Σελ. 1292 από 1300 ΠρώτηΠρώτη ... 127212821287129012911292129312941297 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.366-19.380 από 19497
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JoshCalv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά μόλις μου ήρθε το συμβόλαιο με 36,10€. Έχω δυο ερωτήσεις εάν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει

1. Έχω το Speedport Plus εδώ και 4-5 χρόνια το οποίο χρησιμοποιώ μόνο για τηλεφωνία. Το συμβόλαιο λέει πως θα μου στείλουν το SpeedPort Plus 2 αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρει για επιστροφή του Plus που έχω τώρα. Άρα κρατάω και τα δυο ή να ρωτήσω σε κανένα Γερμανό για επιστροφή;

2. Χρειάζεται να υπογράψω κάτι και να το στείλω στον οτε από το συμβόλαιο που έστειλαν με email; Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο βέβαια αλλά λέω μηπως
    Επειδή το Plus αποσύρεται σιγά σιγά, μπορεί να μην στο ζητήσουν. Για την ώρα το κρατάς, και εάν δεις κάποια χρέωση ή σου στείλουν σχετικό μήνυμα το επιστρέφεις.
    Εάν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά, δεν χρειάζεται να στείλεις υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αρκεί η τηλεφωνική συναίνεση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποια βλακεια με το χαρτη. Η διαθεσιμοτητα δεν εξαφανιζεται ουτε ειναι επιλεκτικη σχετικα με το voucher. Και αφου υπαρχει ftth στο διπλανο σου , υπαρχει και σε σενα.
    Μιλα με το παροχο σου για αρχη, ισως σου πει κατι περισσοτερο
    Είναι σίγουρο ότι υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί από την ίδια ξύλινη κολώνα (αλλά από άλλο κουτί) φεύγει το καλώδιο με το vdasl για το σπίτι μου και από άλλο κουτί φεύγει το δικό του με την ίνα.

Αυτό που ρωτάω είναι αν ο χάρτης δίνει τη διαθεσιμότητα σε κουπόνια που πράγματι δεν διατίθενται πλέον για τις χαμηλές ταχύτητες ή πρόκειται για λάθος.

Γιατί ενώ ο χάρτης δείχνει κόκκινες ΟΛΕΣ τις γύρω περιοχές και τους δήμους, η κουκίδα της όποιας διεύθυνσης δοκιμάζω δείχνει απαγορευτικό (!!!). Και αναφέρομαι σε περιοχές Χαλανδρίου Ν. Ιωνίας, Αμαρουσίου Φιλοθέης κλπ

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σίγουρο ότι υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί από την ίδια ξύλινη κολώνα (αλλά από άλλο κουτί) φεύγει το καλώδιο με το vdasl για το σπίτι μου και από άλλο κουτί φεύγει το δικό του με την ίνα.
    Αν και ο συλλογισμός σου δεν είναι λάθος, στην πράξη το γεγονός ότι ο χαλκός σου προέρχεται από το ίδιο σημείο που έχει ο άλλος ίνα, δε λεει κάτι.
    Σε γενικές γραμμές, οι πελάτες που εξυπηρετούσε μια VDSL καμπίνα είναι οι ίδιοι που θα εξυπηρετήσει μια FTTH καμπίνα, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο.
    Υπάρχει μια μικρή περίπτωση εσύ για FTTH να εξυπηρετήσαι τελικά από άλλο κουτί σε άλλη κολώνα (δύσκολο ξαναλέω, αλλά όχι αδύνατον)
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και ο συλλογισμός σου δεν είναι λάθος, στην πράξη το γεγονός ότι ο χαλκός σου προέρχεται από το ίδιο σημείο που έχει ο άλλος ίνα, δε λεει κάτι.
    Σε γενικές γραμμές, οι πελάτες που εξυπηρετούσε μια VDSL καμπίνα είναι οι ίδιοι που θα εξυπηρετήσει μια FTTH καμπίνα, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο.
    Υπάρχει μια μικρή περίπτωση εσύ για FTTH να εξυπηρετήσαι τελικά από άλλο κουτί σε άλλη κολώνα (δύσκολο ξαναλέω, αλλά όχι αδύνατον)
    Ίσως δεν ανέλυσα σ' αυτό το post την κατάσταση, ενώ σε προηγούμενα το έκανα.

Παίρνω vdsl από 2φυλλη καμπίνα του ΟΤΕ στα 80μ ανατολικά από το σπίτι, και το δίκτυο FTTH έρχεται από άλλη μικρότερη καμπίνα που βρίσκεται στα 50μ δυτικά από το σπίτι.

Και τα 2 δίκτυα φτάνουν με υπόγειες διαδρομές σε διαφορετικά κουτιά πάνω στην ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ.

Έχω παρακολουθήσει τις κατασκευές και των 2 δικτύων στην περιοχή μου, σε όλες τις φάσεις τους.

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι καμπίνες FTTH είναι και λιγότερες και σε διαφορετικά σημεία από αυτές του FTTC πάντως.

Πχ σε μένα είναι η FTTC είναι στα 20-30μ ενώ η FTTH στα 200m, όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο για την 2η βέβαια.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    EdgeRouter X & SP Plus
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν έχεις συμφωνήσει τηλεφωνικά, δεν χρειάζεται να στείλεις υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αρκεί η τηλεφωνική συναίνεση.
    Η όλη διαδικασία έγινε χωρίς να μιλήσω σε κανέναν απολύτως. Έκανα αναβάθμισή μέσω της εφαρμογής και 2 μέρες μετά ήρθε το συμβόλαιο με email. Τίποτε άλλο.

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JoshCalv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η όλη διαδικασία έγινε χωρίς να μιλήσω σε κανέναν απολύτως. Έκανα αναβάθμισή μέσω της εφαρμογής και 2 μέρες μετά ήρθε το συμβόλαιο με email. Τίποτε άλλο.
    Τότε έχεις δώσει τη συναίνεσή σου μέσα από την εφαρμογή (με την αυθεντικοποίηση εκεί), οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 400/20
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Νέα πακέτα με 2 πάγια δώρο στο Full TV στα 50, 100 & 200 Mbps..

Ελπίζω να βγάλουν και τα 3 Gbps..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 15-01-25 στις 16:17.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    εγω ζητησα προσφορα για παραμονη στην 300/150 και μου εδωσαν 3 παγια δωρο. 108 ευρο δηλαδη. Στο 24μηνο ειναι 4,5ευρο το μηνα εκπτωση οποτε θα μου βγαινει ο μηνας 31,5ευρο για την 300αρα. Χωρις voucher εννοειται. Με voucher θα πληρωνα 33.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ζητησα προσφορα για παραμονη στην 300/150 και μου εδωσαν 3 παγια δωρο. 108 ευρο δηλαδη. Στο 24μηνο ειναι 4,5ευρο το μηνα εκπτωση οποτε θα μου βγαινει ο μηνας 31,5ευρο για την 300αρα. Χωρις voucher εννοειται. Με voucher θα πληρωνα 33.
    Καλησπέρα!
    μήπως μπορείς να μου πεις πως πήρες τη συγκεκριμένη προσφορά; Μέσω τηλεφώνου στο 13888 ή με άλλον τρόπο; Σε 15 μέρες λήγει το συμβόλαιο μου 300/150 και μου είπαν για ανανέωση πριν λίγες μέρες από το chat 38 ευρώ ενώ τώρα πληρώνω 36.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kn784 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα!
    μήπως μπορείς να μου πεις πως πήρες τη συγκεκριμένη προσφορά; Μέσω τηλεφώνου στο 13888 ή με άλλον τρόπο; Σε 15 μέρες λήγει το συμβόλαιο μου 300/150 και μου είπαν για ανανέωση πριν λίγες μέρες από το chat 38 ευρώ ενώ τώρα πληρώνω 36.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    καταστημα η 13888, ο καθενας παίρνει κατι διαφορετικο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο που ζητησες προσφορα;

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote
    Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία!
    Προσπαθώ μέρες να μου εξηγήσει κάποιος τεχνικός από την Cosmote πως 'δουλεύει' και πως μπορείς να διαχειριστείς τις συσκευές που θες να έχουν ιντερνετ στο σπίτι με σύνδεση οπτικής ίνας αλλά με όσους εκπροσώπους μίλησα όλοι μου λένε πως δεν γνωρίζουν τεχνικά θέματα και θα πρέπει πρώτα να κάνω αίτηση-συμβόλαιο και μετά στα ραντεβού με μηχανικούς και τεχνικούς θα ενημερωθώ!!!Είναι δυνατόν?Να πρέπει πρώτα να κάνω συμβόλαιο και μετά να μάθω πχ αν μπορώ και πως να έχω ιντερνετ με καλώδιο (ethernet μέσω ρεύματος έχω τώρα)σε smart tv σε άλλο δωμάτιο από το router!
    Αυτό που έχω καταλάβει-διαβάσει είναι πως έρχεται μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου μένω μια πρίζα οπτικής ίνας κοντά σε πρίζα ρεύματος.Από εκεί και πέρα πως μοιράζεται στο υπόλοιπο σπίτι?Μόνο με wifi?Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
    Αν είναι off topic το post μου ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και ας διαγραφεί από τους διαχειριστές.

Ευχαριστώ

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djnet71 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που έχω καταλάβει-διαβάσει είναι πως έρχεται μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου μένω μια πρίζα οπτικής ίνας κοντά σε πρίζα ρεύματος.Από εκεί και πέρα πως μοιράζεται στο υπόλοιπο σπίτι?Μόνο με wifi?Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
    Κανονικό router σου δίνουν, με θύρες Ethernet και WiFi όπως και σε όλες τις συνδέσεις (ADSL, VDSL, ...) μέχρι σήμερα, το οποίο συνδέεται πάνω σε έναν μετατροπέα οπτικής ίνας. Εσύ συνδέεις τις συσκευές σου ή/και το powerline adapter πάνω στο router, όπως λογικά κάνεις ήδη.

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    50M/5M
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανονικό router σου δίνουν, με θύρες Ethernet και WiFi όπως και σε όλες τις συνδέσεις (ADSL, VDSL, ...) μέχρι σήμερα, το οποίο συνδέεται πάνω σε έναν μετατροπέα οπτικής ίνας. Εσύ συνδέεις τις συσκευές σου πάνω στο router, όπως λογικά κάνεις ήδη.
    Α μάλιστα!thanks

Σελ. 1292 από 1300 ΠρώτηΠρώτη ... 127212821287129012911292129312941297 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία