Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ
ετσι ακριβώς φίλε!ο Μακης επικεντρώθηκε στο ποσο κακος ανθρωπος ειναι ο Γιαννακόπουλος ελεω προσωπικής του εμπάθειας..
alphatv.gr :
Σε δίκη 28 άτομα για το φόνο στην Παιανία !
Να παραπεμφθούν σε κακουργιοδικείο για σωρεία κακουργηματικών πράξεων με απευθείας κλήσεις 28 άτομα που κατηγορούνται για τα επεισόδια στην Παιανία μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όπου δολοφονήθηκε ένας νεαρός φίλαθλος, ζήτησε ο εισαγγελέας Κώστας Σιμητσόγλου με έγγραφό του προς την εισαγγελία Αθηνών
πολυ ωραια μπάλα παιζουμε..
πρεπει να καταλαβει ο Πεσειρο οτι ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ κανεις παιχνιδι πλεον στο συγχρονο ποδόσφαιρο κ ΟΧΙ απο τα ακρα οπως πριν 10 χρόνια..
πλεον πρεπει να βάζει Δημούτσο,Ιβανστιτς κεντρικούς μεσους πίσω απο Σαλπι..Μα ειναι δυνατον να μην ειναι σε καθε ματς βασικός Μαλαρτς κ Σάλπι κ Ιβανσιτς(δεν λεω για το σημερινο ματς που ειναι εντελως διαδικαστικού χαρακτήρα)??
Δε μας βλέπω καλά, αν συνεχίζουν να παίζουν έτσι......
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι παίζουν ματς Ευρώπης. Ας σταματήσουν να πέφτουν σε κάθε τζατζάρισμα και να ζητάνε φάουλ. Μου θυμίζουν μια άλλη ομάδα.......
Τι σημασία έχει αν έχουμε περάσει, δεν είναι καθόλου διαιδκαστικού χαρακτήρα το ματς.
Δημούτσος :oneup:
φιλε αλλο ματς βλεπεις..παιζουμε πολυ καλη μπαλα..
επισης ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ,παιζουμε με ΔΕΥΤΕΡΑ και με νικη απλα εξασφαλίζουμε ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ..
ρε πως μεταμορφωνονται οι παιχτες μας οταν δεν εχουν αγχος να παρουν το αποτελεσμα (γιαυτο τα σκ@τωνουν στο πρωταθλημα) μεχρι και ο βυντρα παιζει καλα.
τελικα η ομαδα αυτη δε θελει καλους παιχτες εναν καλο ψυχολογο θελει.
Τώρα μόλις το ρουφήξουμε θα δείς την καλή μπάλα, δε λές που το σούτ του Ρώσου πήγε στο δοκάρι;
Δε ξέρω ποιος βλέπει άλλο ματς.
Τέλος πάντων :)
Ελπίζω οι αλλαγές να βοηθήσουν.
Και μη ξεχνάς ότι είναι και θέμα ψυχολογίας, με μία νίκη θα αλλάξει όλο το κλίμα της ομάδας κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Άλλη μία γκέλα(γτ περί γκέλας πρόκειτε και χ να παει) δε θα είναι καθόλου καλό για κανέναν..
wi fi thief
06-12-07, 00:11
Δε ξέρω ποιος βλέπει άλλο ματς.
εγω...:oops:
ετσι χαλαρα!
........Auto merged post: maxcp added 4 Minutes and 28 Seconds later........
τι παικτουρα θεε μου!!2-0 Σαλπι!
τι παικτουρα θεε μου!!2-0 Σαλπι!
Θα συμφωνήσω :oneup:
Άλλαξε όλη τη ροή του μάτς.
Αφού το έζησα κι αυτό, σέντρα ακριβείας Βύντρα :p
Νίκη μεγάλης σημασίας, ψυχολογικής κυρίως.
παμε για Χ η νίκη ισπανία για να παρουμε ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ..Εξασαφαλίσαμε την 2η σήμερα!ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ!
τι κρεατα αυτοι οι Ρωσσοι... Για γελια ομαδα.
Σημερα "ντερμπι". Υπεργαλαξιακος Παντοκρατορας - Βασιλισσα.
Το δειχνει και το ΣΚΑΙ αν δεν κανω λαθος.
τι κρεατα αυτοι οι Ρωσσοι... Για γελια ομαδα.
Σημερα "ντερμπι". Υπεργαλαξιακος Παντοκρατορας - Βασιλισσα.
Το δειχνει και το ΣΚΑΙ αν δεν κανω λαθος.
Ακριβώς. Αντιμετωπίζαμε μια για γέλια ομάδα και δεν υπήρχε δικαιολογία για οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης.
'Ντέρμπι" Υποτιθέμενο :oneup: :oneup:
Αν πιάσει την απόδοση των τελευαταίων αγώνων και με το γεμάτο γήπεδο, θα την καθαρίσει...
Στο Σκαι ναι.
ρε πως μεταμορφωνονται οι παιχτες μας οταν δεν εχουν αγχος να παρουν το αποτελεσμα (γιαυτο τα σκ@τωνουν στο πρωταθλημα) μεχρι και ο βυντρα παιζει καλα.
τελικα η ομαδα αυτη δε θελει καλους παιχτες εναν καλο ψυχολογο θελει.
Ακριβώς αυτό. Όταν έχεις μια Ξάνθη που αμύνετε με 10 και έχεις το άγχος των βαθμών δεν μπορείς να κερδίσεις. Χθες μια τελείως διαφορετική ομάδα, απέναντι σε μια ομάδα που όσο κρέτατα και να ήταν, ήταν κάτι κλάσεις πάνω από την Ξάνθη.
Θα συμφωνήσω :oneup:
Άλλαξε όλη τη ροή του μάτς.
Αφού το έζησα κι αυτό, σέντρα ακριβείας Βύντρα :p
Νίκη μεγάλης σημασίας, ψυχολογικής κυρίως.
Έχει κάνει χιλιάδες γιόμες ο Λουκάς μέχρι σήμερα. Μοιραία και τυχαία, κάποια από αυτές κατέληξε στο στόχο της. Dumb luck που λένε...
Όσο για τη νίκη, μάλλον πάμε για τη 2η θέση του ομίλου, άρα θα διασταυρωθούμε με ομάδα που έρχεται από το CL. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό, έρχονται πολύ δυνατές ομάδες από εκεί (αν τελείωνε σήμερα το CL, θα πέφταμε με μια εκ των Λίβερπουλ, Σάλκε, Βέρντερ, Μπενφίκα, Λυόν, Σπόρτινγκ, Αιντχόφεν, Σλαβια Πράγας). Δυνατές ομάδες δηλαδή.
Εκτός και αν καταφέρουμε κάτι καλό μέσα στη Μαδρίτη, πράγμα πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου αλλά όχι ανέφικτο.
Παιδιά αν μου επιτρέπετε να κάνω μια παρατήρηση για τον ΠΑΟ που τον θεωρώ πιο επικίνδυνο αντίπαλο από την ΑΕΚ.
Γίνεται συνεχώς θέμα για τον Βύντρα και γενικώς για την ανάγκη που έχει ο ΠΑΟ στα ακραία μπακ. Για να το παίξω λοιπόν και λίγο συνήγορος του διαβόλου ο ΠΑΟ έχει φάει σε 15 ματς φέτος 5 γκολ νομίζω και τα 2 στην Λάρισα. Αυτό καταδεικνύει ότι η αμυντική γραμμή του ΠΑΟ είναι πολύ αξιόπιστη. Μην ξεχνάμε λοιπόν και την ασίστ του Λουκά χθες στον Σάλπι οπότε δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς ιδιαίτερα τον Βύντρα για μη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να μου πει ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο αλλά αυτό ισχύει πάντα. Εγώ απλά λέω ότι η ανάγκη του ΠΑΟ δεν είναι τα ακραία μπακ. Ίσως στην θέση του αριστερού μπακ αλλά σε αυτή την θέση ΟΛΕΣ οι ομάδες στην Ευρώπη ακόμα και οι κορυφαίες έχουν πρόβλημα σε αυτή την θέση γιατί δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες.
Για μένα λοιπόν το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ είναι το βαρύ κλασσικό φορ που να τραβάει πάνω του 2 αμυντικούς και να ανοίγει τον δρόμο στους εξαιρετικούς και πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς που έχει ο ΠΑΟ στην διάθεση του. Ακόμα και στα άκρα εγώ θα έλεγα ότι μεγαλύτερο πρόβλημα έχει ο ΠΑΟ γιατί δεν έχει έναν κλασσικό ακραίο χαφ όπως ο Γκαλέτι παρά τα ακραία μπακ.
Νομίζω ότι με την απόκτηση ενός βαρύ φορ αλά Κωνσταντίνου τον Γενάρη ο ΠΑΟ θα δέσει πάρα πολύ και εγώ προσωπικά θεωρώ τον Πεσέιρο πολύ ικανό προπονητή. Ακόμα και σαν τον Μιχαλάκη να είναι, που δεν έχει ιδέα από το τόπι θα είναι πολύ χρήσιμος μόνο κ μόνο για να σπάει τις άμυνες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το μόνο πρωτάθλημα που είχε πάρει ο ΠΑΟ με τον Σουμ στον πάγκο ήταν ο Κωνσταντίνου στην ομάδα παρότι η προσφορά του δεν αναγνωρίστηκε, εγώ όμως το θυμάμαι πολύ καλά πως αναστάτωνε και μόνο με το βαρύ του κορμί την άμυνα και ο Ολισαντέμπε έβρισκε και σκόραρε. Με εκείνη την ομάδα του ΠΑΟ μόνο ο Κωνσταντίνου και ο Μινχ δεν καλύφθηκαν και είναι προφανή η διαφορά.
Για μένα λοιπόν το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ είναι το βαρύ κλασσικό φορ που να τραβάει πάνω του 2 αμυντικούς και να ανοίγει τον δρόμο στους εξαιρετικούς και πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς που έχει ο ΠΑΟ στην διάθεση του.
Εννοείτε πως ο επιθετικός που λες είναι απαραίτητος, ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες που μόνο με ψηλές μπαλιές μπορείς να διασπάσεις. Ο Εντόι που ήρθε μάλλον για το σκοπό αυτό δεν κάνει, είναι άριστος σαν χαφ, αλλά όχι σαν κλασικός επιθετικός.
τι να πω για τον εντοι?οταν ηρθε εδειξε καποια δειγματα αλλα τωρα φαινεται να καβαλαει καλαμι και οποτε περνει μπαλα προσπαθει να κανει κατι μαγικο για να τον χειροκροτησουν ολοι με αποτελεσμα να τα σκ@τωνει.περιπου τα ιδια κανει και ο δημουτσος ο οποιος αναλωνεται σε ασκοπες ενεργειες και προσπαθει να περασει 5 6 αντιπαλους.
ποιο απλο παιχνιδι ρεεεεεεεεεεε.μου φαινεται πρεπει καποιος να τους τραβηξει και λιγο το αυτι απο κει μεσα.
Παιδιά ο Εντόι είναι ένας παίκτης που όπως όλοι θέλουν κάποιο διάστημα για να δέσουν με την ομάδα. Στην αρχή έδειξε κάποια στοιχεία γιατί όντως ξέρει μπαλίτσα. Απλά δεν μπορείς να απαιτείς ή να περιμένεις από ένα 20χρονο παιδί που έρχεται από μια μέτρια πορτογαλική ομάδα να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Για μένα δεν πρέπει να υπάρχει τόση μουρμούρα για τον Εντόι ή τον Δημούτσο (ειδικά γι αυτόν που είναι από τους πιο αξιόπιστους μέσους του ΠΑΟ) αλλά από άλλους όπως ο Παπαδόπουλος που είναι αρχηγός, έχει χρόνια στην ομάδα και είναι και περισσότερο βασικός από ότι οι υπόλοιποι, ειδικά επιθετικοί που ο Πεσέριο το έχει παρακάνει με το rotation.
Υπομονή θέλει και καθαρό μυαλό. Στον ΠΑΟ ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει ως κλασσικό φορ είναι ο Μάντζιος αλλά αυτό το παιδί δεν πρέπει να δουλεύει καθόλου, το σώμα του δεν το έχει δυναμώσει καθόλου και ενώ έχει καλό επιτόπιο άλμα δεν έχει καθόλου κεφάλι. Ο Εντόι προσωπικά θα μου άρεσε πίσω από τους δύο επιθετικούς, δεν μου κάνει για περιφερειακό παίκτη
Σωστός σε όλα ο baldrick, ο Εντόι δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί κλασικό φορ, ενώ όμως δουλεύει αρκετά στο γήπεδο, μαρκάρει απίστευτα καλά και αρκετά πίσω, αφήνει φυσικά τη θέση του στην επίθεση, αλλά βοηθά στην άμυνα. Το αν με τη δουλειά σιγά σιγά θα εξελιχθεί σε καλό επιθετικό δεν το ξέρει κανείς, αλλά τα προσόντα τα έχει.
Το ερωτημα ειναι αλλο.
Μπορει η Παναθα, να παιζει στο 100% και για τα 40λεπτα στα σοβαρα ματς?
Θελω να δω σταθεροτητα. Και διαστημικες διαφορες.
Το ερωτημα ειναι αλλο.
Μπορει η Παναθα, να παιζει στο 100% και για τα 40λεπτα στα σοβαρα ματς?
Θελω να δω σταθεροτητα. Και διαστημικες διαφορες.
Απ'ότι έχω καταλάβει, τη φετινή χρονιά το στοίχημα δεν είναι να τα σαρώσουμε όλα (δεν είμαστε σταθεροί άλλωστε), αλλά το να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι κτλ. Αν δεν καταλάβατε, θυμίζουμε ΑΕΚ που έλεγε ότι δεν πάει για πρωτάθλημα για να μην νιώσει την πίεση του πρωταθλητισμού. Δείγμα αδυναμίας μεν αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα δε.
Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε τι κακό έκαναν Εμπέντε και Μάλαρτζ; Τι καλύτερο έχει ο Γκαλίνοβιτς; Τι βύσμα έχει πια αυτός ο άνθρωπος;
Νομίζω ότι ο montana έγραψε για το μπάσκετ...
Πάντως, μιας και είδα το ματς, μπορώ να πω ότι είμασταν 2 κλάσεις πιο πάνω από τη Ρεάλ.
Απλά μαρκάραμε με τα μάτια στην άμυνα, το ρίξαμε στο θέαμα (γι'αυτό και τα ~20 λάθη) και οι Ισπανοί ήταν αφύσικα άστοχοι στα 3ποντα - ότι έριχναν πήγαινε μέσα.
Πάντως ήταν αστείο πως τους παίζαμε στην επίθεση - έχαναν τη μπάλα μετά από λίγο, κουτούλαγαν μεταξύ τους.
Οι φωτογραφίες της χρονιάς :rofl:
http://img135.imageshack.us/img135/1203/dslstatsnew002zg4.jpg (http://imageshack.us)
Κάποιες φυλλάδες έχουν αρχίσει να βγάζουν μεγάλο κόμπλεξ εναντίον του Ολυμπιακού και από γραφικές έχουν καταντήσει αξιολύπητες.
Κάποιες φυλλάδες έχουν αρχίσει να βγάζουν μεγάλο κόμπλεξ εναντίον του Ολυμπιακού και από γραφικές έχουν καταντήσει αξιολύπητες.
:oneup:
Ελληνικες Αθλητικες Εφημεριδες: Διαγωνισμος γελοιοτητας που κυκλοφορει καθημερινα στα περιπτερα.
Πλάκα έχει πάντως, δε ξέρω αν εσείς το πήρατε στα σοβαρά. Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό και ιδανικό για να κάνεις χαβαλέ σε γαύρους του φιλικού σου περιβάλλοντος :cool:
Εγώ σαν Ολυμπιακός το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό γιατί πολύ απλά δεν το παίρνω στα σοβαρά. Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που το βρίσκουν γραφικό. Αλλά το θέμα όπως έχω ξαναπεί είναι αν το παίρνεις στα σοβαρά. Αν έχεις την νοημοσύνη αμοιβάδας και πορώνεσαι με κάτι τέτοια δημοσιεύματα δεν σου φταίει αυτός που τα έγραψε αλλά εσύ που τους δίνεις σημασία.
Διαφορετικά τι να πει κανείς για εφημερίδες (ο θεός να τις πει) τύπου Espresso, Ciao και κάτι άλλες λοιπές κουτσομπολίστικες. ;)
The_StarGazer
07-12-07, 22:44
http://www.sport24.gr/html/ent/517/ent.209517.asp
Ρε παιδια για πειτε μερικα πολυ μεγαλα μουσικα group που δεν εχουν ερθει Ελλαδα.
:hmm: :hmm: :hmm:
The_StarGazer
07-12-07, 22:55
:lol: Πες ρε σοβαρα.
Ενα που μου ηρθε τωρα ειναι οι ZZ Top. Αλλα μπορει να μην ειναι και Rock.
για φαντασου να μας φερουν καμια jennifer lopez?καμια madonna?:down:
red hot chilli peppers Με 600.000 ευρω για ιουλη αλεξανδρας,ειναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ..
ενταξει αλλα γιατι red hot chili peppers?τουλαχιστον για την περισταση πρεπει να το κανουν green hot chili peppers:p
edge_xania
08-12-07, 04:45
Γι' αυτο θα ερθουν οι Green Day..!!!!
The_StarGazer
08-12-07, 04:55
για φαντασου να μας φερουν καμια jennifer lopez?καμια madonna?:down:
ΑΑΑΑΡΡΡΡΡΓΓΓΚΚΚΧΧΧΧΧ !!!!! :wall: :wall: :wall:
Απαπαπαπαπαπα !!!!
red hot chilli peppers Με 600.000 ευρω για ιουλη αλεξανδρας,ειναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ..
Οριστικο ??? Ααα καλα. Δεν τρελαινομαι κιολας.
Απο που το εμαθες ??
Το εχουν πει στα αθλητικά ραδιοφωνα οι δημοσιογράφοι που κανουν ρεπορτάζ του Παο
Γι' αυτο θα ερθουν οι Green Day..!!!!
σωστος:oneup:
κι εγω για red hot chili peppers δεν τρελαινομαι αλλα νταξ γουστα ειναι αυτα...
θα προτιμουσα ενα reunion των Sepultura για την περισταση που ειναι και δηλωμενοι παναθηναικοι.
Burning Skies
08-12-07, 18:31
θα προτιμουσα ενα reunion των Sepultura για την περισταση που ειναι και δηλωμενοι παναθηναικοι.
Μα γι'αυτό έφυγε ο Max... Επειδή είναι γαύρος και δεν τους άντεχε τους ξενέρωτους. Θα τον κάνουμε και μέλος...
ρε μαγκες ο ματος ποτε τραυματιστηκε?
λεει θα ειναι εκτος με τον ηρακλη γιατι δεν ειναι ετοιμος μετα τον τραυματισμο,ποιον τραυματισμο?
αυτος προφηλαχτηκε με την λοκομοτιβ για να παρει ανασες και τωρα ειναι τραυματισμενος?
ρε μαγκες ο ματος ποτε τραυματιστηκε?
λεει θα ειναι εκτος με τον ηρακλη γιατι δεν ειναι ετοιμος μετα τον τραυματισμο,ποιον τραυματισμο?
αυτος προφηλαχτηκε με την λοκομοτιβ για να παρει ανασες και τωρα ειναι τραυματισμενος?
Δεν είναι τραυματισμένος. Έμεινε έξω λόγω υπερκόπωσης. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι δεν έκανε διακοπές. Όταν ήρθε ήταν σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα στη Βραζιλία. Καλά κάνει και τον ξεκουράζει, γιατί αλλιώς στο δεύτερο μισό θα τα φτύσει.
Μην ξεχνάμε ότι από δω και πέρα το πρωτάθλημα δεν έχει διακοπή μέχρι τον Απρίλη. Κάθε Σαββατοκύριακο θα έχει και μια αγωνιστική.
σημερα ηρακλη εκτος,την αλλη εβδομαδα πανιωνιο δυσκολα μας βλεπω..
giannhs1984
09-12-07, 18:14
Έχει κάνει χιλιάδες γιόμες ο Λουκάς μέχρι σήμερα. Μοιραία και τυχαία, κάποια από αυτές κατέληξε στο στόχο της. Dumb luck που λένε...
Όσο για τη νίκη, μάλλον πάμε για τη 2η θέση του ομίλου, άρα θα διασταυρωθούμε με ομάδα που έρχεται από το CL. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό, έρχονται πολύ δυνατές ομάδες από εκεί (αν τελείωνε σήμερα το CL, θα πέφταμε με μια εκ των Λίβερπουλ, Σάλκε, Βέρντερ, Μπενφίκα, Λυόν, Σπόρτινγκ, Αιντχόφεν, Σλαβια Πράγας). Δυνατές ομάδες δηλαδή.
Εκτός και αν καταφέρουμε κάτι καλό μέσα στη Μαδρίτη, πράγμα πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου αλλά όχι ανέφικτο.
αυτες οι ομαδες στην φετινη περιοδο εαν πεσουν σε εσας θα περασετε καλα ουτε αυτογκολ δεν μπορουν να βαλουν ποσο μαλλον να κερδισουν το προσφατο τεσσαρι της βρεντερ τα λεει ολα:rofl::rofl::rofl:
Οι ανεγκέφαλοι χτύπησαν και πάλι, η κόντρα των χούλιγκαν των δύο "αιωνίων" συνεχίζεται και είναι ευτυχία που δεν είχαμε ακόμα ένα θάνατο. Η ενέδρα στήθηκε στο γήπεδο της Λυκόβρυσης, όπου η τοπική ομάδα υποδεχόταν για το πρωτάθλημα της B' ΕΠΣΑ το Παγκράτι. Θα μας πείτε τη δουλειά έχουν οι δύο ομάδες αυτές με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.
Ο Νίκος Στυλιανέσης, που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Λαυρίου και είχε ασκηθεί ποινική δίωξη (η οποία ανακλήθηκε για κακοδικία) για ηθική αυτουργία για το θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου, αγωνίζεται στην ομάδα του Παγκρατίου.
Δέκα κουκουλοφόροι, που εκτιμάται ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πιθανόν σαν αντίποινα όσων έγιναν στη Λεωφόρο Λαυρίου, περίμεναν το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, ότι οι αγώνες στα τοπικά γίνονται χωρίς παρουσία αστυνομίας επιτέθηκαν στο Νίκο Στυλιανέση, που είναι και τρομπετίστας της "Θύρας 7" με λοστούς και ρόπαλα. Χτύπησαν τον ίδιο και δύο άλλους ποδοσφαιριστές (Βασίλης Πάϊρας και Δημήτρης Πανδής). Και οι τρεις διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου τους τοποθετήθηκαν ράμματα.
Οταν έφτασε η αστυνομία στο γήπεδο, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί! "
www.supersport.gr
Φίλε Maxcp τι περίμενες, ότι σταμάτησε η βία να υφίσταται..? Λογικό ήταν να γίνει αυτό και εγώ προσωπικά περιμένω πολύ περισσότερα στο μέλλον, ειδικά από την στιγμή που δεν γίνεται κάτι επι της ουσίας πάνω σε αυτό το πρόβλημα. Θα γίνει μια μέρα στο τελείως ξεκούδουνο και θα κρύβονται πάλι όλοι πίσω από το μικρό τους δαχτυλάκι
μα αν η δικαιοσυνη δεν λυνει ενα θεμα που προκύπτει,πως θα σταματησει το πρόβλημα?
apo Sportime:
Όλα τα λεφτά στον ΠΑΟ
10/12/2007 11:39
O Παναθηναϊκός θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πιο μακριά στο κύπελλο UEFA, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του γκάλοπ που έκανε το Sportime.gr. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το πια ελληνική ομάδα κάνει καλύτερη πορεία στη δεύτερη σε τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε σύνολο 3952 ψήφων, ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει το 67%. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση η ΑΕΚ με 16.85 % και έπειτα ο Άρης με 10.58 % και τέλος ο Πανιώνιος με 5.57 %.
Ποια ελληνική ομάδα πιστεύετε ότι θα έχει καλύτερη πορεία στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ;
Παναθηναϊκός 67 %
ΑΕΚ 16.85 %
Πανιώνιος 5.57 %
Άρης 10.58 %
@ ADSLgr.com All rights reserved.