Σελ. 139 από 177 ΠρώτηΠρώτη ... 119129134137138139140141144149159 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 2.071-2.085 από 2642
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://zenith.gr/media/tvsjvrei/gas...F%81%CE%B1.pdf

φαρμακείο , δε νομίζω να ισχύει ρήτρα αποχώρησης , ρώτα (γραπτώς) και κάνε άμεσα αλλαγή

- - - Updated - - -

απο τότε έχω να κάψω αέριο για θέρμανση , απο το σταθερό τότε (με τις επιδοτήσεις που πληρωνόμασταν για να κάψουμε )
    Το volton gas central είναι οκ?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tselassos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το volton gas central είναι οκ?
    δε δείχνει να λέει κάτι το οικιακό και υποθέτω ούτε το central , edit 0,055 έχει...
    0.045 πχ είναι ακριβό , αλλά υπάρχουν ακριβότερα , δλδ δες με βάση αυτή την τιμή ότι φθηνότερο βρεις

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    fritzbox 7140
    Καλησπέρα σας,
    Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας αποστέλλουμε συνημμένη την Σύμβαση Προμήθειας Φυσικού Αερίου για το προϊόν My Home Gas Control.
    Παρακαλώ όπως μας αποστείλετε υπογεγραμμένες όλες τις σελίδες καθώς και τα παρακάτω δικαιολογητικά, ως απάντηση στο παρόν e-mail:
    1. Αντίγραφο ταυτότητας 2 όψεων
    2. Τελευταίο λογαριασμό αερίου και απόδειξη πληρωμής
    3. Αποδεικτικό ιδιοκτησίας Ε9
    4. Φωτογραφία μετρητή αερίου

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
    Με εκτίμηση.

δεν μου εχει ξαναζητηθει απο καποιον αλλον παροχο το Ε9 γιατι το ζηταει η ΔΕΗ;μαλιστα ήμουν παλαιοτερα πελάτης τους .
    τελος, γιατι ειναι πιο γρηγορα απο καταστημα; προωθείται το αιτημα πιο συντομα; εμενα εχει ερθει η συμβαση στο email.αν απο καταστημα γινει πιο γρηγορα η μετάβαση, να παω σε καταστημα

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mix21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν μου εχει ξαναζητηθει απο καποιον αλλον παροχο το Ε9 γιατι το ζηταει η ΔΕΗ;
    για αποδεικτικό σχέσης ακινήτου , το οποίο φυσικά είναι τελείως άκυρο αλλά αναγκαστικά δινεις
    μαλιστα ήμουν παλαιοτερα πελάτης τους .
    το ζητάνε κάθε φορά

τελος, γιατι ειναι πιο γρηγορα απο καταστημα; προωθείται το αιτημα πιο συντομα;
    παλιά είχαν τεράστια προβλήματα, τώρα νομίζω προχωρά σε 3-4 εργάσιμες . Απλά πάρε την ΕΔΑ μετά απο 5 μέρες να διες αν λάβανε αίτημα

εμενα εχει ερθει η συμβαση στο email.αν απο καταστημα γινει πιο γρηγορα η μετάβαση, να παω σε καταστημα
    θα πρέπει να τα εκτυπώσεις , δλδ και τη φωτό του μετρητή

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Εγώ ρε παιδιά έκανα αίτηση για το control στις 17 Οκτωβρίου γιατί μετακόμισα σε νέο σπιτι, η ΔΕΗ σε 2-3 μέρες μου είπε οκ όλα τα έγγραφα είναι εντάξει το αίτημα προχώρησε. Πέρασε ο καιρός και δεν βλέπω το αέριο στις "παροχές" μου, παίρνω στη ΔΕΗ μου λέει από μας είναι οκ πάρτε στην ΕΔΑ. Πηρα στην ΕΔΑ πριν καμία 10 μέρες, λέω υπάρχει κάποιο κόλλημα κλπ; Μου λέει όχι απλά παίρνει κάποιες μέρες, υπομονή και θα γίνει.

Με αυτά και με αυτά έχει 1 μήνα κι ακόμα δεν ξέρω αν όντως έχει ενεργοποιηθεί στο όνομα μου ούτε έχει εμφανιστεί ακόμα στις παροχές μου (εγώ πάντως αέριο ήδη καίω για θέρμανση αυτές τις μέρες που έκανε κρύο).

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sheikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ρε παιδιά έκανα αίτηση για το control στις 17 Οκτωβρίου γιατί μετακόμισα σε νέο σπιτι, η ΔΕΗ σε 2-3 μέρες μου είπε οκ όλα τα έγγραφα είναι εντάξει το αίτημα προχώρησε. Πέρασε ο καιρός και δεν βλέπω το αέριο στις "παροχές" μου, παίρνω στη ΔΕΗ μου λέει από μας είναι οκ πάρτε στην ΕΔΑ. Πηρα στην ΕΔΑ πριν καμία 10 μέρες, λέω υπάρχει κάποιο κόλλημα κλπ; Μου λέει όχι απλά παίρνει κάποιες μέρες, υπομονή και θα γίνει.

Με αυτά και με αυτά έχει 1 μήνα κι ακόμα δεν ξέρω αν όντως έχει ενεργοποιηθεί στο όνομα μου ούτε έχει εμφανιστεί ακόμα στις παροχές μου (εγώ πάντως αέριο ήδη καίω για θέρμανση αυτές τις μέρες που έκανε κρύο).
    ξαναπάρε την ΕΔΑ, αν δεν ολοκληρώθηκε η εκπροσώπηση, myrae

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    FRITZ 9560AX
    Path Level
    Fastpath
    Το ότι η ΔΕΗ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης αν φύγεις νωρίτερα από 12 μήνες…το λέει κάπου;
    Γιατί στο site εκεί που γράφει για το πρόγραμμα, στα προνόμια & οφέλη, δεν λέει κάτι!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liofagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι η ΔΕΗ δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης αν φύγεις νωρίτερα από 12 μήνες…το λέει κάπου;
    Γιατί στο site εκεί που γράφει για το πρόγραμμα, στα προνόμια & οφέλη, δεν λέει κάτι!
    έχει καταργηθεί σε όλα τα προγράμματα αερίου , δε χρειάζεται να το γράφουν
    στην τελική αν είχε ρήτρα θα έγραφε και το ποσό της ρήτρα πρόωρης αποχώρησης

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνία με ΔΕΗ ( τα ζωα μου αργά). Ρωτησα απο πότε κατοχυρώνονται τα 100€, αν επηρεαζουν καθυστερησεις απο Εδα κτλ. Παίρνει αριθμο και ημερομηνια η αίτηση κι ετσι κατοχυρώνεται. Μιλησα κατα τις 3. Ακολμα δεν έστειλαν κατι. Αναμένω το μέιλ με τα δικαιολογητικά για να προχωρησω.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από saris41 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνία με ΔΕΗ ( τα ζωα μου αργά). Ρωτησα απο πότε κατοχυρώνονται τα 100€, αν επηρεαζουν καθυστερησεις απο Εδα κτλ. Παίρνει αριθμο και ημερομηνια η αίτηση κι ετσι κατοχυρώνεται. Μιλησα κατα τις 3. Ακολμα δεν έστειλαν κατι. Αναμένω το μέιλ με τα δικαιολογητικά για να προχωρησω.
    Μπορεί να πάρει και καμιά ημέρα.. Νομίζω δεν έρχεται καρφί..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Έκανα αίτηση για ΔΕΗ (και άργησα μιας και ο Ήρων θα ρουφήξει) και κατάλαβα γιατί έχει καεί ο κόσμος με τους υπάλληλους :
    μου λέει "'έχει δέσμευση ένα χρόνο ,δλδ ρήτρα αποχώρησης"

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα αίτηση για ΔΕΗ (και άργησα μιας και ο Ήρων θα ρουφήξει) και κατάλαβα γιατί έχει καεί ο κόσμος με τους υπάλληλους :
    μου λέει "'έχει δέσμευση ένα χρόνο ,δλδ ρήτρα αποχώρησης"
    Εγω την εκανα την περασμενη Τριτη, σημερα μου ειπανε πως ειμαι ηδη στην Δεη, αλλα.....ειμαι; η Εδα δεν εχει στειλει ακομη μετρηση (εχω τηλεμετρηση) και μεχρι να βεβαιωθω καιω κλιματιστικα..Ηρων ο λόγος..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από themispow Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω την εκανα την περασμενη Τριτη, σημερα μου ειπανε πως ειμαι ηδη στην Δεη, αλλα.....ειμαι; η Εδα δεν εχει στειλει ακομη μετρηση (εχω τηλεμετρηση) και μεχρι να βεβαιωθω καιω κλιματιστικα..Ηρων ο λόγος..

βασικά πάρε τηλ τη ΔΕΔΑ , αλλά και εκεί μπορεί να πετύχεις δεινόσαυρους , σε μια απο τις τράμπες μου λέγαν οτι είναι άλλο τμήμα που κάνει τη μετάβαση (δε μου δίναν τηλ) και δεν γνωρίζανε αν είχε ολοκληρωθεί ...

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
    Router
    fritzbox 7140
    έχω στείλει απο 20/11 τα έγγραφα που μου ζήτησαν στην ΔΕΗ και σημερα με πηρε τηλεφωνο μια κυρια να μου κανει προταση. της ειπα οτι ηδη εχω στειλει τα εγγραφα , μου ειπε οτι τα βλεπει αλλα δεν εχει προχωρησει η αιτηση. επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζόταν να στειλω το ε9.
    οτι ναναι

Downloads
    3
    Uploads
    0
    έχω στείλει απο 20/11 τα έγγραφα που μου ζήτησαν στην ΔΕΗ και σημερα με πηρε τηλεφωνο μια κυρια να μου κανει προταση. της ειπα οτι ηδη εχω στειλει τα εγγραφα , μου ειπε οτι τα βλεπει αλλα δεν εχει προχωρησει η αιτηση. επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζόταν να στειλω το ε9.
    οτι ναναι
    καλά , για το 100ρικο πάμε και όχι για την εξυπηρέτηση ...σε μένα φαντάσου δε μου στείλανε καν το τι δικαιολογητικά χρειάζονται , δλδ κάποιος απλά θα έστελνε τη σύμβαση με την ψηφιακή υπογραφή του κειμένου που ζητάνε και θα έτρωγε άκυρο ...
    Να αναφέρω οτι 1η φορά μου στείλανε και την αίτηση , η οποία είδα οτι είχε και πεδίο με την καταμέτρηση , επομένως στο τηλ να τη δίνετε και αυτή ωστε να μην περνάνε απο τη ΔΕΔΑ (αν και η νομοθεσία προβλέπει επιτόπια αν δεν παίζει τηλεμέτρηση)
    Είπα να μην το ρισκάρω να ζητήσω να μου ξαναστείλουν την αίτηση μιας και δεν είναι για τέτοια ρίσκα η ΔΕΗ

Σελ. 139 από 177 ΠρώτηΠρώτη ... 119129134137138139140141144149159 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία