PDA

Επιστροφή στο Forum : Thomson TV - DLNA - Υποτιτλοι

Mrxrtc
05-02-16, 11:20
Καλημέρα, εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να streamαρω ταινια απο το pc σε Thompson τηλεωραση μεσω dlna. θα μου πείς γιατι δεν βαζω ενα hdmi καλοδιο να τελειωνω, η TV ειναι 4K μαχ αναλυση, οι ταινιες επισης 4K, η καρτα γραφικων μου μεχρι 1080 οποτε δεν τις παιζει, ετσι αν χρησημοποιησω το player της τηλεωρασης παιζουν κανονικα. Το προβλημα ειναι οτι δεν βλαιπει υποτιτλους, σε αντιθεση με το αν βαλω την ταινια σε usb flash drive και τ κουμποσω στ TV. Εχω δικιμασει καθε πιθανη εφαρμογη που βρηκα στο ιντερνετ για ενσοματωση υποτιτλων, mkvtoolnix, AVIAddXSubs, Format Factory, VirtualDub και ενα καρο αλλες εφαρμογες. Προφανως ιδιο ονομα ταινιας ιδιο ονομα υποτυτλων, διαφορα format αυποτυτλων, .srt .idx .sub .sup κτλ κτλ, διαφορα format ταινιων, mkv avi κτλ κτλ, φιαφορες κοδηκοποιησεις, utf8 ,unicode κτλ κτλ κατι αλλες επιλογες που δν εχω ιδεα τι ειναι vobsub κτλ, επισης διαφορους dlna media servers Mezzmo , Servilio κτλ, παιδια τιποτα, δν λεει να παιξει για κανενα λογο. Κανενας με αντοιστοιχο προβλημα? Ευχαρισω

Coolnet
06-02-16, 12:30
Με serviio αν επιλέξεις profile που κάνει transcoding θα ενσωματώνει τους υπότιτλους στο βίντεο και θα παίζουν κανονικά στην τηλεόραση.

Mrxrtc
06-02-16, 18:21
Πως ακριβως το κάνω αυτο φιλε μου? δουλευει σε σενα? Εχω βρει μια λυση εγω απλα θελει 2 εφαρμογες, και απαιτει λίγο χρονο μερικα λεπτα κ ειναι λιγο φασαρια δλδ, αν δουλευε απλα με το .srt στο serviio θα ηταν καλυτερα! Αν και με τον πολυπλοκο αυτο τροπο που κανω, μου τουε εμφανιζει ασπρους με μαυρo border τους υποτιτλους, ενω με flashaki κατευθέιαν στ tv me to srt στ ιδιο φακελο κτλ μου τους εμφανιζει κιτρινους κ χωρις border, η tv μου τους παιζει ετσι ξερω γωμ μπραβο Thomson, good job!!! ενω με τον πολυπλοκο τροπο που τους ενσοματονω μεσα, (βαζω και .idx και .srt) μου τους εμφανιζει ασπρους κ αρκετα μεγαλυτερους σε μεγεθος! λογικα θα παιρνει τη μορφοποιηση απο το idx. μετα απο 1 εβδομαδα δοκιμαζοντας απειρους συνδιασμους επιτελους βρηκα εστω κατι!

Mrxrtc
07-02-16, 18:51
Βασικα βρηκα απο που προσθετεις profile αλλα νταξ δεν παιζει να βγαλω ακρη!!! γινετε ενας χαμος απο κοδικα στο profiles.xml κατεβασα ενα ετοιμο πολλα profiles απο Samsung Sony panasonic κτλ, αλλα καμια Thomson δν ειναι μεσα, δοκιμασα μερικα προφιλ και ουτε καν ανοιγει την ταινια, ενω εστω με το Generic DLNA Profile τις ανοιγει, χωρις subs μεν, αλλα τσ ανοιγει δε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.