Επιστροφή στο Forum : Technicolor Firmware Release 8.2.7.8 - TG585v8
Frontier είσαι πολύ μεγάλος. Μου φτιάξατε τη μέρα παιδιά ευχαριστώ πάρα πολυ. Χίλια ευχαριστώ.:worthy:
χαιρεται. Εχω το εξης firmware
System Information
This page summarizes important information on your Thomson Gateway. You may need this information when you contact your helpdesk.
Product Name: TG585 v8
Serial Number: CP1044SF0P2
Software Release: 8.2.7.8
Software Variant: DD
Boot Loader Version: 1.0.6
Product Code: 36812890
Board Name: IANT-E
απο την forthnet.
σκεφτομαι να βαλω αυτο http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/North_America/ ή να βαλτω το PlusNet branded?
επισης οταν περασω καποιο απο τα δυο πρεπει να βαλω και το userini v4 tou carniac? http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Others/Custom_Config/
μιας κι ειναι πιο καινουργιο κι εχω προβληματα με uptimes , λαθη και σταθεροτητα γραμμης.
συνισταται? ευχαριστω.
αη ξεχασα να πω οτι εχω annexM 2mbit upload apo forthnet.
ρωταω ολα αυτα καπως συγκεντρωτικα γτ εχω διαβασει τοοοοσα πολλα ποστς και θρεντς και ειλικρινα εχω καπως μπερδευτει.
Πολυ ωραια και υπευθυνα. απο το νεο firmware Νοrth america 827A εχω 1μβιτ upload οταν πληρωνω για στατικη και αννεχ M για 2 μβιτ upload opoy μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα. H forthnet λεει οτι εχω κανονικα ενεργοποιημενο το προφιλ και φταει το ρουτερ. Αυτη τη στιγμη εχω 1μβιτ και αννεχ Α και δεν παει αννεχΜ οσες επανεκιννησεις κι αν κανω. Καμμια ιδεα?
edit : μετα απο κοπο διαφορετικα φιρμγουερς και ψαξιμο στο υπερτατο plusnet βρηκα λυσεις. μη βαλετε north america οσοι εχετε annexm . εβαλα πλαςνετ demo premium. to username allazei se admin και password το serial number.
Προσπαθείς να μας πείσεις οτι το R82P είναι καλύτερο από το R827.
Υπεύθυνα,
xdsl debug multimode config=g992.5_annex_m
saveall
δεν εχει σημασια τωρα. ολα πανε πολυ καλα. με το NA ειχα προβληματα με το wireless επισης...κολλαγε , επεφτε...τωρα η γραμμη μετα απο ενα μηνα προβληματων ξαφνικα δειχνει γαμω και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο. το userini δεν το εντιταρα με το NA αλλα τωρα ετσι κι αλλιως ειναι οκ. ευχαριστω για την απαντηση.
Εγώ πάντως με 8.2.7.A έχω κανονικά 2Mbps Upload σε annexM απο ForthNet.:
Product Name: TG585 v8
Serial Number: *********
Software Release: 8.2.7.A
Software Variant: EA
Boot Loader Version: 1.0.6
Product Code: 36812890
Board Name: IANT-E
Link Information
Uptime: 7 days, 3:27:03
DSL Type: G.992.5 Annex M
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 2.043 / 14.128
Το uptime θα ήταν μεγαλύτερο αλλά είχε γίνει διακοπή ρεύματος... :)
Αυτη τη στιγμη εχω 1μβιτ και αννεχ Α και δεν παει αννεχΜ οσες επανεκιννησεις κι αν κανω. Καμμια ιδεα?
Aν και έχεις λύσει πλέον το πρόβλημα σου, όταν ήσουν με 8.2.7.A, εκτός απο επανεκιννήσεις, δοκίμασες reset?
ναι . γι αυτο συνεβη το προβλημα με το αννεχμ. και δεν σκεφτηκα να ψαξω το userini. οπως και να χει μπορει να τυχαινει αλλα ειμαι απειρως σταθεροτερα τωρα. ιδιως στο ασυρματο που ειχα σοβαρα προβληματα.
Έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 8.2.7.8 και μετά από κάποια ώρα λειτουργίας μπορώ να πω ότι λύθηκε το βασικό μου πρόβλημα. Η έντονη αστάθεια του ασύρματου δικτύου.
Παράλληλα, η απόκριση του interface είναι πολύ γρηγορότερη από την προηγούμενη (8.2.7.7) έκδοση που είχα.
