Two-factor authentication, καθώς και ενημέρωση για συναλλαγές.
Εμφάνιση 16-25 από 25
Θέμα: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού
-
29-12-20, 21:05 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #16
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ανυπόγραφος
-
30-12-20, 00:05 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #17
-
30-12-20, 20:15 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #18
Να σου πω, οχι ακριβως, οχι.
Το τηλεφωνο μου, ειναι δηλωμενο σε χιλιες μεριες...
Απλα, δεν θελω να μου ερχονται ειδοποιησεις/notifications απο ασχετα σημεια.
Ξερω, υπαρχουν εφαρμογες που τα μπλοκαρουν αυτα, αλλα δεν θελω να ασχολουμαι με το πως θα κανω πραγματα που επρεπε να ειναι αυτονοητα...
Προσεχω λοιπον πολυ, παντοτε το εκανα, που δινω το κινητο μου.
Και αν θυμαμαι καλα, πριν χρονια το ειχα δηλωσει και στην λιστα για οχι διαφημιστικα κλπ...
Παρολα αυτα,
θα σκασει πχ sms, μεσημερι σαββατοκυριακο, που μπορει να κοιμαμαι.
Απο τραπεζα, τον Γερμανο, την cosmote κλπ.
Επισης καποια απιθανα πρωινα.
Γενικως, δεν θελω να το σκορπαω το τηλεφωνο λοιπον δεξια κι αριστερα,
και επισης με 'σπαζουν' τα ανεξελεγκτα sms.
Το paypal, δεν με εχει ενοχλησει ποτε.
Απο ebay, επισης, δεκα χρονια χρηστης! Αλλα μια φορα, εσκασε τηλεφωνο απο seller στην Ρουμανία! Και προσπαθουσα, παροτι τα αγγλικα μου ειναι αψογα, με κακη ποιοτητα ηχου και τα δικα του αγγλικα, ετσι απο το πουθενα, να λυσουμε μια διαφορα που ειχαμε, τηλεφωνικα...
anyway, μας βαζουν και δηλωνουμε το κινητο μας,
και μετα ο καθενας ειναι σαν να παιρνει το ελευθερο, για να μας τα ζαλιζει....
αυτο δεν αντεχω...
-
31-12-20, 00:16 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #19
-
04-01-21, 17:26 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #20Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
04-01-21, 17:45 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #21
-
04-01-21, 18:27 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #22
-
08-01-22, 14:40 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #23
Ανέβασα 2 βίντεο για το πως μπορεί κάποιος να κάνει εύκολα και γρήγορα σε 30'' υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση , με την χρήση της εφαρμογής Kantoliana Desktop:
Υπεύθυνη δήλωση στο gov.gr
Εξουσιοδότηση στο gov.gr
-
14-11-23, 20:20 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #24
Ξεθάβω το θέμα (οκ, δεν ήταν και τόσο βαθιά θαμμένο) για μία ερώτηση. Προσπαθώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση και ζητάω επιβεβαίωση μέσω του wallet.gov.gr app. Μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό, επιβεβαιώνομαι με FaceID στο app, και η εφαρμογή μου βγάζει σφάλμα "token validation failed". Τελικά το έκανα με SMS (έπρεπε να βάλω λεφτά στο κινητό μου, 13 ευρώ κερατιάτικα) και έκανα τη δουλειά μου γιατί ήταν επείγον, αλλά τι παίζει; Σε σας δουλεύει η επιβεβαίωση μέσω της εφαρμογής;
-
15-11-23, 10:55 Απάντηση: Εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr και για κατόχους κινητών με αριθμό εξωτερικού #25
Αυτό το πρόβλημα μου είχε συμβεί παλιότερα και το έλυσα με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής.
Bookmarks