PDA

Επιστροφή στο Forum : Τράκαρα..

Σελίδες : [1] 2 3

Jim Slip
01-04-06, 01:34
Μιά βλαμμένη παραβίασε στοπ, με χτύπησε σε διαστάυρωση απ'αριστερά, το αμάξι μου γύρισε 180 μοίρες, και τράκαρε κι'άλλο στο πεζοδρόμιο. Το ωραίο; Ακόμα κι'αφού ήρθε η τροχαία και πήρε κατάθεση, έγραψε για το στοπ, ήρθαν οι ασφαλιστικές κλπ, πάλι δεν παραδεχόταν το λάθος της και επέμενε πως θα έκανε αρνητική δήλωση !!! Χτύπησα το κεφάλι και το δεξί μου πόδι, το opel corsa πάει κατευθείαν συνεργείο φυσικά. Και βέβαια αρχίζει και το τρέξιμο με ασφάλειες κλπ. 'Ηταν και ο άντρας της, σπασαρχίδης απ'τους λίγους, σε ένα σημείο είπε και το αμίμητο "είμαι διευθυντής σε υπουργείο" !!! Ρε δε πα να'σαι κι'ο πρωθυπουργός; Θα μας σκοτώσεις δηλαδή;

iron_gr
01-04-06, 01:38
Μιά βλαμμένη παραβίασε στοπ, με χτύπησε σε διαστάυρωση απ'αριστερά, το αμάξι μου γύρισε 180 μοίρες, και τράκαρε κι'άλλο στο πεζοδρόμιο. Το ωραίο; Ακόμα κι'αφού ήρθε η τροχαία και πήρε κατάθεση, έγραψε για το στοπ, ήρθαν οι ασφαλιστικές κλπ, πάλι δεν παραδεχόταν το λάθος της και επέμενε πως θα έκανε αρνητική δήλωση !!! Χτύπησα το κεφάλι και το δεξί μου πόδι, το opel corsa πάει κατευθείαν συνεργείο φυσικά. Και βέβαια αρχίζει και το τρέξιμο με ασφάλειες κλπ. 'Ηταν και ο άντρας της, σπασαρχίδης απ'τους λίγους, σε ένα σημείο είπε και το αμίμητο "είμαι διευθυντής σε υπουργείο" !!! Ρε δε πα να'σαι κι'ο πρωθυπουργός; Θα μας σκοτώσεις δηλαδή;
Καλά, αφού παραβίασε STOP, τι μιλάει;

Αντε μη πω τπτ...... :angryr:

makhs
01-04-06, 01:49
Περαστικά Jim και άλλη φορά να προσεχεις ποιος σε τρακάρει :p

The_StarGazer
01-04-06, 01:55
Ρε φιλε ειναι απιστευτο.......

Μια φιλη μου ειχε πριν σχεδον ενα χρονο ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ατυχημα. Μεχρι και με ιδιο αυτοκινητο. Opel corsa ειχε και αυτη. Μα καλα, καρμπον βαλατε !!!!!

Παντως κυνηγησε το. Αφου υπαρχει τραυματισμος θα γινει σιγουρα και δικαστηριο απ' οπου μπορεις να παρεις και αποζημιωση, οχι μονο για το αμαξι αλλα και για οτι εξετασεις κανεις, νοσηλεια (εαν υπαρχουν).

Περαστικα σου παντως.

[edit] Αληθεια, αλκοτεστ της εκαναν ????

tommygun
01-04-06, 02:28
κανονικα η ασφαλεια σου θα καθαρισει για σενα, ασχετα με το τι μ***ες δηλωσει αυτη.
(αν τυχον εχεις και καποια πιο προσωπικη σχεση με τον ασφαλιστη σου ακομα καλυτερα)

αφου ειναι τετοιοι μ****ες κυνηγα τους οσο μπορεις στο δικαστηριο για τον τραυματισμο

WAntilles
01-04-06, 02:51
Ζώνη ασφαλείας, υποθέτω, ότι φορούσες, έτσι; :-k

Jim Slip
01-04-06, 02:54
Ναι ρε παιδιά, ευχαριστώ, είμαι 100% καλυμμένος. Απλά αν κάνει αρνητική δήλωση θα πρέπει να γίνει δίκη, στο μεταξύ θα πρέπει να πληρώσω εγώ τη ζημιά, και θα περάσει χρόνος και είναι ψυχική φθορά. Τέλος πάντων, αφού δε χτύπησα σοβαρά πάλι καλά. Είναι η κατάσταση στους Ελληνικούς δρόμους, άστα βράστα. Κύριοι του Ελληνικού κράτους, επιτέλους, βάλτε πρόστιμα τσεκούρια για τις παραβιάσεις σε όρια ταχυτήτων, πινακίδων, φαναριών κλπ. Επιτέλους, γιατί πρόστιμα χάδια που στοιχίζουν σε ανθρώπινες ζωές και αρτιμέλεια;

aesir
01-04-06, 02:57
Αν δεν πήρες το τηλέφωνο κανενός που να είδε το συμβάν ώστε να έχεις μάρτυρα, άντε να αποδείξεις ποιός πέρασε με κόκκινο... αυτό πάει να σου κάνει.

kadronarxis
01-04-06, 03:04
aesir, μας πυροβόλησες μεγάλε!Δεν υπάρχει κόκκινο, αλλά stop.

jim slip, μη μασάς τίποτα. Τράβα σε ένα συνεργείο, κάνε το αυτοκίνητο τζι-τζι, και μετά ζήτα τα διπλάσια στο δικαστήριο+έξοδα δικαστικά κλπ.

Λογικά θα πληρώσει η ασφάλειά της, απλά υπήρχε εκνευρισμός και ο καθένας έλεγε ότι του κατέβαινε.Θα κάνεις δήλωση στην ασφαλιστική σου κανονικά, και θα περιμένεις να κάνει και αυτή.
Η ασφαλιστική σου θα φέρει πραγματογνώμονα να δει το αυτοκίνητο και να το τραβήξει φωτογραφίες, και μετά πήγαινε φτιάξε το(δυστυχώς πρέπει να τα πληρώσεις προς το παρόν εσύ)

Πήγαινε μετά τα χαρτιά στην ασφαλιστική της και ζήτα το χρήμα.Αν δεν το δώσουνε, μύνηση και Άγιος ο Θεός.

Από τη στιγμή που είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται.

aesir
01-04-06, 03:11
Oops, παρασύρθηκα από το χτέσινο τρακάρισμα στη διασταύρωση εδώ που μένω... :)

Πάντως αν και τα ρυθμίζουν οι ασφάλειες η ταλαιπωρία που τραβάς είναι άλλο πράγμα. Και φυσικά η δίκη αν γίνει σε κάνα 2 χρονάκια έτσι όπως είναι το σύστημα μας. Το χειρότερο είναι οτι ο άνθρωπος δεν έχει το αμάξι του, και ειδικά αν το χρησιμοποιεί καθημερινά για την δουλειά και τις μετακινήσεις του.

Jim Slip
01-04-06, 05:09
Πάντως ρε παιδιά, τώρα που έχω πιεί κι'ένα ποτάκι να ηρεμήσω, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι προσπαθούν να πετύχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που όχι μόνο δεν παραδέχονται το λάθος τους, αλλά προσπαθούν να στο φορτώσουν εσένα. Δηλαδή τώρα ήρθε η αστυνομία και πήρε κατάθεση & έγραψε πως παραβίασαν το στοπ, ήρθαν οι ασφάλειες και πήραν φωτογραφίες, μέχρι και τηλέφωνο μάρτυρα πήρα, μίλησα και με τον ασφαλιστή μου αργά το βράδυ και όλα οκ. Εκείνοι, τι προσπαθούν να πετύχουν με τη στάση τους; Να σε φοβίσουν; Να φύγεις απ'το ατύχημα; Τι; Δε μπορώ να καταλάβω. Τεσπα, τα μάτια σας 54 στους Ελληνικούς δρόμους. 8/10 δε βγάζουν φλας, 5/10 παραβιάζουν σήματα κλπ. Πολύ μεγάλη προσοχή, ακόμα κι'όταν έχετε προτεραιότητα.

TheCondor
01-04-06, 05:25
Στην χειροτερη καντης μια μηνυση αν δεν παραδεχεται τα οσα εγιναν, και σε καμια περιπτωση μην δεχθεις να παει συναινετικα το θεμα γιατι μετα μπορει να σου αυξηθει η ασφαλεια λογω της ζημιας. Γενικα μην το αφησεις το θεμα, να πληρωσει η μ@λ@κ@σμ@νη.

Υ.Γ. Συγγνωμη για τον εκνευρισμο αλλα πριν κατι ωρες ειδα μπροστα μου στην λεωφορο εναν ασυναισθητο να κλεινει εναν φιλο μου στην αριστερη λωριδα και αυτος να χτυπαει στα κρασπεδα ποσες φορες - παλι καλα που δεν εγινε τιποτα χειροτερο. Και ως συνηθως σιγα μη σταματουσε :evil: παρα το κυνηγητο που ριξαμε μπας και τον βρουμε. Κυνηγησε το οσο μπορεις και καλα ξεμπερδεματα.

manoulamou
01-04-06, 08:58
Παραβιασε το stop και μιλαει κι απο πανω, τρε καταπληκτικ!!!
Αυτο με την αρνητικη δηλωση εχει πολλη φαση παντως...Να χεις την τροχαια με το μερος σου,
να χεις μαρτυρα και να τραβιεσαι στα δικαστηρια, τις οιδε μεχρι ποτε.
Μαλλον αυτο φαινεται πως επιδιωκουν κατι τετοιοι: Σου λεει αυτος για να γλυτωσει τις τρεχαλες
και τα επι πλεον εξοδα, θα συμβιβαστει, με οσα του δωσουμε εδω και τωρα για να ξεμπερδευει!!
Και το χειροτερο πιστευω, αφου εσυ δεν τραυματιστηκες πολυ σοβαρα,
ειναι οτι θασαι χωρις αυτοκινητο, μεχρι να στο σουλουπωσει το συνεργειο...
ΥΓ
σωστος ο WAN, φορατε παντοτε ζωνες και κρανη εκει εξω ειναι ζουγκλα....

power
01-04-06, 11:14
ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ Σ Ω Β Ρ Α Κ Α!
Κατι τέτοια νούμερα το αξίζουν.

euri
01-04-06, 11:24
Στο δελτίο τροχαίου ατυχήματος που συνέταξε η Τροχαία, αναφέρεται ότι το STOP ήταν από τη μεριά του άλλου οχήματος; Αν δεν έχεις πάρει ήδη αντίγραφο της αναφοράς, κάντο όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΜΩΜΟΣ
01-04-06, 13:20
Το STOP υπάρχει μόνο και μόνο για να πεί ποιός θα πληρώσει σε περίπτωση τρακαρίσματος δεν είναι για να σταματάς. Την πινακίδα την βάζουν οι ασφαλιστικες για να μην μαλώνουν!!:rofl:

iron_gr
01-04-06, 13:25
Το STOP υπάρχει μόνο και μόνο για να πεί ποιός θα πληρώσει σε περίπτωση τρακαρίσματος δεν είναι για να σταματάς. Την πινακίδα την βάζουν οι ασφαλιστικες για να μην μαλώνουν!!:rofl:
:lol: :rofl:

Patentman
01-04-06, 14:14
Και αρνητικη δηλωση να κανει αμα ειναι καραμπινατο το ποιος ευθυνεται (και το στοπ ειναι το μονο καραμπινατο) μπορεις να κανεις το εξης...πας με τιμολογια στην ασφαλιστικη της και ζητας να αποζημιωθεις (αφου καλεσεις πριν την επισκευη πραγματογνωμονα) και αμα σου πουν μαλ@!κιες τοτε τους κοτσαρεις το ΑΒΣ (αντιγραφο βιβλιου συμβαντων) και τους "ενημερωνεις" οτι αμα θελουν να πανε δικαστικως τοτε θα τους προσκομισεις και τα εξοδα νοσοκομειου (αν δεν πηγες κακως), εργατοωρες, ταξι, νοικιαζομενο αμαξι, ψυχικη οδυνη, ζαλαδες κτλ. Θα μασησουν και θα σκεφτουν οτι δεν συμφερει να καθηστερησουν να σε πληρωσουν...

Αν εχεις σοβαρη νομικη προστασια ενεργοποιησε την, αν εχεις μια απο τις %@%^ απο αυτες που σου λενε οτι εχεις μονο και μονο για να ασφαλισεις το αυτοκινητο τους εκει τοτε δεν θα κανεις δουλεια ετσι. Σε καθε περιπτωση πρεπει να το κυνηγησεις και εσυ.

babality
01-04-06, 14:31
Ρε δεν παιζει να μην παρεις λεφτα η οτιδηποτε αλλο. Τωρα αν κανει καμια λιμουτσια ο "υπουργος" αντρας της τοτε δεν ξερω. Αλλα πολυ χλωμο. Μονο ηταλαιπωρια ειναι το φιασκο της υποθεσης. Χωρις κερδος κερατα κι ετσι

FFGR
01-04-06, 14:47
Εγώ σκέφτομαι το ακριβώς αντίθετο.
Θα πληρώσει για να κρατήσει την υπόθεση κλειστή για να μην παρασήρει το όνομα του

Patentman
01-04-06, 14:56
Μπααααα δεν ξερεις τι εξουσια νοιωθουν αυτοι οι μικροδιευθυντες (κλητηρες στην ουσια)...αυτο ηταν ενα τυπικο ζευαγρι καβαλημενων και γι`αυτο δεν αποδεχτηκε αλλα τολμησε να ορθωσει και πνευμα. Να μην σου πω οτι η πινακιδα στοπ δεν αναφερεται πουθενα που εχει τοποθετηθει αλλα μονο στον δημο...

ΑΒΣ και εισαι εξασφαλισμενος, χωρις να εχει ερθει η τροχαια ακομη και απο στοπ την εχεις πατησει :whistle:

alfisti
01-04-06, 15:00
λοιπόν επειδή είχα μια ακριβώς ίδια περίπτωση πριν 2 χρονάκια (βγήκε απο stop και έκανε αρνητική δήλωση )

1 η υπόθεση λύνεται στα δικαστήρια..
2 απο την στιγμή που θα κάνεις την αγωγή, το δικαστήριο θα γίνει περίπου μετά απο 1 χρόνο (εμένα τόσο έγινε και είχα Εθνική Ασφαλιστική)
3 αν έχεις νομική κάλυψη και την χρησιμοποιήσεις ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα (νομίζω 2 BM) μέχρι να βγεί απόφαση του δικαστηρίου (τελεσίδικη)
4 μπορείς να κυνηγήσεις και λεφτά απο την ζημία που σου προκάλεσε το ατύχημα (χαρτιά νοσοκομείου, ακτινογραφίες ,έξοδα νοσηλείας,κτλ)
5 καλό θα ήταν να είχες μάρτυρα για το δικαστήριο αλλα έχεις στα υπέρ σου την αναφορά της τροχαίας..

αυτά..
σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και υπομονή φίλε

Νικαετός
01-04-06, 15:01
Την άλλη φορά , αν θυμάστε με την γυναίκα του Σουφλιά , την πλήρωσε ένα τζιπ , που ήταν παρκαρισμένο στη γωνία και δεν έβλεπε η κυρία ... Δεν βγάζεις άκρη δυστυχώς . Γνωστός μου που τον χτύπησε ταξί (ανασφάλιστο !) στο μηχανάκι του με την έγγυο γυναίκα του επάνω ( :down: :down: ) , αποζημιώθηκε φέτος , μετά από 7 χρόνια και ενώ στην ουσία είναι πια κουτσός από το 1 του πόδι .

