Επιστροφή στο Forum : CI CAM Module για MPEG4
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
Αφού παίζει μια χαρα μην μπεις σε περιττά έξοδα! δεν αξίζει!
και εγώ που έχω τηλεόραση με mpeg4 καθυστερεί περί τα 2 δεύετρα στα mpeg4 ενώ στα mpeg2 τα αλλάζει όπως τα αναλογικά. Πρέπει να έχει σχέση με την αποσυμπίεση του ψηφιακού σήματος, επομένως και εξωτερικό να πάρεις τα 2 δεύτερα είναι σίγουρα!;)
Αυτό το Neotion Pocket NP4 FTA Module , φαίνεται πως μπορεί να δεχτεί και κάτι άλλο , προφανώς μια κάρτα.
Ποια μπορεί να είναι αυτή η άλλη χρήση με την κάρτα μέσα?
Μπορεί να πάρει μέσα του μια συνδρομητική κάρτα για να δείς προγράματα επί πληρωμή. (όταν υπάρξουν)
Γ.
Παιδιά καλησπέρα,
Πήρα και εγώ πριν απο καμμιά εβδομάδα την neotion irdeto (μάλλον θα είνα συμβατή με hd nova απο ότι ακούω).
Η τηλεόραση είναι η Philips (42pfl7403d/10) και όλα μιά χαρά.Δηλαδή τέλεια εικόνα, μικρή καθυστέρηση,μικρή θερμοκρασία,καθόλου κολήματα κλπ.
Έχω κάνει αναβάθμιση λογισμικου πρίν στην TV με usb μέσω internet.
Έχω βέβαια το πρόβλημα που έχουν οι συνάδελφοι που γράψανε σε προηγούμενα posts ότι εάν κλείσεις την TV μετά δεν αναγνωρίζει την κάρτα, παρά μόνο εάν ανοιγοκλείσεις κανα δυό φορές την τηλεόραση, μέχρι να την ''δεί''.
Αλλά δεν μπορεί βρε παιδιά αφού την βλέπει τις μισές περίπου φορές που ανοίγει, αναρωτιέμαι μήπως θέλει και κάποια επιπρόσθετη ρύθμιση.
Εάν γνωρίζει κανείς, ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
Λοιπόν παιδιά, Καλησπέρα κατάρχήν.
Το πρόβλημα λύθηκε! Η Philips έδωσε και νέα αναβάθμιση 6/2010 και πλέον παίζει κανονικά.
Μόνο τα καινούρια 8 (sport,mtv,mad κλπ) δεν τα παίζει σχεδόν καθόλου αλλά αυτά εκπέμπουν προς το παρόν μόνο από Αίγινα, οπότε είναι μάλλον λογικό.
Τώρα σε λεπτομέρειες σε μερικά κανάλια έχουμε μερικά σπασιματάκια (δέκατα δευτερολέπτου) και στιγμιαία ειδωλάκια σάν ιχνος, αλλά και αυτά μάλλον έχουν να κάνουν με την εκπομπή και την στιγμιαία λήψη, γιατι το κάνει σχετικά σπάνια και κατα δεύτερο λόγο, τα έχω δεί και σε ακριβούς επιτραπέζιους αποκωδικοποιητές.
Συμπέρασμα: Για εμένα τουλάχιστον καλή επιλογή, με δεδομένο οτι δεν ήθελα άλλο ένα κουτί κάτω από την TV- έχω ήδη 500...
Το έχω βάλει αυτό στην TV του πατέρα μου σε μια LG 37ara wide, και πραγματικά πιστεύω δεν άξιζε! με τα ίδια χρήματα εγω πήρα έναν δεκτή XORO απο το e-shop κάνει 100 πράγματα παραπάνω και είναι πολύ ποιό γρήγορος και χωρίς τα προβλήματα του module που αναφέρετε παραπάνω. Αν το θέλει κανείς να το πάρει καλύτερα να πάρει εξωτερικό δέκτη, εγώ ήδη το μετάνιωσα. Πόσες φορές κολλάει εντελως λέει καμια υπηρεσία και πρέπει να ανοιγοκλείνω την TV για να στρώσει! ΕΛΕΟΣ!:nono::nono::nono:
Μίλησα με eshop και θα την πάω για έλεγχο! θα ζητήσω εξωτερικό δέκτη! κάνει και πολλά κολλήματα!!! παγώνει δλδ η εικόνα!
Σε Samsung LE37M86BD : Δουλεύει ικανοποιητικά, όταν γυρνάς από κρατικά (Mpeg2) στα ιδιωτικά (Mpeg4) σε κάποια φάση δεν αποκωδικοποιεί τα ιδιωτικά ή κολλάει τελείως (πρέπει να βγει η modula και να ξαναμπεί). Η καθυστέρηση στην εναλλαγή καναλιών δεν είναι εκνευριστική (2sec max). Για μένα που επιλογή ήταν να μην έχω έξτρα συσκευή-μπρίζα-tv control είναι μιά καλή αγορά.
Συμφωνώ και εγώ με τον zoomgr.Γιά να μήν έχω άλλη μία συσκευή και άλλο ενα tv control νομίζω ότι είναι μία λύση ...
Σε samsun le26r86bd - le40r86bd η κατάσταση δεν παλεύεται με τα κολλήμτα!!!!:down:
Sony KDL4000 παίζει ικανοποιητικά.
Samsung 37R86BD: παίζει ικανοποιητικά με καθυστέρηση όμωs από mpeg2 σε mpeg4
Sony KDL 4000S παίζει μια χαρά!
SONY KDL-40X-2000 δουλεύει ικανοποιητικά.
γεια σας !
εγω εχω μια sony bravia KDL-32P3000 με εσωτερικο αποκωδικοποιητη mpeg2 ,εβαλα και μια καρτα NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA ..το προβλημα ειναι οτι τα καναλια της digea τα βλεπω κανονικα ενω της ερτ{ετ1,νετ,ετ3,cine ,prisma,βουλη,κτλ}καπου καπου παγωνει η εικονα !!!!αν βγαλω την καρτα τα δειχνει κανονικα χωρις παγωμα με mpeg2!!!!
αλαξα κεραια και καλωδιο μηπως εφταγε το σημα στην περιοχη μου.
μπορειτε να βοηθησετε?????
ευχαριστω!!
Εάν παγώνει η εικόνα τότε κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για ασυμβατότητα/πρόβλημα της NEOTION. Αν έχεις δοκιμάσει να κάνεις ό,τι firmware upgrade κυκλοφορεί και πάλι δεν διορθώνεται το πρόβλημα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Εάν παγώνει η εικόνα τότε κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για ασυμβατότητα/πρόβλημα της NEOTION. Αν έχεις δοκιμάσει να κάνεις ό,τι firmware upgrade κυκλοφορεί και πάλι δεν διορθώνεται το πρόβλημα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
δεν εχω κανει κατι τετοιο.εννοεις με την tv μου?{να την παω για αναβαθμιση}:hmm:
Δεν ξέρω τι παίζει με τις Sony, έχω κόψει τις σχέσεις μου με αυτή την εταιρία εδώ και 10 χρόνια.
Συνήθως ο κατασκευαστής δίνει στο site του το αναβαθμισμένο firmware μαζί με οδηγίες για το πώς να το περάσεις. Για την περίπτωσή σου δεν κατάφερα να βρω κάτι, οπότε υποθέτω ότι η Sony δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα. Οπότε ίσως χρειαστεί να πας την τηλεόραση στο service, αφού τους πάρεις τηλέφωνο για να σου πουν αν υπάρχει νεότερο firmware από αυτό που έχεις ήδη πάνω. Βέβαια, κανείς δεν εγκυάται ότι με το firmware upgrade θα φτάξει το πρόβλημα με τη NEOTION.
@yiannis74,
Δες εδω αν υπαρχει κατι να σε βοηθησει..
http://support.sony-europe.com/tutorials/tvhc/dig_tv_tuning/d_tv_tune.aspx?site=odw_el_GR&m=KDL-32P3000
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ !!!
Eχω την Samsung T220HD οθόνη +Τηλεόραση αλλά δεν αναφέρεται στην λίστα παραπάνω.
Εχει CI Slot.Tι γίνεται λοιπόν; Θα παίξει η μοντούλα;
Εγω το είχα πάρει για μια tv LG 37αρα και είχα πολλά προβλήματα! την έδωσα πισω στο eshop και μετά από έλεγχο βγήκε πιστωτικό και πήρα εξωτερικό δέκτη! οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με αυτή την κάρτα! ειδικά σε LG τηλεοράσεις!
Παιδια έχω την Philips 42PFL7662D/12 και σήμερα αποφάσισα μετά απο αρκετή σκέψη και αναζήτηση, να αγοράσω την NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA. Την κούμπωσα αλλά και πάλι δεν έχω ψηφιακή εικόνα. Πρεπει να κάνω κάτι για να ξεκινήσει να παίζει ή γίνεται αυτόματα κανονικά?
Σκεφτηκά μήπως χρειάζεται firmware update η τηλεόραση, αλλά δεν μπορεσα να βρω κάτι στο site της εταιρείας.
Δώστε μια βοήθεια please..
κανονικα θα πρεπει με το που θα την βαλεις να δειχνει τα ψηφιακα:hmm:
θα σου φανει χαζο ,αλλα μηπως την βαζεις αναποδα??η πλευρα με τα γραμματα πρεπει να κοιταει στον τοιχο..τουλαχιστον ετσι κουμπωσε σε μενα .
Στη μικρή μου τηλεόραση δεν πιάνει τα ψηφιακά της digea και λογικά έχει αποκωδικοποιητή mpeg-4.To μοντέλο είναι LG FLATRON M2294D 22 ιντσών (κάπου στο μενού έγραφε M2294D-PZ).Πίσω έχει υποδοχή για τέτοια κάρτα.Γνωρίζετε όμως αν σίγουρα την αναγνωρίζει?Έχω ακούσει ότι σε μερικά ίδια μοντέλα,δείχνει τα ψηφιακά της digea αλλά δεν φεύγει το υδατογράφημα "Υπηρεσία HD".
........Auto merged post: nikoss17 πρόσθεσε 3 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........
γεια σας !
εγω εχω μια sony bravia KDL-32P3000 με εσωτερικο αποκωδικοποιητη mpeg2 ,εβαλα και μια καρτα NEOTION NP4+ POCKET CAM FTA ..το προβλημα ειναι οτι τα καναλια της digea τα βλεπω κανονικα ενω της ερτ{ετ1,νετ,ετ3,cine ,prisma,βουλη,κτλ}καπου καπου παγωνει η εικονα !!!!αν βγαλω την καρτα τα δειχνει κανονικα χωρις παγωμα με mpeg2!!!!
αλαξα κεραια και καλωδιο μηπως εφταγε το σημα στην περιοχη μου.
μπορειτε να βοηθησετε?????
ευχαριστω!!
Γεια σου,δεν ξέρω αν έχεις βρει λύση στο πρόβλημά σου,αλλά μάλλον η εικόνα παγώνει,εξαιτίας του καναλιού PRISMA,το οποίο έχω ακούσει ότι σε πολλές τηλεοράσεις προκαλεί προβλήματα.Γι'αυτό θα πρέπει να το καταργήσεις από τη λίστα,και αν θες να το παρακολουθήσεις,δεν έχει χαθεί,απλώς θα πηγαίνεις στο μενού της τηλεόρασης και θα το βρίσκεις.
Το κανάλι PRISMA δεν εκπέμπει εδώ και πολύ καιρό νομίζω....
Το πρίσμα+ εκπέμπει κανονικά...
Ναί , άκυρο...
Στου δωματίου μου υπάρχει, αλλά σε αυτή που έχει το γνωστό πρόβλημα δεν ήταν στις μνήμες.
Οπότε το πρόβλημα δεν πηγάζει από το συγκεκριμένο κανάλι, τουλάχιστον όχι στη συγκερκριμένη tv.
Είχα διαβάσει κάποτε... (στην αρχή εκπομπής των ψηφιακών καναλιών) ότι όσοι έχουν την LG-M2394D-PZJ (monitor/tv) είχαν το εξής πρόβλημα:
Η συγκεκριμένη τηλεόραση υποστηρίζει μόνο Mpeg2.
Για να παίξει Mpeg4 πρέπει να προσθέσουμε μια καρτούλα CI CAM.
Προσθέτοντας όμως την καρτούλα από την μια έχουμε κανονικά mpeg4 αλλά στην οθόνη κόβει βόλτες ένα μήνυμα της οθόνης.
Το όλο θέμα λύνεται με αναβάθμιση του fw από την LG.
Εδώ αρχίζει η περιπέτεια.
Η LG αρχικά δεν έκανε free την αναβάθμιση, κατόπιν μόνο σε όσους ήταν μέσα στην εγγύηση κλπ.
Δεν ξέρω πια τακτική εφαρμόζει σήμερα η LG.
Θα έπρεπε δηλαδή να πάρεις τηλ., να κλήσεις ραντεβού και στην καλύτερη περίπτωση να το πάρεις την ίδια στιγμή.
Η όλη ιστορία διαρκούσε 1 λεπτό.
Έψαξα πολύ στο δίκτυο αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτε.
Το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλοι στην Ευρώπη.
Το περίεργο ήταν γιατί δεν έδινε το fw μέσω της σελίδας της η LG.
Η απάντηση είναι ότι το συγκεκριμένο fw ήταν υπό δοκιμή και δεν δόθηκε ποτέ ελεύθερο.
Κάποια παλικάρια μπόρεσαν να το βρουν και σας το δίνω και εγώ (από link της LG που δεν βγαίνεις απευθείας σε αυτό)
LG-M2394D-PZJ (fw 3.15.01) (http://www.lg.com/it/products/documents/192609(3.15.1)-M2394D-PZJ_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.15.01_2009-05-27.bin)
- Η διαδικασία αναβάθμισης είναι να βάλουμε το fw σε ένα flashάκι (άδειο με fat32).
- Ανοίγουμε την οθόνη
- Βάζουμε το flash στην τηλεόραση
- Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο αναβάθμισης και ακολουθούμε τις οδηγίες
- Η διαδικασία τελειώνει σε δευτερόλεπτα
- Η οθόνη επανεκκινεί και έχουμε πλέον την τηλεόραση με το επιθυμητό fw.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα με την LG.
Όταν άρχισε εκπομπές η digea στη Θεσσαλονίκη είχα πρόβλημα με το EPG. Εμφανίζονταν μόνο Αγγλικά. Σε επικοινωνία μου με την LG, μου απάντησαν ότι είναι γνωστό το πρόβλημα και ετοιμάζεται firmware update γι' αυτό.
Ε όταν λοιπόν βγήκε, μου το έστειλαν με courier και "δώρο" το stickάκι που περιείχε την αναβάθμιση.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα με την LG.
Όταν άρχισε εκπομπές η digea στη Θεσσαλονίκη είχα πρόβλημα με το EPG. Εμφανίζονταν μόνο Αγγλικά. Σε επικοινωνία μου με την LG, μου απάντησαν ότι είναι γνωστό το πρόβλημα και ετοιμάζεται firmware update γι' αυτό.
Ε όταν λοιπόν βγήκε, μου το έστειλαν με courier και "δώρο" το stickάκι που περιείχε την αναβάθμιση.
Θα την αγόρασες αργότερα ίσως.
Εγώ όταν την αγόρασα δεν υπήρχαν Mpeg4.
Αν μπορούσες να ανεβάσεις κάπου το fw θα με έσωζες.
Το έψαχνα πολύ καιρό.
Τέλος καλό, όλα καλά.
Με ποια κάρτα βλέπεις mpeg4.
Σκέφτομαι να πάρω αυτή (http://www.techmarket.gr/eshop/doryforika-epigeia-doryforiki-lipsi-modules-neotion-module-pcmcia-free-plus-digea-p-2076.html?cPath=25_31_42)
Ποιο μοντέλο έχεις? Ενδέχεται αυτό που έχω εγώ να μην κάνει για τη δική σου.
Α! Δε χρησιμοποιώ κάρτα. Έχει ενσωματωμένο mpeg4.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ (http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page)
Ποιο μοντέλο έχεις? Ενδέχεται αυτό που έχω εγώ να μην κάνει για τη δική σου.
Α! Δε χρησιμοποιώ κάρτα. Έχει ενσωματωμένο mpeg4.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ (http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page)
Ευχαριστώ για το site.
Θα το κοιτάξω...
Εγώ αναφερόμουν σε συγκεκριμένο μοντέλο LG-M2394D-PZJ.
Σίγουρα δεν έχουμε το ίδιο γιατί σε αυτό που αναφέρομαι εγώ έχει μόνο ενσωματωμένο mpeg2 και θέση για κάρτα για Mpeg4
- Η διαδικασία αναβάθμισης είναι να βάλουμε το fw σε ένα flashάκι (άδειο με fat32).
Να συμπληρώσω πως το flashάκι πρέπει να είναι μικρής χωριτηκοτητας (1-2 Gb).
Μην την πατήσει καποιος φίλος οπως εγω , που έβαζα ενα flashάκι 8Gb και δεν το διαβαζε με τίποτα (σε άλλο μοντέλο LG). :p
Δεν αναγνώρισε 8άρι? Μήπως δεν ήταν σε FAT32? :what:
Ήταν σε fat32.
