Για το τελευταίο που ρωτάς, δεν το 'χω δοκιμάσει για να σου απαντήσω. Ενδεχομένως να ζητήσει, αλλά εφόσον θα το 'χεις ξαναβάλει στο κινητό, δεν είναι κάτι να ξανακάνεις τη συσχέτιση.
Γιατί όμως το ρωτάς το τελευταίο; Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου που προσπαθείς να πετύχεις;
Υπάρχει και η πιθανότητα, ακόμα κι αν δεν το ξαναβάλεις στο κινητό, μετά από κάποιο x διάστημα, να ζητήσει η desktop εφαρμογή refresh των διαπιστευτηρίων για λόγους ασφαλείας. Οπότε το concept της χρήσης του viber αποκλειστικά σε desktop, ίσως να είναι λίγο ζόρικο.
Εμφάνιση 16-24 από 24
Θέμα: Σχετικα με το VIBER
-
06-09-19, 11:46 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #16"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
06-09-19, 11:52 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #17
Το viber θα το δουλευω κατα βαση απο τον υπολογιστη.
Δεν εχω προβλημα να την βγαζω και να την βαζω την εφαρμογη στο κινητο. Βασικα, ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης, να μην θελω να εχω viber στο κινητο (μεγαλη κουβεντα...).
Οπως μου τα λες ομως, λογικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
-
06-09-19, 11:55 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #18
Ξεκίνα το όπως το είπαμε και θα φανεί κατά πόσο θα χρειάζεται που και που να το ξαναβάζεις στο κινητό.
Επίσης, αν σ'ενοχλούν οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στην desktop εφαρμογή, μπορείς να τις μπλοκάρεις."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
06-09-19, 12:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #19
-
06-09-19, 12:14 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #20
-
06-09-19, 12:41 Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #21
Διαφήμιση που ανοίγει παράθυρο βάζεις τον κινητό σου και εγγράφεσαι σε υπηρεσίες υψηλής χρέωσης.
Με λίγα λόγια απάτη των πενταψηφίων.
-
25-11-20, 19:02 Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #22
Σε δικαρτο κινητο,δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν 2 διαφορετικα viber accounts/νουμερα,παροτι εχουν αναφερθει καποιες πατεντες με apps που κανουν clone το viber,ισχυει αυτο?? Θελω να το επιβεβαιωσω,γιατι εχω μια sim(διαφορετικης εταιρειας),απο παλιοτερο κινητο,ενεργη,για να μην χρησιμοποιω δυο συσκευες,για δυο viber ξεχωριστα.Πειτε μου αν υπαρχει τροπος η αναγκαστικα θα πρεπει να εχω 1 viber σε καθε κινητο.
-
14-12-20, 16:43 Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #23
Η πιο απλή λύση είναι να δημιουργήσεις ένα δεύτερο προφίλ στο Android κινητό σου, όπως γίνεται στα x86 λειτουργικά συστήματα. Ισχύει από τις έκδοση 5, αλλά δεν υποστηρίζεται απ´ όλους τους κατασκευαστές, γι' αυτό θα πρέπει να το ψάξεις. Εφόσον μπορείς, δημιούργησε δεύτερο προφίλ, εγκατέστησε σ´ αυτό και σύνδεσε το Viber για τη δεύτερη SIM. Συνοπτικά: Θα έχεις δυο λογαριασμούς Viber στην ίδια συσκευή, το καθένα στο δικό του προφίλ.
Πληροφορίες
How to set up multiple user profiles on Android
-
17-12-20, 23:57 Απάντηση: Σχετικα με το VIBER #24
Mήπως είναι Xiaomi το κινητό; Αν ναι δες τη λειτουργία dual apps.
Παρόμοια Θέματα
-
Ανακοινώσεις για μαθήματα και εκδηλώσεις σχετικά με το ελεύθερο λογισμικό / ανοιχτό κώδικα
Από mrsaccess στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 109Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-24, 00:28 -
Προκαταρτική Δημόσια Διαβούλευση του BEREC σχετικά με το πρόγραμμα εργασιών του για το 2019
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-18, 13:27 -
Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με το vectoring;
Από bobis στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-17, 12:56 -
Δελτίο Τύπου της Α.Δ.Α.Ε. σχετικά με το exploit CRACK
Από nikraven στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-17, 23:25 -
Σχετικά με το VDSL Vectoring
Από Kasi86 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-17, 21:54
Bookmarks