Επιστροφή στο Forum : Kodi media center
Τελικά το Έτερος Εγώ δεν έχει κανένα stream για την τελευταία σεζόν.
Έψαξα Επίσης σε Promise και Crew και τίποτα δε δουλεύει.
Πώς κατάφεραν να το καλύψουν τόσο πολύ;
Θα το βρεις στο Atlas https://grecotm.club/repo/repository.atlas.zip
plugin.video.watchnixtoons2-0.10.6.zip
https://pixeldrain.com/u/aC4Erkw1
- - - Updated - - -
Τελικά το Έτερος Εγώ δεν έχει κανένα stream για την τελευταία σεζόν.
Έψαξα Επίσης σε Promise και Crew και τίποτα δε δουλεύει.
Πώς κατάφεραν να το καλύψουν τόσο πολύ;
Στο greek-movies που τσεκραρα, εχει 70+ λινκ για το s03e08 και τα περισσοτερα οδηγουν σε 404, οποτε δεν ειναι θεμα του προσθετου, ειναι οντως πεθαμενα τα λινκ. Αλλα μερικα δουλευουν ακομα, πχ απο wolfstream.
In other news, 1η alpha για την 21 χτες
https://github.com/xbmc/xbmc/releases/tag/21.0a1-Omega
- - - Updated - - -
Ποιο !@#$%^&* binary του elementum χρειαζομαι επιτελους για εδω?
# uname -a
Linux BATOCERA 6.1.8-v8 #1 SMP PREEMPT Sat Mar 11 02:26:51 Europe 2023 aarch64 GNU/Linux
Δοκιμασα το arm64, που ειναι το προφανες, αλλα δεν ξεκιναει καν και βγαζει στο log αυτο, παρολο που δεν εινια για armv7!
2023-04-17 13:01:40.332 T:2709 WARNING <general>: [plugin.video.elementum] elementumd: loading shared library from /userdata/system/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.elementum/bin/linux_armv7/elementum.so
2023-04-17 13:01:40.334 T:2709 FATAL <general>: [plugin.video.elementum] Unable to start library: /userdata/system/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.elementum/bin/linux_armv7/elementum.so: wrong ELF class: ELFCLASS32
Δοκιμασα και το all in one αλλα παλι δεν ξεκιναει και λεει τα ιδια.
Πριν ξαναπω για τους ανικανους πισω απο το api του youtube, εχει κανεις αλλος προβλημα με το προσθετο του αυτες τις μερες? Μεχρι χτες, ορισμενα βιντεο δεν παιζανε με την πρωτη και θελανε και δευτερη. Χτες μου ετυχε βιντεο να θελει να το πατησω ακομα και 5 φορες και σημερα σε ενα το εκανε 7 φορες!
Σχετικο θεμα στο github του προσθετου
https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube/issues/442
Παιδες καλημερα,
Αναβαθμισα σε 20.1 τις προαλλες και δε μου κανει update το twilight και το iptv stalker. To twilight με καιει πιο πολυ λογω subtitles.
Για το repo του twilight βεβαιωσου οτι εχεις την 1.7 του. Για το stalker, μιας και ειναι binary προσθετο (οπως ολα τα pvr.*), αν εισαι σε λινουξ περιμενεις να το πακεταρει ο maintainer της διανομης σου. Για windows, mac και android υπαρχει κανονικα στο μαμα repo.
Στο 1.6 ειμαι twilight και δε κανει το update. Μου βγαζει fail. Και δε με αφηνει να περασω το 1.7. Μηπως να βγαλω το παλιο πρωτα?
Λοιπον εσβησα το παλιο. Παω και κανω install from zip file το 1.7 και μου βγαζει "failed due to invalid structure".
καμια ιδεα?
Δεν ειναι zip αυτο που κατεβασες αν σου βγαζει invalid structure (ή δεν εχει κατεβει ολοκληρο).
RASTAVIPER
19-04-23, 20:49
Στο 1.6 ειμαι twilight και δε κανει το update. Μου βγαζει fail. Και δε με αφηνει να περασω το 1.7. Μηπως να βγαλω το παλιο πρωτα?
Λοιπον εσβησα το παλιο. Παω και κανω install from zip file το 1.7 και μου βγαζει "failed due to invalid structure".
καμια ιδεα?
Το ίδιο θέμα είχα εγώ στην προηγούμενη σελίδα.
Elementum από το GitHub repo;
Λέει ότι έχει σταματήσει το development όμως.
https://elementumorg.github.io/
Το ίδιο θέμα είχα εγώ στην προηγούμενη σελίδα.
Και πως το ελυσες?
Οκ το ελυσα, απλα απο το github κατεβαζε το 1.4, για αυτο και δεν εμπαινε. Υποτιτλους συνεχιζει και δε βρισκει παντως. Ευτυχως που υπαρχει και ο bugashino........
Τι κάνω λάθος; Ασχολούμαι με add-ons 1 άντε 2 φορές τον χρόνο.
Είμαι με android σε chromecast with google tv.
Κατέβασα το universal zip του elementum. Το ανεβασα με sftp στο download folder. Από Κοδι, κάνω install from Zip file -> External storage -> Download και δεν δείχνει το zip αρχείο.
RASTAVIPER
19-04-23, 23:37
Κατέβασα το universal zip του elementum. Το ανεβασα με sftp στο download folder. Από Κοδι, κάνω install from Zip file -> External storage -> Download και δεν δείχνει το zip αρχείο.
Καλά φαίνεται ότι το κάνεις.
εμένα κατευθείαν το πήρε στο Firestick έτσι
Πριν ξαναπω για τους ανικανους πισω απο το api του youtube, εχει κανεις αλλος προβλημα με το προσθετο του αυτες τις μερες? Μεχρι χτες, ορισμενα βιντεο δεν παιζανε με την πρωτη και θελανε και δευτερη. Χτες μου ετυχε βιντεο να θελει να το πατησω ακομα και 5 φορες και σημερα σε ενα το εκανε 7 φορες!
Σχετικο θεμα στο github του προσθετου
Και σημερα δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ βιντεο. Μπραβο ανικανοι της google, να χαιρεστε το αναπηρικο api σας.
- - - Updated - - -
Και εξαιτιας της σημερινης αναπηριας του youtube api, εσπασε και το invidious (το παλιο και καλο invidious, του lekma).
Το παρακατω ειναι κομματι απο το patch που θα προστεθει στο προσθετο για να ξαναπαιξει
'client': {
'hl': 'en',
'gl': 'US',
'clientName': 'ANDROID_EMBEDDED_PLAYER', # Used to be 'ANDROID'.
'clientVersion': '18.14.41',
'androidSdkVersion': 31,
'osName': 'Android',
'osVersion': '12',
'platform': 'MOBILE',
}
Αυτα ειναι τα νεα "μασκαρεματα" χρειαζεται μια εφαρμογη για να παιξει με ενα api που υποτιθεται εινια διαθεσιμο για ολους, αρκει να εχουν credentials. Στην πραγματικοτητα ομως, χωρις τα "μασκαρεματα", το api κανει επιτηδες throttling στην αναπαραγωγη (απο το φθινοπωρο του 2021), δεν παρεχει τα σωστα url για αναπαραγωγη (απο το Φεβρουαριο που μας περασε) και πλεον δεν δινει καν τα url για αναπαραγωγη.
Βεβαια δουλευει μια χαρα για να κανει το tracking που πρεπει να κανει.
#anikanoi
Καλά φαίνεται ότι το κάνεις.
εμένα κατευθείαν το πήρε στο Firestick έτσι
Αλλαξα δύο πράγματα και είδε τα zip files
Στα permissions έδωσα το storage all the time (ήταν σε when I use the app) και είχε και μια επιλογή που λέει remove if unused, όχι ότι ήταν ποτέ unused πάνω από μια μέρα :)
Όμως το plugin.video.elementum-0.1.87 (all in one) και plugin.video.elementum-0.1.87.android_arm64 δεν κάνει install στο kodi με google tv.
Το παρακατω ειναι κομματι απο το patch που θα προστεθει στο προσθετο για να ξαναπαιξει
...
thanks, είχα 2 μέρες που είπα να ασχοληθώ να το φτιάξω και το έδωσες στο πιάτο. Έψαξα μόνο να βρω ότι είναι για το αρχείο /lib/youtube_plugin/youtube/helper/video_info.py
Το θεμα με το subtitles.gr που δε βρισκει τιποτα, το εχει λυσει κανενας?
Καποιος δεν ειχε πει πριν λιγους μηνες οτι δουλευει κανονικα?
Σχετικο issue report υπαρχει στο github του απο τα τελη Αυγουστου του 21 παντως. Οταν κλεισει τα 2 χρονια, ισως να το τσεκαρει ο maintainer του.
- - - Updated - - -
Εδω ειπωθηκε οτι δουλευει κανονικα, 1η Μαρτιου 2023.
Αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά, γενικά δούλευε. Τελικά μάλλον αυτό με το tulip έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε πιο πριν μιας και την ενημέρωση για το tulip και το alivegr μου την βγάζει εδώ και αρκετό καιρό αλλά αποτυγχάνει. Τελικά αφού διάβασα κάποιες σχετικές απαντήσεις πιο πίσω διέγραψα το repository του twilight0, κατέβασα το zip με την 1.7 και το έβαλα χειροκίνητα. Μετά απ' αυτό έγινε η ενημέρωσή τους κανονικά και φαίνεται(αν και το δοκίμασα πολύ λίγο) ότι λύθηκε το θέμα με το subtitles.gr. Βέβαια για τη σειρά/επεισόδιο που δοκίμασα έβγαλε ένα σωρό άσχετα αποτελέσματα από το vipsubs κυρίως και 2-3 σωστά προς το τέλος της λίστας, αλλά δουλεύει κατά τα άλλα απ' ότι φαίνεται.
Τι ειναι το tulip? Δε βλεπω κατι σχετικο μεσα στο repo.
Απο το github του twilight0.
Tulip routine libraries is a Kodi addon in the form of a module with many commonly used functions that can be used to ease addon development.
Πρακτικα, ειναι ενα σετ βιβλιοθηκων που χρησιμοποιει για ΟΛΑ τα προσθετα του. Δεν φαινετια στο repo επειδη οι devs του kodi, απο την 17 και μετα, σταματησανε να δειχνουν οσα προσθετα ειναι script.module.*.
Το βρηκα απο το manage dependencies. Εβαλα εβγαλα repo, εκανα και install το kodi six που ειναι dependency του tulip........ τιποτα.
achilleas1978
24-04-23, 03:20
εχω 2 λαπτοπ.
στο 1 λαπτοπ το crew δουλευει μια χαρά.
το έβαλα και στο 2 λάπτοπ μου βγάζει σφάλμα, (ελέγξτε το αρχείο καταγραφής για περισσότερες πληροφορίες) τι μπωρεί να συμβαίνει που είναι το πρόβλημα;
και στα 2 λάπτοπ ειναι Twilight0 Addon Repository 1.7
σας παρακαλώ πείτε μου
RASTAVIPER
24-04-23, 11:41
εχω 2 λαπτοπ.
το έβαλα και στο 2 λάπτοπ μου βγάζει σφάλμα, (ελέγξτε το αρχείο καταγραφής για περισσότερες πληροφορίες) τι μπωρεί να συμβαίνει που είναι το πρόβλημα;
σας παρακαλώ πείτε μου
Δε λες αν φοράνε και το ίδιο Kodi όμως.
....
Στην αρχή νόμιζα ότι απάντησαν σε μένα λόγω του 1978.
Cease and desist :)
Το βρηκα απο το manage dependencies. Εβαλα εβγαλα repo, εκανα και install το kodi six που ειναι dependency του tulip........ τιποτα.
Ερωτηση παγιδα. Μηπως εχεις τους στοκ dns του isp και γιαυτο δεν δουλευουν οι σελιδες που χρησιμοποιει το προσθετο? Αλλα προσθετα που τις χρησιμοποιουν, πχ το elementum, δουλευουν κανονικα?
Να πω εδω πως δεν εχω γνωμη για αυτο και δεν το χρησιμοποιω, μιας και το εχω πεταξει μαζι με ολα τα προσθετα του twilight.
achilleas1978
24-04-23, 16:27
Δε λες αν φοράνε και το ίδιο Kodi όμως.
φιλε μου, τι θελεις να πεις αν φοράνε το ίδιο kodi;
αν εχω και στα 2 λάπτοπ το nexus 20.1; ναι αυτό έχω
εχω 2 λαπτοπ.
σας παρακαλώ πείτε μου
Μηπως φταιει το antivirus? Εξαιρεσε τον φακελο που εχεις εγκατασησει το kodi.
ToTwilight0 Addon Repository 1.7 με το crew (υποθετω εννοεις το THE CREW) που κολλαει?
achilleas1978
24-04-23, 17:35
συγνωμη για το λαθος τωρα το πηρα χαμπαρι. το Twilight0 Addon Repository 1.7 ειναι για το alivegr.
τα σωστα ειναι ΤΗΕ CREW REPO 0.3.4 και THE CREW 1.1.7 αυτα εχω και στα 2 λαπτοπ.
στο ενα λαπτοπ δουλευει μια χαρα, ενω στο αλλο βγαζει σφαλμα. αντιvirus εχω το defender
Επανηλθε το φορουμ του kodi χτες, με αυτη την ειδοποιηση για οσους εχουν λογαριασμους
All member passwords have been reset following a data leak. To login, clear the Kodi cookies from your browser then follow the lost password prompt from the login page. Tapatalk integration is currently not available. For more information, click on this message. (April 23)
Και μετα την επαναφορα λεει
The password you entered is of invalid length. Please enter a password between 13 and 30 characters.
FFS δηλαδη!
- - - Updated - - -
Ερωτηση παγιδα. Μηπως εχεις τους στοκ dns του isp και γιαυτο δεν δουλευουν οι σελιδες που χρησιμοποιει το προσθετο? Αλλα προσθετα που τις χρησιμοποιουν, πχ το elementum, δουλευουν κανονικα?
Να πω εδω πως δεν εχω γνωμη για αυτο και δεν το χρησιμοποιω, μιας και το εχω πεταξει μαζι με ολα τα προσθετα του twilight.
Οχι..... cloudfare και google εχω και στο kodi και στο ρουτερ. Στο matrix δουλευε μια χαρα. Στο migrate εγινε πουτανα το θεμα συτο.
συγνωμη για το λαθος τωρα το πηρα χαμπαρι. το Twilight0 Addon Repository 1.7 ειναι για το alivegr.
τα σωστα ειναι ΤΗΕ CREW REPO 0.3.4 και THE CREW 1.1.7 αυτα εχω και στα 2 λαπτοπ.
στο ενα λαπτοπ δουλευει μια χαρα, ενω στο αλλο βγαζει σφαλμα. αντιvirus εχω το defender
Απενεργοποίησε προσωρινα το defender ή κανε εξαιρεσει τον φακελο που εχεις εγκατασησει το kodi
και κανε εγκατασταση ξανα το ΤΗΕ CREW ωστε να δεις αν φταιει αυτο ή οχι.
Το YouTube λειτουργεί σε σας;
Το YouTube λειτουργεί σε σας;
Μέχρι να ανέβει η stable έκδοση στο official kodi repo κατέβασε από το http://ftp.fau.de/osmc/osmc/download/dev/anxdpanic/kodi/youtube/python3/official_testing/zips/plugin.video.youtube
είτε την 7.0.2~alpha3 (αν είσαι σε nexus), είτε την 6.8.26~alpha1(αν είσαι σε matrix)
Εχασες μαλλον που εκραζα τους ανικανους που ξανασπασανε επιτηδες το api τους.
Οριστε και το σχετικο issue report στο github που εχει μαζεψει 220+ σχολια σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες
---edit
Πετυχα αυτο πριν λιγο
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/12xvs49/barely_functional_addon_for_piped_youtube/
Εχασες μαλλον που εκραζα τους ανικανους που ξανασπασανε επιτηδες το api τους.
Επίτηδες και ανικανοί; :nono:
Σαν τους έλληνες πολιτικούς. Βλάκες και πλούσιοι. :twisted:
Ευχαριστώ. Νομιζω ειχα 3 μερες να μπω στο youtube και το ειδα χθες.
Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα από μόνο του σήμερα χωρίς να έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο προσθετο
εχω 2 λαπτοπ.
σας παρακαλώ πείτε μου
Τον τελευταίο καιρό σε PC με Windows (δεν συμβαίνει σε Android ούτε σε macOS) με ενεργή προστασία για ιούς την εφαρμογή Windows Defender που είναι προεγκατεστημένη, λόγω της τελευταίας ενημέρωσης definition list, αρκετά πρόσθετα δεν ανοίγουν/λειτουργούν κρασάροντας ή είναι κενά π.χ. THE CREW, Magic Dragon, Asgard, Shazam, The Loop, UK Turk Playlists, Gen X κλπ. εμφανίζοντας ειδοποίηση για Trojan μπλοκάροντας αρχεία py με κρυμμένο obfuscated code Base64 βάζοντας τα σε φάκελο καραντίνας θεωρώντας τα επικίνδυνα ότι περιέχουν κακόβουλο κώδικα κρύβοντας κάτι ύποπτο/δόλιο.
Η αλήθεια είναι ότι obfuscated code χρησιμοποιούν αρκετοί developers στα πρόσθετά τους για να κρύβουν προσωπικά api keys, τα url σε xml ή στην τελική τοποθεσία. Ανοίγοντας ένα αρχείo py με Notepad++ εμφανίζονται σωρός γραμμάτων κι αριθμών για λόγους κάποιας προστασίας χρήσης από πρωτάρηδες κλέβοντας source links οικειοποιώντας προσωπική τους δουλειά αλλά όχι από άτομα που ξέρουν πως να κάνουν decrypt.
Η λύση μιας και πρόκειται για false ειδοποίηση είναι στην ενότητα Exclusions του Windows Defender να κάνετε αντιγραφή κι επικόλληση τον φάκελο %APPDATA%\Kodi αν έχετε εγκατεστημένο το Kodi στο C drive (C:\Users\Your PC Name\AppData\Roaming\Kodi ...για να δείτε αυτόν τον φάκελο ενεργοποιείς στον file explorer την "Εμφάνιση κρυφών στοιχείων" πηγαίνοντας "Προβολή" - "Εμφάνιση/Απόκρυψη" και τικάρεις την επιλογή "Κρυφά στοιχεία"), να τον εξαιρεί δηλαδή για έλεγχο virus και να κάνετε τα "προβληματικά" πρόσθετα με τις εξαρτήσεις τους καθαρή εγκατάσταση πάλι αφού αφαιρέθηκαν αρχεία αν δεν μπορείτε να κάνετε allow/restore τα μπλοκαρισμένα αρχεία που έχουν μπει σε καραντίνα απ' το Protection history του Defender.
https://www.youtube.com/watch?v=1IzfZNlHqCo
https://www.youtube.com/watch?v=l_8awuxonBc
https://support.microsoft.com/en-us/windows/add-an-exclusion-to-windows-security-811816c0-4dfd-af4a-47e4-c301afe13b26
- - - Updated - - -
Το θεμα με το subtitles.gr που δε βρισκει τιποτα, το εχει λυσει κανενας?
Τo subtitles.gr τραβάει από site που είναι μπλοκαρισμένο από τους Ελληνικούς παρόχους διαδικτύου επομένως για να δουλέψει θέλει VPN ή αλλαγή DNS σε αυτό της Cloudflare ή Google.
Επίσης πρέπει να εγκαταστήσετε τα binary add-ons (γίνονται compiled για το κάθε λειτουργικό ξεχωριστά) "Αrchive support" & "RAR archive support" (σε Android ή Windows λειτουργικό βρίσκονται στο επίσημο Kodi Add-on repository > Virtual filesystems) για την αποσυμπίεση-άνοιγμα των zip/rar/7z αρχείων υποτίτλων που βρίσκει το πρόσθετο.
Από κει και πέρα για απεριόριστο κατέβασμα υποτίτλων πρέπει να κάνετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο http://www.xsubs.tv/xforum/account/signup/ και μετά να περάσετε τα στοιχεία σας Username με Password που είχατε δηλώσει, στις Ρυθμίσεις του Subtitles.gr (SYSTEM/Settings/Add-ons/My add-ons/Subtitles/Subtitles.gr/Configure/Accounts) πατώντας στο τέλος "OK".
Σε περίπτωση αποτυχίας λήψης υποτίτλων επειδή η ιστοσελίδα subtitles.gr είναι κάπως αργή, αυξήστε το χρόνο αναζήτησης μέσα στο πρόσθετο από default 30" π.χ στα 60" ή 90" και με υπομονή.
Εχει νευριασει κανεις αλλος με τους ανικανους του youtube μετα απο τοσες μερες που το προσθετο ειναι σπασμενο ή μονο εγω θελω να τους βαλω το api τους καπου συγκεκριμενα?
RASTAVIPER
29-04-23, 12:12
Εχει νευριασει κανεις αλλος με τους ανικανους του youtube μετα απο τοσες μερες που το προσθετο ειναι σπασμενο ή μονο εγω θελω να τους βαλω το api τους καπου συγκεκριμενα?
Όχι, μόνο εσύ.:twisted:
Μονο εγω εχω δηλαδη την απαιτηση να δουλευει σωστα ενα προσθετο για την δημοφιλεστερη ιστοσελιδα βιντεο? Περιεργο...
Στο θεμα του youtube στο φορουμ του kodi, που ξανανοιξε στις 23 του μηνα οποτε δεν ειχε posts για αρκετες μερες που υπηρχε το προβλημα, εχουν γινει 50+ τις τελευταιες μερες μονο και στο github το συγκεκριμενο issue report περασε τα 300 posts χτες, που πρεπει να ειναι ρεκορ.
Αλλα το tracking γινεται κανονικα. Ψαχνω κατι, καταγραφεται απο το api, επιστρεφονται αποτελεσματα. Παταω να παιξω κατι, καταγραφεται και αυτο απο το api, αλλα δεν παιζει τιποτα, γιατι οι devs του εινια απλα καθυστερημενοι.
Μονο εγω εχω δηλαδη την απαιτηση να δουλευει σωστα ενα προσθετο για την δημοφιλεστερη ιστοσελιδα βιντεο?
Ένα ανεπίσημο πρόσθετο για ένα εμπορικό service που βγάζει και μοιράζει λεφτά από προβολές διαφημίσεων που το πρόσθετο δεν θα σου δείξει;
Μήπως ξέχασες την λέξη τσάμπα κάπου στο κείμενο σου ή έχει σταματήσει να είναι politically correct η λέξη στην Ελλάδα;
Πάντως μια χαρά δουλεύουν όλοι οι υπόλοιποι client μεταξύ των οποίων και ένας που κόβει διαφημίσεις
Να πω οτι εβαλα το duff you, youtube προσθετο που δεν χρησιμοποιει το σκουπιδοapi, και δουλευει μια χαρα... σε kodi 19 και 20, γιατι σε kodi 18 δεν ανοιγει καν το repo του.
Αν το θελει καποιος, για να μην το ψαχνετε σε παρωχημενα howto που λενε για τη χωματερη του mrgsi, θα το βρειτε στο github του palantir. Για οποιον εινια επιφυλακτικος με αγνωστα προσθετα, ο κωδικας του εινια ΤΙΓΚΑ στο base64 encoding και γιαυτο αυτο ισως να το βγαλω συντομα.
- - - Updated - - -
Μιας και εκανα ενα ξεσκονισμα στα repos και στα προσθετα μου νωριτερα (rip development repos για twitch και youtube με python2), παρατηρησα πως το scrubs ηταν σε καποια παλιοτερη εκδοση απο τη latest που εχει το repo. Για αυτο φταιει το ιδιο του το repo που ηταν σε παλιοτερη εκδοση (1.5.8), και με ενημερωση στην τελευταια (1.6.0) ενημερωνει το scrubs κανονικα.
- - - Updated - - -
Κανεις με kodi 19+ και alivegr να μου πει αν του δουλευει το "ζωντανη τηλεοραση" που εχει πανω πανω στο μενου του?
Με πηρανε πρωι πρωι οι μικρες να μου πουνε οτι δεν δουλευει, αλλα εινια σε kodi 18.9 (libreelec-aml 9.2.8.8). Δεν θα χασω το χρονο μου ανοιγοντας issue report γιατι ξερω οτι ο twilight δεν θα ασχοληθει, οπως δεν ασχοληθηκε με αυτο που ανοιξα για το ertflix που παραμενει εντελως σπασμενο.
im_p
Κανεις με kodi 19+ και alivegr να μου πει αν του δουλευει το "ζωντανη τηλεοραση" που εχει πανω πανω στο μενου του?
Με πηρανε πρωι πρωι οι μικρες να μου πουνε οτι δεν δουλευει, αλλα εινια σε kodi 18.9 (libreelec-aml 9.2.8.8). Δεν θα χασω το χρονο μου ανοιγοντας issue report γιατι ξερω οτι ο twilight δεν θα ασχοληθει, οπως δεν ασχοληθηκε με αυτο που ανοιξα για το ertflix που παραμενει εντελως σπασμενο.
Δεν δοκιμασα ολα τα καναλια αλλά οσα δοκιμασα επαιξαν.
Σε kodi 20.1, windows 10
Ευχαριστω για το feedback. Θα το ψαξω περισσοτερο.
Ισως να ειναι αποσυνδεσεις απο την μεταβαση σε vdsl που κανανε προσφατα...
.........................
Τo subtitles.gr τραβάει από site που είναι μπλοκαρισμένο από τους Ελληνικούς παρόχους διαδικτύου επομένως για να δουλέψει θέλει VPN ή αλλαγή DNS σε αυτό της Cloudflare ή Google.
Επίσης πρέπει να εγκαταστήσετε τα binary add-ons (γίνονται compiled για το κάθε λειτουργικό ξεχωριστά) "Αrchive support" & "RAR archive support" (σε Android ή Windows λειτουργικό βρίσκονται στο επίσημο Kodi Add-on repository > Virtual filesystems) για την αποσυμπίεση-άνοιγμα των zip/rar/7z αρχείων υποτίτλων που βρίσκει το πρόσθετο.
Από κει και πέρα για απεριόριστο κατέβασμα υποτίτλων πρέπει να κάνετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο http://www.xsubs.tv/xforum/account/signup/ και μετά να περάσετε τα στοιχεία σας Username με Password που είχατε δηλώσει, στις Ρυθμίσεις του Subtitles.gr (SYSTEM/Settings/Add-ons/My add-ons/Subtitles/Subtitles.gr/Configure/Accounts) πατώντας στο τέλος "OK".
Σε περίπτωση αποτυχίας λήψης υποτίτλων επειδή η ιστοσελίδα subtitles.gr είναι κάπως αργή, αυξήστε το χρόνο αναζήτησης μέσα στο πρόσθετο από default 30" π.χ στα 60" ή 90" και με υπομονή.
Ολα ετσι τα εχω οπως τα γραφεις. Το θεμα ειναι οτι δε βρισκει τιποτα ή βρισκει οτι ναναι υποτιτλους. Στο matrix δουλευε κανονικα. Το εχω βγαλει βαλει, συν τα βιηθητικα libraries........... τπτ. O twilight0 τα εχει παρατησει μαλλον.
Εχει βαλει κανεις αυτο εδω να μας πει τι εινια? Θα το εβαζα εγω, αλλα, εκτος του οτι εινια python3, αν μισο-δουλευει θα τα παρω εντελως. Επισης, το url που λεει εκει για support οδηγει σε 404, οποτε μαλλον το εχει κρυφο ο twilight.
Αν η ημερομηνια υπαρχει στο τελος του ειναι σωστη, βγηκε πριν 6 μηνες!
<addon id="plugin.video.alivegr.play" name="AliveGR Play" version="1.0" provider-name="Twilight0">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="3.0.0"/>
<import addon="script.module.resolveurl" version="5.1.84"/>
<import addon="script.module.resolveurl.pluginsgr" version="0.0.13"/>
<import addon="script.module.tulip" version="3.0.2"/>
<import addon="plugin.video.youtube" version="6.8.18"/>
</requires>
<extension point="xbmc.python.pluginsource" library="main.py">
<provides>video</provides>
</extension>
<extension point="xbmc.addon.metadata">
<platform>all</platform>
<reuselanguageinvoker>true</reuselanguageinvoker>
<summary lang="en_GB">AliveGR Play addon</summary>
<summary lang="el_GR">Πρόσθετο AliveGR Play</summary>
<language>en el</language>
<license>GPL-3.0-only</license>
<forum>https://github.com/Twilight0/plugin.video.alivegr.play/issues</forum>
<source>https://github.com/Twilight0/plugin.video.alivegr.play</source>
<website>https://alivegr.net/</website>
<news>+ Version 1.0 10/12/2022
Initial Version</news>
<assets>
<icon>resources/media/icon.png</icon>
<fanart>resources/media/fanart.jpg</fanart>
</assets>
</extension>
</addon>
- - - Updated - - -
Επειδη θα με ετρωγε η περιεργεια, δοκιμασα να το εγκαταστησω και δεν το εχει καν στο repo.
2023-05-02 14:08:50.049 T:609 ERROR <general>: CCurlFile::Open failed with code 404 for https://raw.githubusercontent.com/Twilight0/repository.twilight0/master/_zips/plugin.video.alivegr.play/plugin.video.alivegr.play-1.0.zip:
2023-05-02 14:08:50.049 T:609 ERROR <general>: CAddonInstallJob[plugin.video.alivegr.play]: failed to download special://home/addons/packages/plugin.video.alivegr.play-1.0.zip
Garbage as usual απο τον maintainer του.
Μαλλον ναι.
https://old.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/13b64ro/real_debrid_down_for_maintenance_approx_7pm/
patrickdrd
09-05-23, 16:20
εντωμεταξυ τι κουλαμαρα ειναι αυτη με τους υποτιτλους;
πηγα την προηγουμενη εβδομαδα να δω "greek salad",
παω να τη φορτωσω (στο stremio, αλλα προφανως δεν θα δουλευε ουτε στο kodi γιατι ειναι αλλη η λογικη τους),
δεν ειχε ελληνικους υποτιτλους,
βαζω rarbg απ το λαπτοπ την επομενη μερα,
βρισκω τορεντ με ενα σωρο υποτιτλους, μεταξυ των οποιων και ελληνικα!
τοσο δυκολο ειναι να παει καποιος να κανει extract ολα τα αρχεια απ το τορεντ,
μαζι και τους υποτιτλους;
Το elementum κατεβαζει ολα τα αρχεια που εχει ενα τορρεντ, οποτε αν εχει και υποτιτλους μεσα, απλα σου δινει την επιλογη να επιλεξεις οποιον θες απο το αντιστοιχο μενου των υποτιτλων.
patrickdrd
10-05-23, 09:33
ναι αλλα λειτουργει σαν κατεβσστηριο, κανε stream-ο-ειδες δεν υπαρχει μαλλον
@ ADSLgr.com All rights reserved.