Δελτίο Τύπου:
Μαρούσι, 6 Δεκεμβρίου 2019. Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ .
Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15€ από 20€ για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.
H WIND συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού της δικτύου χωρίς περιορισμούς.
Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.wind.gr
Σημείωση: Η μείωση της τιμής θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019.
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
06-12-19, 20:22 Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
06-12-19, 20:25 Απάντηση: Wind: μείωση κόστους δεδομένων στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W #2
Να και ένας με μείωση τιμής, με τα έως τώρα δεδομένα.
-
06-12-19, 20:47 Απάντηση: Wind: μείωση κόστους δεδομένων στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W #3
Διάβασε προσεκτικά την ανακοίνωση.
Και αυτή αφορά το πρόσθετο πακέτο που τώρα αντί για επιπλέον €20, χρεώνεται επιπλέον €15.
Επίσης, αυτή η τιμή είναι σε συνδυασμό με σταθερό Wind.
Χωρίς σταθερό Wind, η τιμή είναι €20.
Τα ψιλά γράμματα:
* Οι επιλογές Unlimited GB είναι διαθέσιμες για συνδρομητές στα προγράμματα W 2GB και W 5GB. Η υπηρεσία Unlimited GB με μηνιαία ανανέωση έχει μηνιαίο πάγιο 15€ για συνδρομητές W 2GB & W 5GB με συνδυασμό WIND ONE & μηνιαίο πάγιο 20€ για συνδρομητές W 2GB & W 5GB χωρίς συνδυασμό WIND ONE.
Μετά την κατανάλωση 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος ισχύει απεριόριστη χρήση Mobile Internet εντελώς δωρεάν με μειωμένη ταχύτητα έως 1 Mbps.
Οι τιμές των προγραμμάτων χωρίς το πρόσθετο πακέτο αναφέρονται εδώ και είναι €42/μήνα για το πρόγραμμα W 2GB ή €52/μήνα για το πρόγραμμα W 5GB (τιμές προσφοράς με 24-μηνη δέσμευση, χωρίς συσκευή).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 06-12-19 στις 21:03.
-
06-12-19, 20:47 Απάντηση: Wind: μείωση κόστους δεδομένων στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W #4
-
06-12-19, 20:50 Απάντηση: Wind: μείωση κόστους δεδομένων στο πρόσθετο πακέτο Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #5
Αυτοί εδώ είναι κι πιο πονηροί, μία αρκετά αόριστη ανακοίνωση που σε κάνει να ψάχνεις τι τιμές θα έχεις τελικά, χωρίς να είναι και εύκολο να κάνεις άμεση σύγκριση με τα προηγούμενα τιμολόγια...
Have you been to Samos? No you have not been to Samos! :D :p
-
06-12-19, 21:37 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #6
Για την q και τα καρτοκινητά wind τίποτα?
-
06-12-19, 21:39 Απάντηση: Wind: μείωση κόστους δεδομένων στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W #7
-
07-12-19, 02:56 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #8
Είναι προφανές ότι δεν το έχουν σκεφτεί καλά και κάτι μου λέει ότι η Wind θα βγάλει νέα ανακοίνωση στις επόμενες μέρες (ανεβάζοντας το unlimited στα 40 GB ή 50 GB άμα θέλουν να βγουν μπροστά), για να κάνει match τον ανταγωνισμό, καθώς στο €20 add-on οι άλλοι παρέχουν πάνω από τα διπλάσια data!!! Καλό θα ήταν να βάλουν και επιπλέον επιλογή με 10GB (€10) όπως οι υπόλοιποι.
Add-ons (μηνιαία χρήση / χρέωση)
- Vodafone/Cosmote: 10GB: €10, 40GB: €20
- Wind: "Unlimited" 15GB: €20 ή 15GB: €15 άμα έχεις σταθερό Wind
Κάποιος στην Wind χαζολογαγε στα meetings μάλλον και δεν είχαν καλή ενημέρωση πως θα κινηθούν οι άλλοι. Ή μήπως είναι τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει (καλά συνεννοημένο) καρτέλ που τόσα χρόνια τους κατηγορούμε;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 07-12-19 στις 05:32.
-
08-12-19, 17:49 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #9
Υπάρχει κάτι σε unlimited GB για πελάτες που έχουν σταθερό wind και καρτοκινητό f2g;
Ευχαριστώ
-
09-12-19, 13:38 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #10
Εχω 1 κινητο Wind με 2GB για τη γυναικα μου , 1 κινητο Wind με 1 GB για μενα στα 32+ ευρω/μηνα
Το σταθερο vdsl50 με 30 ευρω/μηνα
και 1 f2g για το γιο μου στο ονομα μου ΟΛΑ.
Ποσα data επιπλεον μου αναλογουν??
DELL, CPU i3 1005G1 1,2GHz, RAM 8 GB, SSD 500
-
09-12-19, 15:21 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #11
Θέλουμε απεριόριστα δεδομένα σε full speed με 20 ευρώ το μήνα. Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία
-
09-12-19, 15:44 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #12
Εγώ βασικά θα ήμουν happy εάν πχ στο πακέτο των 10gb τον μηνα μετά τα 10gb με full speed να γινόταν unlimited στα 5mbps και το πακέτο των 40gb να γινόταν μετά unlimited στα 10mbps. Για να δείτε τι καλός και βολικός είμαι σαν καταναλωτής
Αυτά ομως τα .... unlimited μετά κάποια gb του πακέτου σου να πέφτει στο 1 ολόκληρο mbps είναι κοροϊδία ούτε καν αστεία.
-
09-12-19, 23:02 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #13
Αυτό έχει και μια λογική, το φάσμα που έχουν πληρώσει για την άδεια οι πάροχοι δεν επαρκεί για να δώσει πραγματικά unlimited σε όλους, αν δεν μπει κάποιο όριο τότε θα βλέπουμε 4G και θα έχουμε ταχύτητες Ε στην καλύτερη.
Λίγο θα φτιάξει αν ποτέ καταφέρουν να περάσουν σε 5G αλλά και πάλι πουθενά δεν θα υπάρχει unlimited χωρίς fair use Και τα σχετικά.
-
09-12-19, 23:08 Απάντηση: Wind: μείωση τιμής του πρόσθετου πακέτου Unlimited GB των προγραμμάτων W 2GB και W 5GB #14
Η οποία wind μάλιστα έχει και το λιγότερο φάσμα, από τους υπόλοιπους παρόχους κινητής.
Bookmarks