PDA

Επιστροφή στο Forum : Εχεις κανείς αγοράσει Fantec MM-HDLR Media Recorder με WiFi ? Πως συνδέεται στο δίκτυο;

fotisk
06-01-10, 17:35
Καλησπέρα

Αγόρασα πριν από έναν μήνα έναν multimedia player της Fantec* ο οποίος υποτίθεται ότι συνδέεται ασύρματα και ενσύρματα με το δίκτυο. Ελα όμως που δεν έχω καταφέρει να τον συνδέσω; Το δίκτυό μου βλέπει το ip του multimedia player, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Καμία ιδέα;

Ευχαριστώ

*FANTEC MM-HDRL Media Recorder
3.5" SATA, HDMI 1080i, USB-Host, LAN
Item No.: 1371

inikols
07-01-10, 19:00
Έχω ακριβώς το ίδιο μηχανάκι και το έχω συνδέσει και ασύρματα και ενσύρματα. Αφού βλέπεις να έχει ip στο δίκτυο σημαίνει οτι ο router σου το έχει δώσει ip, οπότε μέχρι εκεί όλα καλά. Δυστυχώς, το ίδιο δε διαθέτει δυνατότητες share για να δεις τους δίσκους του μέσω δικτύου (όπως γίνεται αν το συνδέσεις με USB). Αυτό όμως μπορεί να δει τους shared φακέλους των υπολογιστών του δικτύου. Αρα πρέπει να γίνουν shared οι φάκελοι που θέλεις στον υπολογιστή σου και μετά θα μπορεί να τους δει το fantec. Υπ' οψην οτι σε Vista και Windows 7 πρέπει να υπάρχει ενεργοποιημένος καποιος λογαριασμός user ή ο guest account γιατι αλλιώς δε γίνεται να εμφανιστούν shared φάκελοι στο LAN. Επιπλέον, το fantec θα σου ζητήσει να δώσεις username και password για τη σύνδεση με κάποιο υπολογιστή.
Ασχετο: κάνε οπωσδήποτε το τελευταίο firmware update (11/2009) από το site της fantec. Δίνει δυνατότητα (επιτέλους....) για εγγραφή μέσω USB stick ή δικτύου στο NTFS partition που (το πιο πιθανό) θα έχεις κάνει στο σκληρό του. Οπότε θα μπορείς και να αποθηκεύεις μέσω LAN στο NTFS. Αλλιώς θα πρέπει να τα έχεις όλα τα partition σε FAT32 (το πρώτο partition είναι αναγκαστικά FAT32 γιατι ετσι θέλει η fantec και το χρησιμοποιεί το recording του μηχανήματος. (χαζομάρα.... αν απο την αρχή υποστήριζαν εγγραφή σε NTFS, θα ήταν όλα NTFS και θα έληγε το θέμα). Τουλάχιστον, τώρα το έλυσαν το θέμα. Γενικά, η συγκεκριμένη εταιρία δείχνει οτι είναι σοβαρή και τα καινούρια μηχανάκια της εξελίσσονται συνέχεια. Μακάρι, το MM-HDRL να υποστήριζε και MKV αρχεία. Θα δουμε πιθανά σε μελλοντικό update.

fotisk
14-01-10, 23:20
Αφού δεν έχω username και password στα shared folders του υπολογιστή. Ποιο username και password να βάλω όταν μου το ζητάει το Fantec?

Ευχαριστώ πάντως

nikos2004dj
06-04-11, 13:48
ψαχνω να παρω κατι για ασυρματη αναμεταδοση εικονας απο το pc στην tv και λεω να παρω αυτο ; αξιζει τελικα ; θα μπορεσω να κανω παρουσιαση απο το laptop στην tv ?

@ ADSLgr.com All rights reserved.