Σελ. 690 από 1339 ΠρώτηΠρώτη ... 670680685688689690691692695700710 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.336-10.350 από 20072
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από evogreek93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουν περασει 2 μερες απο τοτε που εστειλα τα χαρτια στην κοσμοτε και ακομα η παραγγελια βρισκεται στο σταδιο της καταχωρησης.Μου ειπαν οτι ελαβαν τα χαρτια αλλα δεν εχει προχωρησει ακομα.Ξερει καποιος ποσες μερες χρειαζονται για την επεξεργασια των χαρτιων?
    Θα σου έρθει SMS όταν τα έλαβαν και μετά από αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία για να σου στείλουν modem και να ξεκινήσει η αυτοψία/κατασκευή.
    Μην αγχώνεσαι και να σου έρθει το modem δεν σημαίνει ότι την επομένη απαραίτητα θα σε συνδέσουν. Άλλους τους έχουν κάνει την επόμενη από όταν έλαβαν το router, άλλοι περιμένουν μήνες.
    Τυπικά λένε η διαδικασία διαρκεί 1 μήνα ενώ επαρχία λένε και 2 μήνες (γιατί έρχονται εργολάβοι και περιμένουν να μαζευτούν παραγγελίες)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariusbb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σου έρθει SMS όταν τα έλαβαν και μετά από αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία για να σου στείλουν modem και να ξεκινήσει η αυτοψία/κατασκευή.
    Μην αγχώνεσαι και να σου έρθει το modem δεν σημαίνει ότι την επομένη απαραίτητα θα σε συνδέσουν. Άλλους τους έχουν κάνει την επόμενη από όταν έλαβαν το router, άλλοι περιμένουν μήνες.
    Τυπικά λένε η διαδικασία διαρκεί 1 μήνα ενώ επαρχία λένε και 2 μήνες (γιατί έρχονται εργολάβοι και περιμένουν να μαζευτούν παραγγελίες)
    ευχαριστω για την απαντηση..ναι εχω ακουσει περιπτωσεις που περνει μεχρι και 4 μηνες απλα μου φαινεται περιεργο ενω εχω στειλει τα χαρτια και τα εχουν λαβει οτι δεν προχωραει η διαδικασια.Εσυ οταν εστειλες τα χαρτια ποσο καιρο εκανε να προχωρησει η παραγγελια στην επεξεργασια?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    ευχαριστω για την απαντηση..ναι εχω ακουσει περιπτωσεις που περνει μεχρι και 4 μηνες απλα μου φαινεται περιεργο ενω εχω στειλει τα χαρτια και τα εχουν λαβει οτι δεν προχωραει η διαδικασια.Εσυ οταν εστειλες τα χαρτια ποσο καιρο εκανε να προχωρησει η παραγγελια στην επεξεργασια?
    Τρίτη έστειλα την αίτηση
    Τετάρτη μου ήρθε SMS ότι παρελάβανε τα χαρτιά
    Πέμπτη μου ήρθε SMS ότι θα μου στείλουν τον εξοπλισμό
    Δευτέρα ήρθε ο εξοπλισμός
    και είμαι στην αναμονή για την οριζόντια (κάθετη υπάρχει ήδη)

Υποθέτω έχεις στείλει πίσω το email με subject τον αριθμό αίτησης και τη λέξη ΣΥΜΦΩΝΩ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Εμένα η αίτηση ολοκληρώθηκε σε 2 μήνες παρά 10 μέρες σε 6 φάσεις
    1) Παραλαβή εξοπλισμού
    2) Αυτοψία μηχανικού
    3) Σκαψίματα για εισαγωγή οπτικής από τον δρόμο στην οικοδομή
    4) Ηλεκτρολόγοι για την εσωτερική εγκατάσταση στο κλιμακοστάσιο και ξετρύπημα στο διαμέρισμα
    5) Ηλεκτρολόγοι για κολλήσεις και μετρήσεις
    6) Τεχνικός ΟΤΕ για την εγκατάσταση του router και την ενεργοποίηση της γραμμής.

Οι φάσεις 2 εως 5 γίνονται από εργολάβους και όχι από τεχνικούς ΟΤΕ.

Αίτηση που έχω κάνει για το πατρικό μου κλείνουν σήμερα 2 μήνες και μόνο εξοπλισμό έχω παραλάβει, γιατί έχουν πάει σε άλλον τα υπόλοιπα που είχε κάνει πρώτος αίτηση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Τρίτη έστειλα την αίτηση
    Τετάρτη μου ήρθε SMS ότι παρελάβανε τα χαρτιά
    Πέμπτη μου ήρθε SMS ότι θα μου στείλουν τον εξοπλισμό
    Δευτέρα ήρθε ο εξοπλισμός
    και είμαι στην αναμονή για την οριζόντια (κάθετη υπάρχει ήδη)

Υποθέτω έχεις στείλει πίσω το email με subject τον αριθμό αίτησης και τη λέξη ΣΥΜΦΩΝΩ
    Οχι μου ειπε η κοπελα να στειλω καινουριο email με υπογεγραμμενα τα χαρτια στο 13888@cosmote.gr και θεμα το τηλεφωνικο μου νουμερο.Πρεπει λες να απαντησω στο email που μου εστειλαν? ειναι απο το email no-reply@cosmote.gr

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Οχι μου ειπε η κοπελα να στειλω καινουριο email με υπογεγραμμενα τα χαρτια στο 13888@cosmote.gr και θεμα το τηλεφωνικο μου νουμερο.Πρεπει λες να απαντησω στο email που μου εστειλαν? ειναι απο το email no-reply@cosmote.gr
    Αγαπητέ κύριε/α,
    Σας αποστέλλουμε συνημμένα:
    1. Την Σύμβαση Σταθερής Τηλεφωνίας Cosmote
    2. Την Αίτηση Σύμβαση Εγκατάστασης Οπτικής Ίνας
    3. Την Αίτηση Σύμβαση Ενεργοποίησης Σύνδεσης Οπτικής Ίνας
    4. Τη Δήλωση Υπαναχώρησης
    και παρακαλούμε να μας επιστρέψετε μόνο:
    1. Υπογεγραμμένη την Σύμβαση Σταθερής Τηλεφωνίας Cosmote
    Η αποστολή της Αίτησης Σύμβασης Προγράμματος μπορεί να γίνει:
    a. Στο fax 2108198871 ή
    b. Στο e-mail otebov@ote.gr
    εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για να λάβετε την υπηρεσία που έχετε επιλέξει. Στο θέμα του email να αναφέρετε τον KΩΔ. ΑΙΤΗΣΗΣ 1-ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ που αναγράφεται πάνω δεξιά.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106295102 Ευχαριστούμε που επιλέξατε τον όμιλο ΟΤΕ
    Μάλλον εγώ ήμουν από άλλο τμήμα και άλλη διαδικασία επιστροφής των δικαιολογητικών.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariusbb : 14-12-22 στις 16:23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    Μάλλον εγώ ήμουν από άλλο τμήμα και διαδικασία άλλους τμήματος.
    Εστειλα τα δικαιολογητικα και στο email που εδωσαν σε εσενα θα δουμε τωρα..Σε ευχαριστω!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dmitspan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα η αίτηση ολοκληρώθηκε σε 2 μήνες παρά 10 μέρες σε 6 φάσεις
    1) Παραλαβή εξοπλισμού
    2) Αυτοψία μηχανικού
    3) Σκαψίματα για εισαγωγή οπτικής από τον δρόμο στην οικοδομή
    4) Ηλεκτρολόγοι για την εσωτερική εγκατάσταση στο κλιμακοστάσιο και ξετρύπημα στο διαμέρισμα
    5) Ηλεκτρολόγοι για κολλήσεις και μετρήσεις
    6) Τεχνικός ΟΤΕ για την εγκατάσταση του router και την ενεργοποίηση της γραμμής.

Οι φάσεις 2 εως 5 γίνονται από εργολάβους και όχι από τεχνικούς ΟΤΕ.

Αίτηση που έχω κάνει για το πατρικό μου κλείνουν σήμερα 2 μήνες και μόνο εξοπλισμό έχω παραλάβει, γιατί έχουν πάει σε άλλον τα υπόλοιπα που είχε κάνει πρώτος αίτηση.
    Οριζόντια, κολλήσεις και μετρήσεις κάνουν και τεχνικοί του ΟΤΕ, κατά περίπτωση.

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/9998
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE 1600
    Path Level
    Fastpath
    Εχουν περασει 2 μερες απο τοτε που εστειλα τα χαρτια στην κοσμοτε και ακομα η παραγγελια βρισκεται στο σταδιο της καταχωρησης.Μου ειπαν οτι ελαβαν τα χαρτια αλλα δεν εχει προχωρησει ακομα.Ξερει καποιος ποσες μερες χρειαζονται για την επεξεργασια των χαρτιων?
    Τυχερος εισαι εσυ.. εγω εχω κανει αιτηση απο 8/12 και δεν εχω λαβει ακομα χαρτια.. Τους κομπλαρει η vodafone που εχει βαλει τις οπτικες στη περιοχη μου και στο συστημα τους βγαινει οτι δε μπορω να βαλω fiber to the home.. Συστημικο προβλημα..

Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα σε όλους.
    Να σας πω και την δική μου ιστορία.
    Έχω wind vdsl και έκανα αίτηση να πάω σε cosmote FTTH μαζί με TV στις 5/10. Όταν έγινε η αίτηση τηλεφωνικά μου είπε ότι μπορεί να πάρει εως 2 μήνες. Οκ, λέω θα περιμένουμε.
    Λίγες μέρες μετά μου έστειλαν τον εξοπλισμο, και οι εργασίες των συνεργείων τελείωσαν στις 4/11 (by the way, ίσως είναι το μόνο σπίτι εδώ γύρω που το πέρασαν εναέρια γιατί ήταν δύσκολο να έρθει υπογείως).
    Από τότε πέρασε μια βδομάδα και η αίτησή μου, όπως την παρακολουθώ στο Mycosmote, από το στάδιο "τεχνική υλοποίηση" πήγε 2 στάδια πίσω, στο "επεξεργασία". Αν κατάλαβα καλά ίσως αυτό έγινε γιατί είχαν σημειώσει λάθος το όνομά μου και έπρεπε να διορθωθεί.
    Από τότε δεν βλέπω φως. Παίρνω τηλέφωνο μια φορά τη βδομάδα, όλο το προωθούν στο τεχνικό τμήμα και έχει μπει μια σημείωση πως έχουμε προχωρήσει σε επίσπευση διαχείρισης της αίτησης, αλλά έχει περάσει 1,5 μήνας και τίποτα.
    Καμιά ιδέα για το πως να κινηθώ; Καταλαβαίνω πως μπορεί να έχουν φόρτο, και ούτε θέλω να πιέζω από τη στιγμή που μέχρι να γίνει η φορητότητα έχω υπηρεσίες κανονικά, αλλά δεν είναι πολύ να έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες;

Περιοχή
    Αργυρουπολη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 ΦΟΥ.Τ.Τ.ΕΙ?
    ISP
    πΟΤΕ
    Router
    Η1600
    Path Level
    Interleaved
    Προχθες ηρθαν εξωτερικοι τις cosmote κ σκαψανε το δρομο κ το πεζοδρομιο βγαζοντας την ινα απο την αναμονη κ την περασαν σε ενα σιδερενιο σωληνακι καθετα εκτος του κτιριου.
    Μεθαυριο θα ερθει μου ειπαν δευτερο συνεργειο, οπου θα συνεχισουν τις δουλειες του πρωτου αποτι καταλαβα?Δηλαδη θα περασουν περιμετρικα του κτιριου την οπτικη,
    θα ετοιμασουν τις αναμονες εξω απο καθε διαμερισμα με τα καναλακια, θα μου φερουν το πριζακι μεσα στο διαμερισμα κ θα μενει η εμφυσηση της ινας μεσα? Εχω καταλαβει σωστα 'η λαθος?
    Το χανω λιγο με κατι καθετες κ οριζοντιες που λετε συνεχως, dont get me wrong

Περιοχή
    ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Fritz 7530
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jpcupra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προχθες ηρθαν εξωτερικοι τις cosmote κ σκαψανε το δρομο κ το πεζοδρομιο βγαζοντας την ινα απο την αναμονη κ την περασαν σε ενα σιδερενιο σωληνακι καθετα εκτος του κτιριου.
    Μεθαυριο θα ερθει μου ειπαν δευτερο συνεργειο, οπου θα συνεχισουν τις δουλειες του πρωτου αποτι καταλαβα?Δηλαδη θα περασουν περιμετρικα του κτιριου την οπτικη,
    θα ετοιμασουν τις αναμονες εξω απο καθε διαμερισμα με τα καναλακια, θα μου φερουν το πριζακι μεσα στο διαμερισμα κ θα μενει η εμφυσηση της ινας μεσα? Εχω καταλαβει σωστα 'η λαθος?
    Το χανω λιγο με κατι καθετες κ οριζοντιες που λετε συνεχως, dont get me wrong
    Έτσι ακριβώς έγινε εδώ. 2 συνεργεία σε διαφορετικες μέρες με διαφορά λιγων ημερών. Ένα για τις χωματουργικες (όπως τις είπαν οι ίδιοι) εξωτερικά του κτιρίου και ένα για την εσωτερική διαδικασία. Μάλιστα το 2ο όταν τελείωσε με τα floor boxes σε κάθε όροφο (την κάθετη δλδ) έκανε την ίδια μέρα και την οριζόντια στο σπίτι που είχε ήδη κάνει αίτηση σε cosmote. Εγώ που είχα κάνει από πριν σε voda ακόμα περιμένω.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Κάθετη είναι κάτι κουτιά που βάζουν στον κάθε όροφο για να μοιράσουν την ίνα που έρχεται στο κτίριο. Μπαίνει ένα κουτί στο ισόγειο συνήθως και οι υπόλοιποι όροφοι έχουν πιο μικρά κουτάκια.

Οριζόντια - φέρνουν την ίνα μέσα στο σπίτι σου μαζί με πριζακι και συνδέεται στο κουτί του ορόφου.

Πρώτα περνάνε σωλήνα μέχρι το κτίριο για να μπει μέσα η ίνα. Αυτό γίνεται και για να μην σπάσει η ίνα αλλά και για μελλοντικά εαν χρειαστεί να έρθει 2η να περάσει εύκολα μέσα από την υπάρχουσα σωληνα.

Τα κουτιά που μπαίνουν στον όροφο για να μοιράσουν την ίνα έχουν ένα ειδικό μηχάνημα για να γίνει αυτό που θα διαβάσεις εδώ - κολλήσεις. Δεν μπαίνει απλά μια μούφα ας πούμε και τελειώσαμε. Έχει διαδικασία.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓55000/5500↑
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Fritz!Box7590
    Path Level
    Fastpath
    Εχω παραλαβει εξοπλισμο εδω και 3 μηνες εχουν στειλει με λαθος σειρα τα συνεργεία με αποτέλεσμα να περιμένω ακομα και να μην εχει γίνει ουτε καν μια εργασία....Στο helpdesk ενοειται οτι με κάνουν πάσα ο ενας στον αλλο μεχρι να μου πουν οτι κανει καιρό η υλοποίηση και πρεπει να εχω υπομονη.... εντωμεταξυ οι απεναντι εκαναν αιτηση πριν 20 ημερες και ηρθε το συνεργειο επροχθες.... ειμαι ενα κλικ να ακυρωσω την συμβαση... ΑΣΤΕΙΟΙ ΑΠΛΟΣ.... ΕΚΕΙ ΣΤΗ COSMOTΕ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leros2004 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την Παρασκευή έγινε η εγκατάσταση απο OTE (FTTH) στη πολυκατοικία.
    Έχω ακόμα 3 μήνες για να κλείσω το 24μηνο vdsl (100) συμβόλαιο με τον ΟΤΕ.
    Ερωτήσεις:
    1) αν το θελήσω γίνεται απευθείας αναβάθμιση ή πρέπει να τελειώσει το υπάρχων πρώτα ?

2) Αν θέλω να το σπάσω για άλλη εταιρία ξέρουμε τη ρήτρα ?

3) Σκέφτομαι και τη wind Που με τα ίδιο ποσό (33€) δίνει το 200αρη αντί του ΟΤΕ που δίνει 100αρη.
    Στο FTTH υπάρχει διαφορά από εταιρία σε εταιρία, γιατί στο VDSL ταλαιπωρήθηκα μέχρι πριν πάρω μεταγραφή στον ΟΤΕ.
    Προσοχή στα συμβόλαια των εταιρειών που δήθεν πουλάνε πιο φθηνά FTTH `η πιο μεγάλες ταχύτητες από την Cosmote στην ίδια τιμή και στην ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης είναι πολύ πιο ακριβοί (!!!), καθώς από το πρώτο μήνα ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους, θαρρείς και κάνουμε δανειακή σύμβαση για σπίτι....
    Π.Χ. η Vodafone σε FTTH 200 (με τιμή προσφοράς 30 ευρώ το μήνα), ζητά 148 ευρώ ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης από το πρώτο μήνα με το καλημέρα δέσμευσης..., ενώ η Cosmote σε FTTH 100, 66 ευρώ ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης από το πρώτο μήνα (συνήθως το διπλάσιο του υφιστάμενου παγίου για τους 2 πρώτους μήνες) και μετά ανεβαίνει κατακόρυφα σε όλες τις εταιρείες στο τρίτο μήνα και κατεβαίνει σταδιακά έως τον 24ο μήνα περίπου στα 10 ευρώ...
    και φυσικά μέσα τις υποχρεώσεις του συμβολαίου, δεν ευθύνονται για το ενα... δεν ευθύνονται για το άλλο..., μόνο ο καταναλωτής δεσμεύεται να ευθύνεται...
    Ενώ η Cosmote πουλά πιο ακριβά τα FTTH πακέτα, αλλά έχει ξεκάθαρο συμβόλαιο..., σου λέει θα στο φτιάξω σε πέντε μέρες, θα στο φτιάξω σε έξι μέρες..., όχι δεν ευθύνομαι, ενώ φαίνομαι ως πάροχος δικτύου FTTH...

Σελ. 690 από 1339 ΠρώτηΠρώτη ... 670680685688689690691692695700710 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία