Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 46-60 από 65
    Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    150000/50000
    ISP
    COSMOTE LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE12
    συγνωμη ολα καλα η γυναικα μ που με πηρε στα tests δεν μιλαγε xaxaax τωρα μιλησα ολα οκ.. sorry αν σας εχω πρηξει τωρα ειδα γενικα το πως δουλευει ολο το συστημα και εχω και στο asterisk στιμενο και θα τα συνδεσω ολα μαζι να κανω ενα μικρο δυκτιο με τα κινητα αν και εκει εχω θεμα ενω ολα ειναι open outside lan δεν συνδεεται κανεις στο asterisk μονο με lan μπαινουν apf :P

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Αν έχεις Asterisk καλύτερα βάλτα όλα σε αυτό, φτιάξε κι ένα VPN να μπαίνεις με ασφάλεια από οποιοδήποτε σημείο και είσαι άρχοντας.
    Το Asterisk σε τι μηχάνημα τον έχεις στήσει;

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    150000/50000
    ISP
    COSMOTE LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE12
    σε ενα vps αλλα μαλλον θα σηκωσω απο raspberry γιατι λογικα απο hetzner Που εχω ενα dedi δεν θα κανει auth ο ote voip Λογικα
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συνδεεται απ εξω.. δυσκολο να λεω στους γονεις να μπαινουν vpn απο το κινητο για αυτο :P

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να το δοκιμάσεις. Σε μένα όλα τα Fritz που έχουν περάσει από τα χέρια μου, έχουν ελαφρά χαμηλότερο συγχρονισμό αλλά είναι βράχος σταθερότητας. Αλλιώς πας να το βάλεις πίσω από το Speedport, όπως παρακάτω.

Θα βάλεις το Fritz να λειτουργεί ως Client συνδεδεμένος με καλώδιο δικτύου από μία θύρα LAN του Speedport στην δικιά του LAN1.
    Στο μενού Settings > Advanced Settings > Internet > Account Information βάζεις τα παρακάτω:
    Spoiler:
    Συνημμένο Αρχείο 194296

Αν υπάρχει θέμα με την τηλεφωνία, βάλε στα πεδία DNS αντίστοιχα τα 212.205.212.205 και 195.170.0.1.

Στο μενού Settings > Advanced Settings > Internet Telephony, δημιουργείς τον λογαριασμό τηλεφωνίας της Cosmote πατώντας το πλήκτρο "New Internet Number" και βάζεις τα παρακάτω:

Πριν από τα παραπάνω, θα ορίσεις στον DHCP του Speedport να δίνει αυτόματα διευθύνσεις στην περιοχή 192.168.1.3 και πάνω. Θέλουμε η 192.168.1.2 να την έχει μόνο το Fritz.
    Θα φτιάξεις έναν κανόνα Port Forwarding στο Speedport για τις θύρες UDP 4000-4009 προς την ΙΡ του Fritz.
    Τέλος απενεργοποποιείς την τηλεφωνία στο Speedport και κάνεις επανεκκίνηση.

Ξέχασα το σημαντικότερο. Θα πρέπει πρώτα να έχεις πάρει τον κωδικό της τηλεφωνίας.
    1- Την LAN1 την δινω σε switch. Να φανταστω μπορω να συνδεσω το fritz σε οποιαδηπτοε LAN στο σπιτικο μου δικτυο, δε θελει απευθειας στο speedport?
    2-Τον κωδικο πως τον παιρνω
    3-Αν απενεργοποιησω το SIP στο speedport, θα μπορουν οι υπολοιπες συσκευες στο σπιτι (DECT/FAX) να λειτουργουν, η τωρα με την ευρυζωνικη παιρνουν ολες απο κει?

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    1. Όπως το λες. Δεν χρειάζεται απ' ευθείας σύνδεση στο Speedport. Αρκεί να συνδεθεί η LAN1 του Fritz.
    2. Τον ζητάς τηλεφωνικώς και σου έρχεται με sms. Μπορεί να τσινίσουν στην αρχή (λέγοντας διάφορα) αλλά τον δίνουν.
    3. Όχι δεν θα μπορούν. Απλά θα συνδέσεις το καλώδιο από το splitter σε μία θύρα PHONE του Fritz, αφού σε αυτό τώρα θα δουλεύει η τηλεφωνία.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Οκ θα τους παρω αυριο να τον δωσουν

Εν τελη ξερουμε για αυτο που ρωτησα προηγουμενως, γιατι χαθηκε η αποκρυψη στη γραμμη μου μετα την αναβθμιση? Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να συμπληρωθει στο ρουτερ, η πρεπει να τους το ζητησω τηλεφωνικα να την ξαναβαλουν

Α και κατι ακομα. Μου θυμιζεις σε παρακαλω πως μπαινω στο interface του fritz να περασω τις ρυθμισεις γιατι εχω ξεχασει τελειως

Περιοχή
    Λαμία
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    150000/50000
    ISP
    COSMOTE LTE
    Router
    Mikrotik Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό δείχνει πρόβλημα πόρτας. Τι έκανες και έπαιξε η εξερχόμενη;
    στο speedport το sip_alg το κανεις off και σε ακουνε κανονικα..
    τωρα προσπαθω να κανω registered outside lan αλλα και με το telnet που ειπαμε και τις αλλαγες τιποτα ακομα..

