συγνωμη ολα καλα η γυναικα μ που με πηρε στα tests δεν μιλαγε xaxaax τωρα μιλησα ολα οκ.. sorry αν σας εχω πρηξει τωρα ειδα γενικα το πως δουλευει ολο το συστημα και εχω και στο asterisk στιμενο και θα τα συνδεσω ολα μαζι να κανω ενα μικρο δυκτιο με τα κινητα αν και εκει εχω θεμα ενω ολα ειναι open outside lan δεν συνδεεται κανεις στο asterisk μονο με lan μπαινουν apf :P
Εμφάνιση 46-60 από 65
-
05-06-18, 20:15 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #46
-
05-06-18, 20:40 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #47
Αν έχεις Asterisk καλύτερα βάλτα όλα σε αυτό, φτιάξε κι ένα VPN να μπαίνεις με ασφάλεια από οποιοδήποτε σημείο και είσαι άρχοντας.
Το Asterisk σε τι μηχάνημα τον έχεις στήσει;
-
05-06-18, 21:34 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #48
σε ενα vps αλλα μαλλον θα σηκωσω απο raspberry γιατι λογικα απο hetzner Που εχω ενα dedi δεν θα κανει auth ο ote voip Λογικα
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συνδεεται απ εξω.. δυσκολο να λεω στους γονεις να μπαινουν vpn απο το κινητο για αυτο :P
-
05-06-18, 21:52 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #49
1- Την LAN1 την δινω σε switch. Να φανταστω μπορω να συνδεσω το fritz σε οποιαδηπτοε LAN στο σπιτικο μου δικτυο, δε θελει απευθειας στο speedport?
2-Τον κωδικο πως τον παιρνω
3-Αν απενεργοποιησω το SIP στο speedport, θα μπορουν οι υπολοιπες συσκευες στο σπιτι (DECT/FAX) να λειτουργουν, η τωρα με την ευρυζωνικη παιρνουν ολες απο κει?
-
05-06-18, 22:25 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #50
1. Όπως το λες. Δεν χρειάζεται απ' ευθείας σύνδεση στο Speedport. Αρκεί να συνδεθεί η LAN1 του Fritz.
2. Τον ζητάς τηλεφωνικώς και σου έρχεται με sms. Μπορεί να τσινίσουν στην αρχή (λέγοντας διάφορα) αλλά τον δίνουν.
3. Όχι δεν θα μπορούν. Απλά θα συνδέσεις το καλώδιο από το splitter σε μία θύρα PHONE του Fritz, αφού σε αυτό τώρα θα δουλεύει η τηλεφωνία.
-
05-06-18, 22:35 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #51
Οκ θα τους παρω αυριο να τον δωσουν
Εν τελη ξερουμε για αυτο που ρωτησα προηγουμενως, γιατι χαθηκε η αποκρυψη στη γραμμη μου μετα την αναβθμιση? Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να συμπληρωθει στο ρουτερ, η πρεπει να τους το ζητησω τηλεφωνικα να την ξαναβαλουν
Α και κατι ακομα. Μου θυμιζεις σε παρακαλω πως μπαινω στο interface του fritz να περασω τις ρυθμισεις γιατι εχω ξεχασει τελειως
-
06-06-18, 01:31 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #52
-
06-06-18, 09:22 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #53
Πάρε τηλέφωνο διότι μπορεί να έχει γίνει reset με την αναβάθμιση.
Τι εννοείς πως μπαίνεις στο μενού; Πως έκανες μέχρι τώρα τις ρυθμίσεις του;
Εξαρχής ακούει στην 192.168.178.1, εκτός κι αν την έχεις αλλάξει κάποια στιγμή. Μπορείς επίσης να κάνεις ένα από τα παρακάτω:
α. Σύνδεσε μια τηλεφωνικά συσκευή και πληκτρολόγησε #991*15901590*. Με αυτό τον τρόπο κάνεις reset to default και ξεκινά με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
β. Η συσκευή ακούει επίσης πάντα στην 169.254.1.1, που είναι δεσμευμένη Link-local address.
Υπόψη ότι όταν έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πρέπει να ενεργοποιήσουμε στο Settings > Advanced Settings > System > Expert Mode, την επιλογή "Show expert settings" ώστε να εμφανισθούν όλες οι επιλογές του firmware.
Αα, είχα ξεχάσει εντελώς το SIP ALG που το έχουν και τα 2 Speedport, παρόλο που είναι γνωστό θέμα για προβλήματα στα RTP πακέτα του VoIP.
