θελω να κανω αλλαγη ονοματοσ στην ΔΕΗ από την μαμά μου σε εμενα..Αλλά υπάρχει μια οφειλη.γινεται να κανω την αλλαγη και να πληρώσω αργοτερα την οφειλη ?
Εμφάνιση 1-6 από 6
Θέμα: αλλαγη ονοματοσ δεη
-
09-09-19, 14:14 αλλαγη ονοματοσ δεη #1
-
09-09-19, 23:02 Απάντηση: αλλαγη ονοματοσ δεη #2
Καλησπέρα..Πως θα κάνεις την αλλαγή..Θα πρέπει να έχεις εσύ το ενοικιαστηριο η κάποιο αποδεικτικό...Αλλά θα πρέπει να πάτε μαζί με την μητέρα σου..Για την αλλαγή του ονόματος...Και θα της πουν να πληρώσει την οφειλή η να κάνει διακανονισμό το ποσό που χρωστάει..
-
09-09-19, 23:09 Απάντηση: αλλαγη ονοματοσ δεη #3
Εδώ οι πληροφορίες..
https://www.dei.gr/default.aspx?id=31143&nt=18&lang=1
Μόνο εάν πάς σε άλλον πάροχο μπορεί ίσως να γλυτώσεις προσωρινά το χρέος..
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.. ίσως η ΔΕΗ μπλοκάρει την αλλαγή παρόχου.. λόγω χρέους.. (?)
-
09-09-19, 23:30 Απάντηση: αλλαγη ονοματοσ δεη #4
-
09-09-19, 23:42 Απάντηση: αλλαγη ονοματοσ δεη #5
Η οφειλή είναι παντρεμένη με τον συγκεκριμένο μετρητή και το χρέος δεν σβήνει. Πάρε τον λογαριασμό στο όνομα σου και διακανόνισε απευθείας την οφειλή σε 24 δόσεις.
-
10-09-19, 01:59 Re: Απάντηση: αλλαγη ονοματοσ δεη #6
Η οφειλή δεν είναι παντρεμένη με τον μετρητή.
Αμα ήταν ετσι κάθε φορά που κάποιος νοίκιαζε ένα σπίτι και ήθελε να βάλει το ρεύμα στο όνομα του θα έπρεπε να βάλει δικηγόρο να ψάξει το ιστορικό του μετρητή.
Οι ιδιοκτήτες δε των σπιτιών, που τα νοικιάζουν, οι μισοί δεν θα έπρεπε να κοιμούνται το βράδυ από το άγχος και οι άλλοι μισοί θα ήταν φυλακή.
Η οφειλή είναι παντρεμενη με το ΑΦΜ.
Απλα ο φίλος, όπως προειπωθηκε, για να βάλει το ρεύμα στο όνομα του πρέπει να προσκομισει συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή μισθωτήριο στο όνομα του.
Εφόσον όμως το ρεύμα είναι στο όνομα της μητέρας του αυτό σημαινει ότι το σπίτι ή το μισθωτήριο είναι στο όνομα της.
Άρα απλά δεν μπορεί να το πάρει στο όνομα του.
Αμα γινόταν αυτό θα άφηνα να μαζευτεί ένα καλό χρέος και μετά θα το έγραφα στην γυναίκα μου. Δεν γίνονται αυτάΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Sakis206 : 10-09-19 στις 02:33.
Bookmarks