Επιστροφή στο Forum : ύποπτος λογαριασμός κοινόχρηστου νερού σε πολυκατοικία
ξαφνικά μας ήρθε λογαριασμός για το κοινόχρηστο νερό της πολυκατοικίας (περιοχή νέας μάκρης) που γράφει περσινές οφειλές (περιόδου 8 μηνών) αναφερόμενες σε λογαριασμούς που δεν τους λάβαμε ποτέ και για το οποίο χρονικό διάστημα η κατανάλωση εμφανίζεται σχεδόν 6πλάσια. Μιλάμε ότι μας ζητάνε τουλάχιστον 700 ευρώ πάνω από το κανονικό χωρίς τις προσαυξήσεις. :evil:
Το ρολόι μας έχει γράψει μεν τα κυβικά, αλλά η κατανάλωση είναι τόσο υπερβολική που θα είχαμε λίμνη με πάπιες στον κήπο. Εν τω μεταξύ ο τρέχων λογαριασμός είναι εντάξει, η κατανάλωση από τον τρέχοντα λογαριασμό μέχρι σήμερα επίσης, δλδ δεν έχουμε (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) διαρροή.
ρε παιδιά μήπως παίζει περίπτωση απάτης που πειράζουν κάποιοι έξυπνοι των δήμων τα ρολόγια του νερού σε πολυκατοικίες? ... γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχει τπτ που να μην πειράζεται ... :hmm:
Manolis_karas
25-03-13, 12:31
Όπως έγραψες, δεν υπάρχει τπτ που να μην πειράζεται ..., όμως κάτι τέτοιο σε επίπεδο δήμου είναι αρκετά παρακινδυνευμένο γιατί αργά ή γρήγορα θα διαρρεύσει και ο κάθε υπάλληλος δεν διακινδυνεύει με παρανομίες για κονομήσει ο δήμος.
Μήπως κάποιος γείτονας κλέβει νερό; Ψάξε καλά όλο το εκτεθειμένο δίκτυο (μάλλον με τη βοήθεια ενός έμπειρου υδραυλικού) για ο,τιδήποτε ύποπτο.
γειτόνισσα που νοικιάζει διαμερίσματα, μου είπε σήμερα ότι για κλειστό διαμέρισμα χωρίς διαρροή, της ήρθε ξαφνικά λογαριασμός 100 κυβικά. άκουσα ότι κάτι κάνουν με πεπιεσμένο αέρα και γυρνάει το ρολόι χωρίς να γίνεται κατανάλωση! :evil:
εδώ στη νέα μάκρη μέχρι πρότινος ο δήμος δεν πλήρωνε νερό στη ευδαπ λόγω της λίμνης του μαραθώνα, αλλά εδώ κ κάποιο καιρό αυτό άλλαξε κ ψάχνουν τώρα να βρουν τα λεφτά που τους λείπουν.
οι γείτονές μας είναι ok, τους ξέρω 30 χρόνια, άσε που κοιμάμαι με ανοιχτή μπαλκονόπορτα κ το χειμώνα κ δεν κοιμάμαι ποτέ πάνω από 3 ώρες συνέχεια.
δεν έχουν πιάσει κ κάτι δημάρχους τελευταία για διάφορες παρανομίες?
ο πεπιεσμένος αέρας είναι ποιο ακριβός απο τον νερό, δεν νομίζω κάποιος να κάνει χρήση αυτού, ακόμα για να περάσεις ο αέρας θέλεις κάποια βάνα ανοιχτή
τι να πω βρε παιδιά, η ουσία είναι ότι μας χρεώνουν 6πλάσια κατανάλωση για διάστημα 8 μηνών (χειμώνας - καλοκαίρι) του 2012 (953 κυβικά) σχετικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 (163 κυβικά). το νερό αυτό είναι επίσης υπερδιπλάσιο της κατανάλωσης 18,6 μηνών που βρήκα λογαριασμούς (433 κυβικά)
μιλάμε ότι μας χρεώνουν τουλάχιστον 700 ευρώ παραπάνω απ' το κανονικό! :evil:
μιλάμε για πολύ νερό. ο κήπος θα έπρεπε να είχε γίνει λίμνη για καιρό.
Το ρολοι τι γραφει?? Συμφωνουν οι μοναδες με του λογαριασμου??
Τους παλαιοτερους λογαρισμους τους εχετε πληρωσει σιγουρα??
Μηπως για πολλα χρονια δεν ειχε γινει καμμια καταμετρηση και βαζανε τυχαια ποσα και περασε καποιος τωρα??
Παντως κι εγω εχω παραπονα με την ΕΥΔΑΠ στο κεντρο της Αθηνας!
Κι εχω βασιμες υποψιες οτι λενε ψεματα!!
Μας χρεωσαν στο λογαριασμο 50 ευρω για αλλαγη φρεατιου!!!!!
Φυσικα δεν εγινε ποτε σκαψιμο εξω απο την πολυκατοικια μας και πηγαμε και καναμε αιτηση στην ΕΥΔΑΠ!
Η ΕΥΔΑΠ μας εστειλε εγγραφη απαντηση που αναφερει οτι συγκεκριμενη μερα πριν 4 μηνες εγιναν εργασιες αλλαγης του φρεατιου που ειναι ο μετρητης χωρις να αλλαξουν το μεταλικο καπακι!
Θα ηθελα πως μπορει να αλλαξει το φρεατιο αν δεν σκαφτει το πεζοδρομιο!:p
Το πεζοδρομιο μας δεν εχει σκαφτει εδω και χρονια και σιγουρα μας λενε ΨΕΜΑΤΑ στην ΕΥΔΑΠ!
Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να τους ξεμπροστιασω και να του κανω και μήνυση για ψευδη δηλωση.
υγ Οταν ακουσα οτι η ΕΥΔΑΠ θα μειωσει τα τιμολογια καταλαβα οτι καποιο λακκο εχει η φαβα...:whistle:
κάνουν πολλές απάτες οι δήμοι. τώρα αν μπορεί κανείς να κάνει κάτι. τι να πω κ γω δεν ξέρω ...
για κάποιο φρεάτιο που είναι πάνω στο δρόμο κ σε μας δεν το επισκευάσανε, απλά βάλανε χώμα από πάνω κ το κλείσανε, όταν κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να τους δώσουμε λεφτά ανά διαμέρισμα που υπαινιχτήκανε, κάτι είπανε για 5.000 ευρώ, ήταν κ μπετατζής συνιδιοκτήτης παρών κ ανταπάντησε ότι το φτιάχνει αυτός με 500 ευρώ, μιλάμε για κλέφτες, άσε δεν βγάζουμε άκρη .. :evil:
Τι έγινε τελικά;;
Μετά από 4 χρόνια και 3 μήνες έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες, Μουντιάλ, Ευρωπαϊκό, άλλαξαν 2-3 κυβερνήσεις, άλλαξε και ο Δήμαρχος, ο φίλος μας κέρδισε το Τζόκερ και το θέμα κάπου ξεχάστηκε!
Μετά από 4 χρόνια και 3 μήνες έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες, Μουντιάλ, Ευρωπαϊκό, άλλαξαν 2-3 κυβερνήσεις, άλλαξε και ο Δήμαρχος, ο φίλος μας κέρδισε το Τζόκερ και το θέμα κάπου ξεχάστηκε!
:respekt::worthy:
Τι έγινε τελικά;;
Ηρθε ο Συριζα και διεγραψε το χρεος με ενα νομο!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.