PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποσα πληρώνετε για ασφάλεια Ι.Χ.??

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

Gentoo
01-06-22, 13:45
Είναι τραγικό πλέον, οι μισθοί αυξήθηκαν τσίμα τσίμα, όλα έχουν πάρει ανοδική πορεία και για μια απλή ασφάλεια πρέπει να δώσεις νεφρό. Σκέφτομαι να πάω ιντερνετικά. Any thoughts?

Εγώ αυτό που κάνω τα τελευταία χρόνια, είναι να αλλαζω ασφάλεια κάθε χρόνο, οπότε μου δίνει καλύτερη τιμή για να προτιμήσω την εκάστοτε εταιρεία.

Πάντα κάνω ετήσια, ώστε να έχω την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση.

Πάντα βλέπω και συγκρίνω μέσω του γνωστού site.

Σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι ακριβώς σου χρειάζεται από καλύψεις, ώστε να μην πληρώνεις για κάτι που είτε δεν θα το χρειαστείς, είτε οι πιθανότητες να σου τύχει στραβή να είναι ελάχιστες.

Παλιά υπήρχε το bonus malus, αλλά πλέον δεν ξέρω αν το πολυ τηρούν αυτό οι ασφαλιστικές.

Εγώ πχ στα 15 χρόνια που οδηγώ, δεν είχα ατύχημα ποτέ, κι όμως δεν πήρα σοβαρή επιβράβευση (μένοντας στην ίδια ασφαλιστική εννοείται).

Γι'αυτό, κάθε χρόνο αλλάζω ασφαλιστική (εναλλάσσομαι μεταξύ 3 αξιόπιστων) και πάντα έχω ένα μικρό όφελος.

Πάνω κάτω για το όχημά μου πληρώνω 200-220 ευρώ ετησίως με οδική,θραύση κρυστάλλων, ασφάλεια κλοπής, καιρικά φαινόμενα και κάτι ακόμα που τα έχουν στάνταρ σχεδόν όλες (1200άρι μοντέλο του 15).

jap
01-06-22, 14:09
Είναι τραγικό πλέον, οι μισθοί αυξήθηκαν τσίμα τσίμα, όλα έχουν πάρει ανοδική πορεία και για μια απλή ασφάλεια πρέπει να δώσεις νεφρό. Σκέφτομαι να πάω ιντερνετικά. Any thoughts?

Έτσι κι αλλιώς ακόμα και οι "παραδοσιακές" εταιρείες πλέον υποστηρίζουν ασφάλειες ιντερνετικά, άσχετο που δεν είναι φτηνότερες. Αν διαβάσεις τις τελευταίες λίγες σελίδες του thread θα δεις πολύ συγκεκριμένες προτάσεις, παραδείγματα, πότε συμφέρει να αγοράσεις (μέχρι πότε δηλαδή να πάρεις τώρα για να ανανεώσεις αντίστοιχα), τι εκπτώσεις θα έχεις, πώς κ.λπ. Υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι χτίζεις σχέση εμπιστοσύνης με τον ασφαλιστή σου, έχουν υπερκαλυφθεί οι απόψεις, διαβάζεις, διαλέγεις και παίρνεις. Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες εδώ είμαστε.

DOU
01-06-22, 14:21
Eχω 6μηνη ασφαλεια,με συμφερει να την κανω ετησια,θα γλιτωσω συνολικα στο κοστος?

sdikr
01-06-22, 14:27
Eχω 6μηνη ασφαλεια,με συμφερει να την κανω ετησια,θα γλιτωσω συνολικα στο κοστος?

Ανάλογα την περίπτωση, συνήθως ναι, τσέκαρε Insurance market Πχ

jap
01-06-22, 14:47
Οι online δίνουν συνήθως ένα 5% επιπλέον έκπτωση για τα 12μηνα σε σύγκριση με 6μηνα. Αλλά υπάρχει και το θέμα πότε ακριβώς κάνεις την ανανέωση και τι προσφορές παίζουν εκείνη τη στιγμή. Προσωπικά το γύρισα σε 12μηνη όταν πέτυχα τις προσφορές του black friday. Οι μειώσεις περιορίστηκαν, το αφεντικό ήρθε στα συγκαλά του, αλλά παραμένει σημαντικά φτηνότερη επιλογή για μένα. Από άλλους γνωστούς με ειδικές περιπτώσεις (π.χ. υπερήλικας οδηγός, αυτοκίνητο πολύ μικρής ή πολύ μεγάλης αξίας) έχω καταλάβει πως κάθε περίπτωση είναι μοναδική, το ψάξιμο είτε σε insurance market είτε σε pricefox είτε σε cosmote insurance είναι αναγκαίο. Τώρα που έχουν συμπεριλάβει και τις low cost. Προσοχή μόνο στις παραπλανητικές διαφημίσεις, π.χ. έχει στο vodafone cu προσφορά με κουπόνι που είναι μόνο για συγκεκριμένη εταιρεία μέσω insurance market αλλά δεν σου λέει από πριν τι ποσοστό, γενικά επειδή μια ασφάλεια αυτοκινήτου την κάνουν όλοι πέφτει πολλή κοροϊδία.

Katnik18
01-06-22, 16:02
Νομίζω παίζει ανάλογα την εταιρεία, κάποιες είναι -10% όχι κάτι το ιδιαίτερο

- - - Updated - - -

Οι online δίνουν συνήθως ένα 5% επιπλέον έκπτωση για τα 12μηνα σε σύγκριση με 6μηνα. Αλλά υπάρχει και το θέμα πότε ακριβώς κάνεις την ανανέωση και τι προσφορές παίζουν εκείνη τη στιγμή. Προσωπικά το γύρισα σε 12μηνη όταν πέτυχα τις προσφορές του black friday. Οι μειώσεις περιορίστηκαν, το αφεντικό ήρθε στα συγκαλά του, αλλά παραμένει σημαντικά φτηνότερη επιλογή για μένα. Από άλλους γνωστούς με ειδικές περιπτώσεις (π.χ. υπερήλικας οδηγός, αυτοκίνητο πολύ μικρής ή πολύ μεγάλης αξίας) έχω καταλάβει πως κάθε περίπτωση είναι μοναδική, το ψάξιμο είτε σε insurance market είτε σε pricefox είτε σε cosmote insurance είναι αναγκαίο. Τώρα που έχουν συμπεριλάβει και τις low cost. Προσοχή μόνο στις παραπλανητικές διαφημίσεις, π.χ. έχει στο vodafone cu προσφορά με κουπόνι που είναι μόνο για συγκεκριμένη εταιρεία μέσω insurance market αλλά δεν σου λέει από πριν τι ποσοστό, γενικά επειδή μια ασφάλεια αυτοκινήτου την κάνουν όλοι πέφτει πολλή κοροϊδία.

Αλήθεια; Παίζει ανάλογα με την εταιρεία κινητής που είσαι έκπτωση; Θα το ψάξω

Gentoo
01-06-22, 16:04
Νομίζω παίζει ανάλογα την εταιρεία, κάποιες είναι -10% όχι κάτι το ιδιαίτερο

Δεν είναι λίγο -10% έκπτωση. Σε μία ασφάλεια 200 ευρώ, είναι ένα 20άρικο. Μην περιμένεις να βρεις ασφάλεια μισοτιμής σε σχέση με τον Μ.Ο...

jap
01-06-22, 16:37
Πάνε οι εποχές που έδιναν 5% επειδή πληρώνεις online, άλλα 5 γιατί έχεις κωδικό από το τάδε πολυκατάστημα, άλλα 5 για την ετήσια, 5 γιατί σε πρότεινε ο τριτοξάδελφος, άλλα 15 γιατί ξυπνήσαμε σήμερα όμορφα. Αλλά παραμένουν τεράστιες οι διαφορές μεταξύ pure online εταιρειών και παραδοσιακών. Όπως προαναφέρθηκε, προσοχή στις καλύψεις, κάποιες καλύψεις για χαλάζια, κρύσταλλα και άλλα ωραία που τις έδιναν τζάμπα τώρα πρέπει να τις ζητήσεις και να τις πληρώσεις χωριστά, όπως και οδικές βοήθειες/νομικές προστασίες.

- - - Updated - - -

238387
https://www.anytime.gr/offers/shell-giftcard

- - - Updated - - -

Ο θεός κι η ψυχή τους, παίζει κι άλλη προσφορά καλύτερη
https://www.anytime.gr/offers/shell

thourios
01-06-22, 18:37
Εγώ που έχω μικτή δεν γίνεται να αλλάξω εταιρεία γιατί το αυτοκίνητο δεν το ασφαλίσεις καμία πλέον λόγω παλαιότητας.
Δεν είναι μόνο το θέμα της μικτής αλλά και οι άλλες καλύψεις που έχω.
Τώρα αν με συμφέρει να το γυρίσω σε απλή τελείως είναι άλλο ερώτημα.
Στην μικτή υπάρχει και απαλλαγή.
Στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να ανανεώσω αλλά δύσκολο σχεδόν αδύνατον να π σε άλλη εταιρεία με τις ίδιες καλύψειςαω

Chingachgook
02-06-22, 14:35
Από περιέργεια (αν και έχω ακόμη ~ 6 μήνες στην - ετήσια - ασφάλεια) κοίταξα διαγώνια στα γνωστά site για ασφάλεια και βρήκα αρκετά συμφέρουσες τιμές για μικτή με απαλλαγή 500€ για Πεζό 308 του 2010 1600αρι. Μέχρι τώρα έκανα ασφάλεια (είτε ανανέωση, είτε μεταφορά σε άλλη εταιρεία) μέσω ασφαλιστή, αλλά μάλλον θα παω σε online.

Katnik18
02-06-22, 16:41
Πάνε οι εποχές που έδιναν 5% επειδή πληρώνεις online, άλλα 5 γιατί έχεις κωδικό από το τάδε πολυκατάστημα, άλλα 5 για την ετήσια, 5 γιατί σε πρότεινε ο τριτοξάδελφος, άλλα 15 γιατί ξυπνήσαμε σήμερα όμορφα. Αλλά παραμένουν τεράστιες οι διαφορές μεταξύ pure online εταιρειών και παραδοσιακών. Όπως προαναφέρθηκε, προσοχή στις καλύψεις, κάποιες καλύψεις για χαλάζια, κρύσταλλα και άλλα ωραία που τις έδιναν τζάμπα τώρα πρέπει να τις ζητήσεις και να τις πληρώσεις χωριστά, όπως και οδικές βοήθειες/νομικές προστασίες.

- - - Updated - - -

238387
https://www.anytime.gr/offers/shell-giftcard

- - - Updated - - -

Ο θεός κι η ψυχή τους, παίζει κι άλλη προσφορά καλύτερη
https://www.anytime.gr/offers/shell

Ευχαριστώ φίλτατε είδα κι εδώ https://www.cosmoteinsurance.gr/ δίνουν το φιλοδώρημα καυσίμων από anytime και γενικά παίζουν καλές εκπτώσεις online παιδιά. Γιατί δε βλέπω προκοπή από πρακτορεία. :p

- - - Updated - - -

Από περιέργεια (αν και έχω ακόμη ~ 6 μήνες στην - ετήσια - ασφάλεια) κοίταξα διαγώνια στα γνωστά site για ασφάλεια και βρήκα αρκετά συμφέρουσες τιμές για μικτή με απαλλαγή 500€ για Πεζό 308 του 2010 1600αρι. Μέχρι τώρα έκανα ασφάλεια (είτε ανανέωση, είτε μεταφορά σε άλλη εταιρεία) μέσω ασφαλιστή, αλλά μάλλον θα παω σε online.

Σοβαρά; Θα το κοιτάξω κι εγώ αν είναι, γιατί εμένα μου έλεγαν στο πρακτορείο ότι κάτω από 600€ δεν πέφτεις οπότε λέω ούτε καν.

- - - Updated - - -

Εγώ που έχω μικτή δεν γίνεται να αλλάξω εταιρεία γιατί το αυτοκίνητο δεν το ασφαλίσεις καμία πλέον λόγω παλαιότητας.
Δεν είναι μόνο το θέμα της μικτής αλλά και οι άλλες καλύψεις που έχω.
Τώρα αν με συμφέρει να το γυρίσω σε απλή τελείως είναι άλλο ερώτημα.
Στην μικτή υπάρχει και απαλλαγή.
Στην προκειμένη περίπτωση μπορώ να ανανεώσω αλλά δύσκολο σχεδόν αδύνατον να π σε άλλη εταιρεία με τις ίδιες καλύψειςαω

Γιατί ρε συ; Εφόσον υπάρχει συνέχεια της κάλυψης γιατί να μη μπορείς;

griniaris
02-06-22, 16:51
Σοβαρά; Θα το κοιτάξω κι εγώ αν είναι, γιατί εμένα μου έλεγαν στο πρακτορείο ότι κάτω από 600€ δεν πέφτεις οπότε λέω ούτε καν.

Παιζουν πολλα ρολο . Σιγουρα υπαρχει απαλλαγη με 250 € . αλλα μετα μπορει να σε πιανει το ποσοστο .

Αν πχ το αμαξι σου εχει 15000 και η απαλλαγη ειναι 250€ ή 2 % ( οποιο ειναι μεγαλυτερο ) τοτε θα εχεις 300 € απαλλαγη .

αν εχει 30.000 € το αμαξι σου τοτε θα εχεις 600 € απαλλαγη και οχι τα 250 € .

Σε καθε περιπτωση , πολυ μεγαλη προσοχη .

Katnik18
02-06-22, 17:11
Παιζουν πολλα ρολο . Σιγουρα υπαρχει απαλλαγη με 250 € . αλλα μετα μπορει να σε πιανει το ποσοστο .

Αν πχ το αμαξι σου εχει 15000 και η απαλλαγη ειναι 250€ ή 2 % ( οποιο ειναι μεγαλυτερο ) τοτε θα εχεις 300 € απαλλαγη .

αν εχει 30.000 € το αμαξι σου τοτε θα εχεις 600 € απαλλαγη και οχι τα 250 € .

Σε καθε περιπτωση , πολυ μεγαλη προσοχη .

Α δεν είναι δλδ στάνταρ η απαλλαγή; Πχ Μινέττα ξέρω έχει 1000€ απαλλαγή στη μικτή ανεξαρτήτου. Good to know though. Σ'ευχαριστώ

Gentoo
02-06-22, 22:32
Α δεν είναι δλδ στάνταρ η απαλλαγή; Πχ Μινέττα ξέρω έχει 1000€ απαλλαγή στη μικτή ανεξαρτήτου. Good to know though. Σ'ευχαριστώ

Όχι, δεν είναι στάνταρ. Μπορείς να την ορίσεις εσύ, αν δεν κάνω λάθος.

Όσο χαμηλότερη είναι η απαλλαγή, τόσο αυξάνεται το κόστος της μικτής.

ariadgr
02-06-22, 22:55
Όχι, δεν είναι στάνταρ. Μπορείς να την ορίσεις εσύ, αν δεν κάνω λάθος.

Όσο χαμηλότερη είναι η απαλλαγή, τόσο αυξάνεται το κόστος της μικτής.

Ακριβώς.

SPIROS1979
04-06-22, 08:53
Ανανεωσα για εξι μηνες ολα μεσα εκτος μικτης , 75 ευρω ειναι μια που εχει τα γραφεια της στην βουλγαρια ετσι γραφει πανω εχει και οδικη μεσα .

jap
04-06-22, 10:22
Και ντρέπεσαι να γράψεις πώς λέγεται; Το ότι έχει έδρα στη Βουλγαρία, δεν είναι κατ' ανάγκη κακό, και η HD Κυπριακή είναι ;)

