Επιστροφή στο Forum : Μαύρη Λίστα Τηλεφωνικών Αριθμών/Κέντρων - Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων
manoulamou
01-04-18, 12:09
2107252453 (https://www.white-pages.gr/arithmos/2107252453)
Focus - BARI AE
καλουν Σαββατο-Κυριακα, μαλλον για δημοσκοπηση...
manoulamou
15-04-18, 08:55
13888 της DT/cosmote
Σταματησαν για καμια βδομαδουλα εκει γυρω στο Πασχα λογω αργιων - διακοπων
αλλά τωρα πια συνεχιιζουν ακαθεκτοι ανεξαρτητως ωρας απο 10 έως 20 φορες ημερησιως!
ΕΛΕΟC
:twisted:
2111000350 με πηρε χτες στο κινητο φυσικα δεν το σηκωσα, το εβαλα μαυρη λιστα και σημερα πηρε παλι δεν χτυπησε αλλα ειχα ειδοποιηση.
2111091700 με πηρε στο σταθερο αλλα ηταν ηδη blacklisted στον αστερισκ και εφαγε πορτα....
ξερει κανεις τα παραπανω νουμερα τι ειναι ?
https://www.white-pages.gr/arithmos/2111000350
https://www.white-pages.gr/arithmos/2111091700
manoulamou
20-04-18, 09:04
Δεν απαντω σε αγνωστους αριθμους, ουτε τους καλω εαν δεν βρω πληροφοριες στο ιντερνετ.
Το σταθερο το εχω μονιμα στο αθορυβο, οσοι με ξερουν, καλουν στο κινητο!
Απο το πρωτο με εχουν καλεσει καποιες φορες αλλά δεν ειναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.
Ανηκει στην Focus BARI - Ομιλος - κανουν ερευνα αγορας - δημοσκοπησεις, το πώς αξιοποιουν τα στοιχεια τα οποια συλλεγουν ειναι πονεμενη ιστορια...
Δεν απαντω σε αγνωστους αριθμους, ουτε τους καλω εαν δεν βρω πληροφοριες στο ιντερνετ.
Το σταθερο το εχω μονιμα στο αθορυβο, οσοι με ξερουν, καλουν στο κινητο!
Απο το πρωτο με εχουν καλεσει καποιες φορες αλλά δεν ειναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.
Ανηκει στην Focus BARI - Ομιλος - κανουν ερευνα αγορας - δημοσκοπησεις, το πώς αξιοποιουν τα στοιχεια τα οποια συλλεγουν ειναι πονεμενη ιστορια...
Eυγενέστατοι υπάλληλοι, αλλά οι managers που καταρτιζουν και τους δίνουν τα ερωτηματολόγια είναι ηλίθιοι. Dilbert-level ηλίθιοι. Είναι τόσες πολλές, κουραστικές και ανούσιες οι ερωτήσεις που από ένα σημείο και πέρα αυτοί που απαντούν δεν σκέφτονται τί απαντούν, το κάνουν διεκπεραιωτικά (απλώς κάποια στιγμή να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) και αφετέρου δεν το ξανασηκώνουν/δεν δέχονται να ξανασυμμετάσχουν σε έρευνα μπάρι.
Κρίμα για τα παιδιά που κάνουν τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις. Είμαι σίγουρος ότι το βλέπουν -και δεν μπορεί, κάποιοι θα το έχουν μεταφέρει- αλλά οι κρετίνοι ανώτεροί τους επιμένουν...
Πόσες φορές μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις τύπου "όταν ακούτε το όνομα Κωτσόβολος πόσο σας έρχεται στο μυαλό -σε κλίμακα από 1 ως 10- η λέξη "στοργικός", "ενσυναισθητικός", "τρυφερός", "με καταλαβαίνει", "ξέρει τις ανάγκες μου", "μου βρήκε γκόμενα". Και μετά το ίδιο για mediamarkt. Και μετά το ίδιο για Πάμπλικ. Και μετά ξεφυσσάς και ο υπάλληλος σκέφτεται "τί με βάζουν να ρωτάω, άτιμη κοινωνία που μ'έχεις ρίξει".
ΥΓ: Στην τελευταία μπάρι που σήκωσα το τηλέφωνο απαντούσα "γαλέρα", "εκμεταλλευτής", "απλήρωτες υπερωρίες" για πλαίσιο, πάμπλικ. Μου είπε ότι τα σημείωνε. Η πρώτη λέξη που μου'ρχεται στο μυαλό ρωτήσανε.
kostas2005
20-04-18, 09:49
2111000350 με πηρε χτες στο κινητο φυσικα δεν το σηκωσα, το εβαλα μαυρη λιστα και σημερα πηρε παλι δεν χτυπησε αλλα ειχα ειδοποιηση.
2111091700 με πηρε στο σταθερο αλλα ηταν ηδη blacklisted στον αστερισκ και εφαγε πορτα....
ξερει κανεις τα παραπανω νουμερα τι ειναι ?
https://www.white-pages.gr/arithmos/2111000350
https://www.white-pages.gr/arithmos/2111091700
1 νοβα προσφορες
2 Focus BARI δημοσκοπησεις
truecaller
6974020107 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6974020107)
6976222286 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6976222286)
6973342067 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6973342067)
Και οι 3 είναι εταιρία Εισπρακτικη πολύ σπαστικοί, εμένα με πήραν και οι 3 με διαφορά 1ας ώρας γιατί είχα ξεχάσει να βάλω λεφτά στην πιστωτική μου στην Alpha τον προηγούμενο μήνα.
Τελείωσαν και σε κινητό και σπίτι στο FreePBX
2311253700 απο την ΚΕΝ εναλλακτικός πάροχος Ρεύματος
2315559051 δεν ξέρω ακριβώς τι είναι μου είπε goodbye Και το εκλεισε μόλις απάντησα.
Blacklisted και τα 2 ..
kostas2005
21-04-18, 00:01
6974020107 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6974020107)
6976222286 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6976222286)
6973342067 (https://www.white-pages.gr/arithmos/6973342067)
Και οι 3 είναι εταιρία Εισπρακτικη πολύ σπαστικοί, εμένα με πήραν και οι 3 με διαφορά 1ας ώρας γιατί είχα ξεχάσει να βάλω λεφτά στην πιστωτική μου στην Alpha τον προηγούμενο μήνα.
Τελείωσαν και σε κινητό και σπίτι στο FreePBX
τι λες τώρα. δεν ήξερα ότι "κινούνται" τόσο γρήγορα!
Chingachgook
23-04-18, 12:42
Το κακό είναι ότι κινούνται πιο γρήγορα από όσο προλαβαίνουμε να μπλοκάρουμε :twisted:
1 νοβα προσφορες
2 Focus BARI δημοσκοπησεις
truecaller
τελικα το 1ο οντως nova με πηραν σημερα εφαγε μπλοκ και μετα με πηραν καπακι απο κινητο!
ειμαι συνδρομητης ομως οποτε οκ, απλα δεν ηθελα τπτ επειδη αναμενω την inalan και δεν ηθελα να κανω ανανεωση.
2111030540 protergia Εναλλακτικός φορέας παροχής ρεύματος.
manoulamou
23-04-18, 21:12
τελικα το 1ο οντως nova με πηραν σημερα εφαγε μπλοκ και μετα με πηραν καπακι απο κινητο!
ειμαι συνδρομητης ομως οποτε οκ, απλα δεν ηθελα τπτ επειδη αναμενω την inalan και δεν ηθελα να κανω ανανεωση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NOVA, ειναι Focus BARI λεμεεε, αλλά λειτουργουν αντ΄αυτης.... :whistle:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NOVA, ειναι Focus BARI λεμεεε, αλλά λειτουργουν αντ΄αυτης.... :whistle:
δεν ξερω τι λες, εμενα μου ειπαν οτι παιρνουν απο NOVA....τωρα ποιος ειναι απο πισω το θεωρω ακρως περιττο και ανουσιο. Απο την στιγμη που ειμαι συνδρομητης της NOVA δεν μου ειναι ενοχλητικοι. Απλα!
manoulamou
24-04-18, 11:49
Κι εγω ειμαι συνδρομητης σταπανταολα της DT/OTE/cosmote
αλλά
οταν με καλουν 15 φορες τη μερα για PROMOTION εεε ναι ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ...
Κι εγω ειμαι συνδρομητης σταπανταολα της DT/OTE/cosmote
αλλά
οταν με καλουν 15 φορες τη μερα για PROMOTION εεε ναι ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ...
ε ναι ρε συ, τοτε θα ειναι! εμενα μια φορα στους ποσους μηνες ομως!
γιατι τοσες πολλες σε καλουνε?
manoulamou
24-04-18, 20:06
Εδω και κατι μερες ξαφνικα σταματησαν τελειως! :rolleyes:
διαβαζουν το forum! :lol:
Άσχετο αλλά βρήκα αυτό εδώ το site (https://www.daneiakartes.info/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/)ενώ έψαχνα για ένα νούμερο (mellon Πάλι με έχουν σκίσει.. και όσο με παίρνουν τόσο κουρδίζω για τα 5€ που θέλουν στην Alpha :-) )
To έχει τσεκάρει κανείς?
manoulamou
30-04-18, 16:59
Τι ακριβως να τσεκαρουμε:
να καλεσουμε περιεργες ωρες με αποκρυψη
ή εαν οι αριθμοι αντιστοιχουν στις εταιριες που λεει;
Προσωπικα εαν δεχτω στο σταθερο καποιο τηλεφωνημα απο αγνωστο αριθμο, αποφευγω ακομη κι αν δεν φαινεται υποπτος - δεν υπαρχει σε καποια λιστα - να τον καλεσω με δικη μου πρωτοβουλια.
Οποιος εχει αναγκη ή με ξερει, θα επιμεινει εντος της ημερας ή θα τηλεφωνησει στο κινητο!
dimangelid
02-05-18, 10:38
Τι ακριβως να τσεκαρουμε:
να καλεσουμε περιεργες ωρες με αποκρυψη
ή εαν οι αριθμοι αντιστοιχουν στις εταιριες που λεει;
Προσωπικα εαν δεχτω στο σταθερο καποιο τηλεφωνημα απο αγνωστο αριθμο, αποφευγω ακομη κι αν δεν φαινεται υποπτος - δεν υπαρχει σε καποια λιστα - να τον καλεσω με δικη μου πρωτοβουλια.
Οποιος εχει αναγκη ή με ξερει, θα επιμεινει εντος της ημερας ή θα τηλεφωνησει στο κινητο!
Την ίδια τακτική ακολουθώ στο κινητό. Υπάρχουν και τα sms να σου στείλει αυτός ο άγνωστος ότι σε ψάχνει ;)
Lawtech2016
04-05-18, 15:39
Η κατάσταση με τις τηλεφωνικές διαφημίσεις έχει κυριολεκτικά ξεφύγει από κάθε όριο!!! Γι' αυτό όλοι όσοι είμαστε στο μητρώο του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στην ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr) γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας τα εξής:
1. Μην βρίζετε τους υπαλλήλους - δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτοί που φταίνε είναι οι πανίσχυρες εταιρείες που διαφημίζονται και σ' αυτούς κάνουμε την καταγγελία γιατί αυτοί είναι οι κατά νόμο ευθυνόμενοι με την ιδιότητα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.
2. Για κάθε παράνομη κλήση που δέχεστε να υποβάλετε ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, γιατί κάθε κλήση είναι παράβαση του Νόμου.
3. Η καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ είναι ΑΝΕΞΟΔΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ, παίρνει 3-5 λεπτά και συμβάλει στην αποκατάσταση της νομιμότητας.
4. Με τις καταγγελίες βοηθάμε και άλλους συμπολίτες μας που πέφτουν θύματα παράνομων και αθέμιτων πρακτικών.
5. Ο ωχαδερφισμός ("Ωχ, μωρέ, σιγά μην ασχοληθώ, ας κάνουν οι άλλοι καταγγελία ...") είναι διευκόλυνση σε αυτούς που παρανομούν και εχθρός της Δημοκρατίας.
6. Οι καταγγελίες σας ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Όποιος το βρίσκει δύσκολο ή όποιος δεν θέλει να εγγραφεί ως χρήστης στην ηλεκτρονική πύλη της ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr) για να υποβάλει καταγγελία, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να υποβάλει την καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο www.efpolis.gr, όπου υπάρχει ειδική φόρμα και δεν απαιτείται προεγγραφή (πάμε στο μενού πάνω στο κέντρο "Υποβολή Καταγγελίας", στη συνέχεια ανοίγει καινούργια σελίδα και πάμε "ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ" , πατάμε "Υπηρεσίες" και μετά στο μπλε πλαίσιο "Έχω ενημερωθεί και επιθυμώ να υποβάλω καταγγελία" και στη συνέχεια ανοίγει η φόρμα - προτιμήστε την επώνυμη καταγγελία και δώστε όλα τα στοιχεία), και στη συνέχεια η ΓΓΚ θα αποστείλει υπηρεσιακά την καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ λόγω αρμοδιότητας.
- - - Updated - - -
Chingachgook
04-05-18, 16:51
Η κατάσταση με τις τηλεφωνικές διαφημίσεις έχει κυριολεκτικά ξεφύγει από κάθε όριο!!! Γι' αυτό όλοι όσοι είμαστε στο μητρώο του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στην ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr) γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να σταματήσουν. Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας τα εξής:
1. Μην βρίζετε τους υπαλλήλους - δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτοί που φταίνε είναι οι πανίσχυρες εταιρείες που διαφημίζονται και σ' αυτούς κάνουμε την καταγγελία γιατί αυτοί είναι οι κατά νόμο ευθυνόμενοι με την ιδιότητα του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.
2. Για κάθε παράνομη κλήση που δέχεστε να υποβάλετε ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, γιατί κάθε κλήση είναι παράβαση του Νόμου.
3. Η καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ είναι ΑΝΕΞΟΔΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ, παίρνει 3-5 λεπτά και συμβάλει στην αποκατάσταση της νομιμότητας.
4. Με τις καταγγελίες βοηθάμε και άλλους συμπολίτες μας που πέφτουν θύματα παράνομων και αθέμιτων πρακτικών.
5. Ο ωχαδερφισμός ("Ωχ, μωρέ, σιγά μην ασχοληθώ, ας κάνουν οι άλλοι καταγγελία ...") είναι διευκόλυνση σε αυτούς που παρανομούν και εχθρός της Δημοκρατίας.
6. Οι καταγγελίες σας ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Όποιος το βρίσκει δύσκολο ή όποιος δεν θέλει να εγγραφεί ως χρήστης στην ηλεκτρονική πύλη της ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr) για να υποβάλει καταγγελία, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να υποβάλει την καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο www.efpolis.gr, όπου υπάρχει ειδική φόρμα και δεν απαιτείται προεγγραφή (πάμε στο μενού πάνω στο κέντρο "Υποβολή Καταγγελίας", στη συνέχεια ανοίγει καινούργια σελίδα και πάμε "ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ" , πατάμε "Υπηρεσίες" και μετά στο μπλε πλαίσιο "Έχω ενημερωθεί και επιθυμώ να υποβάλω καταγγελία" και στη συνέχεια ανοίγει η φόρμα - προτιμήστε την επώνυμη καταγγελία και δώστε όλα τα στοιχεία), και στη συνέχεια η ΓΓΚ θα αποστείλει υπηρεσιακά την καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ λόγω αρμοδιότητας.
- - - Updated - - -
:oneup:
Αν είσαι μόνος?
Αν έχεις μοναξιές?
Αν θες να τσεκάρεις τα νεύρα σου?
Αν η ζωή δεν στα έχει φέρει όπως ήθελες....
Βγες από το άρθρο 11... μπορείς, και ζήσε μεγάλες στιγμές κάνοντας τηλεφωνικές γνωριμίες με τα τρελά αγόρια και κορίτσια της ΜΕΤΡΟΝ...
Παιδιά εγώ το έχω γυρίσει στην πλάκα...
έχω μια πιστωτική με χρεωμένα 100€... την έχω χρόνια... ξέχασα τον Απρίλιο στις αρχές να πληρώσω και με έχουν σκίσει.. ε μιλάμε με παίρνουν συνέχεια και επίτηδες δεν πάω να πληρώσω έτσι γιατί στην αρχή είχα κουρδίσει αλλά πλέον είναι η καθημερινή μου επιθεώρηση ...
Πλέον εκεί που τους έβαζα μπαν.. μιλάμε τη μια απαντάω μόλις βλέπω στο κινητό με το Caller Id πως είναι αυτοί..και κάνω τη γριά κουφή που δεν ακούει και η άλλη φωνάζει για να ακούσω, άλλη φορά κάνω τον gay (χωρίς παρεξήγηση με τους gay δεν έχω θέμα) και λέω διάφορα (του στυλ δεν με έχει πληρώσει ο νταβατζής μου κλπ)... δεν υπάρχει...
Σήμερα που το σήκωσα απάντησα κανονικά αλλά όταν μου ζήτησε η άλλη τα στοιχεία μου για διασταύρωση της είπα να μου δώσει τα δικά της πρώτα.. που ξέρω ότι είναι αυτή που μου λέει? αλλά και να μου τα έδινε πάλι δεν θα την πίστευα και της το είπα.... κλείσαμε λέγοντάς της πως δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί φοβάμαι πως θα κολλήσω αυτούς τους ιούς του ίντερνετ που χαλάνε οι υπολογιστές και τα κινητά.
ΔΕΝ έχω λόγια... κάθε μεσημέρι γύρω στις 1-2 κλείνω τα ban στο κινητό και κάνω ένα ωραίο διάλειμμα περιμένοντάς τους....... την ημέρα που θα πετύχω στο κέντρο τους αστέρι που θα πιάσει το χιούμορ και θα πάει με τα νερά μου θα πληρώσω online σε 5 sec... και θα του κάνω και πρόταση να τον πάρω στη δουλειά :-)
Ξέρω πως δεν είναι σωστό και δεν φταίνε τα παιδιά που δουλεύουν εκεί αλλά δεν παλεύεται άλλο.
Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα ανανεωμένο CSV με την blacklist του;
Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα ανανεωμένο CSV με την blacklist του;
Είναι export απο το freepbx μου και νομίζω δεν μου έχει ξεφύγει κάτι από το νήμα.193503
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εάν λείπει κάτι, θα το προσθέσω και θα ανεβάσω το αρχείο ενημερωμένο.
manoulamou
09-05-18, 18:39
Βιαστηκα να χαρω... καθημερινα πλεον δεχομαι απο το 13888 πανω απο 10 κλησεις, ακομη και καταμεσημερο σε ωρες πραγματικα κοινης ησυχιας, ευτυχως (?) μεχρι τις 9 το βραδυ! :p
Βιαστηκα να χαρω... καθημερινα πλεον δεχομαι απο το 13888 πανω απο 10 κλησεις, ακομη και καταμεσημερο σε ωρες πραγματικα κοινης ησυχιας, ευτυχως (?) μεχρι τις 9 το βραδυ! :p
Αν τους απαντήσεις μια φορά? συνεχίζουν να παίρνουν? μήπως κέρδισες κάνα εκατομμύριο € ή εφόρου ζωής gigabit internet!!!!!!
kostas2005
09-05-18, 22:10
Αν παίρνουν τόσο στάνταρ και έχεις απεριόριστα κανε εκτροπή σε ενα κατάστημα οτε η σε βλάβες η σε κάνα αριθμό του εξωτερικού που δεν υπάρχει να ακούνε κινεζικα, κάποιες ώρες, να κόψουν φλέβες.
Ακόμα καλύτερα ένωνε μόνος γραμμές με διάφορες υπηρεσίες και ακου να γελάς.
Υπάρχουν και άλλες αναλογικές πατέντες για να παρόμοιες καταστάσεις..
manoulamou
10-05-18, 10:43
Αν τους απαντήσεις μια φορά? συνεχίζουν να παίρνουν? μήπως κέρδισες κάνα εκατομμύριο € ή εφόρου ζωής gigabit internet!!!!!!
Βρε λεςςς;
:yahoo::yahoo::yahoo:
Αν παίρνουν τόσο στάνταρ και έχεις απεριόριστα κανε εκτροπή σε ενα κατάστημα οτε η σε βλάβες η σε κάνα αριθμό του εξωτερικού που δεν υπάρχει να ακούνε κινεζικα, κάποιες ώρες, να κόψουν φλέβες.
Ακόμα καλύτερα ένωνε μόνος γραμμές με διάφορες υπηρεσίες και ακου να γελάς.
Υπάρχουν και άλλες αναλογικές πατέντες για να παρόμοιες καταστάσεις..
Τελικά πότε χάνεις πιο πολύ χρόνο; το να απαντήσεις και να πεις ευχαριστώ όχι, ή το να ψάξεις τρόπους να τους τρολλάρεις; :cool:
Τελικά πότε χάνεις πιο πολύ χρόνο; το να απαντήσεις και να πεις ευχαριστώ όχι, ή το να ψάξεις τρόπους να τους τρολλάρεις; :cool:
Εγώ ακολουθώ περίπου το 2ο και η ζωή μου βελτιώθηκε αισθητά. Όλα στο μυαλό είναι... οκ έχω μια blacklist και σπάνια θα χτυπήσει το τηλ αλλά αν χτυπήσει και το σηκώσω και είναι από εταιρία μετά μπαίνω σε προγραμματισμό..... VB..
1. ring
2. Answer
3. If the voice is from woman then go to 4, if not go to XXX
4. Speak with her to see what she wants. If she is collaborating go to 5, if not go to XXX
5. Ask here things about her.. etc.. if she continues go to x, if not go to XXX
.
.
.
x. Ask her phone, if you get it go to XX
XX. Life is good
XXX. Say thanks, you are not interested and close the phone.
απλά πράγματα :oneup:
Εγώ ακολουθώ περίπου το 2ο και η ζωή μου βελτιώθηκε αισθητά. Όλα στο μυαλό είναι... οκ έχω μια blacklist και σπάνια θα χτυπήσει το τηλ αλλά αν χτυπήσει και το σηκώσω και είναι από εταιρία μετά μπαίνω σε προγραμματισμό..... VB..
1. ring
2. Answer
3. If the voice is from woman then go to 4, if not go to XXX
4. Speak with her to see what she wants. If she is collaborating go to 5, if not go to XXX
5. Ask here things about her.. etc.. if she continues go to x, if not go to XXX
.
.
.
x. Ask her phone, if you get it go to XX
XX. Life is good
XXX. Say thanks, you are not interested and close the phone.
απλά πράγματα :oneup:
Γυρνάω σπίτι και βλέπω το λαμπάκι να αναβοσβήνει, κάνω ένα γρήγορο scroll και απλά συνεχίζω την ημέρα μου.
Αν τώρα είμαι σπίτι και πάρει κάποιος απαντάω.
Γεια σας απο την Νόβα ειμ......
Γεια σας και εσάς. κλακ, ή γεια σας δεν μας ενδιαφέρει κλάκ, όταν είμαι στις καλές μου :p
Βλέπω εδώ το άγχος με πήρε το τάδε νούμερο ενω δεν ήμουν σπίτι και ποιος είναι και έψαξα να βρω ποιος είναι και γιατί με παίρνει και δεν μπορώ να το καταλάβω.
kostas2005
10-05-18, 16:50
Γυρνάω σπίτι και βλέπω το λαμπάκι να αναβοσβήνει, κάνω ένα γρήγορο scroll και απλά συνεχίζω την ημέρα μου.
...
Απλά η διαφορά είναι ότι εσύ γυρνάς σπίτι.
Εγω είμαι σπίτι και δεν έχω τι να κάνω.
Χάσιμο χρόνου όπως λες αλλά δεν ξέρω ούτε τι μέρα είναι.
Τώρα που είμαι παραλία σήκωσα το voip και τους είπα πολύ απλά ευχαριστώ δεν.. και τους μαυρισα στο true caller.
Το άγχος που λες υπάρχει για ευνόητους λόγους όπως αναφέρω παραπάνω.
Απο forthnet με πήραν σημερα απο ενα κινητο. Μολις τους ειπα οτι οταν ειχα φορθ έφτασαν να με απειλούν οι δικηγόροι το κλείσαν αρον αρον
manoulamou
11-05-18, 11:10
Ησουν... τζαμπατζης γι΄αυτο! :p
Δεν τα θυμάσαι καλα. :). Ειχα δημοσιεύσει για την ακρόαση στην ΕΕΤΤ πρωι. Η εταιρια πήρε το χαρτι μεσημέρι. Και το μάθε πρωτα απο Δω
manoulamou
11-05-18, 16:33
Βρεεε πλακα κανω... (οχι πως ειχα διαβασει τι προηγηθηκε) αλλά ειναι της μοδος να κατηγορουμε τον κοσμακη για τζαμπατζη, ακομη κι οταν δεν υπαρχει δικη του ευθυνη! :p
Αυτο (τωρα το ειδα) ειναι απο τον προηγουμενο μηνα... Δεν μπορει να εφαρμοστει καθολικα;
Πρόστιμο 70.000 ευρώ σε εταιρεία για ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις (ΑΠΔΠΧ)
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostimo-70000-eyro-se-etaireia-gia-anepithymites-tilefonikes-kliseis-apdph
Αυτο (τωρα το ειδα) ειναι απο τον προηγουμενο μηνα... Δεν μπορει να εφαρμοστει καθολικα;
Πρόστιμο 70.000 ευρώ σε εταιρεία για ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις (ΑΠΔΠΧ)
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/prostimo-70000-eyro-se-etaireia-gia-anepithymites-tilefonikes-kliseis-apdph
Ναι
Έπειτα από πλήθος καταγγελιών αναφορικά με ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις που πραγµατοποιούνται µε σκοπό την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών
Οπότε αν δεν υπάρχουν καταγγελίες δύσκολα τα πράγματα, εκτός αν τους το ρίχνουν με το που παίρνουν άδεια για προώθηση προϊόντων δια τηλεφώνου
Το GDPR θα έχει επίπτωση στη μή τήρηση, απο πλευράς εταιρειών του Μητρώου του Άρθρου 11;
Το GDPR θα έχει επίπτωση στη μή τήρηση, απο πλευράς εταιρειών του Μητρώου του Άρθρου 11;
Κανονικά όσοι σε καλούνε θα πρέπει να έχουν την συγκατάθεση σου, αν δεν την έχουν, τότε μπορείς να κάνεις καταγγελία
Με λίγα λόγια δεν αλλάζει κάτι σε αυτό τον τομέα, και τώρα και πριν έπρεπε να κάνεις καταγγελία
Όπου και να έχω ψάξει όμως δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Όλα αφορούν το θέμα Cookies & Newsletter σε θέμα "σπαμαρίσματος"...
Όπου και να έχω ψάξει όμως δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Όλα αφορούν το θέμα Cookies & Newsletter σε θέμα "σπαμαρίσματος"...
Το τηλέφωνο είναι προσωπικό δεδομένο.
Οπότε εσυ μπορείς να του κάνεις καταγγελία γιατί δεν έχεις δώσει το τηλέφωνο σου σε αυτούς, ή δεν το έχεις δώσει για να σε καλούνε για προσφορές.
computersgr
28-05-18, 15:25
Αν το τηλέφωνο σου δεν ανήκει στο άρθρο 11 και δεν σε προσφωνήσουν με το όνομά σου τότε μπορεί να ισχυριστούν ότι πήραν τυχαία σε σειρά τον αριθμό σου, δηλαδή χωρίς να αφορά προσωπικά δεδομένα.
Η καινούργια καινοτομία που λέγεται ΓΚΠΔ ή GDPR προστατεύει κάθε πράγμα που θεωρείται "Προσωπικό Δεδομένο"
σε αυτό ανήκει το όνομα - επώνυμο - διεύθυνση - ημερομηνία γέννησης - αριθμός φορολογικού μητρώου - αριθμός δελτίου ταυτότητας - αριθμός κοινωνικής ασφάλισης - τηλέφωνο - διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
άρα όποιος δεν έχει την γραπτή άδεια σου να χρησιμοποιήσει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω στοιχεία (πιθανόν να ξέχασα μερικά ακόμα) είναι υποψήφιος για καταγγελία
υπόψην με την νέα νομοθεσία τα πρόστιμα είναι μεγαλύτερα (πολύ πιο υψηλά) σε σχέση με πριν εννοώ αυτά που έδινε η ΑΠΠΔΧ
οπότε όποιος ενοχλεί τον άλλον για να του πουλήσει τηλεφωνικά υπηρεσίες/προιόντα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το άτομο έχει γραφτεί στο μητρώο του άρθρου 11 (Μη ζητηθείσα επικοινωνία) αυτόματα είναι παραβάτης του νόμου οπότε με μια καταγγελία τον βάζεις και τρέχει και δεν φτάνει πλέον
το κακό με το ΓΚΠΔ/GDPR ότι πιάνει και τις ιστοσελίδες ανεξάρτητα αν είναι για χόμπι η απλά ενημέρωση όπως το ADSLgr.com , Insomnia.gr κτλ...
Ησυχάσαμε από τηλέφωνα πάντως
Ησυχάσαμε από τηλέφωνα πάντως
δεν νομίζω (δες το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο) και θα καταλάβεις τι εννοώ
απλά τώρα θα είναι επιφυλακτικοί το ζητούμενο βέβαια είναι αν ενοχλήσουν ότι θα κάνεις καταγγελία γιατί χωρίς καταγγελία δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα
Chingachgook
12-06-18, 11:45
Από περιέργεια, εδώ και μερικές ημέρες έχω απενεργοποιήσει το Truecaller και δεν έχω λάβει ούτε μια κλήση διαφημιστικού σκοπού. Για να δούμε, λέτε να έχει αρχίσει να μαζεύεται η κατάσταση;
@ ADSLgr.com All rights reserved.