PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ Κ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΑΛΛΙΩΜΕΝΟ HELPPPP MEEE!!!

Σελίδες : [1] 2

popita
06-09-14, 00:59
Γειά σας ειμαι καινουρια έψαχνα ενα forum για να πώ κ εγω τον πόνο μου.Αυτό που έπαθα είναι ανεξήγητο οποιος και αν το σκεφτει λογικά.εστειλα ενα sms o ο παραλήπτης έλαβε το μισο sms κανονικοτατα οι τελευταίεσ 2,5 σειρές δεν εχουν σταλεί και στη θέση τους εχει γραφτεί κάτι αλλο άσχετο!Αυτο μου εέχει δημιούργησει πολύ μεγάλο προβλημα,στα σταλμένα μου φαίνετε το sms που έγραψα αλλα ο παραλήπτης έλαβε το μισο αλλοιωμενο το οποιο δεν το έγραψα εγω κι ούτε κάποιος άλλος απο το κινητό μου.Πηγα στην εταιρεια δεν βρηκα ακρη πηρα στην εξθπηρετηση πελατων μου ειπαν πως ειναι αδυνατον να ανοιξω τα μηνυματα και να κανω το μηνυμα προωθηση σε άλλα κινητα κ ο παραληπτης να μου το ξαναπροωθησει....το κλεισαμε μετα απο λιγο με ξαναπηρε η κοπελα απο την εξυπηρετηση κ με ρωτησε τη μαρκα ηταν το κινητο του παραληπτη κ αν ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα [δε ξερω αν μπορω να πω την μαρκα γ αυτο δε το ανεφερα] κ πως η συγκεκριμενη εταιρεια εχει αλλιωσει sms!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΧΩΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

goku
06-09-14, 01:17
όταν λες ότι στις 2.5 τελευταίες σειρές έχει γραφτεί κάτι άλλο άσχετο εννοείς αλαμπουρνέζικα χωρίς κανένα νόημα ή πρόταση που βγάζει νόημα;

Veldrin
06-09-14, 01:21
Σε παρακαλώ, βάλε σημεία στίξης, τόνους, κόμματα, γουοτέβα και φτιάξε και την ορθογραφία. Μου βγήκαν τα μάτια να το διαβάσω.

Και μετά δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω μπας και βγάλουμε άκρη.

Φανερός Πράκτωρ
06-09-14, 01:22
Γιατι είναι μεγάλο το πρόβλημα;

sprog111
06-09-14, 12:54
Πόσοι χαρακτήρες μαζι με τα κενά πήγαν αναλλοίωτοι και πόσοι αλλοιωμένοι;

eqvus
06-09-14, 13:27
Χμ, ενδιαφέρον!
Το πιο πιθανό είναι να επέλεξες λάθος φόρουμ για trolling.

Αλλά για πες λεπτομέρειες, ποτέ δεν ξέρεις.

popita
09-09-14, 01:42
Καλησπέρα στάλθηκε κανονική πρόταση με νόημα

- - - Updated - - -

Δεν υπήρχε κάτι αναλλοίωτο χωρις νόημα απλα προστέθηκε μια πρόταση που δεν την έγραψα εγώ....

- - - Updated - - -

Έγραψα ένα μήνυμα ένα κειμενάκι το έστειλα ο παραλήπτης έλαβε το μισό μου μήνυμα κ οι τελευταίες 2.5 σειρες ήταν λόγια τα οποία δεν τα έγραψα εγω.Στα σταλμένα μου το μήνυμα είναι αυτό που έγραψα αλλά ο παραλήπτης πήρε το αλλαγμένο.Δεν το πίστεψα όταν με πήρε τηλ και μου το είπε τον περασα για τρελό και όταν πήρα το κινητό του στο χέρι μου και το διάβασα μου έπεσε το κινητό απο το χέρι είχε δίκιο κόντεψα να πάθω εγκεφαλίκο ουυφφφ απίστευτο....Δεν μπορώ ν κάνω τίποτα,απλά ζήτησα την βοηθεία σας μήπως έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο δεν γνωρίζω τίποτα απο εδώ μέσα απλά είμαι απελπισμένη :(

patch
09-09-14, 01:50
http://s11.postimg.org/bxu4z91ap/2581326_indiana_jones_in_before_the_lock.gif

Veldrin
09-09-14, 01:57
http://s11.postimg.org/bxu4z91ap/2581326_indiana_jones_in_before_the_lock.gif

Μου ήρθε τόσο απότομο που πνίγηκα.

Μα τι έλεγε αυτό το μήνυμα πιά;

popita
09-09-14, 02:01
To θέμα δεν είναι τι έλεγε το μήνυμα αλλά πως έγινε αυτό.....?????

raspoutiv
09-09-14, 02:03
το μήνυμα το στειλες απ το σπίτι σου ή άλλο δικό σου χώρο ή ήσουν στο δρόμο;

πειράζει που ρωτάνε για το περιεχόμενο; μπορεί να χει σημασία

Φανερός Πράκτωρ
09-09-14, 02:06

προσφέρομαι να μου κάνεις αυτό που έλεγε το μήνυμα :p

popita
09-09-14, 02:07
Στο σπίτι μου ήμουν μόνη μου!

patch
09-09-14, 02:08
αχα, μονη σου λοιπον .....

ρασπουτ, σκεφτεσαι αυτο που σκεφτομαι ;

popita
09-09-14, 02:08
αχχαχαχαχαχαχαχα Δεν ήταν τέτοιου είδους μηνύματος αν και θα το προτιμούσα!:p

raspoutiv
09-09-14, 02:10
ε τι έλεγε δλδ που σε σόκαρε;
αν δεν είχες κωδικούς πυρηνικών κεφαλών ή σιγουράκια για το στοίχημα, και λες πως δεν ήταν και πονηρόλογα, τι άλλο μπορεί να σε τρόμαξε έτσι;
μόνο οι καψούρηδες κάνουν τέτοια κι οι κατάσκοποι. τι απ τα 2 σε κυνηγάει;

popita
09-09-14, 02:18
Σιγουράκια όσα θέλεις σε πρακτορείο δούλευα αρκετά χρόνια!!!!Λοιπόν μιλούσα με το αγόρι μου στα sms οι σειρές που δεν έγραψα εγώ ήταν κάτι που φυσικά μου χάλασε τη σχέση!να σου πώ ακριβώς θέλεις?

- - - Updated - - -

Ναι είμαι καψούρα η αλήθεια είναι!:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:

raspoutiv
09-09-14, 02:19
έπεσα μέσα σ όλα λοιπόν!
κρίμα που δεν το παιξα
κι επειδή εσύ το ζήτησες και το απαιτεί κι η ώρα

https://www.youtube.com/watch?v=tkL9_fXWniE

πολλά θα θελα αλλά προηγείται ο Φανερός :p
εσύ κοίτα να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα κι από άλλα σημεία πλην του σπιτιού σου. αν βαριέσαι να το ψάξεις απάντα σε μια καίρια ερώτηση για να βγει το πρόχειρο πόρισμα. είχες νταραβέρια με κανέναν στη γειτονιά; ή έστω θα θελε κάποιος απ τη γειτονιά να νταραβεριστείτε;

και κοίτα, δε θέλει ντροπές εδώ. διερεύνηση κάνουμε

Φανερός Πράκτωρ
09-09-14, 02:20
Σιγουράκια όσα θέλεις σε πρακτορείο δούλευα αρκετά χρόνια!!!!Λοιπόν μιλούσα με το αγόρι μου στα sms οι σειρές που δεν έγραψα εγώ ήταν κάτι που φυσικά μου χάλασε τη σχέση!να σου πώ ακριβώς θέλεις?
Η σχέση δεν χαλάει με 2 γραμμές μηνύματος. Αν όντως χάλασε μπορώ να σου πω ένα κόλπο για να την φτιάξεις σε 5 λεπτά :) :p

popita
09-09-14, 02:26
Αυτό έγινε μια φορά όσες και να δοκιμασα τα μηνύματα πηγαίνουν κανονικά,απο την γειτονιά μπααα κανένα νταραβέρι!Μαλώναμε με sms για κατι κ αυτές οι 2,5 σειρές οι ξεκάρφωτες έλεγαν΄΄΄΄΄΄΄΄ Να του πώ οτι τα βρήκαμε απο το τηλ και να τον χωρίσω ΄΄΄΄΄΄κάτι τέτοιο....και φυσικά κατάλαβε πως μιλούσα με τον πρώην μου κ μπερδεύτηκα ότι να ναι σας λέω αλλά δεν με πιστεύετε :(

Veldrin
09-09-14, 02:28
Εγώ δεν πάω για ύπνο αν δεν διαβάσω τι έλεγαν αυτές οι 2 γραμμές sms που μπορεί να χαλάσουν μια σχέση.

popita
09-09-14, 02:32
Tα κόλπα μου τα έκανα και με το παραπανώ έποιασαν αλλά φυσικά για λίγο,είχε που είχε το μικρόβιο τώρα πάει τελείωσε :(

- - - Updated - - -

Το έιπα πιο πάνω

Φανερός Πράκτωρ
09-09-14, 02:33
Tα κόλπα μου τα έκανα και με το παραπανώ έποιασαν αλλά φυσικά για λίγο,είχε που είχε το μικρόβιο τώρα πάει τελείωσε :(

Τότε μάλλον δεν έκανες το κόλπο το "καλό"...

http://www.youtube.com/watch?v=YHdETzw46tY

popita
09-09-14, 02:38
Πιστεψέ με έκαναααα το καλόοοο χαχαχαχαχχααχ

- - - Updated - - -

΄Θα σας καληνυχτίσω θα τα πούμε σας ευχάριστω αν και δεν είδα φως στο τούνελ ακόμη!!!!!!

raspoutiv
09-09-14, 02:45
ε πως δεν είδες φως στο τούνελ; όλα τα βρήκαμε;
την απάτη, την καψούρα, το κόλπο το καλό... (πόσο καλό; )
πάντως αν έχεις καναν επίδοξο καψούρη στη γειτονιά, δωσ του μια ευκαιρία. τόσο αγώνα έκανε να σε χωρίσει

popita
10-09-14, 00:29
Πώς γίνεται να το έκανε κάποιος απο τη γειτονιά μ λες? ??? Είμαι καψούρα το παραδέχομαι πως γίνεται να αλλοιώθηκε τ μήνυμα. ....

eqvus
10-09-14, 00:36
Όταν λες "κ οι τελευταίες 2.5 σειρες ήταν λόγια τα οποία δεν τα έγραψα εγω." έχουν διαφορετική σύνταξη, τρόπο γραφής, ορθογραφικά λάθη, δεν τα έγραψες ποτέ και είσαι βέβαια ότι δεν είναι δικά σου;

Μήπως κατά λάθος άνοιξες κάποιο παλιό αποθηκευμένο μήνυμα και έγραψες πάνω του;

popita
10-09-14, 01:17
Η γραφή είναι δική μου......Δεν θυμάμαι ν εγραψα κάτι τέτοιο αλλά κ ν τ έκανα στα σταλμένα μου γτ υπάρχει τ κανονικό μήνυμα κ οχι αυτό? ???Με πήρε τηλέφωνο ν μ πει τ μήνυμα ήταν αυτό κ απλά του είπα πως το φαντάζεται κ όταν μετά απο μέρες υο είδα με τα μάτια δεν το πίστευα.

Φανερός Πράκτωρ
10-09-14, 01:26
Πως αναγνωρίζουμε ένα άτομο με διχασμένη προσωπικότητα; (http://www.boro.gr/29896/pws-anagnwrizoyme-ena-atomo-me-dixasmenh-proswpikothta)

sprog111
10-09-14, 01:34
Όταν λες "κ οι τελευταίες 2.5 σειρες ήταν λόγια τα οποία δεν τα έγραψα εγω." έχουν διαφορετική σύνταξη, τρόπο γραφής, ορθογραφικά λάθη, δεν τα έγραψες ποτέ και είσαι βέβαια ότι δεν είναι δικά σου;

Μήπως κατά λάθος άνοιξες κάποιο παλιό αποθηκευμένο μήνυμα και έγραψες πάνω του;
Θα πονταρα σε αυτο (αν το μετέβαλες δεν μπορεις να το ξαναβρεις λογικά) , εκτος αν το μήνυμα ηταν πολύ μεγάλο, πανω απο 160 χαρακτήρες. Γραψες ελληνικα ή αγγλικά, κεφαλαια ή μικρα; Μοντελο κινητου; Εταιρεία κινητής;

raspoutiv
10-09-14, 01:44
Πώς γίνεται να το έκανε κάποιος απο τη γειτονιά μ λες? ??? Είμαι καψούρα το παραδέχομαι πως γίνεται να αλλοιώθηκε τ μήνυμα. ....

με βαλιτσάκι της ΚΥΠ
είναι τρελή καψούρα ο ΚΥΠατζής λέμε

popita
10-09-14, 01:59
Στα σταλμένα μου εχω το μήνυμα που εγραψα κ ο παραλήπτης πήρε λίγες σειρές αλλαγμένες κ όχι το μήνυμα που έχω στα σταλμένα! !! Έγραψα κεφαλαία ελληνικά samsung s3 cosmote και το άλλο κινητό Sony Ericsson x10 mini pro

Φανερός Πράκτωρ
10-09-14, 02:00
popita, μην το ψάχνεις πολύ. Έμπλεξες τα μπούτια σου και όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν γίνεται έτσι εύκολα αυτό που περιγράφεις και κανένας δεν μπει στον κόπο να το κάνει για ένα καψουρομήνυμα.

Πιο πολύ μου κάνει το να τα έκανες μαντάρα και να ψάχνεις εδώ μια πιστευτή δικαιολογία για να την πεις στο παλικάρι παρά να έγινε κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορεί να το έκανες και να το "ξέχασες" αλλά εκεί πάμε σε άλλη κατηγορία.

popita
10-09-14, 02:07
Δεν το έκανα εγώ αυτό δεν έστειλα ποτέ κάτι τέτοιο.....Κ το παλικάρι δεν ξέρει γ όλο αυτό που κάνω. ....

mfds
10-09-14, 03:50
Καλα επειδη το thread ειναι για τρολαρισμα απο οσο καταλαβα απο τα επομενα ποστ εκανα edit το μνμ μου και παρακαλω να σβηστει ολο απο τους διαχειριστες γιατι δεν θελω να συμμετεχω.

eqvus
10-09-14, 12:46
Λοιπόν, είσαι θύμα της τεχνολογικής εξέλιξης του ανθρώπινου είδους.

Είμαι σίγουρος ότι ανήκεις στο νέο εξελιγμένο είδος ανθρώπου -homo multitaskingalis-. Το πιθανότερο είναι ότι την ώρα που έστελνες το μήνυμα χωρίς καν να κοιτάζεις το κινητό, παρακολουθούσες την επανάληψη του Μπρούσκο και ταυτόχρονα μιλούσες FB με την κολλητή σου.

Τι έγινε λοιπόν, άνοιξες ένα παλιό αποθηκευμένο μήνυμα, πληκτρολόγησες επάνω του και καθώς είχες πάνω από 160 χαρακτήρες κόπηκε κάποιο τμήμα και αλλοίωσε το νόημα. Αν δεν ήσουν τόσο τσουλάκι -με την καλή έννοια της λέξης, όπως λέει και ο Λαζόπουλος- πιθανόν να την είχες γλιτώσει, αλλά ποιος ξέρει τι δούλεμα έριχνες στον πρώην πρώην που δεν μαζεύεται.

Εναλλακτικό σενάριο, να σε γουστάρει ο Computer Freak της διπλανής πόρτας.

popita
10-09-14, 14:41
Δεν είχα κανένα αποθηκευμένο μήνυμα το κινητό μου είναι καινούργιο δεν εχω fb και δε βλέπω Μπρούσκο....Οκ κ πες οτι τ έκανα εγώ γιατί δεν υπάρχει στα σταλμένα μου και υπάρχει το κανονικό τ μήνυμα και ο παραλήπτης πήρε το άλλο μήνυμα. ....Δεν είμαι ΤΣΟΥΛΑΚΙ.....

sprog111
10-09-14, 15:06
Αν το μηνυμα ειναι μεγαλύτερο απο 160χαρ μαζι με τα κενά (για ελληνικά κεφαλαία - 80 για μικρά) σπαει και στελνεται σε 2 κομματια. Εχω την εντύπωση οτι κάποια κινητα τα ενώνουν σε 1 κατα την παραλαβή, μηπως εκει εγινε κάτι; Ειτε απο την εταιρεια κινητης ειτε απο την συσκευή του αποδέκτη; Δεν νομιζω οτι υπάρχει αλλο σενάριο...

popita
10-09-14, 17:33
Θ κοιτάξω πόσοι χαρακτήρες είναι Σρ ευχαριστώ που απάντησες! Μιλούσα με την εξυπηρέτηση 25 λεπτά το κλείσαμε κ μ πηρε η ίδια μετά από 15 λεπτα γ να με ρωτήσει αν η συσκευή του παραλήπτη είναι Sony Ericsson κ οτι η Sony ε έχει κάποια θέματα με περίεργα μήνυματα!!! Δεν θ βρω τ δίκιο μου δυστυχώς :'(:'(:'(:'(:'(

- - - Updated - - -

Λοιπόν μόλις έκατσα και μέτρησα το δικό μου μήνυμα είναι μαζι με κενά Κεφαλαία Ελληνικά 208 και το μήνυμα που έλαβε 213 χαρακτήρες. ..Εκεί που κόβετε το μήνυμα μου είναι στους 146 χαρακτήρες

- - - Updated - - -

Λοιπόν μόλις έκατσα και μέτρησα το δικό μου μήνυμα είναι μαζι με κενά Κεφαλαία Ελληνικά 208 και το μήνυμα που έλαβε 213 χαρακτήρες. ..Εκεί που κόβετε το μήνυμα μου είναι στους 146 χαρακτήρες

raspoutiv
10-09-14, 18:14
δλδ όχι μόνο άλλαξε το νόημα αλλά και σε υπερχρέωσε. πάλι καλά να λες που δεν έγραψε τα αίσχη μέσα σε 1000 χαρακτήρες να σου ρθουν λογαριασμός και χωρισμός κεραμίδα

έψαξες να δεις αν στη γειτονιά σε γουστάρει κανένας κυπατζής που σου πα;

eqvus
10-09-14, 18:19
ΟΚ βρε κοπελιά, σόρρυ, μάλλον είναι αληθινός ο πόνος σου.

Αλλά είναι δυνατόν να χωρίζει άνθρωπος από ένα μήνυμα, ότι και να έγραψες δεν μπορεί να κρίνει από τα υπόλοιπα αν το εννοούσες ή όχι; Και να πω ότι είσαστε τίποτα 15χρονα πάει στο διάολο!

Θα σου πρότεινα να εξετάσεις την περίπτωση να παραποίησε εκείνος το μήνυμα για να σε ψαρέψει. είτε από πληροφορίες που είχε είτε από υποψίες.

goku
10-09-14, 18:35
Η ώρα αποστολής στο δικό σου κινητό είναι ίδια με την ώρα παράδοσης στο δικό του κινητό; Υπάρχει περίπτωση να πήρε κάποιος το κινητό σου κάποια στιγμή που μπορεί να μην είχες το νου σου πάνω του, να είδε το τελευταίο εξερχόμενο μήνυμα, να το παραποίησε λιγάκι, να το έστειλε εκ νέου σαν διαφορετικό μήνυμα και μετά να το διέγραψε από τα εξερχόμενα για να μην φαίνεται ότι το έστειλε; Δεν είναι και πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

Φανερός Πράκτωρ
10-09-14, 19:18
Δώσε πόνο popita!!!

popita
10-09-14, 19:27
Έγραψα πιο πάνω ακριβώς τι έλεγε το μήνυμα. ......Σκέφτηκα μηπως το έκανε αυτός αλλα δείχνει πολύ πληγωμένος! !!Η ζήλια τελικά είναι ασθένεια κ το κατάλαβα ευτυχώς νωρίς!Είμαι 25 κ ειναι 34....Αλλα η συμπεριφορά του ναι 15....Είναι ανεξήγητο δε τ εκανα εγώ. ...Κάποιος μ ειπε Πως ήταν Θεολστατο Θα αρχίζω να το πιστεύω. ....Στη γειτονιά μου δεν με γουστάρει κανένας απκ όσο ξέρω

- - - Updated - - -

Η ώρα ναι είναι ολόιδια. ...Ήμουν σπίτι μου ολομόναχη στον καναπέ και κάπνιζα

k_koulos
10-09-14, 20:03
...Κάποιος μ ειπε Πως ήταν Θεολστατο Θα αρχίζω να το πιστεύω. ....

:respekt:

Φανερός Πράκτωρ
10-09-14, 20:23
:respekt:

Μην το γελάς... Δεν έχεις ακούσει για το κόκκινο android;

144047

tsavman
10-09-14, 20:28
Λοιπόν, ξέρω ότι θα νομίζετε ότι τρολάρω τώρα, αλλά το έχω πάθει και εγώ αυτό το πράγμα, και όχι μόνο μία αλλά δεκάδες φορές.

Ενώ στέλνεται το μήνυμα κανονικά, στο τέλος μπαίνει κείμενο από παλαιότερο μήνυμα που έχω στείλει στον ίδιο παραλήπτη. Αυτό μπορεί να πηγαίνει πίσω μέχρι και 30 ημέρες, δηλαδή μισό φρέσκο μήνυμα και μισό παλιό.

Δοκιμασμένο με την κοπέλα μου (πλέον το γυρίσαμε σε whatsapp) αλλά έχουμε σπάσει πολύ πλάκα με αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου είναι ανεξάρτητο συσκευής (έχουμε αλλάξει πολλές και οι δύο τα τελευταία χρόνια), αλλά μάλλον είναι πρόβλημα δικτύου (κάλυψης). Ενδεικτικά, έχουμε και οι δύο cosmote.

popita
10-09-14, 21:22
Εμείς Έχουμε what's up...Είναι ανεξήγητο κ ν αν έχεις και θέματα ζήλιας Πώς ο άλλος να σε πιστέψει ούτε εγώ θ το πίστευα. ....Σε ευχαριστώ π το ανέφερες τουλάχιστον θ ξέρω πως συνέβη κ σε κάποιον ακόμη

- - - Updated - - -

Συγνώμη απλα δεν είμαι κ πολύ γνώστης τι είναι το κόκκινο Android? ???Μηπως με δουλεύεις κ εσυ χάχα!!!! Τρολαρω μόλις μ είπε ο 15 χρόνος αδερφός μου...

globalnoise
11-09-14, 05:11
Οι 2,5 παραποιημένες σειρές είναι κάτι που έχεις γράψει εσύ πρόσφατα σε άλλο μήνυμα; Είτε στον ίδιο παραλήπτη είτε σε άλλον;

A_gamer
11-09-14, 09:45
Το πρόβλημα, πάντως, είναι σοβαρό. :mrgreen:

@ ADSLgr.com All rights reserved.