεις να κανεις απεγκατασταση την εκδοση 3.5 που ειχε στο cd πρην βαλεις την 3.0.7.127!!πας πινακα ελεγχου-προγραμματα και δυνατοτητες επιλεγεις με το ποντικι την εφαρμογη και κανεις totalmedia 3.5 και κανεις remove!!

........Auto merged post: libair πρόσθεσε 32 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μολις μπηκα στο site και ειδα ενα patch for greek users που βελτιωνει τη ληψη του dvbt!!οταν προσπαθουσα να βρω μια λυση ειχα στειλει 2 e-mail sthn not only tv επισημαινοντας τους το προβλημα με το dvbt!οποτε πριν κανεις ολα αυτα που σου ειπα κατεβασε και εγκατεστησε το συγκεκριμενο και κοιταξε μηπως τοτε πιανει τα ψηφιακα της ερτ κανονικα...ειναι στο site not only tv download external ..αυτο που λεει for greek users only...αν και αποτι ειδα ειναι για το lv5hd..τεσπα..:)

fotosik
10-02-10, 00:20
Έκανα το τελευταίο που μου έγραψες κατ' ευθείαν, και επιτέλους όλα καλά!
Ευχαριστώ πολύ!!!

a453
13-02-10, 20:33
Κάποιος ανέφερε νωρίτερα πως έχει διαβάσει καλές κριτικές για την εταιρεία/προϊόντα.

Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για το NOT USB Dual DVB-T LV52T και ούτε οδηγούς έχει, ούτε εγχειρίδιο, ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε τίποτα. Μόνο την εμπρόσθια όψη του κουτιού και τις απαιτήσεις.

Έχει κανείς σας υπ' όψιν του κάποια πρόταση για διπλό δέκτη και ΡΙΡ, εκτός από NOT & MSI;

Και με το τεletext τί γίνεται; Υποστηρίζουν ελληνικά;

agelo
14-02-10, 18:52
Αγόρασα κι εγώ αυτή την κάρτα τηλεόρασης: LIFEVIEW LV5HD NOT ONLY TV USB HYBRID STICK από το e-shop. Σε 2 desktop και ένα laptop με windows xp sp3 που το δοκίμασα όποτε θέλει μου το αναγνωρίζει και όποτε θέλει όχι, τις περισσότερες φορές όχι, όταν μου το αναγνωρίζουν τα windows φαίνεται το πλαίσιο για εύρεση νέου υλικού, το κλείνο το πλαίσιο, βάζω τους drivers και το total media 3.5 μαζί με το patch για greek users αλλά δεν φαίνεται ούτε στη διαχείριση συσκευών ούτε πιάνει κάποπιο κανάλι ούτε αναλογικό ούτε ψηφιακό, δοκίμασα διάφορες θύρες usb μια και λέει ότι δεν δουλεύει σε usb1.1 αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ή του έχει τύχει το ίδιο πρόβλημα; Τι να κάνω να στείλω κάποιο email στη εταιρία http://www.notonlytv.net/ ή να το επιστρέψω πίσω, μήπως εγώ δεν κάνω κάτι καλά και δεν φταίει αυτό; Ευχαριστώ

libair
16-02-10, 15:24
ειναι ολες οι usb 1.1?τοτε παιζει το προβλημα να ειναι εκει!!η ςωστη διαδικασια ειναι να περασεις τους drivers ΧΩΡΙΣ TO STIKAKI και μετα την επανεκινηση να βαλεις το στικακι να το δει!ειπες οτι δεν πιανεις καναλια και δεν προκειται αν χρησιμοποιεις την κεραια που δινεται μαζι!!μονο με εξωτερικη (ταρατσα δλδ) αν θελεις να τα πιανεις ολα!!αν παρολαυτα συνεχιζει μια να το βλεπει και μια οχι πηγαινε στην διαχειριση συσκευων προβολη και δες αν υπαρχει καποιο conflict με τις irq των συσκευων!!

