closer
22-11-12, 00:34
Απορια με γυψοσανιδες -η βοηθεια σας
Γεια χαρΑ παιδια ..κανω μια ανακαινιση και το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι αθηνα που μπορω να βρω καποιων απο εσας αλλα κρητη
τουλαχιστον να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας γιατι ζοριζομαι οικονομικα και κερναω ρακες ανοιχτα οταν κατεβετε για διακοπες..
Εχω συνολικα 65τμ ψευδοροφη
Στο σαλονι περιμετρικα 25μετρα θελω κρυφο φωτισμο-
15 τμ ενα χωρισμα (τ) 2 δωματιων με ντουλαπες απο καθε πλευρα πλατη (ζηταω και μονωση)
Συν 10τμ χωρισμα δωματιου -κουζινας
(εδω ρωταω και μου λενε οχι πρασινη αλλα διπλη μονομενη 75% ----πειτε μου την γνωμη σας!)
Συν τζακι απλη γυψοσανιδα κουτι -χωρις μονωση που την κανει ο τζακας-
Σε γενικες γραμμες εκτος τον κρυφο φωτισμο δεν κανω τιποτα σχεδια σε δωματια κ διαδρομους- στην κουζινα μονο ενα κουτι 1χ 1 σκεφτομαι με υαλοτουβλο λαμπες φθοριου
Εχω φερει ατομα με τιμες απο 2300€ -2600€
Με υλικα δικα τους ελληνικες γυψοσανιδες οχι knauf υλικα υπολογιζουν στα 1000€
Τα λεφτα που μου ζητανε με υλικα δικα τους ειναι:
Η χρεωση σε γραπτη προσφορα εχει 16€ τμ οροφη γυψοσανιδα
25€ χωρισματα με μονωση
Περιμετρικος κρυφος 14 €- 21€
το μετρο
..μετΑ δεν ξερω με τα υλικα ειναι καλυτερο να τα αγορασω εγω ;;;να παω με τα μετρα σε μαγαζια να ρωτησω για knauf
η να τα φερνουν αυτοι -φοβαμαι μην μου βαλουν τουρκικες;;;
γραπτες εγγυησεις Θα πρεπει να τις ζητησω;;
Η τιμη υλικα περιπου 1000€ και εργασια 1300-1500€ μου φαινονται πολλα περιπου ποσο νομιζεται οτι πρεπει να δωσω
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γεια χαρΑ παιδια ..κανω μια ανακαινιση και το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι αθηνα που μπορω να βρω καποιων απο εσας αλλα κρητη
τουλαχιστον να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας γιατι ζοριζομαι οικονομικα και κερναω ρακες ανοιχτα οταν κατεβετε για διακοπες..
Εχω συνολικα 65τμ ψευδοροφη
Στο σαλονι περιμετρικα 25μετρα θελω κρυφο φωτισμο-
15 τμ ενα χωρισμα (τ) 2 δωματιων με ντουλαπες απο καθε πλευρα πλατη (ζηταω και μονωση)
Συν 10τμ χωρισμα δωματιου -κουζινας
(εδω ρωταω και μου λενε οχι πρασινη αλλα διπλη μονομενη 75% ----πειτε μου την γνωμη σας!)
Συν τζακι απλη γυψοσανιδα κουτι -χωρις μονωση που την κανει ο τζακας-
Σε γενικες γραμμες εκτος τον κρυφο φωτισμο δεν κανω τιποτα σχεδια σε δωματια κ διαδρομους- στην κουζινα μονο ενα κουτι 1χ 1 σκεφτομαι με υαλοτουβλο λαμπες φθοριου
Εχω φερει ατομα με τιμες απο 2300€ -2600€
Με υλικα δικα τους ελληνικες γυψοσανιδες οχι knauf υλικα υπολογιζουν στα 1000€
Τα λεφτα που μου ζητανε με υλικα δικα τους ειναι:
Η χρεωση σε γραπτη προσφορα εχει 16€ τμ οροφη γυψοσανιδα
25€ χωρισματα με μονωση
Περιμετρικος κρυφος 14 €- 21€
το μετρο
..μετΑ δεν ξερω με τα υλικα ειναι καλυτερο να τα αγορασω εγω ;;;να παω με τα μετρα σε μαγαζια να ρωτησω για knauf
η να τα φερνουν αυτοι -φοβαμαι μην μου βαλουν τουρκικες;;;
γραπτες εγγυησεις Θα πρεπει να τις ζητησω;;
Η τιμη υλικα περιπου 1000€ και εργασια 1300-1500€ μου φαινονται πολλα περιπου ποσο νομιζεται οτι πρεπει να δωσω
Ευχαριστω εκ των προτερων