PDA

Επιστροφή στο Forum : απορια με γυψοσανιδες -η βοηθεια σας..

closer
22-11-12, 00:34
Απορια με γυψοσανιδες -η βοηθεια σας

Γεια χαρΑ παιδια ..κανω μια ανακαινιση και το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι αθηνα που μπορω να βρω καποιων απο εσας αλλα κρητη
τουλαχιστον να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας γιατι ζοριζομαι οικονομικα και κερναω ρακες ανοιχτα οταν κατεβετε για διακοπες..
Εχω συνολικα 65τμ ψευδοροφη
Στο σαλονι περιμετρικα 25μετρα θελω κρυφο φωτισμο-
15 τμ ενα χωρισμα (τ) 2 δωματιων με ντουλαπες απο καθε πλευρα πλατη (ζηταω και μονωση)
Συν 10τμ χωρισμα δωματιου -κουζινας
(εδω ρωταω και μου λενε οχι πρασινη αλλα διπλη μονομενη 75% ----πειτε μου την γνωμη σας!)

Συν τζακι απλη γυψοσανιδα κουτι -χωρις μονωση που την κανει ο τζακας-
Σε γενικες γραμμες εκτος τον κρυφο φωτισμο δεν κανω τιποτα σχεδια σε δωματια κ διαδρομους- στην κουζινα μονο ενα κουτι 1χ 1 σκεφτομαι με υαλοτουβλο λαμπες φθοριου
Εχω φερει ατομα με τιμες απο 2300€ -2600€
Με υλικα δικα τους ελληνικες γυψοσανιδες οχι knauf υλικα υπολογιζουν στα 1000€

Τα λεφτα που μου ζητανε με υλικα δικα τους ειναι:
Η χρεωση σε γραπτη προσφορα εχει 16€ τμ οροφη γυψοσανιδα

25€ χωρισματα με μονωση
Περιμετρικος κρυφος 14 €- 21€
το μετρο
..μετΑ δεν ξερω με τα υλικα ειναι καλυτερο να τα αγορασω εγω ;;;να παω με τα μετρα σε μαγαζια να ρωτησω για knauf
η να τα φερνουν αυτοι -φοβαμαι μην μου βαλουν τουρκικες;;;
γραπτες εγγυησεις Θα πρεπει να τις ζητησω;;
Η τιμη υλικα περιπου 1000€ και εργασια 1300-1500€ μου φαινονται πολλα περιπου ποσο νομιζεται οτι πρεπει να δωσω

Ευχαριστω εκ των προτερων

cuprakatos
22-11-12, 02:38
Μια χαρά είναι η προσφορά των ανθρώπων :cool: Τσάμπα , τιμές εποχής . Προχώρα το

aglaisma
23-11-12, 23:13
Απορια με γυψοσανιδες -η βοηθεια σας

Γεια χαρΑ παιδια ..κανω μια ανακαινιση και το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι αθηνα που μπορω να βρω καποιων απο εσας αλλα κρητη
τουλαχιστον να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας γιατι ζοριζομαι οικονομικα και κερναω ρακες ανοιχτα οταν κατεβετε για διακοπες..
Εχω συνολικα 65τμ ψευδοροφη
Στο σαλονι περιμετρικα 25μετρα θελω κρυφο φωτισμο-
15 τμ ενα χωρισμα (τ) 2 δωματιων με ντουλαπες απο καθε πλευρα πλατη (ζηταω και μονωση)
Συν 10τμ χωρισμα δωματιου -κουζινας
(εδω ρωταω και μου λενε οχι πρασινη αλλα διπλη μονομενη 75% ----πειτε μου την γνωμη σας!)

Συν τζακι απλη γυψοσανιδα κουτι -χωρις μονωση που την κανει ο τζακας-
Σε γενικες γραμμες εκτος τον κρυφο φωτισμο δεν κανω τιποτα σχεδια σε δωματια κ διαδρομους- στην κουζινα μονο ενα κουτι 1χ 1 σκεφτομαι με υαλοτουβλο λαμπες φθοριου
Εχω φερει ατομα με τιμες απο 2300€ -2600€
Με υλικα δικα τους ελληνικες γυψοσανιδες οχι knauf υλικα υπολογιζουν στα 1000€

Τα λεφτα που μου ζητανε με υλικα δικα τους ειναι:
Η χρεωση σε γραπτη προσφορα εχει 16€ τμ οροφη γυψοσανιδα

25€ χωρισματα με μονωση
Περιμετρικος κρυφος 14 €- 21€
το μετρο
..μετΑ δεν ξερω με τα υλικα ειναι καλυτερο να τα αγορασω εγω ;;;να παω με τα μετρα σε μαγαζια να ρωτησω για knauf
η να τα φερνουν αυτοι -φοβαμαι μην μου βαλουν τουρκικες;;;
γραπτες εγγυησεις Θα πρεπει να τις ζητησω;;
Η τιμη υλικα περιπου 1000€ και εργασια 1300-1500€ μου φαινονται πολλα περιπου ποσο νομιζεται οτι πρεπει να δωσω

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για γυψοσανιδα ειναι πολυ καλη η τιμη μη το συζητας προχωρα
Αν πιανουν τα χερια σου, μπορεις να φτιαξεις τον κρυφο φωτισμο μονος. Δε συζηταω, αλλη δουλεια ο μαστορας.
Αλλα 21 ευρω το μετρο ειναι καπως οταν αν ψαξεις πχ ebay, βρισκεις καρουλι 5 μετρων led απο Αγγλια με γυρω στα 25 ευρω(τα μεταφορικα ειναι υπολογισμενα). Βαλε ενα τροφοδοτικο αλλα 12 ευρω βαλε και κανενα κλιπς για περιεργες μοντες, 40 σου λεω. τα 5 μετρα...

cuprakatos
24-11-12, 02:09
Για γυψοσανιδα ειναι πολυ καλη η τιμη μη το συζητας προχωρα
Αν πιανουν τα χερια σου, μπορεις να φτιαξεις τον κρυφο φωτισμο μονος. Δε συζηταω, αλλη δουλεια ο μαστορας.
Αλλα 21 ευρω το μετρο ειναι καπως οταν αν ψαξεις πχ ebay, βρισκεις καρουλι 5 μετρων led απο Αγγλια με γυρω στα 25 ευρω(τα μεταφορικα ειναι υπολογισμενα). Βαλε ενα τροφοδοτικο αλλα 12 ευρω βαλε και κανενα κλιπς για περιεργες μοντες, 40 σου λεω. τα 5 μετρα...

Οχι ρε σύ ! ! Εννοεί την κατασκευή του κρυφού με γυψοσανίδα . Αλλο η λεντοταινία ή οι λαμπτήρες Τ5 που μπορεί να βάλει μετά εκεί μέσα ! ;) Και η τιμή της κατασκευής του κρυφού υπολογίζεται με τρέχον μέτρο και όχι με τετραγωνικά και πάει πάνω απο 20 ευρώ το μέτρο , ανάλογα και με τα ''σπασίματα'' - - καμπύλες κλπ
Και άσε που εάν αντί ταινίας led βάλει Τ5 φθορισμού , κοστίζει εκεί περίπου , στα 25 ευρώ ανα μέτρο (λάμπα - εκκινητής - καλωδιωση - συνδέσεις ) και δε συζητάμε για ντιμαριζόμενο κρυφό , εκεί ξεφεύγει κι άλλο
Πχ , κάτι σαν κι αυτές τις κατασκευές

112989

112990

112991

112992

112993

aglaisma
26-11-12, 21:18
Μαλλον δε καταλαβα σωστα. Εγω παντως θα ειχα νεο παιχνιδι ν'ασχοληθω :p

Υπαρχουν διαφοροι τροποι να φτιαξεις υποδοχη για κρυφο.

@ ADSLgr.com All rights reserved.