agelo
17-02-10, 23:34
Ευχαριστώ φίλε libair
Έκανα ότι μου είπες και δούλεψε τελικά, ενώ είχα απογοητευτεί και είπα θα την πετάξω.
Έβγαλα δηλαδή την κάρτα τηλεόρασης και απεγκατέστησα τους drivers και το total media, έκανα επανεκκίνηση. Ξαναέβαλα τους drivers το total media και το patch για greek users που δίνει το site, και ξαναέκανα επανεκκίνηση. Έβαλα το stick της κάρτας τηλεόρασης και μου έβγαλε πάλι το πλαίσιο για εύρεση νέου υλικού, στο αυτόματη εύρεση δεν βρήκε τίποτα, έβαλα τους drivers χειροκίνητα από το cd και βρήκε και το τηλεκοντρόλ και ένα hid (κάπως έτσι) δεν ξέρω τι είναι αυτό. Τελικά παίζει και μάλλον έφταιγε και αυτό με τους drivers (δηλαδή πρώτα η εγκατάσταση και μετά η τοποθέτηση της κάρτας tv) αλλά και η θύρα usb, Ο υπολοιγιστής μου έχει πίσω 8 θύρες usb αλλά μόνο 2 είναι usb2, δεν μπορούσα να βρω ποιές είναι.
Τελικά το αναγνωρίζει και βλέπω 12 ψηφιακά κανάλια στην Έδεσσα, φυσικά με εξωτερική κεραία και όχι αυτήν που έχει μαζί στο κουτί.
Τα γράφω αυτά για κάποιον άλλο που θα έχει παρόμοιο πρόβλημα. Πάντως είναι λίγο μπέρδεμα για κάποιον που δεν ξέρει και πολλά από υπολογιστές. τι usb1 και usb2 εγώ νόμιζα όλα ίδια είναι.
Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια

libair
20-02-10, 03:22
να εισαι καλα!!

Mr_Wizard
24-02-10, 15:54
Βάλε το Aver USB Hybrid DVB-T (Volar Hx)
να βρείς την υγεία σου!

Κανάλια αναλογικά μια χαρά
Ψηφιακά επίσης
Και το ραδίοφωνο επίσης μια χαρά
Και με windows 7 x64 μια χαρά

Δεν έχω κανένα παράπονο!
(και με την δικία του την εξωτερική, έπιασα ψηφιακά κανάλια)

androu
01-03-10, 19:34
την έβαλα και εγώ την lv5hd. με παίδεψε αρκετά για να την εγκαταστήσω αφού στο 1 pc δεν ήθελε να παίξει με τίποτα.

Τώρα παίζει εδώ όμως έχω κάθετες μαύρες γραμμές στα αναλογικά κανάλια εάν πράμα σαν την ζεβρα!

σε τηλεόραση που παίζει εδώ δίπλα είναι τζάμι η εικόνα.
Παίρνουν και οι 2 απο την ίδια πρίζα με ένα T και στο usb πάει καινούριο καλώδιο απο την πρίζα του τοίχου.

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; επειδή διάβασα οτι η έκδοση 3 είναι καλύτερη απο την 3.5 ;

Στο media center δεν μπορώ να την κάνω να παίξει.
υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκτός το arcsoft ;

ευχαριστώ

Mr_Wizard
01-03-10, 20:15
αυτές οι κάθετες μάυρες λογικά διωρθώνονται μέσα από το λογισμικό της κάρτας τηλεόρασης!
Νομίζω "διατήρηση αναλογίας προοπτικής"

Τουλάχιστον σε εμένα έτσι αναφέρεται και βγάζει αυτες τις μάυρες μπάρες

androu
01-03-10, 20:23
αυτές οι κάθετες μάυρες λογικά διωρθώνονται μέσα από το λογισμικό της κάρτας τηλεόρασης!
Νομίζω "διατήρηση αναλογίας προοπτικής"

Τουλάχιστον σε εμένα έτσι αναφέρεται και βγάζει αυτες τις μάυρες μπάρες
δεν εννοώ στις άκρες πάνω κάτω αριστερά δεξιά. εννοώ μέσα στην εικόνα.
δες πχ στην παρακάτω είναι διαγώνιες

Mr_Wizard
01-03-10, 20:29
λολ
αυτό το σήμα είνα.. (νομίζω)
παίξε με το βύσμα της κεραίας που πάει στο στικάκι σου

androu
01-03-10, 20:35
το έκανα αλλά τίποτα !
:(

και κάτι άλλο
όταν κάνω capture γράφει μεν αλλά χωρίς ήχο. !
έχω επιλέξει το Ατι avs stream κάτι τέτοιο.

cartvgps
03-03-10, 16:36
Γεια σας. Ειμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και ενας απο τους λόγους που με παρακίνησαν ειναι τα προβλήματα με τα USB / Sticks Digital TV (MPEG2 + MPEG4) που εχουμε σχεδόν ολοι. Αυτή την στιγμή εχω περισσοτερα απο 8 διαφορετικά μοντέλα, αγορασμένα απο μένα η φίλους μου, που σχεδόν ολα, δυστυχώς, εχουν διάφορα προβλήματα. (Για οικονομία χώρου και χρόνου ας μην τα αναφέρω διεξοδικά).

Το μόνο USB / Stick Digital TV (MPEG2 + MPEG4) που απο την πρώτη στιγμή λειτούργησε χωρίς κάποιο πρόβλημα (εκτός απο την μικρή εμβέλεια του τηλεχειριστηρίου του) ηταν αυτό που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα http://e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32249 και που υπαστηρίζεται απο το γνωστό BlazeVideo HDTV Player http://www.blazevideo.com/hdtv-player/

Το προτείνω ανεπιφύλακτα...αφου βέβαια η τσέπη μου εγινε ελαφρότερη κατά κάποιες εκατονταδες ευρώ!!

androu
03-03-10, 16:39
παίζει και αναλογική αυτό ;

Μήπως ξέρεις πως θα κάνω capture video με ήχο;

cartvgps
08-03-10, 21:59
Κατοικώ στην Θεσσαλονίκη. Εδώ βλέπουμε ολα τα τα ψηφιακά κανάλια αψογα. Οχι, με το συγκεκριμένο δεν βλέπεις τα αναλογικά κανάλια. Τα περισσότερα στικάκια δεν καλύπτουν τα αναλογικά και αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει πιά.

androu
08-03-10, 22:03
εφόσον είναι hybrid έπρεπε να παίζει και τα αναλογικά οκ.

εδώ Κρήτη ακόμα τίποτα απο ψηφιακά!

Μπορείς να μου στείλεις screenshot απο ψηφιακό να δώ πώς παίζει?

cartvgps
08-03-10, 23:09
Σου στέλνω στιγμιότυπα για να τα δείς.

androu
08-03-10, 23:12
Σου στέλνω στιγμιότυπα για να τα δείς.
πωπω τέλεια εικόνα!! και εγώ θέλω

cartvgps
08-03-10, 23:20
Ειναι το μόνο stick που με αφησε 90% ικανοποιημένο.

androu
08-03-10, 23:22
το αντίστοιχο με αναλογικό όπως παίζει εδώ (ενώ στην tv παίζει οκ :( )

cartvgps
08-03-10, 23:30
Η διαφορά μεταξύ ψηφιακής και αναλογικής εικόνας (και ηχου) ειναι τεράστια. Δες την αντίστοιχη ψηφιακή εικονα που σου εστειλα.

CRTYR
09-03-10, 00:15
δεν εννοώ στις άκρες πάνω κάτω αριστερά δεξιά. εννοώ μέσα στην εικόνα.
δες πχ στην παρακάτω είναι διαγώνιες

Σε πολλές περιπτώσεις αναλογικών πάντα tuner ενδέχεται να υπάρχουν παρεμβολές απο τον ίδιο τον επεξεργαστή του pc μιας και οι παραγόμενες αρμονικές συχνότητες απο το clock του είναι υπαρκτές έτσι δικαιολογούνται αρκετές φορές κάποια ψαροκόκαλα ή παράσιτα στην εικόνα.

CRTYR
09-03-10, 15:10
το αντίστοιχο με αναλογικό όπως παίζει εδώ (ενώ στην tv παίζει οκ :( )

Εδώ δείχνει σχετικά αναίσθητο δέκτη αν στην tv έχεις καλύτερη εικόνα .

inopile
21-03-10, 18:42
εχω παρει κ εγω το NOT ONLY TV LV5HD και μετα απο οσα διαβασα στο forum καταφερα να δω ψηφιακα καναλια κ με πολυ καλη εικονα ακομα κ με την κεραιουλα π ειχε μαζι. Η απορια μ ειναι η εξης, μπορω να συνδεσω ps2?

darksoho
23-03-10, 10:55
τι εξοδους βγαζει η καρτα? νομιζω αν βγαζει τα κλασικα rca τοτε θα παιζει

Dias
25-04-10, 01:23
Το patch που διορθώνει το πρόβλημα το κατεβάζετε απο εδώ http://www.notonlytv.net/download/ap/lv5hd_greece_tmpatch.zip

androu
25-04-10, 11:01
το patch είναι μόνο για ψηφιακό σήμα.

britgreek
26-04-10, 16:13
Παιδιά, μια ερώτηση. Το συγκεκριμένο διάβασα ότι παίζει ψηφιακό ραδιόφωνο. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος, το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι άλλο από αυτό που ακούμε στο αυτοκίνητο; Δηλαδή, δεν θα μπορώ πχ να ακούσω rock fm ή ρυθμό; Και κάτι άλλο: θα έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο στικάκι σε CoreDuo λάπτοπ (CQ71) το οποίο είναι εντελώς basic;

Είμαι ανάμεσα στο Lifeview και στο AVERMEDIA Volar HD H830. Επειδή όμως τα οικονομικά δεν περισσεύουν, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη διαφορά τιμής σε σχέση με την απόδοση.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζει επίγεια και αναλογικά, να μπορούμε να γράψουμε, και να πιάνει και ραδιόφωνο, καθώς θα αποσύρουμε τις τηλεοράσεις και το στερεοφωνικό.

Θα πάω το απόγευμα να πάρω ένα από τα δύο.

Edit: Βλέπω στα specifications της Aver ότι για να δει κανείς Ψηφιακό HD χρειάζεται να έχει Core2Duo στα 2.6. Εγώ αγόρασα και το A500-1CO της Toshiba εκτός από το Compaq που σας ανέφερα, και είμαι πιο κάτω. Δηλαδή δεν θα μπορώ να δώ, ή έτσι κι αλλίως το σήμα είναι Digital αλλά όχι HD; Χρειάζομαι μια κάρτα και για τα 2 λάπτοπ. Ελπίζω να έγινα σαφής.:p

notisjunior
26-05-10, 20:27
λοιπον κανεις κανονικα την εγκατασταση του driver for windows7!αν εχει γινει σωστα πρεπει στον πινακα ελεγχου-διαχειριση συσκεων-ελεγκτες ηχου video παιχνιδιων να φαινεται το stickaki usb!!πηγαινεις sto site not only tv και πας στο download center και κατεβαζεις την εκδοση tm 3.0.7.127 περιπου 220mb!!μην σε απασχολει οτι αναφερεται για αλλο προιον!!το προγραμμα δεν εχει καμια σχεση με τον driver!!δεν χρειαζεται καποιο key!κανεις εγκατασταση και ανοιγεις και αρχιζεις το setup!!σαν χωρα βαζεις αντι για greece italy διοτι την ελλαδα την εχουν ως secam δυστυχως!!αφου σου βρει τα αναλογικα καναλια σου λεει οτι εχει και ψηφιακο δεκτη και αρχιζεις το scan και εκει!προσοχη μονο ιδιως για τα ψηφιακα η κεραια που συνδεεις να ειναι εξωτερικη γιατι με εσωτερικη η αυτη που δινουν η δεν θα τα πιανει καθολου η θα lagarei συνεχεια..ελληνιστι θα κανει διακοπες!!:oneup:

........Auto merged post: libair πρόσθεσε 9 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μην ξεχασεις να κανεις απεγκατασταση την εκδοση 3.5 που ειχε στο cd πρην βαλεις την 3.0.7.127!!πας πινακα ελεγχου-προγραμματα και δυνατοτητες επιλεγεις με το ποντικι την εφαρμογη και κανεις totalmedia 3.5 και κανεις remove!!

........Auto merged post: libair πρόσθεσε 32 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μολις μπηκα στο site και ειδα ενα patch for greek users που βελτιωνει τη ληψη του dvbt!!οταν προσπαθουσα να βρω μια λυση ειχα στειλει 2 e-mail sthn not only tv επισημαινοντας τους το προβλημα με το dvbt!οποτε πριν κανεις ολα αυτα που σου ειπα κατεβασε και εγκατεστησε το συγκεκριμενο και κοιταξε μηπως τοτε πιανει τα ψηφιακα της ερτ κανονικα...ειναι στο site not only tv download external ..αυτο που λεει for greek users only...αν και αποτι ειδα ειναι για το lv5hd..τεσπα..:)

το δεύτερο το δοκίμασα αλλά τίποτα. το πρώτο ελπίζω σε λίγη ώρα.

notisjunior
26-05-10, 22:42
το δεύτερο το δοκίμασα αλλά τίποτα. το πρώτο ελπίζω σε λίγη ώρα.

καλά ρε παιδιά αυτή η κάρτα να ρυθμίσεις την ελλάδα και να πιάνει τα κανάλια υπάρχει περίπτωση;;;;

δοκίμασα αρκετά. αν κάποιος το έχει πετύχει και δουλεύει σωστά ας δώσει βήμα βήμα οδηγίες.

zouz_gr
10-06-10, 19:14

Όχι - δεν παίζει το patch...μια από τα ίδια. Σκέφτηκα μήπως φταίει το κεραιάκι αλλά μόλις κατέβασα και έβαλα την 3.07.127 βγήκαν όλα τα ψηφιακά (της ΕΡΤ εννοείται) ΚΑΜΠΑΝΑ - παιδιά, μείνετε στην πρώτη λύση :oneup:

furious99
14-06-10, 03:57
και που υπαστηρίζεται απο το γνωστό BlazeVideo HDTV Player http://www.blazevideo.com/hdtv-player/

Ωραιο προγραμματακι αυτο.
Ειχα μια Terratec Synergy Hybrid XE στην ακρη και τωρα με τα ψηφιακα την ξαναεβγαλα, και με το προγραμμα της Terratec και στην τελευταια αναβαθμιση δεν επαιζε τα MPEG4 (ενω τα βλεπει στο scan δεν τα παιζει). Με αυτο ειδε και παιζει τα 8 MPEG4 καναλια της Digea που παιζουν αυτη την ωρα, και τα 4 MPEG2 της ΕΡΤ χωρις προβλημα!
Ειναι trial αλλα δεν ειναι δυσκολο να βρεις την full εκδοση :)

L393nd
19-06-10, 07:27
Γεια σας!
Εγω εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα
Ενώ μεχρι χθες επιανα κανονικα τα ψηφιακα της EΡΤ μολις εκανα αναζήτηση για αυτα της Digea μου βγαζει μόνο αυτά και οχι τις EΡΤ. Δηλαδή κανοντας αναζήτηση βρίσκει 8 καναλια.
Εχω το Τotal media 3.5 με το update (patch) σε Win XP Pro SP3 και εχω βαλει ως χωρα Italy ενω εχω δοκιμασει και Belgium. Προχθες που δεν υπηρχαν τα Digea επιανα κανονικα της ΕΡΤ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνετε :hmm:. Οποιος γνωρίζει κατι ας απαντήσει. Ευχαριστώ!!!:oneup:

MessengerOfGood
19-07-10, 20:32
Γεια σας!
Εγω εχω το εξης προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα
Ενώ μεχρι χθες επιανα κανονικα τα ψηφιακα της EΡΤ μολις εκανα αναζήτηση για αυτα της Digea μου βγαζει μόνο αυτά και οχι τις EΡΤ. Δηλαδή κανοντας αναζήτηση βρίσκει 8 καναλια.
Εχω το Τotal media 3.5 με το update (patch) σε Win XP Pro SP3 και εχω βαλει ως χωρα Italy ενω εχω δοκιμασει και Belgium. Προχθες που δεν υπηρχαν τα Digea επιανα κανονικα της ΕΡΤ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνετε :hmm:. Οποιος γνωρίζει κατι ας απαντήσει. Ευχαριστώ!!!:oneup:

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (στικάκι LV5HX)...!

........Auto merged post: MessengerOfGood πρόσθεσε 40 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Για δοκίμασε χώρα το MACAO...!

Δεν αστειεύομαι....

dimoss
12-08-10, 00:07
Εγώ έχω την LV5TDELUXE και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Πιάνω Digea και δεν πιάνω ERT.
Έχω δοκιμάσει με το 3.5.282 με το patch.

Καμμιά ιδέα?

........Auto merged post: dimoss πρόσθεσε 25 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Φορτώνοντας το 3.0.7 έπιασα και τα 4 της ΕΡΤ. Εμφανίζει όμως κάποιες μικρές άσπρες γραμμές στο πάνω μέρος..αλλά λίγο το κακό..

antipages
25-08-10, 21:43
Κατεβάζετε τους ενημερωμένους οδηγούς και προγράμματα για την συσκευή σας από το http://www.notonlytv.net/download_external.html
-Συνδέετε τη συσκευή στη θύρα USB
-Εγκαθιστάτε πρώτα τον οδηγό της συσκευής, έπειτα το ArcSoft TotalMedia 3.5 και τέλος το patch for greek users.
-Συνδέετε τη συσκευή με εξωτερική κεραία (για πιο αξιόπιστη λήψη) και ξεκινάτε τη διαδικασία ανίχνευσης καναλιών.
-Επιλέγεται σαν χώρα το MACAO (αντί για Greece) και ανιχνεύεται πρώτα για DVB-T. Εφόσον η περιοχή σας καλύπτεται από ψηφιακό σήμα μπορείτε να δείτε Digea & ERT Digital. Προσοχή! Αν δεν ανιχνευτούν όλα τα κανάλια επαναλάβετε την ανίχνευση πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
-Στη συνέχεια κάντε αναζήτηση για την αναλογική τηλεόραση.
Σε αυτό το βήμα πιθανόν να αντιμετωπίζεται πρόβλημα με το χρώμα (B/W) ή φύσημα στον ήχο.
-Ολοκληρώστε τη παρούσα διαδικασία.
-Αν έχετε πρόβλημα σαν τα παραπάνω (χρώμα/φύσημα) πηγαίνετε στο αρχικό μενού, κάντε κλικ στο setup, TV, Reset TV signal και αυτή φορά επιλέξτε σαν χωρά Germany.
-Επιλέξτε ξανά τη διαδικασία ανίχνευσης και για τους δυο δέκτες (ψηφιακό και αναλογικό) αλλά κρατήστε το αποτέλεσμα της αναζήτησης του ψηφιακού δεκτή.
-Σκανάρετε εκ νέου μόνο για τον αναλογικό δεκτή.
-Πατήστε Finish.
Αν δεν δουλέψουν με την πρώτη τα παραπάνω επαναλάβετε τη διαδικασία. Κάποια στιγμή θα δουλέψει.
-Αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα με φύσημα στο ήχο (το είχα ξανασυναντήσει και στο παρελθόν με άλλη κάρτα, θα σας πω ότι δε φταίει τόσο το harware αλλά το software) επιλέξτε την αντίστοιχη ρύθμιση ώστε να ακούτε μονοφωνικά την τηλεόραση.

Συμπέρασμα:
Αν και με παίδεψε λιγάκι στο σετάρισμα τη θεωρώ συμφέρουσα αγορά αφού αγόρασα την LV5HX αντί των 30,55 € από το eshop. Εξάλλου υποστηρίζει όλα τα ψηφιακά κανάλια (MPEG 2 & MPEG 4), αναλογική TV, μονοφωνικό ραδιόφωνο, λατινικό teletext, έχει κανονικό remote control και εσωτερική κεραία, δουλεύει σε windows 7 (δε ξέρω για linux), είναι σχετικά γρήγορη, δε φορτώνει τη CPU ακόμα και σε entry lever συστήματα (για netbook δε ξέρω) ενώ συνοδεύεται με πολλά έχτρα καλούδια. Λεπτομέρειες στο http://www.notonlytv.net/p_lv5hd.html & http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp?ProductCode=TM35

gavrinos
16-09-10, 09:39
έχω αυτην την κάρτα κι εγώ, εδώ και 1,5 χρονο περίπου. ωστόσο, τώρα που θέλω να συνδέσω μία βιντεοκάμερα και να κάνω capture κάποια βίντεο, δεν βρίσκω το rca-usb καλώδιο. δεν θυμάμαι όμως να υπήρχε στη συσκευασία. εσείς το έχετε κανονικά;

@ ADSLgr.com All rights reserved.