Τελευταία έκδοση firmware είναι η 8.2.7.8 ή η 8.2.7.Α; Έχω μπερδευτεί γιατί στον upgrade wizard όταν περάσω την 8.2.7.Α, μου βγάζει την 8.2.7.8 ως downgrade.
Χρόνια πολλά!
DioNiSis_000
27-12-11, 16:28
Τελευταία έκδοση firmware είναι η 8.2.7.8 ή η 8.2.7.Α; Έχω μπερδευτεί γιατί στον upgrade wizard όταν περάσω την 8.2.7.Α, μου βγάζει την 8.2.7.8 ως downgrade.
Χρόνια πολλά!
η 8.2.7.Α είναι η τελευταία.
Παιδες ξαναεβαλα το TG585 v8 και εκανα upgrade firmware απο 8.2.7.7 σε 8.2.7.8 απο εδω http://www.forthnetgroup.gr/iServicesArticle.aspx?a_id=3721 Εντυπωσεις: Δειχνει να πηγαινει πιο γρηγορα, αλλα σε ενα restart απο 22 που συγχρονισε, πεφτει στα 9..
Παιδια μολις μου εδωσε η 4νετ ενα thomson tg585 v8 με firmware 8.2.7.8.
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το ΕΠΙΣΗΜΟ τελευταιο firmware γι' αυτο το ρουτερ οχι απο την 4νετ αλλα απο την επισημη thomson εταιρια την οποια ανοικει το συγκεκρημενο ρουτερ οπως επισης πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο για να μπαινω στο μενου του ρουτερ?
Τελος μπορω να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ τα πολλαπλα profile που εχει το συγκεκρημενο ρουτερ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το ΕΠΙΣΗΜΟ τελευταιο firmware γι' αυτο το ρουτερ οχι απο την 4νετ αλλα απο την επισημη thomson εταιρια την οποια ανοικει το συγκεκρημενο ρουτερ οπως επισης πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο για να μπαινω στο μενου του ρουτερ?
Τελος μπορω να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ τα πολλαπλα profile που εχει το συγκεκρημενο ρουτερ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1933 ειναι η generic. Για το password, πανω δεξια στο μενου του ρουτερ, σου γραφει Logged in as: admin. κλικαρεις στο admin και θα σου ανοιξει νεο παραθυρο με 3 επιλογες οπου μπορεις να αλλαξεις το password. Για τα πολλαπλα προφιλ δεν γνωριζω, ισως μπορει να σε βοηθησει καποιος αλλος συμφορουμιτης.
Σε ευχαριστω πολυ αλλα παλι δεν μου απαντας ποια ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ σελιδα για το συγκεκρημενο ρουτερ που μπορω να βρω κατα καιρους τα νεοτερα firmware του συγκεκρημενου ρουτερ και οσο αφορα τα profiles οποιος ξερει ας μου απαντησεις.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
prodromosfan
23-05-12, 09:34
ορίστε φίλε μου
http://www.technicolorbroadbandpartner.com/dsl-modems-gateways/products/product-detail.php?id=214&seg=3
αλλα η technicolor δεν δινει τα firmware της σε τελικο καταναλωτή.
οποτε εκει δεν εχει firmware να κατεβασεις.
Ενω η εταιρια του ρουτερ ειναι η thomson το site του ρουτερ ειναι απο την "technicolorbroadbandpartn"
Δεν υπαρχει καποια ΕΠΙΣΗΜΗ σελιδα για το συγκεκρημενο ρουτερ που να εχει και firmware update και απ' ολα για το συγκεκρημενο ρουτερ?
prodromosfan
23-05-12, 10:00
OXI
και η τhomson μετονομαστηκε σε technicolor
και επισης οτι firmware μας ερχεται και μπορουμε να το κατεβασουμε γινεται γιατι το διανεμουν οι κατα τόπο πάροχοι πχ ΟΤΕ ανα τον κοσμο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Έχει κάποιο πρόβλημα το 8.2.7.8;
Οχι αν και δεν το εχω βαλει και πολυ καιρο παιδια αφου θα δουλεψω ποιο πολυ το παλιο μου linksys wag200g fw ver. 1.01.09 γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο του thomson αφου η linksys ειναι παρακλαδι της κορυφαιας cisco.
prodromosfan
23-05-12, 11:22
συγκεκριμενα το wag 200 αν και παλιο ειναι απο τα πιο σταθερα μοντεμ της linksys,
η οποια αν και παρακλαδι της cisco τα επομενα μοντεμ που εβγαλε δεν ειναι τοσο καλά.
τωρα τελευταια εχει ξαναρχισει την παραγωγη καλών μοντεμ (και ρουτερ)
Οχι αν και δεν το εχω βαλει και πολυ καιρο παιδια αφου θα δουλεψω ποιο πολυ το παλιο μου linksys wag200g fw ver. 1.01.09 γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο του thomson αφου η linksys ειναι παρακλαδι της κορυφαιας cisco.
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις fw.
συγκεκριμενα το wag 200 αν και παλιο ειναι απο τα πιο σταθερα μοντεμ της linksys,
η οποια αν και παρακλαδι της cisco τα επομενα μοντεμ που εβγαλε δεν ειναι τοσο καλά.
τωρα τελευταια εχει ξαναρχισει την παραγωγη καλών μοντεμ (και ρουτερ)
Ναι ρε φιλε το ξερω οτι ηταν οφτοπικ απλα το αναφερα για να σας πω ποιο ρουτερ δουλευω εδω και 3 χρονια και ειμαι καταευχαριστημενος και ποιο πολυ γιατι εχει λιγες και καλλες ρυθμησεις και οχι ενα καρο ρυθμησεις οπως το tg585 v8 σε σημειο που χανεσε/μπερδευεσαι....
Το tg585 v8 υποστηριζει ipv6?
Ναι ρε φιλε το ξερω οτι ηταν οφτοπικ απλα το αναφερα για να σας πω ποιο ρουτερ δουλευω εδω και 3 χρονια και ειμαι καταευχαριστημενος και ποιο πολυ γιατι εχει λιγες και καλλες ρυθμησεις και οχι ενα καρο ρυθμησεις οπως το tg585 v8 σε σημειο που χανεσε/μπερδευεσαι....
Δεν ήταν και η πιό χρήσιμη πληροφορία της ημέρας..
Όχι και δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.
Αν παρέθετες και το μήνυμα στο οποίο απαντάς θα ήταν ευκολότερη η συνεννόηση...
H BE δουλεύει πάνω στο ν7 για την δημιουργία fw με υποστήριξη Ipv6.
Έχω ελπίδες ότι κάτι θα βγάλει.
Αν βγει για ν7 δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για το ν8
H BE δουλεύει πάνω στο ν7 για την δημιουργία fw με υποστήριξη Ipv6.
Έχω ελπίδες ότι κάτι θα βγάλει.
Αν βγει για ν7 δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για το ν8
Η υποστήριξη της Plusnet στο forum της έχει αναφερθεί εδώ και πάνω από ένα έτος για υποστήριξη IPv6 στο v8, αλλά το βλέπω δύσκολο να φθάσει IPv6 στο v8. Επίσημα το documentation της Thomson δεν αναφέρεται στο IPv6 παρά σε πολύ συγκεκριμένα Routers.
Είναι γνωστό ότι η νέα έκδοση firmware που κυκλοφορεί με IPv4 είναι η R8.8.x, ενώ για IPv6 πάμε την R10.x, provided από τον εκάστοτε ISP για τα modem που υποστηρίζουν IPv6 (πχ TG582n).
Η υποστήριξη της Plusnet στο forum της έχει αναφερθεί εδώ και πάνω από ένα έτος για υποστήριξη IPv6 στο v8, αλλά το βλέπω δύσκολο να φθάσει IPv6 στο v8. Επίσημα το documentation της Thomson δεν αναφέρεται στο IPv6 παρά σε πολύ συγκεκριμένα Routers.
Είναι γνωστό ότι η νέα έκδοση firmware που κυκλοφορεί με IPv4 είναι η R8.8.x, ενώ για IPv6 πάμε την R10.x, provided από τον εκάστοτε ISP για τα modem που υποστηρίζουν IPv6 (πχ TG582n).
Τα γνωρίζω αυτά αλλά ελπίζω...
Διαφορετικά θα πάω σε DGN2200 v3 που επίσημα έχει δεσμευθεί ότι θα κυκλοφορήσει κατάλληλο fw εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012.
Παιδιά καλησπέρα,
Πρώτη φορά γράφω γιατί θέλω βοήθεια με το Thomson TG585v8 του ΟΤΕ.
Έχω περάσει το 8.2.7.Α και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το πιο σταθερό από όλα τα firmware και κατάλληλο για γενικά προβληματικές γραμμές-συνδέσεις.
Ρωτάω γιατί έχω τις τελευταίες 20 μέρες πάρα πολλές και μεγάλες σε διάρκεια αποσυνδέσεις και σκέφτομαι μήπως παίζει και το λογισμικό του μόντεμ. Όταν λέω μεγάλες εννοώ διάρκειας 2-3 ημερών που κάποια στιγμή μετά από πολλαπλά reset της γραμμής από τηλ. υποστήριξη φτιάχνει για λίγο και μετά από μερικές ώρες ξανά τα ίδια.Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι και λένε ότι κάτι φταίει στα καλώδια του σπιτιού, στο οποίο βέβαια δούλευε κανονικά για ένα χρόνο μέχρι πρόσφατα και στο οποίο δεν έχουν γίνει εργασίες.
Παιδιά καλησπέρα,
Πρώτη φορά γράφω γιατί θέλω βοήθεια με το Thomson TG585v8 του ΟΤΕ.
Έχω περάσει το 8.2.7.Α και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το πιο σταθερό από όλα τα firmware και κατάλληλο για γενικά προβληματικές γραμμές-συνδέσεις.
Ρωτάω γιατί έχω τις τελευταίες 20 μέρες πάρα πολλές και μεγάλες σε διάρκεια αποσυνδέσεις και σκέφτομαι μήπως παίζει και το λογισμικό του μόντεμ. Όταν λέω μεγάλες εννοώ διάρκειας 2-3 ημερών που κάποια στιγμή μετά από πολλαπλά reset της γραμμής από τηλ. υποστήριξη φτιάχνει για λίγο και μετά από μερικές ώρες ξανά τα ίδια.Από τον ΟΤΕ δεν βλέπουν κάτι και λένε ότι κάτι φταίει στα καλώδια του σπιτιού, στο οποίο βέβαια δούλευε κανονικά για ένα χρόνο μέχρι πρόσφατα και στο οποίο δεν έχουν γίνει εργασίες.
Το λογισμικό του TG585v8 όπως το δίνει ο ΟΤΕ είναι το 8.2.7.7
και είναι γενικά κατάλληλο. Γιατί το άλλαξες;
Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω νέα λογισμικά και να "αναβαθμίζω" τις συσκευές μου αλλά είχα από την αρχή κάποια προβληματάκια με τη γραμμή μου και αποσυνδέσεις. Να φανταστείτε είμαι γύρω στα 2 χλμ από το κέντρο του ΟΤΕ (Περιστέρι), στον ακριβώς από πάνω δρόμο είναι το όριο του κέντρου (παίρνουν από Πετρούπολη μετά) και όταν έκανα αίτηση για internet, κανένας πάροχος δεν είχε γραμμή(ούτε καν ο ΟΤΕ!) και αναγκάστηκα να πάρω τη γραμμή της πεθεράς μου που μένει από κάτω για να βάλει ο ΟΤΕ internet! Αλλά επειδή τα παλικάρια έχουν έρθει 2 φορές ήδη και δεν βλέπω να φτιάχνουν τίποτα είπα μήπως το βοηθήσω εγώ το πράγμα όσο μπορώ. Λες δηλαδή να ξαναβάλω το 8.2.7.7; Το 8.2.7.8 δεν είναι πιο σταθερό;
Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω νέα λογισμικά και να "αναβαθμίζω" τις συσκευές μου αλλά είχα από την αρχή κάποια προβληματάκια με τη γραμμή μου και αποσυνδέσεις. Να φανταστείτε είμαι γύρω στα 2 χλμ από το κέντρο του ΟΤΕ (Περιστέρι), στον ακριβώς από πάνω δρόμο είναι το όριο του κέντρου (παίρνουν από Πετρούπολη μετά) και όταν έκανα αίτηση για internet, κανένας πάροχος δεν είχε γραμμή(ούτε καν ο ΟΤΕ!) και αναγκάστηκα να πάρω τη γραμμή της πεθεράς μου που μένει από κάτω για να βάλει ο ΟΤΕ internet! Αλλά επειδή τα παλικάρια έχουν έρθει 2 φορές ήδη και δεν βλέπω να φτιάχνουν τίποτα είπα μήπως το βοηθήσω εγώ το πράγμα όσο μπορώ. Λες δηλαδή να ξαναβάλω το 8.2.7.7; Το 8.2.7.8 δεν είναι πιο σταθερό;
Πιο σταθερό είναι αυτό που έχει τα λιγότερα προβλήματα.
Καλημέρα παιδιά
Πήρα το tg585 v8 μεταχειρισμένο και είχε πάνω το firmware 8.2.7.8 από forthnet
Με το wizard του πέρασα το 8.2.7.8 generic και πήγαν όλα καλά
Προσπαθώ όμως από τότε να αλλάξω firmware και δε το παίρνει με τίποτα......οποιοδήποτε firmware και να προσπαθήσω να περάσω
Μόλις πάει στο δεύτερο στάδιο να περάσει το firmware, από το 15% πάει στο 100% και μου λέει ότι το ανέβασμα του firmware απέτυχε
Καμιά ιδέα στο τι φταίει?
Καλημέρα παιδιά
Πήρα το tg585 v8 μεταχειρισμένο και είχε πάνω το firmware 8.2.7.8 από forthnet
Με το wizard του πέρασα το 8.2.7.8 generic και πήγαν όλα καλά
Προσπαθώ όμως από τότε να αλλάξω firmware και δε το παίρνει με τίποτα......οποιοδήποτε firmware και να προσπαθήσω να περάσω
Μόλις πάει στο δεύτερο στάδιο να περάσει το firmware, από το 15% πάει στο 100% και μου λέει ότι το ανέβασμα του firmware απέτυχε
Καμιά ιδέα στο τι φταίει?
Αφού πήγαν όλα καλά γιατί να το αλλάξεις;
Αφού πήγαν όλα καλά γιατί να το αλλάξεις;
Επειδή συνχρόνισε 1.5mbits λιγότερο
menthol1979
22-08-12, 09:46
Δεν ισχύει σε μένα, το WAG200G 1.01.09 ήταν - δυστυχώς - πολύ υποδεέστερο όταν μετακόμισα σε περιοχή με κακές γραμμές (άνω Ηλιούπολη). Πολλά restarts, σύνδεση που χανόταν συνέχεια, πάγωνε κτλ. Με το v8 8.2.7.7 (ΟΤΕ) όσο απίστευτο και αν ακούγεται είμαι βράχος, uptime εβδομάδων και γραμμή τέλεια.....
παιδια καλησπερα.εχω προβλημα με το ρουτερ μου.ουτε ξερω να κανω update ουτε πως μπαινουν σαν administrator.παρακαλω ας με βοηθησει καποιος.εχω forthnet vdsl και router technicolor tg788vn.ευχαριστω πολυ
Έχεις άλλο router απο αυτό που συζητάμε στο παρόν θέμα.
Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το 788?
δεν μπορω να μπω σαν admin και δεν ξερω πως να αλλαξω το νατ στο πλαιστατιον.γενικα εχω προβληματιστει
africa_twin
12-04-14, 20:12
Που μπορώ να βρω το firmware 8.2.7.A για το v8; To site leoforeia.gr δεν έχει πλέον τα firmwares... :hmm:
Τι πρόβλημα έχει το 8.2.7.7;
africa_twin
12-04-14, 20:28
Τι πρόβλημα έχει το 8.2.7.7;Αν ρωτάς εμένα δεν είπα ότι έχει πρόβλημα το 8.2.7.7
Ποιο FW έχεις τώρα και γιατί θέλεις να το αλλάξεις;
africa_twin
12-04-14, 20:38
Αν μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω θα με εξυπηρετούσε...
ευχαριστώ.
Για δες εδώ (http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/r8-2-7/)
africa_twin
12-04-14, 20:56
Για δες εδώ (http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/r8-2-7/)Ευχαριστώ, αλλά για κατέβασμα θέλει login η σελίδα...
Ευχαριστώ, αλλά για κατέβασμα θέλει login η σελίδα...
Είχα κάνει παλιά λογαριασμό free και κατέβασα fws.
Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από τότε.
Δοκίμασα να κάνεις registration.
africa_twin
12-04-14, 22:59
Ok το κατέβασα ευχαριστώ!!! ;)
Υπαρχουν επιτελους καποιυ ανεβασμενα τα αρχεια του leoforeia επειδη δε λειτουργει το leoforeia?
dimangelid
07-05-16, 21:59
Υπαρχουν επιτελους καποιυ ανεβασμενα τα αρχεια του leoforeia επειδη δε λειτουργει το leoforeia?
Τα αρχεία έχουν κατέβει για διάφορους λόγους, με κυριότερο ότι κάποιος/κάποιοι από Κίνα μεριά κατεβάζανε συνεχώς τα αρχεία με αποτέλεσμα να μας καταναλώνουν όλο το διαθέσιμο bandwidth της σελίδας.
@ ADSLgr.com All rights reserved.