Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω.?
Μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει για καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος
26/07/2018 αδυναμία της πρόσβασης
26/11/2018 αδυναμία της πρόσβασης
26/03/2019 ακυρώθηκε από αυτούς
Επόμενη καταμέτρηση 26/07/2019
Αυτά από το ΔΕΔΔΗΕ
Πάμε στην ΔΕΗ
Αυτή δεν μπορεί να στείλει λογαριασμό της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος γιατί λέει πρέπει να γίνει εκκαθάριση
Συμβουλή τους να κατέβω κάτω στο ρολόι (μετρητή) και πάρω τις ενδείξεις ώστε να τους τις δώσω να κάνουν τον έλεγχο και να μου στείλουν λογαριασμό
Όπως θα έχετε καταλάβει το πόσο θα είναι υψηλό
Άλλη λύση που μου πρότειναν να γράψω σε μορφή ανακοίνωσης τα κουδούνια αυτών που θα χτυπάνε οι καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να τους ανοίξουν για να γίνει η καταμέτρηση.
Η μητέρα μου σήμερα έκανε ηλεκτρονικά καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη
Εσείς τι λέτε
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.?
Υπόψη αυτό είναι πρόβλημα όλης της πολυκατοικίας καθώς σε κανέναν από τους είκοσι ιδιοκτήτες/ενοικιαστές δεν έχει γίνει καταμέτρηση ή αποστολή λογαριασμών
Πιθανόν να είναι και άλλα ακίνητα στην περιοχή.
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
27-03-19, 18:48 Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #1
-
27-03-19, 19:23 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #2
Η λύση να πάρεις τις μετρήσεις και να τις στείλεις δεν είναι καλή/εφικτή;
-
27-03-19, 20:20 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #3
Το πρόβλημα οφείλεται αποκλειστικά στον ανίδεο και ανίκανο διαχειριστή κτιρίου που έχετε. Σε εκείνον πρέπει να γίνει όχι καταγγελία αλλά αγωγή και να ζητήσετε αποζημίωση για την αναστάτωση που σας φέρνει, καθώς όχι απλά θα έρθουν μαζεμένοι λογαριασμοί σε όλα τα διαμερίσματα αλλά προβλέπεται και πρόστιμο σε κάθε παροχή (μονοφασική €100, τριφασική €180) για κάθε φορά που δεν ήταν δυνατή η καταμέτρηση, εάν η πολυκατοικία σας δεν καταχωρήθηκε στη νέα πλατφόρμα "ΔΕΗ Χαρτογράφηση" που μπήκε σε λειτουργία στα μέσα του 2018 για να βρίσκουν με ακρίβεια τα κτίρια και τα ρολόγια της ΔΕΗ. Μιλάμε για πρόστιμα >€6.000 (€300/διαμέρισμα x 20 διαμερίσματα) επειδή δεν αφιέρωσε ο κος διαχειριστής σας 5 λεπτά να σας γράψει στην πλατφόρμα.
Επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο από το Σύλλογο Διαχειριστών Ελλάδος που κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη-διαχειριστές τον Μάρτιο του 2018:
Spoiler:Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 27-03-19 στις 20:25.
-
27-03-19, 21:56 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #4
Την πάτησα...λέω τι λέει...
Μην με τρελαίνεις και εσύ
σήμερα ειλικρινά κόντεψα να πάθω έμφραγμα η καρδιά μου βάρεσε κόκκινο σε παλμούς , η πίεση υψηλή σε σημείο που μου άνοιξε η μύτη πάνω από 3-4 φορές στην δουλεία και στο δρόμο
Να δούμε τι θα πει ο συνήγορος του πολίτη που έκανε καταγγελία η μητέρα μου για ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ.
Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά γιατί όσοι γνωρίζετε καταλαβαίνετε ...
ενδεικτικά θα σας αναφέρω
Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ 27/07/2018 - 24/09/2018
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 26/09/2018 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙ)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ 26/11/2018 (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ)
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΟΤΕ => 18376 Κ / 6604 Μ
ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 20944 Κ / 7228 Μ
αν το αφήσω για 26/07/2019 μάλλον την έκατσα όχι ότι τώρα σώζεται η κατάσταση...
-
27-03-19, 22:50 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #5
-
27-03-19, 22:51 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #6
-
27-03-19, 22:58 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #7
Eιπα και εγω...
Πάντως και εγω εχω βαλκει ανακοινωση να κτυπανε τη διπλα πορτα για να τους ανοιγουν να βλεπουν τους μετρητες που ειναι παντα καποιος εκει αλλα την αγνοουν.
