Καλησπέρα.
Εδώ και 2 βδομάδες έχω FEC Errors (από τότε που έβαλα τη VDSl δέν είχα καθόλου), Μίλησα πολλές φορές με το support, έγινε αντικατάσταση του speedport, ήρθε τεχνικός με argus στην εισαγωγή του speedport κ δέν βρήκε τίποτα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Στο σπίτι δέν υπάρχουν παράλληλες συνδέσεις (η εισαγωγή πάει κατευθείαν στο speedport κ από το phone στο τηλέφωνο κ συναγερμο), Παραθέτω κ 2 screenshot (ένα παλιότερο κ ένα τωρινο.
Ευχαριστώ των πρωτέρων.
Εμφάνιση 1-15 από 40
Θέμα: Ξαφνικά FEC Errors
-
09-06-21, 12:34 Ξαφνικά FEC Errors #1
-
09-06-21, 12:48 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #2
Τα 614 errors που φαίνονται είναι αμελητέα δεν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Έχεις παρατηρήσει να μαζεύει περισσότερα σε σύντομο χρόνο;
Βλέπω ότι στην μία εικόνα το upload είναι 5503 ενώ στην άλλη με τα fec 5495.
Το 5495 αρχίσαμε να το βλέπουμε σε γραμμές που ο οτε έχει αρχίσει να ενεργοποιεί g.inp.
Πιστεύω ότι απλά ενεργοποιήθηκε το g.inp.
Αν τα errors παραμένουν λίγα μην ασχολείσαι.
-
09-06-21, 12:57 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #3
-
09-06-21, 13:11 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #4
Δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα. Θα ανησυχούσα αν μάζευε μερικές χιλιάδες σε λίγα λεπτά.
Μπορείς να πας και στα 100, εκεί άντε να μαζεύει περισσότερα αλλά και πάλι δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
-
09-06-21, 13:25 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #5
-
09-06-21, 14:21 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #6
Δηλαδή τους είπες ότι έχεις λίγα errors , 600+, και έστειλαν τεχνικό???
Χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα ουσίας?
Ποιο είναι το πρόβλημα που λες ότι συνεχίζει?
-
09-06-21, 14:39 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #7
Καλησπέρα, σε εκείνη τη φάση είχε μαζέψει τετραψήφιο νούμερο (δέν θυμάμαι ακριβώς) κ μετά τα πολλά τηλεφωνήματα που είχα κανει μου στέίλανε τεχνικό. Το περίεργο όταν ήρθε δέν μάζευε λάθη. Και όλο αυτό έγινε ξαφνικά (εχω χρόνια τη σύνδεση χωρίς να μαζεύει καθόλου λάθη). Το οτι μαζευει έτσι ξαφνικά δεν είναι πρόβλημα;
Άλλο ένα screenshot
Ευχαριστώ
-
09-06-21, 15:04 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #8
Εαν εννοείς τα 743 errors Για 28 ώρες uptime που εχεις, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να σε κάνει να ανησυχείς.
The foundation of every state is the education of its youth.
Τα θεμέλια κάθε πολιτείας είναι η εκπαίδευση των νέων της.
-
09-06-21, 15:19 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #9
-
09-06-21, 15:45 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #10
Τα έχουμε πει πολλές φορές για τα λάθη και ειδικά για τα FEC.
Πολύ παλιότερο post, στο Link που περιέχει υπάρχει ανάλυση των errors.
https://www.adslgr.com/forum/threads...61#post5418561Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
09-06-21, 15:54 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #11
-
09-06-21, 15:59 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #12
To "ξαφνικά" έχει πολλές εξηγήσεις, μια από αυτές που "τρέχει" αυτές τις μέρες είναι και η κακοκαιρία.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
09-06-21, 16:17 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #13
Το δίκτυο εδώ είναι εναέριο, είχε αλλαχτεί ο χαλκός πρίν 2-3 χρόνια. Όταν έχει κεραυνούς έχω κ crc, αλλά πάντα όταν ο καιρός ήταν καλός δε είχα τίποτα. Μέρες uptime καθόλου λάθη ούτε fec. Και μετά την κακοκαιρία έφτιαχνε αμέσως, τώρα έχει ήλιο κ συνεχίζει να μετράει ... ευχαριστώ κ συγνώμη αν κουράζω ... .
Ένα ακόμη screenshot ...
-
09-06-21, 16:34 Απάντηση: Ξαφνικά FEC Errors #14
Αφού όπως λες διάβασες τι ακριβώς είναι το κάθε είδος λαθών, δεν θα έπρεπε και να σε ανησυχεί αφού δεν σου δημιουργεί πρόβλημα.
Αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο από την πλευρά σου, βάλε ένα άλλο ρούτερ(όχι speedport) κατευθείαν στην γραμμή του ΟΤΕ στον κατανεμητή και παρακολούθησε το.
Είναι δύσκολο να το κάνεις?? ξέχασε το μέχρι να σου δημιουργήσει προβλήματα.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
09-06-21, 18:46 Re: Ξαφνικά FEC Errors #15
Δεν είναι κάτι βρε παιδια 800-900 fec σέ μία μέρα...... Δεν υπάρχει λογος να ασχοληθείς περαιτερω.... δική μου γνώμη... αν θες τόσο πολύ τά παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zackkast : 09-06-21 στις 18:53.
Bookmarks