Τις τελευταίες ημέρες σκάβει η cosmote για οπτικές ίνες στις Ανακούς, Μαιάνδρου, Τυάνων, Αλεξάνδρου, Ανθέων κλπ. Κάποιες ημέρες πριν είδα να σκάβει η inalan, δεν εχω καταλάβει ποιος σκάβει τι και που. Πραγματικά εχω μπερδευτεί...
Εμφάνιση 61-75 από 77
Θέμα: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH
-
22-06-23, 18:27 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #61Ακάκιε, το ρουτεράκι να 'ναι Cisco!
-
22-06-23, 18:28 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #62
Ο καθένας μπορεί να σκάβει όπου θέλει για FTTH!
Βέβαια η Inalan γενικά δεν κοιτάει τι κάνουν οι μεγάλοι πάροχοι.
Τώρα για τους μεγάλους παρόχους γενικά ο ένας κοιτάει που έχει δίκτυο άλλος μεγάλος πάροχος,
αν και ο νέος κανονισμός για FTTH στα κτήρια προβλέπει τουλάχιστον 2 διαφορετικά δίκτυα για FTTH.
-
22-06-23, 18:31 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #63
Βρε καλά κάνουν, το θέμα ειναι γιατί να εχουμε μονο cosmote εμεις και οχι και την inalan
Ακάκιε, το ρουτεράκι να 'ναι Cisco!
-
22-06-23, 18:33 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #64
Άμα σε έχει βάλει στον χάρτη της η Inalan λογικά θα έρθει και σε εσένα,
ή θα σε βάλει αργότερα..
-
22-06-23, 18:35 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #65
Μας είχε κόκκινους και τωρα δεν μας έχει καθόλου! Αίσχος, αλητεία, προδοσία κλπ κλπ
-
23-06-23, 17:40 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #66
Κατι τετοια διαβαζω και τρελαινομαι.
Ρε σεις μονα ζυγα δικα σας τα θελετε ?
Μετα θα λετε γιατι δεν βαζει και η NOVA που ειναι η πιο φτηνη....
Μετα γιατι δεν βαζει συμμετρικο η Nova/
Και καποιοι εδω μεσα περιμενουμε να δουμε εστω τα 100mbps στην γραμμη μαςKOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
23-06-23, 19:48 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #67
Κατανοώ, αλλα ξέρεις τι ειναι να τους βλέπεις να σκάβουν ενα τετράγωνο μακριά σου και οχι σε εσένα; Χίλιες φορές να μην τους έβλεπα καθόλου, Τώρα για την nova, εχω ορκιστεί οτι wind δεν πρόκειται να ξαναβάλω στην ζωή μου, καλύτερα με σήματα καπνού. Οπότε η γκρίνια απο εμένα σταματάει στην inalan και στον πΟΤΕ
-
08-07-23, 22:14 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #68
Καλησπέρα!
Μια απορία έχω. Η περιοχή μου, βασικά όλη η Ν. Φιλαδέλφεια, εμφανίζεται στον χάρτη https://www.broadband-assist.gov.gr ότι έχει ftth υποδομή, ακόμη και το δικό μου κτίριο. Τα εργα τελειωσαν πριν μερικές μέρες. Όμως ούτε η cosmote ούτε η Inalan δεν δίνουν διαθεσιμότητα.
Να υποθέσω ότι ο χάρτης δεν έχει καμία ουσιαστική σχέση με την εμπορική διαθεσιμότητα της υπηρεσίας; Είναι απλά μια καταγραφή του σε ποιες περιοχές τελείωσαν οι εργασίες;
-
09-07-23, 01:01 Re: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #69
Η Cosmote τα έχει στα προς ενεργοποίηση, έως τέλος Οκτωβρίου θα τα έχει ενεργοποιήσει εμπορικά, μετράς εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση.
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
14-07-23, 22:42 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #70
Καλησπέρα! Θα ακουστεί λίγο βαρύ αυτό που θα πω. Ο χάρτης https://www.broadband-assist.gov.gr λέει ψέματα, ή τουλάχιστον λέει κάτι που ακόμα δεν είναι αλήθεια. Υποτίθεται ότι σε αυτόν αποτυπώνεται το που έχει φτάσει το FTTh και σε ποιο κτήριο συγκεκριμένα. Όχι βέβαια αν κάποιος έχει συνδεθεί. Αλίμονο! Αλλά αν έχει φτάσει η ίνα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο κτίριο.
Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κάποιοι - υπεύθυνοι για τον χάρτη - βιάστηκαν να "κοκκινίσουν" όλα τα οικοδομικά τετράγωνα και τα κτίρια. Ωστόσο σε πολλούς δρόμους τα έργα δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Σε ορισμένους έχουν μπει κορδέλες για απαγόρευση στάθμευσης, σε άλλους δεν έχει μπει τίποτα ακόμα.
-
14-07-23, 22:50 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #71
Κοίτα, και το
https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx
όταν δούλευε σου έλεγε και προσεχώς που θα γίνουν συνδέσεις FTTH.
Κάτι ανάλογος είναι τώρα και ο χάρτης..
-
12-12-23, 11:00 Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #72
Ξέρει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να περνούν 2 γραμμες οπτικών διαφορετικές εταιρίες σε μια περιοχή?
Πριν μια εβδομάδα εδω που είμαι καπως ψιλά στην Φιλαδέλφεια, περασε οπτικες η cosmote! Σημερα βλέπω ότι ξαναπερνουν οπτικες αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρία είναι γιατι δεν έχουν κανενα διακριτικό περα απο ενα bobcat που γραφει πανω enertia network!
-
12-12-23, 11:12 Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #73
Στην Φιλαδέλφεια έχει περάσει σχεδόν παντού η cosmote (μάλιστα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου κιόλας, περιοχή Άλσους) και δεύτερη και καταϊδρωμένη περνάει η Inalan, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αντί να πήγαινε σε περιοχές που είναι τελείως "λευκές" από κάλυψη, αλλά ΟΚ. Μάλλον αυτό βλέπεις και εσύ.
Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
12-12-23, 21:14 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #74
-
13-12-23, 14:20 Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια FTTH #75
Bookmarks