Σελ. 82 από 177 ΠρώτηΠρώτη ... 62727780818283848792102 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.216-1.230 από 2642
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτομαι να σπάσω και εγώ το συμβόλαιο του 0,125 (λόγω τιμής και έκδοσης λογαριασμών) και ίσως να επέστρεφα στη φ.αέριο στο σκέτο οικιακό πλήρες που ήμουν πριν τη δεη... Βλέπω ότι ζητάνε και λιγότερη χαρτούρα... Εγγύηση ζητάνε; Πριν στη φ.α δεν είχα κάποιο θέμα... Στα μείον ο μη φανερός τρόπος τιμολόγησης στη φ.α... Από ελιν δεν ξέρω.. Δεν πέρασα ποτέ.... Αλλά ίσως κοιτάξω το πακέτο με το χαμηλό πάγιο..

Πρακτικά σκέφτομαι το εξής... Το Μάρτιο κλείνω 6μηνο, οπότε αν το σπάσω θα είναι 40ε.. Τελικός θα βγει άραγε γρήγορα; Μάλλον όχι ε; Το επίδομα θέρμανσης μάλλον θα το χάσουμε με τη δεη... Μετά σκέφτομαι και το άλλο...

Το αέριο πρακτικά το δούλεψα μόνο 1-1,5 μήνα το πολύ, για 60-70 κυβικά μέχρι τώρα αν θυμάμαι καλά... Και ίσως λίγο ακόμα τον άλλο μήνα... Μήπως να άφηνα το συμβόλαιο ως έχει και να βασιζόμουν περισσότερο στα κλιματιστικά; Και μετά να το αφήσω να γυρίσει σε benefit και μετά να δω τι θα κάνω; Αλλά με χαλάει και η έκδοση των λογ. στη δεη...

Έχει ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο αλλά νομίζω ότι είμαι ακόμη μπερδεμένος...
    Θα πάρει και χρόνο η όποια αλλαγή... Οπότε μιας και κλείνει το 6μηνο Μάρτιο, μάλλον τότε θα κάνω αν κάνω τελικά κίνηση και ο Θεός βοηθός για το πότε θα γίνει η αλλαγή... Ε;
    Η Να το σπάσω τώρα νωρίτερα με τα 80ε και να αλλάξω ώστε να μπορώ να κάψω το Μάρτιο; Δε νομίζω να κάψω και πάρα πολύ....
    Anyone να με βοηθήσει στο ξε-μπέρδεμα;
    Κάπως έτσι είμαι κι εγώ, μόνο που το συμβόλαιό μου λήγει στα κοντά στις 17/03.
    Το επίδομα θέρμανσης το θεωρώ χαμένο και φέτος, μόνο την προκαταβολή πήρα, δε νομίζω με όσο κυνήγι κι αν κάνω ότι θα το πάρω.
    Οπότε την ίδια μέρα με τη λήξη θα έχω ήδη έτοιμα τα έγγραφα και θα αλλάξω πάροχο. Ακόμα δεν ξέρω σε ποιον.

Είναι απαράδεκτοι και αλήτες, όχι μόνο για τους προφανείς λόγους, αλλά και γιατί μας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτούμε να κλείσουμε το αέριο και να στραφούμε σε κλιματιστικά/αερόθερμα κτλ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Καλησπέρα σας.
    Για να μην λέμε μόνο τα στραβά , έκανα αίτηση αλλαγής παρόχου από ΖΕΝΙΘ στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ .Η αίτηση έγινε στις 31/01/2023 και σήμερα έλαβα μήνυμα οτι απο τις 09/02/2023 έχω μεταφερθεί στο Φυσικό Αέριο Ελλάδος.Η αίτηση έγινε με ηλεκτρονική υπογραφή .Όλα καλά και ξεκούραστα .Πρόγραμμα απλό πλήρες χωρίς πάγιο καθώς έχω σχετικά μικρή κατανάλωση.Απο τη ΖΕΝΙΘ ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν που αλλάζω πάροχο .ΖΕΝΙΘ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει για την επιδότηση που δεν μου βάζανε στους λογαριασμούς και έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες .

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GMITSOUL Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΖΕΝΙΘ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .Ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει για την επιδότηση που δεν μου βάζανε στους λογαριασμούς και έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες .
    αίτημα διαμεσολάβησης έκανες ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Έστειλα παράπονο στη ΖΕΝΙΘ,έκανα αίτημα μέσω του myrae αλλά δυστυχώς KORAKIE κανείς δεν ασχολείται.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Έστειλα παράπονο στη ΖΕΝΙΘ,έκανα αίτημα μέσω του myrae αλλά δυστυχώς KORAKIE κανείς δεν ασχολείται.
    πριν πόσο καιρό έκανες αίτημα στο myrae ? αν εννοείς πριν μήνες ,ξεκίνα μέσω ΣτΚ και όταν βγάλει σύσταση ο ΣτΚ (αν δε δεχτεί η Ζενλιθ να πιστώσει τα λεφτά) κάνε αίτημα διαμεσολάβησης (ψάξε πιο πίσω σελίδες) στο info της ΡΑΕ και επισύναψε και τη σύσταση

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    KORAKIE τους βαρέθηκα !

Downloads
    3
    Uploads
    0
    KORAKIE τους βαρέθηκα !
    ο καθένας κινείται όπως νομίζει , απο τη μία με επηρεάζει η απόφαση που πήρες σαν καταναλωτή , απο την άλλη δεν έχω δικαίωμα να επιμείνω

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Τελικά την έκανα από την ΔΕΗ με την συμπλήρωση 6 μηνών + 1". Επέστρεψα στην Φυσικό Αέριο στο Οικιακό Πλήρες χωρίς πάγιο και ρήτρα αποχώρησης. Επειδή η κατάσταση είναι και μάλλον θα συνεχίσει να είναι ρευστή ως προς τις τιμές, δεν θέλω να μπλέκω με ρήτρες. Αν ζητήσει η ΔΕΗ ρήτρα αποχώρησης θα προχωρήσω σε καταγγελία στον ΣτΚ και στην ΡΑΕ αν ξυπνήσουν. Εφόσον ο πάροχος γράφει κανονικά τους όρους για την έκδοση λογαριασμών, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω την ρήτρα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manicx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά την έκανα από την ΔΕΗ με την συμπλήρωση 6 μηνών + 1". Επέστρεψα στην Φυσικό Αέριο στο Οικιακό Πλήρες χωρίς πάγιο και ρήτρα αποχώρησης. Επειδή η κατάσταση είναι και μάλλον θα συνεχίσει να είναι ρευστή ως προς τις τιμές, δεν θέλω να μπλέκω με ρήτρες. Αν ζητήσει η ΔΕΗ ρήτρα αποχώρησης θα προχωρήσω σε καταγγελία στον ΣτΚ και στην ΡΑΕ αν ξυπνήσουν. Εφόσον ο πάροχος γράφει κανονικά τους όρους για την έκδοση λογαριασμών, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω την ρήτρα.
    έπρεπε να πάρεις γραπτώς τις τιμές της ΦΑ για Ιαν και Φεβ , γιατί στο chat είτε δεν υπολογίζουν κάτι σωστά είτε είναι φαρμάκι, ειδικά ο Φεβ
    στο site έχουν ξεχαστεί στον Δεκ

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    korakios εσένα έβγαλε τελικο η ΔΕΗ?

Υπάρχει λέτε καμια περίπτωση η ΔΕΗ να κρατήσει κατα λάθος τη χαμηλη σταθερή χρέωση και παραπάνω περαν του συμβολαίου ή να την κάνω το συντομότερο για ΕΛΙΝ? Εχει λήξει κανονικα το δικο μου.

Εβγαλε πάντως λογαριασμούς 6μηνου η ΔΕΗ στη δικη μου παροχη αεριου αλλα ακομα δεν μπορώ να τη δω... (20/5 - 18/11/22)
    Στην αλλη παροχή μου εξέδωσαν 8μήνου!! 8/4 έως 8/12/22!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikgr : 17-02-23 στις 15:42.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    korakios εσένα έβγαλε τελικο η ΔΕΗ?
    ας σοβαρευτούμε , για ΔΕΗ μιλάμε , τώρα φάνηκε σε κάποιους λογαριασμοί (χωρίς να κατεβαίνει το pdf) απο προϊστορικές εποχές
    επίσης λογικά είτε θα μου κλείσουν την καρτέλα και απο ταχυδρομείο δε θα έρθει ποτέ , ή θα συνεχίσουν να χρεώνουν ακόμα και όταν αλλάξω πάροχο

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη, Ντεπώ
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZ 5690 Pro
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    τώρα φάνηκε σε κάποιους λογαριασμοί (χωρίς να κατεβαίνει το pdf) απο προϊστορικές εποχές
    επιβεβαιώνω και εγώ ότι σήμερα έγινε το θαύμα και εκδόθηκε λογαριασμός για την περίοδο του καλοκαιριού '22 [14/05/2022-14/11/2022]. Φυσικά ακόμα δεν μπορώ να τον κατεβάσω από το ebill και πρέπει όπως πάντα να περιμένω 3 μέρες ετσι για να έχει και λίγο σασπενς

Για την περίοδο 14/11/2022 - 14/01/2023 μάλλον μετά το Πάσχα να την περιμένουμε

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τελικά εγώ πέρασα στην Ελίν πριν αρκετές μέρες ήδη ,
    η ΔΕΗ παραδόξως έβγαλε 12/04/2022-12/12/2022 , του χρόνου ξανά ο τελικός ....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30 mbps
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Router
    ASUS RT68U
    μπορει να πηραν μπρος και να εκδιδουν και προκαταβολικους πλέον!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Inalan
    Και μένα μου ήρθε ΔΕΗ, 145 ευρώ είναι μια χαρά για 8μηνο, όλο χιλιάρικα ακούω τριγύρω.

Σελ. 82 από 177 ΠρώτηΠρώτη ... 62727780818283848792102 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία