Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ
Επιβλητική εμφάνιση και σήμερα.
Ας βγάλουμε καμιά ανακοίνωση για διατησία και ας αφήσουμε την μπάλα.
Διώξτε 8 παίκτες τώρα.
Παίζει να χουμε και από τους πιο αστείους επόπτες στον κόσμο, αντί να αφήσουν να δούμε λίγη μπαλίτσα και θέαμα σηκώνουν την σημαία σε κάθε φάση και ότι κάτσει :down:
wi fi thief
16-03-09, 11:12
τα καφροχουλιγκανια δεν σεβονται ουτε το all star...
53156
53157
:down:
Χαλια μπαλα για ακομη μια φορα αλλα και τα "ανθρωπινα" λαθη...για να μην ξεχνιομαστε
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=21736
Το γελιο πιο ειναι ομως. Οπως ειπαν στη Nova, ο εποπτης ενω σηκωσε το σημαιακι, το κατεβασε σχεδον αμεσως (καταλαβε μαλλον το λαθος του) αλλα ο διαιτητης ειχε σφυριξει ηδη το οφσαιντ:rofl:
ΥΓ: Ο Βυντρα ποτε θα σταματησει να κανει μ@λακιες? Το χερι ηταν κοκκινη.
ΥΓ2: Ο Σπυροπουλος, ποτε θα κανει σεντρα της προκοπης? Εχει εξελιχθει σε Βυντρα Νο.2 στις σεντρες.
ΥΓ3: Ο Νινης γιατι μου φαινεται οτι δεν εχει καθολου αντοχη? Κανει ενα σπριντ και μετα τον βλεπεις να θελει μασκα οξυγονου. Θελει δουλεια στην φυσικη κατασταση (αμα τον αφησουν να κανει μια σωστη προετοιμασια - στην Εθνικη Βρεφων γιατι δεν τον καλεσαν?:p)
ΥΓ3: Ο Νινης γιατι μου φαινεται οτι δεν εχει καθολου αντοχη? Κανει ενα σπριντ και μετα τον βλεπεις να θελει μασκα οξυγονου. Θελει δουλεια στην φυσικη κατασταση (αμα τον αφησουν να κανει μια σωστη προετοιμασια - στην Εθνικη Βρεφων γιατι δεν τον καλεσαν?:p)
έχουν πασάρει στο νίνι ένα 2μετρο 18ρονο μοντέλο χώρια τα έξτρα. στα 15 άντε να παίξεις μπάλα μετά.
περίπτωση ζάχοβιτς που μέσα στο πρώτο εξάμηνο "έβγαινε" με 2 τοπ σκυλοτραγουδίστριες χώρια τα μοντέλα.
>>> λεφτά στα 18 + γυναίκες + μηδέν μόρφωση-επίπεδο = μηδέν αποτέλεσμα.
-
Γ. Ο Νίκος Πατέρας πετυχαίνει τον Σωτήρη Νίνη να μιλάει ξανά στο κινητό. «Ρε συ, πάλι στην γκόμενα μιλάς;», του λέει απότομα και ο μικρός αρχίζει να κάνει κωλοτούμπες και να επαναλαμβάνει τη φράση «όχι, κύριε πρόεδρε, όχι κύριε πρόεδρε». Ο πρόεδρος, που αντιλαμβάνεται την αμηχανία του Σωτήρη, του δίνει μια φιλική καρπαζιά για να χαλαρώσει. Την επόμενη μέρα, το ιατρικό ανακοινωθέν γνωστοποιεί ότι ο Σωτήρης Νίνης θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για ένα μήνα λόγω εγκεφαλικής διάσεισης. Δεν το ήθελε ο πρόεδρος...
:lol:
wi fi thief
16-03-09, 21:29
βρηκε γκομενα ο νινης?
γι' αυτο του φυγανε τα σπυρακια απο τη μουρη (κι εγω νομιζα οτι φταιει το κλεραζιλ) :lol:
Rebel Scum
16-03-09, 21:42
έχουν πασάρει στο νίνι ένα 2μετρο 18ρονο μοντέλο χώρια τα έξτρα. στα 15 άντε να παίξεις μπάλα μετά.
περίπτωση ζάχοβιτς που μέσα στο πρώτο εξάμηνο "έβγαινε" με 2 τοπ σκυλοτραγουδίστριες χώρια τα μοντέλα.
>>> λεφτά στα 18 + γυναίκες + μηδέν μόρφωση-επίπεδο = μηδέν αποτέλεσμα.
2μετρο; Για να...φτάσει τι κάνει; Πηδάει για κεφαλιά;:p
2μετρο; Για να...φτάσει τι κάνει; Πηδάει για κεφαλιά;:p
Καλά δε θα είναι κι ο πρώτος... εδώ κοτζάμ μαντραπήδας είχε τη Βατίδου. Για να μη θυμηθώ και τον Αντριάν Σκλεναρίκοφ! :rofl:
wi fi thief
16-03-09, 23:18
αλμπατρε, ας ειχα κι εγω τη σκεναρικοβα και ας ανεβαινα σε καρεκλακι (αλλωστε τα ενδιαφεροντα πραγματα με την ανριαννα τα κανεις ξαπλωτος και οχι ορθιος :p)
ειμαι 1.89 αλλα στα ορθια δεν την κανεις καλα... (την κρισιμη στιγμη ομως, αλλες "διαστασεις" παιζουνε ρολο και οχι το υψος...:shifty:)
το γλωσσοφαγατε το σωτηρακη (εχει και δικο του μετροποντικα :p), ζηλιαρηδες :lol:
μετά την απίστευτη ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι οπαδοί για τους κορίτσαρους του βόλλευ, πάμε και στους άντρες τώρα! Τα εισητήρια είναι πάμφηνα (20,30,40), και επειδή η κούνεο είναι 2 κλάσεις πάνω, μόνο με το σπρώξιμο από τον κόσμο μπορούμε να κάνουμε κάτι!
Ταυτόχρονα, μια που περναμε...από τη γνωστή θύρα 10 της αλεξανδρας, παίρνουμε και 2 εισητηριάκια με σιένα, γιατί και εκεί αν χτύπησε ο μητσάρας, έχουμε ΠΟΛΥ δύσκολο έργο!!!!
Ερχεται δύσκολη ευρωπαική εβδομάδα, και θα κάνουμε παλι ρεκορ παντού (οπαδικά μιλώντας ε)!!!
Άντε γεια Ευρωκούπα, με τον Σάρας στην περιφερειακή άμυνα δύσκολα τα πράγματα... :lol::whistle:
δυστυχώς, το βάρος θα πέσει στον από χρόνια χρήσιμο αλλά μεγάλη κότα, χ''βρεττα, για την περιφερειακή άμυνα (μαζί με σπανούλη-ντρου). Ειδικά απέναντι σε αυτή την πολύ καλή περιφέρεια των ιταλών, θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα...
Από την άλλη, με λιγοτερο άγχος (μια που εξ ορισμού θα παίξουν περισσότερο), μπορεί να οπλίσουν επιθετικά σάρας+ντρου! Οσο τραγικός αμυντικός ειναι ο σάρας, τόσο τραγικός αμυντικά είναι κ ο δικός τους αντίστοιχος σουτέρ!
Και μην ξεχνάμε, ότι αν ο σάρας και ο σπανούλης καταφέρουν να περάσουν τη μπάλα στη ρακέτα, θα έχουμε πάρτυ, μια που ο λαβρίνοβιτς δεν παίζει...
Ο Βοτανικός "κέρδισε" και την ΟΥΕΦΑ (http://sport24.gr/html/ent/125/ent.282125.asp)
ναι, αλλά...δεν κερδίζει τους κορμοράνους....
χχχχμμμ....Αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει σήμερα το γκολ, για 25-30 εκατ μπάτζετ, είναι μια πρώτη....ένδειξη ότι θα κρατήσουμε τον αντωνίου το καλοκαίρι!!!
Ετσι, τα 30 εκατ, γίνονται αυτόματα 18-19, μια που τα 11 θα τα πετάξει πάλι στα σκουπίδια!!!
(by the way, αν πουληθούν όσοι ακούγεται ότι θα πουληθούν, θέλουμε μπάτζετ 40 εκατ και 10 μεταγραφές...ΠΑΛΙ...Και άντε να φτιάξεις ομάδα μετα)!
Κοιτα, απο οτι φαινεται θα κρατησουμε προπονητη για 2ο χρονο. Η τελευταια φορα που εγινε αυτο ηταν....δεν θυμαμαι:p:p
Οποτε μην τα θελουμε ολα δικα μας. Λαου λαου μην παθουν και τιποτα.
ΥΓ: Κατι διαβαζω για Golden Team, με πιτσιρικαδες απο ολο τον κοσμο που αν αξιζουν θα τροφοδοτουν την πρωτη ομαδα. Ιδεα του Αντωνιου λεει...εδω ακομα δεν εχουμε φτιαξει την πρωτη ομαδα, θελουμε και Golden Team:rofl:
Περσυ δεν ελεγε ο Τζιγγερ οτι θα φτιαξει μια εταιρια που θα βρισκει ταλεντα και θα τα πουλαει σε οποιαδηποτε ομαδα αλλα κυριο λογο θα εχει ο ΠΑΟ?
Για ιδεες καλοι ειμαστε. Απο πραξη δεν βλεπω τιποτα...
Λέει ότι κλείσαμε τον Eστόγιαννοφ, επιτέλους μια μεταγραφή με ουσία... :oneup:
^
Μακάρι να έκλεισε ο Εστογιανοφ... :D
Υγ, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά στο μπάσκετ. Εντελώς συγχυσμένοι στο παιχνίδι, γεμάτοι λάθη.
^
Υγ, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά στο μπάσκετ. Εντελώς συγχυσμένοι στο παιχνίδι, γεμάτοι λάθη.
Tι περιμενες;
Με τη διαφορα στο +15, αγωνες με τη Σιενα μες την εβδομαδα και τον αγωνα ανευ σημασιας;
^
Τέτοιους παίκτες που ήταν καλοί στις μικρές ομάδες αλλα αποδείχτηκαν λίγοι για τον Παναθηναικό έχουμε με το τσουβάλι
Πωπω στο βολλευ γινεται μαχη!!!
Δεν ειναι και ασχημος ο Εστογιανοφ, καλυπτει μια χαρα τη θεση του δεξιου χαφ.
Ειναι και φτηνος.
Θα δωσουμε ετσι τα χρηματα για παιχτες σε αλλες θεσεις που ποναμε.
Το γυρισαμε στο 2-2. Αντε και στον τελικο :)
Εχω δει μερικους φετινους αγωνες.
Πραγματικα ο Αγκαμεζ ειναι ΘΕΟΣ :respekt:
........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 10 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τελικος!!!!!!!!!
Αυτο ητανε. Μετα το 0-2 πηραν μπροστα και τους αποτελιωσαν. Μακαρι αυριο να σηκωσουμε κουπα :)
Μετά το Champions League κάνουμε ανατροπές και στο βόλεϋ :D
Άντε αύριο να έρθει το πρώτο ευρωπαϊκό :D
wi fi thief
22-03-09, 23:21
ελπιζω οι ευρωπαικες ομοσπονδιες να δουνε τι εγινε σημερα στο ΟΑΚΑ και επιτελους να δινουνε τελικους σε χωρες που σεβονται τον αθλητισμο και οχι στη χαβουζα
η εικονα της απονομης σε αδειες εξεδρες (για οσα συνεβησαν εξω, δεν εκπλησσομαι οπως και κανενας ελληνας αλλωστε) με κανει προσωπικα να ντρεπομαι
μα δεν υπαρχουνε σε ολοκληρη αθηνα 3000 ατομα που να αγαπανε το βολευ, να κατσουνε να χειροκροτησουνε δυο ομαδες την ωρα που παιρνουνε μεταλλια?
ξεφτιλα, πριν πεντε χρονια καναμε ολυμπιαδα (στην οποια επισης χουλιγκανισαμε στον τελικο των 200 μετρων και στο ταε κβο ντο)
θα μου πειτε, παλι καλα που δεν καηκανε ολα
Μεγάλη εμφάνιση και πάλι στο ποδόσφαιρο.
Μεγάλη εμφάνιση και πάλι στο ποδόσφαιρο.
Εγω θα έλεγα να προβληματιστούν οι υπέυθυνοι της ομάδας και να είναι περισσότερο προσεκτικοί φέτος στις επιλογές των ξένων παικτών. Η Τρίπολη διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο ξένων παικτών που κάνουν τη διαφορά σε αντίθεση με τους δικούς μας που στην πλειοψηφία τους είναι μάπα.
Ο Γκάμπριελ έχει γίνει τιτίκα, ο Κλέιτον θέλει να παίζει στον ΠΑΟ και χάνει σίγουρο γκόλ στο 91, ο Ρουκάβινα απλά ταλαντούχος και ο Σιμάο μπορεί να είναι φοβερός αμυντικά αλλα είναι εντελώς άμπαλος και καταστρέφει τη δημιουργία στο χώρο του κέντρου, αν αυτός ο παίκτης πάει στη Γιουβέντους όπου έχουν περάσει παίκτες τύπου Ντάβιτς εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη. Μακάρι βέβαια να τσιμπήσει κανείς λόγω του νεαρού της ηλικίας και κονομήσουμε.
Σιγα ρε προπονητες της εξεδρας.
Το Πρωταθλημα εχει τελειωσει, απο εκει και περα τι ψαχνετε τωρα;
2η Θεση στα Play off και 2-3 μεγαλους παιχτες θελουμε.
Νίλσον και Γκάμπριελ πρέπει να φύγουν άμεσα.
Ο Κλέιτον η θα αποδώσει καλύτερα (τεμπέλης κτλ) ή πρέπει να φύγει και αυτός.
Σιγα ρε προπονητες της εξεδρας.
Το Πρωταθλημα εχει τελειωσει, απο εκει και περα τι ψαχνετε τωρα;
2η Θεση στα Play off και 2-3 μεγαλους παιχτες θελουμε.
Δικαιολογίες, οι παίκτες δεν έχουν μερίδιο ευθύνης σε αυτό; Όταν είναι το πρωτάθλημα στην αρχή κάνουν τις γκέλες, μετά όταν η διαφορά μεγαλώσει...δεν έχουν κίνητρο γιατί το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, στο κυπελλο αποκλειστήκαμε απο τις Σέρρες γιατι τα καημένα τα παιδάκια είχαν ψυχολογικό πρόβλημα επειδή απο τη δόξα του Champions League βρέθηκαν στο ελληνικό κύπελλο που εκτός απο τον Καραγκούνη και το Γκούμα οι υπόλοιποι δε το έχουν δεί ούτε απο φωτογραφία. Πάρε πρώτα ένα κωλο κύπελλο και μετά υποτίμησε το αλλα οχι να μου το παίζουν και αφ'υψηλού μερικοί εκει μέσα χωρίς καν να έχουν κατακτήσει ένα τίτλο στη καριέρα τους. Η διαιτησία φυσικά έπαιξε και αυτή μεγάλο ρόλο φέτος και κάποιος μας έκανε πλάκα αλλα και οι παίκτες βάλανε και αυτοί το ποδαράκι τους.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τιμώρησε τους ποδοσφαιριστές με 15.000 ευρώ πρόστιμο έκαστος για την ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.:(
Αντε και το επαιρνες το Κυπελλο. Σημαινει κατι;
Εγω θα κατεβαζα αναπληρωματικους + δευτερη ομαδα.
Οσον αφορα τους παιχτες, το πιο ευκολο ειναι να τους βριζεις. Λες και μπαινουν στο γηπεδο για να περασει το 90λεπτο.
Δεν ειναι καλοι; Δεν φταινε αυτοι.
Ηρθε κανενας παιχταρας;
Εχεις δεξι χαφ καλυτερο απο τον μπακ Γκαμπριελ;
Ο Κλειτον ηρθε για να παιζει οπου ναναι;
Που πας με Σαλπιγγιδη καλυτερο παιχτη;
Πρεπει να φυγουν πολλοι και να ερθουν λιγοι (και καλοι).
Δε θα με πειραξει αν φυγουν Σαλπιγγιδης, Κλειτον, Ιβανσιτζ, Καραγκουνης, Κλειτον, Σαριεγκι, Γκουμας, Νιλσον, Πετροπουλος.
Θελω 2 σεντερ μπακ, ενα δεξι μπακ, ενα δεξι χαφ και ενα φορ.
Αλλα να ειναι καλοι.
Αντε και το επαιρνες το Κυπελλο. Σημαινει κατι;
Εγω θα κατεβαζα αναπληρωματικους + δευτερη ομαδα.
Όπως και να το κάνεις είναι τίτλος, τίτλος που οι περισσότεροι που σνομπάρουν ως παίκτες δεν έχουν καν κατακτήσει και τίτλος που εμείς ως φίλαθλοι έχουμε να δούμε απο το 2004. Δε μπορεί κάποιοι να επικαλούνται ως δικαιολογία οτι δε μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα μετά απο ευρωπαικό αγώνα όταν στην καριέρα τους δεν έχουν κατακτήσει ούτε μια ανάλογη κούπα. Ποιός είσαι κύριε Γκάμπριελ, Κλέιτον, Ρουκάβινα κλπ που μου σνομπάρεις τον αγώνα και δε τα δίνεις όλα, τι έχεις κατακτήσει στην καριέρα σου κάνα μουντιάλ και σνομπάρεις το κύπελλο;
Πρεπει να φυγουν πολλοι και να ερθουν λιγοι (και καλοι).
Δε θα με πειραξει αν φυγουν Σαλπιγγιδης, Κλειτον, Ιβανσιτζ, Καραγκουνης, Κλειτον, Σαριεγκι, Γκουμας, Νιλσον, Πετροπουλος.
Θελω 2 σεντερ μπακ, ενα δεξι μπακ, ενα δεξι χαφ και ενα φορ.
Αλλα να ειναι καλοι.
Σε αυτό θα συμφωνήσω αλλα οχι να φτάσουμε στο άλλο άκρο όπου Τετάρτη - Κυριακή θα παίζουν οι ίδιοι 11 και θα τους βγαίνει το λάδι.
Όπως και να το κάνεις είναι τίτλος, τίτλος που οι περισσότεροι που σνομπάρουν ως παίκτες δεν έχουν καν κατακτήσει και τίτλος που εμείς ως φίλαθλοι έχουμε να δούμε απο το 2004. Δε μπορεί κάποιοι να επικαλούνται ως δικαιολογία οτι δε μπόρεσαν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα μετά απο ευρωπαικό αγώνα όταν στην καριέρα τους δεν έχουν κατακτήσει ούτε μια ανάλογη κούπα. Ποιός είσαι κύριε Γκάμπριελ, Κλέιτον, Ρουκάβινα κλπ που μου σνομπάρεις τον αγώνα και δε τα δίνεις όλα, τι έχεις κατακτήσει στην καριέρα σου κάνα μουντιάλ και σνομπάρεις το κύπελλο;
Σιγα τον τιτλο το Κυπελλο.
Και 20 χρονια να εχω να παρω τον τιτλο, το Κυπελο δεν με νοιαζει.
ΥΓ Ποσοι πηγαν στον αγωνα με τις Σερρες; :whistle:
Εγω εσυ και η λαμπα;
Σε αυτό θα συμφωνήσω αλλα οχι να φτάσουμε στο άλλο άκρο όπου Τετάρτη - Κυριακή θα παίζουν οι ίδιοι 11 και θα τους βγαίνει το λάδι.
Δεν ειναι ετσι.
Δε λεω να γινουμε και Ολυμπιακος, που εκανε ξεκουραση 2 μηνες, δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.
Μια χαρα θα ειναι το ροστερ αν γινει ετσι οπως ειπα.
Σιγα τον τιτλο το Κυπελλο.
Και 20 χρονια να εχω να παρω τον τιτλο, το Κυπελο δεν με νοιαζει.
ΥΓ Ποσοι πηγαν στον αγωνα με τις Σερρες; :whistle:
Εγω εσυ και η λαμπα;
Δε μιλάω μονο για εμένα και για εσένα αλλα για τους παίκτες, εμάς μπορεί να μη μας νοιάζει το κύπελλο αλλα αυτοί είναι επαγγελματίες, αμείβονται πλουσιοπάροχα και όπως και να το κάνεις πρέπει να επιδείξουν και κάποιο τίτλο στην καριέρα τους αν θέλουν αυτή να θεωρείται επιτυχημένη.
Δε μιλάω μονο για εμένα και για εσένα αλλα για τους παίκτες, εμάς μπορεί να μη μας νοιάζει το κύπελλο αλλα αυτοί είναι επαγγελματίες, αμείβονται πλουσιοπάροχα και όπως και να το κάνεις πρέπει να επιδείξουν και κάποιο τίτλο στην καριέρα τους αν θέλουν αυτή να θεωρείται επιτυχημένη.
Aσχετο πραγμα απαντησες. Δεν ειπα τιποτα για την καριερα των ποδοσφαιριστων.
Για την σημασια του Κυπελλου ειπα. Ειναι σπιθαμιαια. Αλλιως θα ειχε 40-50,000 στο κυπελλο και οχι 5.
Τελος παντων, ας τελειωνουμε με το κυπελο. Και πολλα ειπαμε.
Τι πρεπει να γινει στην ομαδα το ξερει πολυ καλα ο Πατερας, εχει μιλησει αλλα δεν το εχει εφαρμοσει.
Αν ειναι να φερω τον Κρεσπο και τον Καφου και γινονται παλι καραγκιοζιλικια απο τα κορακια, δεν θα κανω παλι τιποτα.
ΥΓ Το πρωτο γκολ του Γαυρου παλι σημερα ηταν 1 μετρο οφσαιντ.
Γελαω πια με την κατασταση.
Aσχετο πραγμα απαντησες. Δεν ειπα τιποτα για την καριερα των ποδοσφαιριστων.
Δεν είναι άσχετο, ένας παίκτης με νοοτροπία νικητή δε θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι
Για την σημασια του Κυπελλου ειπα. Ειναι σπιθαμιαια. Αλλιως θα ειχε 40-50,000 στο κυπελλο και οχι 5.
Γιατί να πάει ο κόσμος χαζός είναι; Αποκλείστηκαν απο τη Βιγιαρεάλ που υποτίθετε οτι ήταν ο μεγάλος στόχος, που άξιζε να παραμελήσουμε κάποιες εγχώριες διοργανώσεις, στο πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες κάνανε αγγαρεία, όπως και σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Καταφέρανε σε μια εβδομάδα να μείνουν έξω απο τις δύο διοργανώσεις που είχαν απομείνει για φέτος.
Τελος παντων, ας τελειωνουμε με το κυπελο. Και πολλα ειπαμε.
Εσύ έθιξες το θέμα περι έλλειψης στόχων σε σχέση με τη σημερινή εμφάνιση και εγω σου υπενθύμισα και κάποιες άλλες εμφανίσεις όταν υπήρχε και στόχος και κίνητρο.
Επίσης ξέρεις τι πιστέυω οτι μπορεί να λές οτι δε σε ενδιαφέρει το κύπελλο αλλα κατα βάθος θα ήθελες πολύ να είσαι στον τελικό να ρίξεις δυο τεμάχια στον Ολυμπιακό και να σηκώσεις την κούπα;)
Δεν είναι άσχετο, ένας παίκτης με νοοτροπία νικητή δε θέλει να χάνει ούτε στο τάβλι
Για βαλε τον γαυρο να παιξει στο Καραισκακη με 5.000 κοσμο.
Και πες μου μετα για κινητρο.
Γιατί να πάει ο κόσμος χαζός είναι; Αποκλείστηκαν απο τη Βιγιαρεάλ που υποτίθετε οτι ήταν ο μεγάλος στόχος, που άξιζε να παραμελήσουμε κάποιες εγχώριες διοργανώσεις, στο πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες κάνανε αγγαρεία, όπως και σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Καταφέρανε σε μια εβδομάδα να μείνουν έξω απο τις δύο διοργανώσεις που είχαν απομείνει για φέτος.
Με τη Βιγιαρεαλ δεν τους αδικω, στο κυπελο τα ειπαμε, ειναι αχρηστο.
Ο αλλος στοχος εχει τελειωσει απο το Δεκεμβρη, και δεν ειναι υπευθυνοι οι παιχτες.
Εσύ έθιξες το θέμα περι έλλειψης στόχων σε σχέση με τη σημερινή εμφάνιση και εγω σου υπενθύμισα και κάποιες άλλες εμφανίσεις όταν υπήρχε και στόχος και κίνητρο.
Δεν υπαρχει κανενα κινητρο στο κυπελλο.
Στον αγωνα με τη Βιγια εχεις κανενα παραπονο; Ολα τα εδωσαν.
Επίσης ξέρεις τι πιστέυω οτι μπορεί να λές οτι δε σε ενδιαφέρει το κύπελλο αλλα κατα βάθος θα ήθελες πολύ να είσαι στον τελικό να ρίξεις δυο τεμάχια στον Ολυμπιακό και να σηκώσεις την κούπα;)
Σου εχω δωσει την εντυπωση οτι παω στην 13 καθε εβδομαδα και βριζω αβερτα;
Καμια νικη επι του Ολυμπιακου δεν με ενδιαφερει.
Με ενδιαφερουν 2 πραγματα:
1) Να δω μπαλα.
2) Να παρει το Πρωταθλημα η ομαδα μου.
3 Να καθαρισει το Ελληνικο Πρωταθλημα απο τη σαπιλα που το διακατεχει, τοσο μεσα στους αγωνιστικους χωρους αλλα και στις εξεδρες.
Το 1) το ικανοποιω, βλεπω Γαυρο :rofl::rofl:
Το 2) δεν γινεται αν δε φτιαχτει το 3)
Στο δε 3) εχω αρρωστησει. Απο τη μια εχουμε τα κορακια να κανουν οτι θελουν (οχι μονο στις μεγαλες ομαδες) και απο την αλλη μια σαπιλα στις εξεδρες.
Παλι σημερα ξεφτιλα γιναμε, πρωτα απολα για τους εαυτους μας. Ανεπιτρεπτα πραγματα στον τελικο του βολλευ.
Για βαλε τον γαυρο να παιξει στο Καραισκακη με 5.000 κοσμο.
Και πες μου μετα για κινητρο.
O κόσμος φέτος γέμιζε το γήπεδο ακόμα και στα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες, τον ξενερώσανε και σταμάτησε να πηγαίνει. Απλά είναι τα πράγματα
Ο αλλος στοχος εχει τελειωσει απο το Δεκεμβρη, και δεν ειναι υπευθυνοι οι παιχτες.
Ωραία ο ένας στόχος είπαμε τελείωσε το Δεκέμβρη και υπεύθυνοι δεν είναι οι παίκτες, με τους άλλους δυο τι έγινε;
Με τη Βιγιαρεαλ δεν τους αδικω, στο κυπελο τα ειπαμε, ειναι αχρηστο.
Δεν υπαρχει κανενα κινητρο στο κυπελλο.
Στον αγωνα με τη Βιγια εχεις κανενα παραπονο; Ολα τα εδωσαν.
Ο Παναθηναικός όταν ξεκινάει η χρονιά πάντα έχει στόχο το ντάμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη, δεν έχει στόχο να κάνει τσαλιμάκια ο Μάτζιος στο κόρνερ για να πάρει τη μεταγραφή ούτε να ψήσει το Σιμάο για λογαριασμό της Γιουβέντους - πελάτης.
Βαφτίσαμε τώρα άχρηστο το κύπελλο και οτι δε δίνει κίνητρο, ωραία πάρτε το Τσάμπιονς Λίγκ, παιχταράδες ά-τιτλοι.
Είσαι λάθος που τους δικαιολογείς και ειδικά όλους αυτούς που παίζουν στην ομάδα και δε βάζουν το ποδαράκι τους στη φωτιά σε αντίθεση με κάποιους άλλους (Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο) που παρά τα χρόνια, τους τίτλους και τον κορεσμό που θα έπρεπε να είχαν τα δίνουν όλα.
Για τη Βιγιαρεάλ που λές ναι έχω παράπονο, γιατί μια ομάδα που δεν είχε περάσει ποτέ στους 8 πέρασε με αντίπαλο εμάς για πρώτη φορά στην ιστορία της, γιατί ο Μάντζιος έκανε τσαλιμάκια στο κόρνερ για τη μεταγραφή του αντί να είναι ουσιαστικός, γιατί ο Γκάμπριελ μάρκαρε με τα μάτια σε ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό, γιατί ο Βύντρα έκανε την καθιερωμένη γκάφα του και γιατί δεν έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή και πηρανε τα μυαλά τους αέρα όταν ισοφαρίσαμε.
Σου εχω δωσει την εντυπωση οτι παω στην 13 καθε εβδομαδα και βριζω αβερτα;
Καμια νικη επι του Ολυμπιακου δεν με ενδιαφερει.
Δηλαδή για να θές έναν τίτλο ή μια νίκη απέναντι στον βασικό σου αντίπαλου πρέπει να είσαι μέλος της 13 και να βρίζεις κάθε Κυριακή στο γήπεδο;
Περιμέναμε ολοι εμείς να δώσουμε απαντήσεις σε έναν τελικό για όλα αυτά που λέμε περι διαιτησίας, πλασματικής διαφοράς και τι έγινε, πήγανε τα σαίνια και αποκλείστηκαν απο τον Πανσεραικό και οι διακοπές άρχισαν απο τώρα. Οι μισοί θα φύγουν και χεστήκανε γιατί είναι μισθοφόροι και εμείς θα γκρινιάζουμε για άλλη μια χρονιά.
Καλα, αυτή η "ρεπόρτερ" τι πήγε και ρώτησε τον Λεώνη μετά το τέλος του αγώνα? Δεν ήξερε με ποιον μιλούσε? Εκτός του ότι ήταν αγενέστατη η ερώτηση δεν ήξερε ότι ο Λεώνης τα λέει πάντα χύμα και τσουβαλάτα? Λίγο σεβασμό στον πιο πετυχημένο Έλληνα προπονητή :respekt:
1) εντός γηπέδου, μαθήματα εξέδρας στο βόλλευ και τις 2 ημέρες, κάνοντας....πέταλο όλο το γήπεδο (εξού και το χειροκρότημα και από τις 3 αντίπαλες όμάδες)!!
2) πήγαμε παραπάνω από εκεί που μπορούσαμε, όπως φάνηκε!!! ΜΠράβο λοιπόν σε λεώνη και παίχτες!
3) η μη μετάθεση του παιχνιδιού της αεκ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης από τους...ιθύνοντες (ιωαννίδη,.....ακούς?
Τόσο δακρύγονο που φάγαμε χθες στην προσπάθειά μας να φύγουμε από το γήπεδο, δεν έπεσε ούτε...το δεκέμβρη στις πορείες!!
(ποιος ιθύνοντας νους είχε τη φαεινή ιδέα να επιτρέψει στους αλήτες της ομάδας μου να πλησιάσουν τους αντίπαλους αλήτες, από τη μεριά του ποδοσφαιρικού οακα?)
Ήμασταν εγκλωβισμένοι στο πάρκινγκ 50 λεπτά, γιατί πισω μας, έπαιζαν ξύλο παναθηναικοί με μπάτσους και έπεφταν βροχή τα δακρυγόνα, και μπροστά μας, στη σπύρου λούη, έπαιζαν ξύλο παναθηναικοί με χανούμια...
4) το πρωτάθλημα τελείωσε και επίσημα χθες όπως....άξιζε! Απονομή στον οσφπ με γκολ 2 μετρα οφσάιντ!!!
5) ευτυχώς τη μπάλα δεν την είδα!!!
6) δυστυχώς, το καλοκαίρι, χρειαζόμαστε πάλι 7-8 μεταγραφές....Ετσι όμως, ομάδα δε γίνεται!
7) Πάμε και αύριο με σιένα, γιατί η ομάδα μας χρειάζεται....ΠΟΛΥ!!
wi fi thief
23-03-09, 18:18
1) εντός γηπέδου, μαθήματα εξέδρας στο βόλλευ και τις 2 ημέρες, κάνοντας....πέταλο όλο το γήπεδο (εξού και το χειροκρότημα και από τις 3 αντίπαλες όμάδες)!!
50 ατομα απο το "πεταλο" δεν καταδεχτηκαν καν να δουνε την απονομη... (εχετε μπουχτισει να βγαινετε δευτεροι στην ευρωπη στο βολευ και βαρεθηκατε?)
εσυ προσωπικα φιλε αντρεα (που αν καταλαβα καλα, ησουνα μεσα) μπορεις να μας πεις γιατι δεν εκατσες (αν εκατσες :respekt:) ενα τεταρτακι να δεις την απονομη? :hmm:
Burning Skies
23-03-09, 18:23
Καλα, αυτή η "ρεπόρτερ" τι πήγε και ρώτησε τον Λεώνη μετά το τέλος του αγώνα? Δεν ήξερε με ποιον μιλούσε? Εκτός του ότι ήταν αγενέστατη η ερώτηση δεν ήξερε ότι ο Λεώνης τα λέει πάντα χύμα και τσουβαλάτα? Λίγο σεβασμό στον πιο πετυχημένο Έλληνα προπονητή :respekt:
Μια χαρα ερώτηση του έκανε.
Μια χαρα ερώτηση του έκανε.
Το να σου λένε ότι έχεις χάσει τρεις τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης αμέσως μετά τη λήξη του τελικού μόνο μια χαρά ερώτηση δεν τη βρίσκω. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ έπαιξε με δύο πολύ ανώτερες ομάδες στο Final-4. Αν κοιτάξουμε το ρόστερ τελικό δεν έπρεπε να πάει, όμως έδειξε @@ στον ημιτελικό, πέρασε και κόντραρε στα ίσια και τους Ρώσους στον τελικό. Μερικοί όμως όπως φάνηκε είδαν τη 2η θέση ως αποτυχία...
50 ατομα απο το "πεταλο" δεν καταδεχτηκαν καν να δουνε την απονομη... (εχετε μπουχτισει να βγαινετε δευτεροι στην ευρωπη στο βολευ και βαρεθηκατε?)
εσυ προσωπικα φιλε αντρεα (που αν καταλαβα καλα, ησουνα μεσα) μπορεις να μας πεις γιατι δεν εκατσες (αν εκατσες :respekt:) ενα τεταρτακι να δεις την απονομη? :hmm:
προσωπικά, το σκέφτηκα να κάτσω, αλλά όσο σκεφτόμουν ότι αν περάσει η ώρα αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντηθούμε πουθενά απέξω με τα χανούμια, με έκανε όχι απλά να μην κάτσω, αλλά ακόμα και το χειροκρότημα στην ομάδα μου για την προσπάθειά της, να μην είναι...παρατεταμένο, μια που πραγματικά ένιωθα την "ανάγκη" να φύγω!
Burning Skies....Αυτή την ερώτηση δεν την έκαναν ΠΟΤΕ στον ξανθό μαφιόζο (ωχ σόρρυ, χρησιμοποίησα επίσημη ορολογία της διοίκησης του οσφπ) όταν έχανε τον ένα τελικό μετά τον άλλον, με τα κόκκινα χρώματα, και ενώ δεν ήταν αουτσάιντερ!!!!!!
Ο λεωνης και ο παο κατέβηκαν ως 3ο φαβορί, και βγήκαν 2οι....Αρα, απλά υπερέβαλλαν εαυτούς, και ήταν επιτυχημένη η παρουσία τους εκεί!!
ΥΓ: καλή η πολυμετοχικότητα, αλλά αγαπητέ κύριε πατερα, κύριε τζίγγερ και κύριε βγενό, χάθηκε να είσαστε στο οακα αυτό το ΣΚ?????
Burning Skies
24-03-09, 13:14
Το να σου λένε ότι έχεις χάσει τρεις τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης αμέσως μετά τη λήξη του τελικού μόνο μια χαρά ερώτηση δεν τη βρίσκω. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟ έπαιξε με δύο πολύ ανώτερες ομάδες στο Final-4. Αν κοιτάξουμε το ρόστερ τελικό δεν έπρεπε να πάει, όμως έδειξε @@ στον ημιτελικό, πέρασε και κόντραρε στα ίσια και τους Ρώσους στον τελικό. Μερικοί όμως όπως φάνηκε είδαν τη 2η θέση ως αποτυχία...
Και τι έπρεπε δηλαδή να του πει; Δουλειά των ρεπόρτερ είναι να κάνουν τέτοιες ακριβώς ερωτήσεις που θα εξωτερικεύσουν τα αισθήματα παικτών και προπονητών...
Παιδιά υπάρχει κανενα link για το σημερινό ματς?
pm ξέρετε :P
jog πάλι καναπέ μωρή; ωωωωωχαχαχαχαχαχα
@ ADSLgr.com All rights reserved.