Χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο το calling credit.Χρεωνει 0.006 το λεπτο σταθερα και κινητα ελλαδος.Με την εφαρμογη mobile voip στο android η ποιοτητα ειναι πολυ καλη.Δεν νομιζω να υπαρχει κατι φθηνοτερο.
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
22-10-18, 14:47 Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #1
-
22-10-18, 15:32 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #2
Είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι αυτήν την περίοδο έχει τις χαμηλότερες τιμές (0,006€/1) για σταθερά και κινητά. Άνοιξα λογαριασμό αλλά δεν τους έχω ακόμα χρησιμοποιήσει.
-
22-10-18, 16:50 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #3
Ολες τις κλησεις τις κανω απ'αυτο.Στο νουμερο μου μονο με καλουν.Με 4G cosmote η ποιοτητα ειναι πολυ καλη.
-
22-10-18, 17:30 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #4
την χρησιμοποιώ και εγώ αρκετο καιρο αυτην την υπηρεσία. τελεια σε ολα εκτος απο τις ταυτοχρονες κλησεις οι οποιες χρεώνονται (οι δευτερες) 0.012 σε σταθερα και 0.022 σε κινητα χωρις φπα. φυσικα αυτο ισχυει σε οποιων ενδιαφέρετε να κανει ταυτόχρονες κλήσεις.
-
29-10-18, 13:20 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #5
το ελαχιστο ποσο που μπορεις να βαλεις ποιο ειναι? 10 ευρω ? ειναι betamax clone στην ουσια? γιατι αν ειναι ετσι,οι τιμες αλλαζουν σχετικα συχνα...
Στον καταλογο ενα πραγμα που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εχει και χρεωσεις χωρις caller id και ειναι ψηλοτερες,απ'οτι με caller id.H πιστοποιηση του id γινεται με μηνυμα/κλήση? Μπαινουν και σταθερα?
-
29-10-18, 14:09 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #6
-
29-10-18, 18:14 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #7
Με επιλογή αγοράς credits από Local Resellers, μπορείς να βάλεις ποσά από 6€.
-
01-11-18, 13:47 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #8
Mπορεί να εμφανίζεται το κανονικό σου νούμερο όταν κάνεις κλήση ή στέλνεις sms?
-
02-01-19, 17:53 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #9
Καλησπέρα,
Μήπως υπάρχουν κάπου οι ρυθμίσεις για trunk στο asterisk;...Eternal Legend...
-
02-01-19, 18:27 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #10
Εδώ είναι Οι ίδιες ρυθμίσεις με κάθε betamax provider.
-
02-01-19, 22:41 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #11
για ποιο λογο οι κλήσεις χωρις caller id ειναι πιο ακριβες;
-
19-10-19, 09:40 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #12
Καλημέρα παιδιά.
Χρησιμοποιώ calling credit δοκιμαστικά στο κινητό. Δοκίμασα με την εφαρμογή της MobileVoip και με το zoiper.
Στο zoiper με ilbc30 καταναλώνει περίπου 500 KB το λεπτό.
Στο MobileVoip καταναλώνει περίπου 1.2ΜΒ το λεπτό και δεν ξερω ποιον codec χρησιμοποιεί. Πώς μπορουμε να το δούμε αυτό και να το αλλαξουμε; Έψαξα στο μενού της εφαρμογής αλλά δεν είδα κάτι σχετικό.
-
22-10-19, 21:09 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #13
Μόνο αν στείλεις μήνυμα στον developer της εφαρμογής θα μάθεις το codec. Επίσης δεν νομίζω ότι μπορείς να το αλλάξεις, εύκολα τουλάχιστον. Όπως και να έχει η εφαρμογή mobilevoip έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσεων από ότι το zoiper τουλάχιστον 3 μήνες πριν που τα είχα δοκιμάσει. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει κάτι.
-
24-10-19, 12:55 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #14
Me zoiper και ilbc30 δεν αντιμετώπισα έως τώρα πρόβλημα και έχει 60% λιγότερη κατανάλωση data κάτι που βολεύει όταν είσαι με mobile internet.
Υποψιάζομαι ότι το MobileVoip χρησιμοποιεί G.711 για να έχει τέτοια κατανάλωση. Δεν είπα να το αλλάξω στον κώδικα απλά αναρωτήθηκα αν ήταν κάτι προφανές από τα settings που μου ξεφεύγει.
Επίσης η εφαρμογή δεν δουλεύει με SIP πρωτόκολλο (;;; )
Εδώ βλέπετε τις κλήσεις που φαίνονται στο λογαριασμό της CC από MobileVoip και zoiper.
-
20-11-19, 18:36 Απάντηση: Calling credit, φθηνος παροχος για κλησεις #15
Τελικά το MobileVoip χρησιμοποιεί AMR-nb.
Βέβαια και πάλι που το δοκίμασα έχει αρκετή κατανάλωση data αν και θεωρητικά ο AMR-nb πάει μέχρι 12kbps, στα ίδια επίπεδα περίπoυ με τον ilbc. Περίεργο γιατί καταναλώνει τόσο.
Hi,
Thanks for your message.
Unfortunately it is not possible to change the codec in the app.
In most cases AMR-nb is used for Android.
Kind regards,
Angela
Παρόμοια Θέματα
-
Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, που συνδυάζει 4G και WiFi, διαθέσιμη πλέον για πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 84Τελευταίο Μήνυμα: 12-08-21, 02:00 -
Πρόστιμο 150.000 ευρώ σε εταιρείες τηλεφωνίας για κλήσεις προώθησης προϊόντων
Από Zer0c00L στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 85Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-18, 20:09 -
Εισαγωγή σέ ευρυζωνική τηλεφωνία χωρίς εισερχόμενες κλήσεις
Από weather1967 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-18, 18:21 -
Wind:Αλλαγές σε πακέτα ομιλίας συμβολαίου κινητής ιδιωτών και Καρτοσύνδεσης για κλήσεις με προορισμό την Μεγάλη Βρετανία
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-18, 04:23 -
Φθηνές κλήσεις στην Αγγλία με την DiscountVoip
Από stelakis1914 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-17, 16:50
Bookmarks