Σελ. 56 από 177 ΠρώτηΠρώτη ... 3646515455565758616676 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 826-840 από 2642
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν τω μεταξύ τα πληροφοριακά συστήματα της ΔΕΗ αναφορικά με το αέριο είναι σε διαδικασία "αναβάθμισης" εδώ και πολλές ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ή μήνες, δεν ξέρω ακριβώς πότε ξεκίνησε), με αποτέλεσμα να έχουν σταματήσει τα πάντα (δεν εκδίδονται λογαριασμοί, δεν προωθούνται αιτήματα προς τις εταιρίες διανομής αερίου πχ για αλλαγές παρόχου, αλλαγή ονόματος κλπ).

Ο χρόνος ολοκλήρωσης της αναβάθμισης είναι ΑΓΝΩΣΤΟΣ, πράγμα το οποίο δεν αρμόζει σε μια εταιρία του μεγέθους της ΔΕΗ (ούτε μπακάλικο δεν ξεκινάει τόσο ριζικές αλλαγές στα πληροφοριακά του συστήματα για εβδομάδες με άγνωστο χρόνο υλοποίησης, αφήνοντας όλα τα αιτήματα πελατών σε εκκρεμότητα).

Aυτό επηρεάζει όσους βρίσκονταν σε άλλο πάροχο και ήθελαν να έρθουν στη ΔΕΗ (θα καθυστερήσει να υλοποιηθεί το αίτημα).
    Όπως επίσης και όσους έκαναν αλλαγή ονόματος για να υπογράψουν εκ νέου 12μηνο στο gas control, και από τη στιγμή που καθυστερεί η ΔΕΗ να ειδοποιήσει την εταιρία διανομής (ώστε να έρθει να πάρει μέτρηση), θα χίνει μπάχαλο με το ποιά ποσότητα αερίου θα χρεωθεί ο πελάτης με την παλιά τιμή, και ποιά ποσότητα με τη νέα. Ενώ αν έστελνε χωρίς καθυστέρηση η ΔΕΗ το αίτημα στην ΕΔΑ, θα υπήρχε μέτρηση που θα διαχώριζε με σαφήνεια τα χρονικά διαστήματα της παλαιάς και της καινούργιας σύμβασης.
    Έκανα αίτηση πριν καμιά βδομάδα, κανονικά προχώρησε, σήμερα ήρθανε και μετρήσανε μάλιστα

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα αίτηση πριν καμιά βδομάδα, κανονικά προχώρησε, σήμερα ήρθανε και μετρήσανε μάλιστα
    χμμ
    περιεργο
    μάλιστα αυτό που αναφέρω το έστειλαν και εγγράφως σε κάποιο πελάτη, δε θυμάμαι που ακριβώς το διάβασα.
    η δική μου είναι κολημμένη πολλές εβδομάδες με τη δικαιολογία που αναφέρω παραπάνω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    Εγώ έκανα αίτηση στην ΔΕΗ για να μπει στό όνομα μου το αέριο σε σπίτι που μετακόμισα.

21/09/22 : Πήγα στο κατάστημα και έκανα την αίτηση και με ενημέρωσαν οτι θα χρειαστεί 15 μέρες περίπου.
    29/09/22 : Έγινε η αίτηση από ΔΕΗ στην ΕΔΑΘΕΣΣ (Το έμαθα από την ΕΔΑΘΕΣΣ όταν τους πήρα να μάθω την εξέλιξη)
    07/10/22 : Έχω ραντεβού για να συνδεθεί

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Πολύ περίεργο.
    Επιλεκτικά μπλοκάρει τις αιτήσεις η υποτιθέμενη αναβάθμιση του συστήματος;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Κι εγώ έβαλα υπογραφή στο συμβόλαιο στις 30 Αυγούστου και ήρθαν για καταμέτρηση στις 9 Σεπτεμβρίου.

Κάθε πότε βγάζει λογαριασμούς η ΔΕΗ;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από phantom77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε πότε βγάζει λογαριασμούς η ΔΕΗ;
    Κάθε όποτε της έρθει θα σου έλεγα.
    Στο 12μηνο έχω λάβει 4 λογαριασμούς, και ο τελευταίος ήταν τον Μαϊο.
    Έκτοτε για την περίοδο Ιούνιο μέχρι σήμερα λογαριασμό δεν έχω λάβει.
    Βέβαια η ΕΔΑ Αττικής έχει από τον Ιούνιο να μετρήσει λόγω καλοκαιριού, οπότε το τελευταίο δεν είναι εντελώς παράλογο.
    Επίσης έχουν και το θέμα με τις υποτιθέμενες αναβαθμίσεις που κάνουν και ισχυρίζονται ότι αυτές παγώνουν διάφορα πράγματα.
    Ωστόσο ας πούμε ότι η ΔΕΗ βγάζει πολύ πιο αραιά από άλλους παρόχους, και μόνο εκκαθαριστικούς.
    Ενώ πχ η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής (ΜΑΚΡΥΑ, καθώς δεν δημοσιεύει χρεώσεις) βγάζει πολύ συχνά, και βγάζει και έναντι (ακόμα και τους θερινούς μήνες έρχονται συνέχεια λογαριασμοί σε γνωστό που έχω, πράγμα όχι ιδιαίτερα καλό θα έλεγα, αφού πληρώνει έναντι λογαριασμούς ενώ δεν κάνει καμία χρήση λόγω εξοχικού) .

Downloads
    3
    Uploads
    0
    καταργήθηκε το φαρμακερό πρόγραμμα της Προτέργια με χρεώσεις TTF και αναπροσαρμογή πάνω τους ,
    έβγαλε το Αυτόνομο Single Plus
    https://www.protergia.gr/el/fysiko-a...tonomh-sindesi
    το οποίο δε συμφέρει έναντι του απλού (όχι plus) , γιατί έχει πάγιο μεγαλύτερο απο τη μέγιστη επιδότηση των 70€ στη διετία

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Βέβαια η ΕΔΑ Αττικής έχει από τον Ιούνιο να μετρήσει λόγω καλοκαιριού, οπότε το τελευταίο δεν είναι εντελώς παράλογο.
    Επίσης έχουν και το θέμα με τις υποτιθέμενες αναβαθμίσεις που κάνουν και ισχυρίζονται ότι αυτές παγώνουν διάφορα πράγματα.
    Ωστόσο ας πούμε ότι η ΔΕΗ βγάζει πολύ πιο αραιά από άλλους παρόχους, και μόνο εκκαθαριστικούς.
    Ενώ πχ η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής (ΜΑΚΡΥΑ, καθώς δεν δημοσιεύει χρεώσεις) βγάζει πολύ συχνά, και βγάζει και έναντι (ακόμα και τους θερινούς μήνες έρχονται συνέχεια λογαριασμοί σε γνωστό που έχω, πράγμα όχι ιδιαίτερα καλό θα έλεγα, αφού πληρώνει έναντι λογαριασμούς ενώ δεν κάνει καμία χρήση λόγω εξοχικού) .
    Έναντι μου έρχονταν και εμένα πριν στη φυσικό αέριο...

- - - Updated - - -

Α και να πω επίσης ότι τελικά με ενημέρωσαν από την εξυπηρέτηση ότι έγινε η ανανέωση στο 0,125...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109990/10990
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Path Level
    Fastpath
    Πολύ περίεργο.
    Επιλεκτικά μπλοκάρει τις αιτήσεις η υποτιθέμενη αναβάθμιση του συστήματος;
    Και εγώ έχω τεράστια καθυστέρηση. Αίτηση 30 Αυγούστου. Προχθές πήρα τηλ να μάθω τι έγινε και καθυστερούμε και μου έριξαν το φταίξιμο στην ΕΔΑ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EnDLess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ έχω τεράστια καθυστέρηση. Αίτηση 30 Αυγούστου. Προχθές πήρα τηλ να μάθω τι έγινε και καθυστερούμε και μου έριξαν το φταίξιμο στην ΕΔΑ
    Ελπίζω να κράτησες ονοματεπώνυμο αυτού που είπε οτι φταίει η ΕΔΑ. Σχεδόν σίγουρα ψεύδεται.
    Κάλεσε αύριο την ΕΔΑ (213-0882000), δωσε το ΗΚΑΣΠ, και ρώτα αν για την παροχή σου έχουν λάβει αίτημα από ΔΕΗ, και πότε.
    99% θα σου πουν οτι δεν εχουν λαβει
    Και οτι αν θελει η ΔΕΗ να ισχυριστεί οτι αναμένει την ΕΔΑ, να σου δώσει τον μοναδικό αριθμό της αίτησης από ΔΕΗ προς ΕΔΑ.
    Μετά κανονικά τους χρειάζεται μια καταγγελία στη ΡΑΕ ζητώντας την ηχογράφηση της συνομιλίας με τον εκπρόσωπο που σου είπε ότι φταίει η ΕΔΑ.
    Ως δια μαγείας η ηχογράφηση θα έχει εξαφανιστεί κλπ.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Βγάζει δηλαδή μόνο εκκαθαριστικούς. Καλό απο μια μεριά, με σταθερή τιμή κιλοβατώρας, ξέρεις πόσο περίπου θα πληρώσεις και βάζεις στην άκρη τα λεφτά.

Στην Protergia είχα απο Οκτώβριο μέχρι Μάρτιο μηνιαίους λογαριασμούς (έναντι και εκκαθαριστικούς) και τον υπόλοιπο χρόνο τριμηνιαίους.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τελικά, η ΔΕΗ έδωσε παράταση στο Benefit με την έκπτωση 30% στην τιμή (TTF+0,04) μέχρι 24/10/22, με διετή σύμβαση.
    Εάν έχει ασχοληθεί κάποιος με τις τιμές άλλων παρόχων, μπορεί να μας ενημερώσει εάν συμφέρει αυτό της ΔΕΗ ή κάποιο άλλο για να βγάλουμε και αυτό το χειμώνα;

Το avatar του μέλους AndreasN
    AndreasN Guest
    Εγώ είμαι πελάτης από 15/2/2022 (Gas Control με 0,05 για 12 μήνες). Ο πρώτος λογαριασμός εκδόθηκε με ημερομηνία 27/5/2022, για το διάστημα 15/2 - 28/3/2022. Στο λογαριασμό αναφέρεται ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης 25/5/2022!!!!! (ωραίο, ε; Παίρνεις λογαριασμό και μαθαίνεις ότι έχει ήδη γίνει η επόμενη καταμέτρηση). Από τη σελίδα της online καταχώρισης της ένδειξης του μετρητή της ΕΔΑ, προκύπτει ότι πράγματι έγινε καταμέτρηση στις 25/5/2022, αλλά και στις 28/9/2022. Παρ' όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κανέναν άλλο λογαριασμό.

Διαβάζω εδώ ότι άλλοι έχουν λάβει το συμβόλαιό τους. Σ' εμένα δεν το έχουν στείλει, όπως μου είχαν πει όταν έκανα την αίτηση. Τρεις φορές τους πήρα τηλέφωνο και τις τρεις μου απάντησαν στερεότυπα: "Δίνω τώρα εντολή να σας αποσταλεί". Πάνε 8 μήνες και ακόμα περιμένω.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AndreasN : 13-10-22 στις 11:44.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά, η ΔΕΗ έδωσε παράταση στο Benefit με την έκπτωση 30% στην τιμή (TTF+0,04) μέχρι 24/10/22, με διετή σύμβαση.
    Εάν έχει ασχοληθεί κάποιος με τις τιμές άλλων παρόχων, μπορεί να μας ενημερώσει εάν συμφέρει αυτό της ΔΕΗ ή κάποιο άλλο για να βγάλουμε και αυτό το χειμώνα;
    Συμφέρει της ΔΕΗ με το 30%

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AndreasN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ είμαι πελάτης από 15/2/2022 (Gas Control με 0,05 για 12 μήνες). Ο πρώτος λογαριασμός εκδόθηκε με ημερομηνία 27/5/2022, για το διάστημα 15/2 - 28/3/2022. Στο λογαριασμό αναφέρεται ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης 25/5/2022!!!!! (ωραίο, ε; Παίρνεις λογαριασμό και μαθαίνεις ότι έχει ήδη γίνει η επόμενη καταμέτρηση). Από τη σελίδα της online καταχώρισης της ένδειξης του μετρητή της ΕΔΑ, προκύπτει ότι πράγματι έγινε καταμέτρηση στις 25/5/2022, αλλά και στις 28/9/2022. Παρ' όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κανέναν άλλο λογαριασμό.
    Κατ' αρχάς είσαι υπερτυχερός γιατί θα βγάλεις αυτό το χειμώνα με 0,05 μείον τις όποιες κρατικές εκπτώσεις.
    Στο ebill δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός;
    Αν όχι, μην ανησυχείς, έπεσες στην κατηγορία "κάνουμε αιώνιες αναβαθμίσεις με άγνωστο χρόνο ολοκλήρωσης"
    Κάποια στιγμή στο μέλλον θα λάβεις (σοβαρά πράγματα...)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AndreasN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζω εδώ ότι άλλοι έχουν λάβει το συμβόλαιό τους. Σ' εμένα δεν το έχουν στείλει, όπως μου είχαν πει όταν έκανα την αίτηση. Τρεις φορές τους πήρα τηλέφωνο και τις τρεις μου απάντησαν στερεότυπα: "Δίνω τώρα εντολή να σας αποσταλεί". Πάνε 8 μήνες και ακόμα περιμένω.
    myRAE καταγγελία για άρνηση αποστολής της σύμβασης
    Αφου θα κανεις που θα κανεις, να συμπεριλάβεις και τη μη έκδοση λογαριασμών

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά