Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ
Διάβασα στο sport-fm ότι υπάρχει φήμη επιστροφής του Γιούρκα, το καλοκαίρι.
Έχει να παίξει καλή μπάλα εδώ και 4-5 χρόνια αλλά νομίζω ότι είναι επιβεβλημένη η επιστροφή του, εφόσον δεν είναι αβάσιμο το δημοσίευμα...
Στο κάτω-κάτω, θα ξεφορτωθούμε επιτέλους τον Νίλσον και ο Λούκας θα συνεχίζει να ζωγραφίζει στην πραγματική του θέση (στόπερ-βράχος).
Αρκει να φέρουν πισω και τον Λυμπερόπουλο!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Αντί του Μάντζιου...; Χαλαρά. :p
Rebel Scum
09-03-09, 14:39
Διάβασα στο sport-fm ότι υπάρχει φήμη επιστροφής του Γιούρκα, το καλοκαίρι.
Έχει να παίξει καλή μπάλα εδώ και 4-5 χρόνια αλλά νομίζω ότι είναι επιβεβλημένη η επιστροφή του, εφόσον δεν είναι αβάσιμο το δημοσίευμα...
Στο κάτω-κάτω, θα ξεφορτωθούμε επιτέλους τον Νίλσον και ο Λούκας θα συνεχίζει να ζωγραφίζει στην πραγματική του θέση (στόπερ-βράχος).
Δε θα με πείραζε...ο Σεϊταρίδης έχει τρομακτικά προσόντα και παρότι του λείπει η θέληση για κάτι περισσότερο, τον θεωρώ μακράν το καλυτερο μπακ εξτρεμ της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Ηλικιακά επίσης είναι μια χαρά.
Όσο για τον Βύντρα πραγματικά στη θέση του στοπερ (η οποία ήταν και αυτή που άρχισε, άσχετα αν το έκαναν δεξί μπακ μετά τη φυγή του Γιούρκα) φαίνεται να έχει προσφορά.
wi fi thief
09-03-09, 14:39
ρε και τον βαζεχα να φερεις την πλατη μας θα δεις (στα play offs) :twisted:
zorro δεν εχεις :cool:
Rebel Scum
09-03-09, 14:40
zorro δεν εχεις :cool:
Τον Ψωμιάδη εννοείς;;):p
γαμάτο ΠΣΚ αυτό που πέρασε....
Εύκολες νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και βόλλευ...
Νίκη επί του πελάτη στο εξοχικό μας από τους κοριτσαρους!!
Νίκη και στο πόλο επί του πανιωνίου...
Επαιξε ακόμα και ο μάτος...
Οι οπαδοί του οσφπ είδαν ποόσο όμορφο συναίσθημα είναι να τους κάνουν οι άλλοι ριζούπολη... (αλλά χωρίς μπράβους εντός αποδυτηρίων, και χωρίς να κρίνεται τίποτα)...
Ετοιμάζομαστε για το παιχνίδι με τη βιγιαρεάλ...
Ολα καλά, ολα ανθηρά λοιπόν !!
(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ εεεεε)!!!!!!
Αύριο σεντόνι και άσε τους άλλους στη μίζερη ελληνική πραγματικότητα, αυτοί θα δημιουργήσανε, αυτοί τα λουστήκανε, σκοτώνονται για μια~δυο φάσεις. Έπρεπε να έχουμε κάψει την Ελλάδα ολη και σε κάθε παιχνίδι να γκρεμίζουν το ΟΑΚΑ και να το ξαναχτίζουν με τις φετινές αδικίες, διαφορά επιπέδου φιλάθλων.
Τι γνωμη εχετε για τον Χριστοδουλοπουλο;
Εμενα πραγματικα μου αρεσει, δεν εχει βεβαια παιξει σε δυσκολα ματς, αλλα οποτε μπει κανει μπαμ.
Μου εχει μεινει βαθια χαραγμενη στη μνημη μου μια φαση.
Ειναι διπλα διπλα με τον Σπυροπουλο και οι 2 κοιτανε την μπαλα που ειναι διεκδικουμενη στα 5 μετρα (κοντα στο κεντρο του γηπεδου)
Κανει μια τρεχαλα ο Λαζαρος και παιρνει την μπαλα κοβοντας αντεπιθεση του αντιπαλου.
Ο Σπυροπουλος εχει μενει ακομα στη θεση του απαθης.
Αυτο ηταν ή στον αγωνα με τις Σερρες ή στο πρωτο ημιχρονο με Λαρισα.
Για μενα καλυτερα να φυγει ο Ρουκαβινα, ο Μαντζιος, ο Πετροπουλος και ο Σαλπιγγιδης παρα ο Χριστοδουλοπουλος.
Εχει μαχητικό πνεύμα και αυτό είναι μεγάλο + για ένα παίκτη.Στον αγώνα το Σάββατο σε μιά φάση κυνηγάει μια χαμένη μπαλιά, πιέζει τον αμυντικό στο κόρνερ του παίρνει την μπάλα και εν συνεχεία σεντράρει ,αυτό το πράγμα νομίζω τον κάνει πολύ συμπαθεί και πιστεύω ότι θα παίρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες από τον 10κάτε...να δούμε όμως και πόσο αποτελεσματικός θα είναι...:oneup:
Rebel Scum
10-03-09, 11:20
Δεν μπορώ να σχηματίσω ολοκληρωμένη γνώμη...σίγουρα δεν κάνει για αριστερό χαφ...θέλει ελέυθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό για εμένα ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει...
Πάντως εχω μια διαίσθηση ότι μπορεί να κάνει πολλά.
Δεν μπορώ να σχηματίσω ολοκληρωμένη γνώμη...σίγουρα δεν κάνει για αριστερό χαφ...θέλει ελέυθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό για εμένα ώστε να δείξει τι μπορεί να κάνει...
Πάντως εχω μια διαίσθηση ότι μπορεί να κάνει πολλά.
Στην 1η πρόταση συμφωνώ απόλυτα!
Στη 2η πάλι όχι, γιατί είναι ΗΔΗ 23χρονος, δεν έχει μεγάλες εμπειρίες, και έχει δείξει κωλοχαρακτηρα!
Σίγουρα είναι ένας καλός παίχτης, αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!
Απλά τωρα τελευταία είναι σε φόρμα, παίζει με όρεξη, και ξεχωρίζει στην γενική μετριότητα....
Αλλά όμως, δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει ΠΟΛΛΑ!
ΥΓ: Πρόβλημα ότι δεν έχει θέση (εξαιρώντας λίγο το ότι μάλλον, ΜΑΛΛΟΝ, είναι 2ος επιθετικός , περιφερειακός)!
Απλά τωρα τελευταία είναι σε φόρμα, παίζει με όρεξη, και ξεχωρίζει στην γενική μετριότητα....
Ακριβως αυτο. Μην ξεχνατε οτι απο την αρχη της χρονιας και μεχρι πριν 2 εβδομαδες τον λεγαμε αχρηστο/ασχετο/παλτο/γουνα/τσαμπα τα 2 εκατ. που εφυγαν και αλλα πολλα.
Μπαλα μεσα σε 2 εβδομαδες σιγουρα δεν εμαθε. Ουτε ξαφνικα εγινε ταλεντο (στα 23 του χρονια).
Ενταξει... ετρεξε, ιδρωσε, εβαλε γκολ με τον Πανσεραικο και την Λαρισα και το παλεψε με τον Ολυμπιακο. Το αυτονοητο δηλαδη και κατι που δεν εκαναν οι αλλοι παιχτες;)
Τί θα κάνουμε σήμερα όσοι δεν έχουμε nova ρε συνάδελφοι, με το ραδιάκι θα τη βγάλουμε ή παίζει κανα λινκ;
http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
Για το CL Μπορεις να αγοράσεις και απο Ελλάδα
Στη 2η πάλι όχι, γιατί είναι ΗΔΗ 23χρονος, δεν έχει μεγάλες εμπειρίες, και έχει δείξει κωλοχαρακτηρα!
ΥΓ: Πρόβλημα ότι δεν έχει θέση (εξαιρώντας λίγο το ότι μάλλον, ΜΑΛΛΟΝ, είναι 2ος επιθετικός , περιφερειακός)!
Γιατι τον εβαλε και ποτε αλλωτε για να τον δεις;
Εγω σε κατι αγωνες Κυπελλου που τον εχω δει, και στα φιλικα, μια χαρα παιχτης ειναι.
Η θεση του νομιζω ειναι σαφης, δευτερο φορ ειναι. Σε ομαδα με σοβαρο συστημα μπορει να σταθει και σαν πλαγιος επιθετικος (4-3-3).
ΥΓ Κωλοχαρακτηρα που εδειξε; Στην ιστορια με τη Λιβερπουλ λες;
Οι μΠαοκτσηδες τον πουλησανε.
wi fi thief
10-03-09, 13:56
ΥΓ Κωλοχαρακτηρα που εδειξε; Στην ιστορια με τη Λιβερπουλ λες;
οχι, στην ιστορια με τον γαυρο: τον περιμενε χαμογελαστος και με ανθοδεσμες ο σαββας στο λιμανι (ειχε πληρωσει και το ταξι αγκαζε απο σαλονικα) και ο λαζαρος εσκασε μυτη στη μαρινα που εχει το κοτερο ο πατερας :p
μπορει βεβαια να φταιει και ο ταξιτζης... :lol:
Rebel Scum
10-03-09, 14:41
Από αυτά που έχουμε δει θα συμφωνήσω μαζί σου.
Απλά ανέφερα ότι πρόκειται περί διαίσθησης..δεν ξέρω κάτι μου κάνει στην κίνησή του και στο πως πατάει μέσα στο γήπεδο. Δεν έχω κάποια απόδειξη για αυτό που λέω.
Στο ΥΓ επαυξάνω 100%...δυστυχώς στο σύστημα των περισσοτέρων ομάδων πλέον δεν χωράει αυτός ο δεύτερος ελεύθερος επιθετικός που γνωρίζει την μπάλα.
Τί θα κάνουμε σήμερα όσοι δεν έχουμε nova ρε συνάδελφοι, με το ραδιάκι θα τη βγάλουμε ή παίζει κανα λινκ;
Εχεις pm.
Αντεχεις 900kbps??
ενα πμ κι εδώ;
Εφτασεεεεεε :p
Για ριξτε ενα pm και από δω..:D
Για ριξτε ενα pm και από δω..:D
Εφτασεεεεεε :p
Burning Skies
10-03-09, 19:29
Και στον έτερο αλλόθρησκο αν δεν γίνομαι βάρος; :p
Και στον έτερο αλλόθρησκο αν δεν γίνομαι βάρος; :p
Δε στο δινω, δε στο δινω :p
Εφτασεεεε :p
........Auto merged post: geofak πρόσθεσε 70 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μου ερχονται τα pm βροχη :lol:
:rofl:
εγω με 200 kbps τι παιρνω;
Να απαντησω μονος μου;
Αντε καλη τυχη σημερα αδερφια!
εγω με 200 kbps τι παιρνω;
Να απαντησω μονος μου;
Αντε καλη τυχη σημερα αδερφια!
Θα το μειωσω σε σενα βρε :p Εχεις pm για δοκιμη ;)
σιγουρα δουλευει το λινκ η δε θα δουμε τιποτα?
για στειλε και μενα..:p
Burning Skies
10-03-09, 20:55
Θα το μειωσω σε σενα βρε :p Εχεις pm για δοκιμη ;)
Και σε μένα μειωμένο να μου στείλεις. Μπαίνω από 3G network λόγω δουλειάς και έχω ογκοχρέωση :p
Link και εδώ pleaseeeeeeee!!! (σηκώνουμε και HD αν χρειαστεί!)
Link και εδώ pleaseeeeeeee!!! (σηκώνουμε και HD αν χρειαστεί!)
Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες :lol:
pm ;)
Burning Skies
10-03-09, 21:32
Ευχαριστημενοι ολοι??
Αναμένουμε απλά το link για το βασικό πιάτο. :p
Να χαμε και καμιά μπυρίτσα παγωμένη! :p
Εγώ θα το δω σε καφετέρια, ως συνήθως.
Rebel Scum
10-03-09, 21:33
Εμμμ θα ήμουν και εγώ υπόχρεος:oops::)
Άντε ένα τέταρτο ακόμα :p
........Auto merged post: jog πρόσθεσε 13 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αναμένουμε link :P
Δυστυχώς δεν ανοίγει τίποτα. Στην αρχή άνοιγε για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια έκλεινε. Τώρα δεν ανοίγει καν...
Burning Skies
10-03-09, 23:01
Τζίφος. Θα παίξει ράδιο... :(
Βρήκα εγώ κάτι και κάπως αντέχεται...
Ένα pm θα το εκτιμούσα.
Δυστυχώς 2-3 λεπτά πριν εξαφανίστηκε το stream :/
Εάν αλλάξει κάτι θα στείλω.
εμένα κάτι μου βρήκε ο φίλος μου το google...
http://p2ptube.net
http://atdhe.net/live-tv-4713.html
Μα τη στιγμή που έκανα το paste να μπει γκολ...
:D :D
Ακόμα μπορούμε :)
cy@~
12
@ ADSLgr.com All rights reserved.