Ευτυχώς , το παιδί και η γυναίκα του είναι οκ !

maik
01-04-06, 15:26
1. Μαζευεις οτι χαρτια και αποδειξεις μπορεις. Τιμολογια απο συνεργειο, βεβαιωσεις απο γιατρους , αντιγραφο απο Τραχαια, αποδειξεις για ταξι , νοικιασμενο αυτοκινητο κλπ. Οσο πιο φουσκωμενα τοσο καλυτερα .μεχρι και πο ψυχιατρο μπορεις να παρεις οτι και καλα επαθες σοκ και ηθελε ειδικη κουρα για να το ξεπερασεις. Στο συνεργειο θα βαλεις τα καλυτερα ανταλακτικα.
2. Κανεις αγωγη και στην ασφαλεια και στην ιδια την οδηγο αλλα και στον ιδιοκτητη του οχηματος αν ειναι διαφορετικο προσωπο Ειναι σημαντικο γιατι αν δεν κανει δηλωση η ασφαλεια δεν σου δινει τιποτε οποτε κυνηγας την οδηγο και το ιδιοκτητη.

Τα λεφτα σου θα τα παρεις ισως αργα αλλα οποσδηποτε και μαλιστα με τοκους , εκτος πια και αν επεσες σε κανενα αφραγκο .

Επειδη αναφερθηκε το αλκοτεστ καλο ειναι γενικα να αποφευγετε να ζητατε να γινει . Οι ασφαλειες δεν καλυπτουν τιποτε σε αυτη την περιπτωση οποτε αναγκαστικα πατε δικαστικα εναντιων του οδηγου. Ακομα και να το κανει ο τροχαιος ζητηστε του φιλικα να το κανει "γαργαρα" , οι περισσοτεροι το καταλαβαινουν :)
Επισης πρεπει να ξερετε οτι και 100% δικιο να εχετε αν σας κανουν αλκοτεστ και βγει θετικο θα πληρωσετε εσεις.

Tormendor
01-04-06, 16:53
Ερώτηση προς Jim slip: Πήγες σε νοσοκομείο για τον τραυματισμό σου???

Άμα πήγες είναι θετικό. Απ' τη στιγμή που υπάρχει τραυματισμός η διώξη ασκείται αυτεπάγγελτα από την τροχαία κι η κυρία θα βρεθεί κατηγορούμενη και σε ποινικό δικαστήριο πράγμα που ο συζυγάκος δεν θα μπορέσει να το αποφύγει. Να πάρεις αντίγραφο της δικογραφίας με την κατάθεσή της και να ασκήσεις την αγωγή με όλα αυτά που σου έγραψε ο "καλός συνεργάτης"(:p ) maik49. Χτύπα στο κεφάλι την θρασύτατη πρώτα με την αγωγή γιατί το ποινικό θα αργήσει περισσότερο...Στην δε ποινική δίκη αν σε ταλαιπωρήσει πολύ η κότα θο δικαστής (παρά το αυτεπάγγελτο) θα σε ρωτήσει εαν επιθυμείς ακόμα να καταδικαστεί η κότα κι εάν έχεις ικανοποιηθεί χρηματικά (γιατί μέχρι τότε το αστικό διακστήριοθα έχει αποφασίσει επί της αποζημίωσης). Πες ναι για το πρώτο όχι για το δεύτερο για να καταδικαστεί η κότα κια να πληρώσει ή να λερώσει λίγο το ποινικό της μητρώο ... Εάν βέβαια μέχρι τότε έχεις και την διάθεση να το κανεις.
Προέχει όμως να πάρεις την δικογραφία με τις καταθέσεις και σχεδιαγράμματα και να χρεώνεις μέχρι και φυσιοθεραπευτές , ταξιτζηδες φίλους να σου κόβουν αποδείξεις κάθε μέρα υπερτιμολόγησε την ζημία, πάνε και σε κανα ψυχολόγο (κανα φιλαράκι) και ζήτα και 10.000 πέραν της ζημίας σου για ηθική βλάβη. Άμα θες κατέθεσε και έτερη μήνυση για εξύβριση εναντίον της και στον άντρα της. Ίσως και για απειλή.

Έτσι για να περνάει δύσκολα η κότα μέχρι να τελειώσει η ιστορία και να αποζημιωθείς με "ολοσχερή" εξόφληση....

manoulamou
01-04-06, 17:21
Δεν ξερω σε τι υπουργειο διευθυντης ειναι ο αντρας της κυριουλας - κατι τετοιοι και τετοιες βγαζουν κακο ονομα στους υπολοιπους- το βεβαιο ειναι πως αμα ειναι μ@λ@κες μπλεκεις σε χρονοβορες/ψυχοφθορες διαδικασιες
ανευ προηγουμενου. Εχω περασει τραγικη φαση με μηχανακι, που ειχε χτυπησει το γιο μου και χ@στα
:down: τραβηξε 8 χρονια μιλαμε ...
Κανε ο.τι σου λενε εδω μεσα, βρες/αν δεν εχεις εναν πολυ καλο νομικο/δικηγορο σαΐνι
να τους ριξει στ αυτια με αγωγες -μεγαλο παλουκι- και παρομοια,
να δεις για ποτε σε πληρωνουν: στο πιτς φυτιλι. Ολοι αυτοι ειναι κοτες....

immortal1979
01-04-06, 17:52
Εγω σκεφτομαι μηπως επειδη ειναι πρωταπριλια σημερα, μας δουλευει ετσι για το καλο της μερας.

Αν δεν μας δουλευει παντως, εγω θα το ξαναπω να περασει νομος και να μην ξαναπιασουν οι γυναικες τιμονι γιατι ειναι επικινδυνες! Για οδηγηση δεν κανουν.