Γιαυτο το λογο δινω εγω ενδειξη καθε 4 μηνες, (1 2μηνο περνανε αυτοι 1 2μηνο δινω εγω) οποτε οταν περνανε και δε μας βρισκουν τουλάχιστο βγαινει εκκαθαριστος 4 μηνου και οχι 8+ μηνου.
@Zer0c00L απλα δωσε ενδειξη εσυ, στη συνεχεια καποιος απο τους λογαριασμους θα αναγραφει "επομενη καταχωρηση ενδιεξης απο τοτε μεχρι τοτε¨βαλε μια υπενθυμιση στο κινητο να δινεις την ενδειξη εσυ.
-
27-03-19, 23:47 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #8
προσπάθησα να δώσω ένδειξη ηλεκτρονικά στο ΔΕΔΔΗΕ δυστυχώς δεν το δέχεται το σύστημα
αφού καταχώρησα τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΟΧΗΣ μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα
όποτε τώρα μένει να δώσω τηλεφωνικά τις ενδείξεις
- - - Updated - - -
ναι όπως είπα έχω Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ)
αν είναι κανένα 600 ευρώ (όχι ότι είναι καλό) γιατί δεν ευθύνομαι εγώ αλλά αυτοί...καλά θα είναι
πολύ φοβάμαι μην πάει κανένα 1000 ευρώ και πάνω...γιατί τότε θα έχουμε θέμα...
διακανονισμό δεν μπορώ να κάνω με την ΔΕΗ για πολλούς λόγους
όποτε θα πρέπει να τον ξοφλήσω το πολύ σε δύο δόσεις πριν λήξει ο λογαριασμός...
αλλά τελικά θα δίνω εγώ τις ενδείξεις από εδώ και πέρα (στο μέλλον) τέρμα δεν τους έχω πλέον εμπιστοσύνη
και δεν θέλω να δω τις κάμερες ασφαλείας να δω όντως βάρεσαν κουδούνια και δεν τους άνοιξαν? γιατί τότε χοντραίνει το πράγμα
περιμένω να δω την αντίδραση από τον Συνήγορο του πολίτη και από την ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ που θα τους γνωστοποιηθεί και το όμορφο (είμαι νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας) εκεί θα γελάσουμε...
-
28-03-19, 03:23 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #9
Πληροφοριακά... κοιτάζοντας τον δικό μου λογαριασμό... έτσι για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης..
Για κατανάλωση 320 ημερήσιο 190 νυχτερινό...
λογαριασμός για ΔΕΗ και λοιπές χρεώσεις που αφορούν την κατανάλωσή ρεύματος .... περίπου 65 ευρώ.
Κανε μια αναγωγή στην δικιά σου κατανάλωση... αφαίρεσε αυτά που έχεις πληρώσει έναντι...
και θα δεις στο περιπου τι να περιμενεις
-
28-03-19, 09:39 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #10
-
28-03-19, 12:03 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #11
Αυτό δεν κατάλαβα τι σημασία έχει
και το όμορφο (είμαι νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας) εκεί θα γελάσουμε...
-
28-03-19, 12:26 Απάντηση: Πρόβλημα με καταμέτρηση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος , αποστολή λογαριασμών #12
Αυτό έχει τεράστια σημασία καθώς όταν εκπροσωπείς εταιρεία πρέπει να είσαι εντάξει στις προσωπικές σου υποχρεώσεις με την ΔΕΗ ή το ΔΕΔΔΗΕ γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν γίνεται καμία δουλειά.
Βέβαια επειδή η εταιρεία ανήκει στους μεγάλους πελάτες θα δούμε τι θα γίνει...
Πήρα το 10410 ΔΕΔΔΗΕ δεν κατέστη δυνατόν να δώσω την μέτρηση
έτσι κάλεσα το 11500 ΔΕΔΔΗΕ έδωσα την μέτρηση κανονική και νυχτερινή είπαν θα το προωθήσουν στην ΔΕΗ για να εκδοθεί λογαριασμός και η ευγενική κυρία στο τηλέφωνο μου είπε τώρα να περιμένω στις 26/07/2019 που θα έρθουν να πάρουν την μέτρηση και να τους καλέσω την επόμενη μέρα και να τους δώσω εγώ την μέτρηση για το δικό μου ρολόι/μετρητή.
Να επισημάνω ότι τελικά είναι και άλλα ακίνητα επί της οδού Λάσκου Βασιλείου στο Παγκράτι που δεν έχουν πάρει μετρήσεις.
Bookmarks