Χαχαχααχαχαχαχ υποτιθεται στην Alpha οτι πληρωνεις 1 ευρω το μηνα ανα καρτα για αλερτς. Αν θυμαμαι καλα ομως δεν δινει τη δυνατοτητα για δωρεαν αλερτ οπως η Πειραιως μονο σε email. Η Alpha ανεξαρτητως τροπου παραλαβης (δλδ και για δωρεαν διαθεσιμα ιντερνετικα καναλια) χρεωνει??? Παγκοσμια πρωτοτυπια χαχαχαχα
Προς τι η χρεωση τοτε? Αποσβεση του ηδη αποσβεσμενου εξοπλισμου που θα στελνει μηνυμα μεσω viber ή μεσω email? Τουλαχιστον με το SMS εχει ενα νοημα γιατι πληρωνεις την sms-ιερα και τον παροχο.
Επισης στο viber που μπορεις να δεις τους μπλοκαρισμενους? Μπορεις να μπλοκαρεις καποιον εκ των προτερων (πχ δηλώνοντας το νουμερο ή καποιο αλλο χαρακτηριστικο black listing)?
Εμφάνιση 76-89 από 89
-
11-09-20, 22:29 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #76
-
11-09-20, 23:19 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #77There's no substitute for experience
CorollaClub
-
12-09-20, 09:10 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #78
Ήρθε και σε μένα το μήνυμα για το Viber..
Έχει δυνατότητα και για E-Mail το Alerts της Alpha..
ενώ για κάποιες κάρτες σου στέλνουν δωρεάν και τα SMS..
-
12-09-20, 13:39 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #79
Ναι αλλα το viber δεν ειναι δωρεαν για τη τραπεζα..
Αναρωτιεμαι αν ειναι το rcs για τη τραπεζα, οπου τα "sms" μηνυματα χρεωνονται ειτε ως kb ειτε τιποτε αν εισαι με wifi..
Βεβαια μικρο ποσοστο χρηστων λαμβανει rcs ακομα.
-
09-11-20, 19:51 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #80
Παιδιά έφαγε κανείς SMS για 2FA χωρίς να έχει προσπαθήσει να μπει στο ebanking της Alpha?
Έφαγα μήνυμα στις 3:29.... τους πήρα στην Alpha πριν λίγο γιατί είχα πήξει και μου είπαν θα το κοιτάξουν. Αν είναι πάλι το ίδιο πανηγύρι με τα τυχαία 2FA σε πελάτες ΟΚ... φοβάμαι μην κάπου έχω κάτι εγώ.... σε κάποιο υπολογιστή αν και απίθανο αλλά δεν το αποκλείω. Τους είπα στο τηλ πως ΘΕΛΩ ή να μου πουν το IP της προσπάθειας σύνδεσης (πράγμα που δεν νομίζω να το κάνουν για πολλούς λόγους) ή να τους πω εγώ τα 2 πιθανά IP (του σπιτιού και της δουλειάς) να μου πουν απλά αν η προσπάθεια έγινε από εκεί.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
09-11-20, 20:06 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #81
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δεν αλλάζεις pass για σιγουριά ?
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
09-11-20, 21:15 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #82There's no substitute for experience
CorollaClub
-
15-11-20, 13:37 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #83
Πριν λίγο πήγα να κάνω συναλλαγή με κάρτα alpha bank και δεν ήρθε το sms παρά τις επαναποστολές. Πλήρωσα με Eurobank κανονικά.
-
16-11-20, 13:13 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #84
Εγώ πήγα να κάνω πληρωμή λογαρισμού στην Vodafone με Alpha..
To SMS για επιβεβαίωση πληρωμής ήρθε αμέσως.. η πληρωμή έγινε κανονικά..
αλλά δεν μου εμφάνισε το μενού για να εξαργυρώσω κάτι Alpha Bonus που είχα..
Για την πληρωμή μου ήρθε E-Mail & μήνυμα στο Viber..
Εδώ κανονικά μου ερχόταν SMS.
-
22-12-20, 19:22 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #85
Πριν λίγο πήγα να κάνω συναλλαγή με κάρτα alpha bank και δεν ήρθε το sms παρά τις επαναποστολές
Ξερει καποιος τι γινεται,εχω απλο ταπεινουλι κινητο
Καλα Χριστουγεννα
-
23-12-20, 15:32 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #86
Λοιπόν, χθες έφαγα το ίδιο κόλλημα και έβριζα λίγο μέχρι να καταλάβω τι είχε γίνει..
Μπήκα αρχικά από λογαριασμό των δικών μου και τα sms έρχονταν κανονικά στο ένα κινητό..
Μετά μπήκα από τον δικό μου και τα sms δεν έρχονταν σε άλλο κινητό.
Τελικά υπήρχε και η επιλογή για Viber όπου ήρθε με μία μικρή καθυστέρηση..
Μετά το έψαχανα λίγο και διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να δεχτεί κανένα SMS το κινητό μου..
Τελικά βρήκα ότι είχε κολλήσει η εφαρμογή για τα SMS και ήθελε Reboot το κινητό!
- Οπότε να το έχετε υπόψιν και αυτό!
Σε συναλλαγή σήμερα με κάρτα μου ήρθε κανονικά, αμέσως το SMS.
-
23-12-20, 19:22 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #87
Το my alpha wallet με έκανε logout την ώρα που προσπαθούσα να πληρώσω στο market και τώρα δεν με κάνει log in με τίποτα.
Βάζω credentials εισάγω extra pin και ξανά με πετάει στην log in screen..
Αντιμετωπίζει άλλος θέμα??
ΥΓ:Αγαπημένη Alpha, το έκανες πάλι το θαύμα σου, μια εξαιρετική εφαρμογή την έκανες σκατα..
-
23-12-20, 19:45 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #88
-
23-12-20, 20:59 Απάντηση: Ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα myAlpha Code μέσω SMS #89
Bookmarks