Παντως πιστευω οτι ειναι πλακα.

Tormendor
01-04-06, 18:01
...
Κανε ο.τι σου λενε εδω μεσα, βρες/αν δεν εχεις εναν πολυ καλο νομικο/δικηγορο σαΐνι
να τους ριξει στ αυτια με αγωγες -μεγαλο παλουκι- και παρομοια,
να δεις για ποτε σε πληρωνουν: στο πιτς φυτιλι. Ολοι αυτοι ειναι κοτες....

Εμένα εννοείς????:D :D :D

Θα πρέπει ο jimslip πρώτα να εισχωρήσει στις απόψεις μου, να αναθεωρήσει, σε ένα άλλο thread (στο οποίο θέμα διαφωνούμε) και μετά ευχαρίστως να τον υπερασπισθώ με σθένος κατά της κυριούλας...:rofl: :rofl: :rofl:

Μεταξύ μας .... το 20% επί της επιδικασθησόμενης αποζημίωσης (++++++) είναι καλή αμοιβή!!!

maik
01-04-06, 18:17
Μεταξύ μας .... το 20% επί της επιδικασθησόμενης αποζημίωσης (++++++) είναι καλή αμοιβή!!!

Γα τους συνεργατες δεν εχει τιποτε;;; :cool: :cool:

giwrgosth
01-04-06, 18:20
Ερώτηση προς Jim slip: Πήγες σε νοσοκομείο για τον τραυματισμό σου???

Άμα πήγες είναι θετικό. Απ' τη στιγμή που υπάρχει τραυματισμός η διώξη ασκείται αυτεπάγγελτα από την τροχαία κι η κυρία θα βρεθεί κατηγορούμενη και σε ποινικό δικαστήριο πράγμα
Σωστός και να προσθέσω ότι αν ΔΕΝ υπάρχει τραυματισμός η τροχαία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν βγάζει πόρισμα για το ποιος φταίει, ακόμη και αν η παραβίαση είναι καραμπινάτη! Απλά κάνει καταγραφή του συμβάντος χωρίς να λάβει υπόψιν της μαρτιρίες, STOP, φανάρια κλπ.
Από τα παράλογα των ελληνικών νόμων πιστεύω...
Η συμβουλή μου αν σας τρακάρουν και άλλος κάνει το κορόιδο είναι να δηλώστετε τραυματισμό για να κάνει πλήρη καταγραφή η τροχαία, διαφορετικά αν πέσετε σε περίπτωση όπως του φίλου μας θα τρέχετε να τα βρήτε με ασφαλιστικές εταιρείες κλπ.
Φυσικά στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σας γίνει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Εκεί πείτε στο γιατρό ότι δεν έχετε τίποτα και απλά το κάνατε για να βρείτε το δίκιό σας.
Να συμπληρώσω και το εξής: Με τράκαραν και την κοπάνησαν. Μπροστά στα μάτια μου, πλαγιομετωπική και δεν πρόλαβα να πάρω αριθμό. Κάλεσα εμέσως την τροχαία, με ρώτησαν αν υπάρχει τραυματισμός και όταν τους είπα όχι μου είπαν ότι δεν μπορούν να ψάξουν για τον οδηγό που με τράκαρε. Υπόψιν ότι έγινε σε δρόμο όπου έχει μόνο μια έξοδο στην οποία υπάρχει πάντα αστυνομία και θα ήταν πολύ εύκολο απλά να τον σταματήσουν, αφού είχα χρώμα, μοντέλο και φυσικά από το τρακάρισμα του είχαν φύγει προφυλακτήρας, φανάρι κλπ. Θα έφτανε στην έξοδο του δρόμου σε 15-20 λεπτά, άρα θα μπορούσαν να τον βρουν εύκολα.
Αν υπήρχε τραυματισμός θα το έκαναν!

maik
01-04-06, 18:31
Σωστός και να προσθέσω ότι αν ΔΕΝ υπάρχει τραυματισμός η τροχαία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν βγάζει πόρισμα για το ποιος φταίει, ακόμη και αν η παραβίαση είναι καραμπινάτη! Απλά κάνει καταγραφή του συμβάντος χωρίς να λάβει υπόψιν της μαρτιρίες, STOP, φανάρια κλπ.
.

Η Τροχαια ειναι υποχρεωμενη να γραψει ολα τα γεγονοτα καθως και οτιδηποτε στοιχειο υπαρχει οπως Stop , απαγορευτικα μονοδρομου ή στροφης , φαναρια, υπαρξη διαχωριστικης λωριδας , ακομα και το πλατος του δρομου. Αν δεν το κανουν να τους το επιβαλετε .
Αν δεν υπαρχει τραυματισμος , που παει σε ποινικο οπως ειπε το "αφεντικο":whistle: , δεν βγαζει πορισμα.
Ομως αν υπαρχει παραβιαση μονοδρομου ή κατι αλλο καραμπινατο κοβει κληση.

giwrgosth
01-04-06, 18:39
Η Τροχαια ειναι υποχρεωμενη να γραψει ολα τα γεγονοτα καθως και οτιδηποτε στοιχειο υπαρχει οπως Stop , απαγορευτικα μονοδρομου ή στροφης , φαναρια, υπαρξη διαχωριστικης λωριδας , ακομα και το πλατος του δρομου. Αν δεν το κανουν να τους το επιβαλετε .
Αν δεν υπαρχει τραυματισμος , που παει σε ποινικο οπως ειπε το "αφεντικο":whistle: , δεν βγαζει πορισμα.
Ομως αν υπαρχει παραβιαση μονοδρομου ή κατι αλλο καραμπινατο κοβει κληση.
Ναι σωστά, τα γράφει, αλλά δεν βγάζει κάποιο πόρισμα, οπότε είναι σα να μην τα έγραψε, αφού ακόμη και σε δικαστήριο μπορεί ο άλλος να ισχυριστεί ότι εσύ βγήκες με STOP και από το τρακάρισμα έγινε τετακε και γύρισαν τα αυτοκίνητα σε άλλη θέση.
Σε μονόδρομους κλπ λογικό είναι να κόψει κλήση, αφού αν δεν κάνω λάθος μπορεί να σε γράψει ακόμη και αν είσαι παρκαρισμένος ανάποδα σε μονόδρομο.
Το θέμα είναι ότι δε σε βοηθά καθόλου, ακόμη και αν κάνει μπαμ ότι έφταιγε ο άλλος.

Hengeo
01-04-06, 20:09
Τι να πεις πραγματικά. Το ποιο σημαντικό βέβαια είναι που δεν χτύπησες σοβαρά. Από εκεί και πέρα όπως είπαν και οι άλλοι, κυνήγησέ το, αν μη τι άλλο για το γμτ!

Jim Slip
02-04-06, 20:59
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν πήγα σε νοσοκομείο (δεν το θεώρησα απαραίτητο, μια μελανιά έχω στο κεφάλι και ένα άσχημο στραμπούλιγμα στο δεξί πόδι). Για την τροχαία, η τροχαία δε βγάζει μεν πόρισμα, αλλά καταγράφει από ποιό δρόμο έρχεται ο κάθε οδηγός, και φυσικά τις πινακίδες. Την υπόθεση θα τη χειριστεί ο ασφαλιστής μου, προς το παρόν δεν έχω κανένα νέο.

mich83
02-04-06, 21:12
Ηταν και ο άντρας της, σπασαρχίδης απ'τους λίγους, σε ένα σημείο είπε και το αμίμητο "είμαι διευθυντής σε υπουργείο"

Έπρεπε να του πεις: "Κι εγώ είμαι ο Νεκτάριος, ο 'διευθυντής' του adslgr.com".

Crosstalk
02-04-06, 21:17
αν εχεις ορεξη και ανθρωπους που ξερουν παρτους και τα ΣΩΒΡΑΚΑ και στειλτα μετα με κουριερ στο Υπουργειο (θα τα παραλαβει αμεσως γιατι τον κοβω για κανεναν υπευθυνο θυρωρειου - Ελλαδαρα, οτι δηλωσεις εισαι)!

mastermind
02-04-06, 21:18
Αυτη την ατάκα "Εγω είμαι διευθυντής σε υπουργείο" κάπου την εχω ξανακούσει. Ρε μήπως είναι οι ίδιοι? Τελικά ο τύπος ήταν απλός υπάλληλος στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης :rolleyes: Ε ρε κατι σουργελα που κυκλοφορούν.

Θα σου πρότεινα φίλε Jim ακομα και τώρα να πας στο νοσοκομειο... Αυριο το πρωι και πες τι σου συνέβει. Θα καταγραψουν τις σωματικές κακώσεις. Αμα αρνηθούν ζητα συνδρομή ιατροδικαστή, μην το αφήσεις ετσι. Γ@μισέ τους το κερατο επειδή είναι και πολυ αλήτες τέτοιοι τύποι. Για να σε βοηθίσω, να τους σκέφτεσαι ως υπαλλήλους του Οτε που τα ξύνουν όλη μέρα... Σε βοηθάει αυτό??

Patentman
02-04-06, 22:38
Τελικά ο τύπος ήταν απλός υπάλληλος στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης :rolleyes: Ε ρε κατι σουργελα που κυκλοφορούν.
Συνηθως κατι τετοιο παιζει, οντως.

Για να σε βοηθίσω, να τους σκέφτεσαι ως υπαλλήλους του Οτε που τα ξύνουν όλη μέρα... Σε βοηθάει αυτό??
Πεθανα στο γελιο!!! :oneup: :worthy:

princess
02-04-06, 23:12
καλα πες της τραγουδα... κι εμενα ηρθε ο αλλος επεσε πισω μου, με κολλησε στον μπροστα, και μετα πηγε και δηλωσε οτι εμεις λεει ειχαμε τρακαρει και φταιω εγω γιατι ειχα σταματησει μεσα στη μεση του δρομου (αφου πρωτα ειπε οτι εκανα πισω και τον χτυπησα και μετα εκανα μπροστα και χτυπησα τον μπροστινο μου!). Μετα που τον πηραν απο την ασφαλεια για συμπληρωματικη δηλωση, (διοτι δε μπορει και γω και ο μπροστα μου ναμαστε τρελλοι), με πηρε τηλεφωνο σπιτι μου για να μου ανακοινωσει να προσεχω τι λεω και να μη λεω ψεμματα, γιατι αυτος λεει ειναι Αλβανος και ξερει το σπιτι μου... ε και γω ειμαι Κρητικια και ξερω το δικο του αλλα δεν το κανω θεμα....
Τελως παντων δυο τηλεφωνηματα απο το δικηγορο μου χρειαστηκαν για να πληρωθω -δυο απειλες για αγωγες μια στην ασφαλεια και μια στον κυριο για τις απειλες και την παρενοχληση... Και βασικα ηταν που δεν ειχαμε ορεξη να του πατησουμε αγωγη για ψευδεις δηλωσεις και εξυβριση διοτι θα πηγαινε μακρια η βαλιτσα... Τελικα ειναι να μη σου τυχει!!!!!
Μη μασας παντως θα πληρωθεις σιγουρα... Κι αν εχει δηλωθει ο τραυματισμος στην Τροχαια (σε μενα δεν εδεησε να ερθει ποτε διοτι δεν χτυπησα πολυ) κι αρχισεις τα "ποναει το ποδι μου" θα σε εχουν ωπα ωπα!