-
06-06-18, 09:25 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #54
-
06-06-18, 10:20 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #55
Εφοσον θα πρεπει τελικα να το χω στο ισογειο για να ναι κοντα στις τηλεφωνικες μου συσκευες μιας και καταργω το ρουτερ, μηπως μπορω το SSID του να το μεταφερω ενσυρματα και να το προβαλω αυρματα στο υπογειο απο αλλο ρουτερ?
-
06-06-18, 10:23 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #56
Αν υποστηρίζεται ssid clone... ναι.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
06-06-18, 10:30 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #57
To Fritz δεν θα το έχεις στο ίδιο δίκτυο; Αν ναι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέραν από κάποια συσκευή που να μοιράζει ασύρματα το δίκτυο, άσχετα με ποιο SSID θα εκπέμπει.
Βάζεις λοιπόν στον πάνω όροφο οποιοδήποτε ΑΡ ή router, συνδεδεμένο ενσύρματα με τον router στο υπόγειο. Αν δεν έχεις καλώδιο μεταξύ των ορόφων, οι άλλες λύσεις είναι με κάποιο Repeater ή μέσω Powerline.
-
06-06-18, 10:34 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #58
Στο ιδιο δικτυο ειναι οκ, απλα παλια θυμαμαι εφτιαχνε ενα δικο του SSID και μπαινοντας σε αυτο μπορεις να κανεις τις κλησεις και μεσω εφαρμογης που κατεβαζες. Ισως τωρα να ναι χρησιμοποιουμε αλλη μεθοδο
Επειτα τις κλησεις πως τις κανω απο το κινητο (χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη)?
-
06-06-18, 10:50 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #59
Από την στιγμή που 2 ή 200 router ή AP ανήκουν στο ίδιο δίκτυο, δεν έχει σημασία ποιο SSID χρησιμοποιεί η κάθε μία συσκευή. Όλες συνδέονται στον κύριο router και μέσω αυτού με το PBX του Fritz.
Φυσικά στις ασύρματες συσκευές πρέπει να έχουν κάποια εφαρμογή SIP client, ώστε να συνδέονται στο Fritz. Και στις ενσύρματες συσκευές αν δεν συνδέσεις το καλώδιο δεν έχουν πρόσβαση.
-
08-06-18, 11:53 Απάντηση: Αναβαθμιση εσωτερικων γραμμων #60
Οι συσκευες σταθερου θα καλουν κανονικα μετα μολις συνδεθουν μεσω του fritz η πρεπει να πατας αλλα κουμπια πριν καλεσεις. Θα παιρνει ο πατερας μου απο το σταθερο και δε θελω να τον μπλεξω πατα το ενα πατα το αλλο
Το θεμα με την αποκυρψη λυθηκε με τηλεφωνο στην εξυπηρετηση δε ξερω τι κουλο ειχαν κανει. Τους ζητησα το κωδικο για το σταθερο, μου ειπαν μονο με αιτηση του κατοχου. Η γραμμη ειναι δηλωμενη σε θειο μου και δε θελω να τον μπλεκω με διαδιστικα που με εξυπηρετει. Δε μπορω αλλιως να μου δωσουν τον κωδικο?
Ετσι τωρα με το φριτζ να φανταστω καταργω το σπλιττερακι. Modem συνδεεται απευθειας στον τοιχο και μετα καλωδιο Lan προς το φριτζ και συσκευες πανω σε αυτο (με φιλτρο?) χωρις να πρεπει το τηλεφωνο να γινει πλεον Loopback μεσα απο το τοιχο οπως πριν, σωστα?
Παρόμοια Θέματα
-
αντικατασταση εξωτερικου καλωδιου γραμμων ΟΤΕ. Γνωμες για τον σωστο τερματισμο στο BOX του ΟΤΕ.
Από geioannou στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-18, 09:51 -
Στατιστικά γραμμών ΟΤΕ
Από puntomania στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-18, 15:20 -
Απαντήσεις στη δημόσια διαβούλευση αναφορικά με την Προσφορά Αναφοράς Χονδρικής Εκμίσθωσης Γραμμών 2017
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-17, 19:01 -
γνωμη για στατιστικά 2 γραμμων
Από athapap στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-17, 21:57 -
Διαβούλευση για την Προσφορά Αναφοράς Υπηρεσιών Χονδρικής Εκμίσθωσης Γραμμών από τον ΟΤΕ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-17, 10:24
Bookmarks