PDA

Επιστροφή στο Forum : Καπνός για στρίψιμο?

Σελίδες : [1] 2

Varulv
15-06-10, 19:43
Χαλooου.

Έχω αρχίσει πάλι το κάπνισμα κάπως(prince)αλλα θέλω να το ξανά ρίξω στο στρίψιμο.. μιας και πάντα έκανα λιγότερα τσιγάρα έτσι.
Πάντα έκανα 3-5 max την ημερα, μετά το φαγητό ktlp ktlp :P θυμάμαι είχα καταλήξει σε Craven/Old Holborn yellow, rizla blue & swan φιλτρακια.Τώρα, πήρα έναν craven 25ri πριν μερικές μέρες και μου φάνηκε ότι τον έχουν 'xαλάσει'.. or is it just me?

Θέλω να κάνω έναν συνδυασμό όσο γίνετε πιο 'light', χαρτάκια με λιγότερη πίσσα, καλύτερα φιλτρακια κτλπ.Καμια ιδέα?Εσείς τι καπνίζετε?

:bless:

arial
15-06-10, 19:47
Eγω βασικα αλλαζω συχνα καπνο, ειμαι υπερ της συχνης αλλαγης :p

Αυτη την περιοδο καπνιζω καπνο Marlboro (το κοκκινο) , χαρτακια drum (τα μπλε) και φιλτρακια swan.

tsavman
15-06-10, 20:21
Craven + Rizzla σιέλ + Swan κόκκινα :oneup:

Νομίζω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Πολλά χρόνια έκανα Old Holborn Yellow αλλά τα τελευταία 2 με έχει κερδίσει ο craven. Τον βρίσκω πιο πυκνό και υγρό κ ότι κρατάει περισσότερο τη φρεσκάδα του σε σχέση με τον "κίτρινο".

VAVLAS
15-06-10, 21:46
Χαλooου.
μου φάνηκε ότι τον έχουν 'xαλάσει'.. or is it just me?

Σου φαίνεται επειδή το είχες σταματήσει.
Εγώ πάντως βαριέμαι πολύ το στρίψιμο.

DreamAxe
15-06-10, 22:11
Θέλω να κάνω έναν συνδυασμό όσο γίνετε πιο 'light', χαρτάκια με λιγότερη πίσσα, καλύτερα φιλτρακια κτλπ.Καμια ιδέα?Εσείς τι καπνίζετε?

Όσον αφορά τα χαρτάκια έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα γαλάζια rizla (όμως μου φάνηκαν πιο δύσκολα στο στρίψιμο απο τα άλλα). Φίλτρα δοκίμασε να βρείς τι θα σε βολέψει. Όσο για καπνό είναι κάτι καθαρά προσωπικό και δεν έχει νόημα να σου συστήσω κάποιον. Στους πιο πολλούς φίλους μου αρέσει ο κίτρινος Old holborn πάντως.

wesker
15-06-10, 22:23
Craven, με χαρτάκια Rizla ασημί με φιλτράκια Swan....

Varulv
15-06-10, 23:13
Σου φαίνεται επειδή το είχες σταματήσει.

Το πιο πιθανό είναι αυτό :)

Εγώ πάντως βαριέμαι πολύ το στρίψιμο.
Και εγώ το βαριέμαι κάπως, και πάντα καπνίζω λιγότερα όταν στρίβω.. αλλα εντάξει - γενικός το στριφτό έχει άλλη γλυκα :p

Όσο για τα rizla silver:
>quote από Wikipedia "In fact silver Rizla actually contain more chemicals than green Rizla, simply to make them translucent and also to strengthen the paper. It is actually the same thickness as blue Rizla, but strangely see through."
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι, απλά το κάνω post επειδή το βρήκα :)

tsavman
16-06-10, 11:14
Τα ασημί rizzla είναι απάλευτα, με την έννοια ότι σβήνουν συνέχεια! Πρέπει να είσαι συνέχεια με τον αναπτήρα στο χερι. Τα σιέλ είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, σβήνουν μεν αλλά όχι στο δευτερόλεπτο, και δεν αλλοιώνουν τη γεύση του καπνού τόσο..

minoras
16-06-10, 11:19
Κατι καπνοι ντραμ σε περιεργα χρωματα πχ πορτοκαλι που εχω δει και δεν πουλανε στα περιπτερα μπορω να τους βρω σε tobacco shop?

saras81
16-06-10, 22:35
Οld horborn κιτρινος ,rizlla ασημι,φιλτρακια swan

Sovjohn
17-06-10, 01:32
Van Nelle μπλε + χαρτάκια όποια θες + φιλτράκια όποια θες. Τον άκουγα για χρόνια και τελικά πήρα φέτος, είναι αρκετά ποιοτικός καπνός in fact.

Georgevtr
17-06-10, 01:52
Golden Virginia-yellow+rizla σιέλ+rizla slim φιλτράκια=Απόλαυση:p

wesker
17-06-10, 10:15
Το πιο πιθανό είναι αυτό :)

Και εγώ το βαριέμαι κάπως, και πάντα καπνίζω λιγότερα όταν στρίβω.. αλλα εντάξει - γενικός το στριφτό έχει άλλη γλυκα :p

Όσο για τα rizla silver:
>quote από Wikipedia "In fact silver Rizla actually contain more chemicals than green Rizla, simply to make them translucent and also to strengthen the paper. It is actually the same thickness as blue Rizla, but strangely see through."
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι, απλά το κάνω post επειδή το βρήκα :)

Δηλαδή πρακτικά ο πιο υγειινος αντικαταστάτης των silver είναι τα μπλέ χαρτάκια;

yiapap
17-06-10, 10:19
Old Holborn κίτρινο + Rizzla σιέλ + Rizzla Slim
Με τις υγείες μας :smoke:

papadopoulos02
17-06-10, 12:52
golden virginia green , rizla green , swan slims

drkameleon
17-06-10, 13:48
Craven +
Rizla Silver +
Rizla Ultra Slim
;)

tsavman
17-06-10, 19:06
Καλά, πως σας αρέσουν τα ultra slim φιλτράκια, απορώ..

Ένα φεγγάρι αγόραζα τα "ultra fat" της rizzla, αλλά κατέληξα στα κόκκινα της swan (βολεύει κ η συσκευασία τους)

Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά φιλτράκια (το άσπρο κουτί) με γεύση μέντας.. Αααα, και χαρτάκια γλυκόριζα.

Varulv
17-06-10, 19:33
Δηλαδή πρακτικά ο πιο υγειινος αντικαταστάτης των silver είναι τα μπλέ χαρτάκια;

Δεν γνωρίζω, θα ήθελα να το ψάξω εις βάθος κάποια στιγμή.. αλλα εντάξει, δεν είμαι και chain-smoker για να με ενδιαφέρει πολύ.

Τα χαρτάκια rizla πάντως τα φτιάχνουν από ρύζι, και γενικότερα θεωρούνται healthier.

drkameleon
17-06-10, 19:37
Δεν γνωρίζω, θα ήθελα να το ψάξω εις βάθος κάποια στιγμή.. αλλα εντάξει, δεν είμαι και chain-smoker για να με ενδιαφέρει πολύ.

Τα χαρτάκια rizla πάντως τα φτιάχνουν από ρύζι, και γενικότερα θεωρούνται healthier.

Really????? Ενδιαφέρον αν ισχύει...

DreamAxe
17-06-10, 21:01
Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά φιλτράκια (το άσπρο κουτί) με γεύση μέντας...

Γιατί βρέ? Αφήνουν μια γεύση σαν να έχεις μόλις πλύνει τα δόντια σου :p :rofl:

tsavman
18-06-10, 10:33
Γιατί βρέ? Αφήνουν μια γεύση σαν να έχεις μόλις πλύνει τα δόντια σου :p :rofl:

Γι'αυτό ακριβώς..μου χαλάει την τσιγαρίλα στο στόμα! :lol:
Άσε που αν πίνεις κ καμια μπυρίτσα σε κάνει να κοιτάς αν έληξε, αηδία σκέτη λέμε! :p

yiapap
18-06-10, 11:19
Γι'αυτό ακριβώς..μου χαλάει την τσιγαρίλα στο στόμα! :lol:
Άσε που αν πίνεις κ καμια μπυρίτσα σε κάνει να κοιτάς αν έληξε, αηδία σκέτη λέμε! :pMπύρα με minty φιλτράκι;;; :nono:
Πιες mojito που ταιριάζει και στο Image του φιλτρακίου! :lol:

tsavman
18-06-10, 17:01
Σε έλλειψη φρέσκης μέντας, πετάς μερικά μέσα στο μοχίτο, καλό...:lol:

minoras
19-06-10, 08:58
drum πορτοκαλι που θα βρω?και τι γευση εχει?βαρυ-ελαφρυ??

opeth
19-06-10, 11:56
Καπνος της αρεσκειας σου, ειναι θεμα γουστου και τι σου "καθεται" καλυτερα στο λαιμο..

Εγω προσωπικα Craven μπλε, rizzla πρασινα ,Swan κιτρινα φιλτρακια.

[φημη]για τον Old Holborn τον κιτρινο, εχω ακουσει οτι εχει απαγορευτει σε καποιες χωρες[/φημη]

minoras
20-06-10, 16:23
ο drum ο λευκος ειναι ο πιο ελαφρυς σε σχεση με τα αλλα χρωματα που βγαινει?επισης ο πορτοκαλι ειναι αρωματικος?δεν εχω βρει καπου να αγορασω ρε παιδες και θελω πολυ να δοκιμασω..

yiapap
21-06-10, 10:44
O πορτοκαλί είναι αρωματικός ναι.
Δοκίμασε προτοκαλί Drum με καφέ χρτάκια (γλυκόριζα). Σα να τρως πάστα είναι! :lol:

minoras
21-06-10, 12:05
Βασικα πως τον ζητας?γτ μου φαινεται ειναι ο GOLD και ο Blonde..

δεν τους βρισκω κιολας...κανουν για συνεχη καπνισμα ή ειναι για μια στο τοσο?

γτ ο Craven ας πουμε ειναι ψιλοαπαραδεκτος για μεγαλο χρονικο διαστημα!

Τέλος ήθελα να ρωτησω ειναι βαρύς ή ελαφρύς σε σχεση με τον λευκο της Drum??

yiapap
21-06-10, 12:10
Τέλος ήθελα να ρωτησω ειναι βαρύς ή ελαφρύς σε σχεση με τον λευκο της Drum??O λευκός της Drum είναι ότι πιο ελαφρύ κυκλοφορεί!
Ο κόκκινος/πορτοκαλί είναι αρκετά βαρύς εξαιτίας του ότι είναι αρωματικός.
Ρε γμτ... Τώρα μου ήρθε μια φλασιά: Σίγουρα είναι Drum ο αρωματικός; Μήπως είναι Old Holborn?

minoras
21-06-10, 12:13
αφηνει μια πικριλα που με χαλαει ο λευκος... και δυστυχως πηγα σε αυτον για κατι πιο ελαφρυ γτ εκανα virginia κιτρινο..απο γευση σε μη αρωματικο τον virginia τον θεωρω κορυφη...

ο drum ο πορτοκαλι αλλα και ο κοκκινος ειναι αρωματικοι?αν ναι ποια η διαφορα τους?η γευση μηπως?σιγουρα εινα και οι 2 καπνοι για βαρια τσιγαρα?

tsavman
21-06-10, 13:16
Μπορείς να δοκιμάσεις και τον old holborn τον πορτοκαλί, αν θέλεις ντε κ καλά αρωματικό.

Γνώμη μου είναι να δώσεις λίγο χρόνο στον καθένα, να δεις πως σου "κάθεται", καθώς κ πολλές δοκιμές με διαφορετικά χαρτάκια/φιλτράκια.

Προσωπικά, δε μου αρέσουν καθόλου οι αρωματικοί, φιλτράκια μέντας, χαρτάκια γλυκόριζας, αλλά γούστα είναι αυτά.. :cool:

minoras
21-06-10, 13:24
εχω δοκιμασει σχεδον τους περισσοτερους.. αλλα τους drum τους πορτοκαλι οχι!μια στο τοσο καλο ειναι να φουμαρεις λιγο αρωμα:p

yiapap
21-06-10, 13:27
Μπορείς να δοκιμάσεις και τον old holborn τον πορτοκαλί, αν θέλεις ντε κ καλά αρωματικό.Α να μπράβο! Old Holborn είναι ο αρωματικός.

arial
21-06-10, 13:28
Εγω πηρα χτες τον καπνο Pall Mall, τον πρασινο... ωραιος φαινετε μεχρι τωρα :)

minoras
22-06-10, 14:11
παιδες δοκιμασα επιτελους τον drum τον αρωματικο..τον blond Ομως και οχι τον Gold Που ηθελα!ειναι πιο ελαφρυς απο τον λευκο και σου αφηνει μια γλυκαδα και οχι την πικριλα την κλασσικη που σου αφηνει ο λευκος-μπλε-γαλαζιος!

ο gOLD κυκλοφορει κανονικα?δεν τον βρισκω με τπτ!επισης ο blond που πηρα να δοκιμασω ειναι 30g και οχι 25 που ειναι οι αλλοι και ειχε 3.40!

apok
22-06-10, 14:16
Μέχρι πριν κανα διμηνο καπνιζα craven + rizla green + swan ( yellow ).

Επειδή η γυναίκα φουμαίρνει μαρλμπορο και οταν την τρακιαζα μου άφηνε " σημαδι " στο λαιμο δοκίμασα τον κοκκινο marlboro + rizla blue + swan ( yellow ).
Μπορώ να πω οτι και απο " γεύση " ειμαι ικανοποιημένος απολυτα αλλα και οταν τρακιάζω κανα τσιγάρο απο τη γυναικα ή απο γονείς δεν το μετανοιώνω μετά.

VAVLAS
27-06-10, 02:26
Έχει δοκιμάσει κανείς τον black devil;

chrispen
27-06-10, 09:02
χρησιμοποιώ τον old holborn τον άσπρο, πράσινα rizla και φιλτράκια rizla slim. Επειδή έκανα camel lights περιμένω πως και πώς να βγεί η lights έκδοση του σε καπνό, γιατί η κανονική έχει βγεί.

biozweistein22
27-06-10, 23:24
Έχει δοκιμάσει κανείς τον black devil;
Πολύ πρόσφατα , καλός είναι αλλά πολύ αρωματικός και μετά από 1-2 πακέτα δεν την παλεύεις άλλο με τον λαιμό
Κατά τα άλλα : καπνός camel natural - χαρτάκια swan blue - φιλτράκια swan superslim

VAVLAS
27-06-10, 23:28
Πολύ πρόσφατα , καλός είναι αλλά πολύ αρωματικός και μετά από 1-2 πακέτα δεν την παλεύεις άλλο με τον λαιμό
superslim
Δεν καπνίζω πολύ.
Θα μου πάρει αρκετό καιρό να τελειώσω ένα πακέτο.
Ίσως τον δοκιμάσω.

Vtester
28-06-10, 16:46
Vanelle + Rizla πρασινα regular +Rizla ultra slim

minoras
04-08-10, 10:18
τα μαυρα τα swan τα δοκιμασατε?τι λενε?ειμαι διακοπες και εδω που ειμαι δεν υπαρχουν!!!:p

tsavman
04-08-10, 10:54
Τα μαύρα ποια είναι;

Ξέρω τα λευκά που είναι με άρωμα μέντας. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα κόκκινα :oneup:

minoras
04-08-10, 11:01
τα κοκκινα τα σπανε!πολυ καλα!βγαζουν φυσιολογικο μεγεθος τσιγαρου και οχι τις τζιφρες που βγαζει το slim φιλτρακι!

τα μαυρα ειναι καινουρια με σπορια ανθρακα μεσα σαν αυτα που εχουν τα ΒF..

http://www.houseofswan.com/SwanNEWSmooth.aspx

tsavman
04-08-10, 11:20
Τα κόκκινα είναι τα καλύτερα από άποψη μεγέθους/φιλτραρίσματος.

Τώρα θυμήθηκα, έχω δοκιμάσει κ τα μαύρα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα από την αίσθηση "τραβήγματος" του καπνού που μου αφήναν και δεν τα συνέχισα.

Στις μεγάλες ελλείψεις, και τα rizzla το κουτί με τα χύμα φιλτράκια είναι πολύ καλό.

minoras
04-08-10, 11:37
παλια σχολη το ριζλοκουτι το μεγαλο:oneup::oneup:

πολυ καλα και αυτα!τα μαυρα φιλτρακια καναν το τσιγαρο πολυ ελαφρυ ετσι?

tsavman
04-08-10, 14:41
Δεν ξέρω αν το κάνουν όντως πιο ελαφρύ ή είναι διαφημιστικό τρικ, απλά εμένα δε μου άρεσε η χαμηλότερη αντίσταση στο τράβηγμα που έχουν.

Θέλω να βάζω δύναμη για να τραβάω τον καπνό, αντρίκεια πράγματα. :p

minoras
04-08-10, 20:26
συγνωμη αλλα απο τη στιγμη που ειναι ενα φιλτρακι αντιστοιχο του bf filter το λογικο θα ηταν να ειχε μεγαλη αντισταση κα ινα σου βγαιναν μαγουλα και τσαγουλια για να παρεις τζουρα και να καταλαβεις καπνο..

το αντιθετο συμβαινει??αντι να κοβει καπνο περναει περισσοτερος?

tsavman
04-08-10, 21:21
συγνωμη αλλα απο τη στιγμη που ειναι ενα φιλτρακι αντιστοιχο του bf filter το λογικο θα ηταν να ειχε μεγαλη αντισταση κα ινα σου βγαιναν μαγουλα και τσαγουλια για να παρεις τζουρα και να καταλαβεις καπνο..

το αντιθετο συμβαινει??αντι να κοβει καπνο περναει περισσοτερος?

:rofl:
Ωραία τα λες!

Αλλά εμένα μου είχε αφήσει την αντίθετη αίσθηση. Ίσως είναι χαμηλότερης πυκνότητας το αφρώδες υλικό που χρησιμοποιούν, ίσως κάτι άλλο. Εσύ δεν τα έχεις δοκιμάσει να συγκρίνεις;

minoras
04-08-10, 23:25
oχι ακομα γιατι εδω πυ βρισκομαι διακοπες δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα.
Αθηνα εχει σε ολα τα περιπτερα κανονικα??

@ ADSLgr.com All rights reserved.