thourios
04-06-22, 10:56
Γιατί ρε συ; Εφόσον υπάρχει συνέχεια της κάλυψης γιατί να μη μπορείς;
Τουλάχιστον έτσι φαίνεται μέσα από τις online ασφαλιστικές. Βρήκα μέσα από εκεί μία που δεχόταν αλλά είχε τέτοια απαλλαγή που ήταν εντελώς για γέλια. Τους πήρα τηλέφωνο και έστω και αν γινόταν αυτή η μετακίνηση στην νέα ασφαλιστική η κάλυψή θα άρχιζε μετά από 30 περίπου μέρες αφού θα ερχόταν πραγματογνώμονας για έλεγχο και φωτογράφηση. Στο διάστημα αυτό θα ίσχυε μόνο η βασική. Στο εξάμηνο δηλαδή ο ένας μήνας θα ήταν βασική με ασφάλιστρα μικτής. Οι κλασικοί ασφαλιστές δεν ασχολούνται.
Το θέμα δεν είναι η μικτή ακριβώς. Αν δεις το ποσό για αυτόν τον λόγο είναι πολύ μικρό. Δηλαδή περίπου 15 ευρώ. Επειδή όμως πάει πακέτο με άλλα πχ κακόβουλες πράξεις, και διάφορα άλλα για αυτό ανεβαίνει.
Οπότε όσο αντέχω και η απαλλαγή είναι σε λογικό επίπεδο το κρατάω έτσι.

Katnik18
07-06-22, 16:51
Ανανεωσα για εξι μηνες ολα μεσα εκτος μικτης , 75 ευρω ειναι μια που εχει τα γραφεια της στην βουλγαρια ετσι γραφει πανω εχει και οδικη μεσα .

Και πες ότι έχεις ατύχημα, θα καλύψει τπτ; Εγώ τις ψιλοφοβάμαι αυτές.

kourampies
24-06-22, 09:56
Είχα αναφέρει παλαιότερα το ότι η HD έπαψε να δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια. Στο δικό μου σαν ανανέωση μου επέτρεπε να τη συνεχίσω, αλλά αν έβαζα νέο αυτοκίνητο με τα ίδια στοιχεία δεν με άφηνε.
Σε καινούριο (μεταχειρισμένο) αυτοκίνητο που αγόρασα λοιπόν δεν με αφήνει να προσθέσω θραύση κρυστάλλων, παρά μόνο αν κάνω μικτή. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι αυτή είναι η πολιτική τους και ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το ότι είμαι 7 χρόνια πελάτης τους με 2 οχήματα και 4 referrals, όπου κανείς δεν έχει κάνει χρήση καμίας κάλυψης. Μου είπαν ότι αν θέλω μπορώ αφού κάνω το συμβόλαιο να κάνω ένα αίτημα, να το φωτογραφίσω και ΑΝ εγκριθεί να μου πουν το επιπλέον κόστος. Επίσης ένα αυτοκίνητο με αξία αγοράς 6-7000 επιμένουν να το κοστολογούν 3700.
Οπότε μετά από 7 χρόνια ήρθε η ώρα να τους χαιρετήσω οριστικά.

thourios
24-06-22, 10:24
Είχα αναφέρει παλαιότερα το ότι η HD έπαψε να δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια. Στο δικό μου σαν ανανέωση μου επέτρεπε να τη συνεχίσω, αλλά αν έβαζα νέο αυτοκίνητο με τα ίδια στοιχεία δεν με άφηνε.
Σε καινούριο (μεταχειρισμένο) αυτοκίνητο που αγόρασα λοιπόν δεν με αφήνει να προσθέσω θραύση κρυστάλλων, παρά μόνο αν κάνω μικτή. Σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι αυτή είναι η πολιτική τους και ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το ότι είμαι 7 χρόνια πελάτης τους με 2 οχήματα και 4 referrals, όπου κανείς δεν έχει κάνει χρήση καμίας κάλυψης. Μου είπαν ότι αν θέλω μπορώ αφού κάνω το συμβόλαιο να κάνω ένα αίτημα, να το φωτογραφίσω και ΑΝ εγκριθεί να μου πουν το επιπλέον κόστος. Επίσης ένα αυτοκίνητο με αξία αγοράς 6-7000 επιμένουν να το κοστολογούν 3700.
Οπότε μετά από 7 χρόνια ήρθε η ώρα να τους χαιρετήσω οριστικά.

Αλλάζεις ασφαλιστική. Εκτός αν όλες αρχίζουν και κάνουν τα ίδια.

s.s
24-06-22, 10:44
Εγώ κανονικά βλέπω ότι δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια. Μπήκα και πήρα προσφορά για άλλο αμάξι γιατί το δικό μου είναι ήδη στην HD και το εμφάνισε κανονικά σαν επιλογή με +10 ευρώ.

thourios
24-06-22, 11:20
Μήπως όταν πατήσεις συνέχεια σου εμφανίσει άλλο μήνυμα.

kourampies
24-06-22, 11:46
Εγώ κανονικά βλέπω ότι δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια. Μπήκα και πήρα προσφορά για άλλο αμάξι γιατί το δικό μου είναι ήδη στην HD και το εμφάνισε κανονικά σαν επιλογή με +10 ευρώ.

Δεν είναι το ίδιο σε όλα τα μοντέλα.

s.s
24-06-22, 11:49
Αφού δεν είναι σε όλα τα μοντέλα, τότε μην λες ότι δεν δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια γενικά, γράψε ότι δεν δίνει στο δικό σου συγκεκριμένα.

kourampies
24-06-22, 11:51
Αφού δεν είναι σε όλα τα μοντέλα, τότε μην λες ότι δεν δίνει θραύση κρυστάλλων σε νέα συμβόλαια γενικά, γράψε ότι δεν δίνει στο δικό σου συγκεκριμένα.

Δοκίμασα σε 4 αυτοκίνητα που έχουμε, διαφορετικών χρονολογιών, κυβισμών, κατηγοριών. Σε κανένα δε δίνει. Αν δίνει στο 1 στα 5, ή έστω στα μισά, είναι σαν να μη δίνει.

Gentoo
24-06-22, 11:59
Η θραύση κρυστάλλων είναι κάλυψη που δεν γίνεται να μην προσφέρεται. Είναι απίθανο να μην δίνει επιλογή για θραύση κρυστάλλων.

Αυτό που κάνουν πολλές ασφαλιστικές, είναι πως δεν δίνουν κάλυψη αν δεν στείλεις πρώτα φωτογραφίες της υπάρχουσας κατάστασης του αυτοκινήτου ή αν δεν το δει πρώτα υπάλληλος της ασφαλιστικής για τυχόν υπάρχουσες θραύσεις.

Ο λόγος, προφανής. Υπάρχουν πολλοί με σπασμένα/ραγισμένα παρμπρίζ που δεν είχαν κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και μεταπιδούν σε άλλη ασφαλιστική και επιλέγουν θραύση για να αποκαταστήσουν τη ζημιά ανέξοδα.

Επίσης, κάποιες ασφαλιστικές ενεργοποιούν την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων αφού παρέλθει ένας μήνας απ'την έναρξη της ασφάλειας.

sdikr
24-06-22, 12:04
Μήπως όταν πατήσεις συνέχεια σου εμφανίσει άλλο μήνυμα.

Και εγώ έχω πάρει πριν 3 μήνες HD με Θραύση κρυστάλλου, χωρίς μεικτή

jap
24-06-22, 15:27
Εγω δοκιμασα online στην HD να πάρω τιμή για ίδιες καλύψεις με αυτές που έχω ήδη και προσθήκη νέου οδηγού. Από 220 ετήσιο χωρίς τις εκπτώσεις εκτοξεύθηκε στα 1100. Αν βρω αλλού κάτι λογικό εννοείται θα τους χαιρετησω κι εγώ.

Andreaslar
24-06-22, 18:19
Anytime basic,με πλήρη οδική βοήθεια και θραύση κρυστάλλων, 160ε/χρόνο. Το αμάξι είναι του 2006.

thourios
24-06-22, 21:54
Εγω δοκιμασα online στην HD να πάρω τιμή για ίδιες καλύψεις με αυτές που έχω ήδη και προσθήκη νέου οδηγού. Από 220 ετήσιο χωρίς τις εκπτώσεις εκτοξεύθηκε στα 1100. Αν βρω αλλού κάτι λογικό εννοείται θα τους χαιρετησω κι εγώ.

Ίσως να θέλουν οι ίδιοι να απομακρύνουν τους πελάτες.
Θυμάμαι μία πολύ παλιά το ίδιο έκανε για να φύγουν όλοι. "Ελληνικόν Λόϋδ" λεγόταν. Δεν υπήρχε ίντερνετ τίποτα

jap
17-11-22, 15:47
Η HD δεν θα προσφέρει λέει (https://www.hellasdirect.gr/blog/newsroom/safe-friday-diavaseis-not-black-friday/) από φέτος έκπτωση black friday, αντ' αυτού τα λεφτά θα τα δώσουν αλλού, κάτι για σχολικές διαβάσεις κ.λπ. ΟΚ, σεβαστό, όπως και το δικό μας δικαίωμα να δώσουμε τα δικά μας λεφτά αλλού.

Αυτό με τις διαβάσεις δεν λύνεται με βαψίματα, στα δημοτικά της γειτονιάς μας γίνεται κομφούζιο κάθε φορά και οι μαθητές κινδυνεύουν ειδικά στο σχόλασμα που κυκλοφορούν ανάμεσα στους ανυπόμονους οδηγούς (οδός Παντειχίου στη Νίκαια), είναι θέμα δήμου να αποφασίσει σωστές μονοδρομήσεις, κλάδεμα δέντρων που στενεύουν τον δρόμο, καθάρισμα πεζοδρομίων. Στη θέση τους έχουν βάλει κάτι αψυχολόγητα τοποθετημένα σαμαράκια και έχουν βάψει τις διαβάσεις κάμποσες φορές μάλλον με τις φτηνότερες μπογιές που περίσσεψαν από αλλού και εξαφανίζονται σε μερικούς μήνες. Και το μόνο που τους ένοιαξε ήταν να φτιάξουν dog park (αφοδευτήριο σκύλων) δίπλα στις εισόδους των 2 δημοτικών.

kourampies
31-05-23, 10:06
Μετά τις ιστορίες της HD με τα εξωφρενικά ασφάλιστρα, τις υπερβολικά χαμηλές αξίες αυτοκινήτων και κυρίως και την άρνηση παροχής θραύσης κρυστάλλων σε καινούρια οχήματα πήγα στην Anytime για ένα χρόνο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και χρειάστηκα απλά οδική μια φορά στην οποία ήταν άψογοι. Ωστόσο δεν μπορώ να ξεπεράσω ακόμα όσα μου έκανε η Anytime πριν καμιά δεκαετία, και γενικά τη συμπεριφορά της Interamerican σε ατυχήματα με υλικές ζημιές.

Λήγει το ασφαλιστήριο μου σε ένα μήνα και από ότι βλέπω η HD δίνει πάλι θραύση κρυστάλλων, αξία αυτοκινήτου ελάχιστα χαμηλότερη από την Anytime, και κόστος ασφαλιστηρίου με τον κωδικό Praktiker 15% που δικαιούμαι 10 ευρώ κάτω από την Anytime.

Αξίζει άραγε την αλλαγή ή έχει βαρέσει διάλυση η HD και πουλάει τρέλα και σε άλλα θέματα πέρα από τη θραύση κρυστάλλων;

meletis
08-06-23, 17:06
Σε εμένα τις ιδιες παροχές πάντα στο Ιντερνετ έβγαιναν πιο ακριβα οι ασφαλειες , Πήγα σε γνωστο ασφαλιστη και εκανα Ευρωπαικη Πιστη , και τώρα συγχωνεύθηκαν με τη Allianz .
Αναφέρομαι σε αμάξι 1200 κυβικων χρονολογίας 2004 χωρις νέο οδηγό.

kourampies
23-06-23, 19:53
Η HD έπιασε πάτο.

Μας ενημέρωσε ότι καταχωρήθηκε ατύχημα στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου.

Ζητάνε φωτογραφίες αυτοκινήτου, άδειας και διπλώματος και σε όλη τη διαδικασία μας αντιμετωπίζουν σαν υπαίτιους. Μετά βίας απαντάνε, στο τηλέφωνο μόνο ρωτάνε και αν ρωτήσεις οτιδήποτε δεν μιλάνε καν, τύπου κενά 20 δευτερολέπτων, κάτι που δεν έχω συναντήσει ποτέ σε καμιά τηλεφωνική μου συναλλαγή.

Παράλληλα αγνοούν εντελώς το ότι τους λέμε ότι αυτοκίνητο δεν κινήθηκε καν αυτή την εβδομάδα και δεν έχει πάει ποτέ στην Αθήνα που έγινε το υποτιθέμενο συμβάν και αρνούνται να μας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το τι υποτίθεται ότι έγινε.

Εν τέλει τους στείλαμε φωτογραφίες του αυτοκινήτου και της άδειας αλλά όχι διπλώματος καθώς όπως είπα το αυτοκίνητο δεν οδηγήθηκε αυτή την εβδομάδα. Το οποίο δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα από τη στιγμή που δε μας λένε τι ακριβώς έγινε, αν μιλάμε για έναν σπασμένο καθρέφτη πχ αυτό κάλλιστα μπορεί να γίνει χωρίς να πάθει κάτι ο υπαίτιος.

Η φάση θυμίζει scam αλλά γίνεται κανονικά από τα τηλέφωνα και τα email τους. Όταν ζητήσαμε διακοπή έγιναν όλα ταχύτατα και με μεγάλη ευγένεια οπότε πραγματικά θεωρώ ότι για κάποιο λόγο θέλουν απλά να διώξουν πελάτες.

GregoirX23
23-06-23, 21:14
Είχα τη γνωστή aspis πριν πολλά χρόνια...
Μετά πέρασα μεταβατικά σε εθνική, μετά groupama, μετά για χρόνια anytime στο buythemile με το obd και όριο 3000-5000 χλμ που ήταν και πολύ φθηνή, και τώρα κατέληξα στην myzen μεικτή..
Το ένα δλδ...
Το άλλο το πιο παλιό το έχω στη wakam, yellow project.. Αν και ψαχνομαι και για αλλού για το πιο παλιό...
Κάποια φάση είχα περάσει και από allianz αλλά δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις..

Doxaios
07-06-24, 19:26
Ερώτηση για hellas direct. Πριν λίγο καιρό έβαλα αέριο στο αμάξι (βενζίνη) και είναι η 1η φορά που θα χρειαστεί να ασφαλίσω αμάξι με αέριο. Η επιλογή ποιά από τις παρακάτω είναι ? Το Υγραέριο (από Βενζίνη) ??
256616

ariadgr
07-06-24, 19:27
Ερώτηση για hellas direct. Πριν λίγο καιρό έβαλα αέριο στο αμάξι (βενζίνη). Η επιλογή ποιά από τις παρακάτω είναι ? Το Υγραέριο (από Βενζίνη) ??

Ποιά άλλη θα μπορούσε να ήταν; Αφού οι άλλες είναι άσχετες με την περίπτωσή σου

Doxaios
07-06-24, 19:42
Δε ξέρω αν εννοούσε το πώς ήταν κατά την ημερομηνία αγοράς του. οκ thank you.

ariadgr
07-06-24, 20:12
Δε ξέρω αν εννοούσε το πώς ήταν κατά την ημερομηνία αγοράς του. οκ thank you.

Αν εχεις τετοιες αμφιβολίες, πιο έγκυρη απάντηση θα έπαιρνες από την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας.

Nozomi
07-06-24, 22:35
Ο λόγος, προφανής. Υπάρχουν πολλοί με σπασμένα/ραγισμένα παρμπρίζ που δεν είχαν κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και μεταπιδούν σε άλλη ασφαλιστική και επιλέγουν θραύση για να αποκαταστήσουν τη ζημιά ανέξοδα.

Επίσης, κάποιες ασφαλιστικές ενεργοποιούν την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων αφού παρέλθει ένας μήνας απ'την έναρξη της ασφάλειας.
Ακόμα πιο προχώ, με κάλυψη από χαλαζόπτωση ορισμένοι εξυπνάκηδες κάνουν ολική βαφή του αμαξιού, τζαμπαντάν, σε συνεννόηση με το βαφείο, χωρίς να έχει πέσει χαλάζι !

griniaris
07-06-24, 22:42
Ακόμα πιο προχώ, με κάλυψη από χαλαζόπτωση ορισμένοι εξυπνάκηδες κάνουν ολική βαφή του αμαξιού, τζαμπαντάν, σε συνεννόηση με το βαφείο, χωρίς να έχει πέσει χαλάζι !

Ξερεις κανενα να μου συστησεις ? εστω και με πμ ?

Γιατι το δοκιμασα αλλα ΔΕΝ περασε ποτέ απο τον πραγματογνωμωνα.

Δεν ειναι ετσι ευκολο .

@ ADSLgr.com All rights reserved.