PDA

Επιστροφή στο Forum : Υπαρχει καποια πιστωτικη καρτα για 17χρονους χωρις τη συναινεση γονεα?

Σελίδες : [1] 2

AnnitaVini
08-01-11, 23:02
Γεια σας, εχω ενα προβλημα, ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε. Θελω πολυ απο δω κ περα να κανω της αγορες μου μεσω ιντερνετ για πολλους κατανοητους λογους κ ειμαι καπως ανιδεη για πολλα σχετικα θεματα....

Αρχικα απ'οτι καταλαβα χρειαζομαι μια πιστωτικη καρτα η εναν τραπεζικο λογαριασμο. Η μητερα μου αρνειται να μου δωσει τη πισωτικη της αλλα κ να μου βγαλει μια!!!
Ο πατερας μου ζει μακρια, δν παιζει..
Υπαρχει καποιο ειδος πιστωτικης που θα μπορουσα να βγαλω μονη μου με τη δικη μου ταυτοτητα? Ειμαι 17 χρονων-το να περιμενω εναν ακομη χρονο δν παιζει ως απαντηση-
Οποιος ξερει ασ μου απαντησει διοτι δν υπαρχουν πολλα ατομα στον κυκλο μου που θα με βοηθουσαν σε κατι τετοιο... Ευχαριστω!:)

panoc
08-01-11, 23:09
το πιο πιθανο ειναι να μπορεσεις να κανεις δουλεια με καποια προπληρωμενη κάρτα, αλλα θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιο υποκαταστημα τραπεζας για πληροφοριες.

gcf
08-01-11, 23:10
Μια καλή λύση είναι να βγάλει η μητέρα σου μια προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σου.

apok
08-01-11, 23:15
Προπληρωμενη κάρτα και από εμενα

AnnitaVini
08-01-11, 23:35
Thanks guys για την επιβεβαιωση της καρτας που σκεφτομουν κ γω, απλα ευχομαι το αμαζον κ το ι μπει να δεχονται αυτη τη καρτα η το πειπαλ να τη δεχεται εστω αλλιως τζαμπα τα λευτα μ...:-/

apok
08-01-11, 23:44
Το paypal δέχεται οποαδηποτε visa,visa electron,mastercard

Για την αμαζωνα δεν ξερω

nnn
08-01-11, 23:50
http://www.paysafecard.com/gr/

momo
09-01-11, 00:10
pre-paid κυπρου , ειναι VISA
Paypal και Amazon τη δεχονται εχω κανει αγορες αμετρητες φορες

AnnitaVini
09-01-11, 01:43
Prepaid κυπρου? Εγω μενω πειραια δν νμζ εκτος αν ειναι απλα το ονομα της αυτο..
η paysafe card φαινεται καλη αλλα δν καταλαβα πως δουλευει με το στυλ πιν..
Επισης εχω ακουσει για μια υπηρεσια την. Western union.. Μ φαινεται καλο κ αυτο οπως ολα τα παραπανω, το βασικο ομως ειναι να μπορω να τη βγαλω μονη μ γτ η μανα μ δν θα θελει καν να ακουσει για αυτα....

panoc
09-01-11, 01:47
prepaid visa της τραπεζας κυπρου εννοουν
η paysafe ειναι καλη φαση, πας σε ενα περιπτερο (απο αυτα που εχουν τα αυτοματα μηχανακια για καρτες) και αγοραζεις μια καρτα της αγιας που θες.
θα σου δωσουν ενα χαρτακι με ενα pin το οποιο μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για αγορες αξιας μεχρι την αξια που εδωσες για τη paysafe. εαν η αξια ειναι μικροτερη απο αυτο που αγορασες μενει υπολοιπο για να ξανακανεις αγορες.
μειονοκτημα της paysafe ειναι οτι υποστηριζεται απο λιγα Online μαγαζια

οτι και να γινει ΜΑΚΡΥΑ, ΜΑΚΡΥΑ ΟΜΩΣ, απο Western Union.

H καλυτερη περιπτωση ειναι η prepaid οποτε και πρεπει να πας σε ενα υποκαταστημα, πχ της τραπεζας κυπρου να ρωτησεις,.

Νikosanagn
09-01-11, 01:47
ειναι απλα το ονομα της αυτο.. Το όνομά της είναι.

Μήπως δεν έχεις εξηγήσει στην μητέρα σου τι ακριβώς θες να κάνεις και νομίζει σημεία και τέρατα?

