Επιστροφή στο Forum : Γκαζάκι για καφέ
Manolis_karas
25-11-14, 20:36
Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ για το ψήσιμο του Ελληνικού καφέ γκαζάκι της Campingaz, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερα στην λειτουργία τους, αλλά και αρκετά ακριβότερα από τα άλλα. Στην αποθήκη μου τώρα έχω 3 γκαζάκια Campingaz στα οποία χρειάζεται άλλαγμα η φλάντζα σύνδεσης με το φιαλάκι. Δεν βρίσκω όμως στην τοπική αγορά, ούτε στην τοπική αντιπροσωπεία της Campingaz (κόστος 0,5 ευρώ), ούτε στο Internet που έχω ψάξει, ενώ η εταιρεία παρουσιάζει τη φλάντζα ως ανταλλακτικό το οποίο χρειάζεται συχνή αλλαγή. Το τελευταίο γκαζάκι κράτησε (πριν χαλάσει η φλάντζα) 1,5 περίπου χρόνο. Μήπως ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω το παραπάνω ανταλλακτικό, πριν αρχίσω να αγοράζω άλλη μάρκα γκαζάκι, στο 1/3 της τιμής;
Ευχαριστώ.
Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ για το ψήσιμο του Ελληνικού καφέ γκαζάκι της Campingaz, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερα στην λειτουργία τους, αλλά και αρκετά ακριβότερα από τα άλλα. Στην αποθήκη μου τώρα έχω 3 γκαζάκια Campingaz στα οποία χρειάζεται άλλαγμα η φλάντζα σύνδεσης με το φιαλάκι. Δεν βρίσκω όμως στην τοπική αγορά, ούτε στην τοπική αντιπροσωπεία της Campingaz (κόστος 0,5 ευρώ), ούτε στο Internet που έχω ψάξει, ενώ η εταιρεία παρουσιάζει τη φλάντζα ως ανταλλακτικό το οποίο χρειάζεται συχνή αλλαγή. Το τελευταίο γκαζάκι κράτησε (πριν χαλάσει η φλάντζα) 1,5 περίπου χρόνο. Μήπως ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω το παραπάνω ανταλλακτικό, πριν αρχίσω να αγοράζω άλλη μάρκα γκαζάκι, στο 1/3 της τιμής;
Ευχαριστώ.
Αν μένεις Αθήνα θα σου λέγα να περάσεις μια βόλτα απο Αθηνάς και μοναστηράκι. Ίσως βρεις το ανταλλακτικό.
Manolis_karas
26-11-14, 23:54
Επαρχία, έστειλα και email στην εταιρεία, η οποία παραδόξως για ελληνική εταιρεία μου απάντησε αμέσως, ότι θα με εξυπηρετήσουν. Θα σας ενημερώσω, μόλις έχω νέα.
Manolis_karas
10-02-15, 18:41
Ακόμη να με εξυπηρετήσουν. Τελικά άλλη μία Ελληνική εταιρεία....
kourampies
10-02-15, 20:34
Ο πατέρας μου έχει κάνει πατέντα με 3κιλη φιάλη υγραερίου. Είναι σαν γιγαντιαίο γκαζάκι, ωστόσο εξακολουθεί να είναι "επιτραπέζιο".
Παρόλο που έχει τεράστια φιάλη, το πάνω μέρος είναι μικρό, και η φωτιά που βγάζει, ακόμα και η μέγιστη, είναι ίσως και πιο ασθενής από το κλασσικό της campingaz.
Ακόμα και με την τεράστια νοθεία που επικρατεί στο χύμα υγραέριο, πρέπει να είναι η πιο οικονομική λύση, αφού πρέπει να αλλάζει φιάλη μια φορά το χρόνο, και πιο αραιά.
Manolis_karas
11-02-15, 20:59
Σε ευχαριστώ, έχω τέτοια φιάλη για το camping, αλλά μου φαίνεται ότι είναι δύσχρηστη στην κουζίνα. θα δοκιμάσω.
@ ADSLgr.com All rights reserved.