Μετα απο σχετική πάλη ( :p ) με ενημέρωσαν απο την τεχνική υποστήριξη της LG σχετικά με το μικρής χωρητικότητας flashακι.
Δεν αναγνώρισε 8άρι? Μήπως δεν ήταν σε FAT32? :what:
To μέγεθος του φλασακίου, δεν έχει σχέση με το fs.
Στην μεταφορά μεγάλου αρχείου, θα είχε.
Ναι αλλά η LG στις περιπτώσεις αναβάθμισης firmware, δεν αναγνωρίζουν άλλο fs εκτός του FAT32. ;)
Σαν media player όμως δεν έχει κάποια "προτίμηση" σε fs. Αναγνωρίζει κανονικά και NTFS.
Καλησπέρα παιδιά, όλη αυτή η ιστορία με τις modules, μου φαίνεται ότι ήταν τελικά παπάρια μάντολες.(όχι μόντουλες...).Ήμουν απο τους πρώτους που το έψαξαν αρκετά πριν την αγοράσουν. Και τελικά την αγόρασαν.(την irdeto).; Ολα μιά χαρά, κανένα πρόβλημα με την λειτουργία της, μέχρι που συνηδητοποιώ τελικά ότι δεν αναπαραγάγει HD προγράμματα.
Αρα λοιπόν είχαν δίκιο κάποιοι φίλοι που λέγανε ότι μετατρέπει το Mpeg4 mpeg2.
Να έχεις Full HD TV και να μην μπορείς να την απολαύσεις είναι κάπως...
Ξέρει κανένας φίλος, εάν υπάρχουν...μάντολες HD? Εξακολουθώ να αρνούμαι πεισματικά τα κουτιά με ξεχωριστα τηλεκοντρόλ...
Ευχαριστώ και ετεροχρονισμένα Χρόνια Πολλά.:sorry:
Καλησπέρα παιδιά, όλη αυτή η ιστορία με τις modules, μου φαίνεται ότι ήταν τελικά παπάρια μάντολες.(όχι μόντουλες...).Ήμουν απο τους πρώτους που το έψαξαν αρκετά πριν την αγοράσουν. Και τελικά την αγόρασαν.(την irdeto).; Ολα μιά χαρά, κανένα πρόβλημα με την λειτουργία της, μέχρι που συνηδητοποιώ τελικά ότι δεν αναπαραγάγει HD προγράμματα.
Αρα λοιπόν είχαν δίκιο κάποιοι φίλοι που λέγανε ότι μετατρέπει το Mpeg4 mpeg2.
Να έχεις Full HD TV και να μην μπορείς να την απολαύσεις είναι κάπως...
Ξέρει κανένας φίλος, εάν υπάρχουν...μάντολες HD? Εξακολουθώ να αρνούμαι πεισματικά τα κουτιά με ξεχωριστα τηλεκοντρόλ...
Ευχαριστώ και ετεροχρονισμένα Χρόνια Πολλά.:sorry:
Φίλε μου αφου είδες τελικά οτι ήταν παπάρια μάντολες οπως λες γιατι εξακολουθείς να αναζητάς μοντούλα ?
Είχα κ εγω μοντούλα της Neotion είχα πρόβλημα με τα mpeg2 !! , τελικά αγόρασα ενα αποκωδικοποιητή και ειδα το φως το αληθινό γιατι διαπίστωσα οτι η ποιότητα στα mpeg4 κανάλια που έβλεπα μέσο της μοντούλας ήταν τουλάχιστον μια κλάση κατώτερη απο την εικόνα που έπαιρνα μ εναν κανονικό mpeg4..
Τελικά έκανε η βλακεία απο mpeg4 σε mpeg2 οπως διαπιστωσες κ εσυ..
Επίσης δεν είναι κάτι τραγικό, απλά ανοιγείς την τηλεόραση και απο εκει και πέρα το ξεχνάς το remote control της tv ολα τα κάνεις απο το χειριστήριο του αποκωδικοποιητή, στα + οτι μπορείς να κάνεις και εγγραφή σε οτι πρόγραμμα θέλεις και ολα αυτα στην ιδια περίπου τιμή με την αθλια μοντούλα !!
Τελικά , είναι κοροϊδία για mpeg 4 και για hd οι μοντουλες
Μια χαρά είναι το CI module, αρκεί να έχει μια αξιοπρεπή συμβατότητα με τη tv.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό.
Απλά ειναι βολικό οπως το λες, η ποιότητα της εικονας ομως ειναι κατα πολύ κατώτερη και μόνο γι αυτό δεν αξιζει.. Παθών είμαι αφού την ειχα ενα χρόνο στην τηλεόραση, εβλεπα στις καινούργιες την εικόνα κ σκεφτόμουν να αλλαξω τηλεόραση, τελικα η τηλεόραση μου είναι μις χαρά, η μοντουλα έφταιγε για την κατώτερη ποιότητα εικόνας...
Μια χαρά είναι το CI module, αρκεί να έχει μια αξιοπρεπή συμβατότητα με τη tv.
Προσωπικά το βρίσκω πολύ βολικό.
όπως είπες, απλά είναι βολικό για να μην έχεις πολλά τηλεκοντρολ!
Απλά ειναι βολικό οπως το λες, η ποιότητα της εικονας ομως ειναι κατα πολύ κατώτερη και μόνο γι αυτό δεν αξιζει.. Παθών είμαι αφού την ειχα ενα χρόνο στην τηλεόραση, εβλεπα στις καινούργιες την εικόνα κ σκεφτόμουν να αλλαξω τηλεόραση, τελικα η τηλεόραση μου είναι μις χαρά, η μοντουλα έφταιγε για την κατώτερη ποιότητα εικόνας...
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ! Έλεγα ότι θα πάρω άλλη τηλεόραση, αλλά πήρα εξωτερικό και είδα ότι έφταιγε η μοντούλα! Τώρα μια χαρά! Έχω πάρει και ένα εξωτερικό 1tera και γράφω κάργα!:p
ως κατοχος μιας 32 LG 7000 και μιας καρτας NEOTION MPEG4 (NP4) θα συμφωνησω για ολα οσα εχουν αναφερθει.
αναγκαστηκα και αγορασα ενα κανονικο δεκτη MPEG 4 HD PVR FJ DTR2205 μαζι με μια κεραια που μου εγκατεστησε συνεργειο με ολα τα οργανα μετρησης και αψογο επαγγελματισμο.
βλεπω αψογα ολα τα καναλια της DIGEA - ΕΡΤ απο ΥΜΗΤΤΟ και αξιοποιει πληρως τις δυνατοτητες της τηλεορασης και ας ειναι μια απλη 32 FULL HD.
οτι αφορα ασυμβατοτητες να μην το σχολιασω περι φλασακια κτλ ειτε στην τηλεοραση ειτε στο δεκτη ειναι για γελια και κλαμματα.
για να μπει εξωτερικος δισκος στον δεκτη πρεπει να ειναι φορμαρισμενος σε FAT32 αν ειναι σε NTFS δεν τον διαβαζει.
Παιδια σε samsung le32r86bd εχει δοκιμασει καποιος την καρτα της neotion?
Να την παρω η να παω κατευθειαν σε αποκωδικοποιητη?
Σε s86bd που έχω έγω, δουλεύει τέλεια (όχι όμως το ερτHD).Σε νεότερο μοντέλο (σειρά Α) μου κάνει νερά μόνο στα κανάλια της ερτ. Τώρα αν έχει μεγάλη διαφορά το s με το r τί να πω...
Σε νεότερο μοντέλο (σειρά Α) μου κάνει νερά μόνο στα κανάλια της ερτ. Τώρα αν έχει μεγάλη διαφορά το s με το r τί να πω...
Επειδή έχω μία Samsung σειρά Α και με ενδιαφέρει η αγορά της Neotion, μήπως μπορείς να μου πεις ακριβώς ποιο είναι το μοντέλο που έχεις;
Σε le26r86bd - le40r86bd δουλεύει μεν αλλά έχει κολλήματα! Πάρε εξωτερικό να βρεις την υγειά σου!
Σε le26r86bd - le40r86bd δουλεύει μεν αλλά έχει κολλήματα! Πάρε εξωτερικό να βρεις την υγειά σου!
και εγώ έχω καταλήξει ότι είναι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις να πας σε εξωτερική λύση παρά σε CI CAM module
Το ξέρω, αλλά είναι φασαρία τα δύο τηλεχειριστήρια ρε γαμώτο... Και μιλάμε για τηλεοράσεις 2ετίας που κόστησαν μια περιουσία... :evil:
@ ADSLgr.com All rights reserved.