KLG
02-04-06, 23:32
Πηγαινε στο νοσοκομειο, αφου εχεις στραμπουλιγμα και καρουμπαλο... εδω αλλοι πανε χωρις να εχουν κατι...

Και για να ενισχυσω τα λεγομενα του Mastermind, φαντασου οτι δεν ειναι απλος υπαλληλος του ΟΤΕ, αλλα προισταμενος μια διευθυνσης, η οποια αν και καταργηθηκε με την εθελουσια και δεν εχει υφισταμενους, παραμενει σαν θεση γιατι ο κυριος ειναι της "νεας ταξης" πραγματων...

jimkarvo
02-04-06, 23:50
Αν και αρκετά μικρός ας πω τι μου είχε συμβεί!

Μια νύχτα κάπου στις 04,00 τα ξημμερώματα, γυρνάγαμα εγώ η μάνα μου και ο αδερφός μου από ένα συγγενολόι! Και τράκαραμε με έναν "Μ"! Αυτός μέγαλος και νταϊλίκι [και καλά], βγαίνει 'εξω [αφου παραβίασε STOP] και λέει: "σιγά μορέ, δεν έπαθες τπτ! ένα βουλιαγματάκη μόναχα!] παίρνει η μάνα μου την τροχαία και ο αδερφός μου, [μην χάσι και αυτός] του τα χώνει, και τελικά αυτός κλίστηκε μέσα στο αυτοκίνιτο [ο "Μ"]!

τελικά τα βρήκαμε, αλλά μετά από πολύ κόπο! [με τις ασφάλειες.. όχι με αυτόν!]

GoG
02-04-06, 23:57
Λοιπον παιδες πηγα χθες Κοζανη με φιλους με 2 αυτοκινητα,το δικο μου και ενος φιλου μου..ξεκιναμε να ερθουμε σημερα,βγαινοντας για Εγνατια Οδο ειχε ενα φαναρι πορτοκαλι,σταματαω εγω,εβρεχε και ερχεται και με στουκερνει ο φιλος μου απο πισω...Τετοια γκαντεμια δε γινεται...Καναμε φιλικη και ενταξει τα δικα μου θα τα πηρωσει η ασφαλεια του τα δικα του ομως τα φορτωνεται ο καημενος...Γι'αυτο προσοχη!

jimkarvo
03-04-06, 15:10
είδες πουθενά τον μητσοτάκη?

Tormendor
04-04-06, 21:22
Ναι σωστά, τα γράφει, αλλά δεν βγάζει κάποιο πόρισμα, οπότε είναι σα να μην τα έγραψε, αφού ακόμη και σε δικαστήριο μπορεί ο άλλος να ισχυριστεί ότι εσύ βγήκες με STOP και από το τρακάρισμα έγινε τετακε και γύρισαν τα αυτοκίνητα σε άλλη θέση.
Σε μονόδρομους κλπ λογικό είναι να κόψει κλήση, αφού αν δεν κάνω λάθος μπορεί να σε γράψει ακόμη και αν είσαι παρκαρισμένος ανάποδα σε μονόδρομο.
Το θέμα είναι ότι δε σε βοηθά καθόλου, ακόμη και αν κάνει μπαμ ότι έφταιγε ο άλλος.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο η τροχαία συνήθως τα στοιχεία του οδηγού που κατά την γνώμη της είναι υπαίτιος για το συμβάν τα γράφει πρώτα.... αλλά επειδή είναι αρμοδιότητα του δικαστηρίου να κρίνει και έπειτα υπάρχει πάντα ζήτημα και ευχέρεια ανταπόδειξης, η τροχαία (και τα ανακριτικά της) έμμεσα και διακριτικά υποδεικνύει τον υπαίτιο!!!

Big brother
05-04-06, 20:23
Κάτι ανάλογο είχα κι εγώ. Μια παραβίασε το STOP κι έπεσε επάνω μου.
Και μου έλεγε ότι δεν φταίει. Είμαι γυναίκα μου είπε. Βρε δεν πάς να είσαι και παππάς....
Αυτό το τσόκαρο δεν ήθελε να κάνει δήλωση αλλά με την επίσκεψη του δικηγόρου μου την έκανε να το σκεφτεί πολύ σοβαρά.
Τώρα πιά βλέπω γυναίκα στο τιμόνι και σταυροκοπιέμαι.
Είναι εξαιρετικά άσχετες, και κάνουν όλο μα**κίες.
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ???
Τα ίδια λέω και στην γυναίκα μου. Το γίο μου δεν τον αφήνω να μπαίνει στο αμάξι με την μάνα του οδηγό.
Μην μου φάει πουθενα και τον γιόκα μου.

Ανάθεμα σε αυτούς που δίνουν διπλώματα σε γυναίκες.:twisted: :twisted: :twisted:

princess
05-04-06, 20:27
Και μου έλεγε ότι δεν φταίει. Είμαι γυναίκα μου είπε. Βρε δεν πάς να είσαι και παππάς....
Αυτό το τσόκαρο δεν ήθελε να κάνει δήλωση αλλά με την επίσκεψη του δικηγόρου μου την έκανε να το σκεφτεί πολύ σοβαρά.
Τα ίδια λέω και στην γυναίκα μου. Το γίο μου δεν τον αφήνω να μπαίνει στο αμάξι με την μάνα του οδηγό.

Ανάθεμα σε αυτούς που δίνουν διπλώματα σε γυναίκες.:twisted: :twisted: :twisted:
πολυ σωστα γιατι αν δε μου ειχαν δωσει διπλωμα δε θα οδηγουσα και δε θα επεφτε πισω μου ο καραγκιοζης που κοντεψε να με σκοτωσει!!!!!:twisted:

KLG
05-04-06, 20:51
Respect to Big brother.... ποσα warnings σου ριξανε για το ποστ? Ετσι για να το εχουμε σαν μετρο συγκρισης... :p

....

Μεταξυ μας εμενα δεν θα με χαλουσε καθολου να με πηγαινοφερνουν... (και δεν με χαλουσε) Κατι ταξιδακια στην Χαλκιδικη που στον γυρισμο σαπιζα στο καθισμα του συνοδηγου, ή επιστροφη απο κλαμπ κομματια εγω να προσπαθω να την πεισω οτι δεν σκοπευω να τα βγαλω μεσα στο αμαξι της...

Ή για την απαιτηση... βαριεμαι να παω σπιτι με το λεωφορειο... μιας και βγαινεις εξω δεν με πετας...? Ελα μωρε τωρα... 5 λεπτακια στο τιμονι για σενα ειναι 40 λεπτα στο δρομο για μενα...

Hengeo
06-04-06, 00:11
Η μητέρα μου οδηγεί περί τα 20 χρόνια και μόνο μία φορά μία μ**** που ξεπάρκαρε μας έβαλε μέσα την πόρτα, 100% έφταιγε αυτή, βγήκε χωρίς να κοιτάξει.

yiapap
06-04-06, 20:24
Το Σάββατο το βράδυ τρακάρανε τη γυναίκα μου στην παραλιακή. Στις στροφές πριν το Μακεδονία Παλλάς μπαίνει Subaru Imprezza με 24578465 χαω, του φεύγει και τη χτυπάει από πίσω. Το αυτοκίνητο παίρνει 2-3 σβούρες και φυσικά ο τύπος την κάνει.

Ευτυχώς το αυτοκίνητο της συζύγου δε χτυπάει πουθενά αλλού (π.χ. στα σταθμευμένα) και ακόμη πιο ευτυχώς δεν ερχόταν από πίσω κανένας ακόμη π@π@ρ@ς να την εμβολίσει όπως ήταν σταματημένη κάθετα σε δρόμο που τρέχουν σαν τρελλοί.
Η ζημιά είναι πολύ μικρή (μόνο ο πίσο προφυλακτήρας), αλλά το ότι δε σταμάτησε είναι που με κάνει έξαλλο.

Το απίστευτο στην όλη ιστορία... είναι ότι οι 4 αριθμοί της πινακίδας του Subaru αποτυπώθηκαν στο στρώμα μπίχλας του προφυλακτήρα (έχει να πληθεί από τότε που το αγόρασε σχεδόν)!
Οι τροχαίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Δυστυχώς... για άγνωστους* λόγους το Impreza δε βρέθηκε ακόμη. Ξέρει κανείς με τι μοντέλο μπορεί να το μπέρδεψαν και οι δύο άντρες των αυτοκινήτων που σταμάτησαν και βεβαίωσαν ότι ήταν μπλε Subaru Impreza; Δεν είναι δα και κανένα μοντέλο που μπερδεύεται εύκολα!

*Οι πιθανοί λόγοι είναι 3
1. Το αυτοκίνητο είναι πολύ πρόσφατο και από άλλο νομό, οπότε δεν έχει μπει στο μηχανογραφικό
2. Το αυτοκίνητο είναι του γιού του Διοικητή Τροχαίας ή κάποιου αντίστοιχου
3. Δεν είναι Subaru
Τον 2ο μέχρι αύριο θα τον έχουμε αποκλείσει. Το 1 δεν απασχολεί ιδιαίτερα γιατί κάποτε θα μπει ο αριθμός... Για το 3 μια βοήθεια;

<edit>αν και συμφωνώ για τις γυναίκες οδηγούς και να προσθέσω την ευγενή συνομοταξία των 120χρονων που νομίζουν ότι βλέπουν πέρα από τη μύτη τους όταν πηγαίνουν με 20 στην αριστερή λωρίδα.... έχω την υποψία ότι Subaru Impreza δεν οδηγούσε ούτε γυναίκα... ούτε παπς... Βέβαια δε θέλω να φανώ φαλλοκράτης... οπότε μπορεί να ήταν και γυναίκα! :lamer

maik
06-04-06, 23:48
π.. Βέβαια δε θέλω να φανώ φαλλοκράτης... οπότε μπορεί να ήταν και γυναίκα! :lamer
Αν ηταν γυναικα θα σταματουσε οποσδηποτε..
ισως ομως ζητουσε και τα ρεστα γιατι η δικια σου πηγαινε σιγα:D :D :D

@ ADSLgr.com All rights reserved.