AnnitaVini
09-01-11, 16:02
Panoc: ευχαριστω που με προιδοποιησες για την western, θα μπορουσα να ειχα κανει γκαφα...
για την paysafe δν νμζ διοτι ισως να μη την δεχεται το αμαζον κ το ebay...
θα προτιμουσα μια προπληρωμενη της ΑΤΕbank....αν ειναι εφικτο δλδ..
Νikosagnan, η μητερα μ σιγουρα δν θελει να μπλεχτω με καρτες κ τετοια αλλα γενικοτερα ειναι ανθρωπος που δν θελει να μπλεκεται σε φασαριες ειδικα με τεχνολογια....Φιου..
Για την ωρα δν με ενδιαφερει απο ποια τραπεζα αλλα αν μπορω να τη βγαλω μονο με τη δικη μ ταυτοτητα χωρις ενηλικα κ αν μπορω να παρω επιστροφη χρηματων με μια τετοια καρτα σε περιπτωση που γινει καμια στραβη...

plouf
09-01-11, 18:29
εκτ΄ςο απο τις προπληρωμένες ουσιαστικά "προπληρωμένες" και οι κάρτες συναλλαγών όπως τις λέω , δηλαδή η κάρτα που σου δίνουν οι περισσότερες τράπεζες ανοίγοντας ενα καταθετικό λογαριασμό (Visa Debit)

προσωπικά χρησιμοποιώ ALPHA BANK κα ταχυδρομικού ταμιευτηρίου χρόνια για αγορές μέσω ιντερνετ.

απλά άνοιξα ενα λογαριασμό ζήτησα τη ΔΩΡΕΑΝ κάρτα (και κωδικούς απο ALPHA για webbanking)

τις λέω προπληρωμένες τύπου γιατι λειτουργούν έτσι αμα πας να κάνεις μαι αγορα 100ε και έχεις 100 μεσα τα παιρνει όλα αλλιω΄ς δεν κάνει συναλλαγή.

έτσι βάζεις απο πρίν ΜΟΝΟ οσα χρειάζεσαι και δεν έχεις ουτε άνχος ούτε θα φοβάται η μάνα μην σε κλέψουν...

ariadgr
09-01-11, 18:34
Γενικά θα πρέπει να ρωτήσεις στις τράπεζες αν συναλλάσονται με άτομα κάτω των 18 ετών, γιατί έχω την αίσθηση ότι θα πάρεις αρνητική απάντηση (δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να κανεις καν αίτηση, είτε για χρεωστική, είτε για προπληρωμένη κλπ) χωρίς συγκατάθεση γονέα.

AnnitaVini
09-01-11, 18:59
Ναι γενικα κ εγω αυτο πιστευω, αλλα δν ξερω αμα ειναι ασφαλες να κανω μια καρτα με μια ενηλικη φιλη μ στο ονομα της....Φοβαμαι μηπως γινει κατι με τα λεφτα κ μπορει να τα ελεγχει η αμα ξερω γω ξερει κ εκεινη τα στοιχεια της καρτας κ μ φαει τα λεφτα....Η απλα δινει εκεινη τα στοιχεια της, εγω παιρνω την καρτα κ τελος? Κ οταν τελειωσει η προπληρωμενη καρτα πρεπει παλι αν κουβαλαω τη φιλη μ για να κανω καινουρια...?

plouf
09-01-11, 19:25
απλά θα πεις στο ΓΟΝΕΑ σ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ φιλο, οτι μια προπληρωμένη/Debit ΔΕΝ εχει κινδύνους να σου φάνε λεφτα γιατι ΜΟΝΟ οσα έχεις δίνεις

επίσης ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ να πληρωνεις δόσεις κτλ, δεν γίνεται,γιατι αυτό φοβούνται οι γονεις οτι θα πας και θα χρεωθείς ενα κάρο λεφτα σε δάνεια, η debit ΔΕΝ παιρνει δόσεις
και θα το πας στο κατάστημα της τράπεζας αν της το εξηγήσουν ...

μην μπλέξειες με "φιλους" για τέτοια, το καλυτερο ειναι να τα λες με τους δικούς σ

AnnitaVini
09-01-11, 19:35
Το θεμα ειναι οτι η μητερα μ δν προκειται καν να ερθει ως την τραπεζα μαζι μ, δν εχουμε καθολου χρονο γενικα κ επισης ακομα κ να ηερει οτι η καρτα αυτη ειναι απολυτως ασφαλης δν 8α μ την κανει διοτι δν εγκρινει γενικα αγορες κ τετοια πραγματα...

miledent
09-01-11, 19:52
Το θεμα ειναι οτι η μητερα μ δν προκειται καν να ερθει ως την τραπεζα μαζι μ, δν εχουμε καθολου χρονο γενικα κ επισης ακομα κ να ηερει οτι η καρτα αυτη ειναι απολυτως ασφαλης δν 8α μ την κανει διοτι δν εγκρινει γενικα αγορες κ τετοια πραγματα...

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν δεν εγκρίνει αγορές τότε πως ακριβώς θα αγοράζεις πράγματα με την χρεωστική κάρτα αφού θα πρέπει να βάζεις πρώτα τα χρήματα?
Θα πρότεινα να το συζητήσεις διεξοδικά αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ για να ενημερωθεί και η μητέρα σου για όλες της πτυχές της κίνησης αυτής και να μην το αποφεύγεις επειδή φοβάσαι κάποια αρνητική απάντηση. Στο λέω αυτό γιατί πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό μας κάνουμε πράγματα που δε μας βγαίνουν πάντα σε καλό και δημιουργούνται προβλήματα. Φιλικά πάντα.

evantigger
10-01-11, 00:38
Πολύ παλιότερα μπορούσε ανήλικος στα 17 να έχει λογαριασμό σε τράπεζα ως εργαζόμενος νέος.
Πλέον για να κάνεις οποιοδήποτε λογαριασμό σε τράπεζα χρειάζεται μέχρι και τουλάχιστον εκκαθαριστικό, ΑΦΜ και πολλά άλλα καλούδια για την πάταξη της διακίνησης μαύρου χρήματος και τη φοροδιαφυγή.

Οπότε πολύ απλά Αννίτα, δεν παίζει να βγάλεις χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας σου λογαριασμό και μάλιστα με συνδεδεμένη χρεωστική.

Θα σε αποθάρρυνα κιόλας να σου βγάλει η ενήλικη φίλη σου λογαριασμό με συνδεδεμένη χρεωστική. Ο λόγος είναι ότι αν κάποια στιγμή δεν είσαστε πλέον φίλες για οποιονδήποτε λόγο, εκείνη μπορεί να δηλώσει ότι έχει κλαπεί η χρεωστική της μαζί με τις πληροφορίες λογαριασμού κι εσύ να έχει πολύ χοντρά μπλεξίματα.

AnnitaVini
10-01-11, 01:48
Miledent, εχεις δικιο, εχω λεφτα διοτι τα μαζευω απο οσους μ δινουνε.ομως ναι ειναι πιθανες οι φασαριες κ μαλωνουμε συχνα γιαυτο το θεμα...επειδη δινω εξετασεις δν με αφηνει κ δν της αρ..εσουν κ τα ογοτεχνικα βιβλια π διαβαζω οποτε δν θελει να παραγγειλω απο αμαζον ιδιαι
τερα βιβλια...
Evantigger, κ εσυ εχεις δικιο, η φιλη μ αυτη τωρα π το σκεφτομαι δν ειναι καθολου αξιοπιστη..αρα μια λυση μενει..να πω στον πατερα μ να μ βγαλει μια απο λαρισα π μενει κ να μ την στειλει? Η να πεισω την μανα μ...

3lbereth
10-01-11, 12:57
Η Εθνική Τράπεζα έχει το λογαριασμό "Εθνική Παίδων (http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3jXIFNnSzcPIwN3UxdXAyOfQEM_cyM_g2BLM6B8JE55A0sjArr9PPJzU_ULciPKARHB8nY!/dl2/d1/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchL1lCSkoxTkExTkk1MC01RncvN19FUjVDOUZIMjBPRjk1MDJMNlQzM0JFMTBSMi9RVkhDTjY4MTQwMDIw/?WCM_PORTLET=PC_7_ER5C9FH20OF9502L6T33BE10R2_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/nbg-gr/NBG+Site/Retail/Young%2C+Students/Deposits/EURO/Ethniki+Paidon+-+gr)".
Σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις:

Δικαιούχοι:

Πρώτος δικαιούχος: Φυσικά πρόσωπα - ανήλικοι έως 17 ετών.

Συνδικαιούχοι: Απαραίτητα τουλάχιστον ένας από τους γονείς ή τα πρόσωπα που ασκούν τη γονική επιμέλεια του ανηλίκου. Συνδικαιούχος, επίσης, του λογαριασμού μπορεί να είναι και τρίτο ενήλικο φυσικό πρόσωπο, μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας (παππούς, γιαγιά, ενήλικος αδελφός) με τον ανήλικο.

Κάθε ανήλικος μπορεί να είναι δικαιούχος μόνο ενός λογαριασμού "Εθνική Παίδων". Στο λογαριασμό αυτό δεν μπορεί να οριστεί συνδικαιούχος κι άλλος ανήλικος.

Ελάχιστο όριο αρχικής κατάθεσης:
€ 50.

Αν τελικά ανοίξεις λογαριασμό χωρίς την άμεση εποπτεία των γονιών σου, μία φιλική συμβουλή: Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται ΜΗΝ αφήσεις να σου εκδόσουν πιστωτική κάρτα. Κάνε τις αγορές σου με τη χρεωστική ώστε να έχεις πάντα τον έλεγχο των χρημάτων σου. Πίστεψέ με, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να βρεθείς τελικά με ένα υπέρογκο χρέος.

Νikosanagn
10-01-11, 13:00
Αν τελικά ανοίξεις λογαριασμό χωρίς την άμεση εποπτεία των γονιών σου, μία φιλική συμβουλή: Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται ΜΗΝ αφήσεις να σου εκδόσουν πιστωτική κάρτα. Κάνε τις αγορές σου με τη χρεωστική ώστε να έχεις πάντα τον έλεγχο των χρημάτων σου. Πίστεψέ με, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να βρεθείς τελικά με ένα υπέρογκο χρέος.

Σωστά, όπως έχουν παρασυρθεί το τόσοι ενήλικοι.

AnnitaVini
10-01-11, 14:20
Ουαου!!!! Δλδ μπορω να ανοιγω μονη μου λογαριασμο? Ενταξει δν λεω οτι εχω κ τρομερα λεφτα 3 πενηνταρικα εχω κ θελω να τα φαω να ηρεμησω.αποτι διαβασα ομως χρειαζεται κ η υπογραφη του ατομου που ασκει τη γονικη επιμελεια δλδ της μανας μ!!:| αρα ο θειος μ-αδερφος της μανας μ- δν πιανεται?

αν τπτ απο αυτα δν πιασει στην τελικη παιρνω μια paysafe απο το ψιλικατζιδικο μ, χανω κ 5 ευρω για να τα μεταφερω στο πειπαλ κ ηρεμω...

konkat
10-01-11, 14:27
να μην κάνεις κάτι, που δε το γνωρίζουν οι δικοί σου.
μίλα τους, εξηγησέ τους όσες φορές χρειαστεί, με υπομονή
μέχρι να καταλάβουν.
μην κάνεις κάτι κρυφά γιατι μπορεί να γυρίσει εις βάρος σου.

συμβουλή απο νεαρό πατέρα.

AnnitaVini
10-01-11, 15:36
Χαχαχ μαλιστα....δν λεω οτι κανω σωστα αλλα νμζ πως ειναι δικαιωμα μ να αγοραζω οτι βιβλιο μαρεσει η οτι αντικειμενο θελω..17 χρονων δν ειναι κ λιγο!!! Στη γερμανια απο τα 16 τους μπορουν να εχουν λογαριασμο στη τραπεζα, πιστωτικη, διπλωμα οδηγησης...θα επρεπε να εχω κ γω λιγη ελευθερια στις επιλογες μ , αλλωστε η paysafecard ειναι ασφαλης κ της το εξηγησε κ ο θειος μ...

konkat
10-01-11, 15:42
δικαιωμά σου είναι...
αλλα καλο θαταν ναναι και εις γνώση τους

AnnitaVini
10-01-11, 16:04
Δυστυχως δν κρατιεται κ κρυφο...μολις θα φτασει η παραγγελια σπιτι μ θα το μαθει...

konkat
10-01-11, 18:15
Δυστυχως δν κρατιεται κ κρυφο...μολις θα φτασει η παραγγελια σπιτι μ θα το μαθει...
πολύ σωστά...

άρα με υπομονή μιλάς..εξηγείς...κερδίζεις την εμπιστοσύνη της
και όλα θα ναι καλα...
μη διαταραχτούν οι σχέσεις σας για κάτι ασήμαντο όπως αυτό...

AnnitaVini
10-01-11, 18:30
Εχω προσπαθησει αρκετες φορες, χθες ζητησα απο το θειο μ αλλα εκεινη νευριασε κ δν μπορεσε να με βοηθησει...αλλα δν πειραζει θα παω να αγορασω μια paysafecard θα τη μετατρεψω σε κουπονι κ θα την επικυρωσω στο αμαζον κ θα παρω το βιβλιαρακι μ!

Νikosanagn
10-01-11, 18:32
Εχω προσπαθησει αρκετες φορες, χθες ζητησα απο το θειο μ αλλα εκεινη νευριασε κ δν μπορεσε να με βοηθησει...αλλα δν πειραζει θα παω να αγορασω μια paysafecard θα τη μετατρεψω σε κουπονι κ θα την επικυρωσω στο αμαζον κ θα παρω το βιβλιαρακι μ! Για ένα βιβλιαράκι γίνεται όλο αυτό? :p

Seitman
10-01-11, 18:36
Μπορεί να είναι το Κάμα Σούτρα ;) :innocent:

filipoy
10-01-11, 18:55
Προπληρωμένες Κάρτες >

WEBUY Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=297657&lang=1&nt=96&sid=&fid=279053 (http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=297657&lang=1&nt=96&sid=&fid=279053)

ATEBank Prepaid Card
www.atebank.gr/ATEbank/QuickLinks/kartes/ATEBankPrepaid.htm (http://www.atebank.gr/ATEbank/QuickLinks/kartes/ATEBankPrepaid.htm)

Attica Bank
ATTICA GIFT CARD VISA
www.atticabank.gr/index.asp?a_id=1477 (http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=1477)

Τράπεζας Κύπρου
Κύπρου Prepaid Card
Κύπρου Prepaid Gift Card
www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239 (http://www.bankofcyprus.gr/main.asp?id=11239)

miledent
10-01-11, 19:53
Εχω προσπαθησει αρκετες φορες, χθες ζητησα απο το θειο μ αλλα εκεινη νευριασε κ δν μπορεσε να με βοηθησει...αλλα δν πειραζει θα παω να αγορασω μια paysafecard θα τη μετατρεψω σε κουπονι κ θα την επικυρωσω στο αμαζον κ θα παρω το βιβλιαρακι μ!

Να προτείνω κάτι? Γιατί δεν ψάχνεις στο internet μήπως και βρεις το βιβλίο που θες σε e book?;)
Έτσι και τη δουλειά σου κάνεις και με τη μητέρα σου δε δημιουργείς εντάσεις αλλά κρατάς και τα χρηματά σου:whistle:.
Πάντως πιστεύω ότι 1 χρόνος αναμονή μέχρι να γίνεις 18 και φοιτήτρια, οπότε και θα είσαι ανεξάρτητη και ελεύθερη να κάνεις ότι θες, δεν είναι και μεγάλη υπόθεση για ένα βιβλίο. Μπορεί η μητέρα σου να μην θέλει να χάσεις τη συγκέντρωσή σου για τις εξετάσεις ή απλά να διαφωνεί με το περιεχόμενο του βιβλίου (κι εμένα η μάνα μου δεν ήθελε να αγοράζω δίσκους με "περίεργα" εξώφυλλα όταν ήμουν πιο μικρός... όλοι πάνω κάτω τα έχουμε περάσει.:innocent:). Σκέψου το!;)

AnnitaVini
11-01-11, 01:42
Αχαχαχαχ βιβλιαρακι...? Συγγνωμη εγω φταιω αν το αποκαλεσα βιβλιαρακι γιατι βλεποντας το καλυτερα ειναι πολυ μεγαλοοοοο!!!

Τελος παντων εκει που φαινεται πως βρηκα μια πολυ καλη λυση τα εχασα καπως...συγκεκριμενα μου ειπαν οτι το αμαζον δεχεται paysafecard κ εγω αγορασα μια. Εκει που το 'βιβλιαρακι' μου ηταν στο καλαθι μου κ ολα μια χαρουλα, πρηκτρολογω τον 16ψηφιο κωδικο στο τελευταιο κουτι για τα κουπονια δν μ το δεχοταν κ ελεγε οτι προεκυψε ενα προβλημα!!! Εστειλα ι μειλ στην υποστηριξη πελατων αλλα ποιος ξερει..
αν υπαρχει καποιος π εχει πληρωσει με αυτο το τροπο κ ξερει ας μου πει και εμενα τη διαδικασια, ευχαριστω ξανα!!!

apok
11-01-11, 02:17
Τι μηνυμα λάθους σου έβγαλε;

ariadgr
11-01-11, 10:24
... μου ειπαν οτι το αμαζον δεχεται paysafecard κ εγω αγορασα μια. Εκει που το 'βιβλιαρακι' μου ηταν στο καλαθι μου κ ολα μια χαρουλα, πρηκτρολογω τον 16ψηφιο κωδικο στο τελευταιο κουτι για τα κουπονια δν μ το δεχοταν κ ελεγε οτι προεκυψε ενα προβλημα!!! Εστειλα ι μειλ στην υποστηριξη πελατων αλλα ποιος ξερει..
αν υπαρχει καποιος π εχει πληρωσει με αυτο το τροπο κ ξερει ας μου πει και εμενα τη διαδικασια, ευχαριστω ξανα!!!

Άλλη φορά μην πιστεύεις όσα "σου είπαν" χωρίς να τα διασταυρώνεις, γιατί πουθενά δε λέει το Amazon ότι δέχεται τέτοιου είδους τρόπο πληρωμής.

........Auto merged post: ariadgr πρόσθεσε 1 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Amazon UK:
Help > payment options & VAT
Amazon com:
Help > payment, pricing & promotions

AnnitaVini
11-01-11, 12:47
Μα αφου ο περιπτερας που ψωνιζω απο κει συχνα μου ειπε οτι το εχει κανει απειρες φορες!!! Καλα οκ....αρα ενα πραγμα μενει τωρα, να τα μετατρεψω σε πειπαλ κ να μ στοιχισει το ταληρο...σνιφ...

apok
11-01-11, 13:40
Ο περιπτεράς, η φιλη σου, ο θείος σου...

ariadgr
11-01-11, 13:54
αρα ενα πραγμα μενει τωρα, να τα μετατρεψω σε πειπαλ κ να μ στοιχισει το ταληρο...σνιφ...

Γιατί, δέχεται το amazon paypal; :what:

evantigger
11-01-11, 14:04
Γιατί, δέχεται το amazon paypal; :what:

Όχι ούτε paypal παίρνει.

Από Ελλάδα μόνο με μεγάλη πιστωτική κάρτα μπορείς να πληρώσεις ή με κάποιο gift voucher αν κάποιος γνωστός σου έχει πάει Αγγλία πρόσφατα.

ariadgr
11-01-11, 14:20
Από Ελλάδα μόνο με μεγάλη πιστωτική κάρτα μπορείς να πληρώσεις

Αν δεν κάνω λάθος, και με prepaid Visa/Mastercard, και με χρεωστική Visa τραπεζών που υποστηρίζουν ηλεκτρονικές αγορές (Alpha, Πειραιώς κλπ)

AnnitaVini
11-01-11, 14:35
Ο περιπτεράς, η φιλη σου, ο θείος σου...

Υπαρχει προβληματακι? Αν σε νευριαζει το topic μου και οι συχνες αναφορες στον κοινωνικο μου κυκλο εχει κ αλλα θεματακια το φορουμ να πας να απαντησεις τις εξυπναδες σου, παντοτε φιλικα, στο καλο! :-P

Ενταξει το καταλαβα, η μονη λυση τωρα ειναι να αλλαξω τα λευτα σε πειπαλ και να αγορασω απο ι μπει. Αν γινεται τουλαχιστον η μετατροπη και δν ειναι φημη και αυτο...

Seitman
11-01-11, 14:44
Δε σε ειρωνεύτηκε...
Απλά επισήμανε ότι τα άτομα αυτά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή, όπως αποδείχτηκε ;)

apok
11-01-11, 14:44
Υπαρχει προβληματακι? Αν σε νευριαζει το topic μου και οι συχνες αναφορες στον κοινωνικο μου κυκλο εχει κ αλλα θεματακια το φορουμ να πας να απαντησεις τις εξυπναδες σου, παντοτε φιλικα, στο καλο! :-P

Ενταξει το καταλαβα, η μονη λυση τωρα ειναι να αλλαξω τα λευτα σε πειπαλ και να αγορασω απο ι μπει. Αν γινεται τουλαχιστον η μετατροπη και δν ειναι φημη και αυτο...

Κατ αρχήν χαλάρωσε λιγο τα οστά σου και κατα δεύτερον άλλαξε λιγο το υφάκι σου.

Αυτό που τόνισα ειναι ότι ΔΕΝ κοιτάς μονη σου τι πληροφορίες χρειάζεσαι παρα ακούς τι σου λέει ο καθένας.

Και thanks for the tip γνωρίζω οτι έχει και άλλα θέματα το φόρουμ.. ευτυχώς!

evantigger
11-01-11, 14:46
Αυτό που εννοεί, είναι να το ψάξεις μόνη σου. Για να μη σε εξαπατήσει ο οποιοσδήποτε με οικονομικό (π.χ. περιπτεράς) ή άλλο δόλο ( π.χ. "φιλοι", καλοθελητές συγγενείς κ.ο.κ.)

AnnitaVini
11-01-11, 15:40
Κατ αρχήν χαλάρωσε λιγο τα οστά σου και κατα δεύτερον άλλαξε λιγο το υφάκι σου.

Αυτό που τόνισα ειναι ότι ΔΕΝ κοιτάς μονη σου τι πληροφορίες χρειάζεσαι παρα ακούς τι σου λέει ο καθένας.

Και thanks for the tip γνωρίζω οτι έχει και άλλα θέματα το φόρουμ.. ευτυχώς!
Ναι ομως υπαρχει και αλλος τροπος να το πεις και ποιος σου ειπε οτι δεν εψαξα μονη μου? Στο γκουγκλ βρηκα εναν που ελεγε οτι ανταλλαξε την πεισειφ με το κουπονι αμαζον μεσω ιντερνετ κ αγορασε!!!
οσο για το τιπ δν κανει τιποτα, ειναι 50 € μονο.

apok
11-01-11, 15:48
Και να στα δώσω χαράμι θα πάνε.. θα στα φάει ο θειος του ξάδερφου του μπατζανάκη του περιπτερά.. Του Γιάννη!!

AnnitaVini
11-01-11, 17:48
Και να στα δώσω χαράμι θα πάνε.. θα στα φάει ο θειος του ξάδερφου του μπατζανάκη του περιπτερά.. Του Γιάννη!!

Aχαχαχαχαχαχααχα!!!!καλο πλ καλο σε παραδεχομαι
ενταξει σε συγχωρω.B-)

λοιπον νομιζω οτι ψιλο επεισα την μανα μ να αγορασουμε απο το ιντερνετ! Μου ειπε να σημειωσω οτι θελω κ να τα παραγγειλει ενας φιλος της(ουδεν σχολιον παρακαλω) και τωρα καταλαβα οτι φοβαται το ολο πραγμα με τις πιστωτικες διοτι μου εκανε εναν ολοκληρο μονολογο για το οτι ειναι πλ επικυνδινες οι πιστωτικες και παιζονται παιχνιδια με αυτα...τι να πω.. Της ειπα οτι θα γραψω δυο εκθεσεις να της τις διαβασω για να μ κανει τη χαρη...θα πιασει αραγε?:$

evantigger
11-01-11, 18:37
Αννίτα λογικό είναι να ανησυχεί.
Ειδικά στην Ελλάδα έχουν παιχτεί μεγάλες κομπίνες στις πλάτες αφελών ανθρώπων και ειδικά σε κέντρα αδυνατίσματος με πιστωτικές.
Ή για ασφάλειες ζωής που είχαν και πιστωτικές συνδεδεμένες και που ο δικαιούχος ποτέ δεν έλαβε την κάρτα αλλά στο τέλος του χρόνο έλαβε το λογαριασμό.

AnnitaVini
11-01-11, 19:26
Μπορεί να είναι το Κάμα Σούτρα ;) :innocent:

Μπα δν το χρειαζομαι το καμα σουτρα πλεον, αυτο ειναι βιβλιο για αρχαριους.

Evantigger το ξερω πως αυτα στην ελλαδα ειναι πολυ σθνηθισμενα αλλα γτ κατι τετοιο να πρεπει να με αποτρεψει απο τα ονλαιν ψωνια μ?βρηκα κ ενα τελειο φουστανι στο αμαζον...κριμα γμτ...ασε που υπαρχουν κ οι προπληρωμενες καρτες που ειναι ασφαλεις! Αν με αφηνε να της εξηγησω..

@ ADSLgr.com All rights reserved.