Λοιπόν κύριοι μια βοήθεια...
Σε ένα ημιτελές διαμέρισμα οι εργασίες που απαιτούνται για την αποπεράτωσή του είναι οι εξής :
Εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα, δάπεδα, είδη υγιεινής, κουζίνα, ντουλάπες και σώματα καλοριφέρ.
Ξέρει κανείς πόσο είναι το ελάχιστο κόστος (στο περίπου) για την ολοκλήρωσή του ;
Εμφάνιση 1-14 από 14
Θέμα: Ημιτελές διαμέρισμα
-
24-09-19, 19:49 Ημιτελές διαμέρισμα #1
-
24-09-19, 19:57 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #2
Το κουστουμάκι βασίζεται στα τμ των χώρων του διαμερίσματος. Συν ένα + στην τιμή αν επιλέξεις premium υλικά.
Με τόση πολλύ εργασία η επιλογή σου είναι ένας εργολάβος για στα κάνει όλα μάζι..Απλά πάρε τιμές απο πολλούς, όπως επίσης να ψάξεις για τη δουλειά που έχουν κάνει σε άλλους χώρους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hemlock : 24-09-19 στις 20:04.
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
24-09-19, 20:10 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #3
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τουλάχιστον 50 χιλιάδες €, ανάλογα τα υλικά, την εργασία κλπ.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
24-09-19, 20:30 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #4
-
24-09-19, 21:59 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #5
Κανένα 50άρι έχω υπολογίσει για ανακαίνιση αλλά με καλά (όχι υπερβολές όμως) υλικά.
Τα κουφώματα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, βάλε Alumil κάποια καλή σειρά, μέσα μπορείς να τα αντικαταστήσεις τα υπόλοιπα, αλλά θα γλυτώσεις λεφτά από θέρμανση-ψύξη αν δεν χάνεις εκεί.
Επίσης δομημένη καλωδίωση και έναν καλό πίνακα.
-
24-09-19, 22:02 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #6
-
24-09-19, 22:26 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #7
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τα υλικά μόνο που θέλεις -πλακάκια, αλουμίνια (υπολόγιζε γύρω στο 1000αρικο για το καθένα ανάλογα το μέγεθος), έπιπλα κουζίνας, εργασία, βαψίματα και άλλα, είναι πολλά χρήματα. Ντουλάπες, ντουλάπια είναι ακριβά είδη. Βάλε και 70 τετρταγωνικά πλακάκια για το πάτωμα και πόσα για το μπάνιο, κουζίνα.
Άντε να το παλέψεις κοντά στα 40 χιλιάρικα, με ψάξιμο, συμφωνία με εργολάβο κλπ.
Στην περίπτωση σου θέλεις οπωσδήποτε εργολάβο για να τα φτιάξει. Αν πας μάστορα, μάστορα ξεχωριστά θα σου βγει τρελό ποσό και δεν θα τελειώσεις ποτέ.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
30-09-19, 19:36 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #8
-
02-10-19, 16:55 Re: Ημιτελές διαμέρισμα #9
μάστορας δεν είμαι και δεν έχω εμπειρία αλλά μου φαίνεται υπερβολικό σαν ποσό τα 50.000 ευρω για 65 τμ.
εχω δει πως ανακαινίζονται τα σπίτια στην Σουηδία και δεν νομίζω να φτάνουν με την καμία τα σχεδόν τα 800 ευρώ το τετραγωνικό που λέτε και σας πιστεύω οτι θα στοιχίσει στην Ελλάδα.
Η λογική είναι οτι η ανακαίνιση στο σπίτι-διαμερισμα είναι αναλώσιμη και τα υλικά που θα βάλεις θα χρειαστούν να αλλαχτούν σε κάποιο χρονικό ορίζοντα.
Δεν εχω δει πουθενά να χρησιμοποιούν πλακάκια στο πάτωμα, εκτός απο το μπάνιο.
Πατώματα δουλεύουν πολύ με πατώματα Laminate.
Συντηρούν και διατηρούν ακόμα και παλιά ξύλινα κουφώματα και δεν τα αλλάζουν με αλουμίνιο αλλά μιλάμε για τριπλό τζάμι.
Κουζίνες παίζουν πολύ με ΙΚΕΑ.
έχω δει να μην ξηλώνουν παλιές εγκαταστάσεις ρεύματος και νερού αλλα να τις θάβουν κατω απο νέο τοίχο γυψοσανιδας που εφαρμόζουν πανω στον παλιό τοιχο και να περνάνε ανάμεσα στον παλιό τοίχο και την γυψοσανίδα ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, δομημένες καλωδιώσεις κτλ.
-
06-10-19, 15:42 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #10
Σορρυ, αλλα εχουμε πολυ λιγα δεδομενα για να πουμε τιμες.
Ειναι σοβατισμενο;
Εχει γινει ηλεκτρολογικη εγκατασταση;καλωδιωσεις, πίνακας, πριζες, διακοπτες;
Υδραυλικη εγκατασταση;
Λογικα μιλαμε για 2 υπνοδωματια.
Οι διαφορες ατα κουφωματα ειναι πολυ μςγαλες πχ απλά πλαστικά, με αλουμινιου διπλά με ψευδοεπενδυση ξυλου μπορει να ειναι x2.5 η τιμή.
Επισης κουζινα απλη μελαμινης εχει μςγαλη διαφορά με ξύλο.
Το ιδιο και οι ντουλάπες.
Εχει πλακακι απο 6-7 ευρω το τ.μ. εως και 60.
Μπαλκονια εχει; Καγκελα; Θα μπουνε τεντες;
Απο θερμανση; Υπαρχει λεβητας; σωματα; τζακι;
Οτι τιμη και να πουμε μπορεί και μην εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα.
-
06-10-19, 19:54 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #11
-
06-10-19, 20:01 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #12
Θες και καγκελάκια βλέπω...Αν είναι μονάχα η πρόσοψη του διαμερίσματος, υπολόγισε άλλα 1Κ ευρώ, ανάλογα την επιλογή σου.!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hemlock : 06-10-19 στις 20:16.
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
06-10-19, 21:27 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #13
Προσωπικη μου αποψη ειναι να το πας μαστορα-μαστορα και να μη το δωσεις σε εργολαβο. Ετσι θα σου βγει φθηνοτερα. Επισης να υπολογισεις ενσημα, ικα κλπ.
-
07-10-19, 08:26 Απάντηση: Ημιτελές διαμέρισμα #14
Bookmarks