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από therock003 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τελη ξερουμε για αυτο που ρωτησα προηγουμενως, γιατι χαθηκε η αποκρυψη στη γραμμη μου μετα την αναβθμιση? Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να συμπληρωθει στο ρουτερ, η πρεπει να τους το ζητησω τηλεφωνικα να την ξαναβαλουν

Α και κατι ακομα. Μου θυμιζεις σε παρακαλω πως μπαινω στο interface του fritz να περασω τις ρυθμισεις γιατι εχω ξεχασει τελειως
    Πάρε τηλέφωνο διότι μπορεί να έχει γίνει reset με την αναβάθμιση.

Τι εννοείς πως μπαίνεις στο μενού; Πως έκανες μέχρι τώρα τις ρυθμίσεις του;
    Εξαρχής ακούει στην 192.168.178.1, εκτός κι αν την έχεις αλλάξει κάποια στιγμή. Μπορείς επίσης να κάνεις ένα από τα παρακάτω:
    α. Σύνδεσε μια τηλεφωνικά συσκευή και πληκτρολόγησε #991*15901590*. Με αυτό τον τρόπο κάνεις reset to default και ξεκινά με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
    β. Η συσκευή ακούει επίσης πάντα στην 169.254.1.1, που είναι δεσμευμένη Link-local address.

Υπόψη ότι όταν έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πρέπει να ενεργοποιήσουμε στο Settings > Advanced Settings > System > Expert Mode, την επιλογή "Show expert settings" ώστε να εμφανισθούν όλες οι επιλογές του firmware.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jesakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αα, είχα ξεχάσει εντελώς το SIP ALG που το έχουν και τα 2 Speedport, παρόλο που είναι γνωστό θέμα για προβλήματα στα RTP πακέτα του VoIP.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jesakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα προσπαθω να κανω registered outside lan αλλα και με το telnet που ειπαμε και τις αλλαγες τιποτα ακομα..
    Έχουμε μιλήσει διεξοδικά για το πότε το sip alg πρέπει να είναι on και πότε off.
    Έχει σχέση με το αν είσαι πίσω από ΝΑΤ ή όχι.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Εφοσον θα πρεπει τελικα να το χω στο ισογειο για να ναι κοντα στις τηλεφωνικες μου συσκευες μιας και καταργω το ρουτερ, μηπως μπορω το SSID του να το μεταφερω ενσυρματα και να το προβαλω αυρματα στο υπογειο απο αλλο ρουτερ?

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Αν υποστηρίζεται ssid clone... ναι.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    To Fritz δεν θα το έχεις στο ίδιο δίκτυο; Αν ναι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέραν από κάποια συσκευή που να μοιράζει ασύρματα το δίκτυο, άσχετα με ποιο SSID θα εκπέμπει.
    Βάζεις λοιπόν στον πάνω όροφο οποιοδήποτε ΑΡ ή router, συνδεδεμένο ενσύρματα με τον router στο υπόγειο. Αν δεν έχεις καλώδιο μεταξύ των ορόφων, οι άλλες λύσεις είναι με κάποιο Repeater ή μέσω Powerline.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Στο ιδιο δικτυο ειναι οκ, απλα παλια θυμαμαι εφτιαχνε ενα δικο του SSID και μπαινοντας σε αυτο μπορεις να κανεις τις κλησεις και μεσω εφαρμογης που κατεβαζες. Ισως τωρα να ναι χρησιμοποιουμε αλλη μεθοδο

Επειτα τις κλησεις πως τις κανω απο το κινητο (χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη)?

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Από την στιγμή που 2 ή 200 router ή AP ανήκουν στο ίδιο δίκτυο, δεν έχει σημασία ποιο SSID χρησιμοποιεί η κάθε μία συσκευή. Όλες συνδέονται στον κύριο router και μέσω αυτού με το PBX του Fritz.
    Φυσικά στις ασύρματες συσκευές πρέπει να έχουν κάποια εφαρμογή SIP client, ώστε να συνδέονται στο Fritz. Και στις ενσύρματες συσκευές αν δεν συνδέσεις το καλώδιο δεν έχουν πρόσβαση.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Οι συσκευες σταθερου θα καλουν κανονικα μετα μολις συνδεθουν μεσω του fritz η πρεπει να πατας αλλα κουμπια πριν καλεσεις. Θα παιρνει ο πατερας μου απο το σταθερο και δε θελω να τον μπλεξω πατα το ενα πατα το αλλο

Το θεμα με την αποκυρψη λυθηκε με τηλεφωνο στην εξυπηρετηση δε ξερω τι κουλο ειχαν κανει. Τους ζητησα το κωδικο για το σταθερο, μου ειπαν μονο με αιτηση του κατοχου. Η γραμμη ειναι δηλωμενη σε θειο μου και δε θελω να τον μπλεκω με διαδιστικα που με εξυπηρετει. Δε μπορω αλλιως να μου δωσουν τον κωδικο?

Ετσι τωρα με το φριτζ να φανταστω καταργω το σπλιττερακι. Modem συνδεεται απευθειας στον τοιχο και μετα καλωδιο Lan προς το φριτζ και συσκευες πανω σε αυτο (με φιλτρο?) χωρις να πρεπει το τηλεφωνο να γινει πλεον Loopback μεσα απο το τοιχο οπως πριν, σωστα?

Σελ. 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-18, 09:51
  2. Στατιστικά γραμμών ΟΤΕ
    Από puntomania στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-18, 15:20
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-17, 19:01
  4. γνωμη για στατιστικά 2 γραμμων
    Από athapap στο φόρουμ COSMOTE VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-17, 21:57