PDA

Επιστροφή στο Forum : Q card internet σε Vodafone usb stick (Huawei K3715) πρόβλημα

limf(x)
25-10-10, 19:17
Χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας επειδή με έχει παιδέψει αρκετά αυτή η κατάσταση αγαπητοί συμφορουμήτες :)

Έχω το K3715 της vodafone το οποίο είναι ξεκλείδωτο σωστά?

Του βάζω μια sim q card που έχω με προσφορά με τα 100ΜΒ ενεργοποιημένη. Κατεβάζω τον connection manager της WIND και αφού βρεί το usb stick κανονικά μου επιστρέφει το μήνυμα '' Μη υποστηριζόμενη sim ''.

Κάνοντας την ίδια διαδικασία με μία cosmote sim και με τον connection manager της cosmote συνδέομαι κανονικά.

Να σημειώσω οτι η sim της cosmote γράφει πάνω COSMOTE 3G ενώ η Q απλά Q 64K..;)
Λέτε αυτό να μου δημιουργεί το πρόβλημα? Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω πάω σε κατάστημα wind και τους ζητάω να μου κάνουν την sim 3G?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

formatdoc
26-10-10, 00:12
Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Αν πιάσεις μια κάρτα του CosmoOTE κανονική να μην είναι 3G πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.

limf(x)
26-10-10, 00:38
Μάλιστα! Θα πάω αύριο απο ένα κατάστημα wind να δω αν μπορούν να μου δώσουν μια 3G τοτε.. ;)
Ευχαριστώ πολύ!

Georgevtr
26-10-10, 05:19
Φυσικά και μπορούν να σου δώσουν.Με 7,4€.

limf(x)
26-10-10, 16:11
Από οπου μπορούν τα αρπάζουν! :p:p
1000thanks για το info :)

mauve_wall
17-02-11, 02:00
Ενδιαφέρομαι και εγώ να χρησιμοποιήσω mobile internet της Q μέσω USB modem stick στον υπολογιστή μου. Έχω ένα Huawei E1550 το οποίο αγοράστηκε από την Wind για χρήση μαζί με μία κάρτα SIM της WIND. Σημειώνω ότι η κάρτα της WIND με την οποία το Huawei λειτουργεί κανονικά γράφει 64Κ και όχι 3G. Ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζει ούτε την Q card (64Κ) αλλα ούτε και μια Vodafone card (3G) που δοκιμάζω.
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που μπορεί να υποθέσει ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά και όποιος έχει καταφέρει και έχει χρησιμοποιήσει mobile internet με Q card μέσω USB modem stick.

Σας ευχαριστώ πολύ.

citakis
17-02-11, 02:23
Ενδιαφέρομαι και εγώ να χρησιμοποιήσω mobile internet της Q μέσω USB modem stick στον υπολογιστή μου. Έχω ένα Huawei E1550 το οποίο αγοράστηκε από την Wind για χρήση μαζί με μία κάρτα SIM της WIND. Σημειώνω ότι η κάρτα της WIND με την οποία το Huawei λειτουργεί κανονικά γράφει 64Κ και όχι 3G. Ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζει ούτε την Q card (64Κ) αλλα ούτε και μια Vodafone card (3G) που δοκιμάζω.
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που μπορεί να υποθέσει ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα αλλά και όποιος έχει καταφέρει και έχει χρησιμοποιήσει mobile internet με Q card μέσω USB modem stick.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σε στικάκι της wind έχω χρησιμοποιήσει κάρτες όλων των εταιριών ακόμα και από Q απροβλημάτιστα.
Διώρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι προσπαθείς να πετύχεις τη σύνδεση χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της wind, οπότε είναι λογικό να μην μπορείς να συνδεθείς.

mauve_wall
17-02-11, 02:58
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντησή σου!
Πράγματι χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της Wind γιατί αυτό ακριβώς διάβασα σε ένα φόρουμ (ότι δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις κάρτες).
Άρα ποιος είναι ο τρόπος ; Να δημιουργήσω νέα σύνδεση από τα Windows χρησιμοποιώντας σαν modem το Huawei ;

Ευχαριστώ πολύ! :)

citakis
17-02-11, 12:27
Άρα ποιος είναι ο τρόπος ; Να δημιουργήσω νέα σύνδεση από τα Windows χρησιμοποιώντας σαν modem το Huawei ;

Δημιουργώντας νέα σύνδεση λογικά θα δουλέψει αλλά σαν μέθοδο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Θα πρότεινα όμως 2 άλλες λύσεις:
α) να κατεβάσεις τον conection manager της εταιρίας που θες να συνδεθείς, πχ για την vodafone θα τον βρεις εδώ (http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/downloads/Setup_10_1_106_28614_RC1_full_compressed.zip)
β) επειδη ομως δεν υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα για την Q μπορεις να κατεβασεις καποιο προγραμμα οπως το MWconn (http://mwconn.net/mwconn.zip) στο οποιο θα ρυθμισεις το σωστο apn αναλογα με την εταιρια και θα συνδεθεις. Μπορεί να σου φανεί λίγο δύστροπο στην αρχή αλλά σε 15 λεπτά θα το έχεις ρυθμίσει.

gorath
22-02-11, 03:41
Με το Huawei (ίσως και με άλλα στικάκια - δεν το έχω δοκιμάσει) δουλεύει το προγραμματάκι της ίδιας της HUAWEI το mobile partner.

blade_
22-02-11, 12:18
τα μονα στοιχεια που θα χρησιμοποιησεις ειναι ο αριθμος κλησης ---> *99# και το apn---> myq

και εισαι ετοιμος

@ ADSLgr